Kategori

Klekket Egge

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2021

(Egge 0 - 6 Tiller) SMN ARENA EGGE: Kvinnelaget tok kommandoen fra start og vant kontrollert.

Vilde Winge Kristiansen (nr tre f.v.) scoret blant annet på en lekker chip fra 20 meter.


Sammendrag

* Optun sprakk nullen
* Dobbel fra Winge Kristiansen
* 3-0 halvveis
* Enormt mange sjanser
* Full kontroll bakover


Kamprapport

Et nokså uvant kunstgressdekke ventet de blåkledde fra Tillerbyen denne mandagen. Kunstgress uten gummigranulat var som et persisk teppe uten sitt opprinnelige opphav.

Ballen lugget og stoppet og gjorde det ekstra vanskelig for blåtrøyene, men så smalt det i det 11. spilleminutt etter flere gode målsjanser. Marie Schult Optun vendte bort forsvarsspillere før hun limte ballen langs teppet og i lengste hjørne på lekkert vis - 1-0 til gjestene.

Sju minutter senere ble ledelsen doblet. Kaptein Marie Methi spilte fint sammen med Vilde Winge Kristiansen, der sistnevnte banket ballen i nettmaskene fra kloss hold.

Tiller hadde så mange sjanser i første omgang som ble bare nesten. Men 3-0 ble det ti minutter før pause, og nok en gang var det målsniken Kristiansen som luktet gull i hjemmelagets bakre rekker. Hun snappet ballen på 20 meter og chippet elegant over keeper og i mål.

Leste du, Vilde? Elegant.


Dominant

Etter en noe urytmisk start på andre omgang, der mange feilpasninger førte til mer frustrasjon, valgte Sandra Aardahl Gulstad å bryte opp. Sju minutter etter sidebytte kom hun alene med keeper etter en strålende pasning fra Vilde Hulaas Grøseth, og Gulstad var like kald som Steinkjerfestivalen da hun nærmest punkterte kampen med sin 4-0-scoring.

Tiller var det dominerende laget, og de hadde full kontroll på oppgjøret. Keeper Kaisa Øien Aune reddet mesterlig ved én anledning i første omgang, og den var viktig. Ellers var hun knapt borti ballen.

Gjestene i helblått fortsatte kjøret mot Egges 16-meter. Selv om de av og til gjorde det vanskelig for seg selv rett før skuddøyeblikket, ble det to nye flotte scoringer rett før full tid.

Vikarspissen Thale Hinsverk satte in 5-0 alene med keeper, og helt på tampen fastsatte Louisa Stuedahl resultatet til 6-0 med sin knallharde scoring fra kloss hold.


Dermed står Tiller med seks poeng og 13-0 i målforskjell på de to første kampene.

Neste kamp for laget er mot Vuku mandag 6. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Egge IL 0 - 6 Tiller IL
0-1 Marie Schult Optun 11’
0-2 Vilde Winge Kristiansen 18’
0-3 Vilde Winge Kristiansen 35’
0-4 Sandra Aardahl Gulstad 52’
0-5 Thale Hinsverk 83’
0-6 Louisa Stuedahl 90’

2. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
Mandag 30. august 2021 kl.20.00
Tilskuere SMN Arena Egge (Steinkjer): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Maria Alvestad Høvik, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Bjørk Myhre, Marie Methi, Vilde Hulaas Grøseth, Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Marie Schult Optun.

Innbyttere: Louisa Stuedahl, Pia Elise Skråmo Lien.


0 Kommentar

Før avspark: Egge - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2021

Kvinnelaget spiller sin andre seriekamp mandag kveld, og den kan du følge direkte på Twitter.

God stemning er en viktig faktor for tre poeng.


Kampinformasjon

🏆 2. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 30. august 2021
⏰ Kl.20.00
🏟 SMN Arena Egge
📲 @TillerFotball på Twitter


Vil fortsette fra sist

De blåkledde fra Tillerbyen spilte sin første seriekamp på nesten to år forrige mandag da Orkla tok turen til TOBB Arena Sør.

Der var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Tiller ledet 4-0 før 21 minutter var spilt, og selv om andre omgang ble i et noe roligere tempo, vant blåtrøyene til slutt hele 7-0 i premieren.


Se grunnspilltabellen her

Egentlig skulle de ha spilt Trøndersk Mesterskap mot Gimse tre dager senere, men laget fra Brekkåsen trakk seg kort tid før kampstart. Tiller vant dermed på walkover.


Forrige kamp:
Tiller 7 - 0 Orkla


Suksess de siste møtene

Tiller og Egge møttes i seniorsammenheng i 2019 for aller første gang. Det var et spennende oppgjør i sluttspillet i 4. divisjon, der det sto om en finale i kretsmesterskapet. Tiller vant til slutt 1-0 etter en scoring sent i kampen.

I fjor var det samarbeidslaget Steinkjer/Egge som var motstander i J19-serien, ettersom seniorfotballen ikke fikk lov til å starte av myndighetene. Selv om laget besto for det meste av Steinkjer-spillere, et lag Tiller skal møte i 3. divisjon sent i september, ga de tøff motstand.

Tiller vant riktignok 5-0 på bortebane, mens på TOBB Arena Sør ble det en knepen 2-0-seier etter blant annet et vanvittig mål av Marie Methi.


Kamprapporter fra 2019 og 2020:
Egge 0 - 1 Tiller-2
Steinkjer/Egge 0 - 5 Tiller
Tiller 2 - 0 Steinkjer/Egge


Seks baklengs sist

Det er mye som tyder på at det er et ungt Egge-lag som venter Tiller denne mandagskvelden. I serieåpningen borte mot Malvik ble det tøft for oransjtrøyene, selv om de hadde en solid opphenting.

Fra å ligge under 2-0 etter bare fem minutter, utlignet Egge til 2-2 kort tid etterpå ved Ingeborg Johansen og Helga Ystad Derås. Det sto 4-2 til pause i disfavør nordtrønderne, og det endte 6-2 til slutt.

På mandag venter en uvant kunstgressbane og knapt over tosifret plussgrader, så det blir en nøtt å knekke for de blåkledde.


Forrige kamp:
Malvik 6 - 2 Egge


Toppscoreren er med

Tiller kommer til denne kampen mot Egge med stor selvtillit etter en solid premiere mot Orkla, og det er ventet at blåtrøyene stiller med tilnærmet samme tropp som den kampen.

Thale Hinsverk er lagets toppscorer med sine tre fulltreffere i forrige serierunde, og hun er klar for å treffe nettmaskene på Egge nok en gang.

Det er også rutinerte Sandra Aardahl Gulstad, som også åpnet scoringskontoen sist mandag.

Ellers meldes det om god stemning på treningsfeltet den siste uka. Laget har virkelig fått trent godt og er skikkelig gira på tre nye poeng.


Kampen kan følges i tekstformat direkte på det sosiale mediet Twitter. Last ned appen og følg oss gjerne. Setter du på varsler på bjelletegnet på vår profil, så får du tweetene rett på mobilskjermen din uten at du trenger å løfte en finger.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Avsluttet helga med seier

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2021

Tiller opplevde flere herlige seiere denne helga.

J14 seiret over Byneset.


De blåkledde fra Tillerbyen var gjennom mange kamper også denne helga. På fredag tapte J13-2 knepent for Orkla, og samtidig vant G14-1 2-1 over Verdal etter scoringer fra Joshua Munguiko og Bendik Jenssen.

Lørdagens to kamper ble svært spennende. På TOBB Arena Sør tok herrer A imot Molde 2 i Norsk Tipping-ligaen, og der ble det en knallsterk 4-1-seier etter scoringer fra Sindre Welo (2), Espen Mathiassen og Brede Frøysa.

Samtidig tok G16-1 turen opp til Steinkjer og Guldbergaunet. Der endte det 3-3 etter en svært innholdsrik kamp. Dette betyr at på tre spilte kamper i 0. divisjon står Tiller med 5 poeng og ingen tap.


Herrer-2 og J14-1 gjorde jobben

Søndagens tre kamper inneholdt svært mange scoringer - begge veier. Det startet med G14-2 sitt hjemmemøte med Orkanger, men et 6-0-tap er ikke så mye å skrive hjem om.

Videre møtte herrer-2 Brekken på bortebane i sin andre kamp i 5. divisjon. Her så Tiller seg aldri tilbake etter en komfortabel ledelse til pause. Tiller 2 vant til slutt 9-2 etter blant annet hattrick av Fredrik Meland Johnsen og to mål av Eric Mulundo. Tiller 2 klatrer foreløpig til toppen av tabellen.

Søndagen ble avsluttet på TOBB Arena Sør i J14-1s oppgjør mot Byneset. Tiller leverte en solid første omgang der egentlig alt skjedde. De blå ledet 2-0 etter mål av Alva Fjærli og Michelle Alstad før Byneset utlignet med to nettkjenninger på rappen. Deretter sørget to perlescoringer av Alstad og Ida Sofie Bye-Andersen for at det sto 4-2 til pause.

Det ble også sluttresultatet, da ingen av lagene maktet å treffe mellom stengene etter sidebytte.


0 Kommentar

Seier over Molde

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2021

(Tiller 4 - 1 Molde 2) TOBB ARENA SØR: Herrer A tok sin første trepoenger for sesongen.

Jubel etter Sindre Welos 2-0-scoring.


Sammendrag

* To cornermål fra Welo før pause
* Mistet initiativet etter sidebytte
* Molde 2 kunne ha utlignet
* Mathiassen sørget for senkede skuldrer
* Frøya med 50-metersløp og scoring


Kamprapport

Tiller gikk rett i strupen på gjestene fra Møre og Romsdal, og etter tolv minutter ble det jubel foran mange fremmøtte på TOBB Arena Sør. Et perfekt slått hjørnespark fra Magnus Bjerke ble stanget kontant i mål av Sindre Welo til 1-0.

Og Tiller var skikkelig gode i første omgang. De blå rullet opp det ene angrepet etter det andre, men de slet litt med uttellingen. Jonathan Smerkerud Frønes skjøt like utenfor, Robin Hermanstad traff midt på keeper fra kloss hold og Espen Mathiassens forsøk endte i nettveggen.

Det var derfor aldeles fortjent at ledelsen ble doblet i det 34. spilleminutt. Nok et hjørnespark fra Bjerke så ut til at keeper hadde kontroll på ballen, men den havnet på bakken og foran Welo som ikke nølte med å hamre inn 2-0 fra nært hold.

Rett før pause kunne det ha vært mer. En livlig Frønes headet først like over tverrliggeren etter et innlegg, og rett etterpå var han centimetere unna å styre inn 3-0 fra bakre stolpe.


Kontringer sikret komfortabel seier

Etter sidebytte var det definitivt et annet Molde-lag som entret kunstgresset. Gjestene dominerte store deler av det første kvarteret, og det var slettes ikke ufortjent at de reduserte til 1-2 på et straffespark.

Faktisk var de svært nære ved å utligne også, men en styring fra én meter havnet utrolig nok over mål.

Mens Tiller trengte litt tid på å vurdere terrenget, var de samtidig dødelig effektive. Molde klusset det til bakover, og Mathiassen snappet opp ballen. Han stormet mot keeper og satte ballen iskaldt i hjørnet til 3-1 og ellevill jubel blant hjemmelaget.

Tolv minutter før full tid falt avgjørelsen. En god Tiller-kontring gjorde at Hermanstad fant Brede Frøysa på et sugent løp. Han sprang 50 meter før han kom mot keeper og banket ballen i lengste hjørne til 4-1 på lekkert vis.


Flere mål ble det ikke foruten noen overraskende bakromsløp av Andreas Arukwe.

Dermed er årets første trepoenger i boks for Tiller. Neste kamp er også på hjemmebane. Lørdag 4. september kl.14.00 kommer Melhus på besøk på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 4 - 1 Molde FK-2
1-0 Sindre Myrvold Welo 12'
2-0 Sindre Myrvold Welo 34'
2-1 (str.) 64'
3-1 Espen Amandus Mathiassen 70'
4-1 Brede Frøysa 78'

4. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 28. august 2021 kl.15.00
Gule kort Tiller: Jonathan Smerkerud Frønes (60'), Espen Amandus Mathiassen (69'), Magnus Aasarød (89')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Andreas Druzkowski, Espen Amandus Mathiassen, Magnus Aasarød (k), Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Gard Ragnar Killingberg, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
71' Killingberg --> Brede Frøysa
79' Valleraunet --> Andreas Uzoma Arkuwe
90' Mathiassen --> Marius Jensen
90' Druzkowski --> Jonas Krokstad Aune

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Kasper Røe, Jonas Uran Rønning.


0 Kommentar

Før avspark: Tiller - Molde 2

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2021

Herrer A tar imot Moldes nest beste i den fjerde serierunden på lørdag.

Tror du Tiller vinner mot Molde 2?


Kampinformasjon

🏆 4. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 28. august 2021
⏰ Kl.15.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Alle gode ting er fire?

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde 2 velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen. Det blir tabellnaboene som barker sammen på banen, da Tiller ligger i skrivende stund på 10. plass, ett poeng og én plass bak gjestene fra Møre og Romsdal.

Tiller jakter sin første trepoenger denne sesongen. Etter cupseieren over Tynset i juli, har det ikke blitt flere seiere for de blå.

Forrige oppgjør i serien endte 1-1 borte mot NTNUI. Studentene avtok fadderuka og var en festbrems for seiersklare Tiller. Magnus Aasarød, for øvrig Tillers toppscorer med tre fulltreffere - alle på straffespark - sendte Tiller i føringen rett før pause. NTNUI utlignet i andre omgang, og det ble mye frem og tilbake mot slutten, men ingen flere scoringer.

Det betyr at Tiller står med to poeng på de tre første oppgjørene.


Siste tre kamper:
❌ Aalesund-2 3 - 0 Tiller
🔘 Tiller 2 - 2 Ranheim-2
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller


Noe å revansjere

Selve Tiller og Molde 2 har egentlig aldri møttes før - men har det allikevel. I 2017 møttes den gang Tillerbyen, som før var Tiller - og endelig ble Tiller igjen fra 2019 - Molde 2 hjemme og borte i Norsk Tipping-ligaen.

På TOBB Arena Sør ble det spennende mot et godt Molde 2-lag, ledet av klubblegenden Daniel Berg Hestad. De tilreisende gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse, der blant annet England-proffen Leo Skiri Østigård scoret det andre målet, men Tiller(byen) reduserte ved Ruben Rostille. Molde 2 økte ledelsen på nytt tidlig i andre omgang, og selv om Ståle Singstad Stegavik reduserte en gang til, var det gjestene som til slutt vant 4-2.

I motsatt oppgjør på Aker Stadion ble det egentlig aldri spennende. Tiller(byen) hadde mer enn nok med å forsvare seg. Selv om Magnus Bjerke reduserte til 1-2 med en kanonscoring tidlig etter sidebytte, dro Molde 2 ifra og vant 4-1.

Tiller har også møtt Moldes A-lag ved én anledning. Det var i 3. runde i NM i 2011, en runde Tiller aldri har klart å nå ved en senere anledning. Da tapte Tiller 7-1 for Ole Gunnar Solskjærs mannskap foran et fullsatt TOBB Arena Sør.


Kamprapporter fra 2011 og 2017:
❌ Tiller 1 - 7 Molde
 Tillerbyen 2 - 4 Molde-2
 Molde-2 4 - 1 Tillerbyen


Seier sist

Molde 2 fikk en mindre god åpning på den nye sesongen i Norsk Tipping-ligaen. Blåtrøyene serieåpnet hjemme mot Spjelkavik, men der ble det ingen scoringer og heller ingen poeng.

Det samme skjedde i runde to borte mot Strindheim Toppfotball, men så justerte de litt på laguttaket og slo Tynset hele 5-1 på hjemmebane forrige helg.

Moldes førstelag i Eliteserien har serierunde på søndag, så det er derfor sannsynlig at de stiller med sine beste ungdommer på TOBB Arena Sør.

En spiller som har figurert mye på Moldes andrelag er den etter hvert så berømte fetteren til Erling Braut Haaland, nemlig Albert Braut Tjåland.

Faktisk.


Siste tre kamper:
❌ Molde-2 0 - 2 Spjelkavik
 Strindheim TF 2 - 0 Molde-2
Molde-2 5 - 1 Tynset


Sjøvold med karantene

Tillers beste menn fortsetter å jobbe knallhardt på treningsfeltet, og denne uken var ingen unntak. Det er mye som tyder på at lysten på årets første seier i serien er gigantisk.

I forrige kamp mot NTNUI var det gledelig å se at nyankomne Brede Frøysa fikk sin Tiller-debut, og han er klar for flere minutter mot Molde 2.

I tillegg spilte også Andreas Druzkowski sine første offisielle minutter for året mot studentene etter skaden sin i en av sommerens treningskamper.

En spiller som ikke er klar, er kaptein Fredrik Sjøvold. Midtbanespilleren må sone denne kampen etter å ha blitt utvist i forrige kamp (to gule kort).


Les også: Dette er A-stallen


Denne uken ble det klart at angrepsspiller Sondre Bondø Garstad velger å trappe ned. Han har nå meldt overgang til naboklubben Heimdal FK.

Vi takker Sondre for fem minnerike år i helblå drakt, og vi ønsker han lykke til videre både med studiene og fotballen.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Sju mål og tre poeng

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2021

(Tiller 7 - 0 Orkla) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget serieåpnet med en sterk sjumålsseier mandag kveld.

Sandra Aardahl Gulstad åpnet målkontoen for 2021 i første serierunde.


Sammendrag

* Gulstad tilbake med scoring
* 4-0 før 21 minutter
* Hinsverk med hattrick
* Vevle på scoringslista
* Allikevel bedre kamper i vente


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen gikk knallhardt til verks og så seg aldri tilbake. Etter 21 minutter sto det hele 4-0, og gjestene fra en halvtime sørvestover visste knapt hva som traff dem.

I det åttende spilleminutt slo Synne Aunehaugen en perfekt stikker til Sandra Aardahl Gulstad som enkelt satte inn 1-0 alene med keeper.

Under 60 sekunder senere banket Bjørk Myhre ballen i mål på halv volley fra 14 meter til 2-0, og nå gikk det fort i svingene her.

Thale Hinsverk økte ledelsen til 3-0 med en perfekt avslutning i lengste hjørne fra kloss hold og deretter fikk hun en enkel oppgave med å score sitt andre og Tillers fjerde fra nært hold etter et glimrende forarbeid av Gulstad.


Mange brente muligheter - men tre nye mål

Men så slakket blåtrøyene av litt. De tok foten fra gasspedalen og lot bilen trille litt i det fri. Neste scoring kom ikke før i det 70. spilleminutt. Før den tid hadde Tiller full kontroll på oppgjøret, men gjorde det vanskelig for seg på vei fremover.

Hedda Stuedahl-Karlsen la på til 5-0 alene med keeper før Celine Kleiven Vevle banket inn 6-0 på bakre stolpe på et hjørnespark.

Helt på tampen fastsatte Hinsverk resultatet til 7-0 med sitt hattrick på et smart frisparkskudd fra 18 meter.


Samtlige 16 spillere i kamptropp fikk rikelig med spilletid, og sju mål og tre poeng til tross, så vet laget at de har enda mer å komme med utover høsten.

Neste oppgjør er borte mot Gimse i Trøndersk Mesterskap førstkommende torsdag kl.20.00. Neste seriekamp er borte mot Egge mandag 30. august kl.20.00.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 0 Orkla FK
1-0 Sandra Aardahl Gulstad 8'
2-0 Bjørk Myhre 9'
3-0 Thale Hinsverk 14'
4-0 Thale Hinsverk 21'
5-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 70'
6-0 Celine Kleiven Vevle 80'
7-0 Thale Hinsverk 89'

1. runde 3. divisjon kvinner
Mandag 23. august 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Kaisa Øien Aune, Celine Kleiven Vevle, Maria Alvestad Høvik, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Bjørk Myhre, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Louisa Stuedahl.

Innbyttere: Pia Elise Skråmo Lien, Vilde Hulaas Grøseth, Tina Talseth Gjestad, Marie Schult Optun, Hedda Stuedahl-Karlsen.


0 Kommentar

Gull på Hamar

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2021

Vi oppsummerer kortfattet helgas kamper, som endte med en stor pokal på Hamar.

Denne herlige gjengen kan juble over en fantastisk prestasjon i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen har lagt tilbake en høyinteressant fotballhelg. På søndag ble det publisert en times lang video om Tiller Fotball gjennom Trønderfotball. Den viser hvordan man jobber med unge og voksne i den blå bydelen.

I forbindelse med sendingen kan du også vinne flotte premier gjennom en digital basar.

Sjekk ut her hva vi kan friste deg med.


Uavgjort og seier

Søndagen startet med to bortekamper. Våre beste menn gjestet studentene fra NTNU på Lade i den tredje serierunden i Norsk Tipping-ligaen. Magnus Aasarød sendte Tiller i føringen fra straffemerket, men hjemmelaget utlignet tidlig i andre omgang.

Flere mål ble det ikke, og lagene måtte dermed ta til takke med ett poeng hver.

Se kampfakta


Samtidig spilte G16-1 borte mot Namsos, og våre beste 16-åringer fortsetter den gode trenden med knallhard innsats og enorm vinnervilje. Petter Selvaag Solbakken tok ledelsen for gjestene fra sør i Trøndelag, men Namsos utlignet kort tid etterpå.

I andre omgang kunne dermed Tiller juble over en knallsterk 2-1-seier. Den siste målscoreren er i skrivende stund ikke kjent.

Se kampfakta


29-0

J17 tok turen til Hamar på fredag for å delta i den prestisjetunge talentcupen sammen med 15 andre lag.

Gruppespillet på lørdag startet på perfekt vis da Raufoss ble beseiret 6-0. Videre ble Råde slått hele 13-0 før gruppefinalen mot Hyggen endte 3-0.

Søndagens kvartfinale mot velkjente Gimse var Tiller hvassere og vant 3-0 etter scoringer av Frida Ørndal Svendsen og Vilde Hulaas Grøseth (2).

I en svært spennende semifinale mot hardtarbeidende Heming ble det mye drama. Et kanonskudd fra Ida Sofie Bye-Andersen ble til slutt vinnermålet, selv om Heming misset fra straffemerket helt på tampen.

Finalen mot Hei var Tiller det førende laget, til tross for slitne føtter med sin sjette kamp på 32 timer. Tiller vant befriende 3-0 etter scoringer av Vilde Bjørgård Kristiansen og Rikke Olufsen (2).

Etter 29 scoringer på seks oppgjør, der Rikke Olufsen ble toppscorer med sine åtte fulltreffere, slapp de heller ikke inn noen baklengsmål. En solid bemerkning til den joviale keeperduoen Ayla Latifi og Marita Flataunet.


Gullpokalen ble dermed med hjem til Trondheim.

Laget ønsker å takke sine supportere på tribunen som var i klart overtall på samtlige kamper.


Vi gratulerer J17 med en fantastisk prestasjon!
0 Kommentar

Tidligere landslagsspiller klar

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2021

Tiller signerer Brede Frøysa (20) fra Rosenborg.

Brede Frøysa blir å se på TOBB Arena Sør i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen forsterker seg mens årets intense sesong er så vidt i gang. Fra før ble det kjent at Espen Johnsen gjorde comeback etter flere gode treningsmåneder, og nå er det en ny spiller klar for våre beste menn i Norsk Tipping-ligaen.

20-årige Brede Frøysa har signert overgangspapirene som gjør ham Tiller-spiller med umiddelbar virkning. Brede er en midtbanespiller, primært indreløper, med teknikk, kreativitet og løpskraft.

Han kommer opprinnelig fra Mo i Rana og barndomsklubben Mo IL (i dag Rana FK) før han meldte overgang til Rosenborg Ballklub under 2018-sesongen.

Brede har tre aldersbestemte landskamper og spilte åtte kamper for Rosenborg 2 i 2. divisjon i fjor. Den siste tiden har han trent med forskjellige klubber, men har tatt til klokskapen ved å signere for Tiller.


'01-modellen er spilleklar til søndagens seriekamp borte mot NTNUI.


Velkommen til den blå bydelen, Brede!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Tiller til Hamar

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2021

J17 reiser til Hamar for å spille en eliteturnering i helga.

Denne gjengen går for gull på Hamar i helga. Vi skal holde følgerne oppdatert i sosiale medier.


De blåkledde fra Tillerbyen kjører sørover til Hamar denne fredagen, og der har de noe spennende i sikte: nemlig Jentetalentcup på Hamar.

J17 stiller i eliteklassen sammen med 15 andre lag, og første gruppespillkamp spilles lørdag formiddag. En eventuell finale spilles søndag kl.18.00.


De blå reiser med følgende spillere:
Ayla Latifi, Marita Flataunet, Ida Nygård, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen, Arlinda Shala, Synne Aunehaugen, Frida Ørndal Svendsen, Rikke Olufsen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Hulaas Grøseth, Isabel Teigen, Thea Arnegård Kulvik, Ida Sofie Bye-Andersen, Michelle Kveberg Alstad, Ida Dahl Bjørkøy, Sandra Vilvang Halseth.


Kampoppsett lørdag:
kl.11.00 Raufoss - Tiller
kl.15.00 Tiller - Råde
kl.19.00 Hyggen - Tiller

Sluttspill søndag:
kl.10/11 kvartfinale
kl.14.00 semifinale
kl.18.00 finale


Skulle Tiller ta seg til en historisk finale, vil den bli oppdatert i tekstformat direkte på Twitter. Øvrige kamper vil vi poste resultat umiddelbart etter kampslutt i våre sosiale kanaler.


Sjekk ut mer informasjon om cupen her


Vi ønsker J17 lykke til i jakten på det største trofeet!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Ett mål unna

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2021

(J19 Tiller 2 - 3 Molde) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt de hadde i cupkampen onsdag kveld, og det var ikke mye om å gjøre at resultatet ble omvendt.

Nesten for Marie Methi og co.


Sammendrag

* Winge Kristiansen scoret etter tre minutter
* Kunne ha stått 3-0 før 20
* Mange offsider
* Flataunet med flere solide redninger
* Stuedahl-Karlsen tente håpet på slutten


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i strupen på laget som vant sin åpningskamp i 2. divisjon hele 8-2 forrige helg. Så enkelt skulle det ikke bli på en regntung TOBB Arena Sør denne onsdagskvelden.

Etter bare tre minutter brøyt Tiller ballen rett utenfor 16-meteren til Molde, og Vilde Winge Kristiansen bredsidet ballen kontant i mål til 1-0 og elleville jubelscener.

Det er verdt å merke seg at 30 sekunder tidligere var Hedda Stuedahl-Karlsen svært nære ved å få nettkjenning med et forsøk fra skrått hold.

Tiller var svært gode de første 20 minuttene. Til tross for en drøss av offsider, der flere havnet i uenigheten, var det nære at det kunne ha blitt veldig farlig.

I det 22. spilleminutt scoret imidlertid Molde på sitt første angrep i kampen. Et sovende Tiller-forsvar lot en lobbpasning havnet bak dem og alene med Tiller-keeper Marita Flataunet gikk headingen via sisteskansen og i mål fra tolv meter.

I minuttene mot pause var det mye fram og tilbake. Molde hadde ballen mest og de skapte to store sjanser til. Første forsøk fra kloss hold ble reddet av Flataunet med en solid benparade, og rett etterpå var sisteskansen i full strekk på et velplassert skudd fra 20 meter.


To raske baklengsmål

Dessverre startet andre omgang som den første sluttet. Det et knapt minutt før Tiller ikke klarte å klarere en ball rundt 16-meteren, og en Molde-spiller skjøt via et Tiller-bein og i mål til 2-1.

Molde fortsatte å gå offensivt til verks. Få minutter senere stormet de mot mål fra skrått hold, men nok en gang var solide Flataunet på plass og reddet glimrende.

Dog var det lite hun kunne gjøre i det 55. spilleminutt. Et velplassert skudd i lengste vinkel førte til at det ble 3-1 og en stor oppoverbakke for Tiller.


Svært nære utligning

Men de blå ga aldri opp. De kriget seg voldsomt inn i kampen igjen.

I det 72. minutt skulle de endelig lykkes i bakrom. Winge Kristiansen løp forbi alt og alle og kom mot keeper. På uselvisk vis sentret hun til Stuedahl-Karlsen som banket inn 2-3 og et nytt håp for hjemmelaget.

Og nå kom det flere store sjanser. Kort tid etterpå rullet Tiller fint opp på høyresiden. Et godt innlegg havnet på bakre stolpe der Thea Arnegård Kulvik hadde plassert seg. Hun kranglet vekk forsvarsspilleren og kom nært på mål, men en god redning fra Moldes målvakt hindret utligning.

Rett etterpå var unge Arnegård Kulvik frempå igjen. Et godt skudd fra 20 meter gikk like over tverrliggeren.

Tiller ga absolutt alt de hadde i sluttminuttene, men det holdt akkurat ikke til utligning og spilleforlenging.


De blå måtte dermed se seg beseiret på knepent vis av en god motstander.

Tiller Idrettslag Fotball takker Molde for kampen og ønsker de lykke til videre i NM J19 og 2. divisjon.

Neste kamp for denne Tiller-gjengen er 4. divisjonskamp mot Melhus torsdag kl.20.00 og 3. divisjonsoppgjør mot Orkla mandag kl.20.00. Begge kampene spilles på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 3 Molde FK
1-0 Vilde Winge Kristiansen 3'
1-1 22'
1-2 46'
1-3 55'
2-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 72'

1. runde NM J19
Onsdag 18. august 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget

Marita Flataunet, Maria Alvestad Høvik, Vilde Lund, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Bjørk Myhre, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Marie Schult Optun, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Pia Elise Skråmo Lien, Louisa Stuedahl, Vilde Hulaas Grøseth, Thea Arnegård Kulvik, Vilde Bjørgård Kristiansen.


0 Kommentar

Strålende premiereseier

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2021

(J17 Melhus 0 - 6 Tiller) GRUVA NEDRE GRESS: J17 serieåpnet med seks scoringer, null baklengsmål og tre poeng tirsdag kveld.

De blåkledde jubler etter Ingeborg Nyberg Hansens fantastiske 1-0-scoring.


Sammendrag

* To mål første seks minutter
* Nyberg Hansen-corner direkte i mål
* Fikk motstand før pause
* Dobbel fra Teigen
* Trippel fra Arnegård Kulvik


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen vet at en gresskamp på en stor bane alltid er vanskelig. Hjemmelaget Melhus trodde det var et sjakktrekk å flytte kampen fra plastikk til natur, men Tiller sendte inn kongen og satte vertene i sjakk matt.

Eller var det dronningen?

Ingeborg Nyberg Hansen sendte Tiller i føringen med et hjørnespark som gikk direkte i mål etter bare to minutter - som bestilt fra en spående mediaansvarlig i forkant.

Fire minutter senere var Thea Arnegård Kulvik meget god da hun fintet bort midtstopper etter pasning fra Isabel Teigen og satte ballen elegant i lengste hjørne til 2-0.


Latifi med smultring

Tiller fortsatte å skape flere store målsjanser. Både Arnegård Kulvik og Rikke Olufsen fikk en mulighet hver alene med keeper, og Nyberg Hansen traff tverrliggeren på et frispark.

Hjemmelaget var mer med inn mot pause. Tiller-keeper Ayla Latifi ble satt på prøve flere ganger, men den solide målvakten hadde god kontroll på det som kom imot.

Rett før pause leverte Vilde Bjørgård Kristiansen en strålende pasning til Arnegård Kulvik, og sistnevnte takket og bukket og hamret inn 3-0 fra skrå vinkel i lengste hjørne.


Full kontroll etter sidebytte

Andre omgang opplevde en tidlig punktering av kampen. Knapt 25 sekunder etter sidebytte sto det 4-0 i målprotokollen da Teigen krummet nakken og stanget inn Tillers fjerde på et hjørnespark.

Fem minutter senere la Arnegård Kulvik på til 5-0 - sitt hattrick - med en småfrekk lobb over keeper, og nå var det ingen vei tilbake.

Tiller hadde god kontroll selv om et offensivt Melhus-lag kom på noen visitter. Teigen ble tomålsscorer med en suser i lengste hjørnet ti minutter før full tid.

Helt på tampen var også 07-spillerne Ida Sofie Bye-Andersen og Michelle Kveberg Alstad nære ved å øke ledelsen ytterligere. Et smart skudd fra Bye-Andersen ble stoppet av keeper, og tverrligger sto i veien for Alstads knallharde forsøk utenfor 16-meteren.


Tiller kunne dermed juble over en sterk 6-0-seier på en vanskelig gressbane.

Neste aktivitet for denne gjengen er eliteturnering på Hamar nå til helga. Selvfølgelig vil det bli oppdatert i våre sosiale kanaler.


Kampfakta

Melhus IL 0 - 6 Tiller IL
0-1 Ingeborg Nyberg Hansen 2'
0-2 Thea Arnegård Kulvik 6'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 38'
0-4 Isabel Teigen 41'
0-5 Thea Arnegård Kulvik 46'
0-6 Isabel Teigen 70'

1. runde BDO-serien J17 1. divisjon avd. 2
Tirsdag 17. august 2021 kl.19.00
Tilskuere Gruva Nedre gress (Melhus): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Linn Sophie Stenkløv, Ine Smemo, Ida Sofie Bye-Andersen, Michelle Kveberg Alstad.


0 Kommentar

Minnerike dager på Gledens Teater

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2021

Fem dager med TINE Fotballskole Tiller var en stor suksess.

7- og 8-åringene. Fotograf ukjent.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerte nok en gang en storstilt TINE Fotballskole på TOBB Arena Sør i forrige uke.

Årets utgave ble så populær at man måtte dele den i to; 7- og 8-åringer fra onsdag til fredag og 9-12 år fra fredag til søndag. Dette ble fem spektakulære dager med 140 fotballglade barn.

Målsettingen med TINE Fotballskole Tiller er at man skal glede seg enda mer til neste dag, og den målsettingen føler vi ble nådd også i år.

Selv om regnet pøste ned i Trondheim og Trøndelag for øvrig på lørdag, la det ingen demper at lunsjen ble servert inne i nye Blåstua. Dette var en morsom opplevelse for mange, ettersom fåtallet har fått mulighet til å besøke andreetasjen i Fotballhuset tidligere.

- Sommerens største øyeblikk er over for denne gang. Å få være sammen med 140 flotte barn i alderen 7-12 år og et trenerkorps på 25 ledere gjennom fem innholdsrike dager er jeg sikker på er den beste medisinen for et gammelt fotballhjerte, sier fotballskoleansvarlig Reidar Schjei, som hadde de eldste barna i år mens Frode Helgheim hadde full kontroll på de yngste.

- TINE Fotballskole Tiller var et veldig fint arrangement. Jeg vil nevne de flotte ungdommene som var med som trenere og inspirerte og motiverte barna. Flotte rollemodeller som er gull verdt for Tiller, skriver forelder May Brattset til Tiller Fotball på Facebook.


Vi vil få takke alle barna, de dyktige trenerne og herlige hjelpekokker som blant annet smurte over tusen brødskiver på de fem dagene under TINE Fotballskole Tiller.

Vi gleder oss allerede til neste år!


9-12 år. Fotograf ukjent.0 Kommentar

Skjøn utligning ga uttelling

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2021

(G16 Tiller 1 - 1 Nardo) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt og fikk med seg et veldig fortjent poeng rett før slutt - og det kunne ha blitt alle tre.

Målscorer Ruben Skjønberg jubler for den sene utligningen sammen med Triumf Ademi.


Sammendrag

* Jevn første omgang
* Keeper Hojem med flere solide redninger
* Skjønberg utlignet to minutter før slutt
* Nguyen traff tverrligger på overtid


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet friskt i oppgjøret mot et sterkt Nardo-lag denne mandagskvelden. Spesielt var angrepsrekka, ledet av Alex Thien-Lac Nguyen, veldig offensiv og stresset gjestene til å gjøre feil.

Halvveis i første omgang snudde kampbildet litt. Nardo tok mer over og de hadde flere brukbare målsjanser, men en god Oskar Hojem i Tiller-buret holdt unna.

Fremover var det Steffen With Størseth som var toneangivende, og både Nguyen og Petter Selvaag Solbakken hadde hver sin mulighet, men det ville seg ikke helt foran mål.


Iskald alene med keeper

Andre omgang ble preget av litt frem og tilbake - litt stille før stormen. Før stormen faktisk kom. I det 67. spilleminutt fikset bortelaget 1-0 på en kontring og skudd fra nært hold i lengste hjørne.

Rett etterpå kunne kampen ha vært punktert, men nok en gang var Hojem i mesterklasse og hadde en solid benparade, ganske likt som sin seksmenning ofte gjør i samme klubb.

Tiller så ut til å måtte gå slukøret hjem uten poeng denne herlige mandagskvelden foran et stort publikum på TOBB Arena Sør, men så skjedde det noe etter en god periode.

To minutter før full tid raste Tiller fremover og så seg ikke tilbake. Ruben Negård Skjønberg ble spilt alene gjennom, og i duell med gjestenes keeper puttet han ballen i en frekk bue og i lengste hjørne på lekkert vis til 1-1.

På overtid kunne det utenkelige skje. Et frispark fra Nguyen 17 meter smalt i tverrliggeren - nære.


Serieåpningen endte dermed med ett poeng hver i en spennende duell.

Neste oppgjør for G16-1 er borte mot Nidelv førstkommende torsdag kl.20.00 i OBOS-cup.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 Nardo FK
0-1 67'
1-1 Ruben Negård Skjønberg 78'

1. runde BDO-serien G16 0. divisjon
Mandag 16. august 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Oskar Hojem, Trym Myhre, Knut Roar Rørstad Røyseth, Oskar Vold, Sondre Schønning Bakken, Emilian Eilertsen, Steffen With Størseth, Amed Roni Tahtaci, Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Alexander Olsen.

Innbyttere: Aaron Victor Baranyizigiye, Josab Michael Tesfay, Jørgen Urfjell Rørvik, Triumf Ademi, Ruben Negård Skjønberg.


0 Kommentar

Sen utligning sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 15. Aug 2021

(Tiller 2 - 2 Ranheim TF-2) TOBB ARENA SØR: Herrer A sløste med sjansene, men klarte å straffe Ranheim 2.

Magnus Aasarød (nr to f.h.) scoret begge Tillers mål på straffespark.


Sammendrag

* To annulerte mål i starten
* Aasarød utlignet på straffe før pause
* Misset på flere store sjanser
* Nok et straffespark i det 90. minutt


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret mot Ranheim Toppfotballs nest beste spillere offensivt i et mørkt regnvær. Hjemmelaget fikk to annulerte mål for offside, men litt ut av ingenting, så scoret Ranheim via et Tiller-bein etter 17 minutter.

Heldigvis svarte Tiller raskt. Fem minutter sener utlignet Magnus Aasarød til 1-1 på straffespark, og Tiller fortsatte dominansen mot gjestenes målvakt.

En trippelsjanse fra Aasarød og Jonathan Smerkerud Frønes endte samtlige i blokka fra nært hold, og Gard Ragnar Killingbergs skruskudd fra tolv meter snek seg like utenfor.


Ikke over før det er over

Andre omgang var også ganske lik den første. Tiller dominerte banespillet fullstendig, men de slet med å skape de helt store sjansene.

Frønes ventet for lenge å avslutte da han kom alene mot keeper og forsøket ble blokkert. Aasarøds stuss på Bjerkes corner endte like utenfor. Henning Gladsøs mange hodestøt traff heller ikke innenfor stengene.

Mot spillets gang var gjestene fra Ranheimsfjæra dødelig effektive. Et velplassert skudd fra 20 meter havnet i lengste hjørne til 1-2 etter at Tiller rotet det til for seg selv langt inne på egen halvdel.

Men Tiller ga aldri opp. Både Sindre Welo og Gladsø hadde hver sin heading som ble bare nesten, og et spektakulært brassespark fra Robin Hermanstad traff ikke helt reint.

I det 90. spilleminutt kom endelig uttellingen. Nok et straffespark til Tiller som Aasarød var sikker på, og dermed 2-2.


Tiller prøvde å finne en sluttspurt, men det ble i det seneste laget. Det endte med ett poeng hver - årets første for blåtrøyenes del.

Neste kamp er borte mot NTNUI lørdag 21. august kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 2 Ranheim TF-2
0-1 17'
1-1 Magnus Aasarød (str.) 22'
1-2 76'
2-2 Magnus Aasarød (str.) 90'

2. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 14. august 2021 kl.16.00
Gule kort Tiller: Henning Borgen Gladsø (54'), Jonathan Smerkerud Frønes (77')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Johnsen, Fredrik Sjøvold (k), Magnus Aasarød, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
10' Johnsen --> Gard Ragnar Killingberg
77' Valleraunet --> Sindre Myrvold Welo
88' Gladsø --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Fredrik Alexander Myrvold, Jonas Krokstad Aune, Andreas Uzoma Arukwe.


0 Kommentar

Før avspark: Tiller - Ranheim 2

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2021

Herrer A tar imot Ranheim Toppfotball 2 i årets første hjemmekamp lørdag ettermiddag.

Espen Johnsen er tilbake i Tiller. Her fra samme oppgjør i 2019, da Tiller tapte 1-0.


Kampinformasjon

🏆 2. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 14. august 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Opp flere hakk

De blåkledde fra Tillerbyen var aldeles ikke fornøyd med prestasjonen i seriepremieren mot Aalesund 2 sist lørdag. Tiller var ikke i nærheten av det nivået de hadde vist tidligere i sommer, og de tapte fullt fortjent 3-0 på Color Line Stadion.

De vet at de kan bedre. Det vistes spesielt i NM-seieren over Tynset og i perioder mot eliteserielaget Kristiansund.

Nå venter Ranheim Toppfotball 2. Og hvem vet hva de stiller med.


Siste fem kamper:
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
❌ Strindheim TF 3 - 0 Tiller
✅ Tynset 1 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Kristiansund
Aalesund-2 3 - 0 Tiller


Borte best i 2019

Tiller og Ranheim 2 møttes i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 i 2019, det forrige året lagene fikk lov til å spille fotball.

På TOBB Arena Sør var det et stjernespekket Ranheim-lag som tok turen rett før sommerferien. Det var tydelig at de hadde lyst til å beseire laget fra Trondheim Sør. Blåtrøyene hadde sine muligheter, men måtte til slutt se seg slått 1-0.

I motsatt oppgjør i Ranheimsfjæra var det Tiller som tok kommandoen. Kasper Røe åpnet ballet før hjemmelaget utlignet rett før pause, men to sene scoringer fra Sindre Welo sørget for tre fortjente poeng.


Kamprapporter fra 2019:
Tiller 0 - 1 Ranheim TF-2
Ranheim TF-2 1 - 3 Tiller


Les også: Stein tippet riktig og vant


Karlsen på TOBB Arena Sør igjen?

Ranheim Toppfotballs nest beste spillere kommer nok til TOBB Arena Sør denne lørdagen med flere navn som til daglig spiller i den nest øverste divisjonen.

I forrige tellende A-lagskamp borte mot Levanger i NM 2. runde, der Ranheim vant 2-0, startet ikke tunge navn som Erik Tønne, Mads Reginiussen og Michael Karlsen. Det er heller tvilsomt om de to førstnevnte spiller mot Tiller grunnet A-lagskamp mot Aalesund bare fire dager etter oppgjøret på TOBB Arena Sør, men det ryktene vil ha det til at Tiller-gutten Karlsen er i startoppstillingen på lørdag.

Det ble hjemmesmell og 5-1-tap for Ranheim 2 i premieren mot Byåsen forrige helg, og da stilte blåtrøyene med et rent juniorlag. I G19-NM mot Molde hang Ranheim godt med, men måtte se seg slått 4-1 på Aker Stadion.

Forrige G19-runde, som for øvrig var på onsdag, tapte Ranheim 5-4 borte mot Kolstad.


Siste tre kamper:
❌ Molde 4 - 1 Ranheim TF (G19-NM)
❌ Ranheim TF-2 1 - 5 Byåsen TF
❌ Kolstad 5 - 4 Ranheim TF (G19)


Johnsen vender tilbake

De blåkledde fra Tillerbyen har trent godt den siste uken for å være mest mulig forberedt til det som venter på lørdag.

Det har vært tydelig å se på treningsfeltet at samtlige er revansjelystne fra åpningskampen forrige runde. Og med dette kommer også en positiv overraskelse.

Tidligere Tiller-spiller og fortsatt Tiller-beboer Espen Johnsen, som egentlig takket for seg før 2020-sesongen, har trent med laget i en god stund. Han er nå klar for et comeback, og han er tilgjengelig for seleksjon til kamptroppen mot Ranheim TF 2.

Velkommen tilbake, Espen!


Les også: Dette er A-stallen


Tilgjengelig for seleksjon er også Sindre Myrvold Welo og Magnus Aasarød, etter begge måtte stå over premieren forrige helg.

En som er litt usikker, er Jørgen Valleraunet. Midtbanespilleren har slitt med en lyskeskade og var heller ikke med mot Aalesund. Han har derimot trent godt denne uken for å være klar til lørdag, men han vil nok en gang bli testet tett opp mot kampstart.

En spiller som er ferdig for denne gang er Ove Westby Bugten, mannen som skrev seg inn i Tiller-historiebøkene med sin herlige scoring mot Kristiansund. Han har nå reist tilbake til studiene i Bergen, men har sagt seg villig til å steppe inn i kamper dersom det trengs.

Takk for denne gang, Ove, og velkommen tilbake ved neste anledning!


Lagoppstilling blir lagt ut på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Storseier og avansement

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2021

(J17 Tiller 5 - 0 Fram) TOBB ARENA SØR: J17 gjennomførte en solid kamp og vant fullt fortjent i siste gruppespillkamp i OBOS-cup.

Tiller hadde god kontroll på et lavtliggende Fram-lag. Nå er de klare for sluttspill i OBOS-cup.


Sammendrag

* Nyberg-Hansen startet med suser
* Fram vanskelig å bryte gjennom
* Klassescoring av midtstopper Jensen
* Fem mål, ikke ett for lite


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på et vått oppgjør på TOBB Arena Sør. Etter bare seks minutter smalt det fra Ingeborg Nyberg Hansen, som fra 22 meter banket ballen i lengste kryss på lekkert vis.

Tiller fortsatte å styre kampen mot et lavtliggende Fram-lag, men det var ikke mange målsjanser å melde om.

Ni minutter før pause doblet blåtrøyene ledelsen. Thea Arnegård Kulvik stresset keeper, og et svakt utspill ble snappet opp av Rikke Olufsen som satte ballen iskaldt mellom to forsvarsspillere fra 16 meter.

Etter pause ble kampen mer eller mindre punktert. En livlig Isabel Teigen ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Der var Nyberg Hansen sikker og fikset 3-0.

I det 67. spilleminutt ble det enda mer jubel for hjemmelaget. Fram fikk ikke klarert et hjørnespark, der Kulvik la ballen tilbake til kaptein Emma Jensen som klinte til i vinkelen ved hjørnet av 16-meteren.

Et fantastisk mål.

Helt på tampen fastsatte Teigen sluttresultatet til 5-0 da hun pirket ballen over målstreken etter et herlig forarbeid av Kulvik.


Dermed ble Tiller vinner av sin gruppe i OBOS-cup. Nå venter sluttspill i løpet av høsten.

Neste kamp for laget er seriestart i 1. divisjon avdeling 2 tirsdag 17. august kl.20.00 borte mot Melhus.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 0 IL Fram
1-0 Ingeborg Nyberg Hansen 6'
2-0 Rikke Sofie Olufsen 31'
3-0 Ingeborg Nyberg Hansen (str.) 45'
4-0 Emma Jensen 67'
5-0 Isabel Teigen 74'

2. gruppespillkamp OBOS-cup J17
Torsdag 12. august 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen, Ine Smemo, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Marita Flataunet, Michelle Kveberg Alstad.


0 Kommentar

Tre poeng i tøff kamp

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2021

(G19 Tiller 5 - 2 Trond) TOBB ARENA SØR: G19-1 seiret etter en lang og tøff batalje mot Trond onsdag kveld - og for noen scoringer det var.

Edvard Stølan (t.h.) jubler etter sin iskalde 5-2-scoring helt på tampen.


Sammendrag

* Thanem ble skutt i mål
* Størseth toneangivende - og målscorer
* Jensen med årets mål?
* Høy temperatur etter Digre straffet Trond
* Stølan fastsatte resultatet på lekkert vis


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk ikke akkurat en kjempeåpning på seriestarten i høstens 0. divisjon. Gjestene fra Singsaker, Rosenborg og øvre Møllenberg hadde et par store målsjanser på dødball, men Tiller sto godt imot.

Blåtrøyene fikk etter hvert kontroll på banespillet, og de spilte seg frem til flere gode muligheter. Det tok allikevel 29 minutter før det ble hull på byllen. En sedvanlig offensiv Jonas Thanem stresset gjestenes keeper til å skyte ballen rett i seg selv - og i nettmaskene. Dermed 1-0 til Tiller.

Det tok uansett bare drøyt ti minutter før ledelsen ble utlignet til 1-1 etter rot i bakre rekker hos hjemmelaget. Det var også kort tid etter at Mathias Vinjevolls forsøk på bakre stolpe etter innlegg fra Thomas Mikalsen ble reddet av keeper.


Størseth var landskapsarkitekt

Andre omgang bød på mer fart og spenning enn den første. Ti minutter etter sidebytte ble det nok en gang jubel på TOBB Arena Sør, og det hørtes godt for mediaansvarlig som satt i møte i Blåstua. Mikalsen og Thanem kombinerte flott på høyresiden der Steffen With Størseth banket ballen i mål til 2-1.

Tiller var virkelig gode i perioden som fulgte. Da var det heller ikke ufortjent at ledelsen ble økt til 3-1 i det 70. spilleminutt. De drøyt 100 tilskuerne på TOBB Arena Sør var vitne til et av årets mål. Marius Jensen kombinerte fint og fikk ballen tilbake. Fra 20 meter banket han til på halv volley og kontant i hjørnet.

Lekkert!

Trond reduserte kort tid etterpå, men dette var Tillers kveld. Eminente Størseth ble felt inne i 16-meteren da han bare skulle bredside ballen i mål fra skrått hold etter et 50-metersraid, og Jørgen Øyan Digre var like sikker som skolestart på mandag da han fikset 4-2 fra straffemerket.

Helt på tampen fastsatte Edvard Stølan sluttresultatet til 5-2 med en iskald avslutning fra skrått hold etter en målgivende pasning fra Mathias Vinjevoll.


G19-1 fikk dermed en perfekt start på høstens serie. Neste kamp er lokaloppgjørt borte mot samarbeidsklubben Heimdal/Kattem onsdag 18. august kl.20.00.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 2 IL Trond
1-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 29'
1-1 40'
2-1 Steffen Størseth 55'
3-1 Marius Jensen 70'
3-2 72'
4-2 Jørgen Øyan Digre (str.) 79'
5-2 Edvard Stølan 87'

1. runde BDO-serien G19 0. divisjon
Onsdag 11. august 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Tor Solvoll (k), Joakim Harsvik Alstad, Isak Noteng, Kasper Svardal Lund, Thomas Mikalsen, Marius Jensen, Jørgen Øyan Digre, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Steffen With Størseth, Fredrik Alexander Myrvold, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Edvard Stølan, Alex Thien-Lac Nguyen, Sadiki Reberaho.


0 Kommentar

Stein tippet riktig og vant

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2021

En kjentmann gikk til topps i forrige tippekonkurranse.

Stein Aune (t.v.) vant et gavekort fra Tiller Fotball på forrige herrer A-kamp.


I forkant av herrelagets cupkamp mot Kristiansund inviterte vi supportere til å støtte laget ved å tippe riktig kamputfall. Av nærmere 30 innsendte resultattips, var det Tiller-forelder Stein Aune som tippet riktig.

Altså 1-5...til Kristiansund...

Han vant dermed et herlig gavekort fra en av lagets kampsponsorer.

Førstkommende lørdag er det duket for ny hjemmekamp for våre beste menn. Da møter Tiller Ranheim Toppfotball 2 og muligens Tiller-gutten Michael Karlsen på TOBB Arena Sør.


Les også: Gratis inngang også i 2021

Resultattipset fortsetter dermed på lørdag.

Hva tror du resultatet blir?
Send inn ditt tips som melding på Vipps til nummer 561262.
Hvert tips koster 20 kroner.


Kanskje blir det deg som stikker avgårde med en flott premie?


Sees på lørdag på TOBB Arena Sør!


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt de blå gjennom Målklubben0 Kommentar

Gratis inngang også i 2021

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2021

Det blir ikke noen form for inngangsbetaling på A-lagskampene i seriesammenheng i 2021.

Det koster ingenting å se Synne og Jonathan spille 3. divisjonsfotball på TOBB Arena Sør i 2021.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til at seniorkampene starter igjen på TOBB Arena Sør. Det har blitt spilt kamper i OBOS-cup og i Trøndersk Mesterskap allerede, men på lørdag starter årets seriesesong.

Våre beste menn møter Ranheim TF 2 kl.16.00 i første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 før kvinnelaget tar imot Orkla i 3. divisjon ni dager senere på TOBB Arena Sør.

Mens andre klubber og lag på vårt nivå velger å ta inngangspenger for å se hjemmelaget spille kamper, står vi fortsatt på vårt og nekter å ta imot betaling i porten. Vi mener, spesielt etter de siste 16 månedene, at det skal være gratis å se på sitt lokale lag i serien, gammel som ung.

Dette har vi videreført siden 2014 og varer i hvert fall ut 2021-sesongen.

Kjøp deg en kaffe eller mineralvann og noe å bite i fra kiosken, kanskje du vil tippe resultatet på kampen du er på eller vil du heller tippe hvor mange mål Tiller scorer i år?


Husk å registrere deg ved hovedinngangen når du kommer, men inngangspengene kan du selv beholde.


Velkommen til Tiller og TOBB Arena Sør!


0 Kommentar

Klart for gledens teater

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2021

På onsdag starter TINE Fotballskole Tiller på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta imot nesten 150 barn på TINE Fotballskole Tiller. Grunnet enorm pågang måtte vi denne gang dele fotballskolen i to.

Allerede onsdag kl.10.00 starter gruppe 7-8 år, og de holder på til fredag ettermiddag. Da overtar 9-12 år som avslutter fotballskolehelga på søndag.

Ansvarlig for de yngste er Frode Helgheim, og for de eldste er Reidar Schjei.


Les mer om TINE Fotballskole Tiller her

I 2020 ble Tiller kåret til den beste fotballskolen i Trøndelag, dermed en av de 18 beste i landet blant 350 fotballskoler, en oppmerksomhet klubben tar seriøst og med ydmykhet inn mot årets utgave.

Hovedmålsettingen med TINE Fotballskole Tiller er mestring, trygghet, utvikling, trivsel og glede sammen. Når dagen er ferdig, skal alle spillere glede seg like mye til neste dag.


Vi har gjort klart et herlig korps av solide trenere og vi har merket sekker med navn og pakket t-skjorter til alle.

Mediaavdelingen tar turen innom onsdag, torsdag og søndag for fotografering av aktivitetene.

Vi gleder oss enormt til TINE Fotballskole Tiller!0 Kommentar

Perfekt start og avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 8. Aug 2021

13 Tiller-kamper med varierende hell i helga. Vi oppsummerer samtlige.

Isabel Teigen (nr to f.h.) scoret fire mål i J17s storseier på Elman Stadion.


De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte hele 13 kamper på to dager, der 12 av dem var starten på OBOS-cupen og Trøndersk Mesterskap.

Lørdagen startet med G13 hjemme mot Ørland i OBOS-cup på TOBB Arena Sør, der det ble et svært målrikt oppgjør. Blåtrøyene ledet nesten hele veien, men alt var åpent da Ørland utlignet til 4-4. Men hjemmelaget fant veien til vinnermålet helt på tampen og vant til slutt 5-4.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert.


Rett etterpå var J15 i aksjon mot Alvdal i samme turnering. Her åpnet Tiller kampen med et smell og ledet 3-0 etter en halvtime etter scoringer fra Marie Danielsen, Julie Pedersen Rektorli og Sanna Sveine Follestad. Alvdal reduserte rett før pause, og da de reduserte nok en gang med fire minutter igjen å spille, ble det nervepirrende på slutten. Heldigvis klarte Tiller-jentene å kjempe i land en svært fornøyelig 3-2-seier.

Se kampfakta


Poeng sør for Trondheim

J15-kampen var lørdagens siste kamp på TOBB Arena Sør. På Kyrksæterøra spilte G19-2 mot KIL/Hemne, og etter en målløs første omgang, ble det jubel i begge ender etter sidebytte. Steffen Endresen Horsgård og Martin Urfjell Rørvik sendte Tiller i en 2-0-ledelse, men KIL/Hemne reduserte kort tid etterpå. Ett minutt før slutt utlignet de til 2-2 og fastsatte dermed resultatet.

Se kampfakta


G14 gjestet Buvik til samme tidspunkt, og her ble det også mange scoringer. Tiller vant til slutt 4-3 og tok med seg tre herlige poeng.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


J13 hadde ikke sin beste dag i et tøft møte med Astor på bortebane. De blå lå under 1-0 til pause, og til tross for flere gode muligheter, ble det et 3-0-tap på Havstad.

Se kampfakta


Våre beste menn tok turen til Color Line Stadion og Ålesund for å møte byens nest beste i serieåpningen i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag. Dessverre ble det ingen god dag på jobb for Tiller, som tapte fullt fortjent 3-0 i sommervarmen.

Les vår kampprapport


To x 14-2

G14-2 gjestet Charlottenlund i søndagens første oppgjør. Der måtte lagene nøye seg med ett poeng hver i et heftig oppgjør. Joshua Munguiko sendte Tiller i føringen, men det sto 1-1 til pause. To raske scoringer, og dermed et hattrick, av Munguiko gjorde at Tiller ledet komfortabelt 3-1, men helt på tampen klarte Charlottenlund både å redusere og utligne til 3-3.

Se kampfakta


På Oppdal hadde G16-2 lite å stille opp med mot et særdeles godt Oppdal-lag. Grønntrøyene vant til slutt 14-2. Tillers scoringer kom fra Alexander Gjærde Illøkken og Ehsan Tajik.

Se kampfakta


Utrolig nok endte det også 14-2 i Vuku, men da i favør Tiller. Der spilte nemlig J17 sin første høstkamp for året. Fire mål fra Isabel Teigen, tre fra Thea Arnegård Kulvik, to hver fra Rikke Olufsen og Frida Ørndal Svendsen og ett hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen, Ida Nygård og Ingeborg Nyberg Hansen sørget for en skikkelig storseier.

Se kampfakta


Seier i Buvika og Oppdal

Søndagen fortsatte i Buvika, der G19 gjorde seg klar for en tøff motstander. De havnet under 1-0, og etter flere gule kort så det ut til at dette ikke skulle gå veien. Men ti minutter før full tid utlignet Kasper Svardal Lund til 1-1 og åtte minutter senere ble Jonas Bardo Fossen Thanem den store helten med sin 2-1-scoring. Tre poeng til de blå!

Se kampfakta


Tilbake på TOBB Arena Sør spilte kvinner en treningskamp mot Tynset. Mediaavdelingen har fått høre at rødtrøyene ledet 2-0, men Tiller hentet opp til 2-2. Målscorere er ikke kjent.


Søndagens nest siste kamp ble spilt på hjemmebane, der herrer-3 tok imot 5. divisjonslaget Charlottenlund 2 i Trøndersk Mesterskap. Tiller hadde store muligheter, men måtte til slutt se seg beseiret 3-1 på eget kunstgress.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


Helga ble avsluttet på Oppdal. J14 gjestet bygdas fotballag til en unaturlig sen søndagskamp, men det hindret ikke de skoleferierende Tiller-spillerne å fortsette å yte maksimalt. De blå ledet 2-0 til pause og vant fullt fortjent 4-1.

Se kampfakta - målscorere er i skrivende stund ikke oppdatert


0 Kommentar

Svak serieåpning

Postet av Marius L. Larsen den 7. Aug 2021

(Aalesund-2 3 - 0 Tiller) COLOR LINE STADION: Herrer A tapte fullt fortjent i en skuffende seriestart.

Det ville seg ikke for Sondre Garstad og Tiller denne lørdagen.


Sammendrag

* Oppoverbakke før tre minutter
* Vondt ble til verre rett etterpå
* Bra periode før pause
* Frønes og Gladsø store muligheter
* Sviktet på alt utover i kampen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en svært tøff start på kampen. Til å begynne med så det ut som om Tiller hadde god kontroll på pasningsspillet, men plutselig slo det lavtliggende AaFK-laget til. De brøt en Tiller-ball opp i banen, satte i gang en kontring og scorte fra kloss hold.

Få minutter etterpå doblet de ledelsen alene med keeper på lignende måte som det første nettsuset. Mot slutten av første omgang våknet imidlertid Tiller igjen. Robin Hermanstad skjøt like utenfor fra skrått hold, og Jonathan Smerkerud Frønes' dobbelsjanse fra kloss hold ble hårfint avverget av keeper på målstreken.

Tiller prøvde å sette inn støtet etter sidebytte, men laget var for langt unna. Sondre Garstads skudd fra skrått hold og Henning Gladsøs heading fra seks meter var bare centimetere unna å få en bedre skjebne.

Istedenfor spilte AaFK 2 ball i hatt med Tiller til tider. Blåtrøyene slet med avstand i laget og den ekstra gløden i nærduellene spesielt i andre omgang.

Det var lite som stemte med ball, og det utnyttet hjemmelaget seg av. Helt på tampen fastsatte de sluttresultatet til 3-0 på nok en kontring.


Dermed måtte Tiller se seg beseiret i seriepremieren på fortjent vis, dessverre.

Neste oppgjør for å slå hardt tilbake er lørdag 14. august kl.16.00 mot Ranheim TF 2 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Aalesunds FK-2 3 - 0 Tiller IL
1-0 3'
2-0 16'
3-0 83'

1. runde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 7. august 2021 kl.14.00
Gule kort Tiller: Espen Mathiassen (47')
Tilskuere Color Line Stadion (Ålesund): ca 50


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Andreas Arukwe, Kasper Røe, Henning Borgen Gladsø, Fredrik Myrvold, Fredrik Sjøvold, Ove Westby Bugten, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
26' Arukwe --> Jonas Krokstad Aune
67' Myrvold --> Sondre Bondø Garstad
85' Bugten --> Joakim Harsvik Alstad
85' Mathiassen --> Marius Jensen

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Jonas Uran Rønning.


0 Kommentar

Før avspark: AaFK 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Aug 2021

Tiller reiser til Ålesund og Sunnmøre til seriestart i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Ove Westby Bugten (i midten) spiller sin foreløpige siste Tiller-kamp. Magnus Aasarød til venstre, Jonathan Smerkerud Frønes til høyre. Fredrik Sjøvold delvis skjult i bakgrunnen.


Kampinformasjon

🏆 1. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 7. august 2021
⏰ Kl.14.00
🏟 Color Line Stadion
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Endelig i gang!

Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til seriestart i 3. divisjon herrer denne lørdagen. Det er så mange måneder og dager siden forrige seriekamp, at det er liten vits å holde tellinga lenger.

Endelig er ventetiden over. Og det er jaggu på tide.

De blåkledde forkortet ventetiden til seriestarten med et solid forsøk i Norgesmesterskapet. I 1. runde beseiret det Tynset 4-1 på en vanskelig og stor gressbane, og så ble det publikumsfest på TOBB Arena Sør i runde 2.

Da kom eliteserielaget Kristiansund på besøk, men her var gjestene et par hakk bedre og vant til slutt 5-1. Tillers scoring kom fra Ove Westby Bugten.


Siste fem kamper:
✅ Byåsen TF 2 - 3 Tiller
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
❌ Strindheim TF 3 - 0 Tiller
✅ Tynset 1 - 4 Tiller
Tiller 1 - 5 Kristiansund


Alle husker kampen i 2017

Tiller og Aalesund har møttes før, men da mot førstelaget. I den smått berømte 2000-sesongen, der begge lagene spilte i 2. divisjon, tapte Tiller 1-0 mot sunnmøringene hjemme på Heimdal gress.

I motsatt oppgjør på ærverdige Kråmyra stadion tapte Tiller hele 8-0. Datoen var 13. august - nesten på dagen 21 år siden.

Tiller har aldri hatt noen sunnmøringer på A-laget så lenge Tiller Media kan huske. Det nærmeste man kommer er Ruben Rostille (Åndalsnes) og Jannik Weum (Molde). Litt lenger sør kunne vi den gang friste med Ole-Johan Skrede (Jølster).

Det har heller ikke vært noen fra Tiller på Aalesund, men det har vært veldig nærme. Tiller-gutten Michael Karlsen, i dag i Ranheim, spilte for Hødd i to perioder, fra 2010-2012 og 2015-2016.

Sist gang Tiller spilte i Ålesund, var i 2017. Da var det nemlig duket for semifinale i J16-NM mot Herd. Tiller startet kampen med et smell og så seg aldri tilbake. Det endte til slutt med en knallsterk 4-0-seier som ga NM-finale mot Stabæk senere det året.

Og som vi alle vet, der Tiller endte opp som stolte norgesmestere.


Målfarlig og seiersvant

Aalesund 2 har ikke spilt en offisiell kamp siden 1-0-tapet for naborival Spjelkavik 26. oktober 2019. I Norsk Tipping-ligaen avdeling 1 havnet de på en trygg plass til slutt, nemlig 6. plass.

Mens A-laget flyr høyt i OBOS-ligaen, er det vanskelig å finne informasjon om andrelagets eventuelle treningskamper i sommer.

Men deres G19-lag, der flesteparten av spillerne vil nok spille på lørdag, har spilt flere kamper i nasjonal serie. De startet årets sesong med å slå Kristiansund 2-0 på bortebane før det ble uavgjort mot Molde. Deretter ble det en storseier over Ullensaker/Kisa i samme serie.

Forrige kamp var i G19-NM mot Kristiansund. Der vant AaFK 5-2.

Nå skal de, i tillegg til en håndfull A-lagsspillere, prøve å overliste gutta fra Tillerbyen.


Siste fire kamper (G19):
✅ Kristiansund 0 - 2 Aalesund
🔘 Aalesund 1 - 1 Molde
✅ Ullensaker/Kisa 1 - 4 Aalesund
✅ Aalesund 5 - 2 Kristiansund


Gladsø tilbake - Bugtens siste kamp

De blåkledde er heltente på å prøve å hente hjem den første trepoengeren på nesten to år. For best mulig oppladning til en av årets lengste bortekamper, reiser Tiller fredag ettermiddag med buss retning Ålesund. Der vil de overnatte på hotell før de reiser hjem rett etter kampslutt.

Andreas Druzkowski er fremdeles ute i noen uker til, mens Even Rogstad Kvalvær har begynt lett trening og er i rute for tilbakekomst etter august. Fra før er også Christian Grindvold, Sindre Olufsen og Andreas Solstrand Fossli utilgjengelig.

Jørgen Valleraunet, som måtte gå av banen mot KBK i cupen grunnet en lyskeskade, skal testes tett opp mot kampstart.


Les også: Dette er A-stallen


På den gledelige siden har Henning Borgen Gladsø returnert til bartebyen og er med på bussen til Sunnmøre.

Det er også verdt å nevne at denne kampen blir cuphelten Ove Westby Bugtens siste foreløpige Tiller-kamp. Ove returnerer til Bergen og studier etter oppgjøret, men han har trivdes så godt i helblått at han har gjort seg tilgjengelig dersom laget skulle trenge det utover i sesongen.

Samtidig blir det tur med A-laget for de førstereisende U21-spillerne Marius Jensen og Joakim Harsvik Alstad. I tillegg er Tiller Media, for anledningen fordelt i to forskjellige roller, med på bussen til kystbyen, så her er det bare å følge med i sosiale medier fra fredag ettermiddag.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Verdifulle treningsøkter

Postet av Marius L. Larsen den 3. Aug 2021

Suksessfulle treningsøkter ga mersmak for alle sammen i sommerferien.

Noen fra gjengen som ville trene ekstra i sommerferien.


Tiller Idrettslag Fotball og Reidar Schjei arrangerte i uke 28 og 29 såkalte uorganiserte sommertreninger for Tiller-spillere som var hjemme.

Gjennom fire treninger som Schjei var primus motor for, deltok til sammen hele 90 forskjellige barn i alle aldre for lek og moro på TOBB Arena Sør.

Treningene varte i drøyt to timer, og selv om varmen var i det tøffeste laget, ble det lagt til rette for mye spill og lek med ballen. Både Tiller-spillerne og deres foreldre/besteforeldre ga et klart utrykk for at dette var særdeles moro å være med på.

Premie etter endt økt var en avkjølende is.

- Det er opplevelsene og følelsene som holder livet i bevegelse, og som motiverer og aktiverer deg til handlinger. Det gjør at det er moro å være med å tilrettelegge. Jeg vil sende en stor takk til foreldre/trenere og medarbeider Anette som bidro til at dette ble en suksess, sier Schjei før han fullfører:

- Nå gleder jeg meg til neste oppgave, og det er TINE Fotballskole Tiller i neste uke, innrømmer ildsjelen som bor et innkast unna banen.
0 Kommentar

Ga alt i NM-exit

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2021

(Tiller 1 - 5 Kristiansund) TOBB ARENA SØR: Tiller ga alt og hadde flere store målsjanser, men det var gjestene fra Nordmøre som viste divisjonsforskjell søndag kveld.

Ove Westby Bugten står nå i Tiller-historien med sin scoring mot Kristiansund. Her gratuleres han av kaptein Fredrik Sjøvold.


Sammendrag

* Kristiansund tok ledelsen etter 27 minutter
* Hermanstad nære utligning
* Aasarød ropte på straffe
* Bugten scoret for Tiller
* Garstad med stor sjanse på 1-3
* Tunge bein på slutten


Kamprapport

Alt lå til rette for en cupfest på TOBB Arena Sør denne søndagskvelden. Bare på få dagers varsel og midt i fellesferien, trappet Tiller opp med svært mange dyktige hjelpere som klarte å få arrangementet i land, godt innenfor svært strenge regler i disse dager.

Vi vil bare starte denne kamprapporten med å takke alle dere som hjalp til, takk til alle supportere - fra begge lag - som lagde en stor ramme rundt kampen. Og så hadde vi været med oss.

Vi håper dere hadde en like fin kveld som oss. Takk for din støtte.

Skulle hatt straffespark?

Så tilbake til kampen. Det skjedde ikke så mye de første 25 minuttene. Kristiansund hadde naturlig nok mest ball, og de hadde et annulert mål for offside, men bortsett fra det, så sto Tiller godt imot.

Andreas Arukwe debuterte fra start med bravur mot fysisk sterke eliteseriespillere, men det var lite han og keeper Sondre Kroglund kunne gjøre noe med kampens første mål som suste i lengste hjørne fra 16 meter.

Kroglund reddet mesterlig på et nytt skuddforsøk like etterpå, og deretter traff gjestene stolpen. Det var hett rundt ørene en stund, der.

Men så våknet de blå. Jonathan Smerkerud Frønes med Tillers første skudd på mål etter 33 minutter, og Robin Hermanstad fikk lagets klart store sjanse rett etterpå. Et perfekt innlegg fra Magnus Aasarød traff en helt umarkert Hermanstad på seks meter, men utrolig nok gikk headingen over mål.

Like før pause ropte 2/3 av TOBB Arena Sør på straffespark da Aasarød ble regelrett feid i bakken da han skulle bredside ballen i mål fra åtte meter, men bønnene til de høyere makter ble slettes ikke hørt.


Bugten fikset redusering

Tiller fortsatte å spille seg ut bakfra på en lekker måte, selv om det ikke var noen enkel sak mot gode eliteseriespillere. Det var lite målsjanser å melde om det første kvarteret etter sidebyttet, men så smalt det i nettmaskene igjen.

I det 61. minutt doblet Kristiansund ledelsen med en styring fra kloss hold etter et smart innlegg fra høyre, og 13 minutter senere gikk det fra vondt til verre da gjestene økte ledelsen til 3-0 på nesten samme måte fra motsatt side.

Men så våknet de blå. Sondre Garstad og resten av angrepet sto høyt og presset Kristiansund til å gjøre feil i egen 16-meter. Ballen falt til slutt hos Frønes som fant Ove Westby Bugten på vei gjennom, og alene med keeper var midtbanespilleren iskald og reduserte til 1-3 til eksplosiv jubel blant Tiller-supporterne.

Og nesten umiddelbart etterpå kunne håpet om cupbombe blitt tent igjen. Sondre Garstad valgte å smelle til på hel volley på en bakromspasning, men forsøket rett innenfor 16-meteren gikk over.

I det neste angrepet, så økte gjestene til 4-1 fra kloss hold. Ikke lenge etterpå skjøt Garstad like over tverrliggeren og Hermanstad traff rett på keeper etter et soloshow.

Men når bredden bommer, så kommer eliten og tar deg. På overtid blant slitne Tiller-bein fastsatte Kristiansund sluttresultatet til 5-1.


Tiller kan uansett gå ut av årets Norgesmesterskap med hevet hode etter en solid innsats mot KBK. De blåkledde turte å spille sitt eget spill, skapte flere store målsjanser og fikk sin fortjente scoring ved Bugten.

Nå rettes blikket helt og holdent mot Norsk Tipping-ligaen som sparkes i gang førstkommende lørdag. Da skal Tiller gjeste Aalesund 2 og Color Line Stadion.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 5 Kristiansund BK
0-1 27'
0-2 61'
0-3 74'
1-3 Ove Westby Bugten 81'
1-4 84'
1-5 90+3'

2. runde NM Menn
Søndag 1. august 2021 kl.18.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 511


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Andreas Arukwe, Kasper Røe, Jørgen Valleraunet, Magnus Aasarød, Fredrik Sjøvold (k), Fredrik Alexander Myrvold, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
18' Valleraunet --> Jonas Krokstad Aune
57' Myrvold --> Ove Westby Bugten
65' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Fredrik Meland Johnsen, Magnus Kristoffersen, Gard Ragnar Killingberg.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline