Kategori

Tapte på overtid

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jul 2022

(Steinkjer 2 - 1 Tiller) GULDBERGAUNET TOBB ARENA: Tillers Steinkjer-mareritt fortsatte med et sviende overtidstap lørdag ettermiddag.

Det ble tap på overtid for våre beste menn.


Sammendrag

* Flott scoring etter bare fem minutter
* Tett og jevnt
* Steinkjer fikk rødt kort i første omgang
* Bare nesten i andre omgang
* Tapte i det 95. minutt


Kamprapport

Det startet så bra på Guldbergaunet. Tiller var aggressive fra start av, og tok en rask og fortjent ledelse etter bare fem minutter. Mathias Vinjevoll spilte et herlig veggspill med Knut Kleppo Vangen, og førstnevnte fant Erling Kleppo Vangen på første stolpe med et lekkert innlegg, som han banket i nærmeste kryss til 1-0.

Men Steinkjer kom bedre med, og de utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd i lengste hjørne etter 18 minutter.

Ti minutter senere pådro de seg et direkte rødt kort for en mindre pen takling, og Tiller skulle dermed være en mann mer resten av kampen.

Det var lettere sagt enn gjort. Tiller dominerte banespillet store deler av andre omgang, men det befriende vinnermålet var man bare centimetere unna. Knut Vangen fikk en perfekt pasning i bakrom fra kaptein Brede Frøysa, men keeper kom ut og snappet i siste liten.

Ikke lenge etter gjorde Knut Vangen forarbeidet da Andreas Solstrand Fossli testet skuddfoten fra tolv meter, men en god redning av Steinkjers målvakt hindret ny Tiller-scoring.

Det skjedde lite foran begge mål helt til fem minutter på overtid, da Tiller rotet det til i bakre rekker og ga Steinkjer muligheten til å score på åpent mål fra 30 meter. 2-1 og game over.


Et lite lysglimt i skuffelsen var den fulle debuten til Mathias Gåsbakk Vinjevoll. En lokal jury på rom 2701 på Thon Hotel Linne i Oslo kåret 18-åringen til Tillers beste spiller.


Neste kamp er søndag 7. august kl.15.30 hjemme mot Bodø/Glimt 2.


Se tabellen her


Kampfakta

Steinkjer FK 2 - 1 Tiller IL
0-1 Erling Kleppo Vangen 5'
1-1 18'
2-1 90+5'

14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 30. juli 2022 kl.14.00
Gult kort Tiller: Trym Hansen Jetne (22')
Rødt kort Steinkjer: 28'
Guldbergaunet TOBB Arena (Steinkjer)


Laget

Christian Grindvold, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Brede Frøysa (k), Andreas Solstrand Fossli, Erling Kleppo Vangen, Knut Kleppo Vangen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
59' Frønes --> Martin Engvik
68' Knut Vangen --> Lucas Kolstad
78' Frøysa --> Fredrik Myrvold

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Erik Schaanning Thome, Joakim Harsvik Alstad, Nils Gunnar Barstad Eggen.Returnerer til Ekebergsletta

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2022

Tiller reiser til hovedstaden og Norway Cup med ett lag.

Denne gjengen fra U20 skal representere Tiller i den siste sommerturneringen i år.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til nok en sommerturnering idet vi straks passerer august måned. Norway Cup er betraktet som verdens største fotballturnering for barn og unge, og Tiller har en god historie med sommerens aller siste cup.

I 2017 kom J19 til en høytidelig finale, men måtte se seg knepent slått av Vålerenga (0-1). Samme resultat ble et faktum året etter, også da klarte J19 bragden å nå finale ved blant annet å vinne på to straffesparkkonkurranser, men også i denne finalen ble det nederlag, da Stord slo de blå på golden goal.

I 2019 ble det exit i kvartfinalen i J19-klassen, men J17 vant bronse etter en imponerende seier i bronsefinalen.

I 2022 reiser de blå sørover nok en gang, etter to år med pandemi og fandenskap.


Tre tøffe motstandere

I år stiller Tiller med ett lag i J19-klassen, og denne gjengen består av spillere født fra '04 til '07. Laget har ambisjoner om å gjøre det så bra som mulig, samtidig som det sosiale skal ivaretas på en ypperlig måte.

Denne gang er det nye motstandere å bli kjent med. Ørnar fra Voss, samarbeidslaget Rana/Bossmo/Ytteren fra Nordland og Stabæk, som er en eliteklubb i Toppserien og i 2. divisjon.


Slik er kampoppsettet:
Søndag kl.12.40 Tiller - Ørnar (Abildsø 4)
Mandag kl.10.55 Tiller - Rana/Bossmo/Ytteren (Rustad 2)
Tirsdag kl.16.30 Tiller - Stabæk (Ekeberg 30)

Sluttspill fra onsdag eller torsdag.

Se hele oppsettet her


Streaming og Twitter?

Det har blitt varslet at mange plattformer, deriblant Amedia, Schibsted og Polaris, streamer fra flere baner i Norway Cup.

Vi har enda ikke mottatt streamingdetaljer når det gjelder Tillers kamper, men det håper vi at vi får i tide slik at vi deretter kan gi dere beskjed i våre sosiale kanaler.

Siden mediaavdelingen, som også er medtrener for laget, er i Oslo, vil det bli hyppige oppdateringer gjennom @tillerfotball i de respektive kanalene.

Vi har allerede mottatt flere forespørsler om oppdateringer fra kampene på Twitter. I utgangspunktet tenker vi å oppdatere pause- og sluttresultat, men man vet jo aldri hva vi finner på, selvsagt.


Det gledes uansett enormt til en ny sommerturnering.

Forza Tiller!Før avspark: Steinkjer - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2022

Herrer A møter Steinkjer igjen, men denne gang på bortebane - kun én uke etter forrige møte. Tid for revansje.

I Tiller står vi alltid sammen uansett utfall. Denne gjengen skal fortsette å kjempe om nye poeng i Norsk Tipping-ligaen på lørdag og resten av sesongen.


Kampinformasjon

🏆 14. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Steinkjer
📅 Lørdag 30. juli 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttDe blåkledde fra Tillerbyen tar den drøyt to timer lange turen nordover i fylket denne lørdagen, kun en knapp uke etter sist møte med Steinkjer.

Gultrøyene fra Guldbergaunet står nå med tre strake seiere og tok et lite byks fra Tiller etter kampen på TOBB Arena Sør, men blåtrøyene jakter revansje etter en god treningsuke med mange spillere som slåss om en plass i elleveren.

Ikke bokstavelig, da, men bare nesten.


Siste fem kamper:
 Steinkjer 0 - 3 Byåsen TF
 Junkeren 5 - 1 Steinkjer
 Steinkjer 1 - 0 Bodø/Glimt-2
 Steinkjer 2 - 1 Kolstad
✅ Tiller 1 - 5 Steinkjer


Startet bra, men avsluttet under pari

Tiller hadde ikke tapt mot Steinkjer siden 2016-sesongen, men det ble brått slutt på sist lørdag på TOBB Arena Sør.

Mediaavdelingen var på en ufortjent sommerferie og hadde ikke anledning til å skrive kamprapport fra det som var en skuffende forestilling på hjemmebane.

Blåtrøyene så veldig solide ut etter det første kvarteret, men så scoret Steinkjer plutselig to raske mål og Tiller ramlet litt sammen. Da gjestene økte til 0-3 rett før pause på et frispark, så det mørkt ut på en ellers fin julidag på Trondheims sørside.

Knut Kleppo Vangen skapte et nytt håp med en flott scoring tidlig i andre omgang, men det ville seg ikke for de blå. Steinkjer dro ifra og vant til slutt 5-1.


Se kampfakta på fotball.no


Enten her eller der

Det er ingen tvil om at de blåkledde fra Tillerbyen må løfte seg dersom de ikke skal havne på nedre halvdel. I skrivende stund er det fem poeng ned til nedrykksstreken, men det vil plutselig bli heng på resten av øvre halvdel hvis det blir Tiller-jubel på Guldbergaunet på lørdag.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 2 - 3 Orkla
✅ Rana 1 - 3 Tiller
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
 Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer


Se tabellen her


Tillers beste menn har hatt en god treningsuke med mye folk på feltet. Det har virket som en bestemt gjeng som er klare for revansje, og da passer det perfekt at samme motstander venter en uke etter forrige oppgjør.

Blåtrøyene håper i det lengste at kaptein Brede Frøysa blir spilleklar, men i skrivende stund må han gjennom en siste test rett før kampstart.

Gledelig var det derimot å se at Jørgen Valleraunet var tilbake sist helg etter mange måneder på sidelinja, samtidig som Jonathan Smerkerud Frønes fikk årets første start etter skade.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.


Forza Tiller!Før avspark: Tiller - Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jul 2022

Herrer A returnerer til seriespill og høstsesongen på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag.

Andreas Solstrand Fossli (t.v.) scoret to frisparkmål på de to siste kampene før sommerferien.


Kampinformasjon

🏆 13. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Steinkjer
📅 Lørdag 23. juli 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTo strake seiere

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Steinkjer velkommen til TOBB Arena Sør og årets første "høstkamp" denne lørdagen.

Tiller ligger i skrivende stund tre poeng bak tabellnabo Steinkjer, som har hatt en solid første halvdel av sesongen etter opprykket til Norsk Tipping-ligaen.

Utvilsomt har det vært borte bra, men hjemme best for gultrøyene fra nord i Trøndelag. Av sju kamper på Guldbergaunet, har de vunnet fem mens det har blitt kun én seier på fremmed kunstgress.

Steinkjer avsluttet våren på best mulig vis med seks poeng på sine to siste kamper da de beseiret både Bodø-Glimt 2 og Kolstad på hjemmebane.


Siste fem kamper:
Rana 3 - 0 Steinkjer
Steinkjer 0 - 3 Byåsen TF
Junkeren 5 - 1 Steinkjer
Steinkjer 1 - 0 Bodø/Glimt-2
Steinkjer 2 - 1 Kolstad


Ikke tapt etter 2016

Tiller har hatt et solid grep på Steinkjer de siste årene. Helt siden Tiller kom tilbake på fotballkartet på herresiden gjennom Tillerbyen fra 2016, har blåtrøyene kun tapt én gang på de åtte siste oppgjørene.

Ironisk nok har oppgjørene mot Steinkjer vært i sesongåpningen, på sommeren eller helt til slutt. I år skal de blå møte de gule i to oppgjør på rad - på sommeren.


Siste innbyrdes oppgjør:
✅ 09.04.16 Tillerbyen 2 - 1 Steinkjer
❌ 02.07.16 Steinkjer 3 - 1 Tillerbyen
✅ 17.04.17 Steinkjer 0 - 1 Tillerbyen
✅ 29.07.17 Tillerbyen 2 - 1 Steinkjer
✅ 29.07.18 Steinkjer 0 - 1 Tillerbyen
✅ 27.10.18 Tillerbyen 5 - 2 Steinkjer
🔘 21.06.19 Steinkjer 0 - 0 Tiller
✅ 16.08.19 Tiller 4 - 1 Steinkjer


Vil doble statistikken

Tiller avsluttet vårdelen av sesongen på best mulig måte, da de beseiret Bodø/Glimt 2 4-2 på Aspmyra Stadion. Galskapens minutter etter sidebytte gjorde at Tiller tok ledelsen og så seg aldri tilbake selv om hjemmelaget reduserte.

Det betydde at Tiller tok sommerferie på 7. plass på tabellen etter tolv serierunder, der det helt klart har vært mer hjemmekjært på bortebane enn hjemme. Av seks oppgjør på TOBB Arena Sør, har blåtrøyene vunnet én, mens fire av borteoppgjørene har endt med seier.

På lørdag håper de å doble den hjemmestatistikken.


Siste fem kamper:
❌ Rosenborg-2 3 - 1 Tiller
❌ Tiller 2 - 3 Orkla
✅ Rana 1 - 3 Tiller
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller


Se tabellen her


De blåkledde har hatt et par solide uker på treningsfeltet før kampen mot Steinkjer. Gutta har virket skarpe, og det er tydelig at egentreningsprogrammet i sommer har vært til god hjelp.

Tiller håper å ha tilbake kaptein Brede Frøysa som måtte stå over de siste kampene før sommerferien grunnet skade. Keeper Tor Solvoll sto over Bodø/Glimt 2 grunnet overtråkk, men er nå klar for seleksjon.

Gledelig har det vært å se Jonathan Smerkerud Frønes, som returnerte på banen før sommeren etter seks måneder ute grunnet en ryggskade. Kroppen har respondert bra i løpet av sommeren, og han er ekstremt klar for en travel høstsesong.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Dana Cup neste

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jul 2022

Tiller stiller to lag i Dana Cup kommende uke.

G16 deltar med to lag i Dana Cup. Vi går for flere jubelscener sånn som dette.


De blåkledde fra Tillerbyen har nylig gjennomført sterke prestasjoner både i lokale Skandia Cup og internasjonale Storsjøcupen i Østersund. Nå fortsetter ferden til Danmark.

Både i og omkring byen Hjørring skal to av våre lag kjempe om nye solide prestasjoner og ikke minst ha det jækla gøy.

Tiller stiller ett lag hver i både G15- og G16-klassen, der første kamp er tirsdag (26. juli) og gruppespillet avsluttes onsdag kveld. Sluttspillet starter torsdag og varer til og med lørdag.

I tillegg til nasjonale motstandere, skal lagene møte blant annet brasilianske Pinheiros og svenske Ytterby.


Se hele kampoppsettet og følg resultatene her


Vi ønsker dere blå lykke til i Dana Cup!


Forza Tiller!J16 til semifinale

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jul 2022

Ett av fire Tiller-lag spiller på lørdag etter jevne og tøffe oppgjør gjennom fredagen i Storsjøcupen.

J16 er det gjenværende Tiller-laget i Østersund som spiller semifinale lørdag formiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen gledet seg til en hektisk fredag i Østersund etter en solid torsdag der to av fire lag var klare for A-sluttspillet mens to andre skulle spille i B-sluttspillet.

Les mer om torsdagen i Storsjøcupen her

J13, J14 og G14 kom seg forbi åttedelsfinalehindrene fra fredag formiddag og utover, men det ble dessverre stopp i kvartfinalen på kvelden. J13 tapte 1-3 mot et fysisk tøffere Verdal-lag og J14 tapte knepent 2-3 mot Astor. G14 var nære ved å ta skalpen på IFK Østersund, men måtte se seg beseiret 0-1.

J16 slo svenske Ope 4-1 i sin kvartfinale i B-sluttspillet, og det betyr at de skal spille semifinale lørdag kl.10.20 mot Brunflo.


Se alle Tiller-resultater her


Vi takker J13, J14 og G14 for mange herlige øyeblikk gjennom uka, og så ønsker vi samtidig J16 all mulig suksess på lørdag!


Forza Tiller!Avgjørende torsdag

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jul 2022

Slik har det gått med Tiller-lagene i Storsjøcupen.

J14 jubler over å ha sikret A-sluttspill. På torsdag spiller de om gruppeseieren.


De blåkledde fra Tillerbyen er godt representert både på og utenfor banene i Østersund i forbindelse med Storsjøcupen, og sommerens første store cupeventyr har gått rimelig bra for seg.

J13 har beseiret Lånke 3-0 og tapte knepent 1-0 for Orkla/Orkdal. De har igjen to oppgjør på torsdag som avgjør hvilket sluttspill de skal spille på fredag.

J14 har så langt gjort rent bord og er soleklart videre til A-sluttspillet. De startet med 2-0-seier over svenske Brunflo før de slo på stortromma i 15-0-seieren (!) over Hitra. På torsdag skal de gjøre opp om gruppeseieren mot Sørlia.

G14 startet turneringen med et knepent 4-1-tap for mer fysiske Vuku før de ble 2-7-tap* mot Deren FC fra Mongolia. De spiller siste kamp torsdag mot Ås IF.

J16 åpnet med en sterk 3-0-seier over svenske Ås før det ble et knepent og ufortjent tap mot Østersund. Onsdag ettermiddag ble det 0-0 mot Fram etter at Tiller dominerte store deler av oppgjøret. Siste gruppespillkamp spilles torsdag mot Steinkjer.


* Resultatet ble endret i oversikten sent onsdag kveld.


Se oversikt over alle Tiller-kamper her


Vi ønsker våre lag lykke til videre i turneringen!Historiens første Tiller-låt lansert

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jul 2022

"Spiller på Tiller" blir klubbens første fotballsang som blir offisiell.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med at det har blitt laget en egen Tiller-sang som er lett tilgjengelig for alle.

Artistene Stig L og Thomas H sammen med produsent Mats Koray Genc har på forespørsel fra klubben lagd låta "Spiller på Tiller", der de får fram klubbfølelsen, tryggheten og ambisjonene i den blå drakta på en flott måte.


Låta kan høres her:


Den kan også høres på Spotify og andre musikktjenester.


Vi håper den blir spilt mange ganger gjennom sommeren, enten det er på cup eller i andre forbindelser.


Forza Tiller!Fire lag klare for Storsjøcupen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2022

Tiller er på plass i Østersund med fire lag og utallige supportere. Vi håper på oppdateringer.

Denne gjengen fra 04/05 gikk til topps i 2018. Kan det bli nye jubelscener førstkommende lørdag?


De blåkledde fra Tillerbyen har som tradisjon å stille i de fleste sommercuper, og Storsjøcupen i Østersund er selvsagt intet unntak.

Tiller har de siste årene vunnet den norsk-tunge turneringen i 2015, 2017 og senest 2018, da '04-erne slo Bangkok fra Thailand i finalen.


Les om finalene her:
2015
2017
2018


I år reiser Tiller med fire lag østover til nabolandet, og de stiller i klassene J13, J14, G14 og J16. Første kamp sparkes i gang tirsdag kl.14.00, og så går det slag i slag til og med torsdag kveld.

Sluttspillet starter fredag morgen og avsluttes med finalene på lørdag.

Se oversikt over samtlige Tiller-kamper her


Vi ønsker gjerne oppdateringer med bilder og informasjon fra lagene gjennom foreldre eller andre supportere. Ta kontakt med oss på vår Facebook-side.


Vi ønsker lagene lykke til med uka i Østersund!


Forza Tiller!Tar ferie på tabelltopp

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jul 2022

(Tiller 4 - 0 Blindheim) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget leder 2. divisjon til sommerferien etter en solid og søkkvåt hjemmeseier lørdag ettermiddag.

Jubel etter Synne Aunehaugens 2-0-scoring på hjørnespark. Det må ha vært Tillers 13. for dagen.


Sammendrag

* Hinsverk sprakk nullen
* To raske scoringer i andre omgang roet nervene
* Lekker 4-0-scoring
* Tiller var dominerende
* Store nedbørsmengder ga utfordringer


Kamprapport

Det var tydelig å se fra åpningsminuttene hvilken kamp dette skulle bli. Blindheim la seg lavt og gjorde det vanskelig for Tiller, men hjemmelaget fant noen ledige rom. Både Marie Schult Optun og Andrea Sivertsen Broholm hadde sine målsjanser til å begynne med, i tillegg til at Blindheim avverget et hjørnespark på målstreken.

Tiller fortsatte å trykke på, og i en periode der Blindheim var farlige på overganger og brudd, scoret blåtrøyene. Thale Hinsverk bestemte seg for at nok var nok og hamret løs fra 22 meter rett i nærmeste hjørne til 1-0 på perfekt vis.

Stillingen holdt seg til pause der spillerne fikk bokstavelig talt vrengt om draktene sine og tatt en god pause.


Ketsjupeffekt

Andre omgang skulle starte likt som den første, der hjemmelaget tok initiativet mens regnet fortsatte å pøse ned, noe som gjorde det vanskelig å spille god fotball.

Etter å ha hatt minst et dusin med hjørnespark, skulle det endelig lykkes. I det 62. minutt slo Vik perfekt inn i feltet der Synne Aunehaugen hadde plassert seg og stanget inn 2-0 til ellevill jubel.

Under 60 sekunder senere ble kampen mer eller mindre punktert. Tiller gikk rett i angrep, og Hinsverk spilte gjennom Vilde Winge Kristiansen som slo perfekt inn i feltet. Der kom Hedda Stuedahl-Karlsen på et storslagent løp og styrte lekkert inn 3-0 fra kloss hold.

Og hvis man trodde dette var lekkert, så kom kanskje kampens lekreste mål fem minutter før slutt. Vilde Bjørgård Kristiansen, som for øvrig ble kåret til Tillers beste spiller av en lokal jury, fant navnesøster Winge Kristiansen i feltet med et glimrende innlegg. Sistnevnte hoppet dog elegant over, for rett bak henne kom Louisa Stuedahl og hælflikket ballen i mål til 4-0.

For et mål!


Dette betyr at Tiller tar en veldig fortjent sommerferie på toppen av tabellen i 2. divisjon avdeling 5 med en kamp mindre spilt enn nærmeste motstander.

For en prestasjon av det nyopprykkede laget!

Vi gleder oss enormt til høstsesongen!


PS! I det 63. minutt kom U20-spiller Emma Jensen inn til sin offisielle A-lagsdebut etter å ha gjennomført en strålende vårsesong i 3. divisjon. Vi gratulerer!


Kampfakta

Tiller IL 4 - 0 Blindheim IL
1-0 Thale Hinsverk 37'
2-0 Synne Aunehaugen 62'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 63'
4-0 Louisa Stuedahl 85'

11. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 2. juli 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 50


Laget

Kaisa Øien Aune, Vilde Bjørgård Kristiansen, Tiril Olsen, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Andrea Holm Aune, Thale Hinsverk, Marie Schult Optun, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Marita Flataunet, Synne Bye-Andersen, Emma Jensen, Louisa Stuedahl, Hege Snåsøy Hovdahl.Gull og sølv i Skandia Cup

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jul 2022

Slik var finaledagen i Skandia Cup 2022.

Denne J17-gjengen var naturligvis nedfor etter et svient finaletap, men vi mener de har spilt den desidert beste fotballen som ble kronet med en flott sølvpokal.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles interessant og lang fredag på glovarme Ladesletta, der Tiller spilte seg lekkert frem til tre finaler.

Første finale var J17 mot Gimse. Tiller tok ledelsen 1-0 etter bare fire minutter, da Ida Sofie Bye-Andersen styrte inn 1-0 på volley etter et hjørnespark fra Cornelia Nordtug Knudsen.

Men to minutter senere utlignet Gimse fra kloss hold, og lagene var like langt. Tiller spilte seg fint frem til store målsjanser, men et innsatsvillig Gimse-lag tok ledelsen tidlig i andre omgang.

Heldigvis utlignet Ida Nygård på retur fra keeper åtte minutter før slutt, noe som var veldig fortjent, og dermed var det duket for ekstraomganger.

Dessverre ble det røde tall og jubel. Førti sekunder etter at Tiller hadde en gigantisk mulighet alene med keeper, scoret istedenfor Gimse vinnermålet på det samme i den andre enden.

2-3 og sølv på et ungt J17-lag som har stått på i fem dager under krevende forhold. De har spilt fremragende fotball og scoret mange flotte mål.


Det er vi uansett mektig stolte av! Gratulerer med en solid prestasjon, jenter!


Bardo x4


GULL på G19!


Rett etter J17-finalen var det G19 som skulle i kampen om gullet. Der møtte de Stjørdals-Blink fra nord i Trøndelag, og det var egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle ta med seg den største pokalen hjem.

Petter Selvaag Solbakken sendte Tiller i føringen etter bare få minutter spilt mens mediaavdelingen var opptatt med medaljeseremoni, og gutta i helblått dominerte banespillet.

Jonas Bardo Fossen Thanem scoret to lekre mål alene med keeper med to minutters mellomrom slik at pauseresultatet var 3-0 til sørtrønderne.

Finalen ble avgjort umiddelbart etter sidebytte da Fossen Thanem nok en gang økte ledelsen med sitt hattrick og Tillers fjerde, men det stoppet ikke der.

Åtte minutter før full tid løp Fossen Thanem så mye at han la seg rett i bakken etter å ha tuppet inn 5-0 alene med keeper.


Tiller kunne dermed juble over en svært fortjent gullpokal i G19-klassen. Vi gratulerer gutta med GULL og en fantastisk prestasjon!


Fredagens siste finale var J14s duell mot Sjetne i B-sluttspillet. Der tapte Tiller 1-3 og måtte si seg fornøyd med sølv. Mål et ble scoret av Vilja Nordskag som kriget inn et hjørnespark.

Vi gratulerer jentene med store prestasjoner gjennom hele uka!


Se alle Tiller-resultater her

J14 smiler uansett etter sølv. Foto: Frode Helgheim.