Kategori

Et lysglimt fra herrene

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2021

Det var mange spennende kamper i helga, der herrene kunne juble over poeng.

Fredrik Meland Johnsen sørget for en ren kvalik-finale i 5. divisjon neste søndag. Her fra 3. divisjonskampen mot Træff forrige helg.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte over "hele Norge" i helga, der kampene startet på lørdag på Dalgård. Våre beste menn gjestet Byåsen Toppfotball i et skikkelig tidligvintervær, og da det så ut til at det ikke ble noen poeng med hjem til sørsida, utlignet Sindre Welo på straffespark og sikret 2-2.

Les vår kamprapport her


Søndagen inneholdt flere spennende dueller. På TOBB Arena Sør spilte et relativt ungt herrer-2-lag mot Melhus 2 i 5. divisjon, men det hadde lite å si for både prestasjonen og resultatet. Tiller 2 vant 4-1 etter scoringer av Fredrik Meland Johnsen (2), Kristoffer Pires Ferreira og Sadiki Reberaho.

Dermed er det duket for en durabel avslutning på sesongen med et bortemøte med opprykksjagede Trønder-Lyn neste søndag.

Les kampfakta her


I Namsos gjestet G19-1 DDE-bygda for å spille om en finale i OBOS-cup. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen rett før pause, men selv om Namsos ble korrekt redusert til ti spillere tidlig i andre omgang, utlignet hjemmelaget fem minutter før slutt.

Etter at det ikke ble noen avgjørelse i ekstraomgangene, måtte det kåres en vinner på straffepark. Der tapte Tiller 5-4.

Les kampfakta her


Søndagen ble avsluttet med en lang kjøretur hjem fra Gjøvik for J17. De spilte de siste kampene i sluttspillet i Adidas Cup denne helga, og lørdagens kamp mot Askøy fra Bergen gikk blåtrøyenes vei. Mål fra Ingeborg Nyberg Hansen og Rikke Olufsen sikret en sterk 2-0-seier og finale neste dag.

Dessverre var det tunge føtter å spore i finalen mot Strindheim. Tiller klarte aldri å komme opp på sitt vante nivå, og da ble de hardt straffet. Finalen endte med et knepent 2-0-tap, men J17 kan se tilbake på en fantastisk innsats kronet med en herlig 2. plass.

Fra finalen i Adidas Cup på Gjøvik Stadion.0 Kommentar

Fra Innlandet med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 2. Okt 2021

Tiller tapte i Norsk Tipping-ligaen, men det ble jubel på Hamar og Fåvang.

Denne gjengen skal til Gjøvik for å kjempe om å bli uoffisielle norgesmestere om to uker.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk lite å juble for på TOBB Arena Sør denne lørdagen. Etter en jevn førsteomgang mot Strindheim Toppfotball i Norsk Tipping-ligaen, der Tiller var det førende laget, var det gjestene fra Leangen som tok ledelsen rett før pause.

Tiller og Robin Hermanstad utlignet til 1-1 etter 70 minutter, men mot slutten så ble det to raske baklengsmål.

Tiller tapte dermed 3-1.

Se kampfakta her


Puljevinner og kvartfinale

På Hamar deltar G16 med to lag i den prestisjefylte Stjernecupen. Lørdagen ble brukt til de innledende kampene, og her var det mye å glede seg over.

G16-1 åpnet med 4-2-seier over Fyllingsdalen før det ble en 3-0-seier over Pors Grenland. I siste gruppespillkamp ble det en stor 5-0-seier over Verdal.

Dette betyr at de blåkledde gikk videre til sluttspillet som puljevinner. Søndag kl.10.00 møter de Astor i kvartfinalen.

G16-2 spilte tre av fire innledende kamper på lørdag, og det har så langt blitt null poeng.

Søndag ettermiddag spilles siste kamp.


Les mer:
Cupinformasjon
Resultater G16-1
Resultater G16-2


Klar for finalespill

Lørdagens siste jubelbrøl kom på Fåvang, rett nedenfor Ringebu på Innlandet.

Der møtte J17 sterke Heming i kvartfinalen i Adidas Cup, uoffisielt NM. Heming fikk de bekjentskap med under talentcupen på Hamar, der de blå vant 1-0 og senere gull.

Resultatet skulle gjenta seg denne lørdagen. Etter bare fire minutter ble det nettsus, da et frispark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble blokkert i feltet, og fra tolv meter hamret Rikke Olufsen inn 1-0.

Tiller hadde store målsjanser spesielt i første omgang, men Oslo-laget Heming var småfarlige på sine bakromspasninger.

Blåtrøyene holdt unna, men de trengte hjelp av en gulkledd burvokter i kampens siste spilleminutt. Marita Flataunet reddet glimrende på et frispark fra 25 meter.

Dermed kunne Tiller juble over seier og avansement til finalespillet 16.- og 17. oktober på Gjøvik. Der møter de vinneren av Askøy og Lillehammer i semifinale den lørdagen, og en eventuell finale spilles dagen etter.


Se resultater i uoffisielt NM her


0 Kommentar

Avsluttet helga med seier

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2021

Tiller opplevde flere herlige seiere denne helga.

J14 seiret over Byneset.


De blåkledde fra Tillerbyen var gjennom mange kamper også denne helga. På fredag tapte J13-2 knepent for Orkla, og samtidig vant G14-1 2-1 over Verdal etter scoringer fra Joshua Munguiko og Bendik Jenssen.

Lørdagens to kamper ble svært spennende. På TOBB Arena Sør tok herrer A imot Molde 2 i Norsk Tipping-ligaen, og der ble det en knallsterk 4-1-seier etter scoringer fra Sindre Welo (2), Espen Mathiassen og Brede Frøysa.

Samtidig tok G16-1 turen opp til Steinkjer og Guldbergaunet. Der endte det 3-3 etter en svært innholdsrik kamp. Dette betyr at på tre spilte kamper i 0. divisjon står Tiller med 5 poeng og ingen tap.


Herrer-2 og J14-1 gjorde jobben

Søndagens tre kamper inneholdt svært mange scoringer - begge veier. Det startet med G14-2 sitt hjemmemøte med Orkanger, men et 6-0-tap er ikke så mye å skrive hjem om.

Videre møtte herrer-2 Brekken på bortebane i sin andre kamp i 5. divisjon. Her så Tiller seg aldri tilbake etter en komfortabel ledelse til pause. Tiller 2 vant til slutt 9-2 etter blant annet hattrick av Fredrik Meland Johnsen og to mål av Eric Mulundo. Tiller 2 klatrer foreløpig til toppen av tabellen.

Søndagen ble avsluttet på TOBB Arena Sør i J14-1s oppgjør mot Byneset. Tiller leverte en solid første omgang der egentlig alt skjedde. De blå ledet 2-0 etter mål av Alva Fjærli og Michelle Alstad før Byneset utlignet med to nettkjenninger på rappen. Deretter sørget to perlescoringer av Alstad og Ida Sofie Bye-Andersen for at det sto 4-2 til pause.

Det ble også sluttresultatet, da ingen av lagene maktet å treffe mellom stengene etter sidebytte.


0 Kommentar

Gull på Hamar

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2021

Vi oppsummerer kortfattet helgas kamper, som endte med en stor pokal på Hamar.

Denne herlige gjengen kan juble over en fantastisk prestasjon i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen har lagt tilbake en høyinteressant fotballhelg. På søndag ble det publisert en times lang video om Tiller Fotball gjennom Trønderfotball. Den viser hvordan man jobber med unge og voksne i den blå bydelen.

I forbindelse med sendingen kan du også vinne flotte premier gjennom en digital basar.

Sjekk ut her hva vi kan friste deg med.


Uavgjort og seier

Søndagen startet med to bortekamper. Våre beste menn gjestet studentene fra NTNU på Lade i den tredje serierunden i Norsk Tipping-ligaen. Magnus Aasarød sendte Tiller i føringen fra straffemerket, men hjemmelaget utlignet tidlig i andre omgang.

Flere mål ble det ikke, og lagene måtte dermed ta til takke med ett poeng hver.

Se kampfakta


Samtidig spilte G16-1 borte mot Namsos, og våre beste 16-åringer fortsetter den gode trenden med knallhard innsats og enorm vinnervilje. Petter Selvaag Solbakken tok ledelsen for gjestene fra sør i Trøndelag, men Namsos utlignet kort tid etterpå.

I andre omgang kunne dermed Tiller juble over en knallsterk 2-1-seier. Den siste målscoreren er i skrivende stund ikke kjent.

Se kampfakta


29-0

J17 tok turen til Hamar på fredag for å delta i den prestisjetunge talentcupen sammen med 15 andre lag.

Gruppespillet på lørdag startet på perfekt vis da Raufoss ble beseiret 6-0. Videre ble Råde slått hele 13-0 før gruppefinalen mot Hyggen endte 3-0.

Søndagens kvartfinale mot velkjente Gimse var Tiller hvassere og vant 3-0 etter scoringer av Frida Ørndal Svendsen og Vilde Hulaas Grøseth (2).

I en svært spennende semifinale mot hardtarbeidende Heming ble det mye drama. Et kanonskudd fra Ida Sofie Bye-Andersen ble til slutt vinnermålet, selv om Heming misset fra straffemerket helt på tampen.

Finalen mot Hei var Tiller det førende laget, til tross for slitne føtter med sin sjette kamp på 32 timer. Tiller vant befriende 3-0 etter scoringer av Vilde Bjørgård Kristiansen og Rikke Olufsen (2).

Etter 29 scoringer på seks oppgjør, der Rikke Olufsen ble toppscorer med sine åtte fulltreffere, slapp de heller ikke inn noen baklengsmål. En solid bemerkning til den joviale keeperduoen Ayla Latifi og Marita Flataunet.


Gullpokalen ble dermed med hjem til Trondheim.

Laget ønsker å takke sine supportere på tribunen som var i klart overtall på samtlige kamper.


Vi gratulerer J17 med en fantastisk prestasjon!
0 Kommentar

Perfekt start og avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 8. Aug 2021

13 Tiller-kamper med varierende hell i helga. Vi oppsummerer samtlige.

Isabel Teigen (nr to f.h.) scoret fire mål i J17s storseier på Elman Stadion.


De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte hele 13 kamper på to dager, der 12 av dem var starten på OBOS-cupen og Trøndersk Mesterskap.

Lørdagen startet med G13 hjemme mot Ørland i OBOS-cup på TOBB Arena Sør, der det ble et svært målrikt oppgjør. Blåtrøyene ledet nesten hele veien, men alt var åpent da Ørland utlignet til 4-4. Men hjemmelaget fant veien til vinnermålet helt på tampen og vant til slutt 5-4.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert.


Rett etterpå var J15 i aksjon mot Alvdal i samme turnering. Her åpnet Tiller kampen med et smell og ledet 3-0 etter en halvtime etter scoringer fra Marie Danielsen, Julie Pedersen Rektorli og Sanna Sveine Follestad. Alvdal reduserte rett før pause, og da de reduserte nok en gang med fire minutter igjen å spille, ble det nervepirrende på slutten. Heldigvis klarte Tiller-jentene å kjempe i land en svært fornøyelig 3-2-seier.

Se kampfakta


Poeng sør for Trondheim

J15-kampen var lørdagens siste kamp på TOBB Arena Sør. På Kyrksæterøra spilte G19-2 mot KIL/Hemne, og etter en målløs første omgang, ble det jubel i begge ender etter sidebytte. Steffen Endresen Horsgård og Martin Urfjell Rørvik sendte Tiller i en 2-0-ledelse, men KIL/Hemne reduserte kort tid etterpå. Ett minutt før slutt utlignet de til 2-2 og fastsatte dermed resultatet.

Se kampfakta


G14 gjestet Buvik til samme tidspunkt, og her ble det også mange scoringer. Tiller vant til slutt 4-3 og tok med seg tre herlige poeng.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


J13 hadde ikke sin beste dag i et tøft møte med Astor på bortebane. De blå lå under 1-0 til pause, og til tross for flere gode muligheter, ble det et 3-0-tap på Havstad.

Se kampfakta


Våre beste menn tok turen til Color Line Stadion og Ålesund for å møte byens nest beste i serieåpningen i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag. Dessverre ble det ingen god dag på jobb for Tiller, som tapte fullt fortjent 3-0 i sommervarmen.

Les vår kampprapport


To x 14-2

G14-2 gjestet Charlottenlund i søndagens første oppgjør. Der måtte lagene nøye seg med ett poeng hver i et heftig oppgjør. Joshua Munguiko sendte Tiller i føringen, men det sto 1-1 til pause. To raske scoringer, og dermed et hattrick, av Munguiko gjorde at Tiller ledet komfortabelt 3-1, men helt på tampen klarte Charlottenlund både å redusere og utligne til 3-3.

Se kampfakta


På Oppdal hadde G16-2 lite å stille opp med mot et særdeles godt Oppdal-lag. Grønntrøyene vant til slutt 14-2. Tillers scoringer kom fra Alexander Gjærde Illøkken og Ehsan Tajik.

Se kampfakta


Utrolig nok endte det også 14-2 i Vuku, men da i favør Tiller. Der spilte nemlig J17 sin første høstkamp for året. Fire mål fra Isabel Teigen, tre fra Thea Arnegård Kulvik, to hver fra Rikke Olufsen og Frida Ørndal Svendsen og ett hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen, Ida Nygård og Ingeborg Nyberg Hansen sørget for en skikkelig storseier.

Se kampfakta


Seier i Buvika og Oppdal

Søndagen fortsatte i Buvika, der G19 gjorde seg klar for en tøff motstander. De havnet under 1-0, og etter flere gule kort så det ut til at dette ikke skulle gå veien. Men ti minutter før full tid utlignet Kasper Svardal Lund til 1-1 og åtte minutter senere ble Jonas Bardo Fossen Thanem den store helten med sin 2-1-scoring. Tre poeng til de blå!

Se kampfakta


Tilbake på TOBB Arena Sør spilte kvinner en treningskamp mot Tynset. Mediaavdelingen har fått høre at rødtrøyene ledet 2-0, men Tiller hentet opp til 2-2. Målscorere er ikke kjent.


Søndagens nest siste kamp ble spilt på hjemmebane, der herrer-3 tok imot 5. divisjonslaget Charlottenlund 2 i Trøndersk Mesterskap. Tiller hadde store muligheter, men måtte til slutt se seg beseiret 3-1 på eget kunstgress.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


Helga ble avsluttet på Oppdal. J14 gjestet bygdas fotballag til en unaturlig sen søndagskamp, men det hindret ikke de skoleferierende Tiller-spillerne å fortsette å yte maksimalt. De blå ledet 2-0 til pause og vant fullt fortjent 4-1.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline