Kategori

Møter Rosenborg 2 i dag

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2019

Våre beste menn møter Rosenborg 2 i siste test før alvoret starter.

Odin Thiago Holm spilte forrige treningskamp mot Rosenborg 2. Denne gang kan han gjøre det som en offisiell Tiller-spiller.


Tiller IL - Rosenborg BK 2
Treningskamp herrer
Fredag 5. april 2019 kl.18.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader, skyfritt, lett bris

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen møter Rosenborgs nest beste enda en gang før Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang neste lørdag.

Lagene møttes også for nøyaktig en måned siden i Abrahallen. Der havnet Tiller under i første omgang, men så snudde blåtrøyene kampen og vant 2-1.

Les kamprapporten her.

Til fredagens oppgjør på TOBB Arena Sør er det ventet at Rosenborg 2 knepper opp et klart hakk med tilgjengelig spillermateriell. Det sies at gjestene fra Lerkendal kommer med en god porsjon kjente førstelagsspillere, så dette blir en virkelighetstest for gutta i helblått.


Hermanstad langtidsskadet - Rønning og Holm i kamptropp

Mot Rosenborg 2 stiller også Tiller med en sterk kamptropp, men det er dessverre uten noen navn.

Midtbanespiller Kjartan Ulstad ble taklet i ankelen på en mindre pen måte i treningskampen mot Melhus for et par uker siden og er ute i omtrent to uker til.

Angriper Robin Hermanstad, som ble skadet i samme treningskamp, er dessverre ute i opptil tre måneder grunnet et overtråkk på innsiden av ankelen etter en takling. Det er foreløpig usikkert om han må operere.

Espen Johnsen, som fikk avrevet et leddbånd i skulderen i treningskampen mot Byåsen, var tilbake i lett trening denne uka. Dog er han 2-3 uker unna å være helt skadefri.

Ellers er resten friskmeldt. Det betyr at i kamptroppen finner vi blant annet nysigneringene Jonas Uran Rønning og Odin Thiago Holm.


Tillers kamptropp:
Erland Tangvik, Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Andreas Druzkowski, Martin Kristoffer Berdal, Henning Borgen Gladsø, Sindre Olufsen, Oskar Stølan, Gard Ragnar Killingberg, Niklas Lyngvær Iversen, Odin Thiago Holm, Jonas Uran Rønning, Ole Jørgen Stegavik, Espen Amandus Mathiassen, Magnus Kristoffersen, Alpha Doboyou, Sondre Bondø Garstad.


0 Kommentar

Spennende kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 15. Mar 2019

Tiller er i aksjon på mange steder i helga. Ta turen ut og støtt de blå!

Herrer A møter det nye 2. divisjonslaget Byåsen Toppfotball på Dalgård lørdag formiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en spennende og høyinteressant kamphelg. I tillegg til offisielle OBOS-cupkamper, er det også duket for treningskamper.

Det hele starter lørdag kl.11.00. Herrer A tar turen opp til Dalgård for å møte Byåsen Toppfotball i en treningskamp. Samtidig tar J15 imot Sjetne til et fortreffelig lokaloppgjør "hjemme" på Tempe kunstgress. Kort tid etter kampslutt skal kvinnene møte Utleira på samme bane.

Lørdagens to seniorkamper blir oppdatert direkte på nettfenomenet og mediaavdelingens kjæledegge Twitter.


Søndagen starter med J17s cupkamper i B. Langseth Cup i Selbu. Det er en innendørs kunstgressturnering med gruppespill og sluttspill på samme dag.

Deretter blir det et bortemøte mot Åfjord for G16-2, før kvinnene spiller nok en kamp på Tempe. Denne gang er det en treningskamp mot Tynset.

Dagen avsluttes med G13s oppgjør mot Hitra kl.18.00. Også denne kampen spilles på Tempe.


Helgas kampoppsett:

Lørdag:
kl.11.00 herrer A vs Byåsen TF på Dalgård (oppdateres på Twitter)
kl.11.00 J15 vs Sjetne på Tempe
kl.13.00 kvinner vs Utleira på Tempe (oppdateres på Twitter)

Søndag:
kl.14.00 G16-2 vs Åfjord på Åset kunstgress
kl.15.00 kvinner vs Tynset på Tempe
kl.18.00 G13 vs Hitra på Tempe


Ta turen på de forskjellige banene og støtt de blåkledde til nye herlige øyeblikk!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Målforskjellen kan bli avgjørende

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2018

Det ligger an til en målthriller mellom Tiller og Ranheim 2 om hvem som ender på topp i G19 1. divisjon avdeling 2.

Blir det gulljubel på de blå?


Før siste serierunde denne uka har begge lag 19 poeng. Ranheim 2 har det beste utgangspunktet med seks flere plussmål, men i denne avdelingen kan tydeligvis alt skje. Tiller hadde best målforskjell foran den forrige serierunden, inntil Ranheim 2 slo Rindal/Surnadal hele 15-1.

Begge lag avslutter sesongen med hjemmekamp mot antatt svakere motstand. Tiller møter bunnlaget Lånke onsdag kveld, mens Ranheim 2 får besøk av Meldal torsdag.

Tillers juniorer har knivet med Ranheim 2 og Freidig om ledelsen i avdelingen. Uansett utfall skal det unge Tiller-laget være fornøyd med en svært god høstsesong, hvor det så langt er blitt seks seire, en uavgjort og ett tap. Laget har også spilt seg fram til semifinale i OBOS Cup mot Egge, som spilles i neste uke.

Møt opp og hei juniorene våre fram til mange mål i serieavslutningen mot Lånke, onsdag 17. oktober kl. 20.00 på TOBB Arena Sør.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Kan bli kretsmestere

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2018

Det kan bli en avgjørende kamphelg.

Denne gjengen kan bli kretsmestere nok en gang på søndag.


Det er kanskje høstferie for flesteparten av spillerne, men de blåkledde fra Tillerbyen er som regel alltid i aksjon uansett.

I helga er det tre spennende hjemmekamper for vår del, og "høstferiefesten" starter forhåptenligvis på lørdag.

Kl.15.30 tar Tillerbyen, fra neste år Tiller, imot Tynset på TOBB Arena Sør i den 24. og tredje siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon herrer). Blåtrøyene slo Ottestad hele 4-0 på hjemmebane for to uker siden, og nå håper de på reprise mot et Tynset-lag som er på desperat poengjakt for å unngå nedrykk.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som sikrer en direkteplass i 1. runde i neste års NM.


Mestscorende og kretsmestere?

Søndagen starter med årets siste kvinnekamp i 3. divisjon.

Kl.14.00 skal våre beste jenter opp mot Gimse i det som forventes å bli en tøff sisterunde på TOBB Arena Sør. Et ungt Tiller-lag, som har flere spillere på høstferie, går uansett for tre poeng mot et forsterket Gimse-lag.

Tiller kan bli mestscorende i avdelingen dersom de gjør jobben på søndag.


Helga avsluttes med første matchball om kretsmesterskapstittel i J17-klassen.

Kl.18.00 er Tiller vertskap for Remyra i 0. divisjon. Blåtrøyene mangler ett poeng på sine to siste kamper for å vinne divisjonen og bli kretsmestere i J17-klassen for tredje året på rad, og de vil helst klare dette før toppmøtet med Strindheim som ligger på plassen bak dem.


Ta turen til TOBB Arena Sør og støtt de blåkledde til seier!


Vi går for en skikkelig blåmandag!

Forza Tiller!


0 Kommentar

Supersøndag

Postet av Marius L. Larsen den 15. Apr 2018

Fem svært interessante Tiller-kamper på en og samme dag.

Mange fra denne gjengen skal i aksjon i dag. Arkivfoto 2017.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever en høyinteressant søndag, da det skal spilles hele fire kamper rett etter hverandre på TOBB Arena samt at det er en G19-kamp på bortebane.

Det hele starter med generalprøve for kvinnelaget, som tar imot Gimse kl.14.00 på TOBB Arena. Noen spillere mangler av naturlige årsaker, men allikevel stiller blåtrøyene med en sterk tropp som skal prøve å hamle opp med sine 3. divisjonskolleger før seriestart mot Tynset neste søndag.

Rett etter kampslutt er det seriestart i J17 0. divisjon. Tiller er vertskap for Steinkjer, og her er det duket for en spennende kamp. I fjor endte det med en spesiell 6-5-seier til blåtrøyene, og hvordan ender det i dag?

Kl.18.00 spilles det to kamper. G19-2 gjester Fosen i serieåpningen, og her har de planer om å starte på best mulig vis. Samtidig møter herrer-2 Oppdal på TOBB Arena, der det er duket for noen spennende øyeblikk med flere gamle kjente, blant annet Morten Modalsli Torset, Erland Slåen og Kristian Moa.

Helt til slutt er det G16-1 som skal underholde Tiller-publikumet på eget kunstgress. I serieåpningen mot Strindheim 2 er det ventet en tøff og jevn batalje, men som alltid på TOBB Arena, er det hjemmelaget som er favoritter.


Supersøndag 15. april:
Kl.14.00 Tiller - Gimse (treningskamp kvinner - oppdateres på Twitter)
Kl.16.00 Tiller - Steinkjer (J17 0. divisjon)
Kl.18.00 Fosen - Tiller 2 (G19 2. div. avd. 2 vår)
Kl.18.00 Tiller 2 - Oppdal (6. divisjon menn avd. 7)
Kl.20.00 Tiller - Strindheim 2 (G16 1. div. avd. 3 vår)


Allerede på mandag skal Tillerbyen, som fra 2019 blir Tiller, sesongstarte mot Levanger 2 i Norsk Tipping-ligaen kl.19.00 på TOBB Arena, og torsdag kl.20.45 skal første seriekamp for herrer-1 i 6. divisjon spilles.

Her er det mye å glede seg til!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline