Kategori

Før avspark: Strindheim TF & Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2021

Les deg opp før to A-lagskamper på 24 timer i helga.

Robin Hermanstad (t.v.) og Jonathan Smerkerud Frønes er i scoringshumør om dagen. Fortsetter nettsusene på lørdag?


Kampinformasjon: Strindheim TF

🏆 9. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 2. oktober 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben

Kvinnelaget gjester Steinkjer i siste grunnserierunde. Klarer de sju seiere på rad før sluttspillet starter neste uke?


Kampinformasjon: Steinkjer

🏆 7. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Søndag 3. oktober 2021
⏰ Kl.15.00
🏟 Guldbergaunet TOBB Arena


Tap, walkover og ingen Twitter

De blåkledde fra Tillerbyen har vært solide gjennom en så langt tøff høst, men våre beste menn fikk seg en smell i forrige serierunde.

Etter fire strake seiere, jaktet Tiller den femte borte mot Kolstad. De blå havnet tidlig under, men hentet seg inn to ganger og ledet også 3-2 tidlig i andre omgang. Dessverre ble de felt av en ulovlig to-touch-straffe, som overraskende nok ble gyldig, og tapte 4-3 på overtid.

Dermed ligger Tiller foreløpig på 6. plass på tabellen, kun fem poeng opp til serieleder.

Nå jakter de en solid revansje mot Strindheim Toppfotball.


Siste fem kamper:
 Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
 Tynset 1 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 0 Volda
Kolstad 4 - 3 Tiller


Våre beste kvinner opplevde en skuffelse selv om det ble tre poeng i forrige kamp. Så hvordan kan det ha seg?

Forrige kamp mot Charlottenlund som skulle ha vært spilt onsdag i forrige uke, ble avlyst ettersom gråtrøyene ikke klarte å stille lag på banen som er 13 kilometer unna. Tiller ble derfor tilkjent 3-0-seier på walkover.

Forrige spilte kamp endte jevnt, men med en fortjent Tiller-seier da blåtrøyene slo Malvik 3-2 på TOBB Arena Sør. Med denne seieren ble også plassen i sluttspillserien sikret, som starter i uke 40.

De blå leder tabellen i grunnserien på målforskjell foran søndagens motstander Steinkjer.


Siste fem kamper:
✅ Egge 0 - 6 Tiller
 Tiller 5 - 0 Vuku
✅ NTNUI 1 - 2 Tiller
Tiller 3 - 2 Malvik
Tiller 3 - 0 Charlottenlund (WO)


Lørdagens oppgjør mot Strindheim Toppfotball blir ikke oppdatert på Twitter. Det er fordi mediaansvarlig har et trenerverv som man vier dagen til.


Ustabil og stabil form

Herrelagets motstander er toppfotballklubben fra Leangen, Strindheim. Fra vegg-i-vegg med den snart eksporterte travbanen har de hatt en heftig galopp gjennom årets Norsk Tipping-liga.

De ledet avdelingen tidligere i høst, men så har de ikke plukket så mange poeng som forventet. De tapte overraskende nok for Melhus for tre uker siden og deretter klarte bare uavgjort mot Træff rett etterpå, men de rettet opp inntrykket med en sterk 4-0-seier over Orkla forrige helg.

De ligger i skrivende stund tre poeng foran Tiller på 2. plass.


Siste fem kamper:
🔘 Strindheim TF 3 - 3 Aalesund 2
✅ Strindheim TF 6 - 1 Tynset
❌ Melhus 1 - 0 Strindheim TF
🔘 Strindheim TF 2 - 2 Træff
✅ Orkla 0 - 4 Strindheim TF


Kvinnelagets motstander Steinkjer har i likhet med Tiller gjort rent bord på sine seks første kamper, men de opplevde også dessverre det Tiller gjorde i sin forrige kamp.

Gultrøyene skulle ha møtt Charlottenlund til en real krig om poengene, men gjestene ble hjemme i Trondheim og Steinkjer vant 3-0 på walkover.

Med likhet for loven, så betyr det at Tiller starter oppgjøret med fire plussmål bedre enn nordtrønderne. Også Steinkjer er klare for sluttspillet, så dette oppgjøret i grunnserien har kun med æren å gjøre, men blåtrøyene gleder seg til å måle krefter mot en tøff motstander.

Er det en ting som er sikkert senere i oktober, så er det at når lagene møtes igjen så blir det på TOBB Arena Sør.


Siste fem seriekamper:
✅ Orkla 2 - 4 Steinkjer
✅ Steinkjer 3 - 2 Malvik
✅ Steinkjer 3 - 1 NTNUI
✅ Egge 0 - 9 Steinkjer
✅ Steinkjer 3 - 0 Charlottenlund (WO)


Mye jubel for to år siden

Sist alle de fire lagene møttes i seriespill på sitt nivå, var i 2019 ettersom myndighetene aldri åpnet opp for fotball for voksne i 2020.

Herrelaget hadde stålkontroll på Strindheim Toppfotball i sommervarmen på Leangen i juli. Robin Hermanstad sendte Tiller foran rett før pause, og to nye scoringer sørget for en knallsterk 3-0-seier.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør på høsten gikk det ikke fullt så bra. Tiller ledet 1-0 tidlig i andre omgang, men fikk utligning mot seg rett etterpå og tapte til slutt 3-1.


Kamprapporter fra 2019:
Strindheim TF 0 - 3 Tiller
Tiller 1 - 3 Strindheim TF


Kvinnelaget fikk et tøft og svært nervepirrende bortemøte med nyopprykkede Steinkjer i april 2019. Blåtrøyene lå under 2-0 med en gang, men de utlignet til pause. Selv om de gulkledde tok ledelsen på nytt i andre omgang, var det Tiller som sto igjen som seierskvinner etter en 4-3-seier i nest siste spilleminutt.

På TOBB Arena Sør i august det året var det egentlig ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Det sto riktignok 1-1, men så våknet Victoria Sande Petersen og resten av de blå og vant hele 6-1 til slutt.


Kamprapporter fra 2019:
Steinkjer 3 - 4 Tiller
Tiller 6 - 1 Steinkjer


Romero i kamptropp

Herrelaget er svært revansjelystne etter forrige helgs regelbruddtap, og de har hatt en solid uke på treningsfeltet, selv om de mangler noen fra forrige oppgjør.

Andreas Druzkowski og Espen Johnsen er begge utilgjengelige, men på den gledelige siden er Sindre Myrvold Welo tilbake etter å ha spilt to futsalkamper for Norge.

For første gang i en A-kamptropp finner vi U21-spiller Benjamin Romero, som har imponert både på trening og i kamp den siste tiden.


Kvinnelaget har hatt nesten to gode treningsuker på feltet etter sist gjennomførte kamp. Marie Schult Optun blir ikke å finne på Guldbergaunet, mens Marie Methi er foreløpig usikker.

Det kan også bli en A-lagsdebut for nysignerte Idun Benjaminsen.


0 Kommentar

Gratis inngang også i 2021

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2021

Det blir ikke noen form for inngangsbetaling på A-lagskampene i seriesammenheng i 2021.

Det koster ingenting å se Synne og Jonathan spille 3. divisjonsfotball på TOBB Arena Sør i 2021.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til at seniorkampene starter igjen på TOBB Arena Sør. Det har blitt spilt kamper i OBOS-cup og i Trøndersk Mesterskap allerede, men på lørdag starter årets seriesesong.

Våre beste menn møter Ranheim TF 2 kl.16.00 i første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 før kvinnelaget tar imot Orkla i 3. divisjon ni dager senere på TOBB Arena Sør.

Mens andre klubber og lag på vårt nivå velger å ta inngangspenger for å se hjemmelaget spille kamper, står vi fortsatt på vårt og nekter å ta imot betaling i porten. Vi mener, spesielt etter de siste 16 månedene, at det skal være gratis å se på sitt lokale lag i serien, gammel som ung.

Dette har vi videreført siden 2014 og varer i hvert fall ut 2021-sesongen.

Kjøp deg en kaffe eller mineralvann og noe å bite i fra kiosken, kanskje du vil tippe resultatet på kampen du er på eller vil du heller tippe hvor mange mål Tiller scorer i år?


Husk å registrere deg ved hovedinngangen når du kommer, men inngangspengene kan du selv beholde.


Velkommen til Tiller og TOBB Arena Sør!


0 Kommentar

Starter med bortekamper

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jul 2021

Våre fem seniorlag starter sine respektive serier fra og med 7. august.

Sandra Aardahl Gulstad (t.h.) er endelig klar for 2021-sesongen. Kanskje er Andrea Holm Aune det også?


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg vanvittig til at de eldste spillerne endelig skal få ta på seg klubbdrakta og kjempe om poeng i by og bygd igjen.

Halvannet år er gått siden sist gang, og vi har aldri vært mer klare for å komme i gang for fullt igjen.

Årets sesong blir bare en halv for samtlige seniorlag, der det skal kjempes om opprykk fra alle divisjoner. Våre beste menn er først ut borte mot Aalesund 2 lørdag 7. august, før første hjemmekamp blir ei uke senere mot Ranheim TF 2. Siste seriekamp blir en ny tur til Sunnmøre, da mot Spjelkavik 30. oktober.

Aller først skal de kjempe mot Tynset i NM 24. juli.


Topp tre til sluttspill

Våre beste kvinner starter årets spennende 3. divisjonsduell borte mot Charlottenlund onsdag 18. august. Første hjemmekamp blir mot Orkla fem dager senere. De avslutter sesongen borte mot Steinkjer 27. september.

Nytt for året er at de tre beste lagene fra begge 3. divisjonsavdelinger danner en sluttspillgruppe etterpå. Totalt seks lag gir fem ekstra kamper. Vinneren av denne gruppa rykker opp til 2. divisjon.


Gresskamp 30. oktober

Kvinner-2 sesongåpner hjemme mot Melhus torsdag 19. august, og spiller første bortekamp ti dager senere mot Røros/Os/Nansen. Dette er en dobbel serie med færre lag, der siste hjemmekamp spilles 23. oktober mot Utleira 2.

Herrer-2 starter hjemme mot Kvik 2 søndag 22. august mens første bortekamp er ei uke senere mot Brekken. Alle kamper bortsett fra én spilles på søndager denne høsten. Siste kamp er 24. oktober borte mot Trønder-Lyn.

Herrer-3 åpner hjemme mot Charlottenlund 2 i Trøndersk Mesterskap 8. august. I serien starter de med et lokalderby mot Kolstad 3 på TOBB Arena Sør. De avslutter sesongen 30. oktober borte mot Leinstrand på gressbane. Det blir spennende å se hvordan den ser ut to dager før november...


Vi bemerker at alle kampene kan bli flyttet etter du leser dette.


Se alle terminlister her:
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
5. divisjon menn avdeling 3
6. divisjon menn avdeling 4
3. divisjon kvinner avdeling 1 grunnspill
4. divisjon kvinner avdeling 4


Vi gleder oss enormt!


0 Kommentar

Endringer i oppsettene

Postet av Marius L. Larsen den 15. Des 2020

Neste års senioroppsett har kommet fra NFF Trøndelag.

Tiller ble kretsmester i J19-klassen i år. Nå håper de å kunne se mot en fullverdig seniorsesong igjen.


Våre beste menn og kvinner fikk ikke sjansen til å konkurrere i seniordivisjonene i 2020. Heldigvis fikk flere spille i J19- og G19-serien, også som overårige spillere (ett år). I J19-klassen ble Tiller kretsmester på mesterlig vis mens G19 havnet på en svært fornøyelig 5. plass i det som var en ekstra tøff 0. divisjonsserie.

I 2021 håper man at vaksinasjonen mot COVID-19 vil fungere smertefritt, slik at seniordivisjonene kan starte opp til normal tid i april.

NFF Trøndelag har vært i forkant og satser på en full seniorsesong. I 3. divisjon kvinner blir det fordelt på en grunnserie og sluttspill. I 5. divisjon herrer er det justert til tre avdelinger og flere lag, der lag som havner på 2. plass kan rykke opp.


3. divisjon kvinner avdeling 1 grunnspill:
Tiller
Steinkjer
Malvik
NTNUI
Orkla
Egge
Vuku
Charlottenlund

Enkel serie på våren. Lagene som havner på 1. - 3. plass danner en sluttspillserie med den andre avdelingen fra høsten. Vinneren av sluttspillet blir kretsmester og rykker opp til 2. divisjon.


5. divisjon avdeling 3:
Selbu
Kolstad 2
Kvik 2
Nidelv
Tiller 2
Røros
Trønder-Lyn
Alvdal
Brekken
Tolga-Vingelen
Melhus 2
Gauldal

Vinneren av avdelingene rykker opp til 4. divisjon. Lagene som havner på 2. plass spiller kvalifisering til opprykk.


Når det gjelder herrer A i Norsk Tipping-ligaen, er denne divisjonen underlagt Norges Fotballforbund. Der har det ikke kommet noen informasjon ennå.


Les mer om oppsettene her.0 Kommentar

Tapte på bortemål

Postet av Marius L. Larsen den 27. Okt 2019

Kvinnelaget tapte opprykket til 2. divisjon på bortemål, mens herrelaget avsluttet sesongen med tap.

Selv om sola gikk ned over Tiller lørdag ettermiddag, sto den opp med ny giv søndag morgen.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle være vitne til en anspent lørdag, der det hele startet på Fannremsmoen.

Herrelaget avsluttet årets sesong i Norsk Tipping-ligaen med et bortemøte med nedrykkstruede Orkla, og etter en halvtime spilt tok hjemmelaget ledelsen. Den ble doblet like etter pause, men Oskar Stølan skapte ny spenning med sin 1-2-redusering.

Dog var det orkdalingene som stakk i fra. De vant til slutt 4-1, men måtte allikevel se at de rykket ned.

Tiller endte på 8. plass i 2019-sesongen.


Se også:
Kampfakta Orkla - Tiller
Tabell Norsk Tipping-ligaen avdeling 5


Ingen opprykk

Rett etter kampslutt for herrelaget, var våre beste kvinner i aksjon.

Det var duket for returoppgjøret mot Tynset i opprykkskvalifiseringen til neste års 2. divisjon, men det startet dårlig foran mange tilskuere på TOBB Arena Sør.

Gjestene tok ledelsen før ti minutter var spilt, men Sandra Aardahl Gulstad sørget for balanse i regnskapet med sin utligning fra kloss hold.

Allikevel tok Tynset tilbake ledelsen før pause, men Victoria Sande Petersen var sikker alene med keeper og utlignet til 2-2 kort tid etter sidebytte.

Kampen lå og vippet begge veier. I det 70. minutt satte Tynset inn 3-2, og Tiller måtte ha ny scoring for å vinne sammenlagt.

Det klarte de dessverre ikke, til tross for iherdig innsats i sluttminuttene.

Tiller tapte dermed på bortemål, og det ble ingen opprykk for talentene denne gang.

Men en ny sjanse starter allerede neste år.


Se også:
Kampfakta Tiller - Tynset


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline