Kategori

Før avspark: Hødd - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2022

Tiller tar turen til Høddvoll og Ulsteinvik for aller første gang lørdag ettermiddag.

Blir det like jubelscener på Ulsteinvik som på Nissekollen?


Kampinformasjon

🏆 16. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Hødd
📅 Lørdag 1. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Høddvoll (Ulsteinvik)
📲 @TillerFotball på TwitterHødd må slå Tiller

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Sunnmøre for siste gang denne sesongen, da de gjester Hødd og deres fantastiske anlegg Høddvoll for aller første gang i klubbens historie.

Denne lørdagskampen vil bety mye for begge lag. Hødd er rett og slett nødt til å slå hittil ubeseirede Tiller for å ha sjangs på en topp 5-plassering som gir fornyet kontrakt i en svært spisset 2. divisjon neste år, mens gjestene fra Trondheim må opprettholde seiersformen for å kunne avgjøre avdelingen neste helg hjemme mot Tynset.

Hødd kommer til denne kampen med en midtukekamp i føttene. På onsdag gjestet de Molde og Aker Stadion, men det ble ingen lystig affære for sunnmøringene. Hødd tapte 0-7 for laget fra rosenes by, og med en målforskjell på -22, er kun tre poeng godt nok mot Tiller på lørdag.

Laget fra Ulsteinvik er inne i en dårlig formkurve for tiden, da de står oppført med fire strake tap.


Siste fem kamper:
✅ Hødd 1 - 0 Nardo
❌ Blindheim 4 - 3 Hødd
❌ Hødd 0 - 1 Træff
❌ Hødd 2 - 4 Rosenborg-2
❌ Molde 7 - 0 Hødd


Seks mål og tre poeng sist

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør rett før feiring av nasjonaldagen, var Tiller virkelig på hugget på eget kunstgress.

Blåtrøyene tok tidlig kommandoen ved scoring av Andrea Sivertsen Broholm, og selv om hjemmelaget misset på flere store målsjanser i første omgang, ble det effektivitetens tid etter sidebytte.

Tiller gikk fra 1-0 til 4-0 på få minutter, og de vant til slutt 6-0 etter at Sandra Aardahl Gulstad fastsatte resultatet med kampens siste nettkjenning.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Idun Brigtsdatter Benjaminsen


Vi har kommet til presentasjonen av en av de nye spillerne på et relativt ungt Tiller-lag. Denne 21-åringen kom til den blå bydelen i fjor sommer, og var en viktig bidragsyter til at Tiller rykket opp med både første- og andrelaget.

Idun er fra Lofoten og har tidligere spilt for Kabelvåg. Hun kan bekle rollene som både midtstopper og spiss med glans.

Så langt i år har hun spilt like mange Tiller-kamper i 2. divisjon som i 3. divisjon med stor suksess.


Visste du at Idun...

...spilte med gutter i ungdomsårene og at hun er en av de mest utadvendte på A-laget?


Ingen stream - husk Twitter

Tiller håper å fortsette den ubeseirede formen med tre nye poeng i bortemøtet med Hødd denne lørdagen. Forrige oppgjør var en real toppkamp mot Molde på TOBB Arena Sør, der Tiller var best i den første omgangen og gjestene var hakket hvassere i den andre. Kampen endte 0-0 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fremdeles leder avdelingen med fem poeng med kun tre kamper igjen å spille. Slår Tiller Hødd på lørdag, vil det bli en avgjørende kamp hjemme mot Tynset lørdagen etter.

Fra Ulsteinvik ser det altså ikke ut til at kampen strømmes på noen plattformer. Det betyr at @tillerfotball på Twitter er det eneste mediet du kan følge kampen direkte ved hjelp av våre fyldige tekstoppdateringer.

Vi bemerker at kampen tvitres i trådformat ettersom herrelaget spiller til samme tidspunkt (som også oppdateres i tråd, til informasjon).

Don't stop me now.


Siste fem kamper:
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Før avspark: Tiller - Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 29. Sep 2022

Herrer A tar imot Trygg/Lade på TOBB Arena Sør til et viktig oppgjør lørdag ettermiddag.

Erling Kleppo Vangen og resten av gutta i helblått slo Trygg/Lade på bortebane i april.


Kampinformasjon

🏆 23. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Trygg/Lade
📅 Lørdag 1. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttSeks strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Trygg/Lade velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen, til det som ser ut til å bli et viktig oppgjør i kampen om å unngå nedrykk fra Norsk Tipping-ligaen.

De helhvite fra Haakon VIIs gate vet at et nederlag for Tiller vil føre avstanden opp til åtte poeng med tre kamper igjen av sesongen, men da må de snu om på formen. I løpet av sine seks siste kamper står de med null poeng og kun to scorede mål.

I forrige seriekamp ble det et 0-1-tap for Rosenborg 2, der Trygg/Lade var opptil tre spillere mer på banen i sluttminuttene.


Siste fem kamper:
❌ Kolstad 5 - 0 Trygg/Lade
❌ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Trygg/Lade 2 - 4 Strindheim TF
❌ Bodø/Glimt-2 1 - 0 Trygg/Lade
❌ Trygg/Lade 0 - 1 Rosenborg-2


Fire mål og tre poeng sist

Tiller fikk en god opplevelse ved handelsgaten på nordsiden av Trondheim 2. påskedag i år, da blåtrøyene tok turen til Lade Idrettspark for å møte det nyopprykkede laget.

Marius Jacobsens mannskap kom til denne kampen med et 1-3-tap for Strindheim Toppfotball i åpningskampen, men i serierunde to skulle det gå bedre.

En enorm første omgang og solid start på den andre førte til at Tiller ledet 4-0. Trygg/Lade reduserte to ganger mot slutten, men gjestene fra sørsida kunne til slutt juble over tre poeng.

Les vår kamprapport fra april her


Fortsetter å ta poeng

Tiller håper å komme tilbake på vinnersporet etter å ha vært nære ved å beseire Innstranda på bortebane sist helg.

Blåtrøyene ledet 1-0 over nordlendingene, men havnet deretter under 1-2 tidlig i andre omgang og presset på for utligning. Den kom like før slutt, og Tiller var også nær ved å ta med seg alle tre poengene.

Ett poeng gjorde at avstanden ned til nedrykksstreken fortsatt er på fire poeng med fire kamper igjen av sesongen.


Siste fem kamper:
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Uavgjort mot Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2022

...mens 14-åringene vant. Slik var mandagskvelden.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.h.) scoret et kremmerhus mot Ranheim. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen startet kvelden på TOBB Arena Sør der J13-2 tok imot Sokna til en tøff duell. Tiller spilte seg fint frem til flere gode målsjanser, men dette var ikke dagen for å treffe mellom stengene. Kampen endte til slutt med et knepent 0-2-tap.

Les kampfakta her


På Ranheim var J14 på besøk, og her skulle det bli store jubelscener. Tiller tok umiddelbart tak i kampen og fikk belønning for strevet rett før pause. Mia Arnegård Kulvik var sikker i sin sak fra straffemerket og sendte Tiller i føringen.

Frida Karine Helgheim Bang doblet ledelsen etter 47 minutter, og selv om Ranheim reduserte helt på tampen, holdt Tiller unna og kunne juble over en sterk 2-1-seier.

Les kampfakta her


Kanskje årets mål på TOBB?

Tilbake på TOBB Arena Sør var kvinner-2 i aksjon mot et forsterket Ranheim-lag. Tiller, som hadde flere sentrale forfall grunnet sykdom og skoletur, stilte allikevel en sterk tropp for å duellere mot de mer rutinerte gjestene.

15-årige Ida Sofie Bye-Andersen hamret inn 1-0 allerede etter tre minutter på fantastisk vis. Hun vendte opp fra 22 meter og fyrte løs der ballen gikk kontant i lengste kryss - for et mål!

Ranheim utlignet etter et drøyt kvarter, og begge lag hadde store målsjanser i første omgang. Etter sidebytte var det Tiller som skapte de største mulighetene, men verken Emma Kalvøy Bye, Louisa Stuedahl eller Selma Saastad maktet å treffe nettmaskene.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver. Resultatet betyr at Tiller har fortsatt heng på serieleder Steinkjer med fire kamper igjen å spille.


Les kampfakta herFor ei helg!

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2022

Huh. Svært mange Tiller-kamper endte med suksess denne helga. Dette er vår oppsummering.

Denne gjengen har alt i sine hender med tanke på kretsmesterskapet i J17-klassen etter seier over Steinkjer søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å lage fredagstacoen før det første resultatet tikket inn. G13-2 var det eneste laget i konkurranseklassene i aksjon, og det ble en enorm målfest. I duellen med Leksvik vant Tiller hele 17-1 etter blant annet tre mål fra Oliver Olden Myhre.

Les kampfakta her


På lørdag var det J14 som startet med sluttspillet i OBOS-cup, men i oppgjøret mot Charlottenlund måtte de se seg beseiret 0-6.

Les kampfakta her


Senere på lørdagen var kvinner A dyktige ved å holde Molde til 0-0 på TOBB Arena Sør. Et realt bombardement de første 20 minuttene førte imidlertid til ingen nettsus, og en nervepirrende andre omgang gjorde at lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.

Les vår kamprapport her


Lørdagen ble avsluttet i Bodø, der herrer A gjestet Innstranda. Det var en kaotisk innledning med spørsmål om Twitter og streaming, men vi fikk til det aller meste - med litt hjelp.

Kampen endte til slutt 2-2 etter at Alexander Gløsen hamret inn utligningen tre minutter før full tid.

Les vår kamprapport her


Leder 0. divisjon

Søndagen startet med at G13-3 tok imot Orkanger på TOBB Arena Sør. Det sto 2-2 til pause, men Tiller dro ifra i andre omgang og vant til slutt 7-3 etter blant annet to scoringer fra Einar Johannes Vatnan.

Les kampfakta her


Deretter var G14-1 i aksjon mot Astor på samme bane. Tiller leverte en strålende første omgang og ledet hele 5-1 til pause. De blåkledde vant til slutt 7-2 over motstanderen i burgunder og blått etter blant annet et hattrick av Oliver Leiseth Green.

Les kampfakta her


Dagens siste hjemmekamp var herrer-2 mot Ørland i en real toppduell på TOBB Arena Sør. Tiller slet med å få hull på byllen, og rett før pause ble det jubel da Martin Engvik sendte hjemmelaget i føringen.

Et hattrick fra Engvik og mål fra Benjamin Romero og Mathias Vinjevoll sørget for en sterk 5-2-seier. Nå er laget oppe og nikker på en kvalifiseringsplass om opprykk til 4. divisjon.

Les kampfakta her


Dagens siste kamp var J17-1 borte mot Steinkjer på Guldbergaunet stadion. Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter et kvarter da Cornelia Nordtug Knudsens hjørnespark ble stanget i mål av Malin Strømsnes Kvingedal.

Tiller styrte det meste av banespillet, men 2-0-scoringen kom ikke før det var ti minutter igjen. Emma Kalvøy Bye kom alene med keeper, rundet sisteskansen og satte inn 2-0 på fortjent vis.

Hjemmelaget reduserte på et hjørnespark rett etterpå, men Tiller holdt unna og vant 2-1. Det betyr at blåtrøyene leder 0. divisjon med kun tre kamper igjen å spille.

Les kampfakta her
Uavgjort i begge oppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2022

Våre to A-lag spilte uavgjort både på TOBB Arena Sør og i Bodø lørdag ettermiddag.

Vilde Winge Kristiansen og Tiller har fortsatt en fem poengs luke til Molde med kun tre kamper igjen å spille.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde mange tilskuere og god stemning på TOBB Arena Sør under toppkampen mot Molde i 2. divisjon kvinner.

Tiller kjørte kampen i starten, og i løpet av de første 20 minuttene hadde hjemmelaget hele seks gigantiske målsjanser. Hedda Stuedahl-Karlsen fikk først et skudd blokkert i siste liten og ikke lenge etterpå føyk ballen like utenfor lengste stolpe fra kloss hold. Sandra Aardahl Gulstad fikk to sjanser alene med keeper, men sisteskansen sto i veien. I tillegg hadde Thale Hinsverk to forsøk, der det første gikk over mål fra fem meter og det neste ble reddet av keeper.

Huh.

Gjestene fra Romsdalen hadde pent lite å komme med i første omgang, og rett etter sidebytte var Andrea Sivertsen Broholm centimetere å tuppe inn 1-0 på et hjørnespark.

Molde kom bedre med mot slutten, og tverrliggeren var det nærmeste de kom en scoring. Kampen ebbet ut i et noe utrolig 0-0-resultat, som for øvrig betyr at Tiller opprettholder luken på fem poeng med kun tre seriekamper igjen å spille.


Les kampfakta her


Twitter, strømming og Gløsen

Alexander Gløsen utlignet til 2-2 helt på tampen. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


Rett etter kampslutt på TOBB Arena Sør, skulle herrer A i aksjon mot Innstranda i Bodø. Dette var et viktig oppgjør i jakten på overlevelse på nivå fire, og det var dramatikk både på og utenfor banen.

Heldigvis hadde vi reservelagleder Ole-Petter som tekstet slik at tomlene knakk sammen, og utrolig nok fikk vi hjelp av et par lokale helter på tribunen som streamet fra det 35. spilleminutt. Huh.

Etter 12 minutter smalt det i nettmaskene fra Robin Hermanstad, som kom alene med keeper og var rett og slett iskald.

Kampen bølget litt frem og tilbake. Innstranda traff stolpen ved to anledninger, og Gløsen var en skotupp unna å doble ledelsen på Hermanstads innlegg.

Selv om Innstranda fikk et rødt kort før pause, utlignet de til 1-1 på en styring i feltet seks minutter etter sidebytte. Etter 66 minutter tok de ledelsen, bare minutter etter at Tiller-keeper Tor Solvoll reddet mesterlig på en heading fra nært hold. Skuddet fra 18 meter i lengste hjørne var det derimot lite å gjøre med.

Tiller kjørte kampen fullstendig mot slutten, og enda mer etter at hjemmelaget fikk nok en utvisning ti minutter før slutt. Skulle Tiller klare å utligne?

Ja, heldigvis. Alexander Gløsen styrte inn 2-2 på et innlegg fra Knut Kleppo Vangen tre minutter før full tid, og på overtid fikk blåtrøyene to store muligheter fra kloss hold, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Kampen endte dermed 2-2, og dette resultatet sørget for at Tiller fortsatt har fire poeng ned til nedrykksstreken med fire kamper igjen av sesongen.


Les kampfakta her
Før avspark: Innstranda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Herrelaget tar turen til Bodø og Innstranda lørdag ettermiddag.

Denne gjengen går for tre nye poeng i Bodø. Her fra hjemmeoppgjøret mot Nardo for to uker siden.


Kampinformasjon

🏆 22. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Innstranda
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.16.30
🏟 Mørkvedlia kunstgress (Bodø)
📲 @TillerFotball på Twitter?


Dessverre ser det ut til at rettighetshaver Direktesport ikke velger å sende kampen av uvisse årsaker, noe vi mener er utrolig skuffende og bekymringsverdig. Mediaavdelingen jobber på spreng med å motta oppdateringer som vi kan videresende umiddelbart på Twitter.


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttIngen mål på de to siste

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Bodø og Nordland for å møte Innstranda denne lørdagen, vel vitende om at dette blir en tøff kamp mot en motstander som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Innstranda slo nedrykksplasserte-kollega Trygg/Lade og Melhus og var plutselig i nærheten av Tiller, helt til blåtrøyene endelig vant og fikk et viktig pusterom.

Nordlendingene har nå tapt to strake kamper, og kommer fra et mindre pent 0-6-tap for Strindheim Toppfotball på bortebane.


Siste fem kamper:
❌ Innstranda 1 - 5 Rana
✅ Melhus 1 - 2 Innstranda
✅ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Kolstad 1 - 0 Innstranda
❌ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda


Årsverste på TOBB

Tiller tok imot Innstranda som sto uten seier helt tilbake til andre uka i mai, men det skulle ikke bli så mye å juble for de blåkledde.

Selv om det sto 0-0 til pause, var det gjestene som var farligst i en ikke så altfor sjanserik kamp. Grønntrøyene gikk opp i en 2-0-ledelse før Lucas Kolstad reduserte på overtid, men det holdt ikke til poeng på TOBB Arena Sør.


Les vår kamprapport fra motsatt oppgjør her


Må finne tilbake til Nardo-gleden

Tiller kommer til denne kampen med et knepent nederlag mot Rana i bagasjen. Blåtrøyene var svært nære og både kunne og burde ha truffet innenfor nettmaskene sist søndag, men det ble bare med forsøkene og ingen poeng.

Kampen før ble det fire scoringer og tre deilige poeng mot Nardo. Vi håper gutta finner tilbake til godfølelsen og får en perfekt hjemreise med nye jubelscener.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Molde

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Kvinnelaget tar imot Molde til en real toppkamp lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Glade scener etter en av scoringene på Aker Stadion i juni. Blir det mer Tiller-jubel på lørdag?


Kampinformasjon

🏆 15. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Molde
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:

Skal rykke opp

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne lørdagen, der det er duket for en real toppkamp.

Molde kommer med fem strake seiere og ingen baklengsmål på de tre siste, men allikevel er de fem poeng bak Tiller med like antall spilte kamper.

Det betyr at romsdalingene er nødt til å beseire Tiller for å ha et lite håp om å kapre den gjeve førsteplassen i avdelingen som gir retten til å spille kvalifisering til 1. divisjon.

Ved tap eller uavgjort på lørdag, vil det fortsatt være mange poeng opp til trønderne.

Molde har tidligere uttalt at de skal rykke opp til 1. divisjon innen 2023 og deretter ta steget opp i Toppserien. Les mer om Moldes ambisiøse planer her.


Siste fem kamper:
Molde 6 - 2 Volda
Nardo 5 - 6 Molde
Blindheim 0 - 4 Molde
Rosenborg-2 0 - 2 Molde
Molde 4 - 0 Herd


2-2 x 2

Forrige oppgjør mot Molde på Aker Stadion hadde spenning fra start til slutt. Tiller ledet 2-0 og leverte en god første omgang, men hjemmelaget svarte etter sidebytte.

Scoringer på indirekte frispark og straffespark gjorde at kampen endte 2-2, der begge lag hadde sine muligheter til å vinne.

2-2 og uavgjort ved full tid ble det også i J19-NM på TOBB Arena Sør. Tiller, som stilte med en overvekt av spillere som til daglig spiller i 3. divisjon, ledet 2-1 før Molde svarte.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og straffespark, hvor Tiller måtte til slutt se seg beseiret.


Alle gode ting er...?


Spillerprofil - Andrea Holm Aune

Vi har ikke rukket å ta ordentlig profilbilde av Andrea enda. Bildet er fra forrige kamp mot Nardo. Mediaavdelingen beklager, faktisk.


Andrea er oppvokst ca 238 meter unna TOBB Arena Sør, og er kanskje lagets mest blide spiller. 22-åringen har opplevd så mange turneringsseire og kretsmesterskap at vi dessverre har mistet tellingen.

Andrea kan spille i de fleste sentrale posisjoner, helst i forsvar eller på midtbanen. Hun er kjent for en enorm fysikk og en utrolig nese for mål.

Hun var en sterk bidragsyter til at Tiller snudde fjorårets viktige kamp mot Utleira, der hennes to mål sørget for at blåtrøyene til slutt vant 3-1.

Med andre ord, hun har vært med på opprykket fra både 4.- og 3. divisjon på en jublende måte.


Visste du at Andrea...

...er også meget god i håndball og har en eldre bror (Preben) som fortsatt er aktiv i Tiller Fotball?


Alle er tilgjengelig

Tiller kommer til dette oppgjøret med stinn av selvtillit etter en solid periode med kamper og treninger. Forrige oppgjør borte mot Nardo tok Tiller oppskriftsmessig ledelsen ved Hedda Stuedahl-Karlsen, men en svak avslutning på første omgang gjorde at hjemmelaget utlignet.

Blåtrøyene viste seg imidlertid fra en bedre side etter sidebytte og vant til slutt kontrollerende 5-1.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
 Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller


Se tabellen her


Til toppkampen mot Molde har Tiller ingen nye skader å melde om. Det betyr at alle er tilgjengelige for seleksjon.

For et luksusproblem.

Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Tre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Mandagen endte med mange jubelscener. Her er vår oppsummering av de fire kampene.

Emma Kalvøy Bye fortsetter å score mål i 3. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen har passert halvveis av høstsesongen, og det er ikke snakk om å ta det rolig nå.

Lagene peiser på videre i jakten på gode prestasjoner og opplevelser, og det fikk også to av våre 13-årslag erfare. J13-2 var på en bortekamp mot samarbeidslaget Stadsbygd 2/Rissa 2/Vanvik 2, der Tiller kunne juble over en sterk 3-1-seier etter scoringer av blant annet Silja Andersen Nordgård og Ema Redzovic.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-1 mot Freidig hjemme på TOBB Arena Sør. Her var det lenge spennende og målløst, men en suser fra Axel Martinius Dahl sørget for at Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


TOBB-kvelden ble fullført av G16-2 som tok imot Astor 2, men de måtte se seg beseiret 1-6.

Les kampfakta her


Studentene ga tøff motstand

Kampkvelden ble avsluttet på Lade 4, som utrolig nok hadde fått nye lyspærer i de kruttsvarte lampene fra fjoråret. Vi må si å være positivt overrasket etter å ha hatt småfarlige opplevelser i mørket der de siste årene.

På Lade var kvinner-2 gjestende lag i møtet med studentene fra NTNUI, og laget som holdt på å slå Malvik for få uker siden ga Tiller en solid kamp.

Hvittrøyene fra sørsida tok oppskriftsmessig ledelsen etter 12 minutter. Et hardt og godt skudd fra Cornelia Nordtug Knudsen ble delvis avverget av vertenes keeper som måtte gi retur. Der var Ida Sofie Bye-Andersen først på og kranglet inn 1-0 i duell med sisteskansen.

Det var vanskelig å komme forbi et lavtliggende og hardtkjempende NTNUI-lag. Tiller skapte flere store målsjanser, men var også litt for unøyaktig i pasningsspillet.

Avgjørelsen falt ti minutter før slutt etter en solid dominans. En god og sterk Selma Karaslaan vendte lekkert opp og fant Emma Kalvøy Bye med en perfekt stikker. Alene med keeper var lynvingen iskald og fikset 2-0.

Det betyr at Tiller 2 fortsatt ligger på andreplass på tabellen i 3. divisjon, kun ett poeng bak serielederen.

Les kampfakta her
Luke på toppen - nederlag på TOBB

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Jubel på Nissekollen og hender på hodet på TOBB Arena Sør. Slik var våre to A-lagskamper denne søndagen.

Kaptein Marie Methi (bak Vik nr 18) scoret to av fem mål mot Nardo.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på oppgjøret mot Nardo på Nissekollen kunstgress. Tiller-kvinnene dominerte som antatt i banespillet, og denne gang klarte de å bryte ned burgundertrøyene etter 15 minutter da Hedda Stuedahl-Karlsen scoret alene med keeper.

Nardo var gode i presspillet sitt, og de utlignet til 1-1 få minutter før pause der Tiller hadde en periode godt under pari.

Men det løsnet veldig i andre omgang. Tiller var mer gjenkjennelig, og ti minutter etter sidebytte fikset Synne Aunehaugen 2-1 fra straffemerket. Rett etterpå økte kaptein Marie Methi ledelsen med et hardt og velplassert skudd med venstrefoten i lengste hjørne.

Gjestene fra sørsida fortsatte å dominere med ballen, og blant annet traff Andrea Sivertsen Broholm tverrliggeren. Kvarteret før slutt kom den endelige punkteringen, og nok en gang var det kaptein Methi som brukte denne gang høyrefoten til å hamre inn 4-1 fra ti meter etter et fantastisk angrep som startet langt inne på egen halvdel.

Selma Saastad fikk æren av å fastsette resultatet til 5-1 i favør de blå da hun scoret sitt første Tiller-mål i 2. divisjon etter å ha vært iskald alene med keeper.


Denne seieren betyr at Tiller leder med hele fem poeng foran Molde på 2. plass på tabellen. På lørdag møtes de to topplagene til duell på TOBB Arena Sør.


Les kampfakta her


Dominans, men ikke i nettmaskene

Joachim Knutset Solem var tilbake i moderklubbdrakta mot Rana, men kunne ikke forhindre at gjestene stakk av med alle poengene.


Hjemme på TOBB Arena Sør sparket våre beste menn i gang kampen mot Rana mens andre omgang startet på Nissekollen.

Den første halvtimen var Tiller solide både med og uten ball, og de skapte et par store muligheter. Først var Robin Hermanstad god da han kom seg forbi backen og slo inn mot Knut Kleppo Vangen på bakre stolpen, men ballen føyk rett forbi.

Ikke lenge etterpå måtte Ranas keeper ut i full strekk på et skuddforsøk fra Elias Myrvågnes fra kloss hold.

Ironisk nok tok gjestene fra Helgeland ledelsen etter 33 minutter på et smart skudd i nærmeste hjørne fra kloss hold, men Tiller ga aldri opp håpet om poeng.

Andre omgang ble en marsjering mot Ranas 16-meter. Myrvågnes headet rett på keeper fra tolv meter, Nils Gunnar Barstad Eggen skjøt like utenfor lengste hjørne og Espen Mathiassen var nære ved å styre inn utligningen ved to anledninger helt på tampen.

Men dessverre ble det ingen poeng og 0-1-tap for Tiller denne runden.

Ettersom lagene under Tiller på tabellen også tapte sine oppgjør, beholder blåtrøyene avstanden til nedrykksstreken på fire poeng idet fem kamper gjenstår av årets sesong.


Les kampfakta her
Før avspark: Nardo - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2022

Kvinner A gjester Nardo i det 14. serierunden søndag ettermiddag.

Hedda Stuedahl-Karlsen er klar for flere tøffe dueller mot Nardo søndag ettermiddag.


Kampinformasjon

🏆 14. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Nardo
📅 Søndag 18. september 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 Nissekollen kunstgress (Nardo)
📲 @TillerFotball på TwitterRykker ned, men ikke uten kamp

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Nardo denne regnværstunge søndagen, der Tiller spiller sin første seriekamp på 15 dager.

De burgunderkledde fra Nissekollen ligger helt sist på tabellen og har allerede rykket ned til 3. divisjon før dette oppgjøret, selv med fem kamper igjen å spille.

Men det må også sies at Nardo har vært nære resultatmessig i flere av sine siste oppgjør. Faktisk har de fire siste kampene endt med et knepent ettmålstap.

Deres eneste seier så langt i 2. divisjon kom hjemme mot Blindheim (3-1) i juni.


Siste fem kamper:
Træff 5 - 2 Nardo
Nardo 5 - 6 Molde
Hødd 1 - 0 Nardo
Nardo 2 - 3 Tynset
Herd 3 - 2 Nardo


Kun ett mål sist

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni ble det aldri en målrik affære. Tiller styrte det meste av banespillet og skapte et titalls store målsjanser mens Nardo sa seg ultralavt i håp om å stenge igjen.

Det klarte de i litt over en time. Da smalt det i nettmaskene fra Thale Hinsverk, og det ble også det eneste målet i kampen som sørget for tre nye poeng for hjemmelaget.

Det forventes en ny tøff kamp på søndag.


Les vår kamprapport fra juni her


Spillerprofil - Pia Elise Skråmo Lien


Pia Elise kom til Tiller fra Flatås midtveis i den krevende 2020-sesongen, og hun markerte seg umiddelbart med sin gode pasningsfot og blikk for spillet. Hun ble også kretsmester i J19-klassen etter bare noen måneder i helblått.

19-åringen, opprinnelig fra Kattem, trives kanskje best som midtbanespiller, men kan også bekle en midtstopperrolle, noe hun har gjort flere ganger i årets sesong.

Skråmo Lien var en sterk bidragsyter til at det ble dobbelt opprykk i fjor.


Visste du at Pia Elise...

...kan være litt distré samtidig som at hun er kjapp i replikken (noe som gir noen uforglemmelige øyeblikk), og er stort sett alltid blid og imøtekommende?


Klare for nasjonal liga

Selv om det er 15 dager siden forrige seriekamp, har Tiller trent svært godt i den perioden. Forrige kampopplevelse var borte mot Volda der blåtrøyene møtte et fysisk tøft hjemmelag, men Tiller gjorde rent bord og vant fortjent 3-0.

Den seieren var med å sikre plassen i neste års svært spissede 2. divisjon, der åtte regionale avdelinger skal bli til to nasjonale.

En meget sterk prestasjon med fem runder igjen å spille.

Nå går de for å vinne hele avdelingen.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
Volda 0 - 3 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Rana

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2022

Herrer A tar imot Rana på TOBB Arena Sør i den 21. serierunden søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.) og Alexander Gløsen herjet mot Nardo sist helg. Det ble belønnet med tre nydelige poeng.


Kampinformasjon

🏆 21. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rana
📅 Søndag 18. september 2022
⏰ Kl.17.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTapte sist - Frøysa skadet

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rana velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne søndagen.

Gjestene fra Mo i Rana har i skrivende stund 25 poeng, fem poeng mer enn Tiller, noe som gjør at blåtrøyene kan nærme seg nordlendingene ved seier.

Rana kommer til denne kampen med et knepent 2-3-tap for Rosenborg 2 på hjemmebane på mandag, der det sto 2-2 helt til det 90. spilleminutt. Faktisk har hvittrøyene vunnet de to siste bortekampene, men opplevd nederlag på hjemmebane.

Tidligere Tiller-kaptein Brede Frøysa valgte å signere proffkontrakt med Rana i august, men han rakk kun å bli involvert i to kamper før han ble hamstringskadet, noe som setter ham ute resten av sesongen.


Siste fem kamper:
🔘 Rana 2 - 2 Kolstad
✅ Innstranda 1 - 5 Rana
❌ Rana 3 - 6 Nardo
✅ Steinkjer 1 - 2 Rana
❌ Rana 2 - 3 Rosenborg-2


Helt Mo i knærne etter seier

I motsatt oppgjør på Sagbakken Stadion var det Tiller som virkelig var på hugget. Den gang Tiller-kaptein Brede Frøysa scoret de to første målene før hjemmelaget reduserte.

Men et hinsides mål fra Andreas Druzkowski sørget for at trønderne kunne reise hjem med 3-1-seier og tre nydelige poeng.

...og så ble det pølsefest i garderoben etterpå!


Les vår kamprapport her


Endelig jubel på TOBB

Tiller kommer til dette oppgjøret med en enorm selvtillit etter en knallsterk 4-3-seier over Nardo i forrige runde - for øvrig den første seieren på 77 dager.

Blåtrøyene ledet 4-1 til pause og holdt ut i sluttminuttene slik at de kunne juble over tre deilige og fortjente poeng. Denne seieren ga grobunn for en fornyet optimisme ettersom også andre resultater gikk Tillers vei for en gangs skyld.

Nå går de for å vinne to seriekamper på rad, noe de har til gode å klare så langt i årets sesong.


Siste fem kamper:
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo


Se tabellen her


Tiller var aktiv på breddefotballens "Deadline Day" på mandag, der tre spillere ble signert. Keeper Børge, midtbanespiller Joachim og angriper Ola kan alle få sin Tiller-debut/-comeback på søndag.

Les mer om nysigneringene her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Ble straffet i NM

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2022

Ute av NM, jubel på Vanvikan og storseier på TOBB. Slik var kampene torsdag og fredag.

J19 ble blant de topp 8 i Norge. Her fra da Isabel Teigen (i midten) sendte Tiller i føringen foran over 250 tilskuere.


De blåkledde fra Tillerbyen vart vertskap for fotballfest på TOBB Arena Sør, da J19 tok imot Molde foran omtrent 250 tilskuere torsdag kveld. Det var en billett til semifinale i NM som var premien, men det var gjestene fra Romsdalen som tok ledelsen etter et kvarter på et direkte frispark.

Sju minutter senere utlignet Tiller, kun sekunder etter at Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene med en Molde-angriper. Emma Kalvøy Bye fant Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som var råsterk, vendte opp og banket inn 1-1 fra åtte meter.

Etter en drøy halvtime ble det Tiller-jubel igjen. Isabel Teigen gjorde alt selv da hun løp som pokker og snappet ballen fra en Molde-forsvarer. Hun kom alene med keeper og lobbet elegant over målvakten og i mål til 2-1 i favør blåtrøyene.

Stillingen holdt seg til pause, og ni minutter etter sidebytte ble det 2-2 på absurd vis. En lang ball ble slått i bakrom til en Molde-angriper som gikk etter ballen, og selv om hun aldri var borti ballen, valgte assistentdommer å løfte flagget for offside. Tiller stoppet opp, men assistentdommeren tok deretter ned flagget og lot spillet gå videre. Da utlignet Molde til 2-2 fra kloss hold til enorme Tiller-protester.

Målet ble stående, og begge lag gikk for vinnermålet i sluttminuttene. Tiller spilte seg fint fremover og skapte flere halvsjanser mens gjestene i helhvitt fortsatte sin svært direkte spillestil mot et oppofrende Tiller-forsvar.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse hvor 2. divisjonslaget trakk det lengste strået.

Vi er svært stolt av våre fantastiske jenter som leverte en fantastisk kamp foran mange supportere i alle aldre. For en gjeng!

Les kampfakta her


Bardo's on fire

Samtidig spilte G14-2 borte mot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik. Her var Tiller nære, men det ble ingen sigar på fosenhalvøya. Hjemmelaget vant til slutt 2-0.

Les kampfakta her


Videre på torsdagskvelden spilte herrer-2 borte mot Vanvik. Lagets soleklare toppscorer Benjamin Romero sendte bylaget i føringen like før pause. To raske mål fra spillende A-lagstrener Marius Jacobsen og Jonathan Smerkerud Frønes gjorde at ledelsen ble ytterligere forsterket.

En sen scoring fra Frønes og et trøstemål fra vertskapet førte til at Tiller 2 vant 4-1 og nærmer seg toppen av tabellen i skrivende stund.

Les kampfakta her


Torsdagskveldens siste oppgjør var G19-1 hjemme mot Ranheim Toppfotball. Her tok gjestene tidlig ledelsen på TOBB Arena Sør, men resten av kampen omhandlet de blåkledde.

Et hattrick fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett hver fra Alex Thien-Lac Nguyen, Tommy Bandiola Do, David Tertels, Kasper Svardal Lund og Petter Selvaag Solbakken sørget for at det ble en knallsterk 8-1-seier.

"Bardo's" on fire...

Les kampfakta her


Nesten for G19-2

Fredagens kveldskamper ble spilt på andre baner enn TOBB Arena Sør. På Stjørdal var G13-1 gjester, der blåtrøyene ledet 3-1 til pause etter en meget solid første omgang, men de måtte se seg slått 4-5 til slutt.

Les kampfakta her


Senere var G19-2 gjester på Havstad borte mot Astor. Oskar Vold sendte blåtrøyene i føringen før pause, men Astor snudde til 3-1 i løpet av andre omgang. Jørgen Urfjell Rørvik reduserte med et kvarter igjen å spille, men Tiller måtte se seg beseiret 2-3.

Les kampfakta her


Fredagens siste kamp var J17-2 "hjemme" mot Vestbyen 2/Nationalkameratene 2/Sverresborg 2. Her har det når dette skrives - ca kl.22.00 fredag kveld - ikke kommet noe sluttresultat. Innlegget oppdateres.

Les kampfakta her
Seiret i toppkampen

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2022

Vi oppsummerer kampene mandag og tirsdag.

Emma Kalvøy Bye (i midten) fastsatte resultatet i toppkampen i 3. divisjon kvinner mandag kveld.


Mediaavdelingen henger litt bakpå etter en lang "Deadline Day", så nå tar vi for oss kampene fra både mandag og tirsdag.

Mandagskvelden både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør. G13-1 tok imot Kattem, og her ble det svært spennende. Gjestene fra andre siden av E6 tok ledelsen, men Axel Kjosavik utlignet med ti minutter igjen å spille. Kattem fant imidlertid veien til vinnermålet helt på tampen som førte til at Tiller tapte knepent 1-2.

Les kampfakta her


Samtidig spilte J13-2 mot Leksvik på den andre halvdelen. Her var Tiller det klart førende laget og skapte dusinvis av målsjanser, men det var en typisk kveld der lite stemte foran mål. Blåtrøyene måtte se seg slått 0-1.

Les kampfakta her


Nygård med en enorm målgivende

Det siste som skjedde mandag kveld var kvinner-2 sitt hjemmemøte med sterke Utleira i 3. divisjon. Her tok Tiller ledelsen etter bare tre minutter, da Ingeborg Nyberg Hansens suser fra parogtjue meter smalt i nettmaskene.

Tiller skapte mange store målsjanser spesielt i første omgang, men verken Isabel Teigen eller Emma Kalvøy Bye klarte å overliste Utleiras sisteskanse.

Andre omgang ble jevnere, der Tiller holdt unna godt hjulpet av en årvåken Marita Flataunet i Tiller-buret. Men i det 90. spilleminutt falt avgjørelsen. Ida Nygård ble spilt lekkert gjennom, og fra skrått hold var kantspilleren lynrask og råsterk da hun fant Kalvøy Bye inne i feltet. Fra kloss hold tuppet sistnevnte inn 2-0 og game over på fortjent vis.

Tiller befester dermed sin posisjon som en strålende utfordrer til å vinne hele avdelingen.

Les kampfakta her


J13 med et lyspunkt

Tirsdagskvelden var ikke en dag for historiebøkene. G16-2 tapte 0-6 borte for Åfjord, og de samme sifrene endte G16-1 med i hjemmemøtet med Vinne.

Bedre så det ut til å gå for J13-1 mot Orkla/Orkdal på TOBB Arena Sør. Léa Emily Barzic sendte Tiller i føringen, og selv om gjestene utlignet i andre omgang, ser det ut til at det endte 1-1.

Endelig resultat er ikke bekreftet da denne saken skrives natt til onsdag.

Les kampfakta herTrio klar for herrer A

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2022

På overgangsvinduets siste dag signerer Tiller tre spillere.

Tiller-gutten Joachim Knutset Solem møtte Tiller med Rosenborg 2 i 2019. Da vant Tiller 1-0 og mediaavdelingens utsendte havnet i munnhuggeri med Joachim for drøying av tid på et innkast. Selvsagt var førstnevnte uskyldig. Vi aner uansett bedre toner fra i dag av.


Tiller Idrettslag Fotball er fornøyd med å kunne meddele at tre spillere har signert for herrer A i løpet av en hektisk "Deadline Day" på TOBB Arena Sør.

Joachim Knutset Solem (22) vender hjem til moderklubben etter flere år i Rosenborg og én sesong i Strindheim Toppfotball. Joachim er primært midtbanespiller, men kan også bekle flere posisjoner.

Børge Hoff Skaråsen (20) er keeper med fortid i moderklubben Ranheim. Han kommer fra ett år i Træff. Han vil gå inn i et keeperteam med Tor Solvoll og Joakim Berg Vårhus.

Ola Brustad (25) er for Tiller kanskje mest kjent som hovedansvarlig for Tiller Fotballakademi, men han er også habil med ballen i føttene. Han er en framoverspiller som de siste årene har spilt i Strindheim Toppfotball. Han scoret faktisk mot Tiller i fjorårets kamp på TOBB Arena Sør.


Vi ønsker Joachim velkommen tilbake i helblått, og Børge og Ola velkommen til Tiller!


En større presentasjon med oppdaterte bilder av de tre nysigneringene kommer i løpet av kort tid.


Samtidig har keeper Christian Grindvold meldt overgang til 4. divisjonslaget Trønder-Lyn. Vi takker Christian for flott innsats i Tiller og ønsker ham all mulig suksess videre i karrieren.Langstrakt kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2022

Mange Tiller-lag var i aksjon i helga som var. Her er vår helgoppsummering.

Benjamin Romero (t.h.) scoret hattrick mot Åfjord. Han fortsetter dermed å bøtte inn mål i 5. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen startet en heftig kamphelg fredag kveld, der G13-2 gjestet Ørland før tacoen slo inn. Mahmoud Gharzaldin sendte Tiller i føringen, men Ørland kom tilbake og ledet 2-1. Selv om Leander Gudbrandsen Brokstad og Axel Kjosavik (2) scoret, ble det et knepent 5-7-tap.

Les kampfakta her


G13-3 fikk aldri spilt mot Ranheim på TOBB Arena Sør denne kvelden, da Tiller vant 3-0 på walkover.


Fredagskvelden ble avsluttet på Hammersborg rett ved Sverresborg museum. Herrer-3 gjestet den suverene serielederen Vestbyen, som har blant annet tidligere Tiller-spiller og nå Tiller-beboer og -trener Asgeir Snekvik på laget.

Marius Modalsli Torsets to scoringer holdt Tiller inne i kampen lenge, men kveldens hvitkledde spillere måtte til slutt se seg beseiret 2-4.

Les kampfakta her


Herrer A jublet for tre poeng

Lørdagen startet helt glimrende. Etter 77 dager uten å ha jublet over tre poeng, skjedde det endelig for våre beste menn i hjemmemøtet med Nardo.

Tiller vant 4-3, og vår kamprapport kan selvsagt leses i egen artikkel her.


Senere på lørdagskvelden gjestet J14 Sørlia på Steinkjer. Her tok hjemmelaget ledelsen tidlig, men Mia Arnegård Kulvik kvitterte etter en halvtime spilt. Kampen endte til slutt 1-1.

Les kampfakta her


Nærmer seg toppen i 5. divisjon

Søndagens tre kamper i konkurranseklassene på TOBB Arena Sør inneholdt mye fart og spenning fra start til slutt. Først ut var J17-1 mot Melhus/Gauldal, og der klarte aldri Tiller å matche gjestenes aggressive nivå.

Tiller spilte god fotball og skapte flere store målsjanser, men effektive gjester kunne juble over seier til slutt. Blåtrøyene tapte 2-4 etter to scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen.

Les kampfakta her


Rett etterpå var herrer-2 i aksjon mot Åfjord. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen før gjestene utlignet til 1-1. Derfra og ut handlet det meste om Tiller. Hattrick fra Benjamin Romero og en dobbel fra Edvard Stølan sikret Tiller en sterk 6-2-seier.

Nå har våre nest beste herrer kontakt med topplagene i avdelingen. Det er seks kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


Helgas siste oppgjør var G14-1 hjemme mot Hommelvik. Der tok bortelaget ledelsen før pause, men så utlignet Patrik Tørset Johnsen fra straffemerket rett før slutt slik at oppgjøret endte 1-1.

Les kampfakta herTilbake på vinnersporet

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2022

(Tiller 4 - 3 Nardo) TOBB ARENA SØR: Herrer A gjennomførte en strålende første omgang, og selv om det ble nervepirrende i den andre, ble det store jubelscener til slutt.

Robin Johansen Hermanstad (nr. tre f.h.) leverte stort mot Nardo.


Sammendrag

* 6 juniorer fra start
* Hermanstad herjet i første omgang
* Ledet 2-0 før det ble redusering
* Straffespark fra Fossli og Volley fra Gløsen
* Nervepirrende andre omgang
* Vinner til slutt fortjent


Kamprapport

For en flott fotballdag det var på TOBB Arena Sør denne varme septemberdagen. Omtrent 250 tilskuere, unge som gamle, hadde tatt turen for å se lokalfotball på sitt beste. Vi er svært takknemlige for våre supportere som alltid skaper god ramme rundt kampen.

Det gikk ikke fem minutter engang før det ble blå jubel. En særdeles ivrig Robin Hermanstad vant ballen fra Nardos forsvarsspiller, spilte vegg og stakk i bakrom. Alene med keeper var han iskald og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Sju minutter senere skjedde nesten det samme igjen. Hermanstad løp fra alt og alle og kom alene med Nardos målvakt, og nok en gang satte han ballen sikkert til side og i mål.


Hermanstad med fire målpoeng

Gjestene fra Nissekollen reduserte til 1-2 på et hardt hodestøt fra seks meter etter 21 minutter, men denne omgangen tilhørte hjemmelaget i helblått.

Ti minutter før pause var livlige Hermanstad på ferde igjen. Han løp så mye og så raskt at en burgunderkledd spiller la ham i bakken rett innenfor 16-meteren, og da pekte dommeren på straffemerket. Kaptein Andreas Solstrand Fossli var bestemt da han hamret inn 3-1 fra elleve meter.

Men det var ikke pause riktig enda. For i omgangens siste spilleminutt banket Alexander Gløsen til på hel volley fra ti meter, og dermed sto det 4-1 til Tiller over Nardo.

Innlegger var selvsagt Hermanstad. For en kamp Tillers lynving leverte denne dagen.


Krigerske Tiller-spillere

Andre omgang startet litt nervøst fra hjemmelagets del som tillot Nardo å komme til et par halvsjanser, men det var ikke før at man kom halvveis i omgangen at man begynte å se mer og mer på klokka. Nardo reduserte til 2-4 på nok en heading fra kloss hold.

I det 77. minutt ble det nok en nettkjenning fra gjestene, da de stanget inn et hjørnespark i mål på bakre stolpe.

Dermed sto det 4-3 i favør Tiller med et drøyt kvarter igjen å spille. Heldigvis skal vi ende historien her. Der det tidligere hadde buttet imot helt på tampen, hold de blåkledde ut. De kjempet, kriget og taklet på mesterlig vis.

Tiller kunne derfor juble for en knallsterk og fortjent 4-3-seier over et solid Nardo-lag. Den første seieren på 77 dager. Den første hjemmeseieren siden 24. mai. Med seks spillere i junioralder fra start.


Takk for kaffen!


Se høydepunkter fra kampen her
(krever innlogging)


Neste kamp er også på TOBB Arena Sør. Søndag 18. september kl.17.00 kommer Rana på besøk.


Kampfakta

Tiller IL 4 - 3 Nardo FK
1-0 Robin Johansen Hermanstad 5'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 12'
2-1 21'
3-1 Andreas Solstrand Fossli (str.) 36'
4-1 Alexander Gløsen 45'
4-2 66'
4-3 77'

20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 10. september 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Noah Sevaldsen Aarmo, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Alexander Gløsen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Kvalvik --> Fredrik Meland Johnsen
70' Myrvågnes --> Knut Kleppo Vangen
70' Vinjevoll --> Sindre Olufsen
84' Gløsen --> Espen Amandus Mathiassen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Joakim Harsvik Alstad, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Trym Hansen Jetne.Før avspark: Tiller - Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2022

Herrer A tar imot Nardo lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Knut Kleppo Vangen møter Nardo på TOBB Arena Sør igjen. Bildet er fra cupkampen i mai.


Kampinformasjon

🏆 20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Nardo
📅 Lørdag 10. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Matchballsponsor:

TonstadHamlet opp med topplaget

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Nardo velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen. Gjestene i burgunder har ikke tapt siden 26. juni, men de står samtidig med kun to seiere på sine fem siste oppgjør.

Opprykkstoget har gått for lengst, så nå handler det om å fullføre sesongen på best mulig måte. Nardo viste uansett i forrige serierunde at de har noe å gjøre blant topplagene, da de spilte 1-1 hjemme mot den suverene serielederen Junkeren.


Siste fem kamper:
Rosenborg-2 2 - 3 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Rosenborg-2
🔘 Nardo 3 - 3 Bodø/Glimt-2
Rana 3 - 6 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Junkeren


Alle gode ting er tre?

Tiller og Nardo har møttes to ganger tidligere i år. Den første kampen var serieoppgjøret på Nissekollen, der Tiller var langt fra sitt beste i et fryktelig regnvær. Blåtrøyene lå under 0-4 til pause, men fikk til to reduseringer på slutten i kampen som endte med et 2-5-tap.

Ikke mange dager etterpå tok Nardo turen til TOBB Arena Sør i 1. runde i NM. Her ble det adskillig jevnere, men de blå måtte se seg slått 0-2 på eget kunstgress.

Alle gode ting er tre...


Nesten sist

Tiller kommer til dette oppgjøret etter å ha vært nære ved å plukke med seg poeng fra bortemøtet med Orkla sist helg. Tiller scoret på to straffespark, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en kamp der trondheimslaget hadde flere store målsjanser.

Nå skal de prøve å komme tilbake på vinnersporet mot en god motstander.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
 Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller

Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Lær posisjonsspill 17.-18. september

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2022


Tiller Idrettslag Fotball og Rune Mikkelsen fra Tiki-taka Fotballakademi har den store gleden av å arrangere kurs i posisjonsspill for trenere i 5er-, 7er- og 9er-fotball.

Kurset foregår over to dager på TOBB Arena Sør, lørdag 17.- og søndag 18. september fra kl.10.00-15.00, og er ikke bare for Tiller-trenere, men også for trenere i andre klubber.

Kurset er godkjent som 10 timer etterutdanning for UEFA B-lisens.

Pris pr deltaker er 1450 kr.


Påmelding skjer til tikitaka.fotball@gmail.com eller til telefonnummer 400 70 099.

Frist 16. september.


Velkommen til en herlig fotballhelg på TOBB Arena Sør!Trippel borteseier

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2022

Tiller-lagene imponerte mandag kveld.

Martin Engvik scoret hattrick borte mot Flatås. Bildet er fra en tidligere kamp i år.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en knallsterk mandagskveld på bortebane, og det hele startet i Hommelvika der G13-1 tok turen. Blåtrøyene ledet 3-0 og 4-1 før hjemmelaget utlignet til 4-4 i en målrik periode.

Men Tiller ga seg ikke. De brettet opp ermene og slo til med to raske scoringer helt på tampen slik at det ble en solid 6-4-seier for våre gutter.

Målscorere er pr mandag kveld ikke oppdatert.

Les kampfakta her


Sju fra Romero - Nyberg Hansen matchvinner

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten bak) scoret en suser fra 25 meter.


Videre på kvelden var herrer-2 på Flatåsen for å spille et nytt 5. divisjonsoppgjør, og her var det bare å ta fram telleknappen. Tiller vant hele 17-0 etter blant annet sju scoringer fra Benjamin Romero og hattrick fra Martin Engvik.

Dermed fortsetter gutta å nærme seg topplagene på tabellen med hele sju kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


På Vikhammer var kvinner-2 gjestende lag mot Malvik, og toppoppgjøret i 3. divisjon ble like spennende som først antatt. Tiller tok fortjent ledelsen etter 23 minutter da Emma Kalvøy Bye og Ingeborg Nyberg Hansen kombinerte fint på høyresiden. Sistnevnte fant kaptein Emma Jensen med en god femogførti-pasning, der Jensen hamret inn 1-0 fra 16 meter.

Tiller hadde store målsjanser i første omgang og kunne fort ha ledet mer til pause, men istedenfor så utlignet Malvik på en retur fra kloss hold rett etter sidebytte.

Hjemmelaget var farlige i en periode, men Tiller kjempet seg inn i kampen igjen. Etter 65 minutter smalt det i nettmaskene bak vertenes målvakt. Nyberg Hansen fyrte løs fra 25 meter og ballen suste i mål til 2-1 i favør bortelaget.

Det holdt seg helt inn, til tross for noen nervepirrende sluttminutter.

Det unge Tiller-laget fortsetter å imponere i 3. divisjon kvinner, og de befester posisjonen som et av divisjonens topplag.

Les kampfakta her
Borte nja, hjemme bra

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Slik endte søndagens mange Tiller-kamper.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to i toppmøtet med Utleira i J17 0. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen var bokstavelig talt overalt gjennom søndagens mange oppgjør. Dagen startet på Nytrømoen på Tynset, der G14-1 var det gjestende laget.

Der ble det bare nesten for våre gutter. Tynset ledet 3-0 til pause, og selv om Tiller hadde sine muligheter foran mål, var det rødtrøyene som vant 4-0 til slutt.

Les kampfakta her


Deretter var J14 vertskap for samarbeidslaget Følling/Kvam i den ene av to kamper på TOBB Arena Sør denne dagen, og her var det absolutt ingen tvil om at Tiller skulle vinne. Åtte mål fra Mia Arnegård Kulvik, tre fra Ingrid Marie Måløy og ett hver fra Frida Helgheim Bang og Rakel Lånke sikret en særdeles stor 13-1-seier.

Les kampfakta her


Les også: Seier i Volda - tap på Fannrem


Gutta med fem baklengs hver

Så var det hele tre kamper som spilte samtidig kl.16.00. På Leangen var G19-1 gjester mot Strindheim, men det startet ikke så bra for hvittrøyene fra Tillerbyen.

Strindheim scoret to raske mål, men en redusering fra Børge Staverløkk like før pause sørget for spenning i andre omgang. Men da Tiller misset på sine muligheter, tok hjemmelaget vare på sine og scoret tre sene mål som sørget for at bortelaget tapte 1-5.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G16-1 borte mot Vestbyen, men heller ikke her skulle Tiller juble over poeng. Laget fra Hammersborg vant 5-0.

Les kampfakta her


Aa med mål for tredje gang på rad

Bedre skulle det imidlertid gå for J17-1 borte mot Utleira, selv om det var oransjetrøyene som startet best. Etter bare seks minutter tok de ledelsen 1-0, og den ble doblet kort tid etterpå.

Men Tiller svarte kontant. To raske mål fra Emma Kalvøy Bye gjorde at det sto 2-2, men pauseresultatet var 3-2 i favør hjemmelaget, etter at et hjørnespark ble tuppet i mål fra kloss hold.

Tiller ga seg imidlertid ikke så lett. En mer solid andre omgang førte til store målsjanser, men utligningen kom tretten minutter før full tid, da Signe Aa kranglet inn 3-3 på lekkert vis på et hjørnespark - hennes tredje mål på like mange 0. divisjonskamper.

Det var sjanser begge veier i sluttminuttene. Malin Strømsnes Kvingedal traff tverrligger på et knallhardt skudd fra 25 meter og Ida Sofie Bye-Andersen skjøt like utenfor. I andre enden reddet Tiller-keeper Live Espolin Johnson mesterlig på et godt skudd fra nært hold etter et innlegg i feltet.

Toppkampen endte derfor 3-3 og ett poeng hver.

Les kampfakta her


Siste kamp for kvelden var J13-1 sitt oppgjør borte mot Strindheim. Det spennende oppgjøret endte til slutt 2-2. Målscorere er ikke oppdatert da dette skrives søndag kveld.

Les kampfakta her
Seier i Volda - tap på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Det ble både jubelscener og frustrasjon i våre to A-lagskamper på lørdag. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen sikret plassen i neste års nye 2. divisjon.


Tillers beste menn og kvinner spilte to nye viktige oppgjør denne lørdagen, der herrene tok turen til Fannremsmoen og Orkla i den 19. serierunden i Norsk Tipping-ligaen.

Dessverre startet det ikke godt da hjemmelaget tok ledelsen etter et kvarter spilt, men få minutter senere utlignet Alexander Gløsen til 1-1 på et fantastisk skudd i lengste kryss fra 20 meter.

Kampen hadde sine muligheter i begge ender, men det var vertene som gikk til pause med en 3-1-ledelse. Først scoret de fra kloss hold etter rot i bakre rekker, og deretter var det en uheldig Tiller-spiller som satte et innlegg i eget mål.

Andre omgang hadde mer å by på, og etter en time ble det ny spenning i kampen da kaptein Andreas Solstrand Fossli reduserte til 2-3 fra straffemerket.

Lucas Kolstad var nære ved å utligne til 3-3 kort tid etterpå, men ballen føyk like utenfor stolpen. Og som så mange ganger tidligere i år, så scorer heller motstanderen. Orkla økte ledelsen til 4-2 på et straffespark.

Og straffesparkene var ikke ferdig. Åtte minutter før full tid fikk Tiller nok et forsøk fra ellevemeteren, og igjen var Fossli sikker og satte inn 3-4 og et nytt håp om poeng.

Tiller var svært nære å få med seg noe i sluttminuttene, spesielt ved Martin Engviks heading fra fem meter som ble reddet av keeper, men hvittrøyene måtte gå slukøret hjem uten økning i poengfangsten.

Les kampfakta her


Hinsverk punkterte - 16-åring debuterte

I studentbyen Volda var kvinnelaget på jakt etter tre nye poeng og dermed sikre plassen i neste års svært spissede og nasjonale 2. divisjon.

Etter en dominerende start i en deilig høstvarme, var det gjestene fra bartebyen som tok ledelsen etter 23 minutter. Kaptein Marie Methi fant Hedda Stuedahl-Karlsen i bakrom, men her var det ikke snakk om at målet var ferdigscoret. Hun løp fra siste forsvarer og fintet henne vekk før hun banket ballen i mål fra kloss hold.

Kvarteret senere ble det ny Tiller-jubel. Synne Aunehaugen var sikker fra straffemerket som alltid og doblet ledelsen like før pause.

Starten av andre omgang var ikke mye å skryte over, og faktisk gjorde Tiller så mye slurv at de var heldige at mer fysiske Volda ikke straffet dem.

Men etter et drøyt kvarter etter sidebytte våknet de blåkledde, og Thale Hinsverk punkterte kampen med sin 3-0-scoring fra kloss hold.

Like før slutt kom det spillerbyttet man hele helga håpte på å kunne gjøre. En meget god keeper Kaisa Øien Aune gikk fornøyd av banen, og inn kom den 16-årige rekruttkeeperen Live Espolin Johnson til sin A-lagsdebut. Hun måtte i aksjon umiddelbart, men hun håndterte presset på et utmerket måte.

Vi gratulerer med A-lagsdebuten!

Dette betydde at Tiller er sikret en plass i neste års nasjonale 2. divisjon. Ingen lag utenfor topp 5 på tabellen kan ta igjen trønderne!

Gratulerer så mye med en kjempeprestasjon!

Les kampfakta her
Før avspark: Orkla - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2022

Herrelaget gjester Orkla i den 19. serierunden lørdag ettermiddag.

Tiller-keeper Tor Solvoll vet at hver redning teller i møtet med Orkla.


Kampinformasjon

🏆 19. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Orkla
📅 Lørdag 3. september 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 Orkla Sparebank Stadion
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt
Stort tap i Bodø

De blåkledde fra Tillerbyen bytter ut både sine vante drakter og gummigranulat til helhvitt og korkfylling i bortemøtet med Orkla denne lørdagen.

Hjemmelaget fra Orkland kommune har ikke vunnet de siste fem oppgjørene, og de har kun èn seier på de siste ni.

Forrige kamp borte mot Bodø/Glimt 2 endte med ingen jubelscener på Aspmyra. Trønderne havnet tidlig bakpå og klarte aldri å svare gultrøyene som vant til slutt 5-1.

Orkla er i skrivende stund ett poeng bak Tiller på tabellen. Ole Løkken er Orklas toppscorer med åtte fulltreffere så langt.


Siste fem kamper:
Orkla 2 - 4 Nardo
Kolstad 3 - 2 Orkla
🔘 Orkla 3 - 3 Strindheim
🔘 Steinkjer 1 - 1 Orkla
Bodø/Glimt-2 5 - 1 Orkla


Tapte på TOBB

Det ble ingen poeng på Tiller i motsatt oppgjør mot Orkla på TOBB Arena Sør for tre måneder siden. Espen Mathiassen sendte Tiller i føringen ti minutter før pause, men rett før pausesignalet utlignet Orkla til 1-1.

Gjestene tok ledelsen rett etter sidebytte, og det hjalp heller ikke at Tiller misset fra straffemerket. Selv om Martin Engvik scoret mot slutten, var det Orkla som vant 3-2.


Les vår kampoppsummering her


Har kapret poeng

Tiller fikk det tøft i forrige serierunde borte mot nesten-opprykksklare Junkeren. Blåtrøyene havnet to mål under før det var gått ti minutter, men de leverte tidvis bra fotball og hadde flere gode angrep. Dessverre holdt det ikke til poeng.

Blåtrøyene har nå gått seks kamper uten seier, men har kapret viktige poeng hjemme mot andrelagene til både Bodø/Glimt og Rosenborg.

Bare å fortsette å brette opp ermene på lørdag.


Siste fem kamper:
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
Junkeren 6 - 0 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Før avspark: Volda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2022

Kvinnelaget gjester Volda i den 13. serierunden lørdag ettermiddag.

Blir det mer jubel for denne gjengen på lørdag? Husk å følge oss på Twitter for direkteoppdateringer rett til din mobil.


Kampinformasjon

🏆 13. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Volda
📅 Lørdag 3. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Sparebank 1 Bana (Volda)
📲 @TillerFotball på TwitterTre strake seiere - så ble det tap

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen fredag formiddag i bortemøtet med Volda, og de vet at det blir en tøff affære mot laget fra bygda som huser journalisthøgskolen.

Grønntrøyene fra nære Ørsta sto med tre strake seiere og nærmet seg den viktige femteplassen, men så ble det et sviende 2-0-tap for Herd i forrige runde.

Det betyr at Volda må vinne over Tiller for å ha en reell sjanse på den siste plassen som gjør at de kan spille på nivå tre neste år.


Siste fem kamper:
❌ Molde 6 - 2 Volda
✅ Volda 6 - 0 Hødd
✅ Rosenborg-2 1 - 2 Volda
✅ Volda 1 - 0 Blindheim
❌ Herd 2 - 0 Volda


3-0 etter et kvarter

Tiller startet i femte gir og så seg aldri tilbake i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i åpningskampen i 2. divisjon tilbake i april.

Vilde Winge Kristiansen ble historisk med klubbens første mål noensinne på det nivået, og hjemmelaget ledet hele 3-0 før det var spilt et kvarter.

Blåtrøyene vant til slutt 4-1 og fikk en perfekt start på livet på nivå tre.

Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Mari Kristine Vik


Vi har kommet til en klippe av en forsvarsspiller som vi skal få æren av å presentere. Mari Kristine er en vaskeekte Tiller-jente oppvokst et halvlangt steinkast unna TOBB Arena Sør.

19-åringen var på en liten reise innom Rosenborg og KIL/Hemne før hun vendte tilbake til den blå bydelen etter opprykket i fjor.

Hun har startet samtlige kamper i år, noe som vitner til et særdeles godt grunnlag for å unngå skader. Mari Kristine kan spille i samtlige posisjoner i forsvar som på midtbanen, og har vært en solid spiller i bakre ledd så langt i årets sesong.


Visste du at Mari Kristine...

...står igjen etter hver trening og skyter baller mot mål sammen med et par andre og er norgesmester i både fotball og futsal med moderklubben sin?


Gulstad klar igjen

Tiller vet inderlig godt at de kan sikre en plass i neste års svært spissede 2. divisjon ved seier over Volda. Da betyr det at de vil ende dårligst som nummer fem i avdelingen, som er den siste plassen til neste års nivå tre. Det ville være en smått fantastisk prestasjon fra det nyopprykkede laget.

Blåtrøyene kommer fra en solid og svært fortjent 2-0-seier over Rosenborg 2 på Lade Idrettspark. Mål fra Synne Aunehaungen og avdelingens toppscorer Vilde Winge Kristiansen sørget for jubel på nordsiden av byen.


Siste fem kamper:
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller


Se tabellen her


Det er også en gledelig nyhet å melde før årets lengste busstur til Volda. Sandra Aardahl Gulstad er klar for kamp igjen etter kneoperasjon i vår og gode uker med opptrening. Nå står motstandernes forsvar for tur.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Suveren start på Akademiet

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2022

Tiller Fotballakademi fikk en perfekt start i høstsola på TOBB Arena Sør.

A-lagsspiller Mari Kristine Vik er en av mange seniorspillere som er trener på Tiller Fotballakademi.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med sin nye fotballfritidsordning, som fra i år skifter navn til Tiller Fotballakademi (TFA). Dette er et ekstratilbud for alle spillere i kullene fra 2010 til 2014 og starter like etter skoletid på TOBB Arena Sør. På vinteren trekker man innendørs til Cageball 3T Rosten.


TFA skal:
- levere kvalitetsøkter som utvikler fotballferdighetene
- se mennesket og tilpasse opplegget
- skape og gi mestring til alle som er med
- utvikle trenere gjennom oppfølging og kompetanseheving
- øke stoltheten for å være en del av Tiller Fotball

Ola Brustad er hovedansvarlig for TFA. Ola er opprinnelig fra Oslo, og han har jobbet flere år i KFUM Oslo sitt fotballakademi. I dag studerer han idrettsvitenskap på NTNU.

Sammen med Ola, skal herrer A-trener Marius Jacobsen ha ansvar for det sportslige opplegget og oppfølging og videreutvikling av trenerne i Akademiet. Marius har fra før åtte år som trener og sportslig leder i KFUM Oslos fotballakdemi.

Trenerne i Akademiet vil primært være spillere fra klubbens to A-lag.


- Gleder oss veldig

Oppstarten på Akademiet var torsdag 1. september på TOBB Arena Sør, og man kunne ikke ha bedt om bedre forhold. 18 varmegrader, mye folk og mange smilende ansikt å se over hele banen.

- Dette blir kjempemoro. Vi har fått en perfekt start med slike forhold og alle ser ut til å ha kommet godt i gang. Vi har dyktige trenere som fra før er kjent fra TINE Fotballskole Tiller, og barna er allerede på fornavn med dem. Vi gleder oss veldig til å utvikle Akademiet videre, sier en smørblid Brustad til mediaavdelingens utsendte som ankom med kamera midtveis i åpningsøkta.

Se flere bilder her

Totalt er det så langt 70 deltakere som deltar på Akademiet, der de selv kan velge om de vil delta på en eller to dager i uka.


Klikk her for å lese mer og for påmelding


Eventuelle spørsmål kan rettes til Tiller Fotball på Facebook.