Kategori

Før avspark: Tiller - Blindheim

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2022

Kvinner A spiller siste serierunde før sommerferien lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Elleville scener på TOBB Arena Sør. Får vi en siste vårdans på lørdag?


Kampinformasjon

🏆 11. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Blindheim
📅 Lørdag 2. juli 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:Tre strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Blindheim fra Ålesund velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne første lørdagen i juli.

Dette blir den siste seriekampen før begge lag tar en velfortjent sommerferie etter en intensiv vårsesong, og grunnlaget for høsten starter allerede nå.

Blindheim ligger i skrivende stund tredje sist med seks poeng på de første 11 kampene, der de har vunnet både borte og hjemme.

Forrige seier kom 4. juni borte mot Træff, men så har det blitt tre strake og knepne nederlag, deriblant 5-2-tap for Tynset på hjemmebane forrige helg.

Deres toppscorere der Ellen Vidhammer Tafjord og Malene Olsen Almås med tre mål hver.


Siste fem kamper:
❌ Blindheim 1 - 3 Herd
✅ Træff 0 - 1 Blindheim
❌ Blindheim 2 - 3 Rosenborg-2
❌ Nardo 3 - 1 Blindheim
❌ Blindheim 2 - 5 Tynset


Tøff kamp sist

Tiller gjestet Blindheim stadion i runde 2 på den siste dagen i april, og det var duket for et spennende oppgjør mellom to nyopprykkede lag.

Tiller tok ledelsen tidlig ved Sandra Aardahl Gulstad før hjemmelaget gjorde det vanskelig for trønderne. Med et kompakt og smaltliggende lag, slet Tiller med å bryte gjennom muren.

Men to mål i andre omgang sørget for balanse i nervene og etter hvert tre nye poeng. Denne kampen vil også bli husket for at hele kamptroppen fikk spilleminutter.


Les kamprapporten fra bortekampen mot Blindheim her


Spillerprofil - Louisa Stuedahl


I presentasjonen av Tillers beste kvinnespillere, har vi kommet til en angriper med kraftskyts.

Louisa Stuedahl er en 19-åring som har sine styrker foran mål. Hun er råsterk og klarer å dytte unna de fleste før hun som regel varter opp med en eller annen finte før ballen suser mot nettmaskene.

Louisa kom til Tiller fra moderklubben Heimdal før 2017-sesongen, og hun fikk med seg et hav av turneringsseiere dette året. Det ble naturligvis kronet med Tillers fantastiske norgesmesterskap i J16-klassen.

Hun har bein i nesa og vet hva hun vil. Vær ikke i tvil om det.


Visste du at Louisa...

...er like god med begge bein, har scoret mange mål på direkte hjørnespark og er varamedlem i fotballstyret?


Spillerprofil - Tiril Olsen


Vi går fra angrep til forsvar når vi tar for oss Tiril Olsen. 20-åringen, straks 21, er en av Tillers sterkeste spillere, tør vi å påstå.

Hun kan få vekk motstanderens angripere med rå muskelkraft og samtidig sette i gang gode angrep som en av de bakerste spillerne.

Tiril vendte tilbake til moderklubben etter tre år samlet i henholdsvis Rosenborg og KIL/Hemne. Hun var skadet i vinter, men har kjempet seg tilbake i kampform. Hun har så langt vært en av de viktigste bidragsyterne sammen med et ungt lag i i 3. divisjon, noe rekruttlagets tabellplassering bekrefter.


Visste du at Tiril...

...også er norgesmester med Tiller, har scoret i NM-finale og er trilling?


Kan lede 2. divisjon til sommeren

Tiller kommer til denne kampen med to uavgjortkamper mot de to antatt beste lagene i avdelingen. Etter åtte strake seiere og en vanvittig start på 2. divisjon som nyopprykket lag, fortsatte trenden borte mot Molde. Tiller klarte å få med seg et særdeles viktig poeng i rosenes by.

Det samme skjedde mot Rosenborg 2 foran omtrent 350 tilskuere på TOBB Arena Sør - en rekord for en kvinnekamp i Tiller-sammenheng. Synne Aunehaugen stanget inn 1-1 og en svært fortjent utligning kvarteret før full tid som gjør at Tiller leder tabellen med en kamp mindre spilt.

Siste fem kamper:
✅ Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Nardo
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2


Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Tiller håper å ta sommerferie på toppen av tabellen, men da vet de at jobben må gjøres mot et hardtarbeidende Blindheim-lag.

Laget har nå hatt en god treningsuke etter en pulserende frihelg, og det er en blåkledd gjeng som skal ofre alt for å ta hjem nye tre poeng.

Sandra Aardahl Gulstad er operert i kneet og spiller ikke. Hun regnes med å være tilbake til høstens første seriekamp. Samtidig er Aiila Renander Bransfjell utilgjengelig ettersom hun er med samelandslaget i forbindelse med verdenscup i India.

Resten har brettet opp ermene og er klokkeklare for vårens siste duell.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.Klare for sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2022

Sju Tiller-lag spiller sluttspill i Skandia Cup fra torsdag. Vi gir deg hele oversikten her.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.v.) scoret J17s siste innledende mål tre minutter før full tid mot Charlottenlund onsdag kveld. Det sikret gruppeseieren og en fortjent fridag for hele laget.


De blåkledde fra Tillerbyen har levert strålende og spennende kamper på Ladesletta så langt i Skandia Cup. Det har vært liv og røre på Ladesletta de tre første dagene, og det kan bli tre dager til.

G13-1 slo Astor 1-0 i siste kamp i gruppespillet og havnet på fjerdeplass. G13-2 tapte siste seriekamp, men kom seg videre til A-sluttspillet etter et nervepirrende målforskjellsdrama. G14 vant to av tre og spiller A-sluttspill torsdag.

J14 tapte ingen av sine kamper, men måtte se A-sluttspillet forsvinne på en svært knepen målforskjell. J17 vant pulja med sju poeng på sine tre kamper. G19-1 kopierte J17 og spiller også A-sluttspill. G19-2 var ett mål unna å nå A-sluttspill med fire poeng på de tre innledende kampene.


Slik er den foreløpige torsdagen:
kl.09.00 1/16-B G13-1 mot Strindheim 2 (Koteng Arena 9er)
kl.10.40 1/8-A G14 mot Stjørdals-Blink (Adressa-banen)
kl.10.45 1/4-B J14 mot Ranheim (Koteng Arena 9er)
kl.12.40 1/4-B G19-2 mot Astor (Rema 1000-banen)
kl.14.50 1/8-A G13-2 mot Kattem 2 (Diplom Is-banen)
kl.17.35 1/4-A G19-1 mot CSK (Koteng Arena)

J17 spiller A-semifinale fredag kl.10.00 mot vinneren av Ranheim og Utleira på Koteng Arena.


Se alle Tiller-resultater her (bla litt ned på siden)


Vi ønsker alle våre lag lykke til i utslagsrundene!


Forza Tiller!Vant på Aspmyra

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jun 2022

(Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller) ASPMYRA STADION: Tiller leverte en heidundrende andre omgang og vant fullt fortjent over Bodø/Glimts rekrutter lørdag kveld.

Jubel etter den strålende 4-2-scoringen. Skjermbilde fra Direktesport.no.


Sammendrag

* Sjansefattig og 0-0 til pause
* Fire mål på sju minutter etter sidebytte
* Fire forskjellige målscorere
* 90 minutter på Vinjevoll og Jetne
* Tar sommerferie på en foreløpig 7. plass


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff start på dagen allerede før avspark. Forsinkelser på både Værnes og Gardermoen førte til at de landet i Bodø kun 75 minutter før dommeren skulle blåse i gang. Det var ikke snakk om å utsette avspark ettersom de hadde det travelt med å rekke nattoget fra Bodø hjem til Trondheim.

Men de blå skulle etter hvert levere nok en solid bortekamp og skaffe tre poeng, og det med U21-spillerne Mathias Vinjevoll (18) og Trym Hansen Jetne (19) i forsvaret. De debuterte nemlig for A-laget fra start denne lørdagen, og de skulle klare seg helt glimrende - ikke overraskende.

For det startet lovende med Elias Myrvågnes' skuddforsøk fra kloss hold, men keeper reddet. Ikke lenge etterpå var Robin Hermanstad nære ved å styre inn 1-0 fra svært skrått hold, men forsøket endte i nettveggen.

I motsatt ende reddet Tiller-keeper Christian Grindvold glimrende to gode skudd fra hjemmelaget, og rett før pause kunne Robin Hermanstad ha stanget inn 1-0 på et perfekt innlegg fra Vinjevoll, men keeper holdt ballen i fast grep.


Lekre Tiller-mål

Andre omgang startet med et smell. Først fikk vertene to gode muligheter på innlegg i feltet, og deretter headet Andreas Fossli i stolpen på et frispark fra Lucas Kolstad.

I det 60. minutt ble det endelig blå jubel, da Erling Kleppo Vangen snappet opp et svakt utspill og stormet mot mål. Alene med keeper banket han ballen oppe i lengste kryss på lekkert vis og dermed ledet Tiller 1-0.

Stillingen sto seg i to og et halvt minutt. Frisparkskytteren Andreas Fossli stilte seg opp på 20 meter og hamret ballen i keeperhjørnet til 2-0 - hans andre frisparkmål på like mange kamper.

Men nå måtte alle feste sikkerhetsbeltet. Det gikk ikke mange sekunder før Bodø/Glimt svarte med en redusering fra nært hold, men nok en gang ble det hektisk for alle sammen.

For under 60 sekunder senere kom Tiller med sin respons. En svært livlig Hermanstad ble spilt nydelig gjennom og kom alene med keeper. Der var han sikker og trillet inn 3-1 for bortelaget.

Gultrøyene fra Bodø reduserte imidlertid kvarteret før slutt på et hardt skudd i nærmeste hjørne, men denne dagen tilhørte Tiller. Åtte minutter før full tid ble det klart at Tiller kom til å vinne på Aspmyra Stadion. Jonathan Smerkerud Frønes fant Hermanstad i bakrom med en perfekt gjennombruddspasning, og inne i feltet hadde Martin Engvik lurt seg inn og satte innlegget kontant i mål til 4-2.


Se kampen i reprise her (krever innlogging)


Det betyr at Tillers beste menn tar en velfortjent sommerferie etter en hektisk vårsesong med 15 poeng på 12 kamper og en foreløpig 7. plass på tabellen.

Neste kamp er lørdag 23. juli kl.14.00 mot Steinkjer på TOBB Arena Sør.


God sommerferie, gutter!


Kampfakta

Bodø/Glimt FK-2 2 - 4 Tiller IL
0-1 Erling Kleppo Vangen 60'
0-2 Andreas Solstrand Fossli 63'
1-2 65'
1-3 Robin Johansen Hermanstad 66'
2-3 75'
2-4 Martin André Elverum Engvik 82'

12. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 25. juni 2022 kl.18.15
Gule kort Tiller: Erling Kleppo Vangen (84'), Marius Jacobsen (84')
Aspmyra Stadion (Bodø)


Laget

Christian Grindvold, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Nils Gunnar Barstad Eggen, Andreas Druzkowski, Lucas Kolstad, Andreas Solstrand Fossli (k), Erling Kleppo Vangen, Knut Kleppo Vangen, Elias Sandøy Myrvågnes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
68' Fossli --> Jonathan Smerkerud Frønes
68' Myrvågnes --> Martin André Elverum Engvik
83' Kolstad --> Erik Schaanning Thome
83' Druzkowski --> Niklas Danielsen SolemTiller til finale

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jun 2022

(Tiller-2 4 - 1 Strindheim) TOBB ARENA SØR: Tiller skal spille finale i søravdelingen i Adressacupen etter en solid seier over Strindheim lørdag ettermiddag.

Denne gjengen er klar for finale i Adressacupen, trøndersk mesterskap. Fra venstre: Cornelia Nordtug Knudsen (nr 3), Julie Pedersen Rektorli, Ida Sofie Bye-Andersen, Sandra Vilvang Halseth, Isabel Teigen.


Sammendrag

* Havnet under 0-1 tidlig
* Over 30 grader
* Fantastiske skudd snudde kampen i andre omgang
* Dobbel fra Bye-Andersen
* Ett hver fra Buberg Sæteren og Teigen


Kamprapport

Semifinalen mot kjente Strindheim startet ikke veldig bra for det hvitkledde hjemmelaget. Før ni minutter var spilt var det gjestene som satte inn 0-1 på et hjørnespark som ramlet ned i feltet, der en passiv Tiller-gjeng ikke klarte å få ballen vekk.

Men derfra og ut kampen handlet det meste om Tiller, selv om det ikke ble nettsus i første omgang. Ingeborg Nyberg Hansen skjøt i tverrliggeren og fikk et godt frispark reddet, og Emma Kalvøy Byes to forsøk alene med keeper gikk rett på sisteskansen.

Andre omgang startet imidlertid med et smell. Fra 25 meter klinket Andrea Buberg Sæteren til med venstrefoten og ballen duppet elegant i lengste hjørne til 1-1.

Få minutter senere smalt det igjen. Ida Sofie Bye-Andersen vendte lekkert opp og fyrte løs fra samme distanse som Andrea. Ballen gikk via fingertuppene på keeper og i lengste kryss på lekkert vis - dermed 2-1 til vertene og kampen var snudd.


Sjanser begge veier, men Tiller scoret

Det skal også sies at gjestene fra Strindheim slettes ikke var ufarlige. De hadde to gode innleggsmuligheter som gikk rett gjennom og deretter måtte Tiller-keeper Marita Flataunet i aksjon med to solide redninger rett etter hverandre.

Tiller hadde også flere solide målsjanser alene med en god Strindheim-keeper, men det måtte noe spesielt til for å øke målprotokollen ytterligere.

Seks minutter før slutt ble kampen punktert. Isabel Teigen var god da hun presset gjestene til å gjøre feil i forsvaret. Hun sendte ballen gjennom til Sandra Vilvang Halseth som slo et perfekt innlegg til Bye-Andersen som ikke gjorde noen feil fra 12 meter - 3-1 til Tiller.

Rett etterpå var det nok en gang en ivrig Teigen som vant igjen ballen og så keeper sto langt ute før hun fyrte løs fra nærmere 30 meter og i mål til 4-1.


Tiller kunne juble og dynke seg i lunket vann etter kampslutt. Nå er det unge laget klar for finale i Adressacupen. Der møter de Tynset i løpet av oktober.

Vinner de den, møter de vinneren av nord-finalen i en hovedfinale senere.


Men først er det Skandia Cup for flesteparten av gjengen!


Kampfakta

Tiller IL-2 4 - 1 Strindheim IL
0-1 9'
1-1 Andrea Buberg Sæteren 50'
2-1 Ida Sofie Bye-Andersen 62'
3-1 Ida Sofie Bye-Andersen 84'
4-1 Isabel Teigen 87'

Semifinale Adressacupen kvinner - sluttspill sør
Lørdag 25. juni 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Marita Flataunet, Kaja Sofie Johansen, Tiril Olsen, Emma Jensen (k), Ella Selvaag Solbakken, Cornelia Nordtug Knudsen, Andrea Buberg Sæteren, Ingeborg Nyberg Hansen, Sandra Vilvang Halseth, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Michelle Kveberg Alstad, Ida Nygård, Julie Pedersen Rektorli, Una Stuedahl-Karlsen, Ida Sofie Bye-Andersen.Før avspark: Bodø/Glimt 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jun 2022

Herrer A tar turen opp til Bodø på lørdag i den siste seriekampen før sommerferien.

De blå jakter seier over Bodø/Glimt 2 før de tar sommerferie.


Kampinformasjon

🏆 12. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Bodø/Glimt 2
📅 Lørdag 25. juni 2022
⏰ Kl.18.15
🏟 Aspmyra Stadion
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttLedet tabellen etter tre runder

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Bodø og Nordland fylke lørdag ettermiddag i jakten på å avslutte vårsesongen på best mulig måte.

Bodø/Glimts rekrutter er motstanderen på ærverdige Aspmyra Stadion, og det blir langt fra en enkel kamp for trønderne.

Hjemmelaget i helgult har riktignok i skrivende stund to poeng færre enn Tiller på tabellen, og de kommer fra et knepent 1-0-nederlag borte mot Steinkjer i forrige runde.

Etter å ha startet sesongen med tre seiere, ni poeng og 14 scorede mål, har det gått nedover for nordlendingene. De kommer til oppgjøret mot Tiller med seks strake nederlag, så de vil være gira på å ta sommerferie med jubelscener.


Siste fem kamper:
❌ Bodø/Glimt-2 1 - 3 Rana
❌ Orkla 4 - 3 Bodø/Glimt-2
❌ Bodø/Glimt-2 1 - 2 Junkeren
❌ Byåsen TF 3 - 0 Bodø/Glimt-2
❌ Steinkjer 1 - 0 Bodø/Glimt-2


Visste du at...

- Tiller har aldri før spilt mot Bodø/Glimt
- Tiller har aldri før spilt på Aspmyra Stadion
- Tidligere Tiller-kaptein Fredrik Sjøvold spiller for Bodø/Glimt
- Sjøvold har spilt fire andrelagskamper og to førstelagskamper for gultrøyene
- Tiller skal være nesten ett døgn på reisefot til dette oppgjøret med fly oppover og nattog nedover
- Tiller har vunnet flere kamper borte enn hjemme så langt denne sesongen


Frønes tilbake for fullt

Tillers beste menn gleder seg enormt til oppgjøret mot Bodø/Glimt 2. På et stadion der blant annet Ola Solbakken herjet i vår, for øvrig bror til Tiller-spillerne Petter og Ella, så blir det spennende å se hva de gulkledde stiller med av spillere etter å ha hatt en cupkamp i midtuka.

Uansett skal blåtrøyene klare å takle det som eventuelt måtte komme. Tiller reiser til denne tøffe duellen med et knepent 3-4-tap for serieleder Junkeren sist helg, men de vet at de hadde tre seiere på de foregående fem kampene.

Nå handler det om å brette opp ermene før det blir en velfortjent sommerferie for alle sammen.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF
❌ Rosenborg-2 3 - 1 Tiller
❌ Tiller 2 - 3 Orkla
✅ Rana 1 - 3 Tiller
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren


Se tabellen her


Tiller-gutta har fått trent godt i nok en uke før avreise nordover. Jonathan Smerkerud Frønes, som returnerte på banen i forrige kamp og svarte med scoring, er klar for ny kamp.

Det samme er frisparkskytter Andreas Solstrand Fossli og Lucas Kolstad, der sistnevnte fikk sine første A-lagsminutter på flere uker etter en skade.

Keeper Tor Solvoll er ute med et overtråkk, så da er det ingen tvil om at Christian Grindvold er klar for oppgaven mellom stengene.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Aunehaugen sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2022

(Tiller 1 - 1 Rosenborg-2) TOBB ARENA SØR: Rekordmange supportere så Tiller kjempe seg til et viktig poeng onsdag kveld.

Jubel etter Aunehaugens veldig fortjente utligning.


Sammendrag

* Havnet under etter fem minutter
* Tiller-dominans andre halvdel av første omgang
* Ikke mange, men store målsjanser
* Mye fram og tilbake i andre omgang
* Aunehaugen stanget inn utligningen


Kamprapport

Rammen var lagt lenge før kampstart denne onsdagskvelden. Allerede en halvtime før avspark var tribunen allerede halvfull av supportere, og et folkehav som etter nærmere telling var omtrent 350 stk er helt fantastisk.

Vi ønsker å starte kamprapporten med å takke hver og en som tok turen for å støtte de blå - vi setter umåtelig stor pris på det.

Og Hedda Stuedahl-Karlsen var svært nære å sende den blå fanskaren til himmels etter bare tre minutter, men skuddet ble godt reddet av gjestenes keeper.

Istedenfor tok bortelaget ledelsen på et hjørnespark rett etterpå og dermed en tidlig motbakke å klatre for Tiller, men vertene kom til hektene omtrent halvveis i omgangen.

Blåtrøyene kjørte kampen fullstendig mot etter hvert slitne motstandere, og de skapte flere store målsjanser. Stuedahl-Karlsen skjøt i steget fra 20 meter, men rett på keeper. Andrea Holm Aune fikk til et bra skudd på et hjørnespark, men fra ti meter skjøt hun like utenfor lengste stolpe. Omgangen ble avsluttet med Synne Aunehaugens knallharde forsøk utenfor 16-meteren som gikk en liten meter over mål.


Corner er mål

Andre omgang var det mye fram og tilbake. Tiller startet friskt med et høyt press og en stor sjanse da Stuedahl-Karlsen skjærte inn og fant Thale Hinsverk på bakre stolpe, men i skuddforsøket ble ballen blokkert akkurat i siste liten.

Ikke lenge etterpå reddet Tiller-keeper Kaisa Øien Aune en styring fra et hjørnespark, men ellers hadde ikke gjestene all verdens å komme med etter sidebytte.

En strålende opplagt Vilde Bjørgård Kristiansen og Aiila Renander Bransfjell stanset bortelagets kontringsmuligheter, og Andrea Sivertsen Broholm hadde turbomotoren tilkoblet.

Etter 75 minutter ble det endelig store jubelscener på TOBB Arena Sør. Et perfekt hjørnespark fra Mari Kristine Vik ble stanget i mål fra Aunehaugen, og nå var lagene like langt - på lekkert og fortjent vis.

Tiller satte inn en solid sluttspurt i jakten på seier, men presisjonen sto ikke helt i stil med viljen og den enorme innsatsen de la ned.


Kampen ebbet dermed ut i 1-1 og ett poeng til hvert av lagene. Det betyr at Tiller fortsatt er ubeseiret og på tabelltopp etter ti kamper.

Neste kamp er også vårsesongens siste. Den spilles lørdag 2. juli mot Blindheim på TOBB Arena Sør.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 Rosenborg BK-2
0-1 5'
1-1 Synne Aunehaugen 75'

10. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Onsdag 22. juni 2022 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 350


Laget

Kaisa Øien Aune, Vilde Bjørgård Kristiansen, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Marie Schult Optun, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Andrea Holm Aune, Dina Hellebust Hegerberg, Synne Bye-Andersen.Før avspark: Tiller - Rosenborg 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jun 2022

Tiller tar imot Rosenborgs andrelag i den nest siste vårkampen onsdag kveld.

Et enormt samhold har gitt særdeles gode prestasjoner og resultater så langt i årets sesong. Her fra en solid bortekamp mot Molde sist helg.


Kampinformasjon

🏆 10. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Onsdag 22. juni 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:Uten tap så langt

Tiller ønsker Rosenborgs nest beste spillere velkommen til den tiende serierunden på TOBB Arena Sør denne onsdagskvelden.

Rosenborg 2 har fått en kanonstart på sesongen med hele 20 poeng på de åtte første kampene, noe som betyr at de ennå ikke har opplevd nederlag.

Forrige serierunde, som var senest på søndag, tok de imot Træff på Lade. Der vant hvittrøyene 4-0 og klatret dermed opp på 3. plass på tabellen, kun fem poeng bak tabelleneren og med en kamp mindre spilt.

En spiller Tiller kunne ha sett opp for, er unge Frøya Brennskag-Dorsin som så langt har scoret tre mål og er den angrepsspilleren som utfordrer motstanderens forsvar, men hun er bortreist.


Siste fem kamper:
Tynset 0 - 2 Rosenborg-2
Nardo 4 - 5 Rosenborg-2
🔘 Rosenborg-2 2 - 2 Hødd
Blindheim 2 - 3 Rosenborg-2
Rosenborg-2 4 - 0 Træff


Flere rekruttspillere blir vraket

Det er mye nyere historie mellom klubbene Tiller og Rosenborg (tidl. Trondheims-Ørn). Siden 2017 har Tiller sendt hele ti spillere til Lade, men bare fåtallet har klart å få Toppserie-minutter. Emilie Joramo har nådd lengst med sin imponerende utvikling på midtbanen, selv om også flere andre har fått muligheten.

En annen i A-lagstroppen fra Tiller er Marita Olsen. Forsvarsspilleren var skadet hele fjoråret og har kjempet seg tilbake i kamptroppen, men har ennå til gode å starte en kamp i Toppserien siden seriestarten i 2020. Hun gleder seg nok ellevilt til å returnere til TOBB Arena Sør onsdag kveld.

I dagens rekruttstall er det Sofie Graabak, Vilde Hulaas Grøseth, Thea Arnegård Kulvik, Karine Ornæs Midjo og Emilie Jørgensen Leer som har en fortid i Tiller-drakt. Graabak har fått mest spilletid i 2. divisjon i år, og de tre sistnevnte angriperne står med kun sju scoringer så langt.

Er det en ting som er sikkert til onsdagens seriekamp, så er det at det blir endringer i laget hos gjestene fra nordsiden av Trondheim. Aldri før har Rosenborg 2 stilt med flere A-lagsspillere enn det de vil gjøre mot Tiller, for her er det tydelig at de ønsker å prøve å slå serielederen. Forrige Toppserie-kamp mot Vålerenga så var blant annet Celine Nergård, Karoline Hernes, Marita Olsen og TikTok-eren Emilie Lein ubenyttede reserver. I tillegg til tredjekeeper Karen Sneve, er samtlige klare for spill onsdag kveld.

Det betyr at flere rekruttspillere blir å finne på tribunen - eller hjemme.


Heimdalshallen kokte

Selv om dette er første gang lagene møtes i seriesammenheng, har det vært betydningsfulle kamper mellom klubbene både i 2020 og 2021. I første koronaår måtte man fysisk stenge portene på TOBB Arena Sør for å unngå for mange tilskuere, da Tiller ble kretsmester i J19-klassen etter å ha utklasset Lade-gjengen 4-0 på en kald novemberkveld.

Ett år senere ble Tiller kretsmester i J17-klassen i futsal på fortjent vis etter at de møtte Rosenborg i finalen. Synne Aunehaugens vinnermål sørget for elleville jubelscener blant de 300 tilskuerne som hadde tatt turen for å heie frem de blå i stappfulle Heimdalshallen.

Nå håper Tiller på lignende scener på eget kunstgress.


Spillerprofil - Vilde Winge Kristiansen

Vi fortsetter å spre informasjon om lagets spillere til omverdenen. Nå har vi kommet til angrepsspiller Vilde Winge Kristiansen.

20-åringen har kun spilt for Tiller så langt i sin karriere, som for øvrig startet i gymsalen på Tonstad skole i 2008. Hun kler best spissrollen med sin bestemte nese foran mål, men kan også trives på midtbanen for å strø baller til andre.

Hun fikk tidlig øynene opp for fotball ettersom hun stadig var med sin far, Geir Arne, på herretreninger da han var trener der.

Vilde er nå lagets toppscorer etter de ni første kampene, der hun har scoret like mange mål som antall spilte kamper.


Visste du at Vilde...

...er norgesmester i både fotball og futsal med Tiller, har en like god venstrefot som høyre og er kjæreste med herrespiller Jonathan Smerkerud Frønes?


Beholdt avstanden

Tiller kommer til dette oppgjøret med like stor selvtillit som tidligere. Forrige kamp borte mot opprykksfavoritt Molde endte med årets første poengtap, men ingen hoder ble hengende av den grunn.

Trønderne ledet 2-0 etter en meget solid første omgang, men etter sidebytte viste romsdalingene at de blir å regne med i toppen i denne avdelingen. Kampen endte til slutt 2-2, noe som førte til at avstanden til Molde ble like stor.


Siste fem kamper:
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller
✅ Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Nardo
🔘 Molde 2 - 2 Tiller


Det er ventet et veldig seierslystent Tiller-lag til onsdagens kamp. Laget har fått terpet på noen viktige detaljer, og det er stor konkurranse om å bli med i troppen.

Andrea Holm Aune er tilbake etter en uke med rekreasjon, og nærmest samtlige er klare for en ny batalje på TOBB Arena Sør.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.Sju mandagspoeng

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Tre seniorkamper endte med sju herlige poeng. Slik var mandagskvelden.

Emma Kalvøy Bye og resten av det unge Tiller-laget strålte og var nærmest seieren mot serieleder Steinkjer.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært interessant mandag med hele tre seniorkamper så å si samtidig.

Først ute var herrer-2 sitt oppgjør borte mot Orkanger, der Tiller dominerte i banespillet og i målprotokollen. Tiller vant til slutt 3-1 etter flotte scoringer av Elijah Kayondo, Benjamin Romero og selveste hovedtreneren Marius Jacobsen.

Det betyr at herrer-2 fortsetter klatringen på tabellen og ligger nå på 5. plass. Siste vårkamp er kommende søndag kl.18.00 hjemme mot Nidelv.


Deretter var det herrer-3 sin tur i bortemøtet med Jonsvatnet, og de kunne etter hvert ta sommerferie med stil og tre fantastiske poeng. Hjemvendte Kim Horghagen sendte Tiller i føringen etter få minutter før Preben Holm Aune doblet ledelsen rett før pause. Kristoffer Pires Ferreira sørget for 3-0 og punktering av kampen.

Herrer-3 tar dermed en pust i bakken på 5. plass på tabellen med kontakt med lagene over seg. Neste kamp er 11. august borte mot Stjørna fra Fosen.


Stresset serielederen

Mandagskveldens siste oppgjør var på TOBB Arena Sør der et sedvanlig ungt kvinner-2-lag tok imot serieleder Steinkjer.

Tiller hadde overtaket i første omgang, og etter 33 minutter fikk de betalt for presset. En god pasning i bakrom fra Cornelia Nordtug Knudsen til Emma Kalvøy Bye endte med at angriperen var råsterk og puffet vekk midtstopperen før hun var iskald alene med keeper og satte inn 1-0.

Dessverre varte det ikke lenge. Tiller mistet ballen på egen halvdel og Steinkjer utlignet alene med Tiller-keeper Ayla Latifi fire minutter før pause.

Det første kvarteret i andre omgang var det Steinkjer som produserte mest framover, men en årvåken Latifi og en glimrende backfirer ledet an av blant annet Kaja Sofie Johansen og Tiril Olsen sørget for at det var stengt bakover.

Framover ble det dog bare med nesten. Tiller skapte store målsjanser utover i andre omgang, der det var tverrliggerskudd fra Nordtug Knudsen, skudd rett på keeper fra Kalvøy Bye og skudd like utenfor lengste stolpe fra Ingeborg Nyberg Hansen - for å nevne noe.

På overtid var Isabel Teigen svært nære ved å styre inn vinnermålet fra kloss hold - men det ble med 1-1 og ett poeng.


For en kamp dette unge laget leverte - vi er imponert! Det er ingen grunn til å henge med hodet, for dette laget vil bare bli bedre og bedre utover i sesongen. De tar sommerferie fra seriespillet på en hinsides 2. plass på tabellen, men U20-gjengen er ikke helt ferdig med vårsesongen ennå.

Førstkommende lørdag kl.14.00 tar de imot divisjonskollega Strindheim i sluttspillet i Adressacupen på TOBB Arena Sør før Skandia Cup venter for de yngste uka etter.
Slik endte supersøndagen

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Hele ni kamper skulle spilles på siste mulige spilledag i aldersbestemte årsklasser. Vi oppsummerer Tiller-søndagen.

G16-1 spilte 2-2 mot Stjørdals-Blink. Her jubler de for 2-1-scoringen av Oskar Vold (nr 42).


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles interessant supersøndag, i det som var absolutt siste spilledag for lagene i konkurranseklassene t.o.m. 19 år.

På TOBB Arena Sør var det hele seks kamper, og det var der dagen startet kl.10.30. G13-2 tok imot Charlottenlund 2, men to mål fra Youssef Shadi Alhussein var ikke nok til å kapre poeng i oppgjøret som til slutt endte 2-3.

Rett etterpå spilte G14-2 mot Stjørdals-Blink 2, men også her ble det nederlag. Mathias Stork Mikkelsen scoret et flott mål og sendte Tiller tidlig i føringen, men det kampen endte 1-3.

J14 fortsatte den hektiske søndagen med et oppgjør mot Charlottenlund 2. Mia Arnegård Kulvik sendte Tiller i ledelsen med både 1- og 2-0 alene med keeper før Vilja Nordskag økte til 3-0 etter pause. Gjestene reduserte to ganger, men Tiller holdt unna og vant 3-2.


Bare nesten

G19-2 gjestet Tynset, men fikk ingen god opplevelse i Nord-Østerdal. Tiller tapte 2-10, der høydepunktene var målene fra Sebastian Lien Bjørgmo og Jørgen Urfjell Rørvik.

Nord-Østerdal var heller ingen god venn da Alvdal gjestet J17-2 på Dalgård kunstgress. Tiller tapte knepent 0-1.

Tilbake på TOBB Arena Sør var herrer A vertskap for serieleder Junkeren, som hadde tidligere Tiller-spiller Ivar Unhjem på laget. Tiller utlignet til både 1-1 og 2-2, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en spennende kamp.

Les vår kamprapport her


Dagen over kl.22.45

G19-1 fortsatte sin ferd mot en solid tabellplassering. I siste vårkamp mot jumbolaget Byåsen Toppfotball ble det aldri spennende. Tiller vant 3-0 etter scoringer av et selvmål, Alex Thien-Lac Nguyen og Petter Selvaag Solbakken.

Kvelden ble avsluttet på TOBB Arena Sør. G16-1 tok imot Stjørdals-Blink i siste serierunde, og det skulle bli dramatisk på overtid. Gjestene tok ledelsen tidlig, men Joakim Viktil Fellman utlignet til 1-1 rett etter sidebytte. Oskar Vold sendte Tiller i føringen og til enorme jubelscener ti minutter før slutt, men på overtid utlignet Stjørdals-Blink til 2-2 på et frispark fra 18 meter.

Dagens seneste og siste kamp var J17-1s naboduell mot Heimdal som startet kl.21.00. Tiller tok tidlig kommandoen og Ida Sofie Bye-Andersen scoret hattrick, der 3-0-ledelsen holdt seg til pause. Etter sidebytte var det flotte langskudd fra både Michelle Kveberg Alstad og Sandra Vilvang Halseth som sørget for en solid 5-0-seier. Laget er allerede kvalifisert for høstens 0. divisjon, og kronet dagens seier med å vinne avdelingen.


Forza Tiller!Knepent tap mot serielederen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2022

(Tiller 3 - 4 Junkeren) TOBB ARENA SØR: Tiller hentet opp Junkerens ledelse to ganger, og var nære ved å få med seg poeng på overtid.

Tross iherdig innsats, ble det bare nesten for denne gjengen søndag ettermiddag.


Sammendrag

* 0-1 etter 70 sekunder
* Fossli-frispark fra 25 meter
* Engviks første A-lagsmål
* To raske baklengs midtveis i andre omgang
* Frønes reduserte, Eggen holdt på å utligne på overtid


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start mot serieleder Junkeren. Etter bare 70 sekunder scoret de på en heading fra et innlegg, og dette skulle være prosedyren for flere av kampens mål.

Tiller hevet seg umiddelbart, og etter 13 minutter kom responsen på lekkert vis. Kaptein Andreas Solstrand Fossli banket et frispark fra 25 meter i nærmeste kryss - dermed 1-1.

Men selv om Junkeren tok tilbake ledelsen på nok en heading og innlegg i feltet, hadde Tiller nok en respons like før pause. Denne gang var det Tillers tur å gjøre det samme. Erling Kleppo Vangen fant pannebrasken til Martin Engvik, som stanget inn 2-2 fra åtte meter.


Tiller kunne ha ledet

En morsom første omgang ble etterfulgt av en nervepirrende andre omgang. Først ble Robin Hermanstads skuddforsøk mot lengste hjørne så vidt reddet av keeper, og ikke lenge etterpå måtte Tiller-keeper Tor Solvoll i full strekk da han reddet et frispark.

Etter en drøy time fikk Tiller en ny stor målsjanse. Hermanstad gjorde forarbeidet og fant Elias Myrvågnes i feltet, men skuddet fra seks meter ble på et eller annet vis reddet av Junkerens målvakt.

I det 68. minutt scoret imidlertid gjestene. Tiller fikk ikke klarert et innlegg og Junkeren beholdt ballen inne i 16-meteren. Ballen ble deretter spilt ut mot siden der en umarkert hvitkledd spiller fikk styre inn 2-3 i lengste hjørne.

Sju minutter senere sto det 2-4 i målprotokollen, da nordlendingene økte ledelsen fra straffemerket.

Tiller ga seg uansett ikke, og de presset på for redusering. Den kom ett minutt på overtid. Tiller gjenvant ballen etter en corner og Andreas Druzkowski skjøt over en utrusende keeper og i tverrliggeren. Ballen ramlet ned på målstreken som Jonathan Smerkerud Frønes tuppet inn til 3-4.

Fire minutter på overtid kunne Nils Gunnar Barstad Eggen blitt den store helten, men headingen på corner fra Knut Kleppo Vangen endte like utenfor nærmeste stolpe.


En solid gjennomført kamp av Tiller endte dermed med ingen poeng.

Neste oppgjør er også vårens siste. Neste lørdag gjester blåtrøyene Bodø/Glimt 2.


Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 3 - 4 IK Junkeren
0-1 1'
1-1 Andreas Solstrand Fossli 13'
1-2 24'
2-2 Martin Engvik 38'
2-3 68'
2-4 75'
3-4 Jonathan Smerkerud Frønes 90+1'

11. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 19. juni 2022 kl.16.00
Gule kort Tiller: Nils Gunnar Barstad Eggen (57'), Tor Solvoll (74'), Lucas Kolstad (83')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget

Tor Solvoll, Sindre Olufsen, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joakim Harsvik Alstad, Gard Ragnar Killingberg, Erling Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Martin André Elverum Engvik, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
56' Killingberg --> Andreas Druzkowski
64' Engvik --> Lucas Kolstad
71' Myrvågnes --> Jonathan Smerkerud Frønes
71' Alstad --> Niklas Danielsen SolemUavgjort i toppkampen

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2022

(Molde 2 - 2 Tiller) AKER STADION: Kvinnelaget ledet 2-0 og berget et særdeles viktig poeng i årets tøffeste bortekamp lørdag ettermiddag.

Tiller jubler over et fortjent og viktig bortepoeng på "Røkkeløkka".


Sammendrag

* Store sjanser til begge lag
* Tiller scoret to mål på tre minutter
* Redusering rett etter sidebytte
* Kunne ha vippet begge veier


Kamprapport

Toppkampen i 2. divisjon avdeling 5 startet i et forrykende tempo på Aker Stadion. Molde åpnet med å skyte et innlegg-skudd i kryssfestet før Marie Schult Optun vant ballen fra keeper med ei sklitakling, men den trillende ballen ble reddet i siste liten på målstreken.

Kampen bølget frem og tilbake innledningsvis før Tiller tok overtaket. Etter 20 minutter var det en opplagt Optun som la perfekt inn til Vilde Winge Kristiansen, men forsøket fra kloss hold ble i første omgang avverget av keeper. Ballen havnet så ut til Thale Hinsverk som fra 16 meter hamret ballen i lengste hjørne til 1-0.

To minutter senere fikk Tiller straffespark da Optun ble meid ned i feltet. Kaptein Synne Aunehaugen var sikker i sin sak og fikset 2-0 på iskaldt vis.

Rett før pause kunne Tiller nærmest ha punktert kampen. Innbytter Synne Bye-Andersen fortsatte der Optun slapp, og et glimrende innlegg fra høyre var centiemetere unna å nå Marie Methi i feltet.


To dødballmål imot

Andre omgang startet dessverre på verst tenkelig vis. Ut av ingenting fikk Tiller et indirekte frispark mot seg på tolv meter, som Molde banket i mål til 1-2.

Molde kjørte på fremover, men Tiller red av stormen. Faktisk kunne trønderne ha lagt på til 3-1, men Andrea Sivertsen Broholms skudd fra 25 meter smalt rett i tverrliggeren.

Få minutter etterpå sto det imidlertid 2-2 i målprotokollen. Molde fikk et straffespark på en corner som Tiller slettes ikke var enig i, og den ble ekspedert kontant i mål.

I sluttminuttene var det tidvis hawaii-tilstander, der begge lag prøvde å finne en vei gjennom to gode forsvar. Molde hadde noen halvfarlige skuddforsøk utenfor 16-meteren, men det truet ikke Tiller-keeper Kaisa Øien Aune nevneverdig.

I motsatt ende var spesielt Bye-Andersen livlig, men hennes innlegg ble bare nesten plukket opp av en helhvit spiller.


Kampen ebbet dermed ut i 2-2, noe som var greit nok utifra sjanser og ballbesittelse. Tiller opprettholder dermed avstanden til opprykksjagende Molde med fire poeng og en kamp mindre spilt enn romsdalingene.

Neste kamp kommer kjapt. Onsdag 22. juni kl.19.00 tar et forsterket Rosenborg 2-lag turen til TOBB Arena Sør.


Se tabellen her


Kampfakta

Molde FK 2 - 2 Tiller IL
0-1 Thale Hinsverk 20'
0-2 Synne Aunehaugen (str.) 23'
1-2 47'
2-2 (str.) 70'

9. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Gult kort Tiller: Marie Schult Optun (50')
Lørdag 18. juni 2022 kl.13.00
Tilskuere Aker Stadion (Molde): ca 60 (deriblant halvparten bortesupportere)


Laget

Kaisa Øien Aune, Vilde Bjørgård Kristiansen, Synne Aunehaugen (k), Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Dina Hellebust Hegerberg, Thale Hinsverk, Marie Schult Optun, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Marie Methi, Synne Bye-Andersen.Før avspark: Tiller - Junkeren

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2022

Herrelaget tar imot serieleder Junkeren til dyst søndag ettermiddag.

Klarer Tiller å tukte serielederen på hjemmebane?


Kampinformasjon

🏆 11. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Junkeren
📅 Søndag 19. juni 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttNi seiere på ti kamper

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker serielederne fra Junkeren velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Bodø-laget er en største opprykksfavoritten og leder fullt fortjent Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 etter å ha avgitt poeng i kun én av sine ti spilte kamper. Det var borte mot Innstranda tidlig i sesongen, da lokaloppgjøret endte småkjedelige 0-0.

Selv om de har scoret 30 mål så langt i sesongen, så flokker ikke publikum inne til Nordlandshallen. I forrige oppgjør da de beseiret Steinkjer 5-1 var det kun 65 tilskuere på tribunen.


Siste fem seriekamper:
🔘 Innstranda 0 - 0 Junkeren
✅ Junkeren 3 - 1 Trygg/Lade
✅ Byåsen TF 0 - 1 Junkeren
✅ Bodø/Glimt-2 1 - 2 Junkeren
✅ Junkeren 5 - 1 Steinkjer


Den største haien i landet returnerer på TOBBIvar Unhjem i Tiller-drakta i 2011-sesongen, da blåtrøyene spilte i 2. divisjon.


Junkeren har en tidligere Tiller-spiller og storscorer på laget. Ivar Johannes Jakobsen Unhjem, ofte kalt "storhaien", spilte i Tiller fra 2011-2014, og nådde sitt Tiller-klimaks i 2013-sesongen med 30 mål på like mange kamper.

Unhjem besøkte faktisk TOBB Arena Sør og medieansvarlig, som også er en tidligere lagkamerat, i 2020 da han var på en norgesreise. Av koronahensyn så rakk vi ikke å forevige øyeblikket, men det sier noe om hvor mye Tiller fortsatt betyr for angrepsspilleren.

I år har det ikke gått like bra som tidligere år for 31-åringen. Han har scoret "bare" fem mål på totalt 11 kamper i både serie og cup og har blitt byttet ut mot slutten av kampene.

Vi må være ærlig ved å spørre: har haien nådd toppen?


Overtidsdrama i 2017

Lagene har faktisk møttes før i seriesammenheng. I 2017-sesongen, som var den første sesongen etter endringen til Norsk Tipping-ligaen, skulle det bli dramatisk i begge oppgjør.

Bortekampen i Nordlandshallen for den gang Tillerbyen startet fryktelig ved å ligge under 3-0 etter 55 minutter, men så svarte Tiller med tre scoringer og utligning ett minutt på overtid. Men tror du ikke Junkeren vant 4-3 med sin scoring to minutter på overtid...

I hjemmeoppgjøret på TOBB Arena Sør havnet også blåtrøyene under 1-0 etter scoring av Unhjem, men de snudde kampen til 2-1 med kvarteret igjen å spille. Men så fikk Junkeren frispark på 17 meter fire minutter på overtid - som de selvfølgelig scoret på.


Kampfakta fra 2017:
❌ Junkeren 4 - 3 Tillerbyen
🔘 Tillerbyen 2 - 2 Junkeren


Jubel i Mo i Rana

Tiller kommer til dette tøffe oppgjøret mot serielederen med påfyll av gode opplevelser. Senest på torsdag møtte Tiller Molde i G19-NM, og selv om det ble tap, var det en god kamp av trønderne, som hadde med seg flere A-lagsspillere til rosenes by.

Forrige runde i Norsk Tipping-ligaen endte med fantastiske jubelscener. Bortekampen mot Rana startet med at Brede Frøysa fikset 1-0 etter bare 11 minutter, og Tiller vant til slutt 3-1 etter blant annet en 50-metersscoring fra Andreas Druzkowski.


Siste fem seriekamper:
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF
❌ Rosenborg-2 3 - 1 Tiller
❌ Tiller 2 - 3 Orkla
✅ Rana 1 - 3 Tiller


Det blir spennende å se om hovedtrener Marius Jacobsen vil gjøre endringer fra det laget som kjempet seg til tre fortjente poeng i Nord-Norge sist helg.

Men det er mulig han får et luksusproblem, ettersom Espen Mathiassen, Lucas Kolstad og Niklas Danielsen Solem er tilbake i full trening samtidig som tidligere langtidsskadde Jonathan Smerkerud Frønes scoret ett av målene da herrer-2 slo KIL/Hemne 2 8-3 tidligere denne uka.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Før avspark: Molde - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2022

Kvinnelaget gjester Røkkeløkka og forhåndsfavoritt Molde lørdag ettermiddag.

Høy fem for de høytflyvende i 2. divisjon avdeling 5.


Kampinformasjon

🏆 9. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Molde
📅 Lørdag 18. juni 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 Aker Stadion (Molde)
📲 @TillerFotball på TwitterØnsker å bytte plass med Tiller

Serieleder Tiller gjester Molde og Aker Stadion for første gang i kvinnefotballsammenheng denne lørdagen, og det er ventet en knalltøff kamp mot den absolutte avdelingsfavoritten.

Molde var kun én seier unna å sikre opprykkskvalifisering i fjor, da de tapte for AaFK Fortuna og havnet på den forsmedelige andreplassen.

I år var lista lagt høyere, og romsdalingene var den største favoritten til å vinne avdeling 5. Og dét selv om lagets store stjerne, Nora Håheim, som scoret 19 mål på 11 kamper i fjor, signerte for den nyopprykkede førstedivisjonsklubben og argeste rival AaFK Fortuna.

Men det har ikke gått som planlagt så langt i årets sesong. Riktignok ligger de på 2. plass bare fire poeng bak Tiller med en kamp mer spilt, men de startet med 1-1 hjemme mot Rosenborg 2 før de tapte for Tynset på bortebane. Deretter fulgte en rekke seiere før det ble 2-2 borte mot Herd og senest en 5-0-seier over Tynset på hjemmebane.

Lagets toppscorer er Eivor Ulvund med seks fulltreffere på de ni seriekampene.


Siste fem seriekamper:
✅ Hødd 0 - 1 Molde
✅ Molde 7 - 2 Byåsen KF
✅ Træff 0 - 5 Molde
🔘 Herd 2 - 2 Molde
✅ Molde 5 - 0 Tynset


Aldri vunnet på "Røkkeløkka"

Tiller har ikke møtt Molde så altfor mange ganger opp gjennom årene. Det første møtet var med herrelagets 3. runde i NM, da Tiller tok imot Molde til cupfest foran drøyt 2000 tilskuere på den gang Tonstad kunstgress.

Den gang Tillerbyen og Molde 2 møttes i Norsk Tipping-ligaen i 2017 uten hell for trønderne, og dette året var også første gang et Tiller-lag besøkte Aker Stadion.

I fjor var det duket for en spennende NM J19-kamp mot Molde på TOBB Arena Sør, der Tiller tapte knepent 3-2. Like etterpå vant herrer A over Molde 2 for aller første gang.

Senest torsdag var det siste gang et Tiller-lag var på Aker Stadion, da G19 spilte NM-kamp mot fjorårets norgesmester. Der ble det dessverre nederlag.


Tidligere møter Molde FK og Tiller IL:
❌ 2011: Tiller 1 - 7 Molde
❌ 2017: Tillerbyen 2 - 4 Molde-2
❌ 2017: Molde-2 4 - 1 Tillerbyen
❌ 2021: Tiller 2 - 3 Molde
✅ 2021: Tiller 4 - 1 Molde-2
❌ 2022: Molde 4 - 1 Tiller


Spillerprofil - Kaisa Øien Aune


Vi fortsetter ferden gjennom årets spillerstall, og denne gang landet nåla på Kaisa Øien Aune.

Kaisa kom til den blå bydelen fra moderklubben Kolstad i forkant av 2016-sesongen, noe som betyr at hun er den lengstværende A-lagsspilleren som ikke er fra Tiller - i sin sjuende strake sesong.

Kaisa startet Tiller-karrieren i helblått som utespiller, der hun blant annet scoret ti mål i nesten-opprykkssesongen i 2019 - men valgte fra 2020-sesongen å ta på seg keeperhanskene og utforske sin tidligere keeperkunnskap.

På sine hittil fem kamper i 2. divisjon har hun ennå til gode å slippe inn baklengsmål.

Og, ja, vi har banket i bordet.


Visste du at Kaisa...

...er norgesmester både i fotball og futsal med Tiller, har tidligere vært håndballkeeper og har lagets kanskje sterkeste høyrefot?


Åtte strake seiere

Tiller kommer også til denne bortekampen stappfull av selvtillit etter å ha vunnet åtte strake seriekamper som et nyopprykket lag.

Selv om man kan slå seg på magen med foreløpig tabelltopp og nesten allerede ha berget plassen på nivå tre, er det slettes ingen spillere som er mette av den grunn.

Forrige runde var tøff mot jumbolaget Nardo, der Tiller slet med å komme forbi en lavtliggende, burgunderkledd murvegg, men Thale Hinsverks vinnermål halvveis i andre omgang var nok til å sikre 1-0-seier.


Siste fem seriekamper:
✅ Tiller 6 - 0 Hødd
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller
✅ Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Nardo


Se tabellen i avdeling 5 her


Tiller vet at Molde kommer til å ofre alt og stå skyhøyt for å stresse trønderne til å gjøre feil. Dersom Molde taper for Tiller, vil satsningslaget være sju poeng bak og ha en kamp mer spilt.

Dog vil Tiller fortsatt ligge på tabelltoppen uansett utfall mot Molde, og det er kanskje derfor at lokalavisa Romsdalens Budstikke slenger seg på trønderske mediehus ved ikke å strømme kampen. Dermed ser det ut til, om de ikke gjør helomvending, at Tiller Fotball på Twitter er den eneste måten du kan få med deg oppgjøret på. Husk å skru på varsler i appen.


Treningsuka for trønderne har vært solid med et sedvanlig stort oppmøte. Det har vært fokus på å omsette sjansene til scoringer, noe som gjenspeilet seg i møtet med Nardo.

Vilde Winge Kristiansen er fortsatt Tillers - og avdelingens - toppscorer med sine ni fulltreffere, og både hun og resten av laget er klare for å kjempe om nye bragder på lørdag.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Ute med hevet hode

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2022

(G19 Molde 4 - 1 Tiller) AKER STADION: G19 ga alt og litt til, men de klarte ikke å overliste de regjerende norgesmesterne torsdag kveld.

Denne gjengen representerte Tiller på en fantastisk måte i Molde. Takk for en flott cupdag, gutter!


Sammendrag

* Gode Tiller-perioder uten uttelling
* Hardt straffet bakover
* Flott scoring av Stølan
* Tiller leverte en god kamp


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere fra Trondheim sør opplevde et stort Molde-trykk innledningsvis, men trønderne sto godt imot det som kom.

Etter 13 minutter vartet keeper Tor Solvoll opp med en god redning, men det var lite han kunne gjøre da Molde tok ledelsen ti minutter senere etter et innlegg som havnet i feltet.

Tiller hadde en god periode mot pause, men de klarte ikke å skape de helt store målsjansene. Etter sidebytte var det faktisk sjanser begge veier, men kampen havnet i en større motbakke da Molde scoret to mål på like mange minutter etter at omgangen hadde rundet halvveis.

Så kom dagens store høydepunkt. I det 73. minutt mottok Edvard Stølan en perfekt pasning fra Lucas Kolstad, og alene med keeper lobbet Stølan ballen over en utrusende keeper og i mål til 1-3.

Jubelen stilnet ni minutter før full tid da Molde la på til 4-1, men dette var uansett ikke en kveld for å deppe. Tiller nådde 3. runde i G19-NM for første gang noensinne, og de ble beseiret av fjorårets norgesmester.


Godt kjempet, gutter!


Kampfakta

Molde FK 4 - 1 Tiller IL
1-0 23'
2-0 69'
3-0 70'
3-1 Edvard Stølan 73'
4-1 81'

3. runde NM G19 Telenor Cup
Torsdag 16. juni 2022 kl.18.00
Gule kort Tiller: Joakim Harsvik Alstad (37'), Trym Hansen Jetne (45')
Aker Stadion (Molde)


Laget

Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Sondre Grøtte, Kasper Svardal Lund, Trym Hansen Jetne, Sondre Kvikstad Stuen, Elias Sandøy Myrvågnes, Erik Schaanning Thome, Alex Thien-Lac Nguyen, Alexander Kvalvik, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Martin Nicolaisen, Marius Jensen, Petter Selvaag Solbakken, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Elias Kolstad Aarvåg, Lucas Kolstad, Edvard Stølan.Utkjempet Strindheim i tøff kamp

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2022

(Strindheim 1 - 2 Tiller-2) RUTA ARENA: Kvinner-2 fortsetter sin ambisiøse ferd mot toppen i 3. divisjon etter en hardt tilkjempet seier over Strindheim onsdag kveld.

Jubel etter Ida Sofie Bye-Andersens (nr. 2 f.h.) 2-0-scoring, etter et vanvittig forarbeid av Hege Snåsøy Hovdahl (delvis skjult).


Sammendrag

* Svak første omgang uten store sjanser
* To raske scoringer etter sidebytte
* Kunne ha vært flere
* Mesterlig dobbelredning av Flataunet
* Hett mot slutten


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere opplevde ingen god første omgang mot et mer duellerende Strindheim-lag. Tiller klarte ikke å skape de store målsjansene etter mange ballmist på vei fremover, og det var hjemmelaget som hadde den største muligheten på et hjørnespark, men styringen fra kloss hold endte i nettveggen.

Tiller-trener Rune Olufsen var absolutt ikke fornøyd i pausen, og han forlangte respons i duellkraft, vilje til å løpe mer og større kommunikasjon.

Og det virket som om det var et annet Tiller-lag etter pause. Andre omgang var knapt tolv minutter gammel da et historisk øyeblikk skjedde på Ruta Arena. Aiila Renander Bransfjell fikk målgivende pasning på innkast - ja, du leste helt riktig - da hun fant Isabel Teigen rett innenfor 16-meteren. Sistnevnte rev seg løs og hamret ballen med venstrefoten i nærmeste hjørne på lekkert vis til 1-0 for gjestene.

Seks minutter senere var det fare på ferde igjen. En strålende opplagt Hege Snåsøy Hovdahl løp og kjempet til seg ballen fra Strindheims midtstopper før hun stormet mot mål og alene med keeper. Hun serverte ballen videre til en umarkert Ida Sofie Bye-Andersen som kontrollerte inn 2-0 - en strålende scoring.

Bye-Andersen kunne også ha lagt på til 3-0 og punktert kampen for godt, men alene med keeper reddet Strindheims sisteskanse.

