G14: Tiller 3 - 7 Orkanger

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): De blåkleddes beste 14-åringer fikk en god pekepinn på 1. divisjon etter kveldens nederlag mot Orkanger.

Kaptein Mikael Tørset Johnsen i duell. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Kampen startet i et jevnt spor med mye kjemping og lite godt spill, men det var hjemmelaget som kunne juble først, da Jonas Haltland Strømmen satte ballen kontrollert til side forbi keeper og i mål etter 14 minutter.

Men rett etterpå utlignet gjestene i gult, og de tok etter hvert mer og mer over kampen.

Tiller mistet ballen like fort som de fikk tak i den, og Orkanger utnyttet dette til det fulle ved å score to nye mål til 1-3, først etter et skudd fra kloss hold på et innlegg og deretter på en retur fra keeper Joakim Berg Vårhus.

Corner er mål

Etter pause skulle motgangen fortsette for Dag Jomar Strømmens mannskap. Orkanger la på til 1-4 ti minutter ut i andre omgang, men ikke lenge etterpå reduserte Simen Storhaug til 2-4 på et godt plassert skudd.

Men blåtrøyene feilet i øyeblikket da de var en mann mer på banen etter et feil bytte hos Orkanger. Gjestene økte i stedet ledelsen to ganger, begge på hjørnespark etter markeringssvikt hos Tiller.

Kaptein Mikael Tørset Johnsen reduserte med et langskudd seks minutter før full tid, men like før sluttsignalet fastsatte Orkanger sluttresultatet til 3-7 på nok en corner.

Heldigvis får Tiller revansje allerede på tirsdag, da Sjetne er motstander på Tonstad kunstgress.

G14: Tiller IL 3 (1) - (3) 7 Orkanger IF
1-0 Jonas Haltland Strømmen 14'