Kategori

Til topps, sølv og nasjonalt sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 20. Feb 2022

Tiller har vunnet to futsaldivisjoner, og nå venter nasjonalt sluttspill. Slik var Tiller-helga.

Maria Alvestad Høvik (t.v.), Andrea Sivertsen Broholm, Dina Hellebust Hegerberg og Vilde Bjørgård Kristiansen sendte Tiller på nok en seierstokt i KVT-hallen i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde mye å juble for i helga, for gjett om det var en særdeles solid lørdag.

Helga startet nemlig i Charlottenlund VGS-hallen, der Tiller 3 spilte om avdelingsseieren i 2. divisjon futsal kvinner. Laget består utelukkende av spillere fra den nylig etablerte U20-gruppa, og etter en stor 13-0-seier over Oppdal i dagens første kamp, var det nemlig duket for en gruppefinale mot Melhus i seriens siste kamp.

Ingeborg Nyberg Hansen sendte Tiller oppskriftsmessig i føringen etter bare tre minutter, men Melhus jobbet hardt og stresset blåtrøyene til å gjøre feil.

Men i andre omgang viste Tiller hva som bor i dem. Nok et nettsus fra Nyberg Hansen samt scoringer fra Cornelia Nortug Knudsen, Isabel Teigen og Andrea Buberg Sæteren sørget for at det til slutt ble 5-1-seier for de blå.

Dermed kunne de juble over en knallsterk 1. plass og dermed avdelingsseier i sin futsalseriedebut på seniornivå.


Gratulerer med seier, jenter!


Sluttabell futsal 2. divisjon kvinner avdeling 2


Kretsmester - Hønefoss neste

Senere på lørdag var kvinnelaget i aksjon i 1. divisjon futsal med henholdsvis Tiller 1 og Tiller 2. Førstelaget hadde allerede vunnet divisjonen før siste kamphelg - og dermed blitt kronet kretsmester - og det har i etterkant blitt bekreftet at Tiller skal representere Trøndelag i et nasjonalt sluttspill helga 25.-27. mars i Hønefoss.

Mer informasjon om sluttspillhelga er ventet å komme innen kort tid.

Lørdagens 1. divisjonskamper i KVT-hallen endte bare med Tiller-seiere. Først ble det en 2-0-seier for Tiller 2 over NTNUI og deretter ble samme motstander beseiret hele 6-0 med Tiller 1.

Kveldens siste oppgjør ble altfor spennende mot forhåndsfavoritt Utleira, men Tiller 2 ga seg aldri. De snudde kampen fullstendig og vant til slutt helt fortjent 3-2 etter et lekkert vinnermål av Louisa Stuedahl, assistert av Hege Snåsøy Hovdahl, på et angrep som startet helt bakerst hos Marita Flataunet.

Tiller 2 klatret dermed forbi Utleira på tabellen, hvor Tiller 1 raget høyest med nesten dobbelt så mange poeng som NTNUI på 2. plass.


Gratulerer med en fantastisk sesong, jenter!


Sluttabell futsal 1. divisjon kvinner


Sølv i Selbu - tap for herrene
Sølvjentene i Selbu. Foto: Frode Helgheim.


Lørdagen ble helt fullkommen med J14s knallsterke prestasjon i B. Langseth Arena Cup i Selbu. I den flotte kunstgresshallen har Tiller tidligere levert gode prestasjoner i, og årets J14-lag ville ikke være noe annerledes.

De tok seg helt til en finale i J15-klassen, og der ventet ett år eldre Klæbu. Tiller tapte kanskje finalen 1-3, men de vant publikums hjerter i form av en upåklagelig innsats og vinnervilje.

Vi gratulerer J14 med en herlig sølvpokal!


Helga ble avsluttet med guttas futsalserier i både 1.- og 2. divisjon. Tiller 1 i 1. divisjon klarte ikke å stille lag grunnet sykdom på lørdag, så de tapte dermed begge oppgjørene på walkover.

Tiller 2 i 2. divisjon møtte Utleira 2 og Rennebu, men det ble tap i begge oppgjør henholdsvis 1-4 og 4-5. Laget har opprinnelig en utsattrunde igjen å spille for å fullføre sesongen, men det hersker usikkerhet om NFF Trøndelag vil gjennomføre.


Tabell futsal 1. divisjon menn
Tabell futsal 2. divisjon menn avdeling 2Kleppo Vangen klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Feb 2022

Herrer A har sikret seg to ettertraktede spillere.

Knut (t.v.) og Erling med hovedtrener Marius Jacobsen i midten.


Tiller Idrettslag Fotball er veldig fornøyd med å ha sikret seg signaturene til Knut (23) og Erling (21) Kleppo Vangen fra Tynset.

Brødrene fra Nord-Østerdal har trent med Tiller siden i fjor høst, og mange klubber både på eget og høyere nivå har ligget langflate etter duoen.

Men nå har de tatt et godt valg ved å spille i helblått under den nye hovedtreneren Marius Jacobsen i 2022-sesongen.

Knut er i hovedsak angrepsspiller mens lillebror Erling trives best på midtbanen. I Tynsets opprykkssesong i 2019 scoret Knut 21 mål på 24 kamper, mens det ble fem nettkjenninger på en halv sesong i fjor.

Erling nøyde seg med én scoring i fjorårssesongen sammenlignet med ni fulltreffere i 2019.


Byggeklossene er dermed i gang for våre beste menn, og vi har flere gode nyheter å offentliggjøre allerede i kommende uke.


Velkommen til den blå bydelen, Knut og Erling!


Forza Tiller!

Hegerberg klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Feb 2022

Kvinnelaget forsterker seg.

Dina Hellebust Hegerberg blir å finne i helblått i 2022.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at Dina Hellebust Hegerberg (21) har signert for kvinnelaget som i år skal kjempe i 2. divisjon - og i toppen i 1. divisjon futsal.

Hegerberg kommer opprinnelig fra Brekkåsen, rett sør for Tiller, og hun ankommer den blå bydelen med mye erfaring i bagasjen.

Hun har tidligere spilt for den gang Trondheims-Ørn 2 i 2. divisjon, Byåsen Kvinnefotball og sist KIL/Hemne i 1. divisjon. I 2020-sesongen spilte hun 16 kamper og scoret to mål for de grønn- og hvitstripede fra Kyrksæterøra.

Hegerberg er opprinnelig midtbanespiller, men kan også bekle sentrale roller som midtstopper og angriper. Hun får sin Tiller-debut da laget møter G16 til nok en treningskamp onsdag ettermiddag.


Velkommen til oss, Dina!Seriemester før siste helg

Postet av Marius L. Larsen den 6. Feb 2022

Tiller har vunnet 1. divisjon futsal kvinner allerede før siste kamphelg.

Vilde Winge Kristiansen (t.v.) og Thale Hinsverk kan smile bredt over en solid futsalsesong. Her fra 6-0-seieren over KIL/Hemne i dag.


De blåkledde fra Tillerbyen kan juble over en knallsterk seier i 1. divisjon futsal kvinner i den spesielle sesongen 2021/22.

Det ble klart etter helgas kamper. Opprinnelig skulle kampene spilles et annet sted som det senere kom kontrabeskjed på, og da hev Tiller seg rundt og varslet selv fotballkretsen om muligheten til å avvikle helgas runde i KVT-hallen.

På hjemmebane fikk publikum se to heltente Tiller-lag som kjempet iherdig om tre poeng. For spennende i første kamp ble det, da Tiller 1 møtte Tiller 2. Førstelaget ledet lenge 4-1 før andrelaget hentet inn til 4-3, men så fastsatte de helblå resultatet til 5-3.

I Tiller 1s andre kamp ble det en knallsterk 6-0-seier over KIL/Hemne før Tiller 2 avsluttet Tiller-dagen med en knepen, men råsterk 6-5-seier over NTNUI 2.

Ettersom NTNUI 1 spilte uavgjort i sin siste kamp mot Utleira, kan ingen andre lag ta igjen Tiller 1 på tabellen selv med en kamphelg igjen. Den spilles også i KVT-hallen om to uker.


Se tabellen her


Vi gratulerer jentene med GULL!


Forza Tiller!