Kategori

Publikumsinformasjon før KBK

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jul 2021

Les viktige beskjeder om innganger, kohorter, parkering, buss og mer til før kampstart mot Kristiansund BK.

Du går inn den inngangen som er markert utifra din billett. Grunnet et forventet stort innrykk av bortesupportere, er inngangen flyttet fra sone 4 til sone 3.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til den andre cuprunden mot Kristiansund Ballklubb søndag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Vi forventer omkring 500 tilskuere innenfor portene, og det er strenge regler som gjelder i henhold til koronaforskriften vedrørende arrangement.


TOBB ARENA SØR ER RUSFRI

Alle arrangement på TOBB Arena Sør er rusfrie arrangement. Personer som medbringer alkohol eller som er synlig påvirket vil bli bortvist fra arenaen uten advarsel.

Alle tilskuere må holde seg innenfor det avgrensede området for publikum. Ingen tilskuere kan entre kunstgresset før, under eller etter kamp. 

Tilskuere må forholde seg til sin egen kohort. Ingen kan forandre sin kohort underveis.

Vennligst hold avstand til andre foruten din egen familie/private kohort. Vi anbefaler bruk av munnbind dersom meteren ikke kan overholdes.

Antibakteriell vil stå fremme ved hver inngang.


BILLETTER OG INNGANG

Vi åpner portene to timer før kampstart, altså kl.16.00. Vi anbefaler at du kommer på stadion så tidlig som mulig for å unngå kødannelse rett før kampstart.

Du må være innenfor din sone gjennom hele kampen - det blir dermed din kohort i minimum 90 minutter. Det betyr at du må gå både inn og ut av samme inngang som beskrevet i artikkelbilde.

Det er ingen fysisk billettsalg utenfor stadion. All billettkjøp må skje på nett. Ha din billett klar til vakten utenfor porten, så går innsjekken fortere for alle.

Har du ikke kjøpt billett? Her kan du gjøre det.


BORTESUPPORTERE

Vi ønsker Uglan og alle andre fra Kristiansund Ballklubb hjertelig velkomne til Tiller og TOBB Arena Sør denne søndagskvelden. Vi vet dere kommer mannsterkt, og vi gleder oss over at dere vil lage mye liv og røre sammen med oss.

Dere har fått inngang nummer tre (vestre). Vi har endret fra opprinnelig plan. Vennligst ha billetten klar til visning for våre kampverter. Flagg, trommer og alt annet supporterutstyr går fint gjennom vår sikkerhetskontroll.


KIOSKER

Alle soner inneholder en forenklet kiosk. Kioskene tar kun vipps som betaling, og vi ber om forståelse for dette.


PARKERING

Det er ingen parkering for tilskuere ved Tonstad skole. Parkering ved skolen er forbeholdt spillere, dommere, delegater fra NFF og personer med funksjonsnedsettelse.

Supportere som kommer med bil oppfordres til å parkere andre plasser, som for eksempel ved City Syd (gratis). Derfra er det ca tolv minutters gange til TOBB Arena Sør.

Det er ikke tillatt å parkere ved rundkjøringen eller andre steder gjennom Torvmyra. Tiller IL Fotball tar ingen ansvar for feilparkerte kjøretøy.

Sykler må parkeres utenfor TOBB Arena Sør. Det er satt av et eget sykkelparkeringsfelt ved hovedinngangen. Syklene må ikke være til hinder for gangfelt.

Tiller-beboere blir sterkt oppfordret til å gå eller sykle til kampen.


Parkering for busser fra Kristiansund er plassert på følgende områder markert i rødt:
Våre parkeringsvakter viser vei.


KOLLEKTIVTRANSPORT

Buss nummer 1, 45 og 71 stopper på Rostengrenda holdeplass. Derfra er det ca sju minutter å gå til TOBB Arena Sør.

Buss nummer 16 og 45 stopper på Torvmyra holdeplass. Derfra er det ca fire minutter gange til banen.

City Syd/Tillerterminalen er ca tolv minutter unna.

Se atb.no eller last ned deres app på din mobil for detaljerte ruter.


VAKTHOLD

Alle våre kampverter er frivillige fra Tiller Idrettslag Fotball. De vil stå rundt omkring på arenaen iført godt synlige vester. 

De vil svare på eventuelle spørsmål som måtte komme fra publikum.


Vi ønsker spillere, trenere, supportere og øvrig publikum lykke til med kampen!Før avspark: Tiller - KBK

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jul 2021

Herrer A tar imot eliteserielaget Kristiansund BK i den andre cuprunden søndag kveld.

Andreas Arukwe får sin første A-lagskamp fra start mot eliteserielaget Kristiansund søndag kveld.


Kampinformasjon

🏆 NM menn 2. runde
📅 Søndag 1. august 2021
⏰ Kl.18.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Kjøp billetter på nett
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsorer:
InterSport Tiller Torget, Ramirent,
Bunnpris Tonstad, Pizzabakeren Tiller,
Norfresh, Tillergrillen, Ringnes, Würth Heimdal


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Uglan kommer i hopetall

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Kristiansund Ballklubb og deres supportere Uglan velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Det er solgt veldig mange billetter allerede, både blant hjemme- og bortefansen. Med andre ord så ligger det godt til rette for en fotballfest.

KBK kommer med mange supportere, både gjennom arrangerte bussturer og personer som kommer på egenhånd. Det blir dermed bra med liv på TOBB Arena Sør.


Har du ikke kjøpt billett?
Husk det kan kun fås tak i på nett


Returnerer endelig på TOBB

Tiller kommer til denne kampen med mye energi fra sin første obligatoriske kamp på 637 dager. Forrige lørdag tok blåtrøyene turen til Tynset og Nytrømoen gras - en av Norges største gressbaner - og det var egentlig aldri i tvil hvor seieren skulle havne.

Robin Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes, fjorårets store duo i G19 0. divisjon, fikset henholdsvis 1- og 2-0 til pause, før 16-årige Fredrik Myrvold hamret inn 3-0 tidlig i andre omgang.

Frønes la på til 4-0 før Tynset reduserte helt på tampen. Tiller skulle altså til 2. runde i cupen, nesten to år etter forrige tellende fotballkamp.

Kampen mot Kristiansund er også den første hjemmekampen på TOBB Arena Sør, uansett turnering, siden 19. oktober 2019 - altså 652 dager siden. Da tapte Tiller for Brumunddal.

Søndagens kamp er også kun den tredje gangen Tiller er i 2. runde i NM. Første gang var i 2011. Da kom Tiller til 3. runde mot Molde og tapte 7-1 på TOBB Arena Sør. Blåtrøyene har senere aldri nådd den tredje runden.

I 2019 møtte Tiller Rosenborg i 2. runde foran rekordstore 2512 publikummere på TOBB Arena Sør. Da ble det utrolig nok et knepent 3-0-tap.


Tror du Tiller slår Kristiansund?
Nå kan du tippe resultatet


Siste fire kamper:
✅ Byåsen TF 2 - 3 Tiller
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
❌ Strindheim TF 3 - 0 Tiller
Tynset 1 - 4 Tiller


Tolv baklengs mot Clausenengen

Tiller og Kristiansund Ballklubb har aldri møttes før i noen sammenhenger på seniornivå. KBK er en sammenslåing av A-lagene til Kristiansund Fotballklubb og Clausenengen Fotballklubb i forkant av 2004-sesongen.

Allikevel har Tiller møtt Clausenengen i 2. divisjon avdeling 6 i 2000. Da tapte Tiller 6-3 borte og voldsomme 12-2 hjemme i Trondheim.

Samme år møtte de Kristiansundsklubben Dahle. Der ble det 4-1-tap borte og 5-4-seier på hjemmebane.

Hjemmebanen den gang besto av flere forskjellige rundt omkring i Trondheim, ettersom det bare var grusbane på Tonstad. Dagens OBOS kunstgressbane, tidligere med sand i kunstgresset, ble hyppigst brukt. I tillegg var det kamper på Heimdal gress og Strindheim kunstgress.

I dag er det kun TOBB Arena Sør på Tonstad som gjelder.


Trønderlaget KBK

Kristiansund BK har vært i Eliteserien siden 2017-sesongen og har bare endt opp på øvre halvdel i Norge. I debutsesongen ble det 7. plass, deretter 5. plass i 2018 og så 6. plass i 2019. I fjor endte de også på en imponerende 5. plass.

Derfor er det heller ikke overraskende at KBK er for øyeblikket fjerde beste laget i Norge. Forrige seriekamp slo de Sandefjord 2-0 på eget kunstgress, men de slet lenge i cupen forrige helg. Mot Volda, en av Tillers motstandere i Norsk Tipping-ligaen i høst, lå de under 2-0. Men utligningen fire minutter før slutt sørget for ekstraomganger der de vant 4-2.

I stallen til nordmøringene finner vi også mange trøndere: Christoffer Aasbak (Byåsen), Sander Kartum (Stjørdals-Blink), Torgil Gjertsen (Melhus), Horenus Taddese (Levanger) og Bendik Bye (Steinkjer).

Inntil for noen dager siden var også Olaus Skarsem (Melhus) i troppen. Han er spilleklar for Rosenborg fra 1. august.


Siste fem kamper:
🔘 Tromsø 0 - 0 Kristiansund
✅ Kristiansund 3 - 2 Brann
❌ Rosenborg 1 - 0 Kristiansund
✅ Kristiansund 2 - 0 Sandefjord
✅ Volda 2 - 4 Kristiansund (e.e.o.)


Andy fra start

De blåkledde fra Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en heltent gjeng som skal prøve å overliste storfavoritten fra Nordmøre.

Fremdeles er det noen på skadelisten - som det alltid er. Andreas Druzkowski er fremdeles ute i noen uker til, mens Even Rogstad Kvalvær har begynt lett trening og er i rute for tilbakekomst etter august. Fra før er også Christian Grindvold, Sindre Olufsen, Henning Borgen Gladsø og Andreas Solstrand Fossli utilgjengelig.

Jørgen Valleraunet skal testes tett opp mot kampstart.


Les også: Dette er A-stallen


På den gledelige siden er Magnus "Pojjo" Aasarød tilbake og tilgjengelig. I tillegg kan vi nå røpe at midtstopper Andreas Arukwe, som nylig ble tatt opp i A-stallen, får sin første kamp fra start på søndag.

Målscorertrioen fra Tynset, Robin Hermanstad, Jonathan Smerkerud Frønes og Fredrik Myrvold, har virkelig sett pigge ut på denne ukas treninger.


Vi gleder oss til kamp!


Forza Tiller!Tipp riktig resultat og vinn flotte premier

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2021

Tror du at Tiller slår ut Kristiansund på søndag? Nå kan du tippe det.


Tiller Idrettslag Fotball er bare noen få dager unna å kjenne lunta på den berømte cupbomba, og i den anledning har vi nå åpnet for å tippe riktig kamputfall på søndag.

I møtet med eliteserielaget Kristiansund skal de blåkledde prøve seg mot det ypperste selskapet, og med blant annet Robin Johansen Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes i storslag, kan jo faktisk alt skje.

Alt kan skje.


Send ditt resultattips som melding til VIPPS-nummer 151262 før kampstart på søndag. Det koster 20 kr pr tips.

Vi har mange flotte premier fra kampsponsorene InterSport Tiller Torget, Bunnpris Tonstad og Pizzabakeren Tiller å dele ut.

Kanskje til deg?


Vi tror Tiller vinner 2-1 - svisj!Billetter kun på nett

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2021

Det blir ingen fysisk billettsalg i år grunnet arrangementsreglement.

Slik så det ut i 2019. Like tett blir det nok ikke i 2021, men vi håper på en folkefest uansett.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til den andre cuprunden søndag 1. august kl.18.00, da eliteserieklubben Kristiansund BK kommer på besøk på TOBB Arena Sør.

Tirsdag kveld ble det åpnet for kjøp av billetter på nett gjennom samarbeidspartner Hoopla, og mange var tidlig på'n for å sikre seg sitt viktige inngangsbevis.

Sammenlignet med 2019, så blir det i år ingen fysisk billettsalg utenfor portene. Dette er en gjennomtenkt tanke av flere årsaker, men hovedgrunnen er for å unngå komplisert smittesporing i henhold til nåværende reglement.

Vi ønsker å gjøre det lettere for våre fantastiske frivillige midt i sommerferien. Derfor ber vi deg som ønsker å se gutta fra Tiller hamle opp med uglan fra Nordmøre om å kjøpe din kampbillett på nett.


Trykk her for å kjøpe billett


Velkommen til TOBB Arena Sør og Tiller på søndag!Akkreditering Tiller - Kristiansund BK

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jul 2021

Journalister og fotografer kan nå søke akkreditering til cupkampen.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker alle sammen hjertelig velkomne til 2. runde i NM søndag 1. august kl.18.00.

Tiller møter Kristiansund BK på TOBB Arena Sør, og vi er klare til å ta imot pressen på begrensede plasser.


Journalister og fotografer som ønsker akkreditering må søke til:

Runar Koteng Frønes
runarkf.tillerfotball@gmail.com

Eventuelle spørsmål kan også rettes på tlf 952 78 061.

Søknaden må inneholde navn, hvilket mediehus du kommer fra og hva du trenger.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dem.


Søknadsfristen er fredag 30. juli kl.18.00.

Søknader som kommer etter denne fristen blir ikke hensyntatt.


Visning av legitimasjon er nødvendig ved ankomst. Alle godkjente journalister og fotografer må ankomme TOBB Arena Sør senest en time før kampstart, kl.17.00, grunnet innrykk av publikum og begrensede åpningsmuligheter.

Vi minner om avstandsregulering til spillere og trenere før og etter kampen i henhold til gjeldende smittevernsregelverk.

Innlevering av fotovest skjer til en av våre vakter ved utgangen etter kampslutt.Billettsalget har startet

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jul 2021

Billettsalget til NM-kampen mot Kristiansund BK er i gang.

Angrepsspiller Espen Mathiassen (t.v.), keeper Sondre Kroglund og lagleder Arve Holm håper å se mange folk på TOBB Arena Sør på søndag.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til å ta imot Kristiansund BK og deres supportere til den 2. runden i Norgesmesterskapet for menn.

Kampen spilles søndag 1. august kl.18.00 på TOBB Arena Sør, og det er tillatt med maksimalt 800 tilskuere fordelt på fire kohorter med opptil 200 stk i hver. Derfor er det også kun tillatt med 5 billetter pr kjøp.

Blir en kohort utsolgt for billetter, så er det dessverre utsolgt i denne kohorten. Det er først-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Etter kjøp av billett, må alle billettkjøpere registrere seg. Dette er grunnet smittesporing. Oversikten over personalia blir slettet fra våre systemer ti dager etter kampslutt.


NB! Personer med fribillett fra NFF, NFF Trøndelag, NIF, Trøndelag Idrettskrets, Norsk Toppfotballs styre, Norske Sportsjournalisters Klubb må registrere seg på e-post senest fredag kl.18.00.


Billettpriser (inkludert avgift):

Voksen 120,-
Barn u/17 år 60,-


Trykk her for å kjøpe billett


Velkommen til TOBB Arena Sør og Tiller 1. august kl.18.00!Storseier ga 2. runde i NM

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jul 2021

(Tynset 1 - 4 Tiller) NYTRØMOEN GRAS: Tiller er klar for 2. runde i NM etter en storseier lørdag ettermiddag.

Alle ti utespillere jublet over Robin Hermanstads (nr to f.v.) 1-0-scoring. Klart at det å få spille fotball sammen igjen betydde ekstremt mye for de blåkledde.


Sammendrag

* Kombinasjonen Sjøvold-Hermanstad-Frønes herjet
* Hermanstad scoret først
* Frønes med dobbel
* Myrvold med sitt første A-mål
* Skapte store målsjanser i tillegg


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen virket skikkelig på hugget i åpningsminuttene mot et lavtliggende Tynset-lag. En stor og strøken gressmatte var så aldeles ikke til hinder for god fotball, selv om nærmere 30 grader kunne fort ha knekt alle og enhver. Det var jo tross alt 637 dager siden forrige obligatoriske seniorkamp.

Spesielt var Robin Hermanstad farlig. Det skulle det absolutt ikke være noen tvil om. Samarbeidet mellom Jørgen Valleraunet, Ove Bugten og Hermanstad på venstresiden var enorm, og etter 13 minutter ble det også bortejubel. Kaptein Sjøvold fant Hermanstad rett innenfor 16-meteren med en lekker pasning, men nedtaket og fintingen av back og midtstopper var enda lekrere. Da mangler vi nesten superlativer da han satte ballen elegant i hjørnet fra tolv meter - 0-1 på Nytrømoen.

Tynset hadde et skudd godt over mål etter omtrent halvspilt første omgang, men det var så å si bare Tiller det skulle handle om før pause. Angrepstrioen Hermanstad, Jonathan Smerkerud Frønes og Espen Mathiassen var livsfarlige hver gang de kom fremover.

Det holdt på å bli nok en jubel da Hermanstad fant Frønes i feltet som satte ballen i mål, men målet ble annulert ettersom ballen var ute av spill i forkant.

Tre minutter før pause ble det imidlertid dobling av ledelsen. Valleraunet fant Hermanstad med en perfekt pasning i bakrom, og lynvingen løp fra alt og alle før han nok en gang serverte Frønes foran mål som la bredsida av høyrefoten til og styrte inn 2-0 - endelig.


Myrvold på direkten - Frønes med to

Blåtrøyene fryktet et massivt Tynset-press i starten av andre omgang, men det kom aldri. Istedenfor var det Tiller som fortsatte å gå i angrep.

Tre minutter etter sidebytte fant Sjøvold Hermanstad nok en gang på vei gjennom. Alene med keeper gikk skuddet rett på Tynsets sisteskanse, men Frønes plukket opp returen utenfor 16-meteren og ladet kanonen, men målvakta reddet fint.

Ikke lang tid etterpå var det Garstad som var serveringsklar da han la ballen til rette for Frønes, men skuddet fra skrått hold snek seg like utenfor lengste stolpe.

Men så kom den forløsende 3-0-scoringen. Et hjørnespark ble delvis klarert, men kun ut til Fredrik Myrvold som sto på 18 meter. Han smelte til på en berøring og ballen føyk i lengste hjørne på strøkent vis. Hans første mål på A-lagsnivå.

I det 71. minutt var det uansett ikke noen tvil lenger. Lørdagstrioen Sjøvold-Hermanstad-Frønes kombinerte nok en gang, og igjen i nevnte rekkefølge. Sjøvold spilte Hermanstad alene mot keeper, men han så angrepsmakker Frønes stormet mot mål ved siden av. En enkel pasning tvers over og en enkel styring fra kloss hold fra sistnevnte førte til at det sto 4-0 i målprotokollen.

Tynset reduserte på et godt plassert skudd få minutter etterpå, men Tiller hadde veldig god kontroll på kampen.

Så god kontroll at Hermanstad ville toppe en kjempekamp rett før slutt, men forsøket på brassespark endte med at ballen strøk nærmeste stolpe.


Dermed kunne Tiller juble over en strålende 4-1-seier på bortebane og avansement i NM.

Nå venter 2. runde førstkommende helg. Motstander og tidspunkt er ventet å bli klart i løpet av mandagen.


Kampfakta

Tynset IF 1 - 4 Tiller IL
0-1 Robin Johansen Hermanstad 13’
0-2 Jonathan Smerkerud Frønes 42’
0-3 Fredrik Alexander Myrvold 56’
0-4 Jonathan Smerkerud Frønes 71’
1-4 75’

1. runde NM menn
Lørdag 24. juli 2021 kl.14.00
Gule kort Tiller: Sindre Myrvold Welo (66’), Jonas Krokstad Aune (90’)
Tilskuere Nytrømoen gras (Tynset): ca 300 (derav 25 bortesupportere)


Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Kasper Røe, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Fredrik Alexander Myrvold, Fredrik Sjøvold (k), Ove Westby Bugten, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
46’ Mathiassen —> Sondre Bondø Garstad
71’ Myrvold —> Jonas Krokstad Aune
80’ Røe —> Andreas Uzoma Arukwe
85’ Bjerke —> Marius Jensen
88’ Bugten —> Steffen With Størseth

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Jonas Uran Rønning.Før avspark: Tynset - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jul 2021

Herrer A tar turen til Nytrømoen og Tynset i sin første obligatoriske kamp på 637 dager.

Vi har stor tro på blant annet denne målfarlige angrepsduoen, Jonathan Smerkerud Frønes (t.v.) og Robin Johansen Hermanstad.


Kampinformasjon

🏆 NM menn 1. runde
📅 Lørdag 24. juli 2021
⏰ Kl.14.00
🏟 Nytrømoen gras
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?

Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Et tosifret antall supportere er klare

Tillers beste menn tok turen til Strindheim Toppfotball på Leangen i den berømte generalprøven forrige helg. Simon Hustad Evjens mannskap manglet flere sentrale spillere grunnet ferieavvikling og småskader, men det svært unge Tiller-laget ga alt de hadde, selv om det raknet mot slutten.

Tidligere i sommer ble det seier over Byåsen Toppfotball og et sjanserikt oppgjør mot Orkla.

Nå venter den første obligatoriske fotballkampen siden 26. oktober 2019. Da tapte blåtrøyene 4-1 borte mot Orkla. Lite visste de at de skulle vente i 637 dager før de fikk konkurrere som normalt igjen. Vi krysser fingre, tær og alt annet vi har på kroppen for at det ikke kommer tilbakeslag.

På lørdag kommer det et tosifret antall supportere gjennom påmeldingen vi har hatt. Det er svært gledelig og en stor motivasjonsfaktor for gutta i helblått.

Sommerens treningskamper:
Byåsen TF 2 - 3 Tiller
🔘 Orkla 0 - 0 Tiller
Strindheim TF 3 - 0 Tiller


Nytrømoen, Hugdal og spark

Lørdagens motstander fra Innlandet er alltid vanskelig å møte på eget naturgress. Nytrømoens silkemyke underlag er lengre enn Lerkendal Stadion, og med en erfaringsmessig direkte spillestil, er det sjelden at bortelagene kan juble etter kampslutt.

Tynset kan også skryte av å ha verdens største spark i bybildet. Overraskende nok var det hvalfangerbyen Sandefjord som stjal overskriftene for en stund siden, men i 2011 tok Tynset den gjeve tittelen tilbake. Det får liksom være måte på frekkhet, Sandefjord.

Forrige oppgjør mellom lagene var i 2018 i Norsk Tipping-ligaen. Den gang Tillerbyen tok ledelsen to ganger, men måtte ta til takke med 2-2 og uavgjort. I dette oppgjøret var tidligere Tynset-spiller og senere Tiller-legende Jørn André Hugdal spillende trener. Hugdal har i skrivende stund spilt nesten 200 A-lagskamper for Tiller(byen). Hans forrige kamp var 2-0-seieren over Orkla i 2019.

I samme 2-2-kamp spilte nåværende Tiller-keeper Sondre Kroglund for Tynset. Han meldte overgang før den ikke-nevneverdige 2020-sesongen, og har derfor altså ennå til gode å spille en offisiell Tiller-kamp.

I sommer har det vært svært målrike treningskamper for rødtrøyene fra tidligere Nord-Østerdal. De har scoret totalt 9 mål og sluppet inn 10 baklengs på tre oppgjør, men det har blitt to seiere.

Forberedelsene har dermed vært gode etter opprykket i 2019.

Tynsets treningskamper i sommer:
❌ Nybergsund-Trysil 4 - 1 Tynset
✅ Melhus 3 - 4 Tynset
✅ Tynset 4 - 3 Elverum


Frønes og Mathiassen tilbake - Jensen og Størseth i tropp

Tidligere denne uken ble årets A-stall offentliggjort. Der fant vi rutinerte ringrever som blant annet Sindre Welo og Magnus Bjerke, som heldigvis for blåtrøyene har valgt å fortsette fotballkarrieren til tross for svært utfordrende siste 16 måneder.

Les også:
Pojjo klar for Tiller
Bugten klar for Tiller
Arukwe tas opp

Til oppgjøret mot Tynset er det derimot flere som er utilgjengelig og har vært det den siste perioden. Keeper Christian Grindvold er ute med en håndskade i noen uker til, og Andreas Druzkowski, som ble strekkskadet mot Orkla, er ikke klar til dette oppgjøret. Det er heller ikke Sindre Olufsen, som har slitt med sykdom.

Fra før er Even Rogstad Kvalvær (ut august) og Andreas Solstrand Fossli (ut sesongen) skadet.

På den gledelige siden er unggutten Fredrik Myrvold klar for kamp igjen, og det samme er både angrepsduoen Jonathan Smerkerud Frønes og Espen Mathiassen, som sto over treningskampen mot Strindheim TF grunnet ferieavvikling.

I tillegg kan vi røpe at U21-spillerne Marius Jensen og Steffen Størseth er i sin første offisielle kamptropp for A-laget.


Lagoppstilling legges ut på Twitter før kampstart.Dette er A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jul 2021

Her er oversikten over våre beste menn i 2021.


De blåkledde fra Tillerbyen teller ned til en svært spennende og intens høstsesong med mange kamper på kort tid. Dagens herrer A-stall er klar for å kjempe om poeng i hver kamp, og det er en spennende tropp som skal i aksjon gjennom minst 14 tøffe kamper.

Stallen består av en herlig miks mellom ungt og rutinert, og det er en del fjes som de fleste vil kjenne igjen fra de siste årene.

Årets kaptein er 17 år gamle Fredrik Sjøvold fra Sjetnmarka.


Herrer A-lagstropp 2021 (redigert 27.08.)

Keeper
Sondre Kroglund
Christian André Simonsen Grindvold 

Forsvar
Kasper Røe
Sindre Myrvold Welo
Magnus Bjerke
Sindre Olufsen
Andreas Druzkowski
Henning Borgen Gladsø
Jonas Krokstad Aune
Andreas Uzoma Arukwe

Midtbane
Jørgen Kjøsnes Valleraunet
Magnus Aasarød
Fredrik Sjøvold (kaptein)
Even Rogstad Kvalvær
Ove Westby Bugten (studier i Bergen fra medio august)
Magnus Kristoffersen
Espen Johnsen
Brede Frøysa
Andreas Solstrand Fossli (skadet ut sesongen)

Angrep
Gard Ragnar Killingberg
Espen Amandus Mathiassen
Robin Johansen Hermanstad
Fredrik Alexander Myrvold
Jonathan Smerkerud Frønes


Forza Tiller!Arukwe tas opp

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jul 2021

Forsvarsspiller Andreas Arukwe tas opp i herrer A-stall.

Andreas Arukwe kan minne om den tidligere Tiller-storspilleren Kristoffer Pires Ferreira i spillestilen.


Tiller Idrettslag Fotball er fornøyd med å kunne meddele at forsvarsspiller Andreas Uzoma Arukwe (20) tas opp i A-stallen.

Arukwe har det siste året vært en del av U21-troppen, der han i fjor fikk lov til å spille i G19 0. divisjon som overårig og gjorde sine saker veldig bra.


Tror du herrelaget scorer mange mål i årets sesong?

Med å være kompromissløs, råsterk i duellene og rask til beins har han fortsatt utviklingen gjennom hele 2021. Andreas har trent meget godt over en lang periode, og han har spilt i samtlige tre treningskamper for A-laget denne sommeren.

Sist treningskamp mot Strindheim TF startet han som midtstopper sammen med mer rutinerte Kasper Røe.

20-åringen fra Tiller er oppvokst kun to lange steinkast unna TOBB Arena Sør, og nå ser det ut til å bli enda mer "WORD" på Instagram denne sesongen.


Gratulerer med opptaket, Andy!
Bugten klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jul 2021

Herrelaget har signert Ove Westby Bugten.

Ove i aksjon mot Byåsen Toppfotball forrige måned, en treningskamp de blåkledde vant 3-2.


Tiller Idrettslag Fotball har signert Ove Westby Bugten, født i '99, fra NHH i Bergen. Ove har igjen ett år av sine studier i Norges nest største by, og han vil forlate Trondheim i løpet av august. Allikevel er det fullt mulig han deltar på flere Tiller-kamper etter at han har dratt tilbake til studiebyen.

Ove er en teknisk og hardtarbeidende midtbanespiller som har figurert i de tre treningskampene til Tiller denne sommeren. Han har trent med laget lenge og er allerede godt integrert i spillergruppa.


Visste du at du kan støtte Tillers beste menn gjennom Målklubben?

Hvor mange mål tror du de scorer i årets sesong?

Midtbanespilleren er opprinnelig Freidig-gutt, og han har spilt fire sesonger i Ranheim Toppfotball, deriblant i 3. divisjon for klubbens andrelag.


Vi ønsker Ove velkommen til den blå bydelen!Raknet mot slutten

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jul 2021

(Strindheim 3 - 0 Tiller) RUTA ARENA: Et ungt herrelag hadde tre store målsjanser som kunne ha endret kampbildet mot Strindheim lørdag ettermiddag.

Tillers nyeste spiller Jørgen Valleraunet la ned mange kilometer mot Strindheim Toppfotball.


Sammendrag

* Solid defensivt i store perioder
* Hjemmelaget med ballen mest
* Tre store Tiller-sjanser i andre omgang
* Slitne bein på slutten


Kamprapport

Dagens hvitkledde bortelag måtte løpe uten ball i perioder i starten, men de unge, fremadstormende Tiller-spillerne hadde god kontroll på det som kom imot.

For gjestene var Robin Hermanstad en konstant trussel, og kaptein Fredrik Sjøvold hadde en god skuddmulighet fra 20 meter, men ballen føyk over mål.

Strindheims første og største sjanse kom etter 37 minutter, da et hardt innlegg havnet foran mål, men styringen fra to meter gikk utenfor.


Ble straffet i andre omgang

Tiller gikk rett i angrep etter sidebytte, og en god ball i bakrom og et lekkert nedtak av Sondre Garstad gjorde at spissen kom alene med keeper. Skuddet gikk rett på sisteskansen, som måtte gi retur på siden. Der var Garstad først på ballen, men det andre forsøket gikk imidlertid over mål.

Strindheim traff tverrliggeren via en god Sondre Kroglund i Tiller-buret få minutter senere, og så var Tiller farlig frempå igjen. Prøvespiller Adrian Tørstads harde innlegg fra høyre så plutselig ut til å skru seg i lengste hjørne, men to fingertupper fra vertenes målvakt hindret scoring.

I det 72. minutt scoret blåtrøyene på straffespark, og Tiller klarte aldri å svare dette, selv om en Garstad-heading ble reddet på streken etter en solid jobb av en utrettelig Jørgen Valleraunet.

Fem minutter før slutt doblet Strindheim ledelsen på et innlegg, og helt på tampen fastsatte de sluttresultatet til 3-0 bak et passivt Tiller-forsvar.


Dermed ble et tap for Tiller i siste treningskamp før NM-møtet med Tynset neste lørdag. Et ungt Tiller-lag manglet flere sentrale spillere grunnet ferie og småskader, men det regnes med at flere av disse er tilbake til uka.

Dermed åpnet det seg opp for en ny A-lagsdebutant i dag. Det var nemlig 16 år gamle Steffen With Størseth. Vi gratulerer med et flott innhopp!


Kampfakta

Strindheim TF 3 - 0 Tiller IL
1-0 (str.) 72'
2-0 85'
3-0 89'

Treningskamp herrer
Lørdag 17. juli 2021 kl.13.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): 35


Laget

Sondre Kroglund, Cang Nguyen, Andreas Arukwe, Kasper Røe, Jonas Krokstad Aune, Jørgen Valleraunet, Fredrik Sjøvold (k), Ove Bugten (prøvespiller), Adrian Tørstad (prøvespiller), Sondre Bondø Garstad, Robin Johansen Hermanstad.

Innbyttere: Tor Solvoll, Isak Noteng, Edvard Stølan, Steffen With Størseth, Marius Jensen, Mathias Vinjevoll, Jonas Uran Rønning.Lanserer Målklubben

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jul 2021

Herrer A lanserer Målklubben og håper du vil være med å støtte.

Jonathan (t.v.), Jørgen og Robin (bak) håper på din støtte i årets intense sesong.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg vanvittig til sesongstart for sine eldste spillere - endelig er vi straks i gang igjen!

Vårt herrer A-lag sparker i gang sin første sesong på to år (!) med et NM-møte med Tynset på bortebane lørdag 24. juli, og de håper på avansement som gir 2. runde helga etter.

Den 7. august starter årets sesong i Norsk Tipping-ligaen borte mot Aalesund 2, og det er ett av flere lag de må på en lengre reise til. De fleste kampene vil også bli strømmet på direktesport.no.

A-lagsspillerne håper at du eller din bedrift vil støtte laget med et valgfritt bidrag pr antall mål de scorer i årets obligatoriske kamper gjennom det nye konseptet Målklubben.

For eksempel, hvis du vil støtte laget med 10 kr pr scorede mål og laget scorer 20 fulltreffere, blir din støtte 200 kr.


Etter endt sesong trekker vi en støttespiller som vinner en premie fra våre samarbeidspartnere.


Vil du være med i Målklubben?

Trykk her for å lese mer


Forza Tiller!Samlet på Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 13. Jul 2021

Herrer A spiller NM-kamp 24. juli. Blir du med dit?

Sindre Olufsen i forrige bortekamp mot Tynset i 2018, da under Tillerbyen-fanen.


De blåkledde fra Tillerbyen spiller første obligatoriske seniorkamp på over 16 måneder lørdag 24. juli. Da skal herrer A kjempe i 1. runde i NM borte mot Tynset.

Kampstart er kl.14.00.

Grunnet covid-19-regler for gjennomføring av slike arrangement, er det nødvendig for vertslaget å vite hvor mange fra Trondheim som tar turen til Nytrømoen gras.

Det vil bli etablert en egen seksjon for bortesupportere, og vi håper mange blå tilhengere blir med oss sørover for å støtte våre beste menn i sin første kamp på nesten halvannet år.


Tiller-supportere som ønsker å sitte sammen på Nytrømoen må sende sms til koordinator Runar Koteng Frønes på tlf 952 78 061 innen utgangen av onsdag 21. juli.
Uavgjort på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jul 2021

(Orkla 0 - 0 Tiller) ORKLA SPAREBANK STADION: Herrer A leverte nok en solid kamp borte mot Orkla torsdag kveld.

Jonathan Smerkerud Frønes var nære ved å bli matchvinner mot Orkla.


Sammendrag

* Gode Tiller-sjanser i starten
* Grindvold med to strålende redninger
* Stor dobbelsjanse endte i stolpen
* A-debut for Jensen
* Kunne ha blitt 4-4


Kamprapport

Dagens hvitkledde Tiller-spillere gjestet et Orkla-lag som spilte sin første fotballkamp på 16 måneder, og det var en solid start på kampen med to offensive lag, selv om de store sjansene uteble.

Så var det Tiller som tok tak i oppgjøret. Etter åtte minutter havnet en god corner fra kaptein Fredrik Sjøvold i feltet, og nedfallsfrukten ble plukket opp av Sondre Garstad, men forsøket fra fem meter gikk høyt over mål.

Rett etterpå ble Robin Hermanstad spilt alene gjennom av Magnus Aasarød, men skuddet fra 18 meter mot en utrusende keeper endte flere meter utenfor.

Hjemmelaget kom bedre med i kampen utover i omgangen, men da sto Tiller-keeper Christian Grindvold i veien. Først reddet han en heading fra seks meter på glimrende vis, og ikke mange minuttene etterpå var han i full strekk da han avverget et Orkla-frispark fra 25 meter.

Rett før pause traff Orkla stolpen på et hardt skudd fra nært hold.


Stanga sto i veien

Gjestene fra storbyen var også det førende laget i starten av andre omgang, men skuddforsøk fra både Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes traff ikke helt som de ville.

Tiller gjorde flere bytter utover i omgangen, deriblant fikk Marius Jensen (16) sin A-lagsdebut, og det virket til at de hadde solid kontroll.

Det var lite keeper Sondre Kroglund måtte ta seg av, ettersom midtstopperne Joakim Harsvik Alstad og Andreas Arukwe satte standarden med en gang de entret banen.

Andre omgangs største sjanse kom i det 80. minutt. Frønes ble spilt lekkert alene gjennom mot keeper, men skuddet ble avverget av Orklas sisteskanse. Returen havnet tilbake i banen, der prøvespiller Ove Bugten hamret ballen kontant i stolpen.

Like etterpå var Frønes svært nære ved å sprekke nullen på en corner fra Magnus Kristoffersen, men fra kloss hold ble det bare nesten.


Kampen ebbet ut i et overraskende 0-0-resultat mellom to offensive lag.

Neste kamp er generalprøve for Tiller. Den er mot Strindheim Toppfotball lørdag 17. juli kl.15.00 på Leangen.

Første obligatoriske kamp er 1. runde i NM borte mot Tynset lørdag 24. juli.


Kampfakta

Orkla FK 0 - 0 Tiller IL

Treningskamp herrer
Torsdag 8. juli 2021 kl.18.30
Tilskuere Orkla Sparebank Stadion (Fannrem): ca 100


Laget

Christian Grindvold, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Kasper Røe, Andreas Druzkowski, Jørgen Valleraunet, Fredrik Sjøvold (k), Magnus Aasarød, Sondre Bondø Garstad, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Innbyttere: Sondre Kroglund, Gard Ragnar Killingberg, Andreas Arukwe, Joakim Harsvik Alstad, Jonas Krokstad Aune, Ove Bugten, Magnus Kristoffersen, Marius Jensen.Starter med bortekamper

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jul 2021

Våre fem seniorlag starter sine respektive serier fra og med 7. august.

Sandra Aardahl Gulstad (t.h.) er endelig klar for 2021-sesongen. Kanskje er Andrea Holm Aune det også?


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg vanvittig til at de eldste spillerne endelig skal få ta på seg klubbdrakta og kjempe om poeng i by og bygd igjen.

Halvannet år er gått siden sist gang, og vi har aldri vært mer klare for å komme i gang for fullt igjen.

Årets sesong blir bare en halv for samtlige seniorlag, der det skal kjempes om opprykk fra alle divisjoner. Våre beste menn er først ut borte mot Aalesund 2 lørdag 7. august, før første hjemmekamp blir ei uke senere mot Ranheim TF 2. Siste seriekamp blir en ny tur til Sunnmøre, da mot Spjelkavik 30. oktober.

Aller først skal de kjempe mot Tynset i NM 24. juli.


Topp tre til sluttspill

Våre beste kvinner starter årets spennende 3. divisjonsduell borte mot Charlottenlund onsdag 18. august. Første hjemmekamp blir mot Orkla fem dager senere. De avslutter sesongen borte mot Steinkjer 27. september.

Nytt for året er at de tre beste lagene fra begge 3. divisjonsavdelinger danner en sluttspillgruppe etterpå. Totalt seks lag gir fem ekstra kamper. Vinneren av denne gruppa rykker opp til 2. divisjon.


Gresskamp 30. oktober

Kvinner-2 sesongåpner hjemme mot Melhus torsdag 19. august, og spiller første bortekamp ti dager senere mot Røros/Os/Nansen. Dette er en dobbel serie med færre lag, der siste hjemmekamp spilles 23. oktober mot Utleira 2.

Herrer-2 starter hjemme mot Kvik 2 søndag 22. august mens første bortekamp er ei uke senere mot Brekken. Alle kamper bortsett fra én spilles på søndager denne høsten. Siste kamp er 24. oktober borte mot Trønder-Lyn.

Herrer-3 åpner hjemme mot Charlottenlund 2 i Trøndersk Mesterskap 8. august. I serien starter de med et lokalderby mot Kolstad 3 på TOBB Arena Sør. De avslutter sesongen 30. oktober borte mot Leinstrand på gressbane. Det blir spennende å se hvordan den ser ut to dager før november...


Vi bemerker at alle kampene kan bli flyttet etter du leser dette.


Se alle terminlister her:
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
5. divisjon menn avdeling 3
6. divisjon menn avdeling 4
3. divisjon kvinner avdeling 1 grunnspill
4. divisjon kvinner avdeling 4


Vi gleder oss enormt!Sesongstart 2. august

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2021

Tiller starter med obligatoriske høstkamper med en gang i august.

Snart er høstsesongen og flere tellende kamper her. Vi gleder oss!


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg vanvittig til forhåpentligvis en mer normal høstsesong i år. Den starter uansett med et smell mandag 2. august. Da spilles nemlig tre OBOS-cupkamper på rappen, nemlig G13, J14 og G16, der først- og sistnevnte spilles på TOBB Arena Sør.

Hele den første uka er det satt opp mange kamper - faktisk hele 22 oppgjør fordelt på sju dager, inkludert seriestart for våre beste menn i Norsk Tipping-ligaen.

Bortekampen mot Aalesund 2 er lørdag 7. august, mens første NM-oppgjør er borte mot Tynset lørdag 24. juli.


Se alle kamper her - velg dato- eller lagvisning