Kategori

Pojjo klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2021

Tiller forsterker seg før 2021-sesongen.

Magnus i treningskampen mot Byåsen Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen kan gledelig ønske Magnus Aasarød, kalt "Pojjo" i den trønderske fotballfamilien, velkommen til den blå bydelen og TOBB Arena Sør.

31-åringen er en midtbanespiller fra Nardo, og har spilt hele sin seniorkarriere i 2. divisjon. Siden 2016-sesongen har han spilt for Kjelsås i samme divisjon, der han var kaptein for Oslo-laget i flere sesonger.

Pojjo har flyttet hjem til Trondheim, og selv om han har vært ønsket av klubber høyere oppe i pyramiden de siste årene, har han nå signert for Simon Hustad Evjens fremadstormende mannskap som skal kjempe en halv sesong i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) fra august.

Onsdag spilte han første omgang for sitt nye lag i 3-2-seieren over Byåsen Toppfotball.


- Et forbilde for alle unge spillere

Hovedtrener Evjen er naturligvis særdeles glad for sin nye tilvekst.

- Magnus er på alle måter en drømmesignering for oss. For det første er han en svært god spiller i en posisjon vi har mistet flere spillere det siste året. I tillegg er han en ekstremt fin fyr i form av innsats, lederegenskaper, kommunikasjon og erfaring.

- Han er et forbilde for alle unge Tiller-spillere. Vi kunne egentlig ikke drømt om en bedre signering enn dette, og vi er utrolig glad for at en så god, merittert og respektert klubbspiller velger å komme til oss, bekrefter Evjen.


Velkommen til Tiller Idrettslag Fotball, Pojjo!


0 Kommentar

Seier i første treningskamp

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2021

(Byåsen TF 2 - 3 Tiller) BYÅSEN ARENA: Herrelaget vant fullt fortjent over Byåsen Toppfotball i en treningskamp onsdag kveld.

Det var veldig mye positivt i 3-2-seieren over Byåsen Toppfotball onsdag kveld. Her fra Robin Hermanstads 3-1-scoring tidlig i andre omgang.


Sammendrag

* Nysignerte Valleraunet åpnet målkontoen
* Samarbeidet Hermanstad-Frønes fortsetter
* Kunne ha ledet mer til pause
* Avsluttet kampen med 8 fra fjorårets G19-serie


Kamprapport

Tillers beste menn gjorde seg klare til sin første kamp på nesten 16 måneder, og det var en svært spent gjeng i helblått som entret Dalgård denne onsdagskvelden.

Men det var absolutt ingen grunn til å bite negler. Gjestene fra sørsida gikk rett i strupen på gjestene, og før ti minutter var spilt hadde Tiller to gode målsjanser. Først ved Jonathan Smerkerud Frønes, som fra skrått hold skjøt midt på keeper. Deretter hadde Robin Hermanstad en god mulighet rett utenfor 16-meteren, men ballen gikk like over tverrliggeren.

I det 13. minutt kom imidlertid målet - for hjemmelaget. Et lavt innlegg havnet i feltet, og en umarkert rødkledd spiller traff nettmaskene fra kloss hold.

Men Tiller svarte under fem minutter senere. Espen Mathiassen var sterk og løp seg fri på høyresiden. Et perfekt innlegg i feltet havnet på pannebrasken til nysignerte Jørgen Valleraunet, som stanget inn 1-1 fra ti meter.

Det var gjestene fra Tillerbyen som dominerte i minuttene før pause, og flere halvsjanser kunne kanskje ha endt annerledes med litt mer hell.

Seks minutter før pause tok blåtrøyene uansett ledelsen. Et godt angrep ble fullført av et Hermanstad-innlegg til Frønes, som fra kloss hold hamret ballen kontant i mål på hel volley til 2-1.


Hermanstad avgjorde - purung mur bak

Andre omgang startet med et visst Byåsen-press, men det var Tiller som økte ledelsen til 3-1. På en god kontring var det Hermanstad som endelig skulle åpne målkontoen for i år. Han fintet bort to forsvarsspillere og tuppet ballen elegant forbi keeper og i lengste hjørne.

Byåsen prøvde å svare, men selv om de hadde mye av ballen, var det lite de skapte foran Tiller-keeper Sondre Kroglunds mål. Målvakta måtte i aksjon ved én anledning, da et skudd fra 18 meter ble flott avverget i langhjørnet.

Hjemmelaget fikk sin redusering ni minutter før slutt, da Tiller rotet det til rett utenfor egen 16-meter.

Resten av det som kom imot tok forsvaret seg av. Der avsluttet nemlig av Jonas (20), Andreas (20), Joakim (18) og Thomas (19). En knallsterk rekke som leverte kompromissløse minutter.

Frønes holdt på å bli tomålsscorer helt på tampen, men forsøket fra skrått hold gikk rett på Byåsens keeper.


Kampen ebbet ut i en fortjent og solid 3-2-seier til Tiller over Byåsen Toppfotball denne onsdagskvelden. Ekstra gledelig var det å se at blåtrøyene avsluttet kampen med hele åtte spillere som i fjor spilte i G19-serien.

Dette var også seniordebuten for Joakim Harsvik Alstad og Thomas Mikalsen. Vi gratulerer!

Neste treningskamp for laget er borte mot Orkla torsdag 8. juli kl.18.30.


Kampfakta

Byåsen TF 2 - 3 Tiller IL
1-0 13'
1-1 Jørgen Valleraunet 18'
1-2 Jonathan Smerkerud Frønes 34'
1-3 Robin Johansen Hermanstad 50'
2-3 71'

Treningskamp herrer
Onsdag 30. juni 2021 kl.19.00
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): ca 50

Kampen ble spilt i to x 40 minutter


Laget

Christian Grindvold, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Kasper Røe, Andreas Druzkowski, Magnus Aasarød (prøvespiller), Fredrik Sjøvold (k), Jørgen Valleraunet, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Innbyttere: Sondre Kroglund, Sondre Bondø Garstad, Joakim Harsvik Alstad, Andreas Arukwe, Jonas Krokstad Aune, Magnus Kristoffersen, Fredrik Meland Johnsen, Thomas Mikalsen, Steffen With Størseth, Ove Bugten (prøvespiller).


0 Kommentar

Første treningskamp onsdag

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2021

Herrer A spiller sin første av tre treningskamper på onsdag. Sjekk oversikten her.

Endelig skal Andreas Druzkowski og resten av vårt herrer A-lag spille kamper igjen. Dette bildet er fra lagets siste treningskamp som var 29. februar 2020, 12 dager før Norge stengte ned i lang, lang tid.


De blåkledde fra Tillerbyen er lettet, glad og veldig stolt over sine seniorspillere som igjen kan få både trene og spille kamper.

Det har vært et langt halvannet år uten seniorkamper for våre herre- og kvinnespillere. Vi har kunnet trøste oss noe med spissede G19- og J19-serier i fjor høst, men det har vært noe som har manglet.

Nå er vi straks i gang igjen. Herrer A gjør seg klare til NM-kamp mot Tynset 24. juli, og før den tid skal de spille tre treningskamper mot tøff motstand.

Allerede på onsdag gjester de Byåsen Toppfotball på Dalgård før Orkla venter. Siste test før det braker løs er mot en annen toppfotballklubb, Strindheim.


Slik er treningskampene i sommer - alle på bortebane:

Onsdag 30. juni kl.19.00 mot Byåsen TF (Dalgård)
Torsdag 8. juli kl.18.30 mot Orkla (Fannrem)
Lørdag 17. juli mot Strindheim TF (Leangen)*

* Tidspunkt ikke avklart pr 28. juni.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Våravslutning med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2021

(J17 Tiller 2 3 - 0 Strindheim 2) TOBB ARENA SØR: Tiller har spilt sin siste aldersbestemte kamp for vårsesongen, og den ble kronet med seier søndag kveld.

Isabel Teigen (i midten) satte punktum for vårsesongen med å avslutte et solid angrep som endte med 3-0-scoring.


Sammendrag

* Lite sjanser i første omgang
* Volley-Næss sendte Tiller foran
* Solbakken løp fra alt og alle
* Teigen punkterte oppgjøret


Kamprapport

Dagens hvitkledde Tiller-spillere gledet seg veldig over at det ble treningskamp mot Strindheim 2 denne søndagen. Opprinnelig var det en annen motstander, men de trakk seg i siste liten.

Tiller hadde en stor mulighet etter bare sju minutter, da Ine Smemo fikk til en god avslutning fra kloss hold etter en corner, men ballen gikk i en Strindheim-spiller og like utenfor.

Ellers var det en tam første del av første omgang, ærlig sagt. Ingen av lagene klarte å gjøre noe spennende med ballen, og det florerte ikke akkurat av store målsjanser.

Rikke Olufsen var svært nære ved å sende hjemmelaget i føringen etter 25 minutter, men alene med keeper havnet ballen rett på målvakta.

Men så ble det endelig jubel. Fire minutter før pause slo Isabel Teigen perfekt inn i feltet, og der kom en stormende Tuva Haukås Næss som banket ballen på hel volley i korthjørnet på lekkert vis - 1-0.


Solbakken- og Teigen-show

Tiller var desto mer kvikkere til beins etter sidebytte. I løpet av fire minutter ble kampen regelrett punktert. I det 53. spilleminutt var det et lekkert angrep som sørget for 2-0. En strålende Julie Pedersen Rektorli satte i gang Næss som møtte og flikket elegant videre til Teigen. Hun fant en bakromstruende Ella Selvaag Solbakken som stormet mot og rundet keeper og doblet ledelsen på lekkert vis.

Rett etterpå var rollene nesten snudd om. Først var det Emma Jensen som fant Solbakken på vei gjennom. Hun fintet bort backen og slo perfekt inn til Teigen som banket inn 3-0 fra kloss hold.

Strindheim var farlig frempå etter 64 minutter, men et hardt og velplassert skudd fra 22 meter ble glimrende avverget av Tiller-keeper Marita Flataunet.

Flere ganger klarte de ikke å bryte gjennom muren, godt anført av krigeren Frida Ørndal Svendsen på midten og Emma Jensen i forsvar.


Kampen ebbet ut i en sterk 3-0-seier til hjemmelaget.

Dermed var vårsesongen 2021 avsluttet - og det på best mulig vis. Nå tar mange av våre lag sommerferie, selv om flere lag skal fortsette å trene på TOBB Arena Sør.

I tillegg er det verdt å merke seg at herrer A er i full vigør. Straks starter de med treningskamper, og den 24. juli er det 1. runde i NM.

Det er bare å glede seg til en skikkelig fotballsommer!


Kampfakta

Tiller IL-2 3 - 0 Strindheim IL-2
1-0 Tuva Haukås Næss 36'
2-0 Ella Selvaag Solbakken 53'
3-0 Isabel Teigen 56'

Treningskamp J17
Søndag 27. juni 2021 kl.18.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget

Marita Flataunet, Ida Nygård, Emma Jensen, Bergros Asta Gudmundsdottir, Ine Smemo, Rikke Sofie Olufsen, Julie Pedersen Rektorli, Frida Ørndal Svendsen, Michelle Kveberg Alstad, Isabel Teigen, Tuva Haukås Næss.

Innbyttere: Arlinda Shala, Ella Selvaag Solbakken, Kornelia Berggård Hov.


0 Kommentar

Tynset i første NM-runde

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jun 2021

Tiller gjester Nytrømoen og Tynset i 1. runde i NM for menn.

Sindre Olufsen (t.v.), Jonathan Smerkerud Frønes og hovedtrener Simon Hustad Evjen gleder seg til ENDELIG sesongstart. Her fra Tiller-mesterskapet i straffespark 17. april, da alle kunne konkurrere - med avstand.


De blåkledde fra Tillerbyen har fått vite sin motstander i den første runden i Norgesmesterskapet for menn. I oppsettet som Norges Fotballforbund har publisert, skal Tiller møte Tynset på bortebane.

Kampen er satt til lørdag 24. juli på Nytrømoen gras.

Dette blir den første obligatoriske seniorkampen for Tiller og veldig mange andre klubber siden lørdag 26. oktober 2019.

Den 24. juli blir det 638 dager siden.


Se hele oppsettet i 1. runde i NM her


Helga 7. - 8. august starter årets sesong i Norsk Tipping-ligaen. Vi kommer tilbake til kampoppsettet.


0 Kommentar

Avsluttet torsdag med seier

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jun 2021

(J19 Tiller 0 - 3 Rosenborg / J17 Tiller 5 - 2 Gimse) TOBB ARENA SØR: J19 dominerte, men tapte. J17 spilte lekker angrepsfotball og vant fortjent torsdag kveld.

Denne J17-gjengen har et sterkt samhold og fortsetter å vinne fotballkamper.


Sammendrag

* Total J19-dominans i første omgang
* Kampbildet snudde etter sidebytte
* J17 tok kommandoen fra start
* Fem flotte scoringer


Kamprapporter

J19 sparket i gang denne torsdagen med et toppoppgjør mot toppfotballklubben Rosenborg. De sort- og hvitkledde gjestene, som i fjor vant sølv da det gjaldt som mest, fikk det tøft i åpningsminuttene mot offensive Tiller-spillere.

Hedda Stuedahl-Karlsen og Lise Finsrud holdt på å sette inn 1-0 fra kloss hold, og Vilde Winge Kristiansens skuddforsøk fra 15 meter havnet rett på keeper etter strålende forarbeid av Thale Hinsverk.

Etter en halvtime ble Hinsverk felt inne i 16-meteren, men Tiller-ropene om straffespark ble ikke hørt. Stuedahl-Karlsen var igjen nære på et skudd fra 18 meter, men nok en gang endte ballen midt på keeper.

Istedenfor tok gjestene ledelsen i det 43. spilleminutt fra kloss hold, og vondt ble til verre etter 59 minutter da de doblet ledelsen på et hjørnespark.

Tiller ga seg ikke. Et hjørnespark endte med klarering på målstreken, og Pia Elise Liens skudd fra 20 meter gikk også rett på målvakta. Helt på tampen fastsatte bortelaget sluttresultatet til 0-3 etter å ha brutt Tiller på egen 16-meter.


Teigen- og Kulvik-dobbel

J17 tok imot Gimse til en treningskamp senere på kvelden. Endelig kunne blåtrøyene møte lag fra andre kommuner, og det ble en perfekt start på oppgjøret på TOBB Arena Sør.

Etter et høyt Tiller-press av blant annet Thea Arnegård Kulvik og Rikke Olufsen, snappet de ballen og kombinerte fint med Isabel Teigen. Alene med keeper var Teigen aldri usikker og banket inn 1-0 etter tre minutter.

Ledelsen ble doblet etter 17 minutter. Et perfekt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen traff pannebrasken til Teigen, som ble tomålsscorer med sitt solide hodestøt fra fem meter.

Rett før pause bestemte Arnegård Kulvik seg for å gjøre det meste selv. Hun raidet forbi både back og midtstopper fra høyresiden og kom skrått på mål. Et hardt skudd gikk via et Gimse-bein og i mål til 3-0.

Tiller gikk rett i angrep og traff stolpen etter sidebytte, men det var gjestene i helrødt som reduserte til 1-3 på et frispark. Men Tiller svarte ti minutter senere. Kulvik fant Teigen i feltet, men styringen fra kloss hold ble først avverget av keeper. Returen havnet rett til en årvåken Ine Smemo, som på hel volley hamret inn 4-1.

Gimse reduserte på nytt på straffespark etter 63 minutter, men under 60 sekunder senere økte de blåkledde ledelsen nok en gang. Et herlig angrep og kombinasjonsspill av blant annet Teigen og Arnegård Kulvik førte til at sistnevnte fintet bort både keeper og midtstopper før hun på befriende vis sendte ballen knallhardt i nettmaskene til 5-2.


Kampfakta

Tiller IL 0 - 3 Rosenborg BK
0-1 43'
0-2 59'
0-3 86'

4. runde BDO-serien J19 11er sone 10 avd. 1
Torsdag 24. juni 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 120


Laget

Kaisa Øien Aune, Synne Bye-Andersen, Vilde Lund, Synne Aunehaugen (k), Aiila Renander Bransfjell, Maria Alvestad Høvik, Marie Methi, Thale Hinsverk, Hedda Stuedahl-Karlsen, Vilde Winge Kristiansen, Lise Finsrud.

Innbyttere: Pia Elise Skråmo Lien, Hege Snåsøy Hovdahl, Suzanne Maduga, Louisa Stuedahl.


Tiller IL 5 - 2 Gimse IL
1-0 Isabel Teigen 3'
2-0 Isabel Teigen 17'
3-0 Thea Arnegård Kulvik 40'
3-1 49'
4-1 Ine Smemo 59'
4-2 (str.) 63'
5-2 Thea Arnegård Kulvik 64'

Treningskamp J17
Torsdag 24. juni 2021 kl.20.45
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 70


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ida Nygård, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ine Smemo, Vilde Bjørgård Kristiansen, Ingeborg Nyberg Hansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbytter: Michelle Alstad.


0 Kommentar

Fossli mister sesongen

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jun 2021

Herrer A-lagsspiller Andreas Solstrand Fossli mister 2021-sesongen etter en operasjon i kneet.

Andreas er ved godt mot og er klar for å støtte de blå fra sidelinja i høstens intense sesong.


23-åringen kom til Tiller foran det som skulle være en spennende 2020-sesong, og har dermed ennå ikke vært på banen for klubben i en obligatorisk kamp. I fjor opererte han leggen etter et beinbrudd, men var i vinter tilbake for full trening før uhellet var ute i påskeferien.

I skibakken pådro midtbanespilleren seg en kneskade som skulle vise seg å være av den alvorlige sorten. Fossli ble i forrige uke operert av tidligere Rosenborg-lege Agnar Tegnander på Aleris Rosenborgklinikken for en fremre korsbåndsskade. Det er forventet at han mister 12 måneder med fotball.

Hovedtrener Simon Hustad Evjen er naturligvis skuffet over å ikke ha nøkkelspilleren tilgjengelig på lang tid.

- Andreas er en av våre beste spillere, og det er klart det er et stort tap for oss. Men er det en jeg vet kommer til å gjøre den knallharde jobben som kreves for å komme tilbake på et samme og kanskje enda bedre nivå, så er det han. Få matcher den mentale styrken hans, skryter hovedtreneren, som tror det er en revansjesugen spiller vi får se neste sesong.

- Fossli har grunnet skadeproblemer ennå ikke fått vist i nærheten av det som bor i han som fotballspiller, men han har fortsatt de beste årene foran seg. Med en god opptreningsperiode er jeg helt sikker på at vi har en av 3. divisjons beste spillere neste sesong, avslutter Evjen, som også hinter om at klubben jakter på erstattere:

- Uavhengig av denne skaden, har vi vært på jakt etter nye spillere, og vi er i dialog med et par som potensielt kan gå inn og heve en allerede sterk spillergruppe.


Blåtrøyene har mistet Oskar Stølan til Nardo og Kjartan Ulstad til Levanger så langt dette året. Vi takker begge for lang og tro tjeneste i helblått og ønsker dem lykke til i sine nye klubber. Vi vil komme med mer informasjon om spillerstall og spillerlogistikk de nærmeste ukene.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Andreas Fossli god bedring og ser frem til å ha han tilbake på banen neste sesong.


0 Kommentar

Vinnermål to minutter før slutt

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2021

(J14 Tiller 2 - 1 Byåsen) TOBB ARENA SØR: J14 tok med seg alle poengene rett før fløytesignalet tirsdag kveld.

Denne gjengen kunne juble over en sterk avslutning på vårsesongen tirsdag kveld.


Sammendrag

* Straffemål av Alstad
* Straffemiss av Byåsen
* Bølget frem og tilbake i andre omgang
* Bye-Andersen sikret tre poeng


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått en verst tenkelig start på oppgjøret etter bare noen få minutter, da Byåsen hadde en stor sjanse fra kloss hold, men Tiller slapp med skrekken.

Første omgang hadde lite å by på sjansemessig. Det var to lag som utjevnet hverandre både taktisk og fysisk, og klokka gikk helt til det 32. spilleminutt før det ble blåst straffespark. Enja Rustad Nilssen ble klokkeklart felt, og Michelle Alstad var sikker som gjenåpningsplanen til Norge - 1-0.

Andre omgang startet med en stor sjanse for Ida Sofie Bye-Andersen. Hun snappet et utspill fra keeper og ladet kanonen, men keeper fikk en hånd på ballen som til slutt endte i stolpen og ut.

Kort tid etterpå fikk gjestene fra Byåsen straffespark, men i møtet med Tiller-keeper Maya Garli Løvås, endte ballen utenfor mål.

Det skjedde mye i sluttminuttene. Alstad hadde en glimrende mulighet alene med keeper, men forsøket ble blokkert i siste liten. Rett etterpå svarte Byåsen med å score - men målet ble annulert for offside.

Fem minutter før full tid kom derimot utligningen. Tiller klarte ikke å stoppe de rødkledde gjestene på vei gjennom, og et hardt skudd fra 15 meter endte i nettmaskene til 1-1.

Men Tiller hadde virkelig et ess i ermet. Hun het Bye-Andersen til etternavn. To minutter før slutt fikk hun en etterlengtet bakromspasning. Hun satte på turboen og stormet mot mål. Alene med keeper tuppet hun ballen elegant i lengste hjørne til 2-1 og ellevill jubel.


Byåsen prøvde å svare på overtid, men Tiller holdt unna og vant vårsesongens siste kamp.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 1 Byåsen IL
1-0 Michelle Kveberg Alstad (str.) 32'
1-1 65'
2-1 Ida Sofie Bye-Andersen 68'

6. runde BDO-serien J14 11er sone 10 avd. 1
Tirsdag 22. juni 2021 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 75


Laget

Maya Garli Løvås, Sarah Johannessen, Luna Serine Skjetneli, Eira Halvorsen, Annika Gundersen, Matilde Folland-Johansen, Ida Sofie Bye-Andersen, Signe Aa, Luna Rebecka Kyvik-Nærland, Michelle Alstad, Alva Fjærli, Thale Wangsholm, Kine Ofstad, Enja Rustad Nilssen.


0 Kommentar

Spiller om opprykk

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2021

Det ekstraordinære fotballtinget ga klarsignal for opprykk fra 3. divisjon kvinner i år.

Denne gjengen får allikevel lov til å spille om et opprykk til 2. divisjon i høst.


Søndagens ekstraordinære fotballting var en stor snakkis i fotball-Norge. Ikke bare skulle Qatar-VM-spørsmålet tas stilling til, men også en nytt forslag til seriestruktur for 2. divisjon kvinner var opp til høring.

Forkjemperne var veldig på hugget at det nye forslaget, som innebar at dagens åtte avdelinger ble kuttet ned til to, skulle stemmes gjennom allerede i år.

Motkjemperne forklarte at det var ikke begrunnet med opprykk fra de mange 3. divisjonsavdelinger og at forslaget virket å ha hastverk over seg.

Forslaget om ny seriestruktur ble stemt gjennom, men med overgangsår i 2022 - ikke i år - og første virkningsår i 2023.


Les også: Ny modell for 2. divisjon kvinner vedtatt


Dermed skal de blåkledde fra Tillerbyen spille om et opprykk fra 3. divisjon i høst, der de møter tøffe motstandere på veien mot det ultimate målet.

Årets seniorsesong starter i midten av august. Endelig avdelingsoppsett og terminliste er ventet å bli offentliggjort senest i uke 26.


0 Kommentar

Slitsom, men befriende seier

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2021

(J17 Tiller 2 - 1 Strindheim) TOBB ARENA SØR: J17 snudde kampen i andre omgang, men de måtte betale for det i antall løpte meter.

Tiller sprakk smultringen etter 31 minutter ved Isabel Teigen.


Sammendrag

* 0-1 etter et innkast
* Teigen utlignet fra en corner
* Olufsen sendte Tiller i føringen
* La ned flere mil for å holde på ledelsen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en jevn start på oppgjøret mot Strindheim. Begge lag sto høyt og prøvde å stresse den andre.

Gjestene traff tverrliggeren etter ti minutter mens Thea Arnegård Kulvik skjøt like utenfor lengste stolpe få minutter senere.

Men det var gultrøyene fra Leangen som tok ledelsen i det 16. spilleminutt. Tiller sov på et innkast høyt i banen, tapte tre dueller og måtte bare se et skudd fra 14 meter seile i nettaket til 0-1.

Dog ble dette en vekker for Tiller. I minuttene som fulgte skjøt Kulvik i nettveggen etter å ha rundet keeper og deretter havnet på skrå vinkel, og rett etterpå skjøt Rikke Olufsen midt på keeper fra kloss hold.

I det 31. spilleminutt ble det endelig helblå jubel. Et godt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen endte som en nedfallsfrukt der Isabel Teigen var hissigst på ballen og lobbet elegant inn 1-1 fra seks meter.


Olufsen vant veien til mål

Det var Tiller som var nærmest rett etter sidebytte. Olufsen prøvde venstreslegga fra 15 meter, men en god hånd fra Strindheims målvakt hindret at Tiller tok ledelsen.

Dog ble det motsatt i det 64. spilleminutt. Nyberg Hansens gode frispark dalte ned på sju meter, der Olufsen sto klar mot absolutt ingen Strindheim-spillere. Hun hamret ballen i mål til 2-1, og nå skulle det løpes meter.

Tiller forsvarte seg heroisk uten ball, og de nektet Strindheim å skape de helt store sjansene. Etter å ha løpt til sammen flere mil, kunne de blå endelig slippe jubelen løs over å ha vunnet 2-1.


Neste seriekamp håper de blir gjennomført. Det er en utsatt kamp mot Malvik som må spilles før 1. juli.

I mellomtiden spiller de treningskamp mot Gimse førstkommende torsdag kl.20.45 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 1 Strindheim IL
0-1 16'
1-1 Isabel Teigen 31'
2-1 Rikke Sofie Olufsen 64'

3. runde BDO-serien J17 11er sone 10 avd. 2
Søndag 20. juni 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 75


Laget

Marita Flataunet, Ida Nygård, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ine Smemo, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Ayla Elise Buzzi Latifi, Bergros Asta Gudmundsdottir.


0 Kommentar

Fortjent seier i nest siste kamp

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2021

(J19 Tiller 4 - 2 Ranheim) TOBB ARENA SØR: J19 havnet tidlig under, men reiste seg kraftig og vant fullt fortjent over Ranheim søndag ettermiddag.

Synne Aunehaugen (i midten) økte ledelsen med en solid heading tidlig i andre omgang.


Sammendrag

* 0-1 etter tre minutter
* Ny Hovdahl-volley
* Hinsverk med dobbel
* To hodescoringer (!)
* To målgivende fra Bye-Andersen


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen, for aller første gang iført sine nye Hummel-drakter levert av AssistCo og InterSport, fikk en verst tenkelig start på kampen. Allerede før tre minutter var spilt kom Ranheim plutselig gjennom Tiller-forsvaret og scoret alene mot keeper Kaisa Øien Aune.

Men hjemmelaget responderte kraftig. I det 10. spilleminutt var ledelsen utlignet på lekkert vis. Angrepet startet med Øien Aune som slo mot Bjørk Myhre på midtbanne. Hun stusset ballen elegang videre i bakrom mot Synne Bye-Andersen. Angrepsspilleren fintet bort backen og slo perfekt inn til Hege Hovdahl som på hel volley banket inn 1-1.

Og nå var Tiller virkelig på hugget. Thale Hinsverk klarte ikke helt å bestemme seg om hun skulle skyte eller legge inn da hun kom alene mot keeper, Bye-Andersen rundet keeper og skjøt i nettveggen og Aunehaugen var noen få centimetere unna å stange ballen i mål fra kloss hold på et hjørnespark fra Stuedahl.

Men endelig ble det jubel igjen. I det 25. spilleminutt fikk Hinsverk nok da hun hamret ballen kontant i mål fra 18 meter. Var det også på hel volley? Det kunne det ha vært. Et klassemål. 2-1.


To kraftige pannebrasker

Helt på tampen av den første omgangen kunne Hinsverk ha blitt tomålsscorer med et hodestøt på Hovdahls treffsikre frispark, men headingen gikk over.

Hinsverk skulle få en ny sjanse litt senere i kampen. 

Men først var det et annet hodestøt som kom i fokus. Kort tid etter sidebytte stanget Synne Aunehaugen, via bakken og opp i nettaket, inn 3-1 fra åtte meter på hjørnespark fra Marie Methi.

Og det var mye Tiller i denne perioden. Bye-Andersen traff tverrligger og Marie Schult Optun skjøt i nettveggen. Allikevel reduserte gjestene fra Ranheimsfjæra. På et straffespark etter en time satte de ballen sikkert i mål til 2-3, og dermed ble det en ny nerve i kampen.

Men det varte ikke i mange minutter. Nok et presist og perfekt innlegg fra Bye-Andersen så vi på sidelinja fra langt hold at den kom til å treffe en spurtende Hinsverk i boksen. Hun stanget ballen kontant i nettmaskene til 4-2 fra ti meter på lekkert vis.

Det kunne ha blitt større sifre. Hinsverk skjøt over på hel volley fra enda nærmere hold like etterpå, Vilde Winge Kristiansen ble for nølende alene med keeper og Hedda Stuedahl-Karlsen hadde en god mulighet som endte i klypene på keeper.


Tiller vant uansett meget fortjent 4-2, og dermed blir det en aldri så liten gruppefinale mot selveste Rosenborg, fjorårets KM-sølvvinner, førstkommende torsdag kl.18.30 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 4 - 2 Ranheim IL
0-1 3'
1-1 Hege Snåsøy Hovdahl 10'
2-1 Thale Hinsverk 25'
3-1 Synne Aunehaugen 49'
3-2 (str.) 60'
4-2 Thale Hinsverk 66'

3. runde BDO-serien J19 11er sone 10 avd. 1
Søndag 20. juni 2021 kl.16.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Maria Alvestad Høvik, Suzanne Maduga, Synne Aunehaugen (k), Vilde Lund, Bjørk Myhre, Pia Elise Skråmo Lien, Thale Hinsverk, Synne Bye-Andersen, Hege Snåsøy Hovdahl, Louisa Stuedahl.

Innbyttere: Hedda Stuedahl-Karlsen, Marie Methi, Vilde Winge Kristiansen, Marie Schult Optun.


0 Kommentar

I sjuende himmel

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2021

(G16 Tiller 7 - 1 Trygg/Lade) TOBB ARENA SØR: G16-1 leverte festfotball og sju scoringer i storseier torsdag kveld.

G16 leverte en meget solid kamp mot Trygg/Lade.


Sammendrag

* Størseth-scoring etter to minutter
* To mål hver fra Kvalvik og Baranyizigiye
* Vold fastsatte sluttresultatet
* Sterk Tiller-dominans hele kampen


Kamprapport

Det var noen vanvittige åpningsminutter fra de blåkledde fra Tillerbyen. Allerede før to minutter var spilt smalt det fra både dansefoten og skuddfoten til Steffen With Størseth, som satte inn 1-0 på et smart skudd i hjørnet.

Rett etterpå ble et lekkert angrep og scoring fra Alex Thien-Lac Nguyen annulert for offside, men dette var bare en smakebit på det som skulle komme.

Tiller dominerte banespillet fullstendig, og i løpet av fire minutter sto det 3-0 i målprotokollen. Først var Nguyen iskald og doblet ledelsen på et lignende skudd som Størseth før Petter Selvaag Solbakkens perfekte innlegg serverte en umarkert Alexander Kvalvik på bakre stolpe.

Solbakken ble også en reddende engel da han avverget på egen målstrek like etterpå, men Trygg/Lade fikk allikevel sin redusering fire minutter før pause fra skrått hold.

Driblesterke Kvalvik ville uansett ha en tremålsledelse til pause, så han hamret inn 4-1 fra nesten død vinkel kort tid senere etter et solid angrep fra hjemmelaget.


Kontrollerende siste førti

Kampen ble imidlertid punktert rett etter sidebytte. Tiller fikk straffespark bare sekunder ut i andre omgang, og fra straffemerket var Aaron Baranyizigiye like sikker som at det er skoleferie og fikset dermed 5-1.

Tiller-dominansen fortsatte, og det var lite Tiller-keeper Oskar Hojem hadde å gjøre. Blåtrøyene hadde like god kontroll på kampen som Norge har på spredning av koronaviruset, og da var det passende med et par nettkjenninger til.

I løpet av de siste ti minuttene økte Tiller ledelsen til 7-1. Først ble Baranyizigiye tomålsscorer etter et langskudd, og deretter ble Oskar Vold kampens siste målscorer med en flott avslutning helt på tampen.


Tiller tok dermed sin andre strake seier, og fremdeles er det to oppgjør igjen. Neste kamp er mot Ranheim onsdag 23. juni kl.19.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 1 SK Trykk/Lade
1-0 Steffen With Størseth 2'
2-0 Alex Thien-Lac Nguyen 22'
3-0 Alexander Kvalvik 25'
3-1 36'
4-1 Alexander Kvalvik 39'
5-1 Aaron Victor Baranyizigiye
6-1 Aaron Victor Baranyizigiye
7-1 Oskar Vold

4. runde BDO-serien G16 11er sone 10 avd. 1
Torsdag 17. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget

Oskar Hojem, Trym Myhre, Ruben Negård Skjønberg, Oskar Vold, Sondre Schønning Bakken, Emilian Nikolai Bostad Eilertsen, Steffen With Størseth, Amed Roni Tahtaci, Alexander Kvalvik, Alex Thien-Lac Nguyen, Petter Selvaag Solbakken.

Innbyttere: Aaron Victor Baranyizigiye, Espen Slørdahl, Knut Roar Rørstad Røyseth, Alexander Olsen.


0 Kommentar

Sammen redder vi liv

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2021

Tiller er med på et høyaktuelt pilotprosjekt.


Tiller Idrettslag Fotball kan gledelig meddele at klubben er med i pilotprosjektet "Sammen redder vi liv i idretten" som er laget for kvalitetsklubber av NFF og NIF.

Som alle andre som var vitne til EM-kampen for herrer mellom Danmark og Finland sist helg, der den danske stjernespilleren Christian Eriksen fikk hjertestans og falt om, gikk vi i sjokktilstand da hendelsