Kategori

Møter Marcus og Martinus

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2022

Våre beste menn får mange lokaloppgjør også i 2023, men også en kjent artistduo kan ta turen til TOBB Arena Sør. Se hvem Tiller møter her.

Denne gjengen gjør seg klare for en ny vinter og sesong. Her fra en kruttsterk 6-0-seier over Kolstad i siste serierunde i oktober.


De blåkledde fra Tillerbyen har akkurat rukket å runde av 2022-sesongen med stil, der Tiller vant sine fire siste kamper og klatret dermed trygt ut av nedrykksgjørma de hadde en fot i så sent som i månedsskiftet september/oktober.

Nå har både A-laget og andrelaget fått vite sine motstandere. I Norsk Tipping-ligaen blir det trønderske kolleger og et gjensyn med Bodø/Glimt 2 og Rana samt et nytt bekjentskap i Mosjøen. Sistnevnte er nyopprykket og har artisttvillingene Marcus og Martinus på laget, der Marcus Gunnarsen ble lagets toppscorer med 19 fulltreffere.


Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 2023:
Rosenborg 2
Byåsen TF
Bodø/Glimt 2
Verdal
Trønder-Lyn
Kolstad
Kristiansund BK 2
Nardo
Orkla
Rana
Mosjøen
Steinkjer
Strindheim TF
Tiller


5. divisjon avdeling 2 2023:
Svorkmo
Selbu
Tiller 2
Rindal
Malvik
KIL/Hemne 2
Orkanger
NTNUI 2
Trygg/Lade 2
Utleira
Vestbyen
Dolmøy


Avdelingsoppsett for Tiller 3 i 6. divisjon blir klart i slutten av januar.

Terminlisten i Norsk Tipping-ligaen er ventet å komme før jul.

Avdelingsoppsett for kvinner A i nye 2. divisjon er ventet å komme innen kort tid.Åpningsseier og bronse

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 2022

Mange haller å holde kontroll på i helga. Her er vår oppsummering.

Siri Berg-Johansen (t.h.) herjet sammen med Celine Kleiven Vevle i futsalserien i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga i Flatås Julecup og Flatåshallen, der J14 og G16 skulle gjøre opp om de største pokalene.

G16s to lag avanserte til åttedelsfinale på søndag, der begge ble knepent utslått. J14s to lag kom begge til kvartfinale, der det ene laget avanserte til semifinale. Der ble det stopp, og blåtrøyene måtte gjøre opp om bronsen mot Astor. I bronsefinalen ble det dessverre et hårfint 0-1-tap etter golden goal.

Vi gratulerer J14 med fjerdeplass i Flatås Julecup.


Dobbel bronse

I den siste helga av Heimdal Indoor var G14 og G19 i aksjon i konkurranseklassene.

Sistnevnte spilte også om kretsmesterskapet, men det ble stopp i semifinalen. Dermed måtte G19 ta til takke med en delt bronsemedalje.

G14 gikk helt til semifinale før de opplevde nederlag. Dermed skulle de ut i kampen om bronsen, og naboduellen mot Kattem ble så spennende som først antatt. Tiller vant til slutt 3-2 og kunne dermed juble over 3. plass.

Vi gratulerer G14 og G19 med bronse i Heimdal Indoor.


To av to

Tiller spilte også åpningskamper i 2. divisjon futsal kvinner. De blåkledde møtte først Malvik, og det ble en ensidig affære. Tiller viste seg fram fra sin beste side og vant fullt fortjent 5-1 etter blant annet et hattrick av Selma Saastad og meget solid keeperspill av Marita Flataunet.

Les kampfakta her


I den andre kampen ble det i starten jevnt og nervepirrende mot Utleira. Tiller havnet under 0-2 tidlig, men svarte og tok ledelsen etter ti minutter. Blant annet to mål hver fra Sandra Aardahl Gulstad, Siri Berg-Johansen, Selma Saastad og Idun Benjaminsen sørget for en storslagen 9-4-seier.

Les kampfakta herDobbel bronse

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2022

Tiller leverte varene i forskjellige cuper i helga. Dette er vår oppsummering.

G14 vant bronse i Flatås Julecup.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på hele fire forskjellige flater denne helga, og vi kan starte oppsummeringen på Flatåsen.

I Flatåshallens to flater var flere Tiller-lag i aksjon. På det myke kunstgresset på den ene siden i anlegget var vårt herrelag i 6. divisjon deltakere i seniorklassen. Det endte til slutt med finale i B-sluttspillet på søndag, men der måtte de se seg beseiret av Flatås (1-3).

I nabohallen røyk J17 ut av gruppespillet mens skulle G14 avanserte til sluttspillet, og det endte med en solid bronsepokal. Det ene laget gikk til semfinalen før det ble en liten pause, men i bronsefinalen mot Astor ble det nervepirrende. Tiller trakk det lengste strået på golden goal og vant 2-1 - tror vi.

Gratulerer med bronse, gutter!


Pokal i Skaunhallen

I Heimdal Indoor var G15 og J14 i aksjon. Gutta fikk det tøft i gruppespillet og drømmen om avansement brast, mens J14 gikk til en spennende semifinale. Der ble det et knepent ettmålstap for Charlottenlund. I bronsefinalen mot naboene fra Sjetnmarka ble det også et snevert ettmålstap. Dermed endte jentene på en 4. plass.

I Buvik Cup var G13 bare centimetere unna å nå finale etter at de tapte 1-2 for Nationalkameratene. Det ble dermed kampen om bronsen mot Melhus, og da viste Tiller seg fra sin best side da de vant soleklart 3-0.

Vi gratulerer med bronse!


Full klaff og null klaff

På lørdag var det seriestart i 1. divisjon futsal for både kvinnene og herrene. For kvinnene så åpnet de med et tøft oppgjør mot Utleira, men nok en gang viste blåtrøyene sin styrke. Mål fra Synne Aunehaugen, Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen sørget for en knallsterk 3-1-seier.

I andre kamp ble det enormt store sifre mot et ungt og urutinert Ranheim-lag. Tiller ledet 7-0 til pause og leverte en like strålende andre omgang som dermed førte til en oppsiktsvekkende 14-0-seier etter blant annet fire mål hver fra Methi og Aunehaugen.

Dessverre gikk det ikke samme vei for gutta. Mot Solsiden ble det et knepent 2-1-tap etter at Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret Tillers mål. I andre kamp mot Rennebu ble det et 1-4-nederlag.Kretsmester i futsal

Postet av Marius L. Larsen den 14. Nov 2022

Tiller ble kretsmester i futsal i J17-klassen for andre år på rad i helga. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen jubler over en ren Tiller-finale og dermed kretsmesterskap i futsal. For noen spillere!


De blåkledde fra Tillerbyen var representert i Heimdal Indoor, Buvik Cup og Adressacupen denne helga, der vi starter oppsummeringen med sistnevnte.

På Stjørdals storstue var vår purunge rekruttlag på kvinnesiden i hovedfinaleduell mot Steinkjer. Cornelia Nordtug Knudsen sendte blåtrøyene i føringen ved et lekkert langskudd, men nordtrønderne utlignet rett før pause.

I andre omgang la gultrøyene inn en høyintensiv og ledet 4-1 etter at Tiller var for passive i presspillet. Ida Sofie Bye-Andersen reduserte alene med keeper på utsøkt vis ved to anledninger, men sørtrønderne måtte se seg beseiret 5-3 til slutt.

Les kampfakta her

Uansett kan U20-gjengen smykke seg med en fantastisk sesong som blant annet har inneholdt Skandia Cup-finale og Norway Cup-finale, gull i Adressacupen sør og kretsmesterskap i J17-klassen i både fotball og futsal.


Tiller liker seg i Heimdalshallen

For det andre KM-gullet kom i Heimdal Indoor, der J17, G16 og J13 stilte lag. G16 røyk ut i gruppespillet, men jentene fikk en lang søndag i flotte Heimdalshallen.

J13 avanserte til en storartet semifinale, men måtte se seg slått på golden goal. I bronsefinalen endte Tiller på en 4. plass.

J17s to lag gjorde rent bord som puljevinnere på fredagskvelden, og søndagen inneholdt nerver og drama til siste slutt. Det ene laget beseiret Strindheim og Ranheim på sin vei til finalen, mens det andre laget slo ut Byneset og Utleira.

Dermed var det duket for en takknemlig Tiller-finale der samtlige spillere kunne klappe seg på skuldra over å ha blitt kretsmester i futsal - for andre år på rad.


Vi gratulerer J17 med kretsmesterskap i futsal og J13 med 4. plass i Heimdal Indoor!

Denne gjengen gleder seg allerede til neste turnering som kommer ganske snart.


Sølv og bronse

I Skaunhallen var det Buvik Cup som gikk av stabelen for J14, G14 og G19. Sistnevnte avanserte til finalen etter å ha beseiret Melhus i semfinalen, men mot Ranheim Toppfotball ble det tøffere. Tiller måtte se seg slått 2-0, men en flott sølvpokal ble med hjem til storbyen.

G14 tapte sin semifinale og skulle spille om bronsepokalen. Duellen mot Byåsen ble svært spennende, men blåtrøyenes to scoringer var ikke nok i oppgjøret som endte 2-4. Dermed ble det en 4. plass på våre gutter.

J14 hadde begge lag i hver sin semifinale og ante finalen i det fjerne. Der havnet det ene laget mens det andre skulle gjøre opp om bronsen. Der vant Tiller 2-0 over Ranheim Futsal.

Finalen mot Melhus ble også spennende, men Tiller måtte se seg slått 3-1.


Vi gratulerer G19 med sølv, G14 med 4. plass og J14 med både sølv og bronse i Buvik Cup!Tapte opprykkskvalifiseringen

Postet av Marius L. Larsen den 6. Nov 2022

(Tiller 2 - 3 Grei Kvinner Elite) TOBB ARENA SØR: Tiller havnet under og kom tilbake, men måtte se opprykkshåpet bli slått søndag ettermiddag.

Denne gjengen + mange flere har gjort sine saker utrolig bra i kvalifiseringen. Neste år skal Tiller spille i en nasjonal og knalltøff 2. divisjon - og vi gleder oss allerede!


Sammendrag

* 0-2 etter 23 minutter
* Tapte duellen i første omgang
* Adskillig bedre andre omgang
* Flotte scoringer fra Berg-Johansen og Stuedahl-Karlsen
* Tiller i 2. divisjon 2023


Kamprapport

Tiller fikk en tøff åpning på kampen de måtte vinne for å holde liv i opprykkshåpet. Selv om Hedda Stuedahl-Karlsen hadde et godt skudd som ble reddet, var det gjestene fra hovedstaden som tok ledelsen. Etter et kvarter smalt ballen oppe i nærmeste vinkel.

Motbakken ble større da Grei doblet ledelsen få minutter senere på et smart skudd fra ti meter.

Tiller hadde lite å komme med i første omgang. Grei gjorde det vanskelig for ballbesittende trøndere, og de store målsjansene uteble.

Da ble det bedre etter sidebytte. Tiller trykket på og kom til gode muligheter. Først headet Synne Aunehaugen like utenfor på frispark fra Vik, og sistnevnte var igjen involvert da hun fant Vilde Winge Kristiansen i feltet som skjøt like over mål.

I det 72. minutt skulle endelig blåtrøyene lykkes. Siri Berg-Johansen hadde vært på banen i 20 sekunder da hun stanget inn 1-2 på perfekt frispark fra Vik.

Og selv om gjestene økte ledelsen til 1-3 få minutter etterpå, var Tiller nådeløs og reduserte umiddelbart ved en glimrende prestasjon av Stuedahl-Karlsen som scoret sikkert alene med keeper.

Tiller holdt på å utligne til 3-3 da Berg-Johansen var centimetere å heade inn sitt andre for dagen fra kloss hold på innlegg fra Selma Saastad, men det ble bare nesten.


Blåtrøyene måtte dermed se seg slått 2-3 og all håp om 1. divisjonsspill neste år er ute.

Allikevel kan Tiller se tilbake på en strålende sesong. Topp 5 i 2. divisjon ble klart tidlig i høst, noe som gjør at de blåkledde skal spille i den nye nasjonale 2. divisjon med kun 27 andre lag (to avdelinger). Det blir et stort steg opp fra i år.

Og kanskje det mest riktige.


Vi ønsker Grei Kvinner Elite og Porsanger lykke til i siste duell neste helg.


Vi har allerede begynt å glede oss til neste år. Skal vi til Jåttåvågen for å besøke Viking? Eller kanskje det blir en ny tur til Molde? Det blir uansett 13 herlige kamper på TOBB Arena Sør!


Kampfakta

Tiller IL 2 - 3 Grei Kvinner Elite
0-1 15'
0-2 23'
1-2 Siri Berg-Johansen 72'
1-3 76'
2-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 77'

Kvalifisering 1. divisjon kvinner
Søndag 6. november 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 300


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
59' Hinsverk --> Vilde Bjørgård Kristiansen
59' Methi --> Andrea Buberg Sæteren
72' W. Kristiansen --> Siri Berg-Johansen
80' Gulstad --> Selma Saastad

Ubenyttet reserve: Marita Flataunet.Seiret i sørfinalen

Postet av Marius L. Larsen den 5. Nov 2022

(Tynset 1 - 5 Tiller 2) EXTRA ARENA: Kvinner-2 er klare for hovedfinale i Adressacupen etter en fantastisk finaleseier lørdag ettermiddag.

Jublende Tiller-spillere over en solid finaleseier over et 2. divisjonslag. Fra venstre: Live Espolin Johnson, Kaja Sofie Johansen, Malin Strømsnes Kvingedal, Emma Jensen, Ingeborg Nyberg Hansen, Arlinda Shala.


Sammendrag

* 1-0 til pause
* Tiller spilte rundt Tynset
* Dobbel fra Nygård
* Endelig lyktes det for Kvingedal
* Målene rant inn mot slutten


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde lave skuldre og få nerver i møtet med mer rutinerte Tynset fra 2. divisjon i denne sørfinalen. Og det vistes ute på banen også, da Tiller spilte sitt sedvanlige gode angrepsspill og tidvis førte til mye løping uten ball for rødtrøyene fra Tynset.

Blåtrøyene fra storbyen nærmet seg noe da Emma Kalvøy Byes forsøk ble blokkert og Ingeborg Nyberg Hansens skudd havnet like utenfor, og bakover hadde den 16-årige målvakta Live Espolin Johnson full kontroll.

I det 34. minutt ble det endelig jubel. Fra egen 5-meter ble Tiller presset hardt, men de spilte seg lekkert ut. Ella Selvaag Solbakken fant Malin Strømsnes Kvingedal i mellomrommet som ekspederte Ida Nygård i bakrom. Hurtigtoget løp fra alt og alle og stormet mot mål fra skrått hold der hun hamret inn 1-0 i korthjørnet.


Kvingedal-suser og ketsjupeffekt

Andre omgang startet med et visst Tynset-press og en god redning fra Espolin Johnson, men derfra og ut handlet det meste om Tiller. Etter en time doblet Nygård ledelsen nok en gang alene med keeper, men Tynset reduserte umiddelbart på en heading fra kloss hold.

Blåtrøyene virket uansett å ha god kontroll på kampen selv om spillet bølget litt fram og tilbake. Det var trønderne som var nærmest scoring mot slutten, og den berømte ketsjupeffekten kom med ti minutter igjen å spille.

Malin Strømsnes Kvingedal, som returnerte fra langtidsskade i sommer og har hamret baller i stenger og tverrligger tidligere i høst, banket inn 3-1 i krysset fra 25 meter på lekkert vis.

Rett etterpå fortsatte Tiller å storme mot et etter hvert slitent Tynset-lag. Tre minutter før slutt punkterte Cornelia Nordtug Knudsen kampen, da hun var råsterk og fikk med seg ballen mellom to rødtrøyer. Alene med keeper var hun iskald og chippet inn 4-1.

Under 60 sekunder senere ville ikke Kalvøy Bye være noe dårligere. Hun mottok en perfekt pasning i bakrom, krummet nakket og stormet mot mål. Alene med keeper flikket hun elegant ballen til side for sisteskansen og i mål.


En fantastisk prestasjon av det unge rekruttlaget, som hadde en gjennomsnittsalder på 16,5 år i møtet med Tynset som neste år skal spille i den nye nasjonale 2. divisjon.

Mester i Adressacupen sør - og nå venter hovedfinale lørdag 12. november på M.U.S. Stadion Sandskogan (Stjørdal). Der møter de vinneren av nordfinalen, Malvik eller Steinkjer.


Vi gratulerer med seieren og ønsker masse lykke til neste helg!


Se kampen i reprise på adressa.no (krever abonnement)


Kampfakta

Tynset IF 1 - 5 Tiller IL-2
0-1 Ida Nygård 34'
0-2 Ida Nygård 60'
1-2 61'
1-3 Malin Strømsnes Kvingedal 81'
1-4 Cornelia Nordtug Knudsen 87'
1-5 Emma Kalvøy Bye 88'

Finale sør Adressacupen kvinner
Lørdag 5. november 2022 kl.13.00
Tilskuere Extra Arena (Ranheim): ca 75


Laget

Live Espolin Johnson, Ella Selvaag Solbakken, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Selma Karaaslan, Malin Strømsnes Kvingedal, Ingeborg Nyberg Hansen, Cornelia Nordtug Knudsen, Ida Nygård, Ida Sofie Bye-Andersen, Emma Kalvøy Bye.

Innbytter: Arlinda Shala.Før avspark: Tiller - Grei Kvinner Elite

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2022

Kvinnelaget tar imot eliteklubben fra Oslo søndag kl.14.00 på TOBB Arena Sør.

I Tiller er vi best sammen. Vi prøver igjen på søndag.


Kampinformasjon

🏆 Kvalifisering 1. divisjon kvinner
🆚 Grei Kvinner Elite
📅 Søndag 6. november 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på TwitterSlik er ståa i kvalifiseringen

Tiller fikk en motbakke å bestige etter forrige helgs oppgjør i Lakselv. Mot Porsanger bikket kampen i disfavør Tiller, da trønderne tapte 1-2.

Det betyr at kampen mot Grei må vinnes for Tillers del. Hadde blåtrøyene skulle jublet over opprykk etter denne kampen, hadde de måtte ha vunnet uansett. Så status er uforandret.

Vinner Tiller over Grei, er Tiller avhengig av et resultat som går i favør dem i siste runde. Skulle Tiller ikke vinne, er håpet om opprykk fortapt for denne gang.


Kampoppsett:
29. okt Porsanger 2 - 1 Tiller
6. nov kl.14.00 Tiller - Grei Kvinner Elite
12. nov kl.14.00 Grei Kvinner Elite - Porsanger


Den er Grei

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Grei Kvinner Elite velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Grei Kvinner Elite er et utspring fra Sportsforeningen Grei fra Groruddalen i Oslo, og klubben i klubben har bare ett lag. Tidligere het kvinnesatsingen Linderud-Grei før dagens navn kom til.

Så sent som i fjor spilte Grei 1. divisjon, men rykket ned i siste serierunde. I år har de derimot gjort sine saker veldig bra. De vant avdeling 2 soleklart med 56 poeng på 20 kamper - altså ubeseiret på lik linje med Tiller.

Se tabellen i avdeling 2 her

I pre-kvalifiseringen kunne det derimot ha gått andre veien. Først tapte de 2-0-for Odd før de skulle møte Kongsvinger i en kamp de måtte vinne for å nå den ordinære kvalifiseringen. Med fem minutter igjen å spille scoret Grei 2-1-målet som sikret seier og videre avansement.


Spillerprofil - Mari Steinbråten Krogsgård


I vår siste forhåndsomtale for året presenterer vi Tillers nyeste kvinnespiller.

Mari Steinbråten Krogsgård signerte for Tiller fra - hold brillan - FFC Wacker München i Tyskland. Laget er på samme nivå som Tiller.

20-åringen kommer fra Tønsberg der hun har spilt for Flint, Eik Tønsberg og den nylig sammenslåtte klubben FK Eik Tønsberg. Mari har så langt fått én kamp i 2. divisjon og tre i 3. divisjon for Tiller.

Krogsgård er primært midtbanespiller, men kan også bekle angrepsroller.


Visste du at Mari...

...har spilt 29 2.-divisjonskamper for klubbene i hjembyen og at hun nå studerer i Trondheim for å bli lærer?


Gira på seier

Etter å ha gått ubeseiret gjennom serien i årets sesong, var det et heltent Tiller-lag som brukte tre dager og to netter av forrige helg til å kjempe mot Porsanger fra Lakselv.

Dessverre vant finnmarkingene de fleste dueller og gjorde det vanskelig for unge trøndere. Det endte med et skuffende 1-2-tap.

Men Tiller la seg ikke ned av den grunn. Allerede lørdag kveld i Lakselv var fokuset rettet mot den kommende kampen mot Grei. Denne ukens treninger har vært oppløftende med mange spillere på feltet, og gjengen virker skikkelig gira på å stå igjen som seierskvinner etter kampslutt søndag.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.