Hjemmelaget var heller ikke ufarlige da de prøvde å foreta seg noe. Kvarteret før slutt så de ut til å redusere da de plutselig kom alene med Tiller-keeper Marita Flataunet, men den lovende målvakta gjorde seg stor og reddet skuddforsøket glimrende med en fotparade. Returen ble plukket opp av samme angriper som prøvde å sette den til side for en halvt-liggende Flataunet, men sisteskansen spratt opp og reddet returen på mesterlig vis.

Fem minutter før slutt kom imidlertid reduseringen fra kloss hold, men Tiller holdt unna og kunne innkassere årets sjuende seier i en divisjon de aller fleste aldri har spilt før.

Fantastisk!


Neste kamp er også vårens siste seriekamp for det unge laget. Da kommer serieleder Steinkjer til et toppoppgjør på TOBB Arena Sør mandag 20. juni kl.20.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Strindheim IL 1 - 2 Tiller IL-2
0-1 Isabel Teigen 57'
0-2 Ida Sofie Bye-Andersen 63'
1-2 85'

10. runde 3. divisjon kvinner
Onsdag 15. juni 2022 kl.18.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 50


Laget

Marita Flataunet, Aiila Renander Bransfjell, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Emma Jensen (k), Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Isabel Teigen, Cornelia Nordtug Knudsen, Hege Snåsøy Hovdahl, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Ida Sofie Bye-Andersen, Sandra Vilvang Halseth, Ida Nygård, Bjørk Myhre, Ella Selvaag Solbakken.De eldste viste vei

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2022

Tap for gutta, og seier for jentene og herrelaget. Slik var helgas seks kamper.

Pølsefest i garderoben etter Rana-seieren for A-lagsgutta. Fra venstre Sondre Grøtte, Tor Solvoll, Gard Ragnar Killingberg, Andreas Druzkowski. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen så ut til å leve litt på rusen fra en hinsides torsdag på TOBB Arena Sør, der det ble avansement i J19-NM og den åttende strake seieren for kvinnelaget i 2. divisjon.

For på Freidigbanen ble det bare nesten for G13-1 fredag kveld. Tiller tok ledelsen ved et heldig selvmål nesten rett etter avspark, men hjemmelaget scoret faktisk fire raske mål slik at Oliver Olden Myhres nettsus bare ble en redusering. Tiller tapte til slutt 2-5.

Senere på fredagskvelden skulle egentlig J17-1 møte Astor på Havstad, men kampens hjemmelag valgte å tape kampen 0-3 på walkover.


Kule Kulvik herjet

Lørdagen startet med et brak på Utleira, der J14 var det gjestende lag. Og hvis ikke været var bra fra før, så ble det enda bedre under oppgjøret. Tiller vant hele 5-0 - og alle målene ble scoret av Mia Arnegård Kulvik.

Senere på dagen var herrer A i aksjon borte mot Rana, der Tiller ble levnet få sjanser til å ta med seg poeng fra et godt hjemmelag. Men blåtrøyene knøvlet forhåndstipsene, brettet opp ermene og vant fullt fortjent 3-1.

Hjemmelaget vartet for øvrig opp med en herlig pølsefest etter kampslutt, noe gutta i blått så ut til å like.

Les vår A-lagsrapport her


Søndagen startet med G16-1 sitt møte med hjemmesterke Charlottenlund. Der havnet blåtrøyene bakpå allerede før minuttet var gått, og det ble ikke bedre utover i kampen. Tiller klarte ikke å svare mens Charlottenlund vant til slutt 4-0.

Samme resultat ble det også på TOBB Arena Sør søndag kveld, men da til hjemmelaget. J17-1 tok imot Sverre i vårens nest siste oppgjør i et vanvittig regnvær, men blåtrøyene tok seg ikke nær av den grunn. Tiller ledet 2-0 til pause etter scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen og Una Stuedahl-Karlsen, og i andre omgang fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 4-0 med sine to nettkjenninger.


Straks ny uke og flere nye, herlige kamper...Ble Rana av sin egen

Postet av Marius L. Larsen den 11. Jun 2022

(Rana 1 - 3 Tiller) SAGBAKKEN STADION: Herrer A leverte en meget solid bortekamp og vant fullt fortjent lørdag ettermiddag.

Ranværing og kaptein Brede Frøysa scoret to på sin tidligere hjemmearena. Bildet er fra en tidligere kamp denne sesongen.


Sammendrag

* Offensiv første omgang
* To mål fra kapteinen
* Annulert mål og straffesparksituasjon
* Druzkowski scoret fra midtbanen (!)
* Pølsefest etter kamp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde for alvor møtt opp til en av de lengste bortekampene for året. En svært lang busstur så ikke ut til å sitte i føttene hos spillerne, som helt fra avspark sto høyt og stresset hjemmelaget til å gjøre flere feil.

Etter 11 minutter fikk de betalt for arbeidet. En opplagt Robin Hermanstad spurtet forbi backen og kranglet seg frem til et perfekt innlegg til ranværing, tidligere Mo-spiller og kaptein Brede Frøysa, som fra sju meter hadde få problemer med å styre inn 1-0 til gjestene.

Tiller fortsatte å styre kampen, og etter en drøy halvtime trodde Andreas Solstrand Fossli at han hadde doblet ledelsen på et godt hodestøt fra kloss hold, men det ble avblåst for offside - noe ifølge TV-bildene var vanskelig å se.

Rett etterpå dømte dommeren faktisk straffespark da Hermanstad ble klippet ned i feltet, men denne gang hadde assistentdommeren vinket for offside i forkant.

Fem minutter før en etterlengtet hvil måtte keeper Tor Solvoll i en sjelden aksjon. Et hardt skudd fra 25 meter så ut til å skru inn mot lengste vinkel, men sisteskansen vartet opp med en glimrende redning.


Druz drylte fra midten

Gjestene fikk en drømmestart på den andre omgangen. Den var ikke mer enn fire minutter gammel da Knut Kleppo Vangen spilte gjennom Frøysa med en lekker målgivende pasning, og alene med keeper var sistnevnte iskald og la på til 2-0.

Men Rana hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. Få minutter senere reduserte de på en retur fra stolpen etter et innlegg, og det ble dermed en ny nerve i oppgjøret.

Spillet bølget egentlig fram og tilbake helt frem til det 80. spilleminutt. Andreas Druzkowski bestemte seg for å klarere ballen knallhardt fra midtbanen, og med både dyktighet og litt hell spratt ballen over en utrusende og uheldig keeper og i mål til 3-1.

Rana klarte aldri å sette inn en ordentlig sluttspurt, og Tiller var nærmere 4-1 enn vertene var redusering.


En strålende borteseier av en gjeng som virkelig ville ha tre poeng i dag. Jubelscenene ble også feiret med en real pølsefest i garderoben etter kampslutt.

Grattis, karer!

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)

Se tabellen her


Neste duell for herrer A er søndag 19. juni kl.17.00 mot tidligere Tiller-spiller Ivar Unhjem og hans Junkeren.


Kampfakta

Rana FK 1 - 3 Tiller IL
0-1 Brede Frøysa 11'
0-2 Brede Frøysa 49'
1-2 56'
1-3 Andreas Druzkowski 80'

10. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 11. juni 2022 kl.17.00
Sagbakken Stadion (Mo i Rana)


Laget

Tor Solvoll, Sindre Olufsen, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joakim Harsvik Alstad, Gard Ragnar Killingberg, Erling Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Andreas Solstrand Fossli, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
67' Myrvågnes --> Fredrik Myrvold
67' Fossli --> Andreas Druzkowski
74' Frøysa --> Martin Elverum Engvik
85' Hermanstad --> Lucas Kolstad

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Sondre Grøtte, Erik Schaanning Thome.Før avspark: Rana - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2022

Våre beste menn tar turen opp til Mo i Rana i den tiende serierunden lørdag ettermiddag.

Tiller håper på flere slike jubelscener i en tøff bortekamp på lørdag.


Kampinformasjon

🏆 10. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rana
📅 Lørdag 11. juni 2022
⏰ Kl.17.00
🏟 Sagbakken kunstgressbane
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttEn ung klubb

Tiller tar turen til Mo i Rana i Nordland og jakter tre nye poeng denne lørdagen, men det blir tøft mot et godt Rana-lag som slettes ikke har gjort seg bort etter åtte spilte kamper.

De står så langt med 15 poeng og en fin 5. plass, men de har noe å rette opp etter sist helg. Da var de på besøk i Trondheim og nærmere sagt Kolstad, der det ble et mindre pent 6-1-tap.

Mo i Rana er Nord-Norges fjerde største by, og Rana Fotballklubb ble stiftet så nærme som i 2017. Klubben er en sammenslåing av byklubbene Mo Idrettslag og Stålkameratene, og de har spilt kun én sesong i 3. divisjon tidligere, som var i fjor.


Siste fem seriekamper:
✅ Rana 4 - 1 Melhus
❌ Byåsen TF 2 - 0 Rana
✅ Bodø/Glimt-2 1 - 3 Rana
✅ Rana 3 - 0 Steinkjer
❌ Kolstad 6 - 1 Rana


Spilt på Sagbakken før

Tiller har faktisk spilt på Sagbakken tidligere. Eller rettere sagt Tillerbyen, som det het den gang.

I 2017-sesongen, som var første sesong i den nye Norsk Tipping-ligaen etter omleggingen av seriesystemet, møtte de blåkledde Mo IL, som i dag er Rana FK.

På TOBB Arena Sør var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, da Tiller vant 3-0. Aldri noen tvil var det også på Sagbakken - men andre veien. Tillerbyen tapte hele 5-0 etter en skuffende svak forestilling.

Av de spillerne som er igjen på laget som spilte den kampen, er det Magnus Bjerke, Sindre Olufsen og Andreas Druzkowski.


Kampfakta fra 2017:
Tillerbyen 3 - 0 Mo IL
Mo IL 5 - 0 Tillerbyen


To tap etter to seiere

Tiller fikk ingen god avslutning på sist helg. I bunnmøtet med Orkla på TOBB Arena Sør ble det dessverre lite å juble for da Orkla vant 3-2 tross en sen sluttspurt og redusering av Martin Engvik.

Det betyr at Tiller befinner seg fortsatt med ni poeng og på en 10. plass på tabellen, kun to poeng over nedrykksstreken, etter å ha tapt de siste to kampene.

Nå handler det om å brette opp ermene og sørge for at man kan puste litt lettere i tiden som kommer.


Siste fem seriekamper:
❌ Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF
 Rosenborg-2 3 - 1 Tiller
❌ Tiller 2 - 3 Orkla


Se tabellen her


Det meldes fortsatt om god og revansjelysten stemning i gruppa etter ei ny god treningsuke. Noen endringer i laget som reiser til Mo i Rana er det, og det er blant annet at keeper Christian Grindvold ikke er med, ettersom han pådro seg et unødvendig rødt kort i forrige kamp.

Da er det tid for at Tor Solvoll stepper opp og griper muligheten.

I tillegg har Jonathan Smerkerud Frønes trent for fullt den siste tiden og har respondert utmerket. Så vil tiden vise når han er tilbake i kamptroppen.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.
Videre i cupen og åtte på rad

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2022

TOBB ARENA SØR: Tiller er videre i J19-NM og kvinner A vant en slitekamp over Nardo. Slik var torsdagen.

Gjengen fra U20 er videre i J19-NM etter en knallsterk seier over Steinkjer.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en høyinteressant torsdag på hjemmebane, der det først var duket for 2. runde i J19-NM mot Steinkjer.

Med tidlig kampstart kl.17.00, var det en spenning i lufta om hvem som taklet sommervarmen best etter en lang skoledag (?). Men selv om Tiller startet utslagskampen friskt, var det gjestene fra Steinkjer som tok ledelsen på et godt plassert frispark i lengste hjørne etter 17 minutter.

Tiller fortsatte å styre kampen mot et kontringsvillig bortelag, og ti minutter før pause kom den forløsende utligningen. Andrea Buberg Sæteren ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Der var Ingeborg Nyberg Hansen sikker som alltid og fikset 1-1.

En dominans av både banespill og målsjanser fortsatte også etter sidebytte, og seks minutter ut i andre omgang snappet Sandra Vilvang Halseth ballen, rundet keeper og scoret fra skrått hold til 2-1.

Ledelsen varte dog ikke lenge. Tiller rotet det til i bakre rekker og lot Steinkjer få utligne til 2-2 fra kloss hold bare få minutter etter.

Men Isabel Teigen ville ikke ha noe av at lagene var like langt. Fra 25 meter hamret hun til via keeper og i mål til 3-2 og ny Tiller-ledelse.

I det 90. spilleminutt falt endelig avgjørelsen til ellevill jubel blant de blå. Buberg Sæteren klinket til fra 30 meter via begge stolpene og i mål på utsøkt vis og dermed 4-2.


Vi gratulerer med avansementet! Nå venter vi spent på oppsettet for 3. runde.

Se kampfakta fra Steinkjer-kampen her


Hinsverk ødela Nardos smultring

Thale Hinsverk (i midten) sikret Tillers åttende strake seier i 2. divisjon.


Årets seneste A-lagskamp ble spilt kl.21.00, da kvinnelaget tok imot bunnplasserte Nardo. Dette skulle bli en prøvelse for tålmodigheten.

Allerede fra første spark så man hvordan kampbildet skulle bli. Tiller trillet ball og dominerte banespillet mens Nardo la seg veldig lavt og hadde et håp om kontringer.

Tiller opplevde et sjansesløseri i første omgang, der forsøk fra Andrea Sivertsen Broholm, Synne Aunehaugen og Hedda Stuedahl-Karlsen ikke ville innenfor stengene.

Ironisk nok fikk Nardo kanskje omgangens største mulighet rett før pause, da et gjennomspill ble solid avverget av Tiller-keeper Kaisa Øien Aune.

I det 66. minutt ble det endelig Tiller-jubel. Et hjørnespark blir delvis klarert da ballen havner hos Thale Hinsverk på 20 meter, som fyrte løs og ballen føyk i nettmaskene på lekkert vis - 1-0.

At det ikke ble flere scoringer er nesten underlig. Marie Schult Optun og Sandra Aardahl Gulstad kom begge alene med keeper, men forsøkene gikk rett på Nardos sisteskanse. Optun skjøt et innlegg rett i kryssfestet mens Broholm var centimetere unna å treffe det.

Nardo hadde lite å svare med, men det endte uansett med en 1-0-seier og åtte strake trepoengere for Tiller.


En fantastisk prestasjon!

Se kampfakta fra Nardo-kampen her
Før avspark: Tiller - Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2022

Kvinnelaget tar imot jumbolaget Nardo i et potensielt bananskall torsdag kveld.

Ruller toget videre på torsdag, eller blir det buss for tog?


Kampinformasjon

🏆 8. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Nardo
📅 Torsdag 9. juni 2022
⏰ Kl.21.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:

Matchballsponsor:To nedrykk endte allikevel ikke med nedrykk

Tillers beste kvinner ønsker Nardo velkommen til TOBB Arena Sør og den åttende serierunden i 2. divisjon avdeling 5 denne torsdagskvelden.

De burgunderkledde fra Nissekollen har hatt en tøff start på sesongen, men dette er de vant til. Etter opprykket fra 3. divisjon i 2017, har de hatt plasseringer på 9., 8. og 8. (ingen sesong i 2020, journ. anm.). På de tre årene kapret de henholdsvis 12, 7 og 7 poeng.

De rykket egentlig ned i både 2018 og 2019, men berget på overtid grunnet andre lags prestasjoner som fikk følger gjennom divisjonen. I fjor fikk 2. divisjonsklubbene medhold i at ingen lag skulle rykke ned grunnet pandemien.

I år har de bare tatt to poeng på sine første sju kamper, og det var hjemme mot Herd (2-2) og borte mot Volda (1-1), men de fikk en spillemessig opptur mot Rosenborg 2, selv om det ble tap til slutt.


Siste fem seriekamper:
❌ Nardo 3 - 5 Byåsen KF
🔘 Volda 1 - 1 Nardo
❌ Nardo 4 - 5 Rosenborg-2
❌ Tynset 4 - 1 Nardo
❌ Nardo 2 - 3 Hødd


Spillerprofil - Hedda Stuedahl-Karlsen


Vi fortsetter ferden gjennom årets spillerstall, og denne gang har vi kommet til angriperen Hedda Stuedahl-Karlsen.

Hedda kom til Tiller fra moderklubben Heimdal foran 2018-sesongen, så dette er med andre ord hennes femte sesong i den helblå drakta.

Hun ble raskt en av spillerne å se opp for på det svært gode '04-laget, og i løpet av 2019-sesongen ble hun en del av A-laget på permanent basis.

Først og fremst er Hedda en vingspiller, men kan også bekle spissrollen. Hun er ekstremt glad i å gå på skudd.


Visste du at Hedda...

...er mellomst i en søskenflokk på tre, er norgesmester i futsal og har så langt scoret 112 Tiller-mål på 97 kamper (både ute og inne)?


Sju av sju

Dette blir den aller første gangen at Tiller og Nardo møtes i A-lagssammenheng på kvinnesiden. I flere år har gjestene fra Nissekollen vært høyere oppe enn de blåkledde, men for øyeblikket er det snudd på hodet.

For Tiller har prestert svært solid i de første sju kampene. De har ennå til gode å avgi poeng, men de vet at et potensielt bananskall mot en lavtliggende motstander ligger i bakhodet.

Forrige serierunde møtte de Tynset på bortebane, men gressunderlag var absolutt ingen hinder og Tiller vant til slutt 3-0 etter en meget god prestasjon.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 9 - 0 Træff
✅ Tiller 6 - 0 Hødd
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller
 Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller


Se tabellen i 2. divisjon avd 5 her


Tiller måtte klare seg uten toppscorer Vilde Winge Kristiansen i forrige kamp mot Tynset, da hun var slått ut av sykdom. Allikevel ble det en solid seier, noe som forteller om styrken i troppen før torsdagens kamp mot Nardo. Winge Kristiansen er nå klar for kamp igjen.

03-erne som har skoleavslutning på KVT rekker også kampen, noe som begrunner den sene kampstarten.

Pia Elise Lien og Maria Alvestad Høvik er tilbake i lett trening etter skaden i oppgjøret mot Herd, men er ikke ventet å bli klar til torsdagens duell.

Resten har allerede brettet opp ermene.


Kamptropp og lagoppstilling kommer på Twitter og fotball.no en time før avspark.Nære, men ingen sigar

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jun 2022

To Tiller-kamper endte med bare nesten-jubel mandag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (t.h.) sendte Tiller foran mot Gimse fra ellevemetersmerket, men det holdt ikke til seier.


(Overskriften er direkte oversatt fra det kjente engelske uttrykket "close, but no cigar")


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to bortekamper mandag kveld, der første oppgjør var i Ranheimsfjæra for vårt J13-1-lag. Hjemmelaget Ranheim tok ledelsen tidlig i kampen, men Tiller utlignet etter 20 minutter.

Gjestene fra sørsida klarte derimot ikke å toppe en god første omgang, og de måtte se seg slått 3-1 selv etter å ha skapt flere gode muligheter etter sidebytte.


Straffespark, rødt kort og frispark

Mandagens andre og siste tellende kamp var på Brekkåsen, der kvinner-2 gjestet Gimse i 3. divisjon. Tiller fikk aldri noen pangstart, og de slet med å stoppe hjemmelagets lange, høye bakromsballer.

Tiller dominerte banespillet så godt de kunne, og de skapte to store målsjanser i første omgang. Først skjøt Emma Kalvøy Bye i stolpen og deretter la Ingeborg Nyberg Hansen et innlegg rett i tverrliggeren. I andre enden vartet Tiller-keeper Ayla Elise Buzzi Latifi opp med en mesterlig redning på et godt slått frispark.

Hull på byllen skulle komme kort tid etter sidebytte. En Gimse-spiller handset på et hjørnespark, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Nyberg Hansen klokkeklar og sendte Tiller i føringen.

Men da Kalvøy Bye skjøt over fra 16 meter og Nyberg Hansens volleyforsøk ble reddet av keeper like etterpå, utlignet istedenfor Gimse på en retur på et frispark halvveis i omgangen.

Det gikk fra vondt til verre for gjestene som måtte se Celine Kleiven Vevle pådra seg sitt andre gule kort og fikk dermed marsjordre etter en vanlig duell på midtbanen.

Selv med ti spillere prøvde Tiller å sette et iherdig trykk på et direktespillende hjemmelag, men ingen av lagene klarte å etablere en ordentlig sluttspurt. Kampen endte dermed 1-1 og med ett poeng hver.
Jubel på Tynset - tap på TOBB

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jun 2022

Bare det ene av Tillers to A-lag kunne juble over tre poeng lørdag ettermiddag.

Sju seiere - og sju lagbilder - har det så langt blitt for våre beste kvinner. De er nyopprykket til 2. divisjon, men de leder avdelingen sin.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to kamper rett etter hverandre i forskjellige byer, noe som gjør det svært vanskelig for mediaavdelingen - men vi klarte å holde alle oppdatert også denne runden.

Pinseaftenen startet på Nytrømoen gras på Tynset, der våre beste kvinner jaktet sin sjuende seier på like mange kamper i 2. divisjon. Tiller startet oppgjøret best, og de vant de fleste duellene og prøvde med flere brukbare angrep.

Etter 21 minutter ble det hull på byllen, rett etter at Synne Aunehaugen headet et hjørnespark like over mål. Sandra Aardahl Gulstad vartet opp med et godt innlegg som Tynset klarerte bare delvis. På 25 meter sto kaptein Marie Methi og hamret inn 1-0 i lengste hjørne på lekkert vis.

Det var ingen flere store målsjanser før sidebytte, selv om Tiller var nære ved flere anledninger. Andre omgang var tolv minutter gammel da gjestene fra storbyen doblet ledelsen. En perfekt bakromspasning fra Andrea Holm Aune fant Hedda Stuedahl-Karlsen i duell med motspiller, som hun fikk ryddet unna og klinket ballen med venstrefoten i lengste hjørne - utsøkt!

Tynset hadde to gode muligheter mot slutten. Først et volleyforsøk fra deres toppscorer som gikk like over mål, og deretter kom de alene med Tiller-keeper Kaisa Øien Aune, men ballen føyk i stolpen.

Istedenfor viste Tiller sin særdeles store styrke i kondisjon og utholdenhet, selv på en stor gressbane. I det 90. spilleminutt var det Andrea Sivertsen Broholm som sendte Synne Bye-Andersen alene gjennom, og en typisk Bye-Andersen-scoring i duell med keeper sørget for en knallsterk og fullt fortjent 3-0-seier.

Det betyr at Tiller fortsatt er alene på tabelltoppen med sju strake seiere og maksimal uttelling så langt i 2. divisjon avdeling 5.


Les kampfakta her

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Neste oppgjør er allerede torsdag 9. juni kl.21.00. Da kommer Nardo til TOBB Arena Sør.


Sjanserik første omgang

Knut Kleppo Vangen og resten av våre beste menn skapte store målsjanser i første omgang til å lede mer enn 1-0, men de måtte se seg slått av Orkla. Foto: Bjørg Schei/Frode Harsvik (Orkla FK).


Like bra skulle det dessverre ikke gå på TOBB Arena Sør. Våre beste menn tok imot tabellnabo Orkla i det som skulle bli en tøff batalje, men det startet veldig lovende.

Etter få minutter trodde nesten hele tribunen at Knut Kleppo Vangen hadde sendt hjemmelaget i føringen etter han rundet keeper og skulle bare trille ballen i mål, men forsøket ble for løst og keeper hadde en enkel jobb med å redde ballen.

Orkla hadde en stor dobbelsjanse, først i stolpen og deretter redning på strek, men det var hjemmelaget som skapte mest i første omgang. Knut Kleppo Vangen fikk en ny stor mulighet fra nært hold, men skuddet ble utrolig nok reddet på målstreken. I tillegg hadde Robin Hermanstad to muligheter som han skjøt i nettveggen.

Derfor var det ikke ufortjent at Tiller tok ledelsen i det 36. minutt. Et sleivskudd fra Elias Sandøy Myrvågnes endte opp som en perfekt målgivende pasning til Espen Mathiassen som hadde sneket seg på bakre stolpe og styrte inn 1-0 fra kloss hold.

Men rett før pause utlignet Orkla til 1-1 på en merkelig heading som spratt over alt og alle, og det gikk fra vondt til verre etter sidebytte. Fra skått hold tok gjestene ledelsen etter rot i Tillers bakre rekker, og det toppet seg få minutter etterpå da Tiller misset nok en gang fra straffemerket.

Det var tydelig at dette preget de blåkledde den siste halvtimen. Tiller maktet ikke å skape de store målsjansene, og Orkla økte istedenfor ledelsen til 3-1 på et frispark fra 20 meter som gikk gjennom muren.

Ti minutter på overtid (!) reduserte Martin Engvik til 2-3 med et velplassert skudd i hjørnet, men det stoppet der for Tiller.


Les kampfakta her

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Neste kamp er borte mot Rana lørdag 11. juni.Før avspark: Tiller - Orkla

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jun 2022

Herrer A tar imot Orkla på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag.

Gutta i helblått går for nye jubelscener på TOBB Arena Sør i møtet med Orkla.


Kampinformasjon

🏆 9. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Orkla
📅 Lørdag 4. juni 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttSeier rett før slutt

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Orkla velkommen til TOBB Arena Sør i den niende runden i Norsk Tipping-ligaen denne lørdagen, og det blir et oppgjør mellom to lag som jakter en viktig seier.

Begge lagene er i feil ende av tabellen, der Orkla må vinne for ikke å havne under nedrykksstreken mens Tiller kan få et realt pusterom ved seier.

Orkla tok sin andre seier for sesongen etter en dramatisk hjemmekamp mot Bodø/Glimt 2 sist runde. De mørkeblå lå under 3-0 rett etter sidebytte, men de snudde kampen til 4-3-seier få minutter før full tid.

I rundene i forkant av forrige helg har de måttet gått slukøret av banen med tre knepne ettmålstap.

Orklendingene ledes av John Pelu, som også er trener for aldersbestemte lag i Tiller og bosatt rett ved TOBB Arena Sør.


Siste fem seriekamper:
Orkla 0 - 2 Junkeren
Byåsen TF 2 - 1 Orkla
Orkla 0 - 1 Steinkjer
Nardo 1 - 0 Orkla
Orkla 4 - 3 Bodø/Glimt-2


Hjemmefordel

Tiller har de siste årene hatt god kontroll på Orkla på TOBB Arena Sør - i motsetning til på bortebane. I 2019-sesongen ble det tap i siste serierunde på Fannrem, men hjemme samme år og i fjorårets korte sesong ble det store jubelscener.

Brede Frøysa scoret to av målene i 4-0-seieren i oktober.

Siste tre innbyrdes seriekamper:
2021 Tiller 4 - 0 Orkla
2019 Orkla 4 - 1 Tiller
2019 Tiller 2 - 0 Orkla


Sterk angrepsrekke

Tiller tar med seg mye læring fra forrige runde. Mot Rosenborg 2 på Lerkendal skapte Tiller et totalls store målsjanser, men de scoret bare ett mål. Da ble det ikke poeng med hjem ettersom hjemmelaget traff mellom stengene tre ganger.

Etter to gode kamper mot Melhus og Byåsen Toppfotball, var dette allikevel ikke et steg ned, men i rutinenes retning.

Nå gjelder det å brette opp ermene på nytt i en tøff batalje mot tabellnabo Orkla.


Siste fem seriekamper:
❌ Nardo 5 - 2 Tiller
❌ Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF
Rosenborg-2 3 - 1 Tiller


Tillers beste menn har trent godt etter mandagens kamp, og det jobbes hardt for å komme tilbake på vinnersporet.

Jonathan Smerkerud Frønes fortsetter opptreningen til han er klar for kamp, men dette oppgjøret kommer altså for tidlig.

Myten Jørgen Valleraunet er fortsatt ute med skade, mens Alexander Kvalvik er usikker og må testes tett opp mot kampstart.

På den gledelige siden er den berømte frontrekka klar for å krige inn poeng nok en gang.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.
Før avspark: Tynset - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2022

Tiller gjester Nytrømoen og Tynset lørdag ettermiddag.

Blir det mer jubel i Nord-Østerdal for denne gjengen?


Kampinformasjon

🏆 7. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Tynset
📅 Lørdag 4. juni 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 Nytrømoen gras (Tynset)
💻 Direktesport.no 
📲 @TillerFotball på TwitterSkogan nære toppen av treet

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørover til Tynset tidlig denne lørdagen, og det er en ny tøff batalje i 2. divisjon som venter.

Tynset ligger på 3. plass på tabellen med en kamp mer spilt enn Tiller, og de står med to strake seiere etter tapet for Rosenborgs andrelag. Det var også for øvrig det eneste nederlaget hittil på eget gress, i tillegg til cuptapet for LSK Kvinner som endte hele 0-12.

Lagets store profil er så klart toppscorer Stine Skogan, som har returnert til rødtrøyene etter et kort opphold i Ullensaker/Kisa. Angrepsspilleren har scoret 15 mål på 12 kamper i år, derav åtte i serien. Hun er på andreplass på scoringslista i avdelingen, kun passert av vår egen Vilde Winge Kristiansen.

Til informasjon så hadde Tynset hele tre blad Skogan og like mange Enget i kamptroppen i forrige serierunde.


Siste fem seriekamper:
Herd 1 - 2 Tynset
🔘 Hødd 0 - 0 Tynset
Tynset 0 - 2 Rosenborg 2
Træff 2 - 3 Tynset
Tynset 4 - 1 Nardo


Bortemålsregelen ble fjernet

I 2019-sesongen møttes lagene til dyst i kvalifiseringen om opprykk til 2. divisjon. Tiller fikk et lite overtak med en knallsterk 2-1-seier over nordøsterdølingene på bortebane, men dessverre for den blå bydelen klarte de ikke å følge opp på TOBB Arena Sør.

Da tapte Tiller 3-2, og opprykket glapp dermed på bortemålsregelen. Året etter ble denne regelen fjernet.

Heldigvis ble det jubel og suksess da opprykket ble sikret i fjor, og ifølge årets tabell var det veldig på tide.


Kampfakta fra 2019:
Tynset 1 - 2 Tiller
Tiller 2 - 3 Tynset


Spillerprofil - Aiila Renander Bransfjell


Aiila Renander Bransfjell er en spiller som er oppvokst i den blå bydelen og har kun spilt for Tiller så langt i sin fotballkarriere.

Hun ble fra 2017-sesongen en del av '02-laget, etter at hennes eget kull '03 ble oppløst på grunn av få spillere. Hun har alltid vært en viktig brikke uansett lag med sin vanvittige kondisjon, duellstyrke og enorm innstilling.

Hun trives best på backplass, men kan også bekle andre roller i bakre ledd.


Visste du at Aiila...

...driver med slakting av rein, er norgesmester i fotball og har fremdeles et stort potensiale på innkast?


I syvende himmel?

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter sin fantastiske form som nyopprykket lag i 2. divisjon. Tiller troner øverst og alene på toppen av tabellen med seks seiere på like mange kamper.

Med 30 scorede mål og kun to innslupne så langt, har de også en knallsterk målforskjell. Forrige runde mot forsterkede Herd bekreftet dette, da Tiller vant 6-1 etter blant annet fire mål fra avdelingens toppscorer Winge Kristiansen.

Nå er de klare for årets første og siste gresskamp med nyinnkjøpte sko med skruknotter. Oppgjøret på Nytrømoen sendes på Direktesport (lenke øverst i saken) og oppdateres i tekst på Twitter.


Siste fem kamper:
✅ Blindheim 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 9 - 0 Træff
✅ Tiller 6 - 0 Hødd
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller
Tiller 6 - 1 Herd


På bussen til Tynset er det ventet en solid kamptropp som er supergira på nok en tøff duell. Maria Alvestad Høvik og Siri Berg-Johansen er de eneste ute med respektive skader, mens Vilde Bjørgård Kristiansen har overkommet sykdom og er meldt kampklar.

Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Nesten komplett onsdagskveld

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2022

Tre Tiller-lag var i aksjon onsdag kveld.

Erik Schaanning Thome og resten av G19-1 fikk med seg ett poeng mot Heimdal på TOBB Arena Sør.


De blåkledde fra Tillerbyen er inne i sin siste vårmåned, og det er haugevis av kamper som skal spilles både land og strand.

Onsdag kveld var det dueller for tre av våre lag i et pøsende regnvær, og det ble svært spennende i samtlige oppgjør. På Støren kunstgress møtte J17-2 samarbeidslaget Sokna/Støren, og etter en målløs første omgang, tok det fyr etter sidebytte.

Mål fra Sanna Sveine Follestad, Marie Danielsen og Julie Pedersen Rektorli sendte blåtrøyene i en komfortabel 3-0-ledelse, men hjemmelaget ga seg ikke. To scoringer helt på tampen gjorde kampen neglebitende, men Tiller ryddet unna farligheter og vant 3-2.

På TOBB Arena Sør tok G19-1 imot Heimdal til et forrykende nabooppgjør, men det var ikke mye å skrive hjem om etter første omgang. Tiller havnet under 1-0 til pause, men det ble vesentlig bedre i den andre omgangen. Blåtrøyene utlignet til 1-1 - målscorer er i skrivende stund ikke offentliggjort på fotball.no - og dermed ble det ett poeng på begge lag.

Kampen med senest kampstart var G13-1s "hjemmekamp" mot Nationalkameratene på Hallset kunstgress. Patrik Tørset Johnsen sendte Tiller tidlig i føringen, men rødtrøyene utlignet til 1-1. Mål fra Abdulkader Almashi og Tørset Johnsen førte til at blåtrøyene ledet 3-1, men også denne ledelsen ble spist opp til 3-3 i andre omgang.

I kampens siste minutt falt avgjørelsen. Blant søkkblaute spillere, trenere og supportere ble det blå ekstase da Leon Pelu hamret inn 4-3 og en svært gledelig seier.


Forza Tiller!