Kategori

Seriestart andre påskedag

Postet av Marius L. Larsen den 15. Des 2022

Våre beste menn og nest beste kvinner seriestarter 2. påskedag. Sjekk hvem de møter her.

Denne gjengen håper å skape flere herlige øyeblikk på TOBB Arena Sør i 2023.


Det er kanskje snart jul og med de forberedelser det medfører, men vi i Tiller Idrettslag Fotball gleder oss vanvittig til 2023-sesongen sparkes i gang.

Våre beste menn opplevde en intens og svært solid avslutning på inneværende sesong, der de fire siste kampene inneholdt 12 poeng, 18 scoringer og kun to innslupne mål. Det førte til at blåtrøyene berget den viktige plassen i Norsk Tipping-ligaen.

Forrige måned fikk de vite sine motstandere i neste års avdeling, der det ble bekreftet at det blir mange morsomme lokaloppgjør og fire turer utenfor Trøndelag.

2023-sesongen starter 10. april borte mot Strindheim Toppfotball før en heftig naboduell mot Kolstad venter på TOBB Arena Sør fem dager senere. Den første borteturen blir mot Bodø/Glimt 2 på Aspmyra stadion i runde tre.

Tiller avslutter sesongen med et hjemmeoppgjør mot Strindheim TF i siste helga i oktober.


Se hele kampoppsettet her

NB! Datoer kan bli endret når det endelige oppsettet kommer i løpet av januar.


Tøff motstand i starten for andrelagene

Herrer-2 skal i 2023 spille i 5. divisjon avdeling 2, og der venter Hitra-laget Dolmøy i serieåpningen på TOBB Arena Sør søndag 16. april. De avslutter sesongen hjemme mot Utleira 22. oktober, noe som fort kan bli en real opprykksduell.

Se hele kampoppsettet her

Klubbens andre 3. divisjonslag, nemlig kvinner-2, serieåpner også andre påskedag. Da venter et borteoppgjør mot hardtsatsende Malvik. I serierunde to spiller Tiller 2 første hjemmekamp mot nyopprykkede Levanger. Sesongen avsluttes 22. oktober borte mot nylig nedrykkede Nardo.

Se hele kampoppsettet herJåttåvågen, Valle og Molde

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2022

Tøffe og spennende motstandere i neste års 2. divisjon kvinner. Sjekk hvem Tiller møter her.

Jubel etter at seriemesterskapet ble vunnet i oktober. Neste år venter en tøffere kamparena for våre beste kvinner.


Breddeklubben Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta fatt på ny sesong i den kommende nasjonale 2. divisjon kvinner. Blåtrøyene klarte bragden å kvalifisere seg der etter en imponerende 2022-sesong som endte med seriemesterskap.

I 2023 endres 2. divisjon fra åtte til kun to avdelinger, akkurat slik det er på herresiden. Neste sesong byr på et gjensyn med Tynset, Herd, Molde og Rosenborgs andrelag, mens det blir mange reiser på Vestlandet og et par turer innom hovedstaden.

Av store stadioner Tiller skal besøke, så blir det blant annet SR-Bank Arena i Stavanger og Intility Arena i Oslo.


2. divisjon kvinner avd. 1 2023:
Amazone Grimstad
Arendal
Avaldsnes 2
Bryne
Frigg
Haugesund
Herd
Molde
Rosenborg 2
Sogndal
Tiller
Tynset
Viking
Vålerenga 2


Kampoppsettet er i skrivende stund ikke klart.Gull og bronse i årets siste cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2022

Tiller avsluttet på toppen av pallen i den siste cuphelga i 2022 og seier for begge kjønn i 1. divisjon futsal. Slik var Tiller-helga.

Gulljentene i Flatåshallen. Bak f.v.: Rune, Christine, Mia, Maiken, Hanna, Andrea. Foran: Selma, Ida Sofie, Michelle. Foto: Marianne Buberg.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle oppleve en hektisk, men morsom futsalhelg nok en gang. Det som var årets siste spillehelg endte til slutt med edelt metall.

Men først tar vi turen til Byneset og den kommunale hallen Byneshallen. Der var det full runde i 1. divisjon futsal, hvor kvinnene åpnet lørdagen med to kamper på kort tid.

Mari Kristine Vik sendte Tiller tidlig i føringen i møtet med Utleira, men så gikk oransjetrøyene opp i en 3-1-ledelse rett etter sidebytte. Synne Aunehaugen reduserte med seks minutter igjen å spille, og i kampens siste spilleminutt utlignet Hedda Stuedahl-Karlsen til 3-3 og ett poeng hver.

I den andre kampen så var det enveiskjøring fra start til slutt. Tiller slo Ranheim 13-0 etter blant annet tre mål hver fra Stuedahl-Karlsen og Andrea Holm Aune.

Blåtrøyene troner på toppen av tabellen før 2023 starter opp


Gutta seiret endelig

I 1. divisjon herrer har det gått litt tråere. Før helgas runde sto Tiller med fire strake tap og null poeng selv etter å ha vært nære poeng i åpningsrundene, men nok en gang slo uhellet til. I møtet med hardtsatsende Solsiden ble det et knepent 1-2-tap etter at Fredrik Meland Johnsen reduserte mot slutten.

Lørdagens andre kamp skulle imidlertid inneholde blå jubelscener. Mot topplaget Rennebu havnet Tiller imidlertid under 0-2 tidlig, men så løsnet det til gangs. Blåtrøyene vant til slutt 6-4 og tok dermed sin første trepoenger i årets futsalsesong.

Målscorere er ikke oppdatert i skrivende stund.


Pokalfangst i Flatåshallen

I årets siste helg av Flatås Julecup var det G15 og J15 som var i aksjon. Gutta stilte med to lag i kretsmesterskapsklassen og avanserte til sluttspillet på søndag. Der ble det tap for det ene laget i kvartfinalen mens det andre laget tapte knepent i semifinalen.

Dermed var det duket for jakten på bronsen. Tiller slo Kattem 3-0 og kapret bronsepokalen.

Vi gratulerer med tredjeplassen!


I J15-klassen stilte Tiller med ett lag bestående av spillere født i '07 og '08 - og uten målvakt. Laget vant gruppespillet på lørdag og øynet nå sjansen for å gå helt til topps på søndag. I kvartfinalen ble Byneset beseiret 6-1 og semifinalen endte med en 5-0-seier over Flatås.

Da ventet Ranheim i finalen og jakten på gullpokalen. Ida Sofie Bye-Andersen sendte Tiller i føringen og Selma Emilie Karaaslan doblet ledelsen. Ranheim reduserte, men Karaaslan tok tilbake tomålsledelsen med sin 3-1-scoring. Ranheim reduserte på nytt helt på tampen, men Tiller holdt unna og vant 3-2 og dermed gull.

En fantastisk prestasjon av et lag med to årskull representert.

Vi gratulerer med GULL!Seiret i Buvik Cup

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2022

Tiller-spillere vant i Skaunhallen. Vi oppsummerer årets nest siste futsalhelg.

Denne gjengen vant Buvik Cup etter å ha beseiret Gimse 1-0 i finalen. Foto: Emma Sofie Dahl Bjørkøy.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i mange haller også denne helga. I Flatåshallen var både J13 og G13 i aksjon i julecupen, og der avanserte ett J13-lag og to G13-lag til sluttspillet på søndag.

I semifinalene ble det stopp for begge kjønn, og i bronsefinalen ble det til slutt 4. plass for Tiller-lagene.


Nesten full pott i serien

Lørdagen inneholdt seriekamper i futsal for våre beste menn og kvinner i KVT-hallen. Gutta i helblått fikk det tøft med 0-2 mot Ranheim og 1-3 mot NTNUI, og de står fortsatt med ingen poengfangst i 1. divisjon så langt.

Kvinnelaget hadde full kontroll på NTNUI og vant overbevisende 5-0 etter scoringer av Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen, Andrea Sivertsen Broholm, Mari Kristine Vik og Hedda Stuedahl-Karlsen.

I kamp nummer to for dagen møtte de tittelutfordrer Solsiden, der mange av fjorårets NTNUI-spillere nå holder til. Tiller havnet under 0-2, men hentet opp til 2-2 ved scoringer av Marie Methi og Synne Aunehaugen. Solsiden tok ledelsen på nytt, men en utligning ved Vilde Winge Kristiansen sørget for 3-3 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fortsatt leder 1. divisjon etter en tredjedel av kampene unnagjort.

I 2. divisjon står Tiller 2 med fire seiere på fire kamper. Lørdagens oppgjør i Ladehallen endte med blå jubel da Heimdal ble beseiret 5-2 etter scoringer av Selma Saastad (2), Siri Berg-Johansen (2) og Sandra Aardahl Gulstad.

I siste kamp mot Nardo, for øvrig en toppkamp mellom første- og andreplassen, leverte blåtrøyene nok en fantastisk kamp. Tiller vant 4-1 etter hattrick av Berg-Johansen og ett mål av Mari Steinbråten Krogsgård.

Tabelltopp der også.


Gull i Skaunhallen

I Buvik Cup deltok G16 med to lag samtidig som det var ett lag i kvinneklassen.

G16s to lag avanserte til sluttspillet på søndag, der ett av lagene vant sin åttedelsfinale. Men i kvartfinalen ble det stopp da de tapte knepent 1-0.

Bedre skulle det gå med kvinnene. Laget som stilte i seniorklassen var en blanding av rekrutt- og A-spillere som både meldte på laget og sto selv for koordineringen i mangel av andre turneringer.

Tiller-laget vant samtlige kamper i gruppespillet og hadde store forventninger til sluttspillet på søndag. De beseiret Leinstrand/Byneset 3-0 i semifinalen og vant 1-0 over Gimse i finalen.


Vi gratulerer gjengen med gull!Møter Marcus og Martinus

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2022

Våre beste menn får mange lokaloppgjør også i 2023, men også en kjent artistduo kan ta turen til TOBB Arena Sør. Se hvem Tiller møter her.

Denne gjengen gjør seg klare for en ny vinter og sesong. Her fra en kruttsterk 6-0-seier over Kolstad i siste serierunde i oktober.


De blåkledde fra Tillerbyen har akkurat rukket å runde av 2022-sesongen med stil, der Tiller vant sine fire siste kamper og klatret dermed trygt ut av nedrykksgjørma de hadde en fot i så sent som i månedsskiftet september/oktober.

Nå har både A-laget og andrelaget fått vite sine motstandere. I Norsk Tipping-ligaen blir det trønderske kolleger og et gjensyn med Bodø/Glimt 2 og Rana samt et nytt bekjentskap i Mosjøen. Sistnevnte er nyopprykket og har artisttvillingene Marcus og Martinus på laget, der Marcus Gunnarsen ble lagets toppscorer med 19 fulltreffere.


Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 2023:
Rosenborg 2
Byåsen TF
Bodø/Glimt 2
Verdal
Trønder-Lyn
Kolstad
Kristiansund BK 2
Nardo
Orkla
Rana
Mosjøen
Steinkjer
Strindheim TF
Tiller


5. divisjon avdeling 2 2023:
Svorkmo
Selbu
Tiller 2
Rindal
Malvik
KIL/Hemne 2
Orkanger
NTNUI 2
Trygg/Lade 2
Utleira
Vestbyen
Dolmøy


Avdelingsoppsett for Tiller 3 i 6. divisjon blir klart i slutten av januar.

Terminlisten i Norsk Tipping-ligaen er ventet å komme før jul.

Avdelingsoppsett for kvinner A i nye 2. divisjon er ventet å komme innen kort tid.Åpningsseier og bronse

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 2022

Mange haller å holde kontroll på i helga. Her er vår oppsummering.

Siri Berg-Johansen (t.h.) herjet sammen med Celine Kleiven Vevle i futsalserien i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga i Flatås Julecup og Flatåshallen, der J14 og G16 skulle gjøre opp om de største pokalene.

G16s to lag avanserte til åttedelsfinale på søndag, der begge ble knepent utslått. J14s to lag kom begge til kvartfinale, der det ene laget avanserte til semifinale. Der ble det stopp, og blåtrøyene måtte gjøre opp om bronsen mot Astor. I bronsefinalen ble det dessverre et hårfint 0-1-tap etter golden goal.

Vi gratulerer J14 med fjerdeplass i Flatås Julecup.


Dobbel bronse

I den siste helga av Heimdal Indoor var G14 og G19 i aksjon i konkurranseklassene.

Sistnevnte spilte også om kretsmesterskapet, men det ble stopp i semifinalen. Dermed måtte G19 ta til takke med en delt bronsemedalje.

G14 gikk helt til semifinale før de opplevde nederlag. Dermed skulle de ut i kampen om bronsen, og naboduellen mot Kattem ble så spennende som først antatt. Tiller vant til slutt 3-2 og kunne dermed juble over 3. plass.

Vi gratulerer G14 og G19 med bronse i Heimdal Indoor.


To av to

Tiller spilte også åpningskamper i 2. divisjon futsal kvinner. De blåkledde møtte først Malvik, og det ble en ensidig affære. Tiller viste seg fram fra sin beste side og vant fullt fortjent 5-1 etter blant annet et hattrick av Selma Saastad og meget solid keeperspill av Marita Flataunet.

Les kampfakta her


I den andre kampen ble det i starten jevnt og nervepirrende mot Utleira. Tiller havnet under 0-2 tidlig, men svarte og tok ledelsen etter ti minutter. Blant annet to mål hver fra Sandra Aardahl Gulstad, Siri Berg-Johansen, Selma Saastad og Idun Benjaminsen sørget for en storslagen 9-4-seier.

Les kampfakta herDobbel bronse

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2022

Tiller leverte varene i forskjellige cuper i helga. Dette er vår oppsummering.

G14 vant bronse i Flatås Julecup.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på hele fire forskjellige flater denne helga, og vi kan starte oppsummeringen på Flatåsen.

I Flatåshallens to flater var flere Tiller-lag i aksjon. På det myke kunstgresset på den ene siden i anlegget var vårt herrelag i 6. divisjon deltakere i seniorklassen. Det endte til slutt med finale i B-sluttspillet på søndag, men der måtte de se seg beseiret av Flatås (1-3).

I nabohallen røyk J17 ut av gruppespillet mens skulle G14 avanserte til sluttspillet, og det endte med en solid bronsepokal. Det ene laget gikk til semfinalen før det ble en liten pause, men i bronsefinalen mot Astor ble det nervepirrende. Tiller trakk det lengste strået på golden goal og vant 2-1 - tror vi.

Gratulerer med bronse, gutter!


Pokal i Skaunhallen

I Heimdal Indoor var G15 og J14 i aksjon. Gutta fikk det tøft i gruppespillet og drømmen om avansement brast, mens J14 gikk til en spennende semifinale. Der ble det et knepent ettmålstap for Charlottenlund. I bronsefinalen mot naboene fra Sjetnmarka ble det også et snevert ettmålstap. Dermed endte jentene på en 4. plass.

I Buvik Cup var G13 bare centimetere unna å nå finale etter at de tapte 1-2 for Nationalkameratene. Det ble dermed kampen om bronsen mot Melhus, og da viste Tiller seg fra sin best side da de vant soleklart 3-0.

Vi gratulerer med bronse!


Full klaff og null klaff

På lørdag var det seriestart i 1. divisjon futsal for både kvinnene og herrene. For kvinnene så åpnet de med et tøft oppgjør mot Utleira, men nok en gang viste blåtrøyene sin styrke. Mål fra Synne Aunehaugen, Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen sørget for en knallsterk 3-1-seier.

I andre kamp ble det enormt store sifre mot et ungt og urutinert Ranheim-lag. Tiller ledet 7-0 til pause og leverte en like strålende andre omgang som dermed førte til en oppsiktsvekkende 14-0-seier etter blant annet fire mål hver fra Methi og Aunehaugen.

Dessverre gikk det ikke samme vei for gutta. Mot Solsiden ble det et knepent 2-1-tap etter at Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret Tillers mål. I andre kamp mot Rennebu ble det et 1-4-nederlag.Kretsmester i futsal

Postet av Marius L. Larsen den 14. Nov 2022

Tiller ble kretsmester i futsal i J17-klassen for andre år på rad i helga. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen jubler over en ren Tiller-finale og dermed kretsmesterskap i futsal. For noen spillere!


De blåkledde fra Tillerbyen var representert i Heimdal Indoor, Buvik Cup og Adressacupen denne helga, der vi starter oppsummeringen med sistnevnte.

På Stjørdals storstue var vår purunge rekruttlag på kvinnesiden i hovedfinaleduell mot Steinkjer. Cornelia Nordtug Knudsen sendte blåtrøyene i føringen ved et lekkert langskudd, men nordtrønderne utlignet rett før pause.

I andre omgang la gultrøyene inn en høyintensiv og ledet 4-1 etter at Tiller var for passive i presspillet. Ida Sofie Bye-Andersen reduserte alene med keeper på utsøkt vis ved to anledninger, men sørtrønderne måtte se seg beseiret 5-3 til slutt.

Les kampfakta her

Uansett kan U20-gjengen smykke seg med en fantastisk sesong som blant annet har inneholdt Skandia Cup-finale og Norway Cup-finale, gull i Adressacupen sør og kretsmesterskap i J17-klassen i både fotball og futsal.


Tiller liker seg i Heimdalshallen

For det andre KM-gullet kom i Heimdal Indoor, der J17, G16 og J13 stilte lag. G16 røyk ut i gruppespillet, men jentene fikk en lang søndag i flotte Heimdalshallen.

J13 avanserte til en storartet semifinale, men måtte se seg slått på golden goal. I bronsefinalen endte Tiller på en 4. plass.

J17s to lag gjorde rent bord som puljevinnere på fredagskvelden, og søndagen inneholdt nerver og drama til siste slutt. Det ene laget beseiret Strindheim og Ranheim på sin vei til finalen, mens det andre laget slo ut Byneset og Utleira.

Dermed var det duket for en takknemlig Tiller-finale der samtlige spillere kunne klappe seg på skuldra over å ha blitt kretsmester i futsal - for andre år på rad.


Vi gratulerer J17 med kretsmesterskap i futsal og J13 med 4. plass i Heimdal Indoor!

Denne gjengen gleder seg allerede til neste turnering som kommer ganske snart.


Sølv og bronse

I Skaunhallen var det Buvik Cup som gikk av stabelen for J14, G14 og G19. Sistnevnte avanserte til finalen etter å ha beseiret Melhus i semfinalen, men mot Ranheim Toppfotball ble det tøffere. Tiller måtte se seg slått 2-0, men en flott sølvpokal ble med hjem til storbyen.

G14 tapte sin semifinale og skulle spille om bronsepokalen. Duellen mot Byåsen ble svært spennende, men blåtrøyenes to scoringer var ikke nok i oppgjøret som endte 2-4. Dermed ble det en 4. plass på våre gutter.

J14 hadde begge lag i hver sin semifinale og ante finalen i det fjerne. Der havnet det ene laget mens det andre skulle gjøre opp om bronsen. Der vant Tiller 2-0 over Ranheim Futsal.

Finalen mot Melhus ble også spennende, men Tiller måtte se seg slått 3-1.


Vi gratulerer G19 med sølv, G14 med 4. plass og J14 med både sølv og bronse i Buvik Cup!Tapte opprykkskvalifiseringen

Postet av Marius L. Larsen den 6. Nov 2022

(Tiller 2 - 3 Grei Kvinner Elite) TOBB ARENA SØR: Tiller havnet under og kom tilbake, men måtte se opprykkshåpet bli slått søndag ettermiddag.

Denne gjengen + mange flere har gjort sine saker utrolig bra i kvalifiseringen. Neste år skal Tiller spille i en nasjonal og knalltøff 2. divisjon - og vi gleder oss allerede!


Sammendrag

* 0-2 etter 23 minutter
* Tapte duellen i første omgang
* Adskillig bedre andre omgang
* Flotte scoringer fra Berg-Johansen og Stuedahl-Karlsen
* Tiller i 2. divisjon 2023


Kamprapport

Tiller fikk en tøff åpning på kampen de måtte vinne for å holde liv i opprykkshåpet. Selv om Hedda Stuedahl-Karlsen hadde et godt skudd som ble reddet, var det gjestene fra hovedstaden som tok ledelsen. Etter et kvarter smalt ballen oppe i nærmeste vinkel.

Motbakken ble større da Grei doblet ledelsen få minutter senere på et smart skudd fra ti meter.

Tiller hadde lite å komme med i første omgang. Grei gjorde det vanskelig for ballbesittende trøndere, og de store målsjansene uteble.

Da ble det bedre etter sidebytte. Tiller trykket på og kom til gode muligheter. Først headet Synne Aunehaugen like utenfor på frispark fra Vik, og sistnevnte var igjen involvert da hun fant Vilde Winge Kristiansen i feltet som skjøt like over mål.

I det 72. minutt skulle endelig blåtrøyene lykkes. Siri Berg-Johansen hadde vært på banen i 20 sekunder da hun stanget inn 1-2 på perfekt frispark fra Vik.

Og selv om gjestene økte ledelsen til 1-3 få minutter etterpå, var Tiller nådeløs og reduserte umiddelbart ved en glimrende prestasjon av Stuedahl-Karlsen som scoret sikkert alene med keeper.

Tiller holdt på å utligne til 3-3 da Berg-Johansen var centimetere å heade inn sitt andre for dagen fra kloss hold på innlegg fra Selma Saastad, men det ble bare nesten.


Blåtrøyene måtte dermed se seg slått 2-3 og all håp om 1. divisjonsspill neste år er ute.

Allikevel kan Tiller se tilbake på en strålende sesong. Topp 5 i 2. divisjon ble klart tidlig i høst, noe som gjør at de blåkledde skal spille i den nye nasjonale 2. divisjon med kun 27 andre lag (to avdelinger). Det blir et stort steg opp fra i år.

Og kanskje det mest riktige.


Vi ønsker Grei Kvinner Elite og Porsanger lykke til i siste duell neste helg.


Vi har allerede begynt å glede oss til neste år. Skal vi til Jåttåvågen for å besøke Viking? Eller kanskje det blir en ny tur til Molde? Det blir uansett 13 herlige kamper på TOBB Arena Sør!


Kampfakta

Tiller IL 2 - 3 Grei Kvinner Elite
0-1 15'
0-2 23'
1-2 Siri Berg-Johansen 72'
1-3 76'
2-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 77'

Kvalifisering 1. divisjon kvinner
Søndag 6. november 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 300


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
59' Hinsverk --> Vilde Bjørgård Kristiansen
59' Methi --> Andrea Buberg Sæteren
72' W. Kristiansen --> Siri Berg-Johansen
80' Gulstad --> Selma Saastad

Ubenyttet reserve: Marita Flataunet.Seiret i sørfinalen

Postet av Marius L. Larsen den 5. Nov 2022

(Tynset 1 - 5 Tiller 2) EXTRA ARENA: Kvinner-2 er klare for hovedfinale i Adressacupen etter en fantastisk finaleseier lørdag ettermiddag.

Jublende Tiller-spillere over en solid finaleseier over et 2. divisjonslag. Fra venstre: Live Espolin Johnson, Kaja Sofie Johansen, Malin Strømsnes Kvingedal, Emma Jensen, Ingeborg Nyberg Hansen, Arlinda Shala.


Sammendrag

* 1-0 til pause
* Tiller spilte rundt Tynset
* Dobbel fra Nygård
* Endelig lyktes det for Kvingedal
* Målene rant inn mot slutten


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde lave skuldre og få nerver i møtet med mer rutinerte Tynset fra 2. divisjon i denne sørfinalen. Og det vistes ute på banen også, da Tiller spilte sitt sedvanlige gode angrepsspill og tidvis førte til mye løping uten ball for rødtrøyene fra Tynset.

Blåtrøyene fra storbyen nærmet seg noe da Emma Kalvøy Byes forsøk ble blokkert og Ingeborg Nyberg Hansens skudd havnet like utenfor, og bakover hadde den 16-årige målvakta Live Espolin Johnson full kontroll.

I det 34. minutt ble det endelig jubel. Fra egen 5-meter ble Tiller presset hardt, men de spilte seg lekkert ut. Ella Selvaag Solbakken fant Malin Strømsnes Kvingedal i mellomrommet som ekspederte Ida Nygård i bakrom. Hurtigtoget løp fra alt og alle og stormet mot mål fra skrått hold der hun hamret inn 1-0 i korthjørnet.


Kvingedal-suser og ketsjupeffekt

Andre omgang startet med et visst Tynset-press og en god redning fra Espolin Johnson, men derfra og ut handlet det meste om Tiller. Etter en time doblet Nygård ledelsen nok en gang alene med keeper, men Tynset reduserte umiddelbart på en heading fra kloss hold.

Blåtrøyene virket uansett å ha god kontroll på kampen selv om spillet bølget litt fram og tilbake. Det var trønderne som var nærmest scoring mot slutten, og den berømte ketsjupeffekten kom med ti minutter igjen å spille.

Malin Strømsnes Kvingedal, som returnerte fra langtidsskade i sommer og har hamret baller i stenger og tverrligger tidligere i høst, banket inn 3-1 i krysset fra 25 meter på lekkert vis.

Rett etterpå fortsatte Tiller å storme mot et etter hvert slitent Tynset-lag. Tre minutter før slutt punkterte Cornelia Nordtug Knudsen kampen, da hun var råsterk og fikk med seg ballen mellom to rødtrøyer. Alene med keeper var hun iskald og chippet inn 4-1.

Under 60 sekunder senere ville ikke Kalvøy Bye være noe dårligere. Hun mottok en perfekt pasning i bakrom, krummet nakket og stormet mot mål. Alene med keeper flikket hun elegant ballen til side for sisteskansen og i mål.


En fantastisk prestasjon av det unge rekruttlaget, som hadde en gjennomsnittsalder på 16,5 år i møtet med Tynset som neste år skal spille i den nye nasjonale 2. divisjon.

Mester i Adressacupen sør - og nå venter hovedfinale lørdag 12. november på M.U.S. Stadion Sandskogan (Stjørdal). Der møter de vinneren av nordfinalen, Malvik eller Steinkjer.


Vi gratulerer med seieren og ønsker masse lykke til neste helg!


Se kampen i reprise på adressa.no (krever abonnement)


Kampfakta

Tynset IF 1 - 5 Tiller IL-2
0-1 Ida Nygård 34'
0-2 Ida Nygård 60'
1-2 61'
1-3 Malin Strømsnes Kvingedal 81'
1-4 Cornelia Nordtug Knudsen 87'
1-5 Emma Kalvøy Bye 88'

Finale sør Adressacupen kvinner
Lørdag 5. november 2022 kl.13.00
Tilskuere Extra Arena (Ranheim): ca 75


Laget

Live Espolin Johnson, Ella Selvaag Solbakken, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Selma Karaaslan, Malin Strømsnes Kvingedal, Ingeborg Nyberg Hansen, Cornelia Nordtug Knudsen, Ida Nygård, Ida Sofie Bye-Andersen, Emma Kalvøy Bye.

Innbytter: Arlinda Shala.Før avspark: Tiller - Grei Kvinner Elite

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2022

Kvinnelaget tar imot eliteklubben fra Oslo søndag kl.14.00 på TOBB Arena Sør.

I Tiller er vi best sammen. Vi prøver igjen på søndag.


Kampinformasjon

🏆 Kvalifisering 1. divisjon kvinner
🆚 Grei Kvinner Elite
📅 Søndag 6. november 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på TwitterSlik er ståa i kvalifiseringen

Tiller fikk en motbakke å bestige etter forrige helgs oppgjør i Lakselv. Mot Porsanger bikket kampen i disfavør Tiller, da trønderne tapte 1-2.

Det betyr at kampen mot Grei må vinnes for Tillers del. Hadde blåtrøyene skulle jublet over opprykk etter denne kampen, hadde de måtte ha vunnet uansett. Så status er uforandret.

Vinner Tiller over Grei, er Tiller avhengig av et resultat som går i favør dem i siste runde. Skulle Tiller ikke vinne, er håpet om opprykk fortapt for denne gang.


Kampoppsett:
29. okt Porsanger 2 - 1 Tiller
6. nov kl.14.00 Tiller - Grei Kvinner Elite
12. nov kl.14.00 Grei Kvinner Elite - Porsanger


Den er Grei

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Grei Kvinner Elite velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Grei Kvinner Elite er et utspring fra Sportsforeningen Grei fra Groruddalen i Oslo, og klubben i klubben har bare ett lag. Tidligere het kvinnesatsingen Linderud-Grei før dagens navn kom til.

Så sent som i fjor spilte Grei 1. divisjon, men rykket ned i siste serierunde. I år har de derimot gjort sine saker veldig bra. De vant avdeling 2 soleklart med 56 poeng på 20 kamper - altså ubeseiret på lik linje med Tiller.

Se tabellen i avdeling 2 her

I pre-kvalifiseringen kunne det derimot ha gått andre veien. Først tapte de 2-0-for Odd før de skulle møte Kongsvinger i en kamp de måtte vinne for å nå den ordinære kvalifiseringen. Med fem minutter igjen å spille scoret Grei 2-1-målet som sikret seier og videre avansement.


Spillerprofil - Mari Steinbråten Krogsgård


I vår siste forhåndsomtale for året presenterer vi Tillers nyeste kvinnespiller.

Mari Steinbråten Krogsgård signerte for Tiller fra - hold brillan - FFC Wacker München i Tyskland. Laget er på samme nivå som Tiller.

20-åringen kommer fra Tønsberg der hun har spilt for Flint, Eik Tønsberg og den nylig sammenslåtte klubben FK Eik Tønsberg. Mari har så langt fått én kamp i 2. divisjon og tre i 3. divisjon for Tiller.

Krogsgård er primært midtbanespiller, men kan også bekle angrepsroller.


Visste du at Mari...

...har spilt 29 2.-divisjonskamper for klubbene i hjembyen og at hun nå studerer i Trondheim for å bli lærer?


Gira på seier

Etter å ha gått ubeseiret gjennom serien i årets sesong, var det et heltent Tiller-lag som brukte tre dager og to netter av forrige helg til å kjempe mot Porsanger fra Lakselv.

Dessverre vant finnmarkingene de fleste dueller og gjorde det vanskelig for unge trøndere. Det endte med et skuffende 1-2-tap.

Men Tiller la seg ikke ned av den grunn. Allerede lørdag kveld i Lakselv var fokuset rettet mot den kommende kampen mot Grei. Denne ukens treninger har vært oppløftende med mange spillere på feltet, og gjengen virker skikkelig gira på å stå igjen som seierskvinner etter kampslutt søndag.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Knepent tap i første kamp

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2022

(Porsanger 2 - 1 Tiller) LAKSELV KUNSTGRESS: Kvinnelaget nådde ikke opp til finnmarkingenes duellspill og tapte første kvalifiseringskamp til 1. divisjon.

Flott ramme rundt en toppkamp verdig. Dessverre ble det ingen jubelscener for trønderne.


Sammendrag

* Store Tiller-sjanser i første omgang
* To selvmål før pause
* Tapte duellene
* Broholms redusering kan være viktig


Kamprapport

Tiller startet kvalifiseringskampen positivt med et høyt press og flere gode kombinasjoner. I løpet av de første ti minuttene hadde gjestene to gode muligheter. Først et hjørnespark fra Mari Kristine Vik som Tiller ikke klarte å pirke i mål, og like etterpå skjøt Thale Hinsverk rett på keeper på umarkert vis fra 25 meter.

Etter et kvarter var det hjemmelaget som tok ledelsen. Et godt slått hjørnespark endte med ping-pong via tverrliggeren og i en Tiller-spiller og i mål.

Dagens hvitkledde spillere var både uheldig og udyktig i skuddforsøkene sine i minuttene som fulgte. Både Marie Methi og Andrea Sivertsen Broholm skjøt like utenfor, og da ble det straffet av hjemmelaget. I det 25. minutt doblet de ledelsen på en overgang i bakrom og en avslutning som gikk via en Tiller-spiller og i mål.

Men Tiller la seg ikke nedpå. De fortsatte å produsere sjanser på løpende bånd. Umiddelbart etter avspark ble Vilde Winge Kristiansen spilt lekkert gjennom og kom alene med keeper, men fikk en lang førstetouch og ballen trillet utenfor mål.

Ikke lenge etterpå snertet Methis langskudd tverrliggeren før Hinsverk skjøt nok en gang like utenfor. Omgangens siste gode mulighet - og Tillers åttende - var Hedda Stuedahl-Karlsens avslutning over fra kloss hold.


Broholms redusering kan bli viktig

Andre omgang inneholdt like mye Tiller-dominans. Hjemmelaget la seg bakpå og forsvarte med nebb og klør, og det hindret flyten i blåtrøyenes gjentatte angrep.

Tiller hadde ikke like mange store målsjanser etter sidebytte, men de få halvsjansene som kom på veien, ble skuslet bort i unøyaktige pasninger på siste tredjedel.

Hvittrøyene fortsatte uansett å presse på, og to minutter før full tid fikk de endelig betalt for arbeidet. Et herlig innlegg fra Gulstad ble stanget i mål av Broholm, og det ga en større gnist i bortelaget.

På overtid prøvde Tiller å utligne ved å sende mye folk i angrep, men det ville seg ikke i kaotiske situasjoner.


Kampen ebbet derfor ut i et 1-2-tap for Tiller - årets første nederlag i alle turneringer.

Neste helg er det derimot mulighet for revansje. Søndag 6. november kl.14.00 kommer elitelaget Grei på besøk i Tillers andre og siste kvalifiseringskamp.

Dersom Tiller vinner dette oppgjøret, blir det svært spennende i den siste runden mellom Grei og Porsanger helga etter.

Kanskje viser Broholms sene redusering seg å være særdeles viktig...


Alt å spille om neste søndag!


Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke Porsanger Idrettslag for en stor gjestfrihet i vår første helg i Finnmark noensinne. Vi ønsker "PIL-daman" lykke til videre.


Kampfakta

Porsanger IL 2 - 1 Tiller IL
1-0 selvmål 15'
2-0 selvmål 25'
2-1 Andrea Sivertsen Broholm 88'

Kvalifisering 1. divisjon kvinner
Lørdag 29. oktober 2022 kl.13.30
Tilskuere Lakselv kunstgress (Lakselv): 150


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
46' Bransfjell --> Vilde Bjørgård Kristiansen
46' Methi --> Synne Aunehaugen
61' Optun --> Andrea Buberg Sæteren
69' Winge Kristiansen --> Selma Saastad

Ubenyttet reserve: Marita Flataunet.Før avspark: Porsanger - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Okt 2022

Kvinnelaget gjester Porsanger fra Lakselv i første kvalifiseringskamp til 1. divisjon lørdag ettermiddag.

Denne gjengen har allerede nådd målet om neste års nasjonale 2. divisjon. Nå skal de kjempe om retten til å spille i 1. divisjon.


Kampinformasjon

🏆 Kvalifisering 1. divisjon kvinner
🆚 Porsanger IL
📅 Lørdag 29. oktober 2022
⏰ Kl.13.30
🏟 Lakselv kunstgress
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på TwitterSlik er kvalifiseringen til 1. divisjon

Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til den kommende kvalifiseringen, der ett lag fra gruppa rykker opp.

Blåtrøyene fra Trondheims elegante sørside har fått bekreftet at de skal spille to kamper uansett resultat på lørdag. Første duell blir klubbens nordligste kamp noensinne. Deretter venter elitelaget Grei fra Oslo søndag 6. november på TOBB Arena Sør.

Hvis Tiller vinner begge disse oppgjørene, rykker de blåkledde opp til 1. divisjon. Dersom Tiller ikke vinner begge oppgjørene, skal Porsanger og Grei spille gruppas siste kamp en uke senere for avgjørelsen faller.

Kampoppsett:
29. okt kl.13.30 Porsanger - Tiller
6. nov kl.14.00 Tiller - Grei Kvinner Elite
* 12. nov kl.14.00 Grei Kvinner Elite - Porsanger

* blir ikke spilt dersom Tiller vinner sine to kamper


Dette er Porsanger Idrettslag

Klubben fra Lakselv feirer 100 år i år. Opprinnelig het klubben Lakselv Idrettslag, men fra og med 2005 slo de seg sammen med Porsanger Fotballklubb og dannet nåværende klubbnavn med mange idrettsgrener. Fotballagene spiller i røde og sorte drakter.

Få hadde levnet Porsanger noen sjanser til å vinne 2. divisjon avdeling 8 etter de fire første serierundene. Da sto de med kun fire poeng, men så våknet isbjørnene fra dvalen i takt med nordlyset.

Etter at det var uhyre jevnt i toppen, karret de seg opp til 1. plass og vant avdelingen med ett poengs margin. De står med fire strake seiere og har ikke sluppet inn noen mål på de tre siste.

Lagets toppscorer er rutinerte Synnøve Rønquist Hafnor med ti mål på 13 kamper i alle turneringer. Hun har blant annet en fortid i Røa i Toppserien.

Se sluttabellen i avdeling 8 her


Siste fem kamper:
❌ TIL 2020-2 2 - 1 Porsanger
✅ Skarp 3 - 5 Porsanger
✅ Porsanger 2 - 0 Senja/Finnsnes
✅ Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng 0 - 1 Porsanger
✅ Porsanger 3 - 0 Skarp


Vær, Direktesport og Twitter

Kampen spilles på Lakselv kunstgress uten undervarme. Klubbens banemannskap har varslet Tiller at de gjør alt i sin makt at kampen skal spilles på oppsatt bane. Det har allerede lagt seg et lite snølag der oppe, men det er ikke ventet mer nedbør før utpå lørdagen. Dersom dommeren endrer mening, vil kampen bli flyttet til Finnmarkshallen i Alta.

Værvarsel til lørdag da dette innlegget skrives torsdag kveld er sludd og 1 grad.

Oppgjøret sendes på Direktesport (krever abonnement) og oppdateres direkte i tekstformat helt gratis på vår Twitter-side.


Spillerprofil - Synne Aunehaugen


I vårt langvarige dykk i årets spillerstall, har vi nå kommet til midtstopper Synne Aunehaugen.

18-åringen fra Porsmyra, en langpasning fra TOBB Arena Sør, har spilt i Tiller i hele sin karriere så langt, til tross for interesse fra klubber på samme nivå.

Synne var opprinnelig en spiller i de fremre posisjonene, men har de siste årene konvertert til midtstopper som sin faste plass.

Hun er definitivt en spiller å se opp for i kvalifiseringen, da hun står med sju scoringer i årets 2. divisjon.


Visste du at Synne er...

...norgesmester i futsal med Tiller og alltid en kranglefant i dommeravgjørelser, både på trening og i kamp?


Alle er kampklare

De blåkledde fra Tillerbyen er så langt ubeseiret i 2022. Etter 18 spilte kamper i avdeling 5, ble det 15 seiere og tre uavgjort. Laget har sluppet inn minst baklengsmål og scoret flest.

Det gir trønderne en enorm selvtillit før oppgjøret i nord, i tillegg til at det meldes om at samtlige spillere er skadefri og kampklare. Forrige serieoppgjør var for to uker siden borte mot Træff da Tiller vant 7-0, og i etterkant har spillerne fått noen velfortjente dager ferie og samtidig trent godt.


Siste fem kamper:
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller
 Tiller 6 - 0 Tynset
✅ Træff 0 - 7 Tiller


Se sluttabellen i avdeling 5 her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Mye å juble over

Postet av Marius L. Larsen den 24. Okt 2022

Det ble mange jubelscener for de blåkledde i helgas kamper. Her er vår oppsummering.

Våre beste menn hadde få problemer med å overliste Kolstad på søndag. Her jubles det etter Robin Hermanstads 3-0-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen begynner å nærme seg for alvor slutten av årets utesesong, og helga ble spennende på mange måter.

Den startet på fredagskvelden, der G13-1 tok imot Sjetne til et lokaloppgjør på TOBB Arena Sør. Der hadde ikke blåtrøyene noen god dag på jobb, da det endte med et 0-4-tap.

Les kampfakta her


Senere var G16-1 gjester på Dalgård i møtet med Byåsen. En jevn første omgang endte målløs, og enda mer neglebiting var fasiten for den andre omgangen.

Ådne Langørgen sendte Tiller i føringen, men hjemmelaget i rødt utlignet til 1-1 med kvarteret igjen å spille. Akkurat i det man nærmet seg overtiden, dukket Mathias Negård Larsen opp og sendte Tiller til himmels med sin 2-1-scoring.

Tre poeng til de blå!

Les kampfakta her


Fredagens siste duell var mellom G14-2 og Flatås på TOBB Arena Sør. Der tok Tiller ledelsen ved Zein Alabedeen Almashi, og lenge så det ut til at blåtrøyene skulle vinne. Men utligningen ett minutt før full tid sørget for at det ble 1-1 og ett poeng hver.

Les kampfakta her


Ødelien Langø sikret tre poeng

Lørdagens to oppgjør med også svært spennende og avgjort med kun ett måls margin.

J17-2 tok turen nordover til Overhalla for å spille en 7er-kamp. Her ble det totalt ni mål, der fire av dem ble scoret av gjestene fra storbyen. To mål fra Mathea Bostad og ett hver fra Kornelia Berggård Hov og Eira Halvorsen var nære ved at det ble poeng i kampen som til slutt endte med 4-5-tap.

Les kampfakta her


J14 kjørte ikke lange stykket ut til Utleira i deres siste seriekamp denne lørdagen. Her skulle det etter hvert bli kun det ene målet som avgjorde oppgjøret. Etter 38 minutter var det Tillers Johanna Ødelien Langø som skaffet jubelscener og det som til slutt ble en knepen og fortjent 1-0-seier.

Les kampfakta her


Dobbel Meland Johnsen på Tempe

Søndagen startet på best mulig vis. I selveste "parken" på Huseby ble det mye blå jubel, der vår beste menn hadde ingen problemer med å overliste Kolstad i årets siste seriekamp i Norsk Tipping-ligaen. Tiller vant til slutt hele 6-0.

Les vår kamprapport her


Like etterpå tok G14-1 imot Charlottenlund på TOBB Arena Sør. Jonas Schjetlein Sørli sendte blåtrøyene i føringen, men så tok gjestene mer over og vant til slutt 3-1.

Les kampfakta her


Deretter gjestet herrer-2 Nidelv på forblåste Tempe. Her tok hjemmelaget ledelsen allerede før minuttet var spilt før to mål fra Fredrik Meland Johnsen sørget for at Tiller var i ledelsen.

Vertene utlignet i andre omgang, men en sen scoring fra Martin Engvik sikret tre poeng i årets siste serierunde.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G16-1 borte mot Vinne på Verdal, men der ble det bare nesten. Tiller tapte til slutt 2-0.

Les kampfakta her


J13 og J17 seiret klart

Kvelden fortsatte på Frøya og i deres flotte innendørshall der J13-1 var det gjestende laget. Her var det ingen tvil om hvem som skulle juble både først og sist, da Tiller vant hele 7-0.

Les kampfakta her (ingen målscorere pr mandag morgen)


Deretter spilte J17-1 borte mot Melhus/Gauldal. Tiller var kretsmester allerede før denne kampen, men de ville avslutte med stil. Ida Sofie Bye-Andersen og Ingeborg Nyberg Hansen fikset henholdsvis 1- og 2-0 før vertene reduserte på et frispark. Til pause sto det 4-1 i favør Tiller etter scoringer fra kaptein Arlinda Shala og Michelle Kveberg Alstad.

Andre omgang startet med at Cornelia Nordtug Knudsen fjernet all tvil til side med sin 5-1-scoring, og selv om vertene reduserte, var dette Tillers kveld som til slutt endte med 5-2-seier og utdeling av kretsmesterpokalen fra NFF Trøndelag.

Det er også verdt å nevne angrepsspiller Hanna Bromset Sætran sin Tiller-debut etter en høst preget av mye sykdom. Hun scoret faktisk i første omgang, men målet ble dessverre annulert etter at ballen hadde vært ute i situasjonen forut.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-2 borte mot Strindheim 3. Her tok Tiller tidlig ledelsen, men hjemmelaget svarte og vel så det. Laget fra Trondheim sør måtte til slutt se seg slått 1-5.

Les kampfakta her


Kvelden og helgas siste kamp var på TOBB Arena Sør mellom G16-2 og Malvik. Gjestene i rødt og sort ledet 3-0 da Elias Sitouze Danielsen reduserte like før pause. Lars Michael Løkken fikset 2-3 rett etter sidebytte, men Malvik dro ifra og vant til slutt 5-2.

Les kampfakta her6-0-seier over Kolstad

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2022

(Kolstad 0 - 6 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Tiller leverte en solid kamp og avsluttet 2022-sesongen med en knusende seier i lokaloppgjøret søndag ettermiddag.

Endelig kunne Tiller juble i "parken".


Sammendrag

* 1-0 med en gang
* 3-0 til pause
* Fossli-hattrick på et kvarter
* Strafferedning av Solvoll
* Fantastisk avslutning på sesongen


Kamprapport

Allerede før mediaavdelingen hadde rukket å ankomme Huseby, sto det 1-0 i målprotokollen i favør de blå. Robin Johansen Hermanstad hadde sendt gjestene i føringen allerede etter et drøyt minutt.

Kolstad kom bedre med i kampen etter sjokkåpningen, da de hadde mange innlegg og hjørnespark, men det var Tiller som sto for målene. Etter et kvarter vartet blåtrøyene opp med et herlig angrep. Hermanstad fant Nils Gunnar Barstad Eggen på vei framover og alene med keeper sentret sistnevnte til Alexander Gløsen som enkelt kunne styre inn 2-0.

Ti minutter senere var hurtigtoget Hermanstad på ferde igjen. Han klarte å snappe ballen fra vertenes målvakt og trillet inn 3-0.


Straffescoring og -redning

Andre omgang ble ganske lik som den første. Kolstad hadde sine muligheter, men det var Tiller som var mest dyktig på siste tredjedel.

Etter omtrent halvspilt omgang stanget Andreas Solstrand Fossli inn 4-0 og "game over", men kapteinen og toppscoreren hadde så vidt begynt dagen.

Ni minutter senere hamret han inn 5-0 på hel volley på et innlegg fra Hermanstad, og ikke lenge etterpå ekspederte han et straffespark til 6-0.

Helt på tampen kunne Kolstad ha redusert fra straffemerket, men en mesterlig redning fra Solvoll hindret redusering.


Tiller kunne dermed juble over en knusende 6-0-seier i lokaloppgjøret og en perfekt avslutning på sesongen. Blåtrøyene har vunnet fem av sine sju siste kamper og plukket 16 poeng - nesten halvparten av årets totale fangst (33). De siste tre kampene har laget scoret 17 mål.

Tiller endte 2022-sesongen på en akseptabel 9. plass etter en tung vår og sommer. For sju uker siden lå Tiller kun ett poeng over nedrykksstreken, men så har laget virkelig vist hva som bor dem og vunnet mange kamper med stil. Det ble kun seks poeng fra 5. plass.


Se sluttabellen her


Kampfakta

Kolstad Fotball 0 - 6 Tiller IL
0-1 Robin Johansen Hermanstad 2'
0-2 Alexander Gløsen 15'
0-3 Robin Johansen Hermanstad 25'
0-4 Andreas Solstrand Fossli 66'
0-5 Andreas Solstrand Fossli 75'
0-6 Andreas Solstrand Fossli (str.) 81'

26. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 23. oktober 2022 kl.13.00
Gule kort Tiller: Marius Jensen (57'), Jonathan Smerkerud Frønes (86')
Tilskuere Kolstad idrettspark stor (Huseby): ca 60


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Noah Sevaldsen Aarmo, Nils Gunnar Barstad Eggen, Marius Jensen, Joachim Knutset Solem, Alexander Gløsen, Espen Amandus Mathiassen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Jensen --> Fredrik Alexander Myrvold
69' Jetne --> Joakim Harsvik Alstad
81' Solem --> Jonathan Smerkerud Frønes
81' Mathiassen --> Alexander Kvalvik

Ubenyttet reserve: Joakim Berg Vårhus.Før avspark: Kolstad - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2022

Herrer A gjester Kolstad i et heftig nabooppgjør i siste serierunde søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.), Andreas Solstrand Fossli og Martin André Elverum Engvik satser på å avslutte 2022-sesongen med seier.


Kampinformasjon

🏆 26. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Kolstad Fotball
📅 Søndag 23. oktober 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 Kolstad idrettspark stor (Huseby)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTapte stort sist

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til den andre siden av E6 denne søndagen, og de håper på å avslutte årets berg-og-dalbane-sesong med stil.

Da må Kolstad beseires i et realt lokaloppgjør. Rødtrøyene ligger på 5. plass på tabellen og har i skrivende stund ni poeng mer enn Tiller, men det har ikke gått helt veien den siste perioden.

Laget fra "Kvitbyen" har vunnet kun én av de siste fem kampene, hvor de har sluppet inn 15 baklengsmål og scoret tre.

I forrige runde ble det et 0-8-tap for Byåsen Toppfotball.


Siste fem kamper:
Rosenborg-2 4 - 1 Kolstad
Kolstad 0 - 1 Steinkjer
Nardo 3 - 0 Kolstad
Kolstad 2 - 1 Bodø/Glimt-2
Byåsen TF 8 - 0 Kolstad


Mistet alle poengene på overtid

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i april ble det både dramatikk og nerver.

Tiller ledet fullt fortjent 2-0 til pause og kunne fort ha ledet mer, men det skulle bli vanskelig å holde på ledelsen da de ble redusert til ti mann i starten av andre omgang.

Kolstad presset på i sluttminuttene og både reduserte og utlignet rett før 90 spilte minutter. På overtid falt avgjørelsen da rødtrøyene scoret vinnermålet.


Les vår kamprapport fra april her


Formlaget Tiller

Plassen i neste års Norsk Tipping-ligaen er for lengst sikret, så nå handler det om å avslutte sesongen på best mulig måte for Tiller.

De seks siste rundene har vært særdeles gode for blåtrøyene. Med kun ett tap, fire seiere og totalt 13 poeng har de faktisk plukket nesten halvparten av sine totale poeng i løpet av de nevnte ukene. Det gjør også at Tiller er et av de store formlagene i hele divisjonen.

Forrige helg ble det en strålende 6-1-seier over Melhus, der kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret hattrick. Han er Tillers toppscorer med 12 mål før siste serierunde.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
 Strindheim TF 1 - 5 Tiller
Tiller 6 - 1 Melhus


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Sikret andreplassen i 3. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2022

Kvinner-2 slo Strindheim og sikret andreplassen med én runde igjen, mens J13-2 klarte uavgjort mot Trond. Her er vår mandagsoppsummering.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to av tre mål mot Strindheim som sikret andreplassen i 3. divisjon. Helt til høyre kan vi skimte den første målscoreren, Ingeborg Nyberg Hansen.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en heftig mandagskveld, årets siste kamp-mandag av høstsesongen, der G13-1 fikk det tøft borte mot Strindheim. Oliver Olden Myhre reduserte tidlig til 1-2, men det var vertskapet som til slutt gikk seirende av banen med sifrene 8-2.

Les kampfakta her


Samtidig var G13-3 på bortekamp mot Støren, og også her ble det målrikt, men jevnere. Tiller havnet tidlig under, men snudde kampen til 2-1 ved scoring av Mustafa Fadi Alhamoud og et selvmål. Støren tok tilbake ledelsen i andre omgang, men Tiller utlignet til 4-4 takket være mål fra Aksel Martinius Dahl og Mohammed Adem Hamo.

Dessverre for gjestene så var det Støren som scoret vinnermålet helt på tampen.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør tok J13-2 imot Trond. Gultrøyene ledet 1-0 halvveis, men så snudde Tiller kampen. Mål fra Silja Andersen Nordgård og Karina Garg sørget for en blå 2-1-ledelse, men fire minutter før slutt kom utligningen og kampen endte dermed 2-2.

Les kampfakta her


Solid framover og bakover

Mandagens siste duell var mellom kvinner-2 og Strindheim i førstnevntes siste hjemmekamp i årets 3. divisjon.

Her skulle Tiller vise en helt annen mentalitet enn etter en skuffende forestilling i forrige hjemmekamp. Etter 14 minutter serverte Andrea Buberg Sæteren en perfekt pasning til Cornelia Nordtug Knudsen i bakrom, og alene med keeper var hun uselvisk og sentret videre til Ingeborg Nyberg Hansen som hadde verdens enkleste jobb med å sette inn 1-0.

Tiller hadde et overtak i både ballbesittelse og målsjanser, og det var derfor ikke helt ufortjent da ledelsen ble doblet like før pause. Kaptein Emma Jensen fant navnesøster Emma Kalvøy Bye i bakrom som kom alene med keeper, der sistnevnte rundet målvakten og plasserte ballen iskaldt i hjørnet til 2-0.

Andre omgang inneholdt noen færre sjanser, men det var blåtrøyene som skulle fortsette jubelkvelden. Tolv minutter før full tid punkterte Kalvøy Bye kampen med sin 3-0-scoring alene med keeper.

I motsatt ende hadde keeper Live Espolin Johnson en strålende 3. divisjonsdebut. Hun hadde ikke mange redninger å gjøre, men var solid i det som kom imot, deriblant en glimrende inngripen på overtid.

Les kampfakta her


Dermed kunne det unge rekruttlaget juble over å ha sikret en knallsterk 2. plass i årets 3. divisjon. Laget har hatt en snittalder på 17 år, hvor de aller fleste av spillerne aldri har spilt før på nivået. De har beseiret svært gode motstandere fullt fortjent og har vist en enorm utvikling både som lag og individer. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.

Vi gratulerer laget med en vanvittig prestasjon!


De avslutter serien borte mot seriemester Steinkjer neste mandag.

Slik blir kvalifiseringen til 1. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2022

Dette er det vi vet og ikke vet.

Sandra Aardahl Gulstad (t.v.) og Andrea Sivertsen Broholm kan rykke opp til 1. divisjon med laget sitt om noen uker.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til kvalifiseringen til 1. divisjon kvinner går av stabelen om drøyt to uker.

Våre beste kvinner klarte kunststykket å vinne sin 2. divisjonsavdeling tidligere i oktober, og nå venter altså kvalifisering til 1. divisjon mot likesinnede motstandere.

Etter at noen andre avdelingsvinnere har gjennomført en før-kvalifisering, står man igjen med totalt seks lag som skal fordeles i to grupper á tre lag.

Vinneren av de to gruppene rykker opp til 1. divisjon. Resten spiller i den nye nasjonale 2. divisjon.


Slik blir kampene

Tiller skal først spille bortekamp mot Porsanger fra Lakselv lørdag 29. oktober. Tidspunktet og eventuell streaming er ennå uvisst. Dette oppgjøret kan også bli flyttet til Porsangers reservearena Finnmarkshallen som er i Alta.

Deretter venter hjemmekamp på TOBB Arena Sør lørdag 5. november. Her skal de blåkledde møte en av Odd, Grei eller Kongsvinger (før-kvalifisering pågår). Tidspunkt og eventuell streaming er ennå uvisst. Dette oppgjøret kan bli flyttet til Abrahallen på Sveberg dersom værforholdene ikke spiller på lag.

Reglementet tilsier at baneendring må avgjøres senest 48 timer før kampstart.

Hvis Tiller vinner sine to oppgjør, er de klare for 1. divisjon.

Skal Tiller ikke vinne begge sine oppgjør, må de vente på utfallet av gruppens tredje kamp som spilles lørdag 12. november.


Vi kommer tilbake med spikret informasjon når detaljene er fastsatt.Tredje strake seier

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2022

(Tiller 6 - 1 Melhus) TOBB ARENA SØR: Tiller kjørte over Melhus og vant fullt fortjent lørdag ettermiddag.

Jubel etter Andreas Solstrand Fosslis (t.h.) tidlige scoring i andre omgang.


Sammendrag

* Tidlig i føringen
* 2-1 halvveis
* Hattrick av Fossli
* Dobbel av Hermanstad
* Romeros første A-lagsmål


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen var allerede sikret en plass i neste års Norsk Tipping-ligaen før dette oppgjøret, men de hadde lyst til å fortsette den gode trenden de er inne i.

Etter åtte minutter fikk blåtrøyene et perfekt utgangspunkt. Robin Hermanstad ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Som så mange ganger før var kaptein Andreas Solstrand Fossli sikker som den økende prisindeksen og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Tiller fortsatte å dominere kampbildet, og etter 22 minutter doblet de ledelsen. Hermanstad ble spilt flott gjennom og alene med keeper var han iskald da han lobbet over sisteskansen og i mål.

Melhus reduserte på en kontring etter en halvtime, men det var også det eneste de hadde i denne kampen. De blåkledde skapte flere store målsjanser mot pause, men de klarte ikke å øke ledelsen.


Romero-show kronet med scoring

Etter sidebytte hadde de to hundre Tiller-supporterne knapt rukket å sette seg på de iskalde blå setene da hjemmelaget økte ledelsen. Knut Kleppo Vangen ble spilt alene med keeper, men spilte uselvisk til en svært offensiv Fossli som hadde en enkel oppgave med å trille inn 3-1.

Tiller-keeper Tor Solvoll måtte i aksjon ved én anledning som han avverget fint, men ellers var det spillerne kledd i helblått som dominerte kampen fullstendig.

Mot slutten rant det inn flere nettkjenninger. Kvarteret før full tid ble all tvil lagt til side da Fossli la på til 4-1 alene med keeper, og kort tid etterpå presset Benjamin Romero glimrende da keeper mistet ballen og Hermanstad kunne enkelt sette inn 5-1 i et åpent mål.

Helt på tampen var det Romero selv, toppscoreren i 5. divisjon, som traff nettmaskene. Alene med keeper var han iskald og dyktig da han la på til 6-1.


Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Dermed vant Tiller sin tredje kamp på rad og sendte samtidig Melhus ned i 4. divisjon.

Neste kamp er også 2022-sesongens siste. Da venter Kolstad på bortebane i det som blir et heftig lokaloppgjør hvor æren står på spill. Kampstart søndag 23. oktober kl.13.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 6 - 1 Melhus IL
1-0 Andreas Solstrand Fossli (str.) 8'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 22'
2-1 31'
3-1 Andreas Solstrand Fossli 47'
4-1 Andreas Solstrand Fossli 75'
5-1 Robin Johansen Hermanstad 80'
6-1 Benjamin Romero 88'

25. runde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 16. oktober 2022 kl.14.00
Gule kort Tiller: Lucas Kolstad (51', Noah Sevaldsen Aarmo (73')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Noah Sevaldsen Aarmo, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
54' K. Vangen --> Martin André Elverum Engvik
68' Kolstad --> Fredrik Meland Johnsen
68' J. Solem --> Elias Sandøy Myrvågnes
78' Fossli --> Benjamin Romero
78' N. Solem --> Mathias Gåsbakk Vinjevoll

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Trym Hansen Jetne, Marius Jensen, Erik Schaanning Thome.7-0 og uten tap

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2022

Kvinnelaget gjennomførte årets sesong i 2. divisjon avdeling 5 uten nederlag etter lørdagens 7-0-seier over Træff på bortebane.

Gjeng.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen åpnet kontoen
* 4-0 halvveis
* Berg-Johansen scoret det siste
* Uten tap i årets sesong


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et stort ønske om å avslutte årets 2. divisjon avdeling 5 med stil, og etter 17 kamper uten å ha opplevd nederlag, gikk trønderne rett i angrep på romsdalingene.

Etter en litt rotete start, ble det hull på byllen i det 12. spilleminutt. En svært gira Tiril Olsen sto høyt og vant ballen på hjemmelagets halvdel. Andrea Sivertsen Broholm var råsterk og forserte framover før hun fant Sandra Aardahl Gulstad på høyresiden. Sistnevnte serverte Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som banket ballen knallhardt i nettmaskene til 1-0.

Træff var slettes ikke passive, og de stresset Tiler til å gjøre flere unødvendige feil, men i minuttene rett før pause viste Tiller hvorfor de har vunnet avdelingen. Først scoret Selma Saastad alene med keeper før Vilde Winge Kristiansen hamret inn 3-0 med venstrefoten fra 15 meter. Rett før fløytesignalet la Mari Kristine Vik på til 4-0 på knallhardt vis fra skrått hold etter et godt forarbeid av Broholm.


Alle spilte - og flere mål ble det

Tiller gjorde mange bytter slik at alle reisende skulle få mye spilletid, og det hemmet ikke blåtrøyene i andre omgang, for de hadde mer på lager.

Etter 58 minutter var det absolutt ingen vei tilbake for Træff da Winge Kristiansen styrte Gulstads perfekte innlegg i mål fra nært hold.

Gjestene fra bartebyen fortsatte å styre oppgjøret, selv om Træff hadde noen farligheter på overganger, men et godt forsvar og en god Marita Flataunet i Tiller-buret holdt unna baklengsmålene.

Sju minutter før full tid fant måltente Siri Berg-Johansen angrepsmakker Louisa Stuedahl i feltet som bredsidet enkelt inn 6-0 på bakre stolpe.

Og så skulle det endelig skje få minutter senere - at den tidligere skadeplagde Berg-Johansen fikk sin fortjente scoring. Et frispark havnet bak i feltet som Idun Benjaminsen lobbet inn igjen. Der raget Berg-Johansen høyest og stanget inn 7-0 og sitt første Tiller-mål siden august 2018.


Tiller kunne dermed juble over å ha vunnet 7-0 og dermed gjennomført årets 2. divisjon avdeling 5 uten tap, med flest seire og scorede mål, og med færrest innslupne mål - som nyopprykket lag.

For en spinnvill prestasjon av det unge laget som stadig har en tendens til å utvikle seg i et enormt tempo.

Nå får spillerne noen velfortjente fridager før de returnerer til treningsfeltet sent i neste uke for å gjøre seg klare til kvalifisering til 1. divisjon.

På mandag kommer vi med informasjon om den kommende kvalifiseringen.


Se sluttabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Kampfakta

SK Træff 0 - 7 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 12'
0-2 Selma Saastad 35'
0-3 Vilde Winge Kristiansen 43'
0-4 Mari Kristine Vik 45'
0-5 Vilde Winge Kristiansen 58'
0-6 Louisa Stuedahl 83'
0-7 Siri Oline Berg-Johansen 85'

18. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 15. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Reknesbanen (Molde): ca 60 (derav 30 fra Tiller)


Laget

Marita Flataunet, Vilde Bjørgård Kristiansen, Andrea Holm Aune, Tiril Olsen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Hedda Stuedahl-Karlsen, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Selma Saastad.

Innbyttere: Kaisa Øien Aune, Synne Aunehaugen, Pia Elise Skråmo Lien, Celine Kleiven Vevle, Hege Snåsøy Hovdahl, Louisa Stuedahl, Siri Oline Berg-Johansen, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Thale Hinsverk.Før avspark: Tiller - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2022

Herrer A tar imot nedrykkstruede Melhus søndag ettermiddag.

19-årige Trym Hansen Jetne har vært en solid brikke i et nyetablert forsvar de siste kampene.


Kampinformasjon

🏆 25. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Melhus
📅 Søndag 16. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Kampsponsor:
Må plukke tre poeng

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus velkommen til dyst i årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Gjestene fra Gruva kommer til dette oppgjøret med et stort press på sine skuldre, da de er nødt til å vinne for å holde liv i håpet om å overleve i Norsk Tipping-ligaen.

Melhus hadde kniven på strupen og kunne ha rykket ned sist lørdag i hjemmekampen mot Orkla, men det endte 2-2 etter en sterk opphenting av gjestene.

Lagets toppscorer er Torbjørn Trøen med seks fulltreffere - som var ubenyttet reserve for en uke siden.

Men det store spørsmålet er: kommer comebackspilleren Edvard Ølstøren til å knyte på seg skoene nok en gang?


Siste fem kamper:
Melhus 0 - 4 Bodø/Glimt-2
Nardo 2 - 0 Melhus
Melhus 3 - 1 Strindheim TF
🔘 Steinkjer 1 - 1 Melhus
🔘 Melhus 2 - 2 Orkla


Tremålsseier i mai

I motsatt oppgjør i det flotte Gruva-anlegget rett før 17. mai var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne hen.

Tiller dominerte fra start til slutt og hadde god kontroll på sin motstander. Espen Mathiassen stanget inn 1-0 nesten før publikum hadde ankommet banen før Sindre Myrvold Welo doblet ledelsen like før pause. Sistnevnte punkterte kampen fra straffemerket rett etter sidebytte.


Les vår oppsummering av 3-0-seieren her


Har berget plassen

Lettelse og glede hånd i hånd på Leangen forrige lørdag, da Tiller leverte en hinsides andre omgang og vant fullt fortjent 5-1 over Strindheim Toppfotball. Dette var den tredje seieren på de siste fem kampene.

Denne seieren, samt at Melhus og Orkla spilte uavgjort, førte til at blåtrøyene har berget plassen i Norsk Tipping-ligaen og kan nå glede seg over nok en sesong på nivå fire.

Nå skal de prøve å fortsette den gode formen i de to gjenværende kampene av året.

Sesongen avsluttes borte mot Kolstad neste søndag.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
Strindheim TF 1 - 5 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Før avspark: Træff - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2022

Kvinnelaget gjester Træff i årets siste serierunde lørdag ettermiddag.

Sjampisfeiring etter knusende seier over Tynset sist lørdag. Nå går kvinnene for en ubeseiret 2. divisjonssesong.


Kampinformasjon

🏆 18. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Træff
📅 Lørdag 15. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Reknesbanen (Molde)
📲 @TillerFotball på TwitterTre strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørvestover til Træff og Molde denne lørdagen, og de vil gjerne avslutte serien med tre nye poeng.

Træff kommer til dette oppgjøret i dårlig form med tre strake tap og innehar nest sisteplassen i avdelingen før lørdagens duell. Seier over Tiller kan føre grønnbuksene opp til 7. plass dersom andre resultater går moldensernes vei.

Ved tap eller uavgjort vil Træff ende nest sist. Fra før er laget klar for neste års 3. divisjon.

Lagets toppscorer er Ane-Elisa Hagset med sju nettkjenninger.


Siste fem kamper:
Hødd 0 - 1 Træff
🔘 Træff 1 - 1 Volda
Nardo 4 - 1 Træff
Træff 0 - 2 Herd
Molde 7 - 0 Træff


9-0 på TOBB

Lagene møttes på TOBB Arena Sør tidlig i mai, hvor Tiller dominerte banespillet tidlig, men klarte ikke å få hull på byllen før et stykke ut i første omgang da Sandra Aardahl Gulstad fikset 1-0.

Hattrick fra både Hedda Stuedahl-Karlsen og Andrea Sivertsen Broholm samt en scoring hver fra Vilde Winge Kristiansen og Thale Hinsverk sørget for en knallsterk 9-0-seier.

Tillers tredje strake seier i serieåpningen.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Selma Saastad


Presentasjonen av årets A-stall fortsetter, og nå har vi kommet til den relativt nye angriperen Selma Saastad.

21-åringen fra Fetsund startet karrieren i Fet IL før veien førte til Skedsmo. I forkant av 2020-sesongen gikk turen til Trøndelag og den nå nedlagte Byåsen Kvinnefotball. Hun signerte for de blåkledde i sommer.

Saastad har vist fine takter i helblå drakt i sine fem første kamper i 2. divisjon, der hun har scoret fem mål på like mange kamper. Hun er opprinnelig spiss, men kan også bekle kantposisjon.


Visste du at Selma...

...spilte for Vålerenga i 2019 og at hun scoret fire mål i 2. divisjon det året?


En hel sesong uten tap?

Tiller kommer til denne kampen som avdelingsvinner etter en strålende 6-0-seier over Tynset forrige helg. I den siste 2. divisjonskampen på TOBB Arena Sør var det aldri noen tvil da blåtrøyene scoret tidlig, dro ifra og vant fullt fortjent.

Straks venter noen dager fri og deretter kvalifisering til 1. divisjon, men de blåkledde er svært ivrige etter å avslutte serien med stil.

Så langt har de spilt 17 kamper uten tap. Klarer de å unngå nederlag gjennom en hel seriesesong?


Siste fem kamper:
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller
Tiller 6 - 0 Tynset


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Sikret kvalifisering til 1. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2022

(Tiller 6 - 0 Tynset) TOBB ARENA SØR: Tiller har vunnet 2. divisjon avdeling 5 og er klar for kvalifisering til 1. divisjon etter en overbevisende hjemmeseier lørdag ettermiddag.

Denne gjengen kunne feire avdelingsseier med velfortjent sjampis.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen sendte Tiller foran tidlig
* Kanonscoring av Bjørgård Kristiansen
* To overtidsmål fra Saastad
* Comeback av Berg-Johansen
* Avdelingsvinner og klar for kvalik til 1. divisjon


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen visste utmerket godt hva som lå i potten denne lørdagen. En seier ville føre Tiller til avdelingsseier, mens uavgjort eller tap hadde gjort siste kamphelg uhyre spennende.

Det ville ikke Hedda Stuedahl-Karlsen. Allerede etter fem minutter mottok hun en perfekt pasning i bakrom fra Andrea Holm Aune, og alene med keeper var førstnevnte iskald og satte inn 1-0.

Tiller dominerte banespillet fullstendig, og i løpet av fem minutter midtveis i omgangen ble det vanskeligere for gjestene fra Nord-Østerdal. Først hamret Vilde Bjørgård Kristiansen inn 2-0 på et langskudd fra 25 meter, og like etterpå gjorde Vilde Winge Kristiansen alt selv da hun dro seg forbi siste forsvarer, kom skrått mot keeper og pirket inn 3-0 fra nesten død vinkel.

Dominansen fortsatte også etter sidebytte, og i det 57. minutt ble kampen punktert. Andrea Sivertsen Broholm banket inn 4-0 på det vi kan kalle for et innøvd cornertrekk.

Hjemmelaget fikk byttet inn på flere spillere som fikk verdifull erfaring på nivået. Heldigvis er kvaliteten i laget stor, og det vistes på slutten da slepne Selma Saastad scoret to mål alene med keeper på utsøkt vis. Et av målene ble assistert av Siri Berg-Johansen, som etter 16 måneder uten kamp grunnet skader og langvarig opptrening, var endelig tilbake med fotballsko og helblå drakt.


6-0-seier betyr permanent tabelltopp og en plass i kvalifiseringen til 1. divisjon. Første kvalifiseringskamp spilles helga 29.-30. oktober. Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon når det foreligger.

Neste og siste kamp i årets 2. divisjon er lørdag 15. oktober borte mot Træff.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 6 - 0 Tynset IF
1-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 5'
2-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 24'
3-0 Vilde Winge Kristiansen 29'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 57'
5-0 Selma Saastad 90'
6-0 Selma Saastad 90'

17. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 8. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Aiila Renander Bransfjell, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Vilde Bjørgård Kristiansen, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Marita Flataunet, Hege Snåsøy Hovdahl, Louisa Stuedahl, Selma Saastad, Mari Steinbråten Krogsgård, Siri Oline Berg-Johansen.Berget plassen etter storseier

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2022

(Strindheim TF 1 - 5 Tiller) RUTA ARENA: Herrer A berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter noen magiske minutter i andre omgang.

Denne gjengen kan juble for fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen etter en knallseier over Strindheim Toppfotball. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


Sammendrag

* Lå under 0-1 til pause
* Fire mål på 13 minutter
* To straffemål fra Fossli
* Engvik fastsatte resultatet
* Berger plassen med to runder igjen


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere opplevde en tett og jevn første omgang der begge lag hadde sine målsjanser, men det var hjemmelaget i helblått som tok ledelsen rett før pause på et smart skudd fra skrått hold.

Men så våknet Tiller til gangs i andre omgang. Fra det 50. minutt og utover var det bare ett lag på banen. Nils Gunnar Barstad Eggen utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 15 meter før kaptein Andreas Solstrand Fossli fikset 2-1 til Tiller fra straffemerket.

Og nå hadde Tiller så vidt begynt kvelden. Kort tid etterpå økte Lucas Kolstad ledelsen til 3-1 med et kanonskudd like innenfor 16-meteren, og de tretten strålende minuttene ble komplettert med nok et straffemål av Fossli.

Det ble etter hvert en parademarsj i et fryktelig høstvær, men Tiller var ikke ferdige for kvelden. Martin Engvik stanget inn 5-1 på lekkert vis like før slutt, og dermed kunne gjestene juble over tre herlige poeng.


...og ikke nok med det. Plassen i Norsk Tipping-ligaen ble berget da resultatene gikk Tillers vei utover dagen. En formidabel innsats mot slutten gjorde at årets mål ble nådd med to runder igjen å spille.


Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)


Kampfakta

Strindheim TF 1 - 5 Tiller IL
1-0 40'
1-1 Nils Gunnar Barstad Eggen 50'
1-2 Andreas Solstrand Fossli (str.) 53'
1-3 Lucas Kolstad 59'
1-4 Andreas Solstrand Fossli (str.) 62'
1-5 Martin André Elverum Engvik 88'

24. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 8. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): 37


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
70' Fossli --> Espen Amandus Mathiassen
75' J. Solem --> Martin Andrè Elverum Engvik
84' Jetne --> Marius Jensen
84' Aarmo --> Gløsen

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Benjamin Romero, Jonas Bardo Fossen Thanem.Før avspark: Tiller - Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 7. Okt 2022

Kvinnelaget kan vinne 2. divisjon avdeling 5 og sikre en plass i kvalifisering til 1. divisjon lørdag ettermiddag.

Denne gjengen jublet over seier over Tynset på Nytrømoen. Blir det lignende scener på TOBB Arena Sør?


Kampinformasjon

🏆 17. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Tynset
📅 Lørdag 8. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:Klar for 2. divisjon 2023

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til årets siste hjemmekamp i 2. divisjon avdeling 5 denne lørdagen.

Tynset spiller årets siste seriekamp på TOBB Arena Sør, og de allerede har sikret plassen i neste års nasjonale 2. divisjon etter en god høstsesong. Vi gratulerer med prestasjonen!

Det blir en tøff kamp for de blåkledde, da gjestene fra Nord-Østerdal har et eldre aldersnitt og et par centimetere mer i gjennomsnittshøyden.

Tynset har vunnet tre av sine fem siste, deriblant en 3-2-seier over Blindheim på eget gress forrige helg.


Siste fem kamper:
❌ Tynset 1 - 2 Herd
✅ Nardo 2 - 3 Tynset
✅ Tynset 4 - 1 Volda
❌ Rosenborg-2 4 - 0 Tynset
✅ Tynset 3 - 2 Blindheim


Sterk borteseier i vår

I motsatt oppgjør på Nytrømoen gras på en varm junidag var det Tiller som viste seg fra sin sterkeste side i en tett og jevn kamp.

Baneforholdene var helt strålende, og det merket kaptein Marie Methi da hun smalt inn 1-0 fra 25 meter der ballen var knapt over gressteppet.

Flotte scoringer fra Hedda Stuedahl-Karlsen og Synne Bye-Andersen sørget for at Tiller vant fullt fortjent 3-0.


Les vår kamprapport fra juni her


Spillerprofil - Siri Oline Berg-Johansen


Vi fortsetter vårt dykk i spillerlisten, og da kommer vi selvsagt til Siri Oline Berg-Johansen.

Angrepsspiller Siri kom til Tiller fra moderklubben Astor foran den svært spennende 2017-sesongen, og da fikk hun oppleve et høyt antall cupseiere som ble kronet med NM-gull i november det året.

Hun var i Tiller fram til midten av 2018-sesongen før hun valgte å signere for den gang Trondheims-Ørn. Hun gikk fra Rosenborg til KIL/Hemne i 2021 etter å ha vært skadeplaget året før, men rakk å spille kun én kamp for grønntrøyene før hun havnet på sidelinja igjen.

2022-sesongen har så langt også vært preget av skader i kne og lår, men de siste månedene har 20-åringen trent svært godt og meldes nå kampklar.

Det ryktes at hun er i kamptropp på lørdag, og dersom hun får spilletid, vil det da bli hennes første kamp på hele 16 måneder. For en seier det vil være for Siri.


Visste du at Siri...

...spilte fem kamper for Trondheims-Ørn i Toppserien i 2019 og var en av andrelagets toppscorere i 2. divisjon det året?


Kan vinne avdelingen ved seier over Tynset

Tiller strutter av selvtillit om dagen etter nok en god bortekamp på Sunnmøre forrige helg. De møtte et lavtliggende Hødd-lag på flotte Høddvoll stadion, men trønderne klarte å trenge seg gjennom fire ganger og vant fullt fortjent 4-1.

Det betyr at Tiller trenger kun to poeng på sine to gjenværende kamper for å sikre avdelingsseieren foran Molde. Den kan de vinne allerede på lørdag dersom de slår Tynset i årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør. Neste og siste kamp er borte mot Træff.

Å vinne 2. divisjon avdeling 5 gir retten til å spille kvalifisering om opprykk til 1. divisjon, som vi selvsagt skal komme tilbake til dersom det blir et faktum.

Spillerne vet det. Trenerne vet det. Supporterne vet det. En hel bydel vet, faktisk.


Siste fem kamper:
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde
✅ Hødd 1 - 4 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Før avspark: Strindheim TF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 7. Okt 2022

Herrer A kan sikre plassen i Norsk Tipping-ligaen ved seier lørdag ettermiddag.

Blir det mer å juble for på Leangen?


Kampinformasjon

🏆 24. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Strindheim TF
📅 Lørdag 8. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Ruta Arena (Leangen)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttVunnet fire av fem

De blåkledde fra Tillerbyen tar med seg sine hvite bortedrakter og skal kjempe om tre nye poeng mot Strindheim Toppfotball på Leangen.

Men det blir langt fra en lett oppgave. Strindheim var lenge med i opprykksjakten, men én seier på de første seks kampene etter sommerferien førte til at de ramlet av.

Derimot har det gått bedre de siste kampene. De tapte riktignok mot Melhus, men de har vunnet fire av sine fem siste, der de slo Rana 3-1 på hjemmebane forrige helg.


Siste fem kamper:
✅ Strindheim TF 3 - 2 Kolstad
✅ Trygg/Lade 2 - 4 Strindheim TF
✅ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda
❌ Melhus 3 - 1 Strindheim TF
✅ Strindheim TF 3 - 1 Rana


Tapte hjemme på TOBB

Lagene møttes i åpningskampen i Norsk Tipping-ligaen den 9. april. Det var knyttet store forventninger til Tiller som hadde feid motstanderne av banene i cupen de foregående ukene, men det skulle bli tøft mot et mer aggressivt Strindheim-lag.

Gjestene tok ledelsen før to minutter var spilt, men så utlignet Robin Hermanstad kort tid etterpå. Stillingen holdt seg til pause, men i andre omgang ble Tiller et par numre for små og tapte 1-3.


Les vår kamprapport fra april her


Kun ett tap på fire siste

Tiller er i god form for tiden og har faktisk tapt kun én av sine fire siste kamper. Det har blitt sju poeng i løpet av den nevnte perioden, og det har ført blåtrøyene til foreløpig trygg grunn med seks poeng ned til nedrykksplass.

Forrige oppgjør mot nedrykksrivalene Trygg/Lade var det egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, men Tiller gjorde det vanskelig for seg selv ved ikke å punktere i løpet av andre omgang. Kampen endte allikevel med en sterk 1-0-seier og en enorm lettelse etter kampslutt.

Nå kan blåtrøyene sikre plassen dersom de gjør jobben mot Strindheim, uansett hva som skulle skje i øvrige kamper. Tiller har en vesentlig bedre målforskjell enn konkurrentene under nedrykksstreken mens det er igjen tre serierunder.


Siste fem kamper:
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres ca en time før kampstart på Twitter og fotball.no.Kretsmester med stil

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2022

Tiller er kretsmester i J17-klassen, mens gutta tapte knepent i to oppgjør. Slik var en sprudlende onsdagskveld.

Denne gjengen er kretsmester i fotball i 2022.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne juble over et fantastisk kretsmesterskap, men vi starter dagens oppsummering med guttenes to oppgjør.

G16-2 tok turen nedover til Sjetnmarka for å møte hjemmelaget Sjetne, men det ble tøffe minutter i starten. Vertene tok ledelsen, men Bendik Jenssen utlignet tidlig i andre omgang. Kort tid etter tok Sjetne tilbake ledelsen, og Tiller klarte aldri å svare. Dermed endte det med et knepent 1-2-tap.

Les kampfakta her


Senere på TOBB Arena Sør var G19-1 vertskap for Strindheim Toppfotball, og også her måtte blåtrøyene se seg selv havne tidlig under. Tommy Bandiola Do utlignet til 1-1 før et selvmål førte til at gjestene var i ledelsen nok en gang.

David Tertels utlignet til 2-2 rett før fløytesignalet, og stillingen holdt seg nesten hele andre omgang. Spillet bølget fram og tilbake, men det var gjestene som stakk av med alle poengene med sitt vinnermål på overtid.

Les kampfakta her


Satte standarden tidlig

På TOBB Arena Sør sto også slaget om kretsmesterskapet i J17-klassen, der serieleder Tiller tok imot utfordrer Utleira til en real toppkamp.

Blåtrøyene var virkelig skrudd på fra start av, for etter bare ti minutter sto det 2-0 til hjemmelaget etter to scoringer av Ida Sofie Bye-Andersen. Et mål fra Ingeborg Nyberg Hansen, to mål fra Emma Kalvøy Bye og nok en nettkjenning fra Bye-Andersen - dermed hattrick - sørget for en solide 6-0 til pause.

Tiller spilte lekker angrepsfotball og viste seg fra sin beste side, og de fortsatte etter sidebytte. To scoringer fra Michelle Kveberg Alstad, der siste nettsus var i lengste kryss, gjorde at blåtrøyene ledet hele 8-0 mot lag nummer to på tabellen.

Utleira reduserte helt på tampen, men det dempet uansett ikke Tillers strålende kveld. De blåkledde kunne juble over en knallsterk 8-1-seier og kretsmesterskap i J17-klassen for første gang siden 2018.

En særdeles stor prestasjon av et ungt lag som kunne feire med sprudlevann ute på banen etter kampslutt. Vi gratulerer så mye med prestasjonen!

Les kampfakta her
Dramatikk til siste slutt

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2022

Knepne seire og tap. Slik var en nervepirrende mandagskveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (nr to f.v.) likte svært godt å returnere til sin tidligere hjemmebane.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å komme seg til rette før Ema Redzovic sendte J13-1 i føringen i hjemmeoppgjøret mot KIL/Hemne på TOBB Arena Sør. Gjestene fra Kyrksæterøra utlignet, men Tiller gikk opp i en 3-1-ledelse ved scoringer fra blant annet Anna Standal Lyngstad.

Utrolig nok snudde gjestene kampen helt på hodet med fire scoringer de siste tretti minuttene før Tiller reduserte til 4-5 helt på tampen.

Les kampfakta her


Tiller tok ledelsen tidlig i andre omgang etter målløse første 35 minutter mot Melhus på samme bane, men gjestene fra Gruva utlignet kort tid etterpå. Spillet bølget fram og tilbake før Tiller tok tak og tok tilbake ledelsen ved Mathias Samson. Mot slutten fastsatte Patrik Tørset Johnsen resultatet til 3-1 og stor jubel hos de blå.

Les kampfakta her


Ingeborg Nyberg Hansen. Det er overskriften

Dramatikk skulle det bli nok av hos de voksne også. I kveldens siste kamp på TOBB Arena Sør var herrer-3 vertskap for Bratsberg. Et forfallstungt Tiller-lag måtte se gjestene ta ledelsen, men Tiller ga seg ikke, til tross for at de fikk en spiller utvist.

I løpet av seks minutter kom det tre nye scoringer. Først utlignet Morten Modalsli Torset til 1-1 før Bratsberg scoret på nytt. Rett etterpå svarte tvillingbror Marius til 2-2 og store gledesscener. Kampen lå og vippet helt til det 89. minutt da Bratsberg scoret vinnermålet i en hektisk kamp.

Les kampfakta her


Og hvis man trodde man hadde opplevd alt, så må man faktisk lese det som kommer nå. På Hammersborg kunstgress gjestet kvinner-2 et rutinert Vestbyen-lag i 3. divisjon. En svak første halvtime gjorde at hjemmelaget tok ledelsen på et innlegg i feltet, men Tiller svarte.

I løpet av de ni neste minuttene var det duket for Ingeborg Nyberg Hansen-show på sin tidligere hjemmebane. Først utlignet hun til 1-1 på straffespark etter at Emma Kalvøy Bye ble felt. Ikke mange minutter etterpå kom dagens beste angrep. Andrea Buberg Sæteren var inne i 16-meteren på en 5-meter. Ballen gikk via Tiril Olsen som fant nysignerte Mari Steinbråten Krogsgård på vei fremover. Hun fant Nyberg Hansen med en strålende bakromspasning, som chippet e-l-e-g-a-n-t over keeper og i mål. Rett før pause hamret sistnevnte like greit inn 3-1 for Tiller på et hjørnespark som gikk rett i mål!

Vestbyen reduserte til 2-3 etter en drøy time før Tiller svarte igjen. En ball som havnet like utenfor 16-meteren ble plukket opp av - ja, du gjettet riktig - Nyberg Hansen som fyrte løs og sendte Tiller tilbake i en tomålsledelse.

Men det ble enda mer galskap mot slutten. Vestbyen reduserte først fra straffemerket, og fire minutter før full tid utlignet de til 4-4 på en kontring, rett etter at Tiller hadde en stor mulighet alene med keeper.

Men Tiller var ikke ferdig - vær du sikker. Et knapt minutt senere stormet Tiller i angrep fra avspark. Nyberg Hansen kom inne i feltet fra skrått hold og var iskald da hun serverte Cornelia Nordtug Knudsen på fem meter som tuppet inn 5-4 i nærmeste hjørne til elleville jubelscener hos de hvitkledde.

Dermed er våre unge rekrutter fortsatt i skuddhold rett bak serielederen med kun tre kamper igjen av sesongen.

Les kampfakta herViktige seiere i blanda drops

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2022

Høyt og lavt gjennom hele helga. Slik er vår oppsummering av de siste dagene.

Mathea Bostad (nr to f.h.) scoret et flott mål for J17-1 i seieren over Strindheim.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet helga som var på Brekkåsen der G14-2 gjestet samarbeidslaget Gimse/Leinstrand. Zein Almashi sendte blåtrøyene i føringen før hjemmelaget gikk opp i en 2-1-ledelse.

Eirik Aa utlignet til 2-2 tidlig i andre omgang, men så dro rødtrøyene ifra og ledet 5-2 før Andreas Ophaug Olsen og Almashi reduserte til 4-5 helt på tampen. På overtid fastsatte samarbeidslaget resultatet til 6-4 i disfavør Tiller.

Les kampfakta her


Samtidig på fredagskvelden var J13-2 vertskap for Sjetne på TOBB Arena Sør, og på Tillers egen lekegrind var det aldri noen tvil. Blåtrøyene vant til slutt hele 9-0 etter blant annet to scoringer hver fra Saga Nordskag, Mathilde Lossius-Aalberg og Silja Andersen Nordgård.

Les kampfakta her


A-lagene vant fullt fortjent

Lørdagen startet med et oppgjør på handelsbydelen Lade, der G14-1 tok imot Trygg/Lade i idrettsparken. Oliver Leiseth Green sendte blåtrøyene i føringen etter 13 minutter, og det så ut til å holde helt inn, men hjemmelaget utlignet i sluttminuttene slik at kampen endte 1-1.

Les kampfakta her


Senere på lørdagen var herrer A vertskap for Trygg/Lade i et viktig bunnoppgjør på TOBB Arena Sør. Knut Kleppo Vangen sendte Tiller foran etter 19 minutter, og hjemmelaget burde strengt tatt ha både doblet og triplet ledelsen etter de store målsjansene, men kampen endte 1-0 til de blå og tre deilige poeng.

Les vår kamprapport her


Samtidig var kvinner A gjester på Høddvoll og hjemmelaget Hødd i Ulsteinvik. Der tok Tiller kommandoen fra start og ledet hele 3-0 til pause. Gjestene i helhvitt fortsatte i andre omgang og vant til slutt fullt fortjent 4-1. Nå er de bare én seier unna å vinne hele andredivisjonsavdelingen.

Les vår kamprapport her


Lørdagens siste duell var G16-2 sitt oppgjør borte mot Charlottenlund 2. Her måtte de blåkledde se seg beseiret 6-0.

Les kampfakta her


J17 nære KM-tittel - herrer-2 jakter opprykk

Tiller Fotballakademi-leder Ola Brustad (t.h.) scoret mot Rindal i 5. divisjon. Her gratuleres han av Sondre Kvikstad Stuen.


Søndagen startet med et grytidlig oppgjør mellom G13-3 og Ranheim 3, der Tiller fulgte laget fra fjæra til like etter sidebytte. Da sto det 2-2 etter blant annet en scoring av Mohammed Adem Hamo, men så dro gjestene ifra og vant til slutt 8-4 i et målrikt oppgjør.

Les kampfakta her


Like etterpå var J17-1 i aksjon mot Strindheim i 0. divisjon, og et dominerende Tiller-lag la standarden tidlig. Ida Nygård kriget inn 1-0 like før pause etter et innlegg i feltet, og i andre omgang dro blåtrøyene ifra.

Ingeborg Nyberg Hansens suser sørget for dobling av ledelsen før Malin Strømsnes Kvingedal var sikker fra straffemerket. Mathea Bostads lekre styring på Nygårds innlegg sørget for 4-0 før gjestene fra Leangen reduserte helt på tampen.

Denne seieren betyr at Tillers lovende ungdommer kan bli kretsmester dersom de slår Utleira onsdag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Les kampfakta her


Kampdagen fortsatte på Tillers egen hjemmebane, der herrer-2 tok imot Rindal til et heftig oppgjør i 5. divisjon. Alexander Kvalvik sendte vertskapet i føringen før Martin Engvik doblet ledelsen etter en drøy halvtime.

Tiller Fotballakademi-ansvarlig Ola Brustad la på til 3-0 fra kloss hold like før slutt, men helt på tampen reduserte Rindal til 1-3.

Tre nye poeng til gutta i helblått fører til at de fortsatt er helt der oppe og kjemper om en andreplass i avdelingen som gir retten om å spille om opprykk via kvalifisering til 4. divisjon.

Les kampfakta her


Helgas siste kamp var G16-1 mot Trond på TOBB Arena Sør. Tiller fulgte gjestene til pause med stillingen 2-2 etter to scoringer av målgeita Odin Wraalsen Herfjord, men de blåkledde måtte se seg slått 2-4 til slutt.

Les kampfakta herTo poeng fra kvalifisering

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2022

(Hødd 1 - 4 Tiller) HØDDVOLL STADION: Kvinnelaget stormer videre mot en avdelingsseier etter en sterk borteseier på Sunnmøre lørdag ettermiddag.

Selma Saastad (nr 21) scoret to da Hødd ble beseiret. Vilde Winge Kristiansen (i midten) serverte på Saastads mål nummer to.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen sprakk nullen tidlig
* 3-0 til pause etter dominans
* To scoringer fra Saastad
* Første matchball neste lørdag


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere fra sørsida av Trondheim hadde forberedt seg godt til bortemøtet med Hødd. Et lag som var svært nære å ta femteplassen i avdelingen skulle få møte avdelingslederen, og det var nettopp sistnevnte som jublet først.

Etter elleve minutter klemte Hedda Stuedahl-Karlsen til og hamret inn 1-0 via keeper og i mål, og det stoppet ikke der.

Ni minutter senere var Tiller frempå igjen. Thale Hinsverk brøt ballen og stormet mot mål. Hun fant Selma Saastad med en glimrende pasning, og alene med keeper chippet angrepsspilleren lekkert inn 2-0.

Tiller dominerte banespillet og fikk en trippelsjanse etter en drøy halvtime. Stuedahl-Karlsen skjøt og både Saastad og Vilde Winge Kristiansen hadde en styring fra kloss hold, men Hødds keeper reddet alle tre forsøkene.

Men minuttet før pause skulle trønderne få betalt for presset. Et strålende oppbygd angrep endte med et innlegg femogførti til Andrea Sivertsen Broholm som plasserte inn 3-0 via lengste stolpe.


Sjansesløseri og punktering

Andre omgang startet med et eldorado av målsjanser for gjestene. Stuedahl-Karlsens styring fra kloss hold på Saastads innlegg gikk like utenfor, og rett etterpå kom Broholm alene med keeper, men forsøket gikk rett på sisteskansen.

Ikke mange minutter senere skjøt Winge Kristiansen like over fra 22 meter og Saastad traff rett i klypene på vertenes målvakt fra kloss hold.

Men i det 73. minutt ble kampen endelig punktert for godt. En svært livlig Saastad fikk æren av å styre inn 4-0 på enkelt vis fra nært hold da hun mottok ballen fra en uselvisk Winge Kristiansen.

Hødd reduserte på en flott scoring i lengste kryss helt på tampen, men denne dagen tilhørte bortelaget. Nok en seier betyr at Tiller nå er kun to poeng - eller én seier om man vil - unna å vinne hele avdelingen som gir retten til kvalifisering om opprykk til 1. divisjon.


Se tabellen her


Neste kamp er dermed første matchball. Lørdag 8. oktober kl.14.00 kommer Tynset på besøk på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

IL Hødd 1 - 4 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 11'
0-2 Selma Saastad 20'
0-3 Andrea Sivertsen Broholm 44'
0-4 Selma Saastad 73'
1-4 89'

16. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Lørdag 1. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere Høddvoll Stadion (Ulsteinvik): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Andrea Holm Aune, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Bytter:
15' Gulstad --> Selma Saastad
35' Aunehaugen --> Vilde Bjørgård Kristiansen
46' Øien Aune --> Marita Flataunet
46' Methi --> Andrea Buberg Sæteren
75' Winge Kristiansen --> Idun Brigtsdatter Benjaminsen
Seiret og økte avstanden

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2022

(Tiller 1 - 0 Trygg/Lade) TOBB ARENA SØR: Herrer A vant fortjent og tok et langt steg mot overlevelse lørdag ettermiddag.

Knut Kleppo Vangen ble matchvinner med sin tidlige scoring mot Trygg/Lade. Bildet er fra et tidligere oppgjør i høst.


Sammendrag

* Knut Kleppo Vangen sendte Tiller foran
* Store Tiller-sjanser
* Annulert mål i andre omgang
* Press fra gjestene mot slutten
* Økte avstanden til lagene bak


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på oppgjøret mot jumbolaget Trygg/Lade denne ettermiddagen. Hjemmelaget hadde et par gode muligheter ved Alexander Gløsen og Robin Hermanstad til å begynne med, men det løsnet ikke før i det 19. minutt.

Hermanstad ble spilt nydelig gjennom og kom skrått alene med keeper. Han flikket ballen forbi keeper og mot mål der Knut Kleppo Vangen hadde løpt fra gjestenes forsvar og styrte inn 1-0 fra kloss hold.

Etter en halvtime spilt kunne kaptein Andreas Fossli ha doblet ledelsen på et godt Tiller-angrep, men skuddet fra 14 meter ble godt reddet av bortelagets målvakt.

Tiller fortsatte å dominere mot et lavtliggende Trygg/Lade-lag, der Fossli fikk nok en stor mulighet. Alene med keeper blåste han ballen over tverrliggeren, rett etter at Kleppo Vangen hadde scoret nok et mål, men som ble avblåst for offside.

Blåtrøyene fortsatte å trykke på, og gjestenes største sjanse kom fire minutter før slutt. En hvitkledd spiller snappet opp en nedfallsfrukt i feltet som keeper Tor Solvoll reddet glimrende fra kloss hold.

Til tross for seks lange overtidsminutter, kunne Tiller juble for en ekstremt viktig og svært fortjent 1-0-seier over Trygg/Lade.


Denne trepoengeren gjør at Marius Jacobsens mannskap klatrer til 24 poeng og øker foreløpig avstanden til nedrykksstreken til seks poeng med tre kamper igjen å spille.

Se tabellen her


Neste kamp er borte mot Strindheim Toppfotball lørdag 8. oktober kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 0 SK Trygg/Lade
1-0 Knut Kleppo Vangen 19'

23. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 1. oktober 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
70' Knutset Solem --> Jonathan Smerkerud Frønes
87' Fossli --> Elias Sandøy Myrvågnes
89' Jetne --> Noah Sevaldsen Aarmo

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathas Gåsbakk Vinjevoll, Erik Schaanning Thome, Martin André Elverum Engvik, Benjamin Romero, Sondre Kvikstad Stuen.Før avspark: Hødd - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2022

Tiller tar turen til Høddvoll og Ulsteinvik for aller første gang lørdag ettermiddag.

Blir det like jubelscener på Ulsteinvik som på Nissekollen?


Kampinformasjon

🏆 16. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Hødd
📅 Lørdag 1. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Høddvoll (Ulsteinvik)
📲 @TillerFotball på TwitterHødd må slå Tiller

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Sunnmøre for siste gang denne sesongen, da de gjester Hødd og deres fantastiske anlegg Høddvoll for aller første gang i klubbens historie.

Denne lørdagskampen vil bety mye for begge lag. Hødd er rett og slett nødt til å slå hittil ubeseirede Tiller for å ha sjangs på en topp 5-plassering som gir fornyet kontrakt i en svært spisset 2. divisjon neste år, mens gjestene fra Trondheim må opprettholde seiersformen for å kunne avgjøre avdelingen neste helg hjemme mot Tynset.

Hødd kommer til denne kampen med en midtukekamp i føttene. På onsdag gjestet de Molde og Aker Stadion, men det ble ingen lystig affære for sunnmøringene. Hødd tapte 0-7 for laget fra rosenes by, og med en målforskjell på -22, er kun tre poeng godt nok mot Tiller på lørdag.

Laget fra Ulsteinvik er inne i en dårlig formkurve for tiden, da de står oppført med fire strake tap.


Siste fem kamper:
✅ Hødd 1 - 0 Nardo
❌ Blindheim 4 - 3 Hødd
❌ Hødd 0 - 1 Træff
❌ Hødd 2 - 4 Rosenborg-2
❌ Molde 7 - 0 Hødd


Seks mål og tre poeng sist

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør rett før feiring av nasjonaldagen, var Tiller virkelig på hugget på eget kunstgress.

Blåtrøyene tok tidlig kommandoen ved scoring av Andrea Sivertsen Broholm, og selv om hjemmelaget misset på flere store målsjanser i første omgang, ble det effektivitetens tid etter sidebytte.

Tiller gikk fra 1-0 til 4-0 på få minutter, og de vant til slutt 6-0 etter at Sandra Aardahl Gulstad fastsatte resultatet med kampens siste nettkjenning.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Idun Brigtsdatter Benjaminsen


Vi har kommet til presentasjonen av en av de nye spillerne på et relativt ungt Tiller-lag. Denne 21-åringen kom til den blå bydelen i fjor sommer, og var en viktig bidragsyter til at Tiller rykket opp med både første- og andrelaget.

Idun er fra Lofoten og har tidligere spilt for Kabelvåg. Hun kan bekle rollene som både midtstopper og spiss med glans.

Så langt i år har hun spilt like mange Tiller-kamper i 2. divisjon som i 3. divisjon med stor suksess.


Visste du at Idun...

...spilte med gutter i ungdomsårene og at hun er en av de mest utadvendte på A-laget?


Ingen stream - husk Twitter

Tiller håper å fortsette den ubeseirede formen med tre nye poeng i bortemøtet med Hødd denne lørdagen. Forrige oppgjør var en real toppkamp mot Molde på TOBB Arena Sør, der Tiller var best i den første omgangen og gjestene var hakket hvassere i den andre. Kampen endte 0-0 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fremdeles leder avdelingen med fem poeng med kun tre kamper igjen å spille. Slår Tiller Hødd på lørdag, vil det bli en avgjørende kamp hjemme mot Tynset lørdagen etter.

Fra Ulsteinvik ser det altså ikke ut til at kampen strømmes på noen plattformer. Det betyr at @tillerfotball på Twitter er det eneste mediet du kan følge kampen direkte ved hjelp av våre fyldige tekstoppdateringer.

Vi bemerker at kampen tvitres i trådformat ettersom herrelaget spiller til samme tidspunkt (som også oppdateres i tråd, til informasjon).

Don't stop me now.


Siste fem kamper:
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Før avspark: Tiller - Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 29. Sep 2022

Herrer A tar imot Trygg/Lade på TOBB Arena Sør til et viktig oppgjør lørdag ettermiddag.

Erling Kleppo Vangen og resten av gutta i helblått slo Trygg/Lade på bortebane i april.


Kampinformasjon

🏆 23. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Trygg/Lade
📅 Lørdag 1. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttSeks strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Trygg/Lade velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen, til det som ser ut til å bli et viktig oppgjør i kampen om å unngå nedrykk fra Norsk Tipping-ligaen.

De helhvite fra Haakon VIIs gate vet at et nederlag for Tiller vil føre avstanden opp til åtte poeng med tre kamper igjen av sesongen, men da må de snu om på formen. I løpet av sine seks siste kamper står de med null poeng og kun to scorede mål.

I forrige seriekamp ble det et 0-1-tap for Rosenborg 2, der Trygg/Lade var opptil tre spillere mer på banen i sluttminuttene.


Siste fem kamper:
❌ Kolstad 5 - 0 Trygg/Lade
❌ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Trygg/Lade 2 - 4 Strindheim TF
❌ Bodø/Glimt-2 1 - 0 Trygg/Lade
❌ Trygg/Lade 0 - 1 Rosenborg-2


Fire mål og tre poeng sist

Tiller fikk en god opplevelse ved handelsgaten på nordsiden av Trondheim 2. påskedag i år, da blåtrøyene tok turen til Lade Idrettspark for å møte det nyopprykkede laget.

Marius Jacobsens mannskap kom til denne kampen med et 1-3-tap for Strindheim Toppfotball i åpningskampen, men i serierunde to skulle det gå bedre.

En enorm første omgang og solid start på den andre førte til at Tiller ledet 4-0. Trygg/Lade reduserte to ganger mot slutten, men gjestene fra sørsida kunne til slutt juble over tre poeng.

Les vår kamprapport fra april her


Fortsetter å ta poeng

Tiller håper å komme tilbake på vinnersporet etter å ha vært nære ved å beseire Innstranda på bortebane sist helg.

Blåtrøyene ledet 1-0 over nordlendingene, men havnet deretter under 1-2 tidlig i andre omgang og presset på for utligning. Den kom like før slutt, og Tiller var også nær ved å ta med seg alle tre poengene.

Ett poeng gjorde at avstanden ned til nedrykksstreken fortsatt er på fire poeng med fire kamper igjen av sesongen.


Siste fem kamper:
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Uavgjort mot Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2022

...mens 14-åringene vant. Slik var mandagskvelden.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.h.) scoret et kremmerhus mot Ranheim. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen startet kvelden på TOBB Arena Sør der J13-2 tok imot Sokna til en tøff duell. Tiller spilte seg fint frem til flere gode målsjanser, men dette var ikke dagen for å treffe mellom stengene. Kampen endte til slutt med et knepent 0-2-tap.

Les kampfakta her


På Ranheim var J14 på besøk, og her skulle det bli store jubelscener. Tiller tok umiddelbart tak i kampen og fikk belønning for strevet rett før pause. Mia Arnegård Kulvik var sikker i sin sak fra straffemerket og sendte Tiller i føringen.

Frida Karine Helgheim Bang doblet ledelsen etter 47 minutter, og selv om Ranheim reduserte helt på tampen, holdt Tiller unna og kunne juble over en sterk 2-1-seier.

Les kampfakta her


Kanskje årets mål på TOBB?

Tilbake på TOBB Arena Sør var kvinner-2 i aksjon mot et forsterket Ranheim-lag. Tiller, som hadde flere sentrale forfall grunnet sykdom og skoletur, stilte allikevel en sterk tropp for å duellere mot de mer rutinerte gjestene.

15-årige Ida Sofie Bye-Andersen hamret inn 1-0 allerede etter tre minutter på fantastisk vis. Hun vendte opp fra 22 meter og fyrte løs der ballen gikk kontant i lengste kryss - for et mål!

Ranheim utlignet etter et drøyt kvarter, og begge lag hadde store målsjanser i første omgang. Etter sidebytte var det Tiller som skapte de største mulighetene, men verken Emma Kalvøy Bye, Louisa Stuedahl eller Selma Saastad maktet å treffe nettmaskene.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver. Resultatet betyr at Tiller har fortsatt heng på serieleder Steinkjer med fire kamper igjen å spille.


Les kampfakta herFor ei helg!

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2022

Huh. Svært mange Tiller-kamper endte med suksess denne helga. Dette er vår oppsummering.

Denne gjengen har alt i sine hender med tanke på kretsmesterskapet i J17-klassen etter seier over Steinkjer søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å lage fredagstacoen før det første resultatet tikket inn. G13-2 var det eneste laget i konkurranseklassene i aksjon, og det ble en enorm målfest. I duellen med Leksvik vant Tiller hele 17-1 etter blant annet tre mål fra Oliver Olden Myhre.

Les kampfakta her


På lørdag var det J14 som startet med sluttspillet i OBOS-cup, men i oppgjøret mot Charlottenlund måtte de se seg beseiret 0-6.

Les kampfakta her


Senere på lørdagen var kvinner A dyktige ved å holde Molde til 0-0 på TOBB Arena Sør. Et realt bombardement de første 20 minuttene førte imidlertid til ingen nettsus, og en nervepirrende andre omgang gjorde at lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.

Les vår kamprapport her


Lørdagen ble avsluttet i Bodø, der herrer A gjestet Innstranda. Det var en kaotisk innledning med spørsmål om Twitter og streaming, men vi fikk til det aller meste - med litt hjelp.

Kampen endte til slutt 2-2 etter at Alexander Gløsen hamret inn utligningen tre minutter før full tid.

Les vår kamprapport her


Leder 0. divisjon

Søndagen startet med at G13-3 tok imot Orkanger på TOBB Arena Sør. Det sto 2-2 til pause, men Tiller dro ifra i andre omgang og vant til slutt 7-3 etter blant annet to scoringer fra Einar Johannes Vatnan.

Les kampfakta her


Deretter var G14-1 i aksjon mot Astor på samme bane. Tiller leverte en strålende første omgang og ledet hele 5-1 til pause. De blåkledde vant til slutt 7-2 over motstanderen i burgunder og blått etter blant annet et hattrick av Oliver Leiseth Green.

Les kampfakta her


Dagens siste hjemmekamp var herrer-2 mot Ørland i en real toppduell på TOBB Arena Sør. Tiller slet med å få hull på byllen, og rett før pause ble det jubel da Martin Engvik sendte hjemmelaget i føringen.

Et hattrick fra Engvik og mål fra Benjamin Romero og Mathias Vinjevoll sørget for en sterk 5-2-seier. Nå er laget oppe og nikker på en kvalifiseringsplass om opprykk til 4. divisjon.

Les kampfakta her


Dagens siste kamp var J17-1 borte mot Steinkjer på Guldbergaunet stadion. Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter et kvarter da Cornelia Nordtug Knudsens hjørnespark ble stanget i mål av Malin Strømsnes Kvingedal.

Tiller styrte det meste av banespillet, men 2-0-scoringen kom ikke før det var ti minutter igjen. Emma Kalvøy Bye kom alene med keeper, rundet sisteskansen og satte inn 2-0 på fortjent vis.

Hjemmelaget reduserte på et hjørnespark rett etterpå, men Tiller holdt unna og vant 2-1. Det betyr at blåtrøyene leder 0. divisjon med kun tre kamper igjen å spille.

Les kampfakta her
Uavgjort i begge oppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2022

Våre to A-lag spilte uavgjort både på TOBB Arena Sør og i Bodø lørdag ettermiddag.

Vilde Winge Kristiansen og Tiller har fortsatt en fem poengs luke til Molde med kun tre kamper igjen å spille.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde mange tilskuere og god stemning på TOBB Arena Sør under toppkampen mot Molde i 2. divisjon kvinner.

Tiller kjørte kampen i starten, og i løpet av de første 20 minuttene hadde hjemmelaget hele seks gigantiske målsjanser. Hedda Stuedahl-Karlsen fikk først et skudd blokkert i siste liten og ikke lenge etterpå føyk ballen like utenfor lengste stolpe fra kloss hold. Sandra Aardahl Gulstad fikk to sjanser alene med keeper, men sisteskansen sto i veien. I tillegg hadde Thale Hinsverk to forsøk, der det første gikk over mål fra fem meter og det neste ble reddet av keeper.

Huh.

Gjestene fra Romsdalen hadde pent lite å komme med i første omgang, og rett etter sidebytte var Andrea Sivertsen Broholm centimetere å tuppe inn 1-0 på et hjørnespark.

Molde kom bedre med mot slutten, og tverrliggeren var det nærmeste de kom en scoring. Kampen ebbet ut i et noe utrolig 0-0-resultat, som for øvrig betyr at Tiller opprettholder luken på fem poeng med kun tre seriekamper igjen å spille.


Les kampfakta her


Twitter, strømming og Gløsen

Alexander Gløsen utlignet til 2-2 helt på tampen. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.


Rett etter kampslutt på TOBB Arena Sør, skulle herrer A i aksjon mot Innstranda i Bodø. Dette var et viktig oppgjør i jakten på overlevelse på nivå fire, og det var dramatikk både på og utenfor banen.

Heldigvis hadde vi reservelagleder Ole-Petter som tekstet slik at tomlene knakk sammen, og utrolig nok fikk vi hjelp av et par lokale helter på tribunen som streamet fra det 35. spilleminutt. Huh.

Etter 12 minutter smalt det i nettmaskene fra Robin Hermanstad, som kom alene med keeper og var rett og slett iskald.

Kampen bølget litt frem og tilbake. Innstranda traff stolpen ved to anledninger, og Gløsen var en skotupp unna å doble ledelsen på Hermanstads innlegg.

Selv om Innstranda fikk et rødt kort før pause, utlignet de til 1-1 på en styring i feltet seks minutter etter sidebytte. Etter 66 minutter tok de ledelsen, bare minutter etter at Tiller-keeper Tor Solvoll reddet mesterlig på en heading fra nært hold. Skuddet fra 18 meter i lengste hjørne var det derimot lite å gjøre med.

Tiller kjørte kampen fullstendig mot slutten, og enda mer etter at hjemmelaget fikk nok en utvisning ti minutter før slutt. Skulle Tiller klare å utligne?

Ja, heldigvis. Alexander Gløsen styrte inn 2-2 på et innlegg fra Knut Kleppo Vangen tre minutter før full tid, og på overtid fikk blåtrøyene to store muligheter fra kloss hold, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Kampen endte dermed 2-2, og dette resultatet sørget for at Tiller fortsatt har fire poeng ned til nedrykksstreken med fire kamper igjen av sesongen.


Les kampfakta her
Før avspark: Innstranda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Herrelaget tar turen til Bodø og Innstranda lørdag ettermiddag.

Denne gjengen går for tre nye poeng i Bodø. Her fra hjemmeoppgjøret mot Nardo for to uker siden.


Kampinformasjon

🏆 22. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Innstranda
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.16.30
🏟 Mørkvedlia kunstgress (Bodø)
📲 @TillerFotball på Twitter?


Dessverre ser det ut til at rettighetshaver Direktesport ikke velger å sende kampen av uvisse årsaker, noe vi mener er utrolig skuffende og bekymringsverdig. Mediaavdelingen jobber på spreng med å motta oppdateringer som vi kan videresende umiddelbart på Twitter.


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttIngen mål på de to siste

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Bodø og Nordland for å møte Innstranda denne lørdagen, vel vitende om at dette blir en tøff kamp mot en motstander som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Innstranda slo nedrykksplasserte-kollega Trygg/Lade og Melhus og var plutselig i nærheten av Tiller, helt til blåtrøyene endelig vant og fikk et viktig pusterom.

Nordlendingene har nå tapt to strake kamper, og kommer fra et mindre pent 0-6-tap for Strindheim Toppfotball på bortebane.


Siste fem kamper:
❌ Innstranda 1 - 5 Rana
✅ Melhus 1 - 2 Innstranda
✅ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Kolstad 1 - 0 Innstranda
❌ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda


Årsverste på TOBB

Tiller tok imot Innstranda som sto uten seier helt tilbake til andre uka i mai, men det skulle ikke bli så mye å juble for de blåkledde.

Selv om det sto 0-0 til pause, var det gjestene som var farligst i en ikke så altfor sjanserik kamp. Grønntrøyene gikk opp i en 2-0-ledelse før Lucas Kolstad reduserte på overtid, men det holdt ikke til poeng på TOBB Arena Sør.


Les vår kamprapport fra motsatt oppgjør her


Må finne tilbake til Nardo-gleden

Tiller kommer til denne kampen med et knepent nederlag mot Rana i bagasjen. Blåtrøyene var svært nære og både kunne og burde ha truffet innenfor nettmaskene sist søndag, men det ble bare med forsøkene og ingen poeng.

Kampen før ble det fire scoringer og tre deilige poeng mot Nardo. Vi håper gutta finner tilbake til godfølelsen og får en perfekt hjemreise med nye jubelscener.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Molde

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Kvinnelaget tar imot Molde til en real toppkamp lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Glade scener etter en av scoringene på Aker Stadion i juni. Blir det mer Tiller-jubel på lørdag?


Kampinformasjon

🏆 15. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Molde
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:

Skal rykke opp

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne lørdagen, der det er duket for en real toppkamp.

Molde kommer med fem strake seiere og ingen baklengsmål på de tre siste, men allikevel er de fem poeng bak Tiller med like antall spilte kamper.

Det betyr at romsdalingene er nødt til å beseire Tiller for å ha et lite håp om å kapre den gjeve førsteplassen i avdelingen som gir retten til å spille kvalifisering til 1. divisjon.

Ved tap eller uavgjort på lørdag, vil det fortsatt være mange poeng opp til trønderne.

Molde har tidligere uttalt at de skal rykke opp til 1. divisjon innen 2023 og deretter ta steget opp i Toppserien. Les mer om Moldes ambisiøse planer her.


Siste fem kamper:
Molde 6 - 2 Volda
Nardo 5 - 6 Molde
Blindheim 0 - 4 Molde
Rosenborg-2 0 - 2 Molde
Molde 4 - 0 Herd


2-2 x 2

Forrige oppgjør mot Molde på Aker Stadion hadde spenning fra start til slutt. Tiller ledet 2-0 og leverte en god første omgang, men hjemmelaget svarte etter sidebytte.

Scoringer på indirekte frispark og straffespark gjorde at kampen endte 2-2, der begge lag hadde sine muligheter til å vinne.

2-2 og uavgjort ved full tid ble det også i J19-NM på TOBB Arena Sør. Tiller, som stilte med en overvekt av spillere som til daglig spiller i 3. divisjon, ledet 2-1 før Molde svarte.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og straffespark, hvor Tiller måtte til slutt se seg beseiret.


Alle gode ting er...?


Spillerprofil - Andrea Holm Aune

Vi har ikke rukket å ta ordentlig profilbilde av Andrea enda. Bildet er fra forrige kamp mot Nardo. Mediaavdelingen beklager, faktisk.


Andrea er oppvokst ca 238 meter unna TOBB Arena Sør, og er kanskje lagets mest blide spiller. 22-åringen har opplevd så mange turneringsseire og kretsmesterskap at vi dessverre har mistet tellingen.

Andrea kan spille i de fleste sentrale posisjoner, helst i forsvar eller på midtbanen. Hun er kjent for en enorm fysikk og en utrolig nese for mål.

Hun var en sterk bidragsyter til at Tiller snudde fjorårets viktige kamp mot Utleira, der hennes to mål sørget for at blåtrøyene til slutt vant 3-1.

Med andre ord, hun har vært med på opprykket fra både 4.- og 3. divisjon på en jublende måte.


Visste du at Andrea...

...er også meget god i håndball og har en eldre bror (Preben) som fortsatt er aktiv i Tiller Fotball?


Alle er tilgjengelig

Tiller kommer til dette oppgjøret med stinn av selvtillit etter en solid periode med kamper og treninger. Forrige oppgjør borte mot Nardo tok Tiller oppskriftsmessig ledelsen ved Hedda Stuedahl-Karlsen, men en svak avslutning på første omgang gjorde at hjemmelaget utlignet.

Blåtrøyene viste seg imidlertid fra en bedre side etter sidebytte og vant til slutt kontrollerende 5-1.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
 Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller


Se tabellen her


Til toppkampen mot Molde har Tiller ingen nye skader å melde om. Det betyr at alle er tilgjengelige for seleksjon.

For et luksusproblem.

Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Tre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Mandagen endte med mange jubelscener. Her er vår oppsummering av de fire kampene.

Emma Kalvøy Bye fortsetter å score mål i 3. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen har passert halvveis av høstsesongen, og det er ikke snakk om å ta det rolig nå.

Lagene peiser på videre i jakten på gode prestasjoner og opplevelser, og det fikk også to av våre 13-årslag erfare. J13-2 var på en bortekamp mot samarbeidslaget Stadsbygd 2/Rissa 2/Vanvik 2, der Tiller kunne juble over en sterk 3-1-seier etter scoringer av blant annet Silja Andersen Nordgård og Ema Redzovic.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-1 mot Freidig hjemme på TOBB Arena Sør. Her var det lenge spennende og målløst, men en suser fra Axel Martinius Dahl sørget for at Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


TOBB-kvelden ble fullført av G16-2 som tok imot Astor 2, men de måtte se seg beseiret 1-6.

Les kampfakta her


Studentene ga tøff motstand

Kampkvelden ble avsluttet på Lade 4, som utrolig nok hadde fått nye lyspærer i de kruttsvarte lampene fra fjoråret. Vi må si å være positivt overrasket etter å ha hatt småfarlige opplevelser i mørket der de siste årene.

På Lade var kvinner-2 gjestende lag i møtet med studentene fra NTNUI, og laget som holdt på å slå Malvik for få uker siden ga Tiller en solid kamp.

Hvittrøyene fra sørsida tok oppskriftsmessig ledelsen etter 12 minutter. Et hardt og godt skudd fra Cornelia Nordtug Knudsen ble delvis avverget av vertenes keeper som måtte gi retur. Der var Ida Sofie Bye-Andersen først på og kranglet inn 1-0 i duell med sisteskansen.

Det var vanskelig å komme forbi et lavtliggende og hardtkjempende NTNUI-lag. Tiller skapte flere store målsjanser, men var også litt for unøyaktig i pasningsspillet.

Avgjørelsen falt ti minutter før slutt etter en solid dominans. En god og sterk Selma Karaslaan vendte lekkert opp og fant Emma Kalvøy Bye med en perfekt stikker. Alene med keeper var lynvingen iskald og fikset 2-0.

Det betyr at Tiller 2 fortsatt ligger på andreplass på tabellen i 3. divisjon, kun ett poeng bak serielederen.

Les kampfakta her
Luke på toppen - nederlag på TOBB

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Jubel på Nissekollen og hender på hodet på TOBB Arena Sør. Slik var våre to A-lagskamper denne søndagen.

Kaptein Marie Methi (bak Vik nr 18) scoret to av fem mål mot Nardo.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på oppgjøret mot Nardo på Nissekollen kunstgress. Tiller-kvinnene dominerte som antatt i banespillet, og denne gang klarte de å bryte ned burgundertrøyene etter 15 minutter da Hedda Stuedahl-Karlsen scoret alene med keeper.

Nardo var gode i presspillet sitt, og de utlignet til 1-1 få minutter før pause der Tiller hadde en periode godt under pari.

Men det løsnet veldig i andre omgang. Tiller var mer gjenkjennelig, og ti minutter etter sidebytte fikset Synne Aunehaugen 2-1 fra straffemerket. Rett etterpå økte kaptein Marie Methi ledelsen med et hardt og velplassert skudd med venstrefoten i lengste hjørne.

Gjestene fra sørsida fortsatte å dominere med ballen, og blant annet traff Andrea Sivertsen Broholm tverrliggeren. Kvarteret før slutt kom den endelige punkteringen, og nok en gang var det kaptein Methi som brukte denne gang høyrefoten til å hamre inn 4-1 fra ti meter etter et fantastisk angrep som startet langt inne på egen halvdel.

Selma Saastad fikk æren av å fastsette resultatet til 5-1 i favør de blå da hun scoret sitt første Tiller-mål i 2. divisjon etter å ha vært iskald alene med keeper.


Denne seieren betyr at Tiller leder med hele fem poeng foran Molde på 2. plass på tabellen. På lørdag møtes de to topplagene til duell på TOBB Arena Sør.


Les kampfakta her


Dominans, men ikke i nettmaskene

Joachim Knutset Solem var tilbake i moderklubbdrakta mot Rana, men kunne ikke forhindre at gjestene stakk av med alle poengene.


Hjemme på TOBB Arena Sør sparket våre beste menn i gang kampen mot Rana mens andre omgang startet på Nissekollen.

Den første halvtimen var Tiller solide både med og uten ball, og de skapte et par store muligheter. Først var Robin Hermanstad god da han kom seg forbi backen og slo inn mot Knut Kleppo Vangen på bakre stolpen, men ballen føyk rett forbi.

Ikke lenge etterpå måtte Ranas keeper ut i full strekk på et skuddforsøk fra Elias Myrvågnes fra kloss hold.

Ironisk nok tok gjestene fra Helgeland ledelsen etter 33 minutter på et smart skudd i nærmeste hjørne fra kloss hold, men Tiller ga aldri opp håpet om poeng.

Andre omgang ble en marsjering mot Ranas 16-meter. Myrvågnes headet rett på keeper fra tolv meter, Nils Gunnar Barstad Eggen skjøt like utenfor lengste hjørne og Espen Mathiassen var nære ved å styre inn utligningen ved to anledninger helt på tampen.

Men dessverre ble det ingen poeng og 0-1-tap for Tiller denne runden.

Ettersom lagene under Tiller på tabellen også tapte sine oppgjør, beholder blåtrøyene avstanden til nedrykksstreken på fire poeng idet fem kamper gjenstår av årets sesong.


Les kampfakta her
Før avspark: Nardo - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2022

Kvinner A gjester Nardo i det 14. serierunden søndag ettermiddag.

Hedda Stuedahl-Karlsen er klar for flere tøffe dueller mot Nardo søndag ettermiddag.


Kampinformasjon

🏆 14. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Nardo
📅 Søndag 18. september 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 Nissekollen kunstgress (Nardo)
📲 @TillerFotball på TwitterRykker ned, men ikke uten kamp

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Nardo denne regnværstunge søndagen, der Tiller spiller sin første seriekamp på 15 dager.

De burgunderkledde fra Nissekollen ligger helt sist på tabellen og har allerede rykket ned til 3. divisjon før dette oppgjøret, selv med fem kamper igjen å spille.

Men det må også sies at Nardo har vært nære resultatmessig i flere av sine siste oppgjør. Faktisk har de fire siste kampene endt med et knepent ettmålstap.

Deres eneste seier så langt i 2. divisjon kom hjemme mot Blindheim (3-1) i juni.


Siste fem kamper:
Træff 5 - 2 Nardo
Nardo 5 - 6 Molde
Hødd 1 - 0 Nardo
Nardo 2 - 3 Tynset
Herd 3 - 2 Nardo


Kun ett mål sist

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni ble det aldri en målrik affære. Tiller styrte det meste av banespillet og skapte et titalls store målsjanser mens Nardo sa seg ultralavt i håp om å stenge igjen.

Det klarte de i litt over en time. Da smalt det i nettmaskene fra Thale Hinsverk, og det ble også det eneste målet i kampen som sørget for tre nye poeng for hjemmelaget.

Det forventes en ny tøff kamp på søndag.


Les vår kamprapport fra juni her


Spillerprofil - Pia Elise Skråmo Lien


Pia Elise kom til Tiller fra Flatås midtveis i den krevende 2020-sesongen, og hun markerte seg umiddelbart med sin gode pasningsfot og blikk for spillet. Hun ble også kretsmester i J19-klassen etter bare noen måneder i helblått.

19-åringen, opprinnelig fra Kattem, trives kanskje best som midtbanespiller, men kan også bekle en midtstopperrolle, noe hun har gjort flere ganger i årets sesong.

Skråmo Lien var en sterk bidragsyter til at det ble dobbelt opprykk i fjor.


Visste du at Pia Elise...

...kan være litt distré samtidig som at hun er kjapp i replikken (noe som gir noen uforglemmelige øyeblikk), og er stort sett alltid blid og imøtekommende?


Klare for nasjonal liga

Selv om det er 15 dager siden forrige seriekamp, har Tiller trent svært godt i den perioden. Forrige kampopplevelse var borte mot Volda der blåtrøyene møtte et fysisk tøft hjemmelag, men Tiller gjorde rent bord og vant fortjent 3-0.

Den seieren var med å sikre plassen i neste års svært spissede 2. divisjon, der åtte regionale avdelinger skal bli til to nasjonale.

En meget sterk prestasjon med fem runder igjen å spille.

Nå går de for å vinne hele avdelingen.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
Volda 0 - 3 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Før avspark: Tiller - Rana

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2022

Herrer A tar imot Rana på TOBB Arena Sør i den 21. serierunden søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.) og Alexander Gløsen herjet mot Nardo sist helg. Det ble belønnet med tre nydelige poeng.


Kampinformasjon

🏆 21. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Rana
📅 Søndag 18. september 2022
⏰ Kl.17.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTapte sist - Frøysa skadet

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rana velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne søndagen.

Gjestene fra Mo i Rana har i skrivende stund 25 poeng, fem poeng mer enn Tiller, noe som gjør at blåtrøyene kan nærme seg nordlendingene ved seier.

Rana kommer til denne kampen med et knepent 2-3-tap for Rosenborg 2 på hjemmebane på mandag, der det sto 2-2 helt til det 90. spilleminutt. Faktisk har hvittrøyene vunnet de to siste bortekampene, men opplevd nederlag på hjemmebane.

Tidligere Tiller-kaptein Brede Frøysa valgte å signere proffkontrakt med Rana i august, men han rakk kun å bli involvert i to kamper før han ble hamstringskadet, noe som setter ham ute resten av sesongen.


Siste fem kamper:
🔘 Rana 2 - 2 Kolstad
✅ Innstranda 1 - 5 Rana
❌ Rana 3 - 6 Nardo
✅ Steinkjer 1 - 2 Rana
❌ Rana 2 - 3 Rosenborg-2


Helt Mo i knærne etter seier

I motsatt oppgjør på Sagbakken Stadion var det Tiller som virkelig var på hugget. Den gang Tiller-kaptein Brede Frøysa scoret de to første målene før hjemmelaget reduserte.

Men et hinsides mål fra Andreas Druzkowski sørget for at trønderne kunne reise hjem med 3-1-seier og tre nydelige poeng.

...og så ble det pølsefest i garderoben etterpå!


Les vår kamprapport her


Endelig jubel på TOBB

Tiller kommer til dette oppgjøret med en enorm selvtillit etter en knallsterk 4-3-seier over Nardo i forrige runde - for øvrig den første seieren på 77 dager.

Blåtrøyene ledet 4-1 til pause og holdt ut i sluttminuttene slik at de kunne juble over tre deilige og fortjente poeng. Denne seieren ga grobunn for en fornyet optimisme ettersom også andre resultater gikk Tillers vei for en gangs skyld.

Nå går de for å vinne to seriekamper på rad, noe de har til gode å klare så langt i årets sesong.


Siste fem kamper:
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo


Se tabellen her


Tiller var aktiv på breddefotballens "Deadline Day" på mandag, der tre spillere ble signert. Keeper Børge, midtbanespiller Joachim og angriper Ola kan alle få sin Tiller-debut/-comeback på søndag.

Les mer om nysigneringene her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampstart.Ble straffet i NM

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2022

Ute av NM, jubel på Vanvikan og storseier på TOBB. Slik var kampene torsdag og fredag.

J19 ble blant de topp 8 i Norge. Her fra da Isabel Teigen (i midten) sendte Tiller i føringen foran over 250 tilskuere.


De blåkledde fra Tillerbyen vart vertskap for fotballfest på TOBB Arena Sør, da J19 tok imot Molde foran omtrent 250 tilskuere torsdag kveld. Det var en billett til semifinale i NM som var premien, men det var gjestene fra Romsdalen som tok ledelsen etter et kvarter på et direkte frispark.

Sju minutter senere utlignet Tiller, kun sekunder etter at Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene med en Molde-angriper. Emma Kalvøy Bye fant Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som var råsterk, vendte opp og banket inn 1-1 fra åtte meter.

Etter en drøy halvtime ble det Tiller-jubel igjen. Isabel Teigen gjorde alt selv da hun løp som pokker og snappet ballen fra en Molde-forsvarer. Hun kom alene med keeper og lobbet elegant over målvakten og i mål til 2-1 i favør blåtrøyene.

Stillingen holdt seg til pause, og ni minutter etter sidebytte ble det 2-2 på absurd vis. En lang ball ble slått i bakrom til en Molde-angriper som gikk etter ballen, og selv om hun aldri var borti ballen, valgte assistentdommer å løfte flagget for offside. Tiller stoppet opp, men assistentdommeren tok deretter ned flagget og lot spillet gå videre. Da utlignet Molde til 2-2 fra kloss hold til enorme Tiller-protester.

Målet ble stående, og begge lag gikk for vinnermålet i sluttminuttene. Tiller spilte seg fint fremover og skapte flere halvsjanser mens gjestene i helhvitt fortsatte sin svært direkte spillestil mot et oppofrende Tiller-forsvar.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse hvor 2. divisjonslaget trakk det lengste strået.

Vi er svært stolt av våre fantastiske jenter som leverte en fantastisk kamp foran mange supportere i alle aldre. For en gjeng!

Les kampfakta her


Bardo's on fire

Samtidig spilte G14-2 borte mot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik. Her var Tiller nære, men det ble ingen sigar på fosenhalvøya. Hjemmelaget vant til slutt 2-0.

Les kampfakta her


Videre på torsdagskvelden spilte herrer-2 borte mot Vanvik. Lagets soleklare toppscorer Benjamin Romero sendte bylaget i føringen like før pause. To raske mål fra spillende A-lagstrener Marius Jacobsen og Jonathan Smerkerud Frønes gjorde at ledelsen ble ytterligere forsterket.

En sen scoring fra Frønes og et trøstemål fra vertskapet førte til at Tiller 2 vant 4-1 og nærmer seg toppen av tabellen i skrivende stund.

Les kampfakta her


Torsdagskveldens siste oppgjør var G19-1 hjemme mot Ranheim Toppfotball. Her tok gjestene tidlig ledelsen på TOBB Arena Sør, men resten av kampen omhandlet de blåkledde.

Et hattrick fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett hver fra Alex Thien-Lac Nguyen, Tommy Bandiola Do, David Tertels, Kasper Svardal Lund og Petter Selvaag Solbakken sørget for at det ble en knallsterk 8-1-seier.

"Bardo's" on fire...

Les kampfakta her


Nesten for G19-2

Fredagens kveldskamper ble spilt på andre baner enn TOBB Arena Sør. På Stjørdal var G13-1 gjester, der blåtrøyene ledet 3-1 til pause etter en meget solid første omgang, men de måtte se seg slått 4-5 til slutt.

Les kampfakta her


Senere var G19-2 gjester på Havstad borte mot Astor. Oskar Vold sendte blåtrøyene i føringen før pause, men Astor snudde til 3-1 i løpet av andre omgang. Jørgen Urfjell Rørvik reduserte med et kvarter igjen å spille, men Tiller måtte se seg beseiret 2-3.

Les kampfakta her


Fredagens siste kamp var J17-2 "hjemme" mot Vestbyen 2/Nationalkameratene 2/Sverresborg 2. Her har det når dette skrives - ca kl.22.00 fredag kveld - ikke kommet noe sluttresultat. Innlegget oppdateres.

Les kampfakta her
Seiret i toppkampen

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2022

Vi oppsummerer kampene mandag og tirsdag.

Emma Kalvøy Bye (i midten) fastsatte resultatet i toppkampen i 3. divisjon kvinner mandag kveld.


Mediaavdelingen henger litt bakpå etter en lang "Deadline Day", så nå tar vi for oss kampene fra både mandag og tirsdag.

Mandagskvelden både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør. G13-1 tok imot Kattem, og her ble det svært spennende. Gjestene fra andre siden av E6 tok ledelsen, men Axel Kjosavik utlignet med ti minutter igjen å spille. Kattem fant imidlertid veien til vinnermålet helt på tampen som førte til at Tiller tapte knepent 1-2.

Les kampfakta her


Samtidig spilte J13-2 mot Leksvik på den andre halvdelen. Her var Tiller det klart førende laget og skapte dusinvis av målsjanser, men det var en typisk kveld der lite stemte foran mål. Blåtrøyene måtte se seg slått 0-1.

Les kampfakta her


Nygård med en enorm målgivende

Det siste som skjedde mandag kveld var kvinner-2 sitt hjemmemøte med sterke Utleira i 3. divisjon. Her tok Tiller ledelsen etter bare tre minutter, da Ingeborg Nyberg Hansens suser fra parogtjue meter smalt i nettmaskene.

Tiller skapte mange store målsjanser spesielt i første omgang, men verken Isabel Teigen eller Emma Kalvøy Bye klarte å overliste Utleiras sisteskanse.

Andre omgang ble jevnere, der Tiller holdt unna godt hjulpet av en årvåken Marita Flataunet i Tiller-buret. Men i det 90. spilleminutt falt avgjørelsen. Ida Nygård ble spilt lekkert gjennom, og fra skrått hold var kantspilleren lynrask og råsterk da hun fant Kalvøy Bye inne i feltet. Fra kloss hold tuppet sistnevnte inn 2-0 og game over på fortjent vis.

Tiller befester dermed sin posisjon som en strålende utfordrer til å vinne hele avdelingen.

Les kampfakta her


J13 med et lyspunkt

Tirsdagskvelden var ikke en dag for historiebøkene. G16-2 tapte 0-6 borte for Åfjord, og de samme sifrene endte G16-1 med i hjemmemøtet med Vinne.

Bedre så det ut til å gå for J13-1 mot Orkla/Orkdal på TOBB Arena Sør. Léa Emily Barzic sendte Tiller i føringen, og selv om gjestene utlignet i andre omgang, ser det ut til at det endte 1-1.

Endelig resultat er ikke bekreftet da denne saken skrives natt til onsdag.

Les kampfakta herTrio klar for herrer A

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2022

På overgangsvinduets siste dag signerer Tiller tre spillere.

Tiller-gutten Joachim Knutset Solem møtte Tiller med Rosenborg 2 i 2019. Da vant Tiller 1-0 og mediaavdelingens utsendte havnet i munnhuggeri med Joachim for drøying av tid på et innkast. Selvsagt var førstnevnte uskyldig. Vi aner uansett bedre toner fra i dag av.


Tiller Idrettslag Fotball er fornøyd med å kunne meddele at tre spillere har signert for herrer A i løpet av en hektisk "Deadline Day" på TOBB Arena Sør.

Joachim Knutset Solem (22) vender hjem til moderklubben etter flere år i Rosenborg og én sesong i Strindheim Toppfotball. Joachim er primært midtbanespiller, men kan også bekle flere posisjoner.

Børge Hoff Skaråsen (20) er keeper med fortid i moderklubben Ranheim. Han kommer fra ett år i Træff. Han vil gå inn i et keeperteam med Tor Solvoll og Joakim Berg Vårhus.

Ola Brustad (25) er for Tiller kanskje mest kjent som hovedansvarlig for Tiller Fotballakademi, men han er også habil med ballen i føttene. Han er en framoverspiller som de siste årene har spilt i Strindheim Toppfotball. Han scoret faktisk mot Tiller i fjorårets kamp på TOBB Arena Sør.


Vi ønsker Joachim velkommen tilbake i helblått, og Børge og Ola velkommen til Tiller!


En større presentasjon med oppdaterte bilder av de tre nysigneringene kommer i løpet av kort tid.


Samtidig har keeper Christian Grindvold meldt overgang til 4. divisjonslaget Trønder-Lyn. Vi takker Christian for flott innsats i Tiller og ønsker ham all mulig suksess videre i karrieren.Langstrakt kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2022

Mange Tiller-lag var i aksjon i helga som var. Her er vår helgoppsummering.

Benjamin Romero (t.h.) scoret hattrick mot Åfjord. Han fortsetter dermed å bøtte inn mål i 5. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen startet en heftig kamphelg fredag kveld, der G13-2 gjestet Ørland før tacoen slo inn. Mahmoud Gharzaldin sendte Tiller i føringen, men Ørland kom tilbake og ledet 2-1. Selv om Leander Gudbrandsen Brokstad og Axel Kjosavik (2) scoret, ble det et knepent 5-7-tap.

Les kampfakta her


G13-3 fikk aldri spilt mot Ranheim på TOBB Arena Sør denne kvelden, da Tiller vant 3-0 på walkover.


Fredagskvelden ble avsluttet på Hammersborg rett ved Sverresborg museum. Herrer-3 gjestet den suverene serielederen Vestbyen, som har blant annet tidligere Tiller-spiller og nå Tiller-beboer og -trener Asgeir Snekvik på laget.

Marius Modalsli Torsets to scoringer holdt Tiller inne i kampen lenge, men kveldens hvitkledde spillere måtte til slutt se seg beseiret 2-4.

Les kampfakta her


Herrer A jublet for tre poeng

Lørdagen startet helt glimrende. Etter 77 dager uten å ha jublet over tre poeng, skjedde det endelig for våre beste menn i hjemmemøtet med Nardo.

Tiller vant 4-3, og vår kamprapport kan selvsagt leses i egen artikkel her.


Senere på lørdagskvelden gjestet J14 Sørlia på Steinkjer. Her tok hjemmelaget ledelsen tidlig, men Mia Arnegård Kulvik kvitterte etter en halvtime spilt. Kampen endte til slutt 1-1.

Les kampfakta her


Nærmer seg toppen i 5. divisjon

Søndagens tre kamper i konkurranseklassene på TOBB Arena Sør inneholdt mye fart og spenning fra start til slutt. Først ut var J17-1 mot Melhus/Gauldal, og der klarte aldri Tiller å matche gjestenes aggressive nivå.

Tiller spilte god fotball og skapte flere store målsjanser, men effektive gjester kunne juble over seier til slutt. Blåtrøyene tapte 2-4 etter to scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen.

Les kampfakta her


Rett etterpå var herrer-2 i aksjon mot Åfjord. Jonas Bardo Fossen Thanem sendte Tiller i føringen før gjestene utlignet til 1-1. Derfra og ut handlet det meste om Tiller. Hattrick fra Benjamin Romero og en dobbel fra Edvard Stølan sikret Tiller en sterk 6-2-seier.

Nå har våre nest beste herrer kontakt med topplagene i avdelingen. Det er seks kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


Helgas siste oppgjør var G14-1 hjemme mot Hommelvik. Der tok bortelaget ledelsen før pause, men så utlignet Patrik Tørset Johnsen fra straffemerket rett før slutt slik at oppgjøret endte 1-1.

Les kampfakta herTilbake på vinnersporet

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2022

(Tiller 4 - 3 Nardo) TOBB ARENA SØR: Herrer A gjennomførte en strålende første omgang, og selv om det ble nervepirrende i den andre, ble det store jubelscener til slutt.

Robin Johansen Hermanstad (nr. tre f.h.) leverte stort mot Nardo.


Sammendrag

* 6 juniorer fra start
* Hermanstad herjet i første omgang
* Ledet 2-0 før det ble redusering
* Straffespark fra Fossli og Volley fra Gløsen
* Nervepirrende andre omgang
* Vinner til slutt fortjent


Kamprapport

For en flott fotballdag det var på TOBB Arena Sør denne varme septemberdagen. Omtrent 250 tilskuere, unge som gamle, hadde tatt turen for å se lokalfotball på sitt beste. Vi er svært takknemlige for våre supportere som alltid skaper god ramme rundt kampen.

Det gikk ikke fem minutter engang før det ble blå jubel. En særdeles ivrig Robin Hermanstad vant ballen fra Nardos forsvarsspiller, spilte vegg og stakk i bakrom. Alene med keeper var han iskald og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Sju minutter senere skjedde nesten det samme igjen. Hermanstad løp fra alt og alle og kom alene med Nardos målvakt, og nok en gang satte han ballen sikkert til side og i mål.


Hermanstad med fire målpoeng

Gjestene fra Nissekollen reduserte til 1-2 på et hardt hodestøt fra seks meter etter 21 minutter, men denne omgangen tilhørte hjemmelaget i helblått.

Ti minutter før pause var livlige Hermanstad på ferde igjen. Han løp så mye og så raskt at en burgunderkledd spiller la ham i bakken rett innenfor 16-meteren, og da pekte dommeren på straffemerket. Kaptein Andreas Solstrand Fossli var bestemt da han hamret inn 3-1 fra elleve meter.

Men det var ikke pause riktig enda. For i omgangens siste spilleminutt banket Alexander Gløsen til på hel volley fra ti meter, og dermed sto det 4-1 til Tiller over Nardo.

Innlegger var selvsagt Hermanstad. For en kamp Tillers lynving leverte denne dagen.


Krigerske Tiller-spillere

Andre omgang startet litt nervøst fra hjemmelagets del som tillot Nardo å komme til et par halvsjanser, men det var ikke før at man kom halvveis i omgangen at man begynte å se mer og mer på klokka. Nardo reduserte til 2-4 på nok en heading fra kloss hold.

I det 77. minutt ble det nok en nettkjenning fra gjestene, da de stanget inn et hjørnespark i mål på bakre stolpe.

Dermed sto det 4-3 i favør Tiller med et drøyt kvarter igjen å spille. Heldigvis skal vi ende historien her. Der det tidligere hadde buttet imot helt på tampen, hold de blåkledde ut. De kjempet, kriget og taklet på mesterlig vis.

Tiller kunne derfor juble for en knallsterk og fortjent 4-3-seier over et solid Nardo-lag. Den første seieren på 77 dager. Den første hjemmeseieren siden 24. mai. Med seks spillere i junioralder fra start.


Takk for kaffen!


Se høydepunkter fra kampen her
(krever innlogging)


Neste kamp er også på TOBB Arena Sør. Søndag 18. september kl.17.00 kommer Rana på besøk.


Kampfakta

Tiller IL 4 - 3 Nardo FK
1-0 Robin Johansen Hermanstad 5'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 12'
2-1 21'
3-1 Andreas Solstrand Fossli (str.) 36'
4-1 Alexander Gløsen 45'
4-2 66'
4-3 77'

20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 10. september 2022 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Noah Sevaldsen Aarmo, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Alexander Gløsen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Kvalvik --> Fredrik Meland Johnsen
70' Myrvågnes --> Knut Kleppo Vangen
70' Vinjevoll --> Sindre Olufsen
84' Gløsen --> Espen Amandus Mathiassen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Joakim Harsvik Alstad, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Trym Hansen Jetne.Før avspark: Tiller - Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2022

Herrer A tar imot Nardo lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Knut Kleppo Vangen møter Nardo på TOBB Arena Sør igjen. Bildet er fra cupkampen i mai.


Kampinformasjon

🏆 20. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Nardo
📅 Lørdag 10. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt


Matchballsponsor:

TonstadHamlet opp med topplaget

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Nardo velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen. Gjestene i burgunder har ikke tapt siden 26. juni, men de står samtidig med kun to seiere på sine fem siste oppgjør.

Opprykkstoget har gått for lengst, så nå handler det om å fullføre sesongen på best mulig måte. Nardo viste uansett i forrige serierunde at de har noe å gjøre blant topplagene, da de spilte 1-1 hjemme mot den suverene serielederen Junkeren.


Siste fem kamper:
Rosenborg-2 2 - 3 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Rosenborg-2
🔘 Nardo 3 - 3 Bodø/Glimt-2
Rana 3 - 6 Nardo
🔘 Nardo 1 - 1 Junkeren


Alle gode ting er tre?

Tiller og Nardo har møttes to ganger tidligere i år. Den første kampen var serieoppgjøret på Nissekollen, der Tiller var langt fra sitt beste i et fryktelig regnvær. Blåtrøyene lå under 0-4 til pause, men fikk til to reduseringer på slutten i kampen som endte med et 2-5-tap.

Ikke mange dager etterpå tok Nardo turen til TOBB Arena Sør i 1. runde i NM. Her ble det adskillig jevnere, men de blå måtte se seg slått 0-2 på eget kunstgress.

Alle gode ting er tre...


Nesten sist

Tiller kommer til dette oppgjøret etter å ha vært nære ved å plukke med seg poeng fra bortemøtet med Orkla sist helg. Tiller scoret på to straffespark, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en kamp der trondheimslaget hadde flere store målsjanser.

Nå skal de prøve å komme tilbake på vinnersporet mot en god motstander.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
 Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller

Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Lær posisjonsspill 17.-18. september

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2022


Tiller Idrettslag Fotball og Rune Mikkelsen fra Tiki-taka Fotballakademi har den store gleden av å arrangere kurs i posisjonsspill for trenere i 5er-, 7er- og 9er-fotball.

Kurset foregår over to dager på TOBB Arena Sør, lørdag 17.- og søndag 18. september fra kl.10.00-15.00, og er ikke bare for Tiller-trenere, men også for trenere i andre klubber.

Kurset er godkjent som 10 timer etterutdanning for UEFA B-lisens.

Pris pr deltaker er 1450 kr.


Påmelding skjer til tikitaka.fotball@gmail.com eller til telefonnummer 400 70 099.

Frist 16. september.


Velkommen til en herlig fotballhelg på TOBB Arena Sør!Trippel borteseier

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2022

Tiller-lagene imponerte mandag kveld.

Martin Engvik scoret hattrick borte mot Flatås. Bildet er fra en tidligere kamp i år.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en knallsterk mandagskveld på bortebane, og det hele startet i Hommelvika der G13-1 tok turen. Blåtrøyene ledet 3-0 og 4-1 før hjemmelaget utlignet til 4-4 i en målrik periode.

Men Tiller ga seg ikke. De brettet opp ermene og slo til med to raske scoringer helt på tampen slik at det ble en solid 6-4-seier for våre gutter.

Målscorere er pr mandag kveld ikke oppdatert.

Les kampfakta her


Sju fra Romero - Nyberg Hansen matchvinner

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten bak) scoret en suser fra 25 meter.


Videre på kvelden var herrer-2 på Flatåsen for å spille et nytt 5. divisjonsoppgjør, og her var det bare å ta fram telleknappen. Tiller vant hele 17-0 etter blant annet sju scoringer fra Benjamin Romero og hattrick fra Martin Engvik.

Dermed fortsetter gutta å nærme seg topplagene på tabellen med hele sju kamper igjen å spille.

Les kampfakta her


På Vikhammer var kvinner-2 gjestende lag mot Malvik, og toppoppgjøret i 3. divisjon ble like spennende som først antatt. Tiller tok fortjent ledelsen etter 23 minutter da Emma Kalvøy Bye og Ingeborg Nyberg Hansen kombinerte fint på høyresiden. Sistnevnte fant kaptein Emma Jensen med en god femogførti-pasning, der Jensen hamret inn 1-0 fra 16 meter.

Tiller hadde store målsjanser i første omgang og kunne fort ha ledet mer til pause, men istedenfor så utlignet Malvik på en retur fra kloss hold rett etter sidebytte.

Hjemmelaget var farlige i en periode, men Tiller kjempet seg inn i kampen igjen. Etter 65 minutter smalt det i nettmaskene bak vertenes målvakt. Nyberg Hansen fyrte løs fra 25 meter og ballen suste i mål til 2-1 i favør bortelaget.

Det holdt seg helt inn, til tross for noen nervepirrende sluttminutter.

Det unge Tiller-laget fortsetter å imponere i 3. divisjon kvinner, og de befester posisjonen som et av divisjonens topplag.

Les kampfakta her
Borte nja, hjemme bra

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Slik endte søndagens mange Tiller-kamper.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to i toppmøtet med Utleira i J17 0. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen var bokstavelig talt overalt gjennom søndagens mange oppgjør. Dagen startet på Nytrømoen på Tynset, der G14-1 var det gjestende laget.

Der ble det bare nesten for våre gutter. Tynset ledet 3-0 til pause, og selv om Tiller hadde sine muligheter foran mål, var det rødtrøyene som vant 4-0 til slutt.

Les kampfakta her


Deretter var J14 vertskap for samarbeidslaget Følling/Kvam i den ene av to kamper på TOBB Arena Sør denne dagen, og her var det absolutt ingen tvil om at Tiller skulle vinne. Åtte mål fra Mia Arnegård Kulvik, tre fra Ingrid Marie Måløy og ett hver fra Frida Helgheim Bang og Rakel Lånke sikret en særdeles stor 13-1-seier.

Les kampfakta her


Les også: Seier i Volda - tap på Fannrem


Gutta med fem baklengs hver

Så var det hele tre kamper som spilte samtidig kl.16.00. På Leangen var G19-1 gjester mot Strindheim, men det startet ikke så bra for hvittrøyene fra Tillerbyen.

Strindheim scoret to raske mål, men en redusering fra Børge Staverløkk like før pause sørget for spenning i andre omgang. Men da Tiller misset på sine muligheter, tok hjemmelaget vare på sine og scoret tre sene mål som sørget for at bortelaget tapte 1-5.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G16-1 borte mot Vestbyen, men heller ikke her skulle Tiller juble over poeng. Laget fra Hammersborg vant 5-0.

Les kampfakta her


Aa med mål for tredje gang på rad

Bedre skulle det imidlertid gå for J17-1 borte mot Utleira, selv om det var oransjetrøyene som startet best. Etter bare seks minutter tok de ledelsen 1-0, og den ble doblet kort tid etterpå.

Men Tiller svarte kontant. To raske mål fra Emma Kalvøy Bye gjorde at det sto 2-2, men pauseresultatet var 3-2 i favør hjemmelaget, etter at et hjørnespark ble tuppet i mål fra kloss hold.

Tiller ga seg imidlertid ikke så lett. En mer solid andre omgang førte til store målsjanser, men utligningen kom tretten minutter før full tid, da Signe Aa kranglet inn 3-3 på lekkert vis på et hjørnespark - hennes tredje mål på like mange 0. divisjonskamper.

Det var sjanser begge veier i sluttminuttene. Malin Strømsnes Kvingedal traff tverrligger på et knallhardt skudd fra 25 meter og Ida Sofie Bye-Andersen skjøt like utenfor. I andre enden reddet Tiller-keeper Live Espolin Johnson mesterlig på et godt skudd fra nært hold etter et innlegg i feltet.

Toppkampen endte derfor 3-3 og ett poeng hver.

Les kampfakta her


Siste kamp for kvelden var J13-1 sitt oppgjør borte mot Strindheim. Det spennende oppgjøret endte til slutt 2-2. Målscorere er ikke oppdatert da dette skrives søndag kveld.

Les kampfakta her
Seier i Volda - tap på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Det ble både jubelscener og frustrasjon i våre to A-lagskamper på lørdag. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen sikret plassen i neste års nye 2. divisjon.


Tillers beste menn og kvinner spilte to nye viktige oppgjør denne lørdagen, der herrene tok turen til Fannremsmoen og Orkla i den 19. serierunden i Norsk Tipping-ligaen.

Dessverre startet det ikke godt da hjemmelaget tok ledelsen etter et kvarter spilt, men få minutter senere utlignet Alexander Gløsen til 1-1 på et fantastisk skudd i lengste kryss fra 20 meter.

Kampen hadde sine muligheter i begge ender, men det var vertene som gikk til pause med en 3-1-ledelse. Først scoret de fra kloss hold etter rot i bakre rekker, og deretter var det en uheldig Tiller-spiller som satte et innlegg i eget mål.

Andre omgang hadde mer å by på, og etter en time ble det ny spenning i kampen da kaptein Andreas Solstrand Fossli reduserte til 2-3 fra straffemerket.

Lucas Kolstad var nære ved å utligne til 3-3 kort tid etterpå, men ballen føyk like utenfor stolpen. Og som så mange ganger tidligere i år, så scorer heller motstanderen. Orkla økte ledelsen til 4-2 på et straffespark.

Og straffesparkene var ikke ferdig. Åtte minutter før full tid fikk Tiller nok et forsøk fra ellevemeteren, og igjen var Fossli sikker og satte inn 3-4 og et nytt håp om poeng.

Tiller var svært nære å få med seg noe i sluttminuttene, spesielt ved Martin Engviks heading fra fem meter som ble reddet av keeper, men hvittrøyene måtte gå slukøret hjem uten økning i poengfangsten.

Les kampfakta her


Hinsverk punkterte - 16-åring debuterte

I studentbyen Volda var kvinnelaget på jakt etter tre nye poeng og dermed sikre plassen i neste års svært spissede og nasjonale 2. divisjon.

Etter en dominerende start i en deilig høstvarme, var det gjestene fra bartebyen som tok ledelsen etter 23 minutter. Kaptein Marie Methi fant Hedda Stuedahl-Karlsen i bakrom, men her var det ikke snakk om at målet var ferdigscoret. Hun løp fra siste forsvarer og fintet henne vekk før hun banket ballen i mål fra kloss hold.

Kvarteret senere ble det ny Tiller-jubel. Synne Aunehaugen var sikker fra straffemerket som alltid og doblet ledelsen like før pause.

Starten av andre omgang var ikke mye å skryte over, og faktisk gjorde Tiller så mye slurv at de var heldige at mer fysiske Volda ikke straffet dem.

Men etter et drøyt kvarter etter sidebytte våknet de blåkledde, og Thale Hinsverk punkterte kampen med sin 3-0-scoring fra kloss hold.

Like før slutt kom det spillerbyttet man hele helga håpte på å kunne gjøre. En meget god keeper Kaisa Øien Aune gikk fornøyd av banen, og inn kom den 16-årige rekruttkeeperen Live Espolin Johnson til sin A-lagsdebut. Hun måtte i aksjon umiddelbart, men hun håndterte presset på et utmerket måte.

Vi gratulerer med A-lagsdebuten!

Dette betydde at Tiller er sikret en plass i neste års nasjonale 2. divisjon. Ingen lag utenfor topp 5 på tabellen kan ta igjen trønderne!

Gratulerer så mye med en kjempeprestasjon!

Les kampfakta her
Før avspark: Orkla - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2022

Herrelaget gjester Orkla i den 19. serierunden lørdag ettermiddag.

Tiller-keeper Tor Solvoll vet at hver redning teller i møtet med Orkla.


Kampinformasjon

🏆 19. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Orkla
📅 Lørdag 3. september 2022
⏰ Kl.16.00
🏟 Orkla Sparebank Stadion
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt
Stort tap i Bodø

De blåkledde fra Tillerbyen bytter ut både sine vante drakter og gummigranulat til helhvitt og korkfylling i bortemøtet med Orkla denne lørdagen.

Hjemmelaget fra Orkland kommune har ikke vunnet de siste fem oppgjørene, og de har kun èn seier på de siste ni.

Forrige kamp borte mot Bodø/Glimt 2 endte med ingen jubelscener på Aspmyra. Trønderne havnet tidlig bakpå og klarte aldri å svare gultrøyene som vant til slutt 5-1.

Orkla er i skrivende stund ett poeng bak Tiller på tabellen. Ole Løkken er Orklas toppscorer med åtte fulltreffere så langt.


Siste fem kamper:
Orkla 2 - 4 Nardo
Kolstad 3 - 2 Orkla
🔘 Orkla 3 - 3 Strindheim
🔘 Steinkjer 1 - 1 Orkla
Bodø/Glimt-2 5 - 1 Orkla


Tapte på TOBB

Det ble ingen poeng på Tiller i motsatt oppgjør mot Orkla på TOBB Arena Sør for tre måneder siden. Espen Mathiassen sendte Tiller i føringen ti minutter før pause, men rett før pausesignalet utlignet Orkla til 1-1.

Gjestene tok ledelsen rett etter sidebytte, og det hjalp heller ikke at Tiller misset fra straffemerket. Selv om Martin Engvik scoret mot slutten, var det Orkla som vant 3-2.


Les vår kampoppsummering her


Har kapret poeng

Tiller fikk det tøft i forrige serierunde borte mot nesten-opprykksklare Junkeren. Blåtrøyene havnet to mål under før det var gått ti minutter, men de leverte tidvis bra fotball og hadde flere gode angrep. Dessverre holdt det ikke til poeng.

Blåtrøyene har nå gått seks kamper uten seier, men har kapret viktige poeng hjemme mot andrelagene til både Bodø/Glimt og Rosenborg.

Bare å fortsette å brette opp ermene på lørdag.


Siste fem kamper:
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
Junkeren 6 - 0 Tiller


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Før avspark: Volda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2022

Kvinnelaget gjester Volda i den 13. serierunden lørdag ettermiddag.

Blir det mer jubel for denne gjengen på lørdag? Husk å følge oss på Twitter for direkteoppdateringer rett til din mobil.


Kampinformasjon

🏆 13. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Volda
📅 Lørdag 3. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Sparebank 1 Bana (Volda)
📲 @TillerFotball på TwitterTre strake seiere - så ble det tap

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen fredag formiddag i bortemøtet med Volda, og de vet at det blir en tøff affære mot laget fra bygda som huser journalisthøgskolen.

Grønntrøyene fra nære Ørsta sto med tre strake seiere og nærmet seg den viktige femteplassen, men så ble det et sviende 2-0-tap for Herd i forrige runde.

Det betyr at Volda må vinne over Tiller for å ha en reell sjanse på den siste plassen som gjør at de kan spille på nivå tre neste år.


Siste fem kamper:
❌ Molde 6 - 2 Volda
✅ Volda 6 - 0 Hødd
✅ Rosenborg-2 1 - 2 Volda
✅ Volda 1 - 0 Blindheim
❌ Herd 2 - 0 Volda


3-0 etter et kvarter

Tiller startet i femte gir og så seg aldri tilbake i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i åpningskampen i 2. divisjon tilbake i april.

Vilde Winge Kristiansen ble historisk med klubbens første mål noensinne på det nivået, og hjemmelaget ledet hele 3-0 før det var spilt et kvarter.

Blåtrøyene vant til slutt 4-1 og fikk en perfekt start på livet på nivå tre.

Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Mari Kristine Vik


Vi har kommet til en klippe av en forsvarsspiller som vi skal få æren av å presentere. Mari Kristine er en vaskeekte Tiller-jente oppvokst et halvlangt steinkast unna TOBB Arena Sør.

19-åringen var på en liten reise innom Rosenborg og KIL/Hemne før hun vendte tilbake til den blå bydelen etter opprykket i fjor.

Hun har startet samtlige kamper i år, noe som vitner til et særdeles godt grunnlag for å unngå skader. Mari Kristine kan spille i samtlige posisjoner i forsvar som på midtbanen, og har vært en solid spiller i bakre ledd så langt i årets sesong.


Visste du at Mari Kristine...

...står igjen etter hver trening og skyter baller mot mål sammen med et par andre og er norgesmester i både fotball og futsal med moderklubben sin?


Gulstad klar igjen

Tiller vet inderlig godt at de kan sikre en plass i neste års svært spissede 2. divisjon ved seier over Volda. Da betyr det at de vil ende dårligst som nummer fem i avdelingen, som er den siste plassen til neste års nivå tre. Det ville være en smått fantastisk prestasjon fra det nyopprykkede laget.

Blåtrøyene kommer fra en solid og svært fortjent 2-0-seier over Rosenborg 2 på Lade Idrettspark. Mål fra Synne Aunehaungen og avdelingens toppscorer Vilde Winge Kristiansen sørget for jubel på nordsiden av byen.


Siste fem kamper:
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller


Se tabellen her


Det er også en gledelig nyhet å melde før årets lengste busstur til Volda. Sandra Aardahl Gulstad er klar for kamp igjen etter kneoperasjon i vår og gode uker med opptrening. Nå står motstandernes forsvar for tur.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.Suveren start på Akademiet

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2022

Tiller Fotballakademi fikk en perfekt start i høstsola på TOBB Arena Sør.

A-lagsspiller Mari Kristine Vik er en av mange seniorspillere som er trener på Tiller Fotballakademi.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med sin nye fotballfritidsordning, som fra i år skifter navn til Tiller Fotballakademi (TFA). Dette er et ekstratilbud for alle spillere i kullene fra 2010 til 2014 og starter like etter skoletid på TOBB Arena Sør. På vinteren trekker man innendørs til Cageball 3T Rosten.


TFA skal:
- levere kvalitetsøkter som utvikler fotballferdighetene
- se mennesket og tilpasse opplegget
- skape og gi mestring til alle som er med
- utvikle trenere gjennom oppfølging og kompetanseheving
- øke stoltheten for å være en del av Tiller Fotball

Ola Brustad er hovedansvarlig for TFA. Ola er opprinnelig fra Oslo, og han har jobbet flere år i KFUM Oslo sitt fotballakademi. I dag studerer han idrettsvitenskap på NTNU.

Sammen med Ola, skal herrer A-trener Marius Jacobsen ha ansvar for det sportslige opplegget og oppfølging og videreutvikling av trenerne i Akademiet. Marius har fra før åtte år som trener og sportslig leder i KFUM Oslos fotballakdemi.

Trenerne i Akademiet vil primært være spillere fra klubbens to A-lag.


- Gleder oss veldig

Oppstarten på Akademiet var torsdag 1. september på TOBB Arena Sør, og man kunne ikke ha bedt om bedre forhold. 18 varmegrader, mye folk og mange smilende ansikt å se over hele banen.

- Dette blir kjempemoro. Vi har fått en perfekt start med slike forhold og alle ser ut til å ha kommet godt i gang. Vi har dyktige trenere som fra før er kjent fra TINE Fotballskole Tiller, og barna er allerede på fornavn med dem. Vi gleder oss veldig til å utvikle Akademiet videre, sier en smørblid Brustad til mediaavdelingens utsendte som ankom med kamera midtveis i åpningsøkta.

Se flere bilder her

Totalt er det så langt 70 deltakere som deltar på Akademiet, der de selv kan velge om de vil delta på en eller to dager i uka.


Klikk her for å lese mer og for påmelding


Eventuelle spørsmål kan rettes til Tiller Fotball på Facebook.BK-dobbel (!) i 11-0-seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2022

Alle gode ting var tre på denne tirsdagskvelden. Her er vår oppsummering.

Vilde Bjørgård Kristiansen (nr tre f.v.) scoret to mål i samme kamp.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte tre oppgjør på forskjellige baner denne tirsdagskvelden, der J13-2 startet kvelden på Solbakken i bortemøtet med Charlottenlund. Tiller fikk en perfekt start ved scoring av Amanda Thien-Man Nguyen etter bare to minutter, men hjemmelaget snudde kampen før pause.

Tiller klarte ikke å svare i andre omgang til tross for store målsjanser, så de måtte se seg beseiret 2-1.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør til samme tid tok G13-3 imot Oppdal, og det ble en spennende duell som varte helt inn. Begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen, men det var gjestene fra fjellbygda som scoret vinnermålet sju minutter før full tid.

Les kampfakta her


Fire fra Teigen

Kampkvelden fortsatte på eget kunstgress utover kvelden, da kvinner-2 tok imot Vuku til dyst i 3. divisjon. Her fikk Tiller umiddelbar uttelling da Isabel Teigen hamret inn 1-0 etter bare to minutter, og det gikk bare en vei derfra.

Teigen doblet ledelsen på straffespark før Emma Kalvøy Bye la på til 3-0 alene med keeper. Teigen fikk sitt fortjente hattrick ikke lang tid etterpå, og til pause sto det hele 7-0 etter nye scoringer fra Kaja Sofie Johansen, Ida Sofie Bye-Andersen og Kalvøy Bye.

Andre omgang fikk en treg start, men når det løsnet, så løsnet det til gangs. Teigen satte inn sitt fjerde og Tillers åttende for dagen på nok et langskudd, og publikum satte kaffen i halsen da Vilde Bjørgård Kristiansen scoret to raske mål alene med keeper på iskaldt og lekkert vis.

Hege Snåsøy Hovdahls strålende markkryperscoring i lengste hjørne fra 22 meter ble kampens siste nettkjenning - og dermed en sterk 11-0-seier.

Det unge og lovende laget er nå kun ett poeng bak serielederen på tabellen.

Les kampfakta her
Strålende start for 2016-kullet

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2022

Det var mye moro på oppstartsdagen for 2016-kullet på TOBB Arena Sør lørdag.

Mye aktivitet på Tillers hovedbane lørdag formiddag.


Tiller Idrettslag Fotball inviterte alle barn født i 2016 som har bosatt seg i den blå bydelen til sin første offisielle Tiller-trening på en vaffelduftende TOBB Arena Sør sist lørdag.

I et relativt pent vær uten nedbør og habile varmegrader, var det 64 nye lovende Tiller-spillere som hadde sin første aktivitetsdag. Det var 49 gutter og 15 jenter som lekte seg med ball og hadde det utrolig gøy med flinke spillere fra J14 og G14 som instruktører.

Økta inneholdt spillsekvenser, en del avslutninger og morsomme øvelser.


Klubben ønsker å rette en takk til alle som bidro til gjennomførelsen på oppstartsdagen, spesielt våre fantastiske 14-åringer som tok imot de nye blå på forbilledlig vis.


Alle nye 6-åringer ønskes velkommen på treninger på TOBB Arena Sør utover høsten på følgende tidspunkt:
G2016: tirsdager kl.17.00-18.00
J2016: torsdager kl.17.00-18.00


Eventuelle spørsmål kan rettes til sportslig utvalg på e-post:
sportslig.fotball@tiller.idrett.no

Sursøt søndag

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2022

Slik var søndagens oppgjør i fylket.

J17-1 topper tabellen i 0. divisjon etter tre serierunder.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en stappfull kampdag både her og der, og dagen startet på TOBB Arena Sør.

J13 tok imot Orkanger 2 til det som skulle bli en målrik affære på sørsida av storbyen. Tonje Viktil Fellmann sendte Tiller i føringen etter bare fem minutter, men gjestene utlignet like før pause og tok ledelsen like etter sidebytte.

Men Tiller kom tilbake. Karina Garg utlignet til 2-2, og i løpet av få minutter sørget to lekre scoringer fra Léa Emily Barzic for at de blåkledde ledet 4-2.

Orkanger skapte nerver med sin redusering kort tid før slutt, men i kampens siste spilleminutt fastsatte Oda Jenssen sluttresultatet til 5-3 og ellevill Tiller-jubel.

Les kampfakta her


Romero med dobbel

Like etterpå på samme bane tok G14-1 imot samarbeidslaget Nationalkameratene 2/Vestbyen 2, men det gikk ikke Tillers vei. Blåtrøyene lå under 0-1 halvveis, og de måtte til slutt se seg beseiret 0-4.

Les kampfakta her


På TOBB Arena Sør gikk det slag i slag. Herrer-2 tok imot Ranheim Toppfotball 3, og der ble det hjemmejubel til slutt. Elias Sandøy Myrvågnes scoret et tidlig mål som sto seg til like etter pause, for da dro Tiller ifra.

Rett etter gjestene utlignet til 1-1, kom det fire Tiller-mål på 13 minutter. Først la Benjamin Romero på til 2-1 før Espen Mathiassen økte til 3-1. Førstnevnte scoret sitt andre for dagen med sin 4-1-scoring før Petter Selvaag Solbakken fikset 5-1 ikke mange minutter etterpå.

Ranheim reduserte helt på tampen, men Tiller vant 5-2.

Les kampfakta her


G19-2 tok poeng, J14 og G16-1 tapte

Videre på søndagen så reiste G19-2 til Overhalla for å måle krefter i en fysisk tøff duell. Hjemmelaget tok ledelsen halvveis i første omgang, men David Tertels utlignet etter sidebytte og sikret dermed ett fortjent poeng.

Les kampfakta her


J14 tok turen til Stadsbygd og overraskende nok en kunstgressbane på ettermiddagen, men det skulle ende med surt poengtap rett før slutt. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen tidlig før Mia Arnegård Kulvik utlignet. Dessverre scoret vertene vinnermålet ett minutt før slutt, noe som gjorde at Tiller tapte 1-2.

Les kampfakta her


Den nest siste seriekampen denne kvelden endte med et 1-5-tap for Trond for G16-1. Joshua Munguiko scoret Tillers mål i andre omgang.

Les kampfakta her


Alstad-hattrick

Søndagens siste duell var på Leangen, der J17-1 gjestet Strindheim. Tiller kom best i gang med en herlig lobbscoring fra Michelle Kveberg Alstad før vertene utlignet til 1-1 fra straffemerket.

Men Tiller var gode. Et selvmål og en volleyscoring fra Alstad etter fantastisk angrepsspill sørget for en fin 3-1-ledelse til pause, og det gode spillet fortsatte også etter sidebytte.

Signe Aa kranglet inn 4-1 i starten - hennes andre mål på like mange kamper i 0. divisjon - før Alstad var sikker fra straffemerket og fikset 5-1. Hattrick.

Tiller-keeper Live Espolin Johnson var raskt ute og avverget farligheter fra hjemmelaget flere ganger, men laget i helhvitt var ikke helt ferdig for kvelden.

Ingeborg Nyberg Hansens lekre frisparkmål og Ida Nygårds solide skudd i lengste kryss fra tolv meter sørget for at Tiller vant solide 7-1.

Les kampfakta herTapte for opprykksfavoritten

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2022

(Junkeren 6 - 0 Tiller) NORDLANDSHALLEN: Våre beste menn fikk det tøft mot snart opprykksklare Junkeren lørdag kveld.

Bildet er fra motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.


Sammendrag

* To tidlige baklengsmål
* God første omgang
* 0-3 rett etter sidebytte
* Brutalt straffet
* Fullt fokus på neste kamp


Kamprapport

Tiller startet borteoppgjøret mot den suverene serielederen bra, og spesielt Robin Hermanstad var farlig frempå i noen ville åpningsminutter med hawaii-tilstander.

Men Junkeren scoret to mål på fire minutter. Først et langskudd fra parogtjue meter som havnet i lengste hjørne, og rett etterpå en retur fra et hjørnespark som ble hamret i mål på halv volley.

Tiller ga seg ikke, og de produserte flere gode halvsjanser som de ikke klarte å true hjemmelagets keeper med. I motsatt ende hadde Tiller-målvakt Tor Solvoll to solide redninger fra kloss hold som holdt trønderne inne i kampen.

Dessverre ble det en verst tenkelig start på andre omgang. Den var ikke mer enn tretti sekunder gammel da hjemmelaget økte ledelsen på et innlegg i feltet.

Men Tiller la seg aldri ned og hang med hodet. Igjen var Hermanstad farlig frempå fra skrått hold etter 58 minutter, men skuddet snek seg like utenfor lengste stolpe.

Og da skjedde det som ofte har skjedd med Tiller i år. Umiddelbart etterpå scoret Junkeren igjen. En lang bakromsball ble lobbet over Solvoll og i nettmaskene til 4-0.

Blåtrøyene fortsatte med sitt eget spill og prøvde med stor innsats, men det var Junkeren som sto for resten av scoringene. Et straffespark ble sendt i mål like før slutt, og helt på tampen ble resultatet fastsatt til 6-0 med et skudd i nærmeste vinkel.


Dette var ikke dagen for å plukke poeng, men det unge Tiller-laget fikk verdifull læring som de tar med seg videre i sluttfasen av årets sesong.

Nå rettes fokuset borte mot Orkla som spilles neste lørdag kl.16.00.


Kampfakta

IK Junkeren 6 - 0 Tiller IL
1-0 8'
2-0 11'
3-0 46'
4-0 59'
5-0 (str.) 87'
6-0 90'

18. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 27. august 2022 kl.19.00
Nordlandshallen (Bodø)


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Martin Engvik, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
66' Jetne --> Jonathan Smerkerud Frønes
66' Engvik --> Noah Sevaldsen Aarmo
75' Fossli --> Joakim Harsvik Alstad
82' Kolstad --> Benjamin Romero
Før avspark: Junkeren - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Aug 2022

Trønderne tar turen oppover til Bodø for å møte opprykksfavoritten lørdag kveld.

Robin Hermanstad jakter både nye målpoeng og poeng lørdag kveld. Bildet er fra motsatt oppgjør i juni.


Kampinformasjon

🏆 18. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Junkeren
📅 Lørdag 27. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 Nordlandshallen (Bodø)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt
Så å si vunnet alt

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Nordlands største by og inne i en kunstgresshall for å kjempe om tre poeng, men de vet at det vil bli den tøffeste oppgaven så langt i år.

Junkeren fra Bodø er soleklar serieleder og har stø kurs mot 2. divisjon. Det er ingen som kan stoppe dem å nå målet, men Tiller har planer om å stikke kjepper i hjulene på den ellers så velgående maskina.

Hvittrøyene har vunnet 16 av 17 kamper så langt i år. Den eneste uavgjortkampen kom i lokaloppgjøret borte mot Innstranda.

Tidligere Tiller-spiller Ivar Johannes Jakobsen Unhjem er selvskreven målscorer med 13 fulltreffere.


Siste fem kamper:
✅ Kolstad 2 - 5 Junkeren
✅ Junkeren 4 - 2 Kolstad
✅ Trygg/Lade 0 - 3 Junkeren
✅ Junkeren 5 - 2 Innstranda
✅ Strindheim TF 2 - 4 Junkeren


Tapte knepent på TOBB Arena Sør

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Junkeren på TOBB Arena Sør i midten av juni, der de opplevde å havne under etter bare 70 sekunder. Andreas Solstrand Fossli utlignet på et utsøkt frispark, men nordlendingene tok ledelsen nok en gang.

Heldigvis utlignet Martin Engvik til 2-2 kort tid før pause, men Junkeren var hakket hvassere utover i andre omgang og vant til slutt 4-3 over et hardtkjempende Tiller-lag.


Les kamprapporten fra motsatt oppgjør her


Bedre borte enn hjemme

Tiller skal prøve å overliste et svært solid Junkeren-lag denne lørdagskvelden, og de vet at de har vunnet flere bortekamper enn hjemme.

I forrige seriekamp ble det en liten opptur selv om en tomålsledelse ble spist opp. I flere av vårens oppgjør har Tiller tapt i sluttminuttene etter å ha ledet, men mot Rosenborg 2 på mandag ble det imidlertid 2-2 og et vertifullt poeng for blåtrøyene.

Nå jakter de sin første seier på seks kamper.

Siste fem kamper:
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2
❌ Byåsen TF 7 - 1 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.
Nære full klaff

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

To av fire Tiller-lag gikk seirende ut av onsdagen. Her er vår oppsummering.

Alex Thien Lac Nguyen (nr to f.v.) scoret G19s eneste mål mot Levanger.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en strålende onsdagskveld på forskjellige baner rundt omkring i Trøndelag. Det ble mange mål og kanskje litt rock'n'roll også.

G13-3 gjestet Gauldal på Lundamo i sin serieåpning, og det var nære at de blåkledde fikk med seg poeng. Det endte kanskje med et knepent 2-3-tap, men Tiller leverte sedvanlig god fotball og flotte scoringer.

Les kampfakta her (mål ikke oppdatert natt til torsdag)


Samtidig spilte J13-1 borte mot Freidig, og der var det en tett og jevn kamp som skulle avgjøres med kun ett mål. Silja Andersen Nordgård ble den store helten da hun scoret kampens eneste mål like før pause da Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


Imponerende første omgangCornelia Nordtug Knudsen (nr tre f.v.) scoret J17s tredje mål.


På TOBB Arena Sør var det to oppgjør rett etter hverandre, og noen utfordringer med garderober og allerede booket Blåstua. Heldigvis var motstanderlagene fleksible og løste situasjonen utmerket.

Kvelden på hjemmebane startet med J17-1s møte med Steinkjer i 0. divisjon. Her tok Tiller ansvar fra start og dominerte fullstendig de første 40 minuttene. Etter et drøyt kvarter sto det 3-0 i målprotokollen. Først kranglet Signe Aa inn 1-0 fra kloss hold før en kanon rett i krysset fra Kaja Sofie Johansen sørget for 2-0.

Cornelia Nordtug Knudsen la på til 3-0 alene med keeper like etterpå, og Tiller fortsatte å skape sjanser, men klarte ikke å få ballen mellom stengene flere ganger.

Istedenfor reduserte Steinkjer etter sidebytte, men Tiller holdt unna og vant fullt fortjent 3-1 i et etter hvert tøft oppgjør.

I tillegg må det legges til at 14-åringene Mia Arnegård Kulvik og Maiken Skaldehaug Holmberg fikk sin J17-1-debut, og de gjorde sine saker utmerket! Vi gratulerer!

Les kampfakta her


Nguyen scoret, men det ble ett poeng

Onsdagskveldens siste oppgjør var i G19 0. divisjon mot Levanger. Her kom Tiller best i gang og tok ledelsen ved Alex Thien-Lac Nguyen etter et massivt forarbeid av Fredrik Myrvold.

Tiller kunne fort ha ledet både 2- og 3-0 til pause, men brente sjanser førte til at målprotokollen ikke forandret seg.

Halvveis i andre omgang utlignet Levanger, men Tiller ga seg ikke. De kjørte på i sluttminuttene og kunne fort ha fått med seg alle tre poengene, men det endte 1-1 på TOBB Arena Sør.

Les kampfakta her
Overtidsdrama på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

G16-2 og G13-1 fikk det tøft mens kvinner-2 vant på overtid. Her er tirsdagens oppsummering.

Denne unge rekruttgjengen sikret tre fortjente poeng i det 95. minutt.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet tirsdagskveld på tre forskjellige baner. Hjemme på TOBB Arena Sør var G16-2 vertskap for Buvik. Tiller havnet tidlig under, og selv om Fanuel Yemane reduserte, økte Buvik ledelsen utover i kampen.

To reduseringer fra Joakim Viktil Fellmann ga Tiller et lite håp, men de måtte til slutt se seg beseiret 6-3.

Les kampfakta her


I Lensvika ble det også tøft for våre 13-årige gutter. Tiller tok ledelsen tidlig, men på en vanskelig gressbane ble det til slutt et 1-7-tap.

Les kampfakta her


Nyberg Hansen skapte galskapens øyeblikk

Bedre skulle det gå på Fannremsmoen der kvinner-2 gjestet Orkla i 3. divisjon. Selv om hjemmelaget tok ledelsen på en styring i feltet etter 11 minutter, var det Tiller som dominerte kampen.

Isabel Teigen avsluttet et strålende angrep kontant i mål fra ti meter etter et flott innlegg fra Emma Kalvøy Bye og gjenlegg fra Ida Sofie Bye-Andersen, og rett før pause pirket Ingeborg Nyberg Hansen inn 2-1-ledelse fra kloss hold etter et skudd fra Kalvøy Bye endte opp med retur fra keeper.

Mot spillets gang i andre omgang utlignet Orkla på et langskudd, men Tiller ga seg ikke. I tidvis svært tøffe dueller skapte de sjanser på sjanser, men kampen så ut til å ebbe ut i 2-2 og uavgjort.

Helt til midtbaneeleganten dukket opp igjen. I det 95. spilleminutt var solide Kalvøy Bye på ferde da hun fant Nyberg Hansen på åtte meter med et glimrende innlegg, og sistnevnte hamret inn 3-2 til Tiller og spinnvill jubel blant ALLE med tilknytning til bylaget.

Dermed fortsetter det unge rekruttlaget å vise sin imponerende form i 3. divisjon.

Les kampfakta her
Tre poeng over Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2022

(Rosenborg-2 0 - 2 Tiller) KOTENG ARENA: Tiller vant fullt fortjent over Rosenborg 2 mandag kveld.

Samtlige utespillere jubler over Synne Aunehaugens åpningsmål. Det skulle etter hvert bli en fin blåmandag på Lade.


Sammendrag

* Aunehaugen scoret først
* Winge Kristiansen doblet rett før pause
* Store målsjanser i starten av andre omgang
* Full kontroll bakover
* To debutanter på banen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen på Lade best, og de spilte vertene svært lave i perioder. Selv om hjemmelaget hadde en skuddmulighet fra 25 meter i åpningsminuttene, var det blåtrøyene det handlet om.

Andrea Holm Aune tvang frem en god redning fra keeper, og både Thale Hinsverk og Synne Aunehaugen holdt på å styre dødballer i mål - men bare nesten.

Helt fram til det 22. spilleminutt. Et perfekt hjørnespark fra Mari Kristine Vik ble styrt i mål av Aunehaugen på krigersk vis, og det var fortjent.

Gjestene fra sørsida fortsatte å dominere banespillet ved å spille seg ut fra presset gang etter gang, og like før pause ble ledelsen doblet. Andrea Sivertsen Broholm hamret ballen i stolpen, og ballen endte i en farlig retursone. Der hadde Vilde Winge Kristiansen plassert seg. Hun fintet bort en motspiller før hun satte ballen iskaldt i nærmeste hjørne fra sju meter til 2-0.


Svært nære 3-0

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Tiller vartet opp med to store målsjanser. Først gjorde Hedda Stuedahl-Karlsen et herlig forarbeid og serverte nysignerte Selma Saastad bak i feltet, men avslutningen gikk rett i tverrliggeren.

Kort tid etterpå fikk Saastad en ny stor mulighet etter å ha løpt fra forsvaret, men alene med keeper ble forsøket reddet av vertenes målvakt.

Stuedahl-Karlsen hadde senere annet skuddforsøk og Mari Kristine Vik flere gode innlegg, men det ville seg ikke foran mål.

På midtbanen hadde 15-årige Andrea Buberg Sæteren full kontroll, der hun strødde pasninger og ga motstanderne muskler i duellene, slik hun så mange ganger har gjort i 3. divisjon.

Bakover hadde Tiller lite å måtte hanskes med. Det var ikke mange ganger Tiller-keeper Kaisa Øien Aune måtte i aksjon.


Dermed kunne blåtrøyene strekke armene i været for nok en seier i 2. divisjon - og en ny kamp uten baklengsmål.

Mediaavdelingen har gjort nøye utregning på tabellen, som sier at Tiller på matematisk vis trenger tre poeng til - én seier - for å nå målet sitt om spill en kraftig forbedret 2. divisjon neste år. For en fantastisk oppnåelse det vil være for det nyopprykkede laget.

Se tabellen her


PS! I dag var det to debutanter. Selma Saastad, som fylte 21 år denne dagen, fikk sin første Tiller-kamp etter overgangen fra Byåsen KF. I tillegg fikk 15-årige Andrea Buberg Sæteren sin A-lagsdebut etter å ha hatt en strålende utvikling på det gode rekruttlaget.


Nå blir det en liten kamppause. Neste duell er lørdag 3. september kl.14.00 borte mot Volda.


Kampfakta

Rosenborg BK-2 0 - 2 Tiller IL
0-1 Synne Aunehaugen 22'
0-2 Vilde Winge Kristiansen 42'

12. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Mandag 22. august 2022 kl.19.00
Gult kort Tiller: Synne Aunehaugen (80')
Tilskuere Koteng Arena (Lade): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Synne Aunehaugen, Andrea Holm Aune, Mari Kristine Vik, Vilde Bjørgård Kristiansen, Marie Methi, Andrea Sivertsen Broholm, Thale Hinsverk, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen, Marie Schult Optun.

Innbyttere: Marita Flataunet-Jensen, Andrea Buberg Sæteren, Selma Saastad, Tiril Olsen, Aiila Renander Bransfjell.Poeng på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2022

(Tiller 2 - 2 Rosenborg-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget ga alt og ledet 2-0, men fikk med seg et verdifullt poeng mandag kveld.

Nysginerte Alexander Gløsen (t.v.) og kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret målene i en spennende duell.


Sammendrag

* Tiller-dominans i første omgang
* Ingen mål halvveis
* 2-0 til hjemmelaget
* Utligning like før slutt


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen, med hele fem spillere i junioralder fra start, imponerte i lange perioder mot et godt Rosenborg-lag denne mandagskvelden.

Selv om det ikke var noen scoringer de første førtifem minuttene, var det mye å glede seg over blant den stappfulle tribunen i sensommersola på TOBB Arena Sør. Tiller dominerte banespillet og begge lag hadde en ball hver i tverrliggeren, men det var hjemmelaget som skapte de største sjansene.

Alexander Gløsen, Robin Hermanstad og Knut Kleppo Vangen hadde alle en stor mulighet hver, men gjestenes keeper hadde en god dag på jobben.


Straffedrama

Men så løsnet det endelig i starten av andre omgang. Gløsen gjorde alt selv da han vant ballen midtveis på egen halvdel, fintet bort to hvitkledde spillere og stormet mot keeper. Der var han iskald og satte inn 1-0 fra nært hold.

Kvarteret før full tid ble det nok en gang ellevill jubel blant de mange frammøtte på TOBB Arena Sør. Hermanstad gikk i bakken, og Tiller fikk straffespark. Hermanstad tok straffesparket selv, men et svakt forsøk ble enkelt reddet av keeper. Men assistentdommeren hadde vinket med flagget, da det kunne så ut som om keeperen gikk for tidlig. Tiller fikk dermed et nytt straffespark, og der var Fossli sikker og hamret inn 2-0.

Tiller prøvde å holde unna, men en sterk sluttspurt fra gjestene sørget for ny nerve i kampen. Rosenborg reduserte til 1-2 i det 81. minutt på et hardt skudd i nærmeste hjørne, og seks minutter senere var lagene like langt da utligningen kom fra kloss hold etter et innlegg i feltet.

Tidligere har Tiller mistet alle poengene på tampen, men denne gang holdt det unge laget unna og sikret seg et veldig fortjent og verdifullt poeng.


Se kampen i reprise her (krever innlogging)


Neste kamp er borte mot Junkeren lørdag kl.19.00.

Se tabellen her


Kampfakta

Tiller IL 2 - 2 Rosenborg BK-2
1-0 Alexander Gløsen 50'
2-0 Andreas Solstrand Fossli (str.) 75'
2-1 81'
2-2 87'

17. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Mandag 22. august 2022 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli, Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' E. Vangen --> Fredrik Meland Johnsen
63' Myrvågnes --> Jonathan Smerkerud Frønes
63' Eggen --> Jørgen Kjøsnes Valleraunet
71' K. Vangen --> Espen Amandus Mathiassen
82' Vinjevoll --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Sondre Kvikstad Stuen.Før avspark: Bortekamp på Lade

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2022

Tiller tar turen til Lade Idrettspark mandag kveld.

Ekstatiske jubelscener da Synne Aunehaugen stanget inn utligningen i juni.


Kampinformasjon

🏆 12. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Rosenborg 2
📅 Mandag 22. august 2022
⏰ Kl.19.00
🏟 Koteng Arena (Lade)
📲 @TillerFotball på Twitter