Kategori

Fortvilelse og glede

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mai 2022

Et skuffende tap på Lerkendal og fortjent seier på TOBB Arena Sør. Slik var mandagens 3. divisjonskamper.

Tiller mislyktes med å omsette de store målsjansene på Lerkendal. Foto: Direktesport.no.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte to 3. divisjonskamper etter hverandre denne mandagen, og kvelden startet på SalMar-banen på Lerkendal, der Tillers beste menn gjestet Rosenborg 2 i Norsk Tipping-ligaen.

Tiller kom til dette oppgjøret med to strake seiere i seriesammenheng, men det skulle gå ulykkens vei på Lerkendal. I det 26. minutt tok hjemmelaget ledelsen på et hjørnespark, og kort tid etterpå brant Tiller et straffespark.

Blåtrøyene fortsatte å skape store målsjanser mens vertene gikk for kontringer. Derfor var det ekstra surt da de doblet ledelsen omtrent halvveis ut i andre omgang på nettopp sitt sterkeste våpen.

Elias Sandøy Myrvågnes reduserte på flott vis med kort tid igjen å spille, men hjemmelaget fastsatte resultatet til 3-1 rett før slutt.

En kamp med forspilte sjanser straffet seg for Tiller, som dermed kunne gremmes over misbrukte muligheter.

Se kampfakta her


Allerede lørdag kl.14.00 er det tid for revansje. Da kommer Orkla på besøk på TOBB Arena Sør.


Halseth-dobbel og praktscoringer

Denne gjengen fortsetter å vise seg frem i 3. divisjon.


I 3. divisjon kvinner på TOBB Arena Sør gikk det derimot bedre for det unge rekruttlaget i duellen med langt eldre Vestbyen.

Tiller gikk opp tidlig i en sterk 3-0-ledelse. Først brystet Emma Kalvøy Bye inn 1-0 etter et perfekt innlegg av Ida Sofie Bye-Andersen, og like etterpå var sistnevnte nest sist på ballen igjen da hun serverte Sandra Vilvang Halseth på åpent mål etter et lekkert angrep. 

Det spesielle femminuttet ble avsluttet av en iskald avslutning av Ingeborg Nyberg Hansen fra kloss hold etter en god målgivende pasning av Kalvøy Bye.

Vestbyen reduserte rett før pause, men tidlig i andre omgang ble kampen punktert. Vilvang Halseth scoret alene med keeper og Bye-Andersen styrte inn førstnevntes pasning på bakre stolpe til 5-1.

En ny Vestbyen-redusering etter en god redning av Tiller-keeper Ayla Latifi la ingen demper på gleden i oppgjøret som til slutt endte 5-2.

Se kampfakta her


Dermed fortsetter det unge laget å vinne på seniornivå og er fortsatt helt oppe i toppen av tabellen. Neste oppgjør er borte mot Gimse mandag 6. juni kl.20.00.Få ledige plasser på TINE Fotballskole

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mai 2022

TINE Fotballskole Tiller fylles opp i rekordfart.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til årets TINE Fotballskole går av stabelen på TOBB Arena Sør, og det er med stolthet og ydmykhet at både 2020- og 2021-utgaven ble kåret til Trøndelags beste.

Dermed har vi som mål å oppfylle kravene til forventningsfulle barn som kommer på en fotballskole i sitt nærmiljø, og vi håper det blir lærerikt og mye glede gjennom flere dager.

Årets utgave er også todelt grunnet en stor etterspørsel. 7-9 år gjennomføres onsdag 17.- til fredag 19. august. Senere den fredagen starter fotballskolen for 10-12 år, og den avsluttes søndag 21. august.


Slik er oversikt over ledige plasser pr mandag 30. mai kl.07.00:
G2015 - 5 ledige
J2015 - 4 ledige
G2014 - fullt, venteliste
J2014 - 5 ledige
G2013 - 6 ledige
J2013 - 5 ledige
G2012 - 1 ledig
J2011/12 - 10 ledige
G2011 - fullt, venteliste
J2010 - 5 ledige
G2010 - fullt, venteliste


Påmeldingsfristen er tirsdag 31. mai.


Påmelding 7-9 år her

Påmelding 10-12 år her
Før avspark: Rosenborg 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2022

Herrer A gjester Lerkendal i en ny serierunde mandag kveld.

Det ble en herlig seier på TOBB Arena Sør i forrige runde. Klarer gutta i helblått å vinne tre strake?


🏆 8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 30. mai 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 SalMar-banen kunstgress (Lerkendal)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTurbulens også i 2022

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til Lerkendal for å møte Rosenborgs nest beste spillere denne mandagskvelden.

Rosenborg som klubb har hatt et turbulent år siden nedrykket fra PostNord-ligaen (2. divisjon) i fjor. De rykket klart ned fra sin jumboplassering, men ting har ikke gått på skinner i år heller. Etter seks kamper står de bare med seks poeng og med føttene plantet i en ny nedrykksstrid, noe som har skapt overskrifter i trønderske mediehus.

Forrige seier kom over et svært juniorpreget Bodø/Glimt 2-lag, mens det ble 3-1-tap borte for Kolstad i forrige runde.

Rosenborg 2 som lag inneholder flere tidligere Tiller-spillere, men det er svært usikkert på om noen av dem får spille ettersom det er ventet at det blir en A-lagspreget førsteellever mandag kveld.

Marius Sivertsen Broholm, bror av Tiller-spiller Andrea, forventes å starte kampen på midtbanen. Så vil tiden vise om det er plass til Steffen Vilvang Halseth, Steffen With Størseth, Isak Noteng og Tobias Solheim Dahl.


Siste fem seriekamper:
✅ Rosenborg-2 7 - 2 Orkla
❌ Byåsen TF 4 - 0 Rosenborg-2
❌ Junkeren 7 - 0 Rosenborg-2
✅ Rosenborg-2 7 - 0 Bodø/Glimt-2
❌ Kolstad 3 - 1 Rosenborg-2


Opprykk - men slo ikke Tiller

Rosenborgs nest beste rykket opp til 2. divisjon i 2019-sesongen etter å ha tronet alene på toppen av tabellen med klar margin til resten.

Men den sesongen klarte de ikke å overliste de blåkledde fra Tillerbyen. På Lerkendal var Tiller virkelig i siget og vant fullt fortjent 3-1 etter blant annet et Odin Thiago Holm-show.

Hjemme på TOBB Arena Sør ble det jevnere, men foran mange supportere vant Tiller 1-0 etter scoring av Robin Hermanstad.


Kamprapporter fra 2019:
Rosenborg-2 1 - 3 Tiller
Tiller 1 - 0 Rosenborg-2


Frønes i lett trening

Tiller kommer til dette oppgjøret med fornyet selvtillit etter de siste serierundene. Etter å ha holdt nullen og scoret tre mot Melhus, var det duket for en veldig spennende kamp mot Byåsen Toppfotball på TOBB Arena Sør.

Tiller havnet tidlig under, men snudde kampen og ledet 3-1 til pause. Rødtrøyene reduserte mot slutten, men de klarte ikke å utligne, til ellevill glede både på banen og tribunen.


Siste fem seriekamper:
❌ Tiller 2 - 3 Kolstad
❌ Nardo 5 - 2 Tiller
❌ Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 3 - 2 Byåsen TF


Tiller begynner å få på plass de aller fleste spillerne på treningsfeltet igjen. Ekstra gledelig var det å se Andreas Solstrand Fossli tilbake i full kamp i den herlige seieren over Byåsen TF - noe han har jobbet lenge for.

Fortsatt er Jørgen Valleraunet ute mens Jonathan Smerkerud Frønes er tilbake i lett trening og ventes tilbake for fullt om ikke så altfor lenge.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.Seks mål og seks strake

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2022

(Tiller 6 - 1 Herd) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget fortsetter sin vinnerrekke i 2. divisjon etter nok en storseier lørdag ettermiddag.

Denne gjengen har fortsatt ikke opplevd nederlag i årets sesong.


Sammendrag

* To raske scoringer sørget for ro
* 3-0 halvveis
* Vilde Winge Kristiansen scoret fire
* Store målsjanser i andre omgang
* Fortsatt alene på tabelltopp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk ristet av seg Herds offensive press til å begynne med i det øsende regnværet, for etter ni minutter sto det 1-0 til hjemmelaget. Andrea Sivertsen Broholm kriget seg til ballen og tuppet inn 1-0 i nærmeste hjørne, og det var tydeligvis en scoring de blå trengte.

Tre minutter senere var ledelsen doblet. Et godt innlegg fra Hedda Stuedahl-Karlsen fikk ikke Herd klarert, og ballen ramlet ned til Vilde Winge Kristiansen som fra sju meter plasserte ballen rolig i korthjørnet til 2-0.

Etter 25 minutter gikk det fra vondt til verre for gjestene fra Sunnmøre. En opplagt Sandra Aardahl Gulstad gjorde et strålende forarbeid da hun rev seg forbi backen og slo perfekt inn til Winge Kristiansen på første stolpe som la på til 3-0.

Rett før hadde Thale Hinsverk truffet stolpen og Tiller-keeper Marita Flataunet vært ut i full strekk på et skudd hun reddet glimrende.


College-studenten ble målscorer

Herd var også på hugget i starten av andre omgang, men Tiller red av den lille stormen som kom.

Istedenfor straffet de bortelaget nok en gang. Etter 60 minutter var kampen mer eller mindre over da Winge Kristiansen la på til 4-0 - hennes hattrick - etter å ha plukket opp returen fra kloss hold på Broholms skudd.

Åtte minutter senere sto det 5-0 i målprotokollen, og gjett hvem som scoret? Jo da, det var Winge Kristiansen igjen. Nok en gang var det Broholm som var veldig nære på et skudd som gikk rett på keeper. Returen havnet hos Kristiansen på ti meter, som vendte bort en motspiller og banket ballen med venstreslegga i lengste hjørne - lekkert!

Både Gulstad og Winge Kristiansen kunne ha økt ledelsen etter strålende angrepsspill, men forsøkene alene med keeper endte utrolig nok utenfor stengene.

Derfor var det litt bittert at Herd scoret på sin eneste reelle målsjanse i andre omgang. Kvarteret før full tid satte de ballen i lengste vinkel på et skudd fra parogtjue meter, men det la ingen demper på hjemmelaget.

Rett før slutt scoret Synne Bye-Andersen, den USA-hjemvendte, da hun satte ballen kontant i lengste hjørne etter å ha kommet alene med keeper - 6-1.


Dermed vant nyopprykkede Tiller sin sjette strake seriekamp i 2. divisjon, og de troner dermed helt alene øverst på tabellen.

Neste oppgjør er borte mot Tynset lørdag 4. juni kl.13.00.


Kampfakta

Tiller IL 6 - 1 SK Herd
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 9'
2-0 Vilde Winge Kristiansen 12'
3-0 Vilde Winge Kristiansen 25'
4-0 Vilde Winge Kristiansen 60'
5-0 Vilde Winge Kristiansen 68'
5-1 75'
6-1 Synne Bye-Andersen 88'

6. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 28. mai 2022 kl.13.00
Gult kort Tiller: Tiril Olsen (62')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Marita Flataunet, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Tiril Olsen, Pia Elise Skråmo Lien, Idun Benjaminsen, Synne Bye-Andersen, Aiila Renander Bransfjell.Før avspark: Tiller - Herd

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2022

Kvinnelaget tar imot Herd i den sjette runden lørdag ettermiddag.

Denne gjengen slo et solid Byåsen KF-lag sist. Klarer de å følge opp mot et forsterket Herd-lag?


Kampinformasjon

🏆 6. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Herd
📅 Lørdag 28. mai 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:
Matchballsponsor:Forsterket seg med 1. divisjonsspiss

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Herd fra Ålesund velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne lørdagen.

Herd har spilt like mange kamper som Tiller, men står med under halvparten av så mange poeng så langt. Møre-laget knuste Træff 9-1 i åpningskampen, men så har det gått litt tråere, inkludert et NM-tap for Molde (0-3), før de fikk en etterlengtet opptur i forrige runde.

Borte mot Blindheim i et realt Ålesund-derby onsdag kveld, vant Herd 3-1 og klatret litt oppover på tabellen. De har scoret 16 mål så langt, så de beviser at de er gode framover i banen.

Lagets toppscorer er Synne Jareld med seks nettkjenninger, men hun har stått over de to siste kampene grunnet skade.

Det kan også se ut til at hun er ute en liten stund til, for Herd har forsterket seg med angrepsspiller Anna Brenne fra 1. divisjonslaget AaFK Fortuna. Foreløpig står hun uten scoringer i årets sesong.


Siste fem seriekamper:
✅ Herd 9 - 1 Træff
🔘 Nardo 2 - 2 Herd
❌ Herd 1 - 2 Tynset
❌ Herd 1 - 2 Byåsen KF
✅ Blindheim 1 - 3 Herd


En spiller fra NM-semifinalen

Tiller og Herd har møttes før, og det var i et av klubbens mest berømte år.

En overraskende varm oktoberdag i 2017 var det duket for semifinale i J16-NM på AMFI Moa Stadion, og der var Tiller det beste laget og vant 4-0 etter scoringer av Lise Finsrud, Siri Oline Berg-Johansen og Andrea Sivertsen Broholm (2).

Les også:
Kamprapport fra tillerfotball.no
Kampfakta
Tiller til cupfinalen - fotball.no


Av spillerne som er igjen fra J16-NM-laget, var det kun én spiller å finne i Herds kamptropp mot Blindheim, nemlig Sofie Helsem Moldskred.

Tiller har åtte spillere i dagens A-stall fra det nevnte oppgjøret i 2017.


Spillerprofil - Sandra Aardahl Gulstad


Vi fortsetter vår formidlingsferd gjennom årets spillertropp, og denne gang lander ankeret på angriper Sandra Aardahl Gulstad.

Sandra er lagets eldste spiller av den nette alder 23 år, og hun tok den korte turen fra Flatåsen til den blå bydelen midt i 2017-sesongen. Siden den gang har hun vært sterkt delaktig til to opprykk gjennom sin målteft, innsatsvilje og lagmoral.

Hun har også passert Victoria Sande Petersen som Tillers mestscorende kvinnespiller gjennom tidene. I skrivende stund har Sandra spilt 65 A-lagskamper, alt fra 4. divisjon og futsalkamper til 2. divisjon, og scoret hele 52 mål.


Visste du at Sandra...

...signerte for KIL/Hemne før 2020-sesongen, men rakk aldri å spille en kamp for dem grunnet pandemi og skade? Hun vendte tilbake til Tiller i januar 2021, og var en viktig spiller i opprykket til 2. divisjon.


Fire strake kamper uten baklengs

Tiller både leverer og lever drømmen om å spille toppfotball i nær framtid. Blåtrøyene har spilt fem kamper og står med fem solide seire. Det betyr tabelltopp i avdeling 5.

Målforskjellen er på imponerende 24-1, der baklengsmålet kom i åpningskampen mot Volda, da Tiller vant 4-1. Forrige oppgjør endte med en kontrollert 2-0-seier over Byåsen Kvinnefotball på Dalgård.

Nå handler det om å nullstille og fortsette å fokusere på den ene kampen av gangen.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 4 - 1 Volda
✅ Blindheim 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 9 - 0 Træff
✅ Tiller 6 - 0 Hødd
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller


Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Fortsatt er Maria Alvestad Høvik og Siri Berg-Johansen ute med respektive skader, og Vilde Bjørgård Kristiansen er syk. De øvrige som den seneste tiden har slitt med sykdom begynner å bli friskmeldt.

Gledelig var det å se at Celine Kleiven Vevle spilte 45 minutter for Tiller 2 i 3. divisjon torsdag kveld, som var hennes første minutter på banen siden opprykkskampen mot Steinkjer 31. oktober.

Det betyr at det er mange spillere å ta av til utvelgelsen av kamptropp.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Sterk borteseier i fjæra

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2022

(Ranheim 1 - 5 Tiller-2) EXTRA ARENA: Tiller vant 3. divisjonskampen mot Ranheim på fortjent vis torsdag kveld.

Denne glade gjengen fortsetter en oppsiktsvekkende ferd i 3. divisjon etter storseier over Ranheim.


Sammendrag

* Havnet under tidlig
* Snudde kampen i første omgang
* Tiller leverte god angrepsfotball
* Store målsjanser
* Ett poeng bak tabelltopp


Kamprapport

Kveldens hvitkledde bortespillere fikk en motbakke å klatre i flate Ranheimsfjæra allerede i åpningsminuttene. Et hjørnespark ble styrt i mål fra kloss hold, og Tiller slet faktisk med å sette standarden til å begynne med.

Det var lite som stemte med ballen det første kvarteret, men så begynte de endelig å finne hverandre på kjent vis. Emma Kalvøy Bye skjøt i stolpen og returen havnet rett på keeper fra Cornelia Nordtug Knudsen, men det skulle bli jubel etter 21 minutter. Et hjørnespark fra Nyberg Hansen ramlet ned i feltet som Sandra Vilvang Halseth var først på og skjøt på halv volley via en motspiller i mål til 1-1.

Tiller var virkelig på hugget, og spesielt var Kalvøy Bye svært farlig hver gang. Hun traff både tverrligger og fikk et forsøk avverget av keeper, men scoringen kom få minutter etter utligningen. På pasningen fra Isabel Teigen, var hun alene med keeper, iskald og satte ballen sikkert til side og i mål.

Kampen var snudd.


Tiller-dominans i andre omgang

Tiller gikk offensivt ut til verks etter sidebytte, og fikk betalt for det gode presset. Et godt slått frispark ble stusset lekkert i mål av Idun Benjaminsen til 3-1, og da var kampen nærmest punktert.

Ranheim klarte aldri å true Tillers bakre rekker, og istedenfor fortsatte hvittrøyene å etablere gode angrep. I det 70. minutt la de på til 4-1 på fantastisk vis. Flott angrepsfotball gjorde at Nyberg Hansen la perfekt inn til Pia Skråmo Lien på 14 meter, og der vet vi alle at hun er like rolig som skjæra i fjæra. Hun plasserte inn 4-1 i lengste hjørne, og nå var det i hvert fall ikke noen tvil lenger.

På overtid fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 5-1. Andrea, som gjennom hele kampen fikk mange Ranheims-føtter på både legger og ankler, mottok en glimrende ball av Celine Kleiven Vevle i bakrom og fikset Tillers femte og siste mål for kvelden.

Herlig!


Neste 3. divisjonskamp er hjemme mot Vestbyen mandag 30. mai kl.20.30.

Se tabellen i 3. divisjon her


Kampfakta

Ranheim IL 1 - 5 Tiller IL-2
1-0 6'
1-1 Sandra Vilvang Halseth 21'
1-2 Emma Kalvøy Bye 27'
1-3 Idun Brigtsdatter Benjaminsen 58'
1-4 Pia Elise Skråmo Lien 70'
1-5 Andrea Buberg Sæteren 90+2'

7. runde 3. divisjon kvinner
Torsdag 26. mai 2022 kl.20.00
Tilskuere EXTRA Arena (Ranheim): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Tiril Olsen, Hege Snåsøy Hovdahl, Cornelia Nordtug Knudsen, Andrea Buberg Sæteren, Ingeborg Nyberg Hansen, Sandra Vilvang Halseth, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Marita Flataunet, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Celine Kleiven Vevle, Pia Elise Skråmo Lien, Ida Sofie Bye-Andersen.Seier over Byåsen Toppfotball

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2022

(Tiller 3 - 2 Byåsen TF) TOBB ARENA SØR: Tiller leverte årsbeste og vant fullt fortjent over toppfotballklubben Byåsen tirsdag kveld.

Denne gjengen står nå med to strake seiere i serien.


Sammendrag

* 0-1 etter 70 sekunder
* Mathiassen sørget for balanse i regnskapet
* 3-1 halvveis
* Gladsø stanget unna alt
* Første Byåsen-tap i år


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen håpte å være inspirert av kvinnelaget som vant 2-0 over søsterklubben Byåsen Kvinnefotball dagen før, men de fikk faktisk en verst tenkelig start. Allerede etter drøye minuttet pirket rødtrøyene inn 0-1 fra kloss hold etter en nedfallsfrukt på et hjørnespark.

Men Tiller våknet til gangs og dominerte banespillet fullstendig. Byåsen la seg i en slags 4-6-0-formasjon og prøvde å bryte og kontre, men de hadde lite å komme med fremover.

Blåtrøyene utlignet til 1-1 etter 19 minutter. Robin Hermanstad fant en godt plassert Espen Mathiassen i feltet, og fra sju meter banket han inn Tillers første nettkjenning mellom føttene på keeper.

For det var Tiller som presset ytterligere på - det var det ingen tvil om. De store sjansene uteble i en viss grad, men det var alltid farlig når de blåkledde angrep.

Ti minutter før pause var kampen snudd. Andreas Fossli fant Mathiassen med en fin stikker gjennom, som slo inn til Hermanstad foran mål og han tuppet inn 2-1 fra fem meter.

Det skulle gå fra bra til kjempebra for hjemmelaget rett før pausesignalet. Sindre Welo leverte en solid pasning i bakrom til Hermanstad som hadde et lekkert medtak og chip over keeper - men rett i stolpen. Imidlertid var Knut Kleppo Vangen raskest på returen og fikk hamret den i nettmaskene til 3-1.


Mathiassen nære punktering

Andre omgang hadde enda mer spenning i seg. Gjestene fra vestsiden sto litt høyere i presset og stresset Tiller i perioder, men de skapte ikke all verdens foran målet til Tiller-keeper Christian Grindvold.

Hjemmelaget hadde omgangens første store sjanse etter en drøy time, da Mathiassen rundet en utrusende keeper, men fra 14 meter skjøt han rett i blokka.

Byåsen hadde utallige innlegg og bakromspasninger, men Tiller svarte med like mange hodestøt av både Welo og Henning Gladsø. Allikevel glapp det bakover på et hjørnespark to minutter før full tid, da Byåsen reduserte etter nok et hjørnespark.

De kunne også ha fått med seg ett poeng fire minutter på overtid, men headingen fra fire meter gikk utenfor mål.


Tiller holdt unna og kunne innkassere sin andre strake seier i seriesammenheng. Dette var også det første tapet for Byåsen Toppfotball så langt i årets sesong.

Neste oppgjør er borte mot Rosenborg 2 mandag 30. mai kl.19.00.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Kampfakta

Tiller IL 3 - 2 Byåsen TF
0-1 2'
1-1 Espen Amandus Mathiassen 19'
2-1 Robin Johansen Hermanstad 35'
3-1 Knut Kleppo Vangen 44'
3-2 88'

7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Tirsdag 24. mai 2022 kl.18.30
Gule kort Tiller: Brede Frøysa (24'), Knut Kleppo Vangen (90'), Nils Gunnar Barstad Eggen, Christian Grindvold (90')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Christian Grindvold, Gard Ragnar Killingberg, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Niklas Danielsen Solem, Erling Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Andreas Solstrand Fossli, Espen Amandus Mathiassen, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
50' Killingberg --> Nils Gunnar Barstad Eggen
72' Mathiassen --> Martin Engvik
84' Bjerke --> Andreas Solstrand Fossli
84' Hermanstad --> Sindre Olufsen.

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Andreas Druzkowski, Erik Schaanning Thome, Elias Sandøy Myrvågnes.Kriget seg til seier

Postet av Marius L. Larsen den 24. Mai 2022

(Byåsen KF 0 - 2 Tiller) BYÅSEN ARENA: Kvinnelaget spilte ikke sin beste kamp, men dominerte fullstendig og vant fullt fortjent mandag kveld.

Nyopprykkede Tiller har vunnet alle kampene i 2. divisjon. Vil rekken fortsette på lørdag?


Sammendrag

* Solid start
* Slapp seg ned mot pause
* Scoring 40 sekunder etter sidebytte
* Mange tøffe dueller
* Tiller-dominans


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet i et forrykende tempo med vinden i ryggen denne mandagskvelden. I løpet av de to første minuttene hadde gjestene to hjørnespark på rappen, der det ene endte med heading fra Dina Hegerberg som så vidt ble avverget på målstreken.

I det 15. minutt ble det endelig jubel. Den utrettelige Sandra Aardahl Gulstad løp framover nok en gang og la perfekt inn til Thale Hinsverk som skjøt fra 14 meter rett i stolpen, men på returen dukket Hedda Stuedahl-Karlsen inn og hamret inn 1-0 fra kloss hold.

Det var bare Tiller i første omgang, selv om det var ikke hver gang ting stemte på vei framover. Noen feile valg og pasninger ble det, men samtidig hadde ikke Tiller-keeper Kaisa Øien Aune all verdens å bli stresset av helt bakerst.

Både Gulstad og Vilde Winge Kristiansen skjøt rett på keeper fra gode posisjoner, og den største sjansen foruten målet kom rett før pausesignalet. Andrea Sivertsen Broholm ble spilt gjennom, men kom skrått på keeper og ballen ble reddet med foten.


Rett fra garderoben og i mål

Andre omgang var bare 40 sekunder da det smalt i nettmaskene igjen. Andrea Holm Aunes solide forarbeid gjorde at hun driblet seg inne i 16-meteren og fant en umarkert Sandra Aardahl Gulstad til høyre. Hun banket ballen i mål fra 12 meter og dermed 2-0 for gjestene fra sørsida.

Tiller var nærmere 3-0 enn Byåsen var redusering. Både Broholm og Stuedahl-Karlsen var nære ved å øke ledelsen ytterligere, men hindringer sto i veien.

I andre omgang fløt spillet bedre, og flere sjanser kom helt på tampen. Gulstad ble spilt gjennom, men keeper reddet forsøket. Returen havnet hos Hinsverk på 16 meter, men hun skjøt ballen over tverrliggeren. Like etterpå var det et optimistisk forsøk fra Broholm fra 25 meter som gikk like utenfor lengste stolpe.

Seieren var aldri truet i en kamp som inneholdt en del fysikk, og Tiller kunne dermed innkassere sin femte strake trepoenger - og gjenerobring av tabelltoppen.


Se tabellen i 2. divisjon kvinner avd. 5 her


Neste kamp er allerede lørdag kl.13.00. Da venter Herd på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Byåsen KF 0 - 2 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 15'
0-2 Sandra Aardahl Gulstad 46'

5. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Mandag 23. mai 2022 kl.20.00
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Aiila Renander Bransfjell, Dina Hellebust Hegerberg, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Andrea Holm Aune, Hege Snåsøy Hovdahl.Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2022

Vi oppsummerer all dramatikken som skjedde i helga.

A-lagets nye angrepsspiller Martin Engvik herjet for andrelaget mot Vanvik. Han scoret fire mål i første omgang.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på fotballhelga som ikke inneholdt noen A-lagskamper. De spilles nemlig mandag og tirsdag.


Les også:
Før avspark: Byåsen KF - Tiller
Før avspark: Tiller - Byåsen TF


Fredagen startet glimrende med J13-2 sin sterke 3-0-seier over Leksvik. Det var aldri noen tvil om at jentene fra storbyen skulle innkassere tre poeng. Målene ble scoret av Léa Emily Barzic, Saga Nordskag og Tonje Viktil Fellman.

Kvelden ble avsluttet i Meråker, der G19-3 møtte Varden. Scoringer fra Nhat-Huy Ngoc Nguyen (2), Elias Kvam Aalberg, Jørgen Urfjell Rørvik og Eric Mulondo sikret en sterk 5-2-seier.


Trinh holdt tritt

Lørdagen fortsatte med sterke Tiller-prestasjoner. G16-1 gjestet Steinkjer på Guldbergaunet, og gutta i helblått ga alt i 2-1-seieren. Trym Myhre scoret først fra straffemerket, og selv om hjemmelaget utlignet, så var det Edwin Trinhs vinnermål fire minutter før slutt som ble dagens høydepunkt.

Videre gjestet J14 Vestbyen/Nationalkameratene, og her var det enveiskjøring fra start til slutt. Tre mål fra Mia Arnegård Kulvik og en dobbel hver fra Maiken Skaldehaug Holmberg og Ida Solberg sørget for at Tiller vant hele 7-0 på en strålende dag.

Dagens siste oppgjør var på Leangen der G14-1 gjestet Strindheim. Der måtte Tiller se seg knepent slått 1-0.


Engvik x4 og Buberg Sæteren på overtid igjen

Andrea Buberg Sæteren (i midten) ble matchvinner på overtid for andre gang på rad.


Søndagen startet med G14-2s bortekamp mot Stjørdals-Blink 2, og selv om Mathias Stork Mikkelsen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, endte Tiller med å tape 1-5.

Men det skulle gå adskillig bedre i de siste timene før mandag igjen. Herrer-2 tok imot Vanvik på TOBB Arena Sør, og der var det to spillere som sto for et målshow. A-lagets nye tilvekst Martin Engvik banket inn fire mål i løpet av første omgang, og herrer-3s Preben Holm Aune ville prøve å matche det med sine tre nettkjenninger i andre omgang. Kampen endte til slutt 7-1 til Tiller.

Helgas siste oppgjør var J17-1 mot Charlottenlund, og de blå havnet under mot spillets gang da gjestene scoret et frisparkmål rett før pause. Men Tiller-dominansen fortsatte også i andre omgang, og ti minutter før slutt utlignet kaptein Una Stuedahl-Karlsen på krigersk vis på et hjørnespark fra Michelle Kveberg Alstad.

Og på overtid skjedde det nok en gang, akkurat som mot Utleira - av samme spiller. Ida Nygård fosset forbi alt og alle på sin venstreside, skjærte inn og fant Andrea Buberg Sæteren i feltet som tok med seg ballen og kom veldig skrått, men limte ballen i lengste hjørne til spinnvill jubel. 2-1 til de blå og tre nye poeng.


Takk for helga! Vi sees snart igjen...


Forza Tiller!Før avspark: Tiller - Byåsen TF

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2022

Toppfotballklubben Byåsen tar turen til TOBB Arena Sør tirsdag kveld.

Sindre Welo utlignet på overtid mot Byåsen Toppfotball i fjor. Blir han overskriften også denne gang?


Kampinformasjon

🏆 7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Byåsen TF
📅 Tirsdag 24. mai 2022
⏰ Kl.18.30
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttVunnet alt så langt

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker serieleder Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena Sør denne tirsdagskvelden. Dette oppgjøret er var flyttet fra sist lørdag grunnet begge lags NM-kamper på torsdag.

Byåsens øverste toppfotballag har så langt denne sesongen innfridd til de kravstore forventningene om opprykk, da de troner øverst på tabellen med seks seiere på like mange kamper.

Forrige oppgjør var cupens første runde da de tok imot Kolstad hjemme på Dalgård. En sen scoring fra Patrick Singstad Johansen og en god kamp av keeper Robin Hjelseth sikret 1-0-seier og avansement til neste runde.

Lagets toppscorer er Jonas Bolkan Nordli med fem fulltreffere så langt.


Siste fem kamper:
✅ Byåsen TF 4 - 0 Rosenborg 2
✅ Strindheim TF 2 - 4 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 2 - 1 Orkla
✅ Byåsen TF 2 - 0 Rana
✅ Byåsen TF 1 - 0 Kolstad


Kolstad og Killingberg tilbake

Tiller kommer til denne kampen med en bra porsjon selvtillit selv om det ble tap og ute av cupen på torsdag. Blåtrøyene hadde de største sjansene og burde ha ledet til pause, men det var Nardo som var mest effektiv foran mål og vant 2-0.

I seriekampen helga før ble det en sterk og fullt fortjent 3-0-seier over Melhus, så Tiller er på vei oppover igjen med riktig fokus.

Og selv om de møter nå serielederen som ennå har til gode å oppleve nederlag, har de fjorårets uavgjortkamp på Dalgård i bakhodet. Den endte til slutt 2-2 etter at Sindre Welo utlignet på overtid.


Siste fem kamper:
 Tiller 2 - 3 Kolstad
 Nardo 5 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
❌ Tiller 0 - 2 Nardo


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Blåtrøyene har hatt en veldig god treningshelg, og det er gledelig å se at flere spillere er tilbake i full trening. Det gjelder blant annet både Lucas Kolstad og Gard Ragnar Killingberg, som sto over cupkampen mot Nardo.

I tillegg har også skadeplagede Andreas Fossli trent for fullt.

Det meldes om ingen nye utilgjengelige spillere.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kamsptart.Før avspark: Byåsen KF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2022

Tiller gjester kvinnefotballklubben Byåsen mandag kveld.

Sandra Aardahl Gulstad (i midten) skulle egentlig ikke spille forrige kamp mot Hødd grunnet reise, men klarte ikke å la være, så hun dro hjem før tiden bare for å kle på seg den helblå drakta.


Kampinformasjon

🏆 5. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Byåsen KF
📅 Mandag 23. mai 2022
⏰ Kl.20.00
🏟 Byåsen Arena (Dalgård)
📲 @TillerFotball på TwitterEn gang en storklubb

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen vestover til Byåsen og nærmere sagt Byåsen Kvinnefotball denne mandagskvelden.

Dette blir kamp nummer seks for hjemmelaget i rødt og hvitt, og de har kapret ni poeng på sine fem første kamper. Allikevel er de tre poeng bak Tiller i skrivende stund.

Lagets trener er Stine Pettersen Reinås, en av få kvinnelige hovedtrenere i kvinnefotballen. Hun har tidligere spilt for blant annet Stabæk og Vålerenga i Toppserien, senest for førstnevnte i fjor.

Reinås' lag kommer til dette oppgjøret med tre strake seiere og en 2-1-seier over Hødd på bortebane i forrige runde, der de scoret vinnermålet på overtid.

Byåsen Kvinnefotball hadde engang hele fire seniorlag og var en fryktet klubb rett bak daværende Trondheims-Ørn. De siste årene har de derimot måttet klare seg med kun det ene laget i 2. divisjon og med få spillere både på trening og i kamp. De prøvde seg med et samarbeid med flere breddeklubber i Trondheim før sesongstart, men uten hell.

Selma Saastad er lagets toppscorer med fire mål på de fem første oppgjørene.


Siste fem seriekamper:
❌ Byåsen KF 3 - 4 Tynset
❌ Rosenborg 2 3 - 0 Byåsen KF
✅ Byåsen KF 4 - 0 Blindheim
✅ Nardo 3 - 5 Byåsen KF
✅ Herd 1 - 2 Byåsen KF


Spillerprofil - Dina Hellebust Hegerberg


Dina Hellebust Hegerberg kom til Tiller foran årets sesong i 2. divisjon. 22-åringen er opprinnelig fra Gimse, og spilte i moderklubben til og med 2017-sesongen.

Ferden gikk videre til den gang Trondheims-Ørn i halvannnen sesong før hun signerte for Byåsen Kvinnefotball i 2019. I 2020 ble det spill for KIL/Hemne i 1. divisjon før hun returnerte til moderklubben Gimse i noen kamper i fjor.

Dina er en allsidig spiller som kan bekle roller i alle sentrale ledd på banen.


Visste du at Dina...

...har scoret i alle divisjoner unntatt den øverste, er norgesmester i futsal med Tiller og er søskenbarn med tidligere Tiller-spiller og trener Matias Aalberg?


Duo klare igjen

Tiller kommer til dette oppgjøret med stinn av selvtillit etter en smått imponerende start på debuten i 2. divisjon. Stemningen på treningsfeltet har ikke vært annet enn elektrisk.

De blåkledde har vunnet samtlige fire kamper og står med en oppsiktsvekkende målforskjell på 22-1, der seks av målene kom i forrige oppgjør mot Hødd på TOBB Arena Sør.

Lagets toppscorer er både Andrea Sivertsen Broholm og Vilde Winge Kristiansen med fem mål hver.


Siste fire kamper:
✅ Tiller 4 - 1 Volda
✅ Blindheim 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 9 - 0 Træff
✅ Tiller 6 - 0 Hødd


Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Av spillernytt så er det sikkert at Maria Alvestad Høvik fortsatt er ute med en tåskade, og det samme gjelder Siri Berg-Johansen med en kneskade.

På den gledelige siden er Aiila Renander Bransfjell og Synne Aunehaugen, som sto over forrige kamp, tilgjengelig for seleksjon.

Mot Hødd var det også duket for comeback for både håndballspiller Andrea Holm Aune og USA-student Synne Bye-Andersen, og begge skal være klare for nye dueller på mandag.


Kamptropp og lagoppstilling kommer på Twitter og fotball.no en time før avspark.Ute av cupen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2022

Herrelaget er ute av cupen mens J17 vant på bortebane og G19-1 seiret på TOBB. Vi oppsummerer torsdagen.

Nettveggen var det nærmeste Espen Mathiassen kom i cupkampen mot Nardo.


Det var duket for fest på TOBB Arena Sør da Nardo kom på besøk i 1. runde i NM. Over 200 tilskuere og bortimot 20 varmegrader gjorde at det ble temperatur både på og utenfor banen.

Nardo hadde den første store målsjansen, men alene med Tiller-keeper Christian Grindvold reddet sisteskansen mesterlig.

Tiller hadde store muligheter til å score først. Espen Mathiassen skjøt i nettveggen fra fire meter, Erling Kleppo Vangen hamret ballen i stolpen og storebror Knut skjøt rett på keeper fra kloss hold.

Istedenfor gikk Nardo opp i ledelsen på et godt plassert skudd i hjørnet ni minutter før pause, men Tiller prøvde også i andre omgang da Elias Sandøy Myrvågnes var svært nære ved å styre inn 1-1 fra fem meter.

Nardo utnyttet Tillers sløvhet da de la på til 2-0 etter et dobbelskudd rett etterpå, og blåtrøyene klarte aldri å svare, selv om Myrvågnes' scoring ble annulert for offside.


Dermed var det takk og farvel til cupen for denne gang. Neste A-lagsoppgjør er hjemme mot Byåsen Toppfotball tirsdag 24. mai kl.18.30.


To forskjellige omganger

Marie Danielsen og resten av J17 kunne juble over tre poeng på bortebane.


Derimot ble det jubel andre steder denne torsdagen. På CSK Varmbo Arena var J17 det gjestende laget, men det var hjemmelaget Charlottenlund 2 som tok ledelsen etter bare seks minutter.

En ikke altfor sjanserik første omgang hadde etter hvert et godt Tiller-overtak, men det var ikke før etter sidebytte at målene rant inn. Scoringer fra Michelle Kveberg Alstad (2), Sanna Sveine Follestad og Ingeborg Bolme Aune sørget for en fin-fin og svært fortjent 4-1-seier til de blå.


Like bra gikk det også på TOBB Arena Sør etter herrekampen. G19-1 tok imot Trond i et godt 0. divisjonsoppgjør, men det var ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

To tidlige scoringer fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett rett før pause fra Edvard Stølan førte til en komfortabel 3-0-ledelse halvveis. Trond reduserte tidlig etter sidebytte, men Petter Selvaag Solbakken fastsatte resultatet til 4-1 kvarteret før slutt.


Torsdagens siste oppgjør var herrer-3 sin bortekamp mot Rissa. Tiller ledet 2-0 etter scoringer fra Marius Bondø Garstad og Frode Hellesvik, men de måtte til slutt ta til takke med 2-2 og ett poeng til hvert av lagene.Andreas frisparkperle sikret seier

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2022

J17-1 seiret to minutter på overtid og G19-2 er tilbake på vinnerfronten. Les vår oppsummering av onsdag her.

U20 står med to seire på to kamper i J17 1. divisjon. Her fra jubelen etter Andrea Buberg Sæteren (i midten) sin frisparkperle.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en onsdagskveld med blandede resultater, men det var stor jubel på to baner.

Dessverre ble det for tøft for J13-1 i bortemøtet med Orkanger. Det sto 1-1 tidlig i kampen etter scoring av Mathilde Lossius-Aalberg, men hjemmelaget vant til slutt 5-2. Saga Nordskag scoret Tillers siste mål.

J17-1 gjestet Utleira i en real toppkamp. Vertene hadde vunnet tre av tre kamper, men det var før møtet med Tiller. Bonnie Steinsvoll Bornhammar stanget blåtrøyene i føringen på et hjørnespark etter 20 minutter, men ti minutter senere utlignet hjemmelaget fra kloss hold.

Andre omgang startet med at Sandra Vilvang Halseth slet seg forbi Utleiras raske midtstopper og hamret ballen i lengste hjørne, men nok en gang utlignet de oransjkledde - denne gang på et godt frispark fra 25 meter.

Men kampens siste spark på ballen var fra Tiller. Andrea Buberg Sæteren stilte seg opp på et frispark fra 18 meter og bare dunket ballen over muren og i nærmeste kryss på det lekreste vis - 3-2 til Tiller og nok en ellevill overtidsseier på Utleira kunstgress.

G19-2 skulle svare på forrige rundes tap for Gimse, og det gjorde de til gangs i bortekampen mot Flatås. Rødtrøyene tok imidlertid ledelsen tidlig, men så var det kun Tiller det handlet om. Josab Tesfays to raske scoringer snudde kampen i blåtrøyenes favør, og det ledet 4-1 til pause etter scoringer av Kasper Svardal Lund og David Tertels.

Tiller fortsatte i andre omgang og økte ledelsen ytterligere. Tesfay, Emilian Eilertsen og Gabriel Meisingset sørget for en glimrende 7-1-seier.

Kveldens siste oppgjør var på TOBB Arena Sør, der G16-3 tok imot Astor 2. Der endte det med et 0-8-tap.
Rekruttene sørget for jubel

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mai 2022

Slik endte søndag- og mandagskampene.

Vi synes Andrea Holm Aune kler helblått! På søndag scoret hun et nytt kremmerhus i andrelagskampen mot NTNUI. Bildet er fra A-lagskampen mot Hødd dagen før.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet søndag. Først tapte G14-1 1-3 for Oppdal før G19-2 tapte 1-6 for Gimse og herrer-2 feilet i 1-2-tapet borte mot Åfjord.

Bedre gikk det på TOBB Arena Sør der U20 tok imot studentene fra NTNU i 3. divisjon kvinner. Tiller fikk en drømmestart og ledet 2-0 etter 11 minutter takket være et selvmål og en nettkjenning fra Ida Sofie Bye-Andersen.

Blåtrøyene hadde full kontroll selv om målbonanzaen uteble. Isabel Teigen la på til 3-0 i andre omgang før gjestene i grønt reduserte rett etterpå.

Comeback-spilleren og rutinerte Andrea Holm Aune punkterte kampen med et fantastisk langskudd rett før slutt. Tiller vant dermed 4-1 og fortsetter å beholde sin plassering nærme toppen av tabellen.


13-åringer i målkalas

Søndagens kampeldorado fortsatte fra G16-1. De tok imot Ranheim og fikk en perfekt start med scoring av Erik Røsand Damås, men gjestene fra fjæra utlignet i andre omgang og kampen endte 1-1.

Kveldens siste oppgjør var på Nissekollen, der J13-2 spilte "hjemmekamp" mot Nardo. Her ble det stor Tiller-jubel etter en solid 6-1-seier takket være scoringer av Oda Jenssen, Madeleine Berglund-Tonning (2), Tonje Viktil Fellman (2) og Sara Celin Rosmo.

Fotballens festdag er kanskje for mange på Lerkendal, men også på TOBB Arena Sør var det to mandagsoppgjør. Først ut var G13-1 som møtte Astor, der Tiller vant hele 8-4 etter scoringer av Patrik Tørset Johnsen (3), Martin Jensen (3), Mathias Samson og Leon Pelu.

G14-2 avsluttet kvelden, men måtte se seg beseiret 2-0 av Ranheim 2.


Vi gleder oss til de neste kampene!


Forza Tiller!Ni mål, null baklengs og festfotball

Postet av Marius L. Larsen den 15. Mai 2022

Lekende seire for både kvinner A og herrer A på lørdag.

Denne gjengen har vunnet fire kamper på rad i 2. divisjon og topper tabellen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles god lørdag. Moroa startet på TOBB Arena Sør der kvinnelaget tok imot Hødd fra Ulsteinvik, og selv om det faktisk kunne ha stått 4-0 etter de seks første minuttene, ledet i hvert fall Tiller 1-0 etter en flott scoring i lengste hjørne av Andrea Sivertsen Broholm.

Første omgang inneholdt flere store muligheter, men ingen ytterligere scoringer. Gjestene Hødd var aldri i nærheten av å skape noe som helst, for Tiller hadde full kontroll.

Da var det betryggende å se at kampen ble punktert rett etter sidebytte. Etter lekkert angrepsspill, gikk Tiller fra 1 til 4-0 på seks minutter. Først var det Hedda Stuedahl-Karlsen som var iskald alene med keeper, men det ble også kopiert av både Vilde Winge Kristiansen og kaptein Marie Methi.

Thale Hinsverk økte deretter til 5-0 med en knallhard styring fra fem meter etter et perfekt innlegg av Sandra Aardahl Gulstad, og ikke mange minutter senere var det sistnevnte som fastsatte resultatet til 6-0 etter å ha rundet keeper og scoret fra skrått hold.


Tiller er dermed det eneste laget som har vunnet alle kampene så langt. Det betyr fremdeles tabelltopp.

Se kampfakta fra lørdag her


Enveiskjøring i Gruva

Rett etterpå var det Tillers beste menn sin tur borte mot Melhus. Det hersket usikkerhet på om flere av spillerne var klare for kamp grunnet sene skader, men Tor Solvoll, Andreas Fossli og Robin Hermanstad ble alle friskmeldt rett før kampstart.

Og det ble jo utslagsgivende. Hermanstad fant angrepsmakker Espen Mathiassen med et perfekt innlegg og derav hodestøt til 1-0 etter bare tre minutter.

Tiller dominerte banespillet, og Sindre Myrvold Welo doblet ledelsen på et godt frispark via et Melhus-bein rett før pause.

Gjestene bestemte seg for å punktere etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Erling Kleppo Vangen ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Nok en gang var Welo iskald og satte inn 3-0 og game over.

Tiller var faktisk nærmere 4-0 enn hjemmelaget var redusering, men det ble bare nesten i sluttminuttene.


Dermed doblet blåtrøyene antall poeng så langt denne sesongen etter denne befriende seieren. Det betyr at de har heng på lagene over seg på tabellen.

Se kampfakta fra lørdag her

Se høydepunkter her (krever innlogging)
Før avspark: Melhus - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2022

Herrer A tar turen sørover til Melhus lørdag ettermiddag.

Kaptein Brede Frøysa og Knut Kleppo Vangen er klare for en ny duell i Norsk Tipping-ligaen.


Kampinformasjon

🏆 6. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Melhus
📅 Lørdag 14. mai 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Gruva kunstgress (Melhus)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttBerdal klar til kamp

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg i sine elektriske biler og kjører den relativt korte turen sørover til Melhus kommune denne lørdagen, der det skal jaktes på tre nye poeng.

Melhus har fått en tøff start på årets Norsk Tipping-ligaen. De berget plassen med et nødskrik i fjor, og har en oppoverbakke allerede etter fem spilte kamper.

De står med tre poeng, dog like mange som Tiller, etter at de slo Steinkjer for to uker siden. I motsatt ende av skalaen har de sluppet inn hele 21 mål, altså fire i snitt pr kamp.

Melhus kan skimte med tidligere Tiller-spillere, som f.eks. Alpha Doboyou og Martin Kristoffer Berdal. Sistnevnte var naturlig nok ikke med borte mot Rana, men er ventet å stille til start på hjemmekampen mot sin tidligere klubb.


Siste fem kamper:
❌ Junkeren 6 - 0 Melhus
Melhus 0 - 4 Byåsen TF
Bodø/Glimt-2 5 - 1 Melhus
Melhus 4 - 2 Steinkjer
Rana 4 - 1 Melhus


Tett og jevnt

Tiller og Melhus har spilt svært jevne kamper de siste årene. De tre siste oppgjørene har totalt endt med fem Tiller-poeng, der Henning Borgen Gladsø ble matchvinner i fjorårets oppgjør på TOBB Arena Sør.


Siste tre internoppgjør:
2021 Tiller 1 - 0 Melhus
2019 Tiller 1 - 1 Melhus
2019 Melhus 1 - 1 Tiller


Kolstad scoret på overtid

Tiller kommer til dette oppgjøret med tre strake nederlag etter en resultatsmessig skuffende periode den siste tiden. Etter seieren over Trygg/Lade, ble det tap for Kolstad, Nardo og senest Innstranda.

Forrige søndag dominerte Tiller banespillet og skapte nok sjanser nok en gang, men det løsnet ikke foran mål før Lucas Kolstad satte inn 1-2 på overtid.

Nå handler det om å brette opp ermene for å komme tilbake på vinnersporet igjen.


Siste fem kamper:
Tiller 1 - 3 Strindheim TF
Trygg/Lade 2 - 4 Tiller
Tiller 2 - 3 Kolstad
Nardo 5 - 2 Tiller
Tiller 1 - 2 Innstranda


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Welo og Bjerke tilgjengelig

De siste ukene har laget hatt produktive møter og gode treninger for å finne løsninger på den siste tidens utfordringer, og det virker som om laget er heltente på å slå tilbake mot Melhus

På treningsfeltet har de vært mange om beinet, og det er gledelig å se at troppen begynner å nærme seg fulltallig.

Sindre Myrvold Welo er tilbake fra karantene og tilgjengelig for seleksjon. Det samme er Magnus Bjerke, som sto over sist kamp grunnet egentreningssamling.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på fotball.no en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Hødd

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2022

Kvinnelaget jakter sin fjerde strake seier i møtet med Hødd fra Ulsteinvik lørdag ettermiddag.

Sandra Aardahl Gulstad, Thale Hinsverk, Andrea Sivertsen Broholm og Hedda Stuedahl-Karlsen går for nye tre poeng på lørdag.


Kampinformasjon

🏆 4. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Hødd
📅 Lørdag 14. mai 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:

Matchballsponsor:Sju poeng på fire kamper

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Hødd fra Ulsteinvik velkommen til storbyen Trondheim og den blå bydelen denne lørdagen.

Selv om Ulsteinvik har knapt 6000 innbyggere, har Hødd vært et godt lag å regne med både på herre- og kvinnesiden de siste ti årene.

Årets sesong på nivå tre har startet bra. De startet med seier over Blindheim før det ble et noe overraskende tap for Træff. Deretter ble det målløst mot Tynset før de slo Volda på onsdag.

Det betyr at lørdagens oppgjør på TOBB Arena sør blir det tredje på en knapp uke for sunnmøringene, og de har allerede spilt en kamp mer enn Tiller.

Lagets toppscorere er Bertine Eidsaa Ringstad og Mari Seljeset Sandvik med to mål hver.


Siste fire kamper:
✅ Hødd 3 - 1 Blindheim
❌ Træff 3 - 2 Hødd
🔘 Hødd 0 - 0 Tynset
✅ Hødd 1 - 0 Volda


Spillerprofil - Vilde Bjørgård Kristiansen


Vilde Bjørgård Kristiansen er lagets nest yngste spiller (f. '05) og har spilt under Tiller-logoen hele karrieren sin.

Hun var en del av det suksessrike 05-laget som vant cuper og serier i aldersbestemte årsklasser, før hun ble en del av 2020- og 2021-sesongens store J17-lag sammen med den gode 04-årgangen.

Vilde kan bekle flere roller både på midtbanen og i forsvarsleddet, og er en spiller som aldri gir opp uansett hva stillingen er. Hennes store styrker er arbeidskapasitet, duellstyrke og smarthet.


Visste du at Vilde...

...er enebarn, blir aldri sint og har en tendens til å snuble på banen?


Smil, latter og glede

Tiller kommer til denne kampen med forsterket selvtillit etter å ha gjort rent bord i de tre første kampene. Etter noe nervepirrende oppgjør mot både Volda og Blindheim, ble det etter hvert svært enkelt på TOBB Arena Sør sist helg.

Mot Træff var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, da Tiller klinte til og vant ydmykende 9-0 over laget fra Romsdalen etter blant annet et hattrick av Andrea Sivertsen Broholm.


Siste tre kamper:
✅ Tiller 4 - 1 Volda
✅ Blindheim 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 9 - 0 Træff


Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Til lørdagens seriekamp meldes det om bare positiv stemning fra treningsfeltet. Det har vært smil, latter og stor glede etter en mildt sagt strålende seriestart.

Celine Kleiven Vevle er tilbake i trening og nærmer seg 100 %, men Maria Alvestad Høvik er fortsatt ute med en tå-skade. Lagets mange russemedlemmer håper derimot å bli friskmeldt i tide.

På en annen side er det ventet at det faktisk kan være noen gledelige overraskelser i kamptroppen.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Enkelt videre i cupen

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2022

(G19 Tiller 3 - 1 Kolstad) TOBB ARENA SØR: Tiller skal spille 3. runde i G19-NM.

Denne gjengen fortsetter NM-eventyret. Hva blir neste destinasjon?


Sammendrag

* Havnet under, men dominerte store deler
* To straffemål i andre omgang
* Full kontroll mot slutten
* 3. runde neste


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en motbakke å klatre etter en relativ jevn åpning på oppgjøret mot Kolstad onsdag kveld. Etter 19 minutter scoret gjestene fra kloss hold, og Tiller måtte våkne.

Det gjorde de til gangs, og de skapte flere gode halvsjanser, men det var ikke lett å bryte gjennom Kolstads 5-4-1-formasjon der Tiller trillet ballen med bakre firer 15 meter inne på rødtrøyenes halvdel.

Seks minutter før pause kom den forløsende 1-1-scoringen. Vi tror det var et skudd fra Elias Sandøy Myrvågnes fra 25 meter som skiftet retning og fikk en perfekt bue over en utrusende keeper og i mål.

Hjemmelaget fortsatte kjøret mot motstanderens mål også etter sidebytte, og det var heftige minutter til å begynne med. Blåtrøyene fikk straffespark der Jonas Bardo Fossen Thanem var iskald og satte inn 2-1 - kampen var snudd.

Få minutter senere ble samme angriper felt og Thanem valgte å ta kampens andre ellevemetersspark selv. Den satte han også sikkert i mål, og da begynte man å sniffe litt på 3. runde i NM.

Blåtrøyene kontrollerte inn resultatet i sluttminuttene, og strengt tatt var Tiller nærmere 4-1 enn gjestene var redusering.


Vi gratulerer våre gutter med seier og avansement i 3. runde i cupen!

Uten å sitte med kalenderen foran oss, regner vi med at den skal spilles i løpet av juni.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 1 Kolstad Fotball
0-1 19'
1-1 selvmål 39'
2-1 Jonas Bardo Fossen Thanem (str.) 52'
3-1 Jonas Bardo Fossen Thanem (str.) 56'

2. runde NM G19 Telenor Cup
Onsdag 11. mai 2022 kl.20.00
Gult kort Tiller: Joakim Harsvik Alstad (78')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne (k), Joakim Harsvik Alstad, Sondre Grøtte, Erik Schaanning Thome, Sondre Kvikstad Stuen, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Jonas Bardo Fossen Thanem, Fredrik Alexander Myrvold.

Innbyttere: Martin Nicolaisen, Ludvik Hoff-Weie, Elias Kolstad Aarvåg, Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Kasper Svardal Lund, Edvard Stølan.De yngste sikret seks poeng

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2022

UTLEIRA KUNSTGRESS / TOBB ARENA SØR: Både kvinner-2 og herrer-2 vant sine kamper mandag kveld.

Sandra Vilvang Halseth ble matchvinner på overtid mot Utleira.


Det var nemlig duket for et realt dobbeltoppgjør for våre nest beste kvinnelige og mannlige utøvere denne mandagskvelden. Kvinner-2 gjestet Utleira i en svært tøff batalje i 3. divisjons mens herrer-2 tok imot Flatås til et heftig lokaloppgjør i 5. divisjon.

På Utleira var det hjemmelaget, som i fjor kjempet med A-laget om opprykk til 2. divisjon, som kom best i gang med et tverrliggerskudd etter sju minutter.

Tiller 2 kjempet seg inn i kampen og skapte noen halvsjanser før pause, men det skjedde mer etter sidebytte. Gjestene fikk en dobbelsjanse tidlig i andre omgang først ved en stuss på en corner som gikk rett forbi alle, og deretter ble Ingeborg Nyberg Hansens skudd fra ti meter til slutt reddet av keeper.

I motsatt ende vartet keeper Marita Flataunet opp med en mesterlig dobbelredning kvarteret før full tid, da hun først reddet et hardt skudd fra kloss hold før hun hindret returen å gå i nettmaskene.

Begge lag hadde sine gode muligheter helt på tampen, og det så ut til at toppoppgjøret skulle ebbe ut i 0-0. Men to minutter på overtid falt avgjørelsen. 16-årige Sandra Vilvang Halseth driblet bort to forsvarsspillere og satte ballen kontant i lengste hjørnet fra 15 meter til ellevill Tiller-jubel både på banen, tribunen og sidelinja.

Et herlig øyeblikk fra en spiller som nylig har kommet tilbake for fullt etter en langvarig korsbåndsskade.


Se kampfakta her


15-åring og A-lagstrener i scoringshumør

Michael Løkken scoret i sin første seniorkamp. Bildet er fra et tidligere oppgjør i år.


På TOBB Arena Sør rett etterpå var herrer-2 allerede i gang mot Flatås. Her var det et klart Tiller-overtak fra start til slutt, men målene måtte scores for å vinne.

I det 26. minutt var det nemlig banens yngste spiller som skulle få vise seg frem. 15-årige Michael Løkken vartet opp med det vi har fått tilbakemelding på var en lekker scoring, og dermed 1-0 til de blå i målprotokollen.

Stillingen holdt seg til pause, og rett etter sidebytte var det utrolig nok A-lagstrener Marius Jacobsen som doblet ledelsen.

17-årige Petter Selvaag Solbakken fikk æren av å score Tillers siste mål få minutter senere.

En flott 3-0-seier og et ytterligere byks oppover på tabellen.


Se kampfakta herKnepent hjemmetap

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2022

(Tiller 1 - 2 Innstranda) TOBB ARENA SØR: Tiller tapte sin tredje strake kamp etter en skuffende forestilling søndag ettermiddag.

Andreas Solstrand Fossli startet sin første fotballkamp på veldig, veldig lenge.


Sammendrag

* 0-0 halvveis
* Tam første omgang, bedre etter sidebytte
* 0-1 mot spillets gang
* Store sjanser ved Hermanstad
* Kolstad scoret på overtid


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen holdt på å sette inn 1-0 etter bare seks minutter, men Henning Borgen Gladsøs heading på frispark fra Knut Kleppo Vangen gikk over mål.

Det var ikke så mye å skrive hjem om etter de første førtifem minuttene. Robin Hermanstad skjøt like over fra skrått hold etter en perfekt pasning fra Andreas Solstrand Fossli, og kaptein Brede Frøysa holdt på å score fra 30 meter, men ballen snek seg utenfor nærmeste stolpe.

Andre omgang startet med at Innstranda banket et frispark kontant i stolpen før Hermanstad kom alene med keeper, men skjøt rett på gjestenes sisteskanse.

I det 56. minutt fulgte Tiller ikke med i timen på et innlegg fra sin høyreside, der en grønnkledd angriper sto helt alene på bakre stolpe og tuppet ballen i mål.

Blåtrøyene hadde mulighetene til å utligne, men verken Espen Mathiassens heading på corner eller Erling Kleppo Vangens skuddforsøk endte innenfor stengene.

Istedenfor doblet nordlendingene ledelsen etter 72 minutter. Et innlegg ramlet ned på bakre og lagt tilbake på tolv meter, der et skudd gikk rett i mål.

Blåtrøyene hadde gigantiske målsjanser i sluttminuttene, der både Hermanstad og Frøysa kunne ha redusert fra kloss hold. Samtidig skjøt førstnevnte i tverrliggeren fra 14 meter.

På overtid reduserte Lucas Kolstad til 1-2 med et flott skudd fra 16 meter - hans første A-lagsmål i Norsk Tipping-ligaen - men Tiller rakk dessverre ikke flere angrep før dommeren blåste av.


Lørdag 14. mai kl.14.00 borte mot Melhus er guttas neste utfordring.

Den blir minst like viktig.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 2 Innstranda IL
0-1 56'
0-2 72'
1-2 Lucas Kolstad 90'

5. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 8. mai 2022 kl.16.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget

Tor Solvoll, Espen Amandus Mathiassen, Henning Borgen Gladsø, Niklas Danielsen Solem, Sindre Olufsen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Andreas Solstrand Fossli, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' Gladsø --> Joakim Harsvik Alstad
64' Fossli --> Alexander Kvalvik
72' Mathiassen --> Gard Ragnar Killingberg

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Nils Gunnar Barstad Eggen, Fredrik Myrvold, Erik Schaanning Thome, Elias Sandøy Myrvågnes.Før avspark: Tiller - Innstranda

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2022

Tiller tar imot jumbolaget Innstranda søndag ettermiddag.

Kom igjen, dere blå!!


Kampinformasjon

🏆 5. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Innstranda
📅 Søndag 8. mai 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttIngen seier enda

På selveste fredsdagen tar Tiller imot Innstrandens Idrettslag, ofte forkortet til Innstranda, fra Bodø i den femte serierunden i Norsk Tipping-ligaen.

Innstrandas fire første seriekamper har ikke endt med så mange jubelscener. Etter at de karret seg til et noe overraskende 4-4-resultat borte mot Nardo i åpningskampen, er det det eneste poenget de foreløpig har plukket med seg.

Det betyr at de befinner seg på en jumboplass, men bare to poeng bak de blåkledde fra Tillerbyen.

Deres toppscorer er Emil Hjelmseth Olsen med to nettkjenninger.


Siste fire kamper:
🔘 Nardo 4 - 4 Innstranda
❌ Innstranda 0 - 5 Bodø/Glimt 2
❌ Rana 2 - 1 Innstranda
❌ Innstranda 1 - 5 Kolstad


Tiller må opp

Tiller kommer til dette oppgjøret full av revansjelyst etter en skuffende periode den siste tiden. 4-2-seieren over Trygg/Lade er de eneste poengene blåtrøyene har vunnet så langt i sesongen, og det betyr alle mann til pumpene søndag ettermiddag.

Blåtrøyene står altså med tre poeng på fire kamper, og skal man henge med øvre sjikt av tabellen, betyr det mye å beseire Innstranda.

Forrige oppgjør mot Nardo endte med et mindre pent tap, så her må Tiller virkelig våkne for å kjenne på jubelscenene etter kampslutt.


Siste fire kamper
❌ Tiller 1 - 3 Strindheim TF
✅ Trygg/Lade 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 2 - 3 Kolstad
❌ Nardo 5 - 2 Tiller


Solem og Fossli klar

Tiller kan endelig glede seg over at flere spillere er tilbake i trening og klar for seleksjon til søndagens duell mot Innstranda.

Forsvarsspiller Niklas Danielsen Solem har trent godt denne uka og meldes kampklar, og det samme gjør Andreas Solstrand Fossli.

Fra før jobber Gard Ragnar Killingberg og Henning Borgen Gladsø med tiden for å være i tipp-topp form til søndag.


Sindre Myrvold Welo er den eneste utilgjengelige fra den siste tiden, ettersom han soner rødkortet han pårdro seg for to uker siden.


Tillers kamptropp publiseres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.Ni mål, tre poeng og tabelltopp

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2022

(Tiller 9 - 0 Træff) TOBB ARENA SØR: De blåkledde fra Tillerbyen befester sin posisjon på toppen av tabellen etter storseier lørdag ettermiddag.

Denne gjengen kan juble over en fanastisk seriestart og fremdeles tabelltopp. På bildet mangler Tiril Olsen og Marita Flataunet.


Sammendrag

* Etter å ha fått 1-0, så løsnet det
* Hattrick av både Broholm og Stuedahl-Karlsen
* Hinsverk avsluttet festen
* Kunne ha vært enda større margin
* Fortsatt på tabelltopp


Kamprapport (på limerick)

Det var en gjeng fra Tiller
Som skulle rive motstanderen i filler
Selv om det tok litt tid
Var det én som dro forbi
Da Gulstad gjorde alt selv og løp inn 1-0 uten briller

Et dominerende hjemmelag ga alt i god tro
Vi tror Stuedahl-Karlsen fikset mål nummer to
Det var fra ti meter i duell med Vilde
Dessverre har vi ingen bilde
Men vi hørte på de andre som bidro

3-0 kom rett etterpå igjen fra Hedda
Et kanonskudd fra 30 meter som ingen redda
Etter pause var kampen egentlig ferdig
Da Kristiansen og Broholm gjorde det verdig
Med 4- og 5-0 da de lå i sivet som gjedda

Gulstad pøste på med målgivende pasninger
Hun sørget for at Twitter leverte ut kraftige plinger
Hattrick-Stuedahl-Karlsen scoret nummer seks
Broholm det sjuende på ren refleks
Det var like før man fikk vinger

Hun rundet keeper og fikset 8-0 i sitt hattrick
Banens beste var det Broholm som fikk
Spørsmålet var om det kom mer
Det er det jo øynene som ser
For her skulle vi ha flere klikk

Hun løp og løp og scoret Tillers niende
Det var også ganske befriende
Hinsverk stanget en corner i mål
Resten av dødballene gikk i retning Kvål
Tiller kunne gå av banen smilende

Nå er det tre av tre og ni poeng
En fantastisk start i et ukjent terreng
Hødd venter på TOBB neste lørdag
De blå føler uansett ikke et stort behag
Det skal fortsette å kjøre på fra en solid gjeng


Kampfakta

Tiller IL 9 - 0 SK Træff
1-0 Sandra Aardahl Gulstad 26'
2-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 33'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 38'
4-0 Vilde Winge Kristiansen 48'
5-0 Andrea Sivertsen Broholm 50'
6-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 68'
7-0 Andrea Sivertsen Broholm 70'
8-0 Andrea Sivertsen Broholm 84'
9-0 Thale Hinsverk 88'

3. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 7. mai 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Tiril Olsen, Synne Aunehaugen (k), Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Dina Hellebust Hegerberg, Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Marita Flataunet, Marie Methi, Vilde Bjørgård Kristiansen, Louisa Stuedahl, Hege Snåsøy Hovdahl, Idun Benjaminsen.Før avspark: Tiller - Træff

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2022

Våre beste kvinner jakter sin tredje strake seier i hjemmemøtet med uforutsigbare Træff lørdag ettermiddag.

Blir det tre strake for denne gjengen?


Kampinformasjon

🏆 3. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Træff
📅 Lørdag 7. mai 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Sesongkortholdere tilgang på Blåstua før kamp og i pausen
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:Matchballsponsor:Jocelyn har aldri vunnet på TOBB

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Træff velkommen til Trondheims sørside og TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Molde-laget har fått en variabel sesongstart med ett tap og en seier. I åpningskampen borte mot Herd tapte grønnbuksene hele 9-1, men så ble det endring i kamp nummer to. Forrige helg ble Hødd, som slo Blindheim i sin åpningskamp, beseiret 3-2.

Lea Hermine Sørensen Fornes og Ane-Elisa Hagset er lagets toppscorere gjennom de siste årene, og begge er klare for kamp på TOBB Arena Sør.

Ellers vil det bli en tilbakekomst for en trønder. Jocelyn Yokwe ('02) fra Gimse spiller til daglig for Træff, men hun har enda til gode å vinne på TOBB Arena Sør gjennom alle sine møter med den blå bydelen.

I fjorårets halve sesong ble det bare én seier på ni forsøk for Træff, og det var borte mot Hødd (3-0). Allikevel havnet laget på en klokkeklar jumboplassering, selv om det aldri endte med nedrykk.


Se tabellen fra fjorårets 2. divisjon avd. 5 her


Siste to kamper:
❌ Herd 9 - 1 Træff
✅ Træff 3 - 2 Hødd


Spillerprofil - Marie Schult Optun


19-årige Marie kom til Tiller fra moderklubben Gimse i forkant av 2018-sesongen. Det betyr at årets sesong er hennes femte - et lite jubileum.

Den raske og kompromissløse spilleren har vist seg fra sin allsidige side de siste årene. Fra å være en konstant trussel som angrepsspiller, noe hun fortsatt er, har hun vist at hun også behersker roller bakover i banen med bravur.

Hun har startet begge årets kamper så langt, og jakter en ny startplass på lørdag.


Maries personlige sponsor er Nardo Bil Orkanger.


Visste du at Marie har...

...fått gult kort i hver seniorsesong, scoret mål hvert år og ofte et smil på lur?


Høvik ute

Tillers beste kvinner kommer til oppgjøret mot Træff med stor selvtillit og en vanvittig entusiasme i en allerede gledesfylt spillergruppe.

Lagets debutsesong i 2. divisjon har startet på best tenkelig vis, der både Volda og Blindheim har blitt beseiret med god margin, som har ført til at de blå er å finne på toppen av tabellen.

Forrige oppgjør i Ålesund ble spennende selv om Tiller hadde god kontroll. Et hjemmelag som la seg bakpå og satset på kontringer ble umiddelbart stanset av ti blå og en gul spiller, og Tiller vant til slutt 3-0.

Nå fortsetter jakten på flere poeng.


Siste to kamper:
✅ Tiller 4 - 1 Volda
✅ Blindheim 0 - 3 Tiller


Til lørdagens kamp er flere tilnærmet 100 % skadefri og i kampform. Tiril Olsen, Synne Aunehaugen og Dina Hellebust Hegerberg spilte omtrent en omgang sist helg, og de to førstnevnte fikk en hel kamp i 3. divisjon på mandag.

Celine Kleiven Vevle fortsetter å jobbe med å bli skadefri, mens Maria Alvestad Høvik er dessverre ute med en vond tå.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.Dominerende og ett poeng

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mai 2022

(Tiller-2 2 - 2 Malvik) TOBB ARENA SØR: Tiller 2 dominerte mot forhåndsfavoritten mandag kveld, der det ble et hardt tilkjempet poeng.

Den unge U20-gjengen pluss hjelp av fire seniorspillere spilte rundt et godt Malvik-lag mandag kveld.


Sammendrag

* Ledet to ganger
* Utligninger umiddelbart
* Fullstendig Tiller-dominans i ballinnehav
* Skapte store målsjanser til å vinne


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen kunne faktisk ha havnet under etter bare tre minutter, men det gode skuddet fra Malviks mangeårige toppscorer traff stolperoten.

Men så handlet det meste om hjemmelaget. For en kamp Tiller leverte denne mandagskvelden. De hadde full kontroll på banespillet og så skapte de flere store målsjanser. En særdeles livlig Cornelia Nordtug Knudsen fikk to gode muligheter som gikk like utenfor, og samme skjebne opplevde Vilde Bjørgård Kristiansen fra skrått hold.

Men da Ingeborg Nyberg Hansen serverte Emma Kalvøy Bye alene med keeper, ble det endelig jubel. Hun rundet keeper og banket ballen i mål til 1-0 og herlige gledesscener.

Dessverre varte ledelsen like lenge som en ny sommerlåt. Tiller misset på markeringen på et hjørnespark, der gjestenes toppscorer stanget inn 1-1 fra kloss hold.

Resten av første omgang var preget av et angripende Tiller-lag som var nære ved å spille fri både Kalvøy Bye og Isabel Teigen flere ganger, men det skulle betale seg i starten av den andre omgangen.


Spilte Malvik ultralave - men vinnermålet uteble

Få minutter etter sidebytte startet hjemmelaget med et massivt press, og det førte til at Malvik måtte ty til ulovlige hjelpemidler. På et frispark fra 25 meter sa Nyberg Hansen takk for ballen og hamret inn 2-1 i lengste hjørne på lekkert vis.

Men ledelsen holdt i et knapt minutt. Ut av ingenting rotet Tiller det til i bakre rekker, og plutselig utlignet Malvik til 2-2 fra 14 meter.

Tiller ga seg uansett ikke. De fortsatte å styre banespillet mot et svært lavtliggende Malvik-lag som satset alt på kontringer på sin kaptein.

Kalvøy Bye skjøt i nettveggen, Nordtug Knudsen skjøt rett på en utrusende keeper og Ida Sofie Bye-Andersen blåste ballen over fra 12 meter.

Malvik var frempå ved en anledning, men en god redning fra Tiller-keeper Ayla Latifi hindret bortejubel. 

Yngstejenta Bye-Andersen fikk kampens siste mulighet helt på tampen, men et skuddforsøk gikk rett på keeper som ga retur, men det var ingen blå spillere som fulgte opp.


En fantastisk gjennomført kamp av Tiller førte til ett poeng. Dog er det overhodet ingen grunn til å henge med hodet - det er bare å fortsette.

Neste kamp blir hittil den tøffeste. Mandag 9. mai venter fjorårets opprykksrival Utleira på bortebane.


Kampfakta

Tiller IL-2 2 - 2 Malvik IL
1-0 Emma Kalvøy Bye 23'
1-1 27'
2-1 Ingeborg Nyberg Hansen 49'
2-2 50'

4. runde Adressa-ligaen 3. divisjon kvinner
Mandag 2. mai 2022 kl.20.30
Gult kort Tiller: Vilde Bjørgård Kristiansen (39')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 75


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Kaja Sofie Johansen, Tiril Olsen, Synne Aunehaugen, Emma Jensen (k), Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Vilde Bjørgård Kristiansen, Cornelia Nordtug Knudsen, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Hege Snåsøy Hovdahl, Ida Sofie Bye-Andersen, Ida Nygård.Borteseier og tabelltopp

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2022

(Blindheim 0 - 3 Tiller) BLINDHEIM STADION: Kvinnelaget ledet tidlig, deretter økte og vant i sin første bortekamp i 2. divisjon lørdag ettermiddag.


For en glede! Seks poeng på to forsøk i debutsesongen i 2. divisjon - så langt!


Sammendrag


* Gulstad scoret etter fire minutter
* Store målsjanser
* Sen punktering
* Herlig debutant mot slutten
* To seiere på to forsøk


Kamprapport


De blåkledde fra Tillerbyen hadde lagt kampplanen grundig etter en solid start på helga. Busstur til Ålesund fredag ettermiddag og trening på Color Line Stadion på kvelden førte til friske bein på lørdag.


Og det startet på perfekt vis. Thale Hinsverk serverte Sandra Aardahl Gulstad med en lekker gjennombruddspasning, og alene med keeper satte sistnevnte ballen kontant i hjørnet til 1-0.


Hjemmelaget Blindheim sto høyt til å begynne med, men de ble spilt lave av et ballsikkert Tiller-lag. Det førte til at det ble vanskelig å skape sjanser på løpende bånd, men noen store ble det.


Gulstad kom skrått mot keeper og skjøt rett på den rutinerte sisteskansen, Andrea Sivertsen Broholm skjøt like over på et hjørnespark og fra bakre stolpe føyk ballen like over tverrligger fra Vilde Winge Kristiansen.


I motsatt ende hadde Tiller-keeper Marita Flataunet lite å svette for. Hun satte i gang spillet hurtig og var en viktig sweeper i flere tilfeller.Tiller-dominans og flere scoringer


Men heldigvis fikk Tiller det som fortjent i starten av andre omgang. Et tålmodig Tiller-lag rullet opp et godt angrep, der Broholm fant Marie Schult Optun med en glimrende pasning på vei gjennom. Hun fikk motstand i to forsvarsspillere, men fintet seg forbi dem og banket inn 2-0 fra tolv meter.


Og nå var det bare Tiller ute på banen. Optun hamret ballen over mål fra samme distanse som scoringen, Mari Kristine Vik skjøt en corner direkte i lengste stolpe og så var det to annulerte scoringer som Tiller forsto lite av.


Seks minutter før slutt falt endelig avgjørelsen. Vilde Winge Kristiansen tråklet seg gjennom forsvaret og kom skrått mot keeper som reddet det første forsøket, men returen ble chippet elegant i mål.


3-0 og en eim av ny seier.


Rett etterpå måtte Flataunet ut i full strekk for første gang i kampen før hun gledelig byttet med sin gode venn og U20-keeper Ayla Latifi. Dermed fikk den ekstremt dedikerte sisteskansen sin fortjente A-lagsdebut i 2. divisjon.


Tiller gikk rett til topps med denne trepoengeren, og de står nå med full pott etter de to første rundene.


Neste oppgjør er mot Træff lørdag 7. mai kl.14.00 på TOBB Arena Sør.Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Kampfakta


Blindheim IL 0 - 3 Tiller IL

0-1 Sandra Aardahl Gulstad 4’

0-2 Marie Schult Optun 53’

0-3 Vilde Winge Kristiansen 84’


2. runde 2. divisjon kvinner avd. 5 

Lørdag 30. april 2022 kl.14.00

Tilskuere Blindheim Stadion (Ålesund): ca 80Laget:


Marita Flataunet, Marie Schult Optun, Maria Alvestad Høvik, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.


Innbyttere: Ayla Elise Buzzi Latifi, Dina Hellebust Hegerberg, Tiril Olsen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Synne Aunehaugen.