Tiller 2 4 - 0 Trond

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers nest beste spilte en strålende treningskamp mot hardtsatsende Trond mandag kveld.

Dagens hvitkledde fra Tillerbyen fikk tøff motstand i åpningsminuttene mot laget fra Rosenborg, men Tiller 2 tok over etter hvert og produserte flere gode angrep.

Det var ringreven Brage Rimol som åpnet scoringskontoen etter 20 minutter. Et frispark fra Fredrik Schevig fant en feilvendt Rimol på 16 meter, som vendte vekk en motspiller og klinket ballen i lengste kryss på halv volley til 1-0.

Hjemmelaget hadde store muligheter til å øke ledelsen før pause, og nærmest var nok en gang Rimol, men headingen fra skrått hold på innlegg fra Øystein Winnberg traff rett over tverrliggeren.

Vinh Le-suser

I andre omgang viste Tiller 2 igjen vinnervilje og gode prestasjoner.

Omgangen var ikke mer enn ti minutter gammel da Rimol doblet ledelsen fra kloss hold etter noe klabb og babb i feltet, og nye ti minutter gikk da en soloopptreden fra Vinh Le endte med en suser fra 25 meter i bue over keeper og i mål til 3-0.

Daniel Halgunset stanget inn 4-0 på en corner fra Kim Horghagen ti minutter før full tid.

Trond, med blant annet flere tidligere Rosenborg-spillere på laget – inkludert tidligere Tiller-spiller Even Larsen – hadde sine muligheter i andre omgang, spesielt på innlegg fra kantene.

Deres største sjanse kom helt på tampen, men forsøket alene med Marius Larsen ble reddet av sistnevnte.