Kategori

Storseier over naboene

Postet av Marius L. Larsen den 28. Sep 2021

(J17 Kattem/Heimdal 1 - 9 Tiller) ÅSHEIM KUNSTGRESS: Tiller tok tidlig ledelsen og så seg aldri tilbake i en solid gjennomført kamp tirsdag kveld.

Tiller hadde full kontroll tirsdag kveld. Nå venter det haugevis med kamper de neste tre ukene.


Sammendrag

* Hattrick fra Arnegård Kulvik etter et kvarter
* Teigen punkterte kampen før pause
* Solbakken og Nygård på scoringslista
* Flott debut av Bonnie Steinsvoll Bornhammar


Kamprapport

Dagens hvitkledde bortelag startet oppgjøret mot samarbeidsnaboene Kattem og Heimdal på perfekt vis. Det hadde knapt gått tre minutter da Isabel Teigen fant Thea Arnegård Kulvik med en lekker stikker, og sistnevnte scoret sikkert alene med keeper.

Tiller kjørte på i starten, og Arnegård Kulvik både doblet og triplet ledelsen etter et drøyt kvarter. Først et volleymål fra 16 meter og deretter fra kloss hold etter at Tiller brøyt et tidlig utspill.

Det var ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne hen da Teigen stanget inn 4-0 på en glimrende corner fra Ingeborg Nyberg Hansen etter 31 minutter, og kort tid senere la samme Teigen på til 5-0 fra skrått hold etter nok en målgivende pasning fra Nyberg Hansen.

I minuttene i forveien var Frida Ørndal Svendsen centimetere unna å styre inn nok en Tiller-scoring fra nært hold, men istedenfor reduserte hjemmelaget alene med Tiller-keeper Ayla Latifi på sin første reelle sjanse.


Husby nære - "uvanlig" duo med nettsus

Tiller gjorde noen bytter i pausen og sendte inn på flere friske bein, deriblant 13-årige og J17-debutant Bonnie Steinsvoll Bornhammar som spilte en meget solid kamp på høyreback.

Kampen ble i hvert fall punktert ti minutter etter sidebytte da Rikke Olufsen fikset 6-1 fra ti meters hold etter et glimrende innlegg av Ida Nygård, og Tiller virket ustoppelige.

I løpet av tre minutter sto det 8-1 i målprotokollen. Først var Arnegård Kulvik iskald da hun lobbet over en utrusende keeper og i mål etter en strålende pasning av kaptein Emma Jensen, og umiddelbart etterpå var det Ella Selvaag Solbakken som ble sendt gjennom. Alene med keeper var hun sikker i sin sak og sørget for nye jubelscener.

Lagets nyankomne Elisabeth Sagfjæra Husby var så nære å score sitt første Tiller-mål på en suser, men ballen gikk via keeper og på feil side av stolpen.

Men det skulle komme et mål til før kvelden var over. Helt på tampen stormet Ida Nygård fremover på venstresiden, skjærte innover og hamret ballen i lengste hjørne til 9-1 på nydelig vis.


Tiller tok dermed sin femte strake seier i serien, og står nå med imponerende 15 poeng og 34-4 i målforskjell.

De blåkledde trenger fire poeng på sine to siste kamper for å være sikret en finale i kretsmesterskapet som spilles lørdag 30. oktober.

Neste oppgjør for denne gjengen er førstkommende lørdag da de møter Heming i kvartfinalen i Adidas Cup på Fåvang.


Kampfakta

Kattem IL FK/Heimdal IF 1 - 9 Tiller IL
0-1 Thea Arnegård Kulvik 3'
0-2 Thea Arnegård Kulvik 10'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 16'
0-4 Isabel Teigen 31'
0-5 Isabel Teigen 36'
1-5 40'
1-6 Rikke Sofie Olufsen 50'
1-7 Thea Arnegård Kulvik 62'
1-8 Ella Selvaag Solbakken 64'
1-9 Ida Nygård 79'

5. runde BDO-serien J17 1. divisjon avd 2
Tirsdag 28. september 2021 kl.20.00
Tilskuere Åsheim kunstgress: ca 50


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Linn Sophie Stenkløv, Elisabeth Sagfjæra Husby, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Frida Ørndal Svendsen, Isabel Teigen, Rikke Sofie Olufsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Marita Flataunet, Ida Nygård, Michelle Kveberg Alstad, Bonnie Steinsvoll Bornhammar.Spennende cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2021

G16 deltar med to lag i Stjerne Cup og samtidig skal J17 spille kvartfinale i Adidas Cup.

Vi går for flere jubelscener i Stjerne Cup i helga, gutter!


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg enormt til helgas kamper på Innlandet. G16 deltar med to lag i den prestisjefylte Stjerne Cup, som egentlig skulle ha vært avviklet i slutten av august - faktisk helga etter at J17 vant gull i samme type turnering.

Nå er slusene åpne og cupglade Tiller skal igjen på tur i Hamar-området. G16-1 spiller på nivå 1 og møter både tøffe og kjente motstandere. Det gjør også G16-2 som spiller på nivå 2.

Gruppespillet er lørdag og sluttspillet starter søndag.

Kampoppsett:
G16-1
G16-2

Les mer om Stjerne Cup her


Heming hemmer ikke

I tillegg skal J17 spille kvartfinale i Adidas Cup, uoffisielt NM, lørdag kl.16.00. Da møter de Heming på Fåvang i Ringebu kommune, en motstander Tiller slet med å slå i talentcupen på Hamar i august.

Vinneren her er klar for finalehelga 16. - 17. oktober på Gjøvik.

Kampen blir oppdatert direkte på Twitter.
To-touch-straffe felte Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2021

(Kolstad 4 - 3 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Herrer A havnet under, ledet 3-2 og tapte fire minutter på overtid i en sjanserik og omdiskutert kamp.

Jonathan Smerkerud Frønes scoret nok en gang, men dessverre var det ikke nok til å sikre poeng.


Sammendrag

* Havnet tidlig under, men svarte med en gang
* Ledet 3-2 tidlig i andre omgang
* Brente gigantiske målsjanser
* Tapte på et straffespark som skulle vært tatt på nytt


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på kampen da Kolstad satte inn 1-0 på straffespark etter fem minutter, men det gikk ikke mange sekunder før lagene var like langt. Tiller rullet opp et godt angrep, og etter hvert fikk Robin Hermanstad ballen i feltet der han utlignet til 1-1 fra ti meter på kontant vis.

Lagene var jevngode i starten, men Tiller var ikke på høyde defensivt. Kolstad tok på nytt ledelsen da Tiller ikke klarte verken å klarere ballen fra egen 16-meter eller markere en rødkledd spiller i feltet som sto mutters alene og styrte inn 2-1 fra kloss hold.

Men Tiller svarte nok en gang. Et hardt skudd fra Hermanstad måtte keeper gi retur på, og der var Jonathan Smerkerud Frønes årvåken og satte inn 2-2 fra skrå vinkel.

Rett før pause kunne Espen Johnsen ha sklidd Tiller i føringen. Hermanstad gjorde et herlig forarbeid da han fant midtbanespilleren i feltet, men skliskuddet gikk over keeper og ble reddet på målstreken akkurat i tide.


Ledelse og store målsjanser

Tiller gikk rett i strupen på hjemmelaget etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Hermanstad gjorde det meste selv og fintet seg gjennom flere motspillere før han hamret inn 3-2 fra 18 meter.

Og nå var Tiller gode. Det var nemlig et under at de ikke punkterte dette oppgjøret. Jonathan Smerkerud Frønes skjøt først like utenfor etter et godt samspill med Johnsen, og ikke lenge etterpå reddet keeper så vidt forsøket fra skrått hold. Samtidig hadde Brede Frøysa et annulert mål for offside.

Kolstad fikk et stolpetreff på et godt plassert frispark, men ellers var det Tiller som sto for underholdningen.

Det føltes derfor ekstra surt da vertene utlignet til 3-3 med 13 minutter igjen å spille. Først reddet Tiller-keeper Sondre Kroglund et hardt skudd utenfor 16-meteren, men på returen var det en rødkledd spiller som var først på og satte inn 3-3.


Drama på overtid

Tiller jaget uansett vinnermålet. Ikke lange tiden etterpå skjøt Frøysa i stolpen etter nok et godt angrep, og ett minutt på overtid kunne Hermanstad ha blitt den store helten, men skuddet alene med keeper gikk rett på sisteskansen.

Fire minutter på overtid får Kolstad straffespark. Og nå skulle det koke skikkelig blant Tiller-spillerne. Kolstad satte ballen i mål, men straffetakeren skled og brukte to touch på ballen, noe som ikke er lov ifølge regelverket. I tillegg hadde de en medspiller fire meter inne i feltet da skuddet ble tatt. Merkelig nok ble ikke ropene til gjestene hørt, og målet ble faktisk stående.

Tiller jaget ny utligning, men både Hermanstad og Frønes traff utrolig nok tverrliggeren på over overtid.


Tillers solide seiersrekke ble dermed brutt denne lørdagen. 

Neste oppgjør er lørdag 2. oktober kl.16.00 mot Strindheim Toppfotball på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Kolstad Fotball 4 - 3 Tiller IL
1-0 (str.) 5'
1-1 Robin Johansen Hermanstad 7'
2-1 26'
2-2 Jonathan Smerkerud Frønes 35'
2-3 Robin Johansen Hermanstad 49'
3-3 77'
4-3 90+4'

8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 25. september 2021 kl.14.00
Gule kort Tiller: Henning Borgen Gladsø (90'), Fredrik Sjøvold (90')
Tilskuere Kolstad idrettspark stor (Huseby): ca 80


Laget

Sondre Kroglund, Andreas Druzkowski, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Johnsen, Fredrik Sjøvold (k), Magnus Aasarød, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' Druzkowski --> Gard Ragnar Killingberg
63' Johnsen --> Brede Frøysa
78' Mathiassen --> Fredrik Alexander Myrvold

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Jonas Krokstad Aune, Andreas Uzoma Arukwe, Alexander Kvalvik.
Før avspark: Kolstad - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2021

Herrer A tar turen på den andre siden av E6 i møtet med Kolstad lørdag ettermiddag.

Andreas Druzkowski og Jonathan Smerkerud jubler etter forrige helgs 1-0-seier over Volda. Til venstre er hovedtrener Simon Hustad Evjen.


Kampinformasjon

🏆 8. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 25. september 2021
⏰ Kl.14.00
🏟 Kolstad idrettspark stor
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Denne kampen starter to timer før Norge gjenåpner. Vi anbefaler alle våre supportere om å følge gjeldende smittereglement til kampen er over.


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Aldri fem strake i Norsk Tipping-ligaen

De blåkledde fra Tillerbyen tar den relativt korte turen over til "parken" vel vitende om at de er i ferd med å skrive en ny historie.

Tiller har klatret opp til 3. plass på tabellen etter imponerende fire strake seiere. Det er også den lengste seiersrekken de har hatt i 3. divisjon noen sinne. Forrige gang det ble fire strake seiere i Norsk Tipping-ligaen, var så sent som i 2019. Da ble Raufoss 2, Kongsvinger, Rosenborg 2 og Verdal beseiret i den perioden.

Den lengste seiersrekken Tiller har i nyere tid, er fra 2014-sesongen. Da vant Tiller sine seks siste kamper i 5. divisjon avdeling 3 og sikret et famøst opprykk til 4. divisjon. Trepoengerne i den perioden kom mot Kolstad 2, Vestbyen, Ørland, Fosen, Rissa og Leksvik.

Kan det bli en repriserekke i år?

Siste fem kamper:
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
 Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
 Tynset 1 - 2 Tiller
Tiller 1 - 0 Volda


Straffemiss og rødt kort

Den forrige A-lagssesongen, som ble spilt i 2019, var det lite jubel å spore i kampene mot Kolstad for Tillers del.

I den andre serierunden var det et bortemøte som sto på dagsordenen, men der ble det et 3-0-tap. Faktisk kunne det ha sett fullstendig annerledes ut. Tiller misset på straffespark på stillingen 0-0 og midtveis i andre omgang, og Kolstad kontret inn 1-0 rett etterpå.

I hjemmemøtet på TOBB Arena Sør i starten av august var det lenge 1-1, men Tiller spilte med en mann færre etter at de pådro seg et rødt kort. Blåtrøyene måtte se seg slått til slutt etter to sene baklengsmål.


Kamprapporter fra 2019:
Kolstad 3 - 0 Tiller
Tiller 1 - 3 Kolstad


Rett bak Tiller

Helgas hjemmelag startet sesongen med å slå Tynset 5-1 på hjemmebane før det ble uavgjort borte mot Byåsen Toppfotball.

Deres eneste tap kom hjemme mot Strindheim Toppfotball, og forrige helg ble det 0-0 borte mot Aalesund 2. Det betyr at Kolstad står med 12 poeng på sine første sju kamper, to poeng bak Tiller.

I Kolstad-laget finner vi også spillere med Tiller-historie. Prince Kala spilte 2017-sesongen for Tillerbyen og scoret seks mål på 28 kamper. I tillegg er overraskende nok Kim Horghagen, som har spilt for moderklubben Tiller i en årrekke, i Kolstad-stallen. Men han har ennå til gode å spille noen minutter før rødtrøyene.


Siste fem kamper:
❌ Kolstad 0 - 1 Strindheim TF
✅ Melhus 0 - 5 Kolstad
🔘 Molde-2 3 - 3 Kolstad
✅ Kolstad 2 - 1 NTNUI
🔘 Aalesund-2 0 - 0 Kolstad


En Myrvold ut og en inn

Tiller tar med seg en sterk kamptropp til møtet med Kolstad denne lørdagen. Dessverre blir det uten Andreas Arukwe (ankelskade) og Sindre Myrvold Welo, som må stå over grunnet futsalkamp.

Men en annen Myrvold, Fredrik, er ferdig med sine plager og klar for seleksjon. Det gjelder også Gard Ragnar Killingberg, som sto over sist grunnet sykdom.

I tillegg ryktes det at unggutten Alexander Kvalvik kan bli å finne i kamptroppen for tredje gang.

Fra før er Magnus Bjerke ute med en ribbeinsskade.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.Seiret i tøff kamp

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2021

(Melhus 0 - 2 Tiller 2) GRUVA KUNSTGRESS: Et purungt kvinnelag kriget seg til seier over en voksen motstander.

Ingeborg Nyberg Hansen (t.v.) har scoret mange flotte mål så langt i Tiller-karrieren, men det mest spesielle skjedde kanskje torsdag kveld. Her sammen med Vilde Bjørgård Kristiansen og kaptein Emma Jensen.


Sammendrag

* Scoring etter 40 sekunder
* 2-0 fra 60 meter
* Mange tøffe dueller
* Spøkelsesmål fra Stuedahl


Kamprapport

Publikum hadde knapt rukket å sprette ut paraplyen før ballen lå i nettmaskene. Det hadde gått knapt 40 sekunder fra avspark før de blåkledde fra Tillerbyen jublet. Louisa Stuedahls harde skudd måtte keeper gi retur på, og der var Rikke Olufsen på rett plass og styrte inn 1-0.

Det var helt klart en fysisk tøffere motstander som var på motsatt halvdel for det svært unge Tiller-laget. 15-årige Ella Selvaag Solbakken gjorde alderen til skamme da hun var centimetere unna å doble ledelsen fra skrått hold.

Stort sett var det Tiller som hadde initiativet. Seks minutter før pause ble det endelig 2-0 på rart vis. Ingeborg Nyberg Hansen sto på egen halvdel og serverte Isabel Teigen med en lekker bakromspasning, og det så ut til at en utrusende keeper plukket ballen, men hun var uheldig og snublet. Ballen trillet deretter i det tomme buret.


Traff nettet - men fikk ikke målet

Andre omgang var egentlig kliss lik den første - bortsett fra scoringene.

Det var ikke mye Tiller-keeper Ayla Latifi trengte å gjøre bortsett fra utspill bakfra og noen gode utrusninger. Istedenfor var det gjestene som produserte sjanse på sjanse. Nyberg Hansen ladet kanonen fra 18 meter og ballen føyk like utenfor målet. Deretter skled ballen fra foten til Teigen fra fem meters hold etter et herlig forarbeid av Olufsen.

Det mest spesielle skjedde halvveis i omgangen. En strålende opplagt Stuedahl var sterk og dyktig da hun fintet bort tre Melhus-spillere før hun hamret løs fra 20 meter. Ballen traff først tverrliggeren, ned over streken, opp i nettet og tilbake i tverrliggeren før keeper fikk kontroll på ballen. Det skulle ha stått 3-0, men dessverre ble målet ikke registrert.

Melhus prøvde å yppe seg i sluttminuttene, men Tiller, med klubbdebutant Idun Benjaminsen på banen, hadde god kontroll.


Dermed ble det tre nye og sterke poeng for Tiller 2 i 4. divisjon.

Neste oppgjør er borte mot Oppdal torsdag 14. oktober.


Kampfakta

Melhus IL 0 - 2 Tiller IL-2
0-1 Rikke Sofie Olufsen 1'
0-2 Ingeborg Nyberg Hansen 39'

4. runde 4. divisjon kvinner avd 4
Torsdag 23. september 2021 kl.20.00
Tilskuere Gruva kunstgress (Melhus): ca 40


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Pia Elise Lien, Synne Aunehaugen, Emma Jensen (k), Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Louisa Stuedahl.

Innbyttere: Arlinda Shala, Idun Benjaminsen.Sikret plass i sluttspillet

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2021

(Tiller 3 - 2 Malvik) TOBB ARENA SØR: Kvinner A skapte store målsjanser i en etter hvert knepen seier over Malvik mandag kveld.

Maria Høvik (t.v.), Hedda Stuedahl-Karlsen, Sandra Aardahl Gulstad og Vilde Bjørgård Kristiansen løp sokkene av seg sammen med resten av sine lagvenninner.


Sammendrag

* Strålende start med to raske mål
* Tiller svarte tidlig etter redusering
* Store målsjanser utover i kampen
* Reduserte i andre omgang, men seieren var aldri truet


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen visste på forhånd at det ble en tøff kamp mot et godt Malvik-lag anført av en målfarlig kaptein, men så virket det som om Tiller giret opp et lite hakk også.

Allerede før tre minutter var spilt fintet Hedda Stuedahl-Karlsen bort både midtstopper og back før hun hamret ballen i nærmeste kryss med venstrefoten fra 18 meter.

Tiller var virkelig på hugget i åpningsminuttene, og etter 16 minutter ble ledelsen doblet. Sandra Aardahl Gulstad satte i gang Vilde Winge Kristiansen i bakrom på et innkast, og sistnevnte løp forbi forsvaret og lobbet ballen elegant over keeper og i mål fra skrått hold - hennes fjerde nettkjenning for sesongen.

Men tomålsledelsen varte ikke lenge. Seks minutter senere reduserte Malvik på sin første visitt, da Tiller ikke fikk klarert et hjørnespark og gjestene fyrte ballen i lengste hjørne fra 16 meter.


Kunne ha punktert - men spenning mot slutten

Tiller skapte flere store målsjanser før pause. Vilde Hulaas Grøseth skjøt like over fra 18 meter og etterpå i nettveggen, og Synne Aunehaugen headet like utenfor på et hjørnespark.

Derfor var det ikke ufortjent at Sandra Aardahl Gulstad la på til 3-1 kort tid før pause da hun var iskald alene med keeper etter målgivende pasning fra Aunehaugen.

Tiller kunne ha punktert kampen rett etter sidebytte. Gulstad fant Stuedahl-Karlsen i feltet, men skuddforsøket fra ti meter endte himmelhøyt over mål.

Istedenfor reduserte Malvik til 2-3 på et langskudd i hjørne, og kampen bølget frem og tilbake de siste tjue minuttene.

Tiller hadde de største sjansene og gikk ordentlig i krigen mot en fysisk tøff motstander. Først klarte ikke en blåkledd trio å pirke inn Marie Methis hjørnespark som landet på én meter fra målstreken, og deretter skjøt Gulstadi nettveggen.

Thea Arnegård Kulvik traff rett på keeper fra kloss hold og Pia Skråmo Lien skjøt over på retur fra keeper etter et nytt Gulstad-raid.

Malvik hadde én stor sjanse mot slutten da de plutselig kom alene med Tiller-keeper Kaisa Øien Aune, men ballen havnet utenfor mål.


Dermed ebbet kampen ut i en fortjent 3-2-seier til Tiller, som med denne trepoengeren har sikret seg en plass i sluttspillet, da blåtrøyene ikke kan bli dårligere enn nummer tre i avdelingen.

Sluttspillet inneholder som tidligere nevnt de tre øverste lagene fra begge avdelinger og starter i løpet av uke 40.

Neste kamp i grunnserien er allerede på onsdag kl.19.30, da Tiller møter Charlottenlund på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 2 Malvik IL
1-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 3'
2-0 Vilde Winge Kristiansen 16'
2-1 22'
3-1 Sandra Aardahl Gulstad 39'
3-2 60'

5. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
Mandag 20. september 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Vilde Bjørgård Kristiansen, Celine Kleiven Vevle, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Maria Alvestad Høvik, Marie Methi, Vilde Hulaas Grøseth, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Thea Arnegård Kulvik, Pia Elise Skråmo Lien.Målfest på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2021

(J13 Tiller 10 - 1 Vestbyen) TOBB ARENA SØR: Storspill førte til andre strake seier.

Denne gjengen fikk mye å juble for mandag kveld. Foto: Frode Helgheim.


Sammendrag

* 3-0 halvveis
* Et halvt dusin for Arnegård Kulvik
* Glimrende angrepsspill
* Fullt fortjent seier


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen var i fin flyt etter forrige kamp. Da ble Astor beseiret 5-2 på bortebane, og høstens første seier var dermed et faktum.

Nå skulle laget prøve å kopiere prestasjonen, men det gikk faktisk enda bedre mot Vestbyen. Tiller tok umiddelbart kommandoen, men det virket som om det var umulig å finne veien til nettmaskene.

Men så løsnet det til gangs - den berømte ketsjupeffekten. I det 23. minutt satte Mia Arnegård Kulvik 1-0, og henne skal vi få høre mer av om litt.

Før pause sto det 3-0 i målprotokollen etter at Nora Wilmann og Silja Andersen Nordgård sørget for nye jubelscener.

Rett etter sidebytte satte Christine Finnland inn 4-0, og da begynte man å ane hvor seieren skulle havne. En dobbel fra Arnegård Kulvik og et flott mål fra Rakel Lånke sørget for 7-0 før Vestbyen reduserte.

Men dette var Tillers og Arnegård Kulviks kveld. Rett etter reduseringen la sistnevnte på til både 8- og 9-1 før hun fastsatte resultatet til 10-1 med sin sjette scoring for kvelden.


En imponerende kveld og to strake seiere fører til flere smil hos både jentene og trenerteamet etter en tøff start på høsten.

Nå er det gode treninger som venter, for neste kamp er ikke før 8. oktober borte mot Byåsen.


Kampfakta

Tiller IL 10 - 1 Vestbyen IL
1-0 Mia Arnegård Kulvik 23'
2-0 Nora Wilmann 32'
3-0 Silja Andersen Nordgård 34'
4-0 Christine Finnland 35'
5-0 Mia Arnegård Kulvik 41'
6-0 Mia Arnegård Kulvik 47'
7-0 Rakel Margrethe Lånke 54'
7-1 55'
8-1 Mia Arnegård Kulvik 57'
9-1 Mia Arnegård Kulvik 59'
10-1 Mia Arnegård Kulvik 70'

6. runde BDO-serien J13 9er 2. divisjon avd. 4
Mandag 20. september 2021 kl.18.30
TOBB Arena Sør (Tiller)


Laget

Anna Marie Enlid Rotnes, Christine Finnland, Amanda Thien-Man Nguyen, Melawt Efrem Rezene, Elida Haugen Karlsen, Nora Wilmann, Mia Arnegård Kulvik, Maiken Skaldehaug Holmberg, Ingrid Marie Måløy, Aciela Tiffana Tianna Brooks, Anna Standal Lyngstad, Silja Andersen Nordgård, Rakel Margrethe Lånke.Før avspark: Malvik & CSK

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2021

Kvinnelaget spiller to kamper på tre dager fra og med mandag kveld.

Thale Hinsverk, Bjørk Myhre og Hedda Stuedahl-Karlsen er klar for to kamper på tre dager. Bildet er fra en treningskamp mot 1. divisjonslaget KIL/Hemne fra torsdag, som endte 3-3.


Kampinformasjon

🏆 5. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 20. september 2021
⏰ Kl.20.00

🏆 6. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Onsdag 22. september 2021
⏰ Kl.19.30

🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Fire strake

Tiller spiller to kamper i løpet av 50 timer denne uka. Første oppgjør er mot scoringsglade Malvik på mandag før en utsatt kamp mot Charlottenlund spilles onsdag kveld.

Sistnevntes kamp ble utsatt fra forrige torsdag fordi Charlottenlund ikke kunne stille lag. Det er fremdeles oppsatt som en bortekamp, men etter avtale med Tiller, så spilles også det oppgjøret på TOBB Arena Sør for å klare å gjennomføre kampen i tide før sluttspillet.

Tiller har vunnet fire strake kamper i 3. divisjon, der det ble en knepen 2-1-seier over et godt voksent NTNUI-lag forrige mandag. I tussmørket på Lade var det ingen stor kamp av blåtrøyene, men de gjorde jobben ved å sikre tre nye poeng.


Siste fire seriekamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
✅ Egge 0 - 6 Tiller
 Tiller 5 - 0 Vuku
✅ NTNUI 1 - 2 Tiller


Se opp for Myrbekk

Første motstander på disse tre dagene er Malvik. Rødtrøyene står med ni poeng på sine fem første kamper, der de har vunnet tre og tapt to.

I forrige oppgjør ble det et knepent 3-2-tap for Steinkjer på bortebane. Malviks toppscorer er utvilsomt Linnea Myrbekk, en spiller Tiller er nødt til å se opp for mandag kveld. Hun har nemlig scoret 11 av Malviks 18 seriemål så langt.

Siste fem seriekamper:
✅ Orkla 1 - 5 Malvik
✅ Malvik 6 - 2 Egge
❌ Vuku 2 - 1 Malvik
✅ Malvik 4 - 2 NTNUI
❌ Steinkjer 3 - 2 Malvik


Se tabellen i 3. divisjon avd. 1 her


En seier og ett tap 

Charlottenlund blir et nytt bekjentskap i 3. divisjon. Laget består av en drøss studenter, og har bare spilt to kamper så langt i årets grunnserie.

Gråtrøyene startet året ved å slå Egge hårfint 1-0 på hjemmebane, men så gikk de på en kraftig smell borte mot Vuku. I skrivende stund har de også seriekamp mandag kveld hjemme mot NTNUI.

Siste to seriekamper:
✅ Charlottenlund 1 - 0 Egge
❌ Vuku 8 - 0 Charlottenlund


Hinsverk toppscorer

Med to kamper på 50 timer, så kreves det mye fra A-lagstroppen til Tiller. Noen er småsyk og noen sliter med skader, men ellers skal troppen være operativ.

Lagets toppscorer er Thale Hinsverk med sine seks nettkjenninger, og trioen Sandra Aardahl Gulstad, Hedda Stuedahl-Karlsen og Vilde Winge Kristiansen er like bak med sine tre hver.

Heldigvis har man den solide J17-troppen å lene seg på om det er behov for hjelp. Det kan godt være at det unge laget blir hyppig involvert de neste dagene.


Lagoppstilling offentliggjøre på Twitter før kampstart.Sliteseier over Volda

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2021

(Tiller 1 - 0 Volda) TOBB ARENA SØR: Herrer A fosser videre i Norsk Tipping-ligaen etter en skikkelig sliteseier lørdag ettermiddag.

Jonathan Smerkerud Frønes (nr 23) scoret sitt aller første ligamål for Tiller - og ble dermed matchvinner.


Sammendrag

* Frønes med første ligamål
* Tiller-dominans i ballinnehav
* Volda gode på kontringer
* Flere store Tiller-sjanser i andre omgang


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start i et herlig høstvær på TOBB Arena Sør. Allerede før minuttet var spilt fikk Espen Johnsen til et godt skuddforsøk etter et gjenlegg fra navnebror Mathiassen, men ballen gikk like over mål.

Hermanstad stormet deretter forbi alt og alle, men fra skrå vinkel traff han rett på keeper. Og nå bølget det litt frem og tilbake. Gjestene la seg langt bak på egen halvdel og ventet på det perfekte kontringsøyeblikket, og det fikk de etter 14 minutter. Et godt innlegg fra høyresiden traff en relativt umarkert angrepsspiller på åtte meter, men headingen gikk rett på Tiller-keeper Sondre Kroglund.

Men i det 21. minutt ble det endelig jubel. Et strålende forarbeid fra Hermanstad gjorde at han fant Magnus Aasarød i feltet. Han skjøt mot mål, og på bakre stolpe sto en umarkert Jonathan Smerkerud Frønes som scoret sitt første mål i Norsk Tipping-ligaen.

Rett før pause kunne ledelsen ha blitt doblet, men Aasarøds skudd fra kloss hold gikk rett på keeper.


Grindvold reddet mesterlig - Frøysa i stolpen

Andre omgang startet med at Frønes holdt på å bli tomålsscorer, men en god redning fra gjestenes målvakt hindret dobling av ledelsen.

Volda kom mer inn i kampen etter dette, men det var Tiller som skapte de store sjansene. Nok et Hermanstad-innlegg fant Frønes i feltet, men fra åtte meter headet han centimetere utenfor lengste stolpe.

I det 77. minutt kriget Hermanstad seg alene med keeper, men rett før skuddøyeblikket ble han taklet av en grønnkledd forsvarsspiller. I angrepet som fulgte var det ikke langt unna å bli 1-1. Plutselig kom Volda gjennom på Tillers høyreside, men en mesterlig redning av innbytterkeeper Christian Grindvold hindret utligning.

Brede Frøysa traff stolpen fra skrått hold helt på tampen, og gjestene fortsatte med sine lange innkast som Tiller forsvarte glimrende.


Kampen ebbet ut i en sterk 1-0-seier over et fysisk godt Volda-lag.

Dermed har Tiller vunnet sin fjerde strake seriekamp.

Neste oppgjør er borte mot Kolstad lørdag 25. september kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 0 Volda TI
1-0 Jonathan Smerkerud Frønes 21'

7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 18. september 2021 kl.13.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget

Sondre Kroglund, Andreas Druzkowski, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Magnus Aasarød, Fredrik Sjøvold (k), Espen Johnsen, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
61' Johnsen --> Brede Frøysa
63' Kroglund --> Christian André Simonsen Grindvold
81' Mathiassen --> Andreas Uzoma Arukwe

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Kasper Røe, Jonas Krokstad Aune, Fredrik Meland Johnsen, Steffen With Størseth, Alexander Kvalvik.Herlig revansje på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2021

(J15 Tiller 3 - 0 Astor) TOBB ARENA SØR: J15-1 seiret fortjent i en tøff kamp fredag kveld.

Jubel etter Marie Danielsens 2-0-scoring.


Sammendrag

* Strålende gjennomført første omgang
* Tiller vant midtbanekrigen
* Follestad sendte Tiller i føringen
* Danielsen doblet ledelsen
* 13-åring fikset 3-0


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde åpningskampen i divisjonen friskt i minne. Det var ikke mer enn en drøy måned siden at Tiller tapte 5-0 for et solid Astor-lag på bortebane.

Men som det sies: borte bra, hjemme best...

Tiller tok kommandoen fra start av, og en midtbane ledet av kaptein Julie Pedersen Rektorli satte standarden med en innpåsliten innsats. Etter kvarteret spilt kunne blåtrøyene juble over 1-0. Et perfekt innlegg fra Kornelia Berggård Hov fant målsniken Sanna Sveine Follestad i feltet, og hun banket ballen i mål fra kloss hold.

Kanskje var laget ekstra motivert av J17s storseier over samme klubb dagen før?

Hjemmelaget hadde flere brukbare muligheter i minuttene som fulgte, men det hadde også Astor. Heldigvis for Tiller var keeper Tiril Lund årvåken og reddet det som kom.

Fem minutter før sidebytte la Marie Danielsen på til 2-0. Om det var et innlegg eller et skudd fra høyresiden får vil aldri vite, men forsøket var hardt og kontant i nærmeste hjørne - og i nettmaskene til 2-0 på småfrekt vis.

Tiller fortsatte å kjøre på i andre omgang. Det var heller ikke ufortjent da '07-spiller Bonnie Steinsvoll Bornhammar økte til 3-0 tolv minutter før full tid.


Kampen endte med en perfekt seier for de blåkledde, som med dette tok sin andre seier for sesongen på lekkert vis.

Neste seriekamp er borte mot Strindheim fredag 24. september kl.18.00.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 0 Astor FK
1-0 Sanna Sveine Follestad 15'
2-0 Marie Danielsen 35'
3-0 Bonnie Steinsvoll Bornhammar 68'

6. runde BDO-serien J15 1. divisjon avd. 2
Fredag 17. september 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Tiril Lund, Hedda Shetelig Løvvik, Thea Olene Rygg, Matilde Folland-Johansen, Karoline Sandnes, Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Mina Ottemo Stølen, Julie Pedersen Rektorli (k), Janne-Kristine Sivertsen, Signe Aa, Marie Danielsen, Luna Rebecka Kyvik-Nærland, Sanna Sveine Follestad, Kornelia Berggård Hov.Før avspark: Tiller - Volda

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2021

Tiller er vertskap for Volda i den sjuende serierunden lørdag ettermiddag.

Klarer denne gjengen å vinne for fjerde gang på rad?


Kampinformasjon

🏆 7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 18. september 2021
⏰ Kl.13.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Fem kamper uten tap

De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en herlig hjemmekamp igjen. Det er meldt sol og opptil 16 grader til kampstart, så her er det ingen grunn til å bli hjemme.

En annen grunn til å komme på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag, er hjemmelagets solide seiersrekke den siste tiden. I forrige runde tok de turen til Tynset, og på en stor og bløt gressbane vant Tiller 2-1 etter scoringer av Espen Mathiassen og Brede Frøysa.

Det var faktisk Tillers tredje strake seier, og den femte kampen på rad uten tap. Det har ført blåtrøyene opp på en flott 5. plass på tabellen, kun to poeng bak serielederen, i det som er en svært jevn avdeling.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Ranheim-2
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
Tynset 1 - 2 Tiller


Første tap forrige lørdag

Tiller har aldri før møtt Volda i seriesammenheng. Dermed blir det et aldri så lite historisk møte på TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Volda har en tidligere Tiller-spiller på laget. Keeper Alexander Hovdevik spilte for det som senere ble Tillerbyen i 2013-sesongen, og var en viktig brikke på laget som den gang rykket opp til 2. divisjon.

Nå skal han prøve å stoppe de blåkledde fra sin fjerde strake seier.

Da må det gjøres bedre enn forrige kamp. Da tapte Volda 2-1 for Træff på bortebane, som for øvrig var deres første nederlag i årets sesong. I runden før knuste de et svakt Ranheim 2-lag 10-1.

Volda står øvrig med bare fem spilte kamper, da deres seriestart hjemme mot Melhus ble utsatt grunnet smitteøkning i kommunen.


Siste fem kamper:
🔘 Orkla 2 - 2 Volda
 Volda 3 - 1 Byåsen TF
🔘 Spjelkavik 0 - 0 Volda
Volda 10 - 1 Ranheim TF 2
❌ Træff 2 - 1 Volda


Toppscoreren klar

Med stor selvtillit i troppen etter solide kamper og en ny god treningsuke bak seg, kan det nesten ikke bli bedre oppladning for Tillers beste menn. De har også til og med fått trent to ganger på TOBB Arena Sør midt i høstesongen denne uken, noe som slettes ikke er hverdagslig.

Fra Tynset-kampen er målscorerne Espen Mathiassen og Brede Frøysa klar for en ny krig på hjemmebane. Det er også ventet at Jørgen Valleraunet og Magnus Aasarød, som måtte stå over sist helg, er med i kamptroppen mot Volda.

Sistnevnte er også lagets toppscorer med tre nettkjenninger - alle på straffespark.

Dessverre kommer denne kampen for tidlig på Magnus Bjerke, som må stå over grunnet en ribbeinsskade som han pådro seg mot Tynset.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Tiltrekkende torsdag

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2021

Det ble to knallsterke seiere og et fanatisk uavgjortresultat i tre oppgjør torsdag kveld.

J17 vant sin fjerde strake seier i 1. divisjon torsdag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen startet torsdagen på Lade, der våre beste kvinner møtte KIL/Hemne til en "hasteavtalt" treningskamp. Egentlig skulle Tiller møte Charlottenlund i 3. divisjon, men kampen ble 24 timer i forveien utsatt til førstkommende onsdag.

Dermed var det flott at KIL/Hemne stilte opp på kort varsel. I kampen som var på tre omganger a 25 minutter, skjøt Hedda Stuedahl-Karlsen Tiller i ledelsen etter bare to minutter. Marie Methis innlegg etter en corner var Stuedahl-Karlsen lynrask med å snappe på første stolpe og sette inn 1-0.

Etter 16 minutter doblet blåtrøyene ledelsen. Et perfekt innlegg fra Maria Alvestad Høvik fant pannebrasken til Thale Hinsverk som stanget inn 2-0 fra kloss hold.

En svært god første omgang ble etterfulgt av en langt tøffere andre omgang. KIL/Hemne reduserte først og deretter utlignet med kort mellomrom, men det ble en jevnere siste periode.

De siste 25 minuttene hadde en scoring til hvert av lagene, slik at treningskampen endte 3-3 på Lade. En meget solid prestasjon av Tiller mot et 1. divisjonslag.


Fjerde strake seier

J17 tok turen til Dalgård kunstgress og et møte med Astor senere på kvelden. Etter 12 minutter banket Thea Arnegård Kulvik inn 1-0 på et glimrende innlegg av Isabel Teigen.

Rett før pause skjedde det mye. Først både doblet og triplet Ingeborg Nyberg Hansen den 1-0-ledelsen med to fantastiske fulltreffere fra 25 meter, og selv om Astor reduserte etter noe klabb og babb i bakre rekker, chippet Vilde Bjørgård Kristiansen inn 4-1 fra 15 meter rett før pause.

Ida Sofie Bye-Andersen punkterte kampen med sin lynraske tupp foran en utrusende keeper tidlig etter sidebytte, og det var absolutt ingen tvil da Arnegård Kulvik satte inn sitt andre for dagen og Tillers sjette scoring alene med keeper etter 54 minutter.

Det kunne fort ha vært en seier med større margin. Bye-Andersen og Michelle Kveberg Alstad traff stolpen i hver sin omgang, og Arnegård Kulvik hamret ballen i tverrliggeren.

Ekstra fornøyelig var det å se nyankomne Elisabeth Sagfjæra Husby, som spilte hele andre omgang og viste imponerende kvaliteter i et nytt lag.

J17 står dermed med fire seiere på like mange kamper og hele 25-3 i målforskjell.


Se kampfakta her


Ett poeng bak 1. plass

Helt til slutt var det duket for dagens tredje og siste bortekamp. Herrer-2 tok turen til Alvdal og Flåklypa-land i en ny 5. divisjonskamp, og der så det ut til at Il Tempo Gigante hadde dratt fra Trondheim.

Tiller hadde like mye energi som Solan Gundersen, og etter 13 minutter satte Eric Mulundo inn 1-0 for dagens hvitkledde spillere.

Mathias Gåsbakk Vinjevoll doblet ledelsen kort tid etter, og da Tobias Ellingsen Aavik økte den til 3-0 etter en drøy time, begynte man å tro at det var mulig å vinne Grand Prix-løpet.

Alvdal reduserte til 1-3 mot slutten, men Tiller holdt unna stormen og la ned en stor defensiv innsats som selveste Reodor Felgen ville ha vært stolt av.

Dermed fortsetter Tiller 2 klatringen på tabellen og er nå kun én plassering unna toppen.


Se kampfakta her

Seiret i mørket

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2021

(NTNUI 1 - 2 Tiller) LADE 4 KUNSTGRESS: Kvinner A tok en knepen, men fortjent seier på en bane som dessverre leverte under sperregrensen.

Synne Aunehaugen (i midten) doblet ledelsen på straffespark rett før pause. I bakgrunnen ser vi en mørklagt bane som ikke ble lysere i andre omgang.


Sammendrag

* Stuedahl-Karlsen sendte Tiller foran
* Aunehaugen doblet ledelsen på straffe
* NTNUI reduserte rett etter sidebytte
* Tiller med store målsjanser
* En kommunal bane uten lys skapte problemer


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen best, selv uten de store sjansene. Studentene fra Gløshaugen og Dragvoll lå lavt i banen og lot Tiller trille ball.

Etter ti minutter var Vilde Hulaas Grøseth nære ved å sende de blå i føringen, men skuddet fra 25 meter strøk lengste stolpe.

Hedda Stuedahl-Karlsen var centimetere unna å styre inn 1-0 fra kloss hold etter et godt innlegg fra Sandra Aardahl Gulstad, og rett før dette kom NTNUI på en sjelden visitt, da de sendte en corner rett i tverrliggeren.

Men i det 24. minutt ble det endelig jubel. Thale Hinsverk, som endelig hadde fått på seg drakten, fant en livlig Stuedahl-Karlsen med en perfekt stikker gjennom. Fra 15 meter curlet hun ballen lekkert i lengste hjørne til 1-0.


Lys i enden av tunnelen

Rett før pause doblet Synne Aunehaugen ledelsen med et knallhardt straffespark, men rett etter sidebytte reduserte studentene etter at Tiller ikke fikk klarert et frispark.

Dog var seieren egentlig aldri truet. Tiller dominerte resten av omgangen og skapte store målsjanser etter godt angrepsspill.

Spesielt var 15-årige Thea Arnegård Kulvik svært våken, og hun var millimetere unna å punktere kampen fra kloss hold halvveis i andre omgang.

Også gode avslutningsforsøk fra Stuedahl-Karlsen og Aardahl Gulstad kunne fort ha endt annerledes.

Dessverre ble andre omgang preget av mildt sagt elendige lysforhold på Lade 4. Av totalt 14 lamper på mastene, var det bare 5 som hadde lys i - hvorav ett lys fungerte på den ene halvdelen. Kampen var nære ved å bli avbrutt til pause, men begge lag var enige om å fullføre.

Vi håper Trondheim kommune snarest mulig tar tak i lysforholdene på den aktuelle banen, der våre lag har flere treningstimer gjennom høsten.


Neste duell er borte mot Charlottenlund allerede torsdag 16. september kl.20.00.


Kampfakta

NTNUI 1 - 2 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 24'
0-2 Synne Aunehaugen (str.) 43'
1-2 50'

4. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
Mandag 13. september 2021 kl.19.30
Tilskuere Lade 4 kunstgress: ca 50


Laget

Kaisa Øien Aune, Celine Kleiven Vevle, Maria Alvestad Høvik, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Louisa Stuedahl, Marie Methi, Vilde Hulaas Grøseth, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Thale Hinsverk, Pia Elise Skråmo Lien, Vilde Bjørgård Kristiansen, Thea Arnegård Kulvik, Marie Schult Optun.Før avspark: NTNUI - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2021

Kvinner A gjester Lade Idrettspark i en ny serierunde mandag kveld.

De har scoret 18 mål og så langt ikke sluppet inn noen.


Kampinformasjon

🏆 4. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 13. september 2021
⏰ Kl.19.30
🏟 Lade 4 kunstgress
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Tre strake uten baklengs

Tiller kommer til dette oppgjøret mot studentene som serieleder i grunnserien. Med tre solide seiere i sekken, topper de tabellen med sine 9 poeng og hele 18-0 i målforskjell.

Thale Hinsverk topper toppscorertabellen for de blå med sine seks fulltreffere. Sandra Aardahl Gulstad og Vilde Winge Kristiansen følger opp med tre nettkjenninger hver.

Forrige seriekamp mot Vuku ble ingen spennende affære på TOBB Arena Sør. Det tok litt tid før Tiller våknet, men da kontrollerte de kampen fullstendig og vant fortjent 5-0.


Se tabellen i grunnserien her


Siste tre kamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
 Egge 0 - 6 Tiller
Tiller 5 - 0 Vuku


Dobbelseier for to år siden

Tiller og NTNUI møttes sist i 2019-sesongen i 3. divisjon.

Der ble det to jevne kamper, men der Tiller kunne juble til slutt i begge oppgjørene. På TOBB Arena Sør vant blåtrøyene 2-0 etter at Victoria Sande Petersen scoret rett før pause og Ida Skauge Stiles doblet ledelsen rett etter.

På Lade kunne Tiller strekke armene i været for å sikre avdelingsseieren. NTNUI ledet både 1-0 og 2-1, men Tiller vant til slutt 5-2 etter en solid andre omgang.


Kamprapporter fra 2019:
Tiller 2 - 0 NTNUI
NTNUI 2 - 5 Tiller


Seks kamper på to uker

Studentene fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet har fått satt stallen etter sine berømte uttakstreninger for nye elever. Det er dermed umulig å vite hva de stiller med til mandagens oppgjør.

Er det en ting som er sikkert, så er det at de har flyttet kamper. Seriestarten borte mot Malvik var 7. september og endte med et knepent tap, og i løpet av de neste 13 dagene skal de spille ytterligere fem kamper.

Forrige oppgjør, som var på lørdag, slo de Egge 6-1 på bortebane, så de vet hvor målet står. To av målene ble scoret av den tidligere 2. divisjonsspilleren Marie Moan, så det er en spiller å se opp for mandag kveld.


Siste to kamper:
❌ Malvik 4 - 2 NTNUI
 Egge 1 - 6 NTNUI


J17-duo i tropp

Tiller kommer til dette oppgjøret vel vitende om at det skal spilles fire kamper de neste åtte dagene. Etter mandagens kamp mot NTNUI, venter 4. divisjonsoppgjør borte mot Utleira 2 for noen av spillerne. Deretter skal de gjeste Charlottenlund på torsdag før det er nest siste grunnseriekamp mot Malvik på TOBB Arena Sør neste mandag.

Nå har gjengen fått trent godt siden storseieren over Vuku, og det har vært gledelig å se enkelte tilbake på treningsfeltet etter å ha vært borte i en periode.

Før studentmøtet kan vi nå røpe at J17-spillerne Vilde Bjørgård Kristiansen og Thea Arnegård Kulvik er med i kamptroppen.


...men resten av laget finner man ut på Twitter før kampstart.


Forza Tiller!Snudde på tolv minutter

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2021

(Tynset 1 - 2 Tiller) NYTRØMOEN GRAS: Tiller havnet ufortjent under, men reiste seg kraftig og vant sin tredje strake seier lørdag ettermiddag.

Espen Mathiassen (t.v.) utlignet til 1-1 og Sondre Kroglund slo gamleklubben nok en gang. Bildet er fra cupseieren i juli.


Sammendrag

* Tiller-dominans, men sjansefattig første omgang
* Verst tenkelig start etter sidebytte
* Mathiassen skled inn utligningen
* Frøysa ble matchvinner


Kamprapport

Tiller fikk noe å gjøre etter bare ti minutter da Magnus Bjerke lå nede etter en svært tøff duell med vertenes keeper. Heldigvis for blåtrøyene skal det tilsynelatende gå greit med Bjerke, men han måtte byttes ut tidlig.

Gjestene fra Trondheim sør fortsatte uansett å trykke på. Etter tolv minutter fikk Espen Johnsen til et godt skudd fra tolv meter, men Tynsets sisteskanse reddet godt.

I det 26. minutt skjøt kaptein Fredrik Sjøvold like over mål, og flere store Tiller-sjanser ble det ikke før pause. Tynset hadde en god mulighet på overtid, men skuddet fra ti meter gikk utenfor.

Tiller dominerte store deler av banespillet, men klarte ikke å true hjemmelaget som lå ekstremt lavt og satset på kontringer.


Frøysa hamret inn 2-1

Dessverre fikk Tiller en verst tenkelig start på andre omgang. Det hadde knapt gått fem minutter etter sidebytte før Tiller ikke fikk unna ballen i farlig sone, og Tynset satte inn 1-0 fra kloss hold.

Men blåtrøyene svarte nesten umiddelbart. Et godt opprulla angrep førte til at Frøysa sendte en god stikker til Espen Mathiassen som så ut til akkurat å ikke rekke ballen, men en god sklitakling og ei lang tå sendte ballen forbi en utrusende keeper og i mål til 1-1.

Tiller fortsatte å trykke vertene bakover i banen, og i det 68. minutt ble det ny bortejubel. En svært livlig Robin Hermanstad sendte to Tynset-spillere i pølseboden før han serverte Brede Frøysa med ketsjup og sennep i feltet, og fra ti meter banket midtbanespilleren inn 2-1 for trønderne.

Tynset sendte mange i angrep i sluttminuttene, og det gjorde at spillet bølget fram og tilbake. Regnet spilte også en rolle, da det ble svært glatt på gresset for begge lag.

Helt på tampen traff Espen Johnsen kryssfestet og Jonathan Smerkerud Frønes scoret på returen, men ble avblåst for offside.


Flere mål ble det uansett ikke, og Tiller har vunnet sin tredje strake kamp!

Neste oppgjør er mot Volda lørdag 18. september kl.13.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tynset IF 1 - 2 Tiller IL
1-0 50'
1-1 Espen Amandus Mathiassen 56'
1-2 Brede Frøysa 68'

6. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 11. september 2021 kl.16.00
Nytrømoen gras (Tynset)


Laget

Sondre Kroglund, Andreas Druzkowski, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Gard Ragnar Killingberg, Magnus Bjerke, Fredrik Sjøvold (k), Espen Johnsen, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
11' Bjerke --> Brede Frøysa
80' Frøysa --> Andreas Uzoma Arukwe

Innbyttere: Christian Grindvold, Kasper Røe, Jonas Krokstad Aune, Alexander Kvalvik, Jonas Uran Rønning.Før avspark: Tynset - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2021

Tiller tar turen på nytt til Nytrømoen og Tynset i den sjette serierunden lørdag ettermiddag.

Sindre Welo (t.h.), Espen Mathiassen og hovedtrener Simon Evjen er klar for en ny gresskrig.


Kampinformasjon

🏆 6. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 11. september 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 Nytrømoen gras
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


To strake seiere

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg i bussen sørover i retning Tynset nok en gang denne lørdagen. Det virket som om det var i går da Tiller spilte sin første kamp på 637 dager i NM-møtet på Nytrømoen. Tiller vant fullt fortjent 4-1 og fikk en folkefest mot Kristiansund BK i gave for avansementet.

Blåtrøyene er endelig på riktig vei etter gode prestasjoner og resultater de siste kampene. Etter at Molde 2 ble beseiret 4-1 på TOBB Arena Sør for to uker siden, var det en ny tøff kamp mot Melhus sist lørdag på samme bane.

Henning Borgen Gladsøs hodestøt rett før pause var nok til å sikre en knepen, men fullt fortjent 1-0-seier over en hardtarbeidende motstander foran mange hjemmetilskuere.

Den andre strake trepoengeren gjør at Tiller har klatret til 7. plass på tabellen.


Siste fem kamper:
❌ Aalesund-2 3 - 0 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Ranheim-2
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
Tiller 4 - 1 Molde-2
Tiller 1 - 0 Melhus


Seks nederlag

Tynset kommer til dette oppgjøret med en vond statistikk den siste måneden. Etter cuptapet for nettopp Tiller, har pila fortsatt å peke feil vei for rødtrøyene.

På de første fem kampene i serien, har det endt med 0 poeng og en foreløpig jumboplassering på tabellen. De har scoret fem mål og sluppet inn hele 21, så det er nærmest garantert at det blir nettsus på Nytrømoen denne lørdagen.

Gressbanen på Tynset er for øvrig et av landets største, men det hindret ikke Tiller forrige gang de var på besøk.

Forrige gang Tiller som klubb var på Tynset, var for øvrig forrige helg. Da slo J17 hjemmelaget 5-0 på kunstgresset, og det kan jo være ekstra motivasjon for våre beste menn.


Tynsets fem siste kamper:
❌ Kolstad 5 - 1 Tynset
❌ Tynset 0 - 1 Aalesund-2
❌ Molde-2 5 - 1 Tynset
❌ Tynset 2 - 4 NTNUI
❌ Strindheim TF 6 - 1 Tynset


Kvalvik med til Tynset

Tiller håper å fortsette den gode treningen med fire strake kamper uten tap, men da vet de at det krever alle mann til pumpene på Tynset.

Det blir dog uten Jørgen Valleraunet, som ble skadet på trening denne uken. I tillegg er Fredrik Myrvold og Magnus Aasarød utilgjengelig.

Angrepsduoen Jonathan Smerkerud Frønes og Robin Johansen Hermanstad herjet mot Tynset forrige gang, og de er klare nok en gang for å duellere på gress.

Vi bare håper at Jonathan har fikset skoene sine, etter at han skled 27 ganger i slutten av juli.

I kamptroppen kan vi nå røpe at vi finner '05-modellen Alexander Kvalvik (15), som har imponert veldig den siste tiden. Hovedtrener Simon Evjen har omtalt spilleren som ekstremt spennende, og vi gleder oss enormt over at Alex er med i troppen.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Forza Tiller!Rimol (48) senket Bratsberg

Postet av Marius L. Larsen den 8. Sep 2021

De gamle er eldst. Det var det klokkeklare beviset på Solbakken kunstgress onsdag kveld.

Brage Rimol på Tiller-mesterskapet i straffespark i april. Han er overalt, rett og slett.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet onsdagskveld på forskjellige baner rundt omkring i Trøndelag.

På Verdal gjestet G16-1 bygdalaget, men det ble ingen hyggelig affære for byguttene fra sørsida av Trondheim. Verdal ledet 3-0 før Tiller reduserte, men hjemmelaget vant til slutt 4-1 i 0. divisjonskampen.

Det var også en 0. divisjonskamp på Melhus, der G19-1 tok turen langs E6 for å kjempe om tre poeng. Dessverre ble det ingen poeng med tilbake til storbyen, da Tiller tapte knepent 1-0.

Den siste aldersbestemte kampen mellom G19-2 og Utleira 2 endte med en herlig 2-1-seier. Ingen målscorere er notert når dette skrives sent onsdag kveld.


16 måneder med uvisshet

Men på Solbakken kunstgress nært Jonsvatnet ble det endelig blå suksess.

Der gjestet vårt herrer-3-lag Bratsberg på den svært korte og smale banen mellom bakkar og berg. Hjemmelaget fra nærområdet tok ledelsen tidlig, men så svarte Tiller med å snu kampen ved Christopher Sneisen og navnebror Pires Ferreira.

Bratsberg utlignet til 2-2, men Tiller ledet 3-2 til pause takket være Fredrik Olufsen - en typisk scoring som sønn av far sin (tror vi).

Men så skjedde det. Spydspiss, treningsfanatiker og selverklært førstevalg Brage Rimol fikset 4-2 på lekkert vis. 48-åringen har dermed scoret i samtlige seniorsesonger siden 1989.

Bratsberg reduserte på nytt, men Preben Holm Aune punkterte kampen med sin 5-3-scoring halvveis i omgangen.


Tiller 3 kunne dermed juble over årets første seier - og den første på to år (!).


Dette er også noen emosjonelle setninger fra mediaansvarlig om en flott gjeng som aldri ga opp. Torset-brødrene, Kristoffer Pires, Rimol selv, BT Clausen, Marius Garstad, Espen Aarvåg, Tom Erik Larsen og flere har overholdt de svært strenge og usedvanlig usolidariske reglene som resten av fotball-Norge har måttet følge frem til sommeren i år. De har trent med avstand og med knapt nok folk på feltet. Nå er de mange i stallen som vil ta fotballen tilbake og har heldigvis klart å få tilbake flere spillere fra den solide '00- og '01-årgangen som egentlig hadde lagt skoene på hylla.

Det er endelig lysere tider. Og det kan de takke seg selv for med måten de har klart å holdt det oppe på.

Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke herrer-3 for en eksemplarisk måte gjennom to svært tøffe år. Vi gratulerer med seieren og ønsker dem all mulig suksess i årets sesong!


Forza Tiller!Åtte i slottet

Postet av Marius L. Larsen den 7. Sep 2021

(J17 Tiller 8 - 2 Gimse) TOBB ARENA SØR: Tiller havnet under for første gang i høst, men våknet umiddelbart og slo Gimse fullt fortjent tirsdag kveld.

Denne gjengen leverte fra øverste hylle mot Gimse.


Sammendrag

* Lå under 0-1 etter to minutter
* Svarte umiddelbart
* Kampen punktert før pause
* Hattrick av Arnegård Kulvik
* Bye-Andersen chippet i krysset


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på oppgjøret denne tirsdagskvelden. Etter et drøyt minutt pådro hjemmelaget seg et straffespark som gjestene fra Brekkåsen satte bak Tiller-keeper Marita Flataunet.

Det første baklengsmålet i årets sesong.

Men Tiller svarte umiddelbart. Ingeborg Nyberg Hansen fant Thea Arnegård Kulvik med en glimrende stikker gjennom, og blåtrøyenes spydspiss chippet elegant over en utrusende keeper og til 1-1.

Det gikk ikke mange minutter før Tiller snudde kampen. En perfekt pasning fra Isabel Teigen førte til at Rikke Olufsen kom alene med keeper. På en herlig uselvisk måte serverte hun Arnegård Kulvik på åpent mål, og da sto det 2-1 i målprotokollen.

I det 20. minutt hamret Teigen inn 3-1 på et hjørnespark fra Nyberg Hansen, og nå var det fullstendig Tiller-dominans mot pause.

Olufsen fikset 4-1 med et lekker avslutning på første touch fra 16 meter, og Tiller kunne gå til pause med et klart hevet hode etter å ha levert en meget solid første omgang.


Angrep på angrep på angrep

Noen følte kanskje kampen var punktert allerede før sidebytte, men tvilerne ble i hvert fall mer sikker rett etterpå. En årvåken Arlinda Shala gjorde et flott forarbeid og ga ballen videre til Vilde Bjørgård Kristiansen som skjøt fra 14 meter, men keeper ga retur. Arnegård Kulvik var først på den og tuppet den mot mål. Der sto Frida Ørndal Svendsen som pirket ballen i nettmaskene til 5-1.

Rett før timen var spilt la Ida Sofie Bye-Andersen på til 6-1. Ørndal Svendsens presise innlegg fant en umarkert Bye-Andersen i feltet, og fra seks meter chippet hun ballen på en herlig måte rett i vinkelen.

Tiller var skikkelig gode. De leverte det ene gode angrepet etter det andre, og Gimse hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Fem minutter før full tid la Arnegård Kulvik på til 7-1 - hennes hattrick - med et fantastisk treff i krysset fra 15 meter.

Gimse reduserte på en sjelden kontring rett etterpå, men Tiller kunne juble sist helt på tampen. Nok et godt slått hjørnespark fra Nyberg Hansen ble headet i stolpen av Teigen, og returen var det en uheldig rødkledd spiller som traff i eget mål.


Tiller vant 8-2 etter en oppvisning i god angrepsfotball - og det som var deres andre kamp på tre dager.

Nå blir det heldigvis tid til noen treninger før Astor er neste motstander på bortebane torsdag 16. september kl.19.30.


Kampfakta

Tiller IL 8 - 2 Gimse IL
0-1 (str.) 2'
1-1 Thea Arnegård Kulvik 5'
2-1 Thea Arnegård Kulvik 12'
3-1 Isabel Teigen 20'
4-1 Rikke Sofie Olufsen 37'
5-1 Frida Ørndal Svendsen 43'
6-1 Ida Sofie Bye-Andersen 57'
7-1 Thea Arnegård Kulvik 75'
7-2 76'
8-2 selvmål 80'

3. runde BDO-serien J17 1. divisjon avd. 2
Tirsdag 7. september 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 75


Laget

Marita Flataunet, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Synne Aunehaugen, Arlinda Shala, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Frida Ørndal Svendsen, Isabel Teigen, Rikke Sofie Olufsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Ida Nygård, Michelle Kveberg Alstad, Ida Sofie Bye-Andersen.Fem treff og ingen strafferunder

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2021

(Tiller 5 - 0 Vuku) TOBB ARENA SØR: Kvinner A hadde tålmodighet og kløkt til å beseire et rutinert Vuku-lag mandag kveld.

Vilde Hulaas Grøseth (t.v.) scoret sitt første A-lagsmål mot Vuku. Her jubler hun sammen med Synne Aunehaugen.


Sammendrag

* Winge Kristiansen eneste målscorer i første omgang
* Enorme sjanser
* Dobbel fra Hinsverk
* Stuedahl-Karlsen scoret fra død vinkel
* Hulaas Grøseth med sitt første A-lagsmål


Kamprapport (på limerick)

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Vuku
uten på noen måte å gjøre noen sjalu
Det var et eldre lag
som kunne sitt fag
Men Tiller hadde ingen planer om å snu

Det tok litt tid før det ble mål
Vilde Winge Kristiansen ønsket ikke mer gnål
Hun fikset 1-0 fra 20 meter
slik gjør en goalgetter
Nå skulle det bli enda mer skål

Etter sidebytte var det bare ett lag på gresset
Thale Hinsverk rundet keeper og økte til 2-0 uten å stresse
Stuedahl-Karlsen la på til 3-0
fra død vinkel og ikke noe tull
skjøt hun i nærmeste hjørne med en klokkeklar adresse

Tiller fortsatte å dominere utover i omgangen
de danset på en måte til den sangen
som vi ikke har navnet på
Den speaker Mia spilte, må du forstå
med den særdeles gode gjenklangen

Hinsverk var uansett ikke ferdig for dagen
4-0 på et langskudd rett utenfor hagen
Aunehaugen kunne ha scoret flere
stanga, tverra og like over for å estimere
men laget var absolutt ikke slagen

Rett før slutt skjedde det noe for å behage
Vilde Huulas Grøseth med sitt første mål for A-laget
I duell med målvakt
kom hun frem i all sin prakt
ved å spurte inn 5-0 uten å beklage

På 5-0 valgte dommeren å blåse av kampen
Tiller med tre nye poeng etter å ha fått opp dampen
De gjorde det som trengs
og keeper Kaisa Øien Aune igjen uten baklengs
Neste mandag venter NTNUI, den rampen.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 0 Vuku IL
1-0 Vilde Winge Kristiansen 32'
2-0 Thale Hinsverk 57'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 62'
4-0 Thale Hinsverk 79'
5-0 Vilde Hulaas Grøseth 89'

3. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
Mandag 6. september 2021 kl.20.15
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Marie Schult Optun, Celine Kleiven Vevle, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Bjørk Myhre, Vilde Hulaas Grøseth, Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Tina Talseth Gjestad, Pia Elise Skråmo Lien.
Flott oppstart på FFO

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2021

Tiller Idrettslag Fotball har startet fotballfritidsordning (FFO).

Deltakerne på den første dagen av Tillers FFO-tilbud.


De blåkledde fra Tillerbyen har gjenoppstartet et ekstra fotballtilbud til de som ønsker det. Første trening var sist torsdag (2. september) for gutter 10 år og jenter 11 år.

Treningene blir to dager i uka og er foreløpig på tirsdager og torsdager på TOBB Arena Sør. Når kulda setter inn for alvor etter sesongen, trekker FFO innendørs til cageballhallen ved 3T Rosten.

- Vi har kommet godt i gang, og overraskelsen var stor da guttene og jentene fikk hver sin garderobe for å skifte og tilgang til Blåstua hvor frukt og drikke sto klar. Etter en kort innledning med en videosnutt var det rett ut til læringsarenaen som var klar. Treningsøkta ble avsluttet i Blåstua med en kort oppsummering og resten av fruktfatet forsvant. Nærmere profesjonelt opplegg kommer vi ikke på Tiller, sier hovedansvarlig for FFO Reidar Schjei.

Fra starten har klubben satt et tak på til sammen 30 spillere og så langt har 17 spillere meldt seg på. Klubben har satt opp et trenerteam på fire; ansvarlig Reidar Schjei, herrer A-spiller Andreas Arukwe og de tidligere Tiller-spillerne Marita og Tiril Olsen, som i skrivende stund spiller for henholdsvis Rosenborg og KIL/Hemne.

- Vi var rundt 15 påmeldte da vi startet FFO i Elverum Fotball i 2008. I dag er det bortimot 150 stk, og Elverum har tilgang på 40 trenere fra Høgskolen i Elverum, kan Reidar fortelle, som tidligere har drevet denne fritidsordningen i sju år.


I Tiller Fotball skal FFO være et tiltak med høy profesjonalitet og kvalitet. Holdninger og verdier vil bli lagt stor vekt på, og hver enkelt skal føle at de blir sett og tatt vare på.


Vi gleder oss til fortsettelsen!
Varm trepoenger på Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2021

(J17 Tynset 0 - 5 Tiller) NYTRØMOEN KUNSTGRAS: J17 fikk tøff kamp av et solid Tynset-lag søndag ettermiddag, men Tiller viste virkelig hva som bodde i dem.

Denne gjengen har scoret 11 mål på to kamper - og ikke sluppet inn noen.


Sammendrag

* Teigen åpnet med en "bænger"
* Svendsen og Kulvik en superduo
* Jevnt i første omgang
* Tiller dro fra etter sidebytte
* Bye-Andersen scoret igjen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen visste at Tynset ikke var en enkel nøtt å knekke etter deres storseier over Melhus i åpningskampen. Hjemmelagets andredivisjonsspiss hadde scoret fire mål i den kampen, men hun skulle få det tøft mot en arme av helblå spillere i en svært hyggelig sensommervarme.

Thea Arnegård Kulvik fikk Tillers første store sjanse etter bare fire minutter, men etter at hun rundet keeper, kom hun litt for skrått og skjøt like utenfor.

Tynset var også på hugget i åpningsminuttene, men de hadde ikke noen nevneverdige store sjanser.

Så smalt det fra trøndergjestene etter 25 minutter - bokstavelig talt. Vi ville naturlig ha valgt ordet "suser" som beskrivelse for Isabel Teigens kanonkule fra 25 meter i nettmaskene, men vi bruker heller "bænger" som en av de blåkledde utropte etter at det sto 0-1 i målprotokollen.

Tre minutter senere var de tilreisende på ferde igjen. Et kjapt innkast fra Ella Solbakken, godt hjulpet av trener Thomas Jensen som satte i gang Ella etter å ha hentet ballen lynraskt fra sidelinja, endte med Arnegård Kulvik i bakrom. Hun fintet bort motspiller og kom alene med keeper før hun sentret uselvisk til Frida Ørndal Svendsen som fikk verdens enkleste oppgave med å trille inn 2-0.

Rett før pause kunne hjemmelaget ha redusert etter å ha brutt Tiller i bakre rekker, men en mesterlig fotparade fra keeper Ayla Latifi gjorde at nullen ikke ble sprukket.


Strålende scoringer

Tiller tok umiddelbart kommandoen etter sidebytte, og det gikk bare fire minutter før stillingen ble tryggere. Denne gang var rollene byttet om. Ørndal Svendsen ble spilt alene gjennom etter et lekkert angrep startet fra egen 5-meter, og hun leverte ballen videre til Arnegård Kulvik som kunne skli inn 3-0 fra kloss hold.

Kort tid etterpå kunne Tynset ha redusert igjen. Tiller slet med å få klarert et frispark som ramlet ned i feltet, og en rødkledd spiller sto plutselig helt alene på hjørnet av femmeteren, men der var keeper Marita Flataunet raskt ute, gjorde seg stor og reddet glimrende.

Siste halvdel av andre omgang handlet det stort sett om et særdeles velspillende Tiller-lag, og da var det heller ikke ufortjent at ledelsen ble økt to ganger til.

I det 68. minutt satte Arnegård Kulvik inn 4-0 med en smart avslutning fra kloss hold etter en perfekt pasning fra Ingeborg Nyberg Hansen.

Rett etterpå skjøt Rikke Olufsen et innlegg - eller var det et skudd - mot mål som Ida Sofie Bye-Andersen strakk frem stortåa på og tuppet inn 5-0.


Dermed kunne Tiller juble over seriens andre seier etter like mange kamper.

Neste kamp er mot Gimse allerede om to dager, tirsdag 7. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tynset IF 0 - 5 Tiller IL
0-1 Isabel Teigen 25'
0-2 Frida Ørndal Svendsen 28'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 44'
0-4 Thea Arnegård Kulvik 68'
0-5 Ida Sofie Bye-Andersen 72'

2. runde BDO-serien J17 1. divisjon avd. 2
Søndag 5. september 2021 kl.16.00
Tilskuere Nytrømoen kunstgras (Tynset): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Marita Flataunet, Linn Sophie Stenkløv, Michelle Kveberg Alstad, Ida Sofie Bye-Andersen.Før avspark: Tiller - Vuku

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2021

Kvinner A tar imot Vuku i den tredje serierunden mandag kveld.

Synne Aunehaugen (t.v.) og Thale Hinsverk går i krigen igjen.


Kampinformasjon

🏆 3. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 6. september 2021
⏰ Kl.20.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Lykketallet 13

De blåkledde fra Tillerbyen kan glede seg over en knallsterk åpning på årets grunnspill i 3. divisjon. Tiller leder foreløpig tabellen på målforskjell, der denne serien handler alt om å havne på de tre øverste plassene som gir en inngang til sluttspillet som starter i oktober.


Se grunnspilltabellen her

Tiller har gjort sine saker bra de første to kampene, men det er tross alt fem kamper igjen å spille. Etter to runder står de med seks poeng og hele 13-0 i målforskjell.

Skal de holde dette gående, har de ikke råd til å senke seg i noen av oppgjørene.


Siste to kamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
Egge 0 - 6 Tiller


Stortap på onsdag

Tiller har aldri møtt Vuku i en offisiell førstelagskamp på kvinnesiden. Derfor blir det spennende å måle krefter for aller første gang.

Vuku er et lag bestående av flere tidligere Verdal-spillere, som Tiller møtte i 3. divisjon så sent som i 2018, så det er et lag med mye rutine på dette nivået.

Dog har det gått litt både og i åpningskampene i høstsesongen. De serieåpnet med et knepent tap mot avdelingsfavoritt Steinkjer før de slo Malvik i forrige kamp. For få dager siden tok de den korte turen til Verdal i et heftig lokaloppgjør i Trøndersk Mesterskap, men det ble ingen høydare for Vuku som ble regelrett knust av sine argeste rivaler som til daglig spiller i 4. divisjon.

Nå har Vuku rettet blikket mot serielederen i egen avdeling.


Siste tre kamper:
❌ Vuku 0 - 2 Steinkjer
Vuku 2 - 1 Malvik
❌ Verdal 8 - 2 Vuku


Hinsverk og Gulstad vil ha mer

Tiller ser frem til å kjempe om tre nye poeng igjen. Etter nok en opptur borte mot Egge, er lysten stor til å fortsette i samme spor.

Blåtrøyene har trent godt med de som har vært tilgjengelige. Det har vært noen hektiske dager der mange skoleelever i Trondheim har vært i smittekarantene, men Tiller-spillerne ser foreløpig ut til å ha sluppet unna - heldigvis.

Ei som ikke slipper unna, er Thale Hinsverk. Hun er lagets toppscorer med fire nettkjenninger så langt, tett fulgt av Sandra Aardahl Gulstad med sine tre susere. Begge er klare for å krige mot Vuku.

Keeper Kaisa Øien Aune har ennå til gode å slippe inn mål. Måtte det lenge fortsette.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.Seier over Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2021

(Tiller 1 - 0 Melhus) TOBB ARENA SØR: Tiller fortsetter den fine formen i Norsk Tipping-ligaen etter en ny trepoenger lørdag ettermiddag.

Magnus Bjerke var sterk delaktig i nok en seier.


Sammendrag

* Store sjanser i første omgang
* Gladsø ble stanget i mål
* Straffediskusjon rett etter sidebytte
* Tiller mistet initiativet i en periode
* Alt i alt en fortjent hjemmeseier


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen gikk hardt ut i oppgjøret mot laget fra nabokommunen foran mange tilskuere på TOBB Arena Sør. Allerede før tre minutter var spilt kranglet Robin Hermanstad seg gjennom, men fra skrått hold gikk forsøket rett på keeper.

Melhus headet like utenfor fra nært hold like etterpå, men det meste handlet om Tiller de første 45 minuttene.

En Melhus-spiller beinet ballen unna rett før målstreken etter en Magnus Bjerke-corner, og ikke lenge etterpå sto Jonathan Smerkerud Frønes mutters alene og headet over mål fra ti meter.

Og nå skjedde det mye i solskinnet. En svært offensiv og livlig Bjerke slo til med et nesten perfekt innlegg i feltet, men Hermanstad på bakre stolpe traff feil side av nettveggen. Etter en halvtime måtte Melhus' målvakt i full strekk da han hindret Espen Mathiassen.

Det skjedde også i det 45. minutt, men på den påfølgende corneren ble det endelig stor jubel blant hjemmefansen. Bjerkes gullfot traff først Frønes som headet via Henning Borgen Gladsø og i nettmaskene til 1-0.


Dramatikk etter sidebytte

Andre omgang startet med et lite drama. Melhus ropte på straffespark ved to anledninger, og de fikk gehør av hoveddommeren på den siste situasjonen. Men etter en nøye samtale med assistentdommer, ble det vinket for offside, noe som så korrekt ut.

Dette tente begge lag. Det flagret med både taklinger og gule kort i en periode, og det så gjestene til å utnytte bedre. Tiller mistet initiativet til Melhus, uten at de klarte å skape de helt store mulighetene på Tiller-keeper Sondre Kroglund.

Tiller prøvde å fortsette sitt vante offensive spill, men det stokket seg litt på siste tredjedel. Det nærmeste de kom 2-0 var på et godt innlegg fra Magnus Aasarød, der Mathiassen var et par hårstrå unna å stusse inn en ny scoring.

Helt på tampen skjedde det en kollisjon i Tillers 16-meter mellom Gladsø og tidligere Tiller-spiller Edvard Ølstøren. Begge måtte forlate banen med hodeskader, og vi håper begge kommer raskt tilbake.


Etter seks lange overtidsminutter, kunne de blåkledde juble over en skikkelig krigeseier og tre nye poeng.

Neste kamp er borte mot Tynset lørdag 11. september kl.16.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 0 Melhus IL
1-0 Henning Borgen Gladsø 45'

5. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 4. september 2021 kl.14.00
Gule kort Tiller: Fredrik Sjøvold (53'), Gard Ragnar Killingberg (58')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget

Sondre Kroglund
Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Gard Ragnar Killingberg, Magnus Aasarød, Fredrik Sjøvold (k), Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
70' Killingberg --> Andreas Druzkowski
70' Valleraunet --> Brede Frøysa
90' Gladsø --> Andreas Uzoma Arukwe

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Jonas Krokstad Aune, Kasper Røe, Espen Johnsen, Fredrik Alexander Myrvold.Ingeborg sørget for første seier

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2021

(J15 Kattem/Heimdal 0 - 1 Tiller) ÅSHEIM KUNSTGRESS: J15 vant sin første kamp i høstsesongen på fortjent vis fredag kveld.

Ingeborg Bolme Aune (med en slags dobbel tommel opp) ble den store helten mot samarbeidsklubben Kattem/Heimdal.


Sammendrag

* Tiller uten poeng før denne kampen
* Perfekt matchvinnerscoring
* Jobbet hardt uten ball mot slutten
* Nå jager de oppover tabellen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen jaktet høstens første seier i seriesammenheng denne fredagen. Etter å ha spilt de tre første kampene for å oppleve å tape med noe knepent margin, var det en heltent Tiller-gjeng som ønsket noe å juble for.

Mot den store samarbeidsklubben Kattem/Heimdal, var Tiller hakket hvassere sett gjennom hele kampen. Første omgang bar preg av en glatt bane på Åsheim der ingen av lagene klarte å dominere banespillet.

Det var mange tøffe dueller i andre omgang som hjemmelaget vant over et mer angrepsvillig Tiller-lag, men det var gjestene som kunne juble til slutt. Etter 43 minutter sendte Julie Pedersen Rektorli en flott pasning gjennom til Marie Danielsen. Skuddforsøket ble først avverget av keeper, men på returen dukket Ingeborg Bolme Aune opp og fikset 1-0 til Tiller.

Et høstklart Tiller-lag ville ikke at de siste resultatene skulle gjenta seg. De løp, krøp og sto hardt i de mange duellene som oppsto på kunstgresset.

De siste minuttene presset samarbeidslaget på for utligning, men det nærmeste de kom var tverrliggeren.

Dermed ble det en fortjent 1-0-seier til laget fra østsiden av E6 - årets første trepoenger!


Neste kamp er hjemme mot Orkla mandag 6. september kl.16.45.


Kampfakta

Kattem IL FK 0 - 1 Tiller IL
0-1 Ingeborg Bolme Aune 43'

4. runde BDO-serien J15 1. divisjon avd. 2
Fredag 3. september 2021 kl.18.30
Åsheim kunstgress (Heimdal)


Laget

Tiril Lund, Sarah Johannessen, Hedda Shetelig Løvvik, Rikke Vårhus Thrana, Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Janne-Kristine Sivertsen, Julie Pedersen Rektorli, Mina Ottemo Stølen, Thea Olene Rygg, Matilde Folland-Johansen, Ingeborg Bolme Aune, Ida Sofie Bye-Andersen, Marie Danielsen, Kornelia Berggård Hov.Før avspark: Tiller - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2021

Den femte serierunden i Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang lørdag kl.14.00.

Blir det to på rad for Tiller?


Kampinformasjon

🏆 5. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 4. september 2021
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Endelig seier sist

De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å ta imot Melhus i den femte serierunden lørdag ettermiddag. Dette blir den andre strake hjemmekampen, og Tiller håper de kan kopiere prestasjonen fra forrige helg.

I møtet med Molde 2 på TOBB Arena Sør fikk hjemmepublikumet se et Tiller-lag som tok tak i kampen fra start og ledet hele veien. Til slutt ble det en sterk 4-1-seier over et solid Molde-lag.

Det var også for øvrig årets første trepoenger. Etter tap i første runde, ble det to uavgjortsresultater.

Tiller ligger i skrivende stund på 8. plass på tabellen.


Siste fire kamper:
❌ Aalesund-2 3 - 0 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Ranheim-2
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
Tiller 4 - 1 Molde-2


Identisk i 2019

Tiller og Melhus møttes endelig til dyst igjen i 2019-utgaven av Norsk Tipping-ligaen. På Gruva kunstgress i mai var det hjemmelaget som tok ledelsen rett før pause, og Tiller stanget og stanget i andre omgang. Det måtte faktisk tre minutter av overtiden før Sondre Garstad kunne juble for en velsignet utligning.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør på høsten tok Melhus også her ledelsen før pause, men Sindre Welo utlignet på et godt plassert straffespark. Dog klarte ikke Tiller å finne veien til nettmaskene for andre gang, og begge oppgjørene endte dermed 1-1.


Kamprapporter fra 2019:
🔘 Melhus 1 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Melhus


Ingen mål og poeng

Melhus kommer til TOBB Arena Sør med en forstyrrende og variabel sesongstart. Deres første kamp på 16 måneder var mot selveste Rosenborg i cupen, men den endte som det oftest gjør - med tap - og samtidig sju baklengsmål.

Seriepremieren mot Volda ble utsatt grunnet smittetrykk i studentbyen, så deres første kamp var i runde to mot Træff - på Brekkåsen Stadion. Der ble det et knepent 1-0-tap.

Kampen etter mot Ranheim TF 2 ble avbrutt etter første omgang på stillingen 1-0 til blåtrøyene, da et kraftig regnvær ble til basseng og satte en stopper for oppgjøret. Andre omgang skal spilles senere i september.

Forrige helg tok de imot Kolstad på eget kunstgress, men her var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Melhus tapte til slutt 5-0.

Det betyr at kampen mot Tiller blir årets første tellende bortekamp.


Siste tre kamper:
Melhus 0 - 7 Rosenborg
Melhus 0 - 1 Træff
Melhus 0 - 5 Kolstad


En solid link

Tiller og Melhus har mye til felles de seneste årene. En gang samarbeidet klubbene om en såkalt toppklubb, som etter noe om og men ble avsluttet og innlemmet tilbake i Tiller Idrettslag. Det er det vi rekker om den saken denne gang.

Det er flere av dagens Melhus-spillere som har spilt for Tiller. Blant dem finner vi kaptein Martin Nilsen, Eirik Ramlo, Samim Meskinyar, Alpha Doboyou, Kim Roger Laugsand og målfarlige Edvard Ølstøren.

Sistnevnte er ifølge ryktene tilbake i kamptroppen etter fravær mot Kolstad. Det er også brødrene Serge og Victoire Gamwanya og etter alt å dømme den tidligere stjernespilleren Ole Gunnar Øien. Ingen av de tre siste har spilt seriekamper for Melhus i årets sesong.

Det er tydelig at Melhus kvesser klørne og skjerper laget før møtet med Tiller. Plutselig befinner Roar Strand seg på TOBB Arena Sør på lørdag. Akkurat dét er nok heller høyst usikkert, selv om Tiller Media vet ganske mye om mange motstandere.

Nåværende Tiller-spillere fra Melhus er blant annet de unge lovende 16-åringene Steffen With Størseth og Petter Selvaag Solbakken.

Og så skal man aldri glemme den litt eldre superduoen Vegard Skorstad og Julian Karlgård, som nå har lagt sine fotballsko på hylla etter flere gode år i den helblå trøya.


Langtreisende Tiller med flere tilbake

Tiller kan endelig smile over årets første trepoenger, og det har vistes på treningsfeltet den siste uken. Blåtrøyene har fått trent godt, dog på forskjellige baner rundt omkring i Trondheim og til forvirrende forskjellige tidspunkter som man dessverre alltid gjør på høsten.

Det er uansett gledelig å meddele at flere spillere er tilbake og tilgjengelig for uttak i kamptropp etter siste ukers skadefravær. Blant dem er comeback-spilleren Espen Johnsen og lovende Fredrik Myrvold.


Les også: Dette er A-stallen


Toppscorer Magnus Aasarød er klar for en ny kamp på hjemmebane, og det samme er straffetaker Sindre Welo.

En som også gleder seg til en ny kamp, er kaptein Fredrik Sjøvold, som måtte stå over Molde 2-kampen grunnet karantene.

Nå må du sørge for å holde deg unna kortstokken, Fredrik.


Lagoppstilling legges ut på Twitter før kampstart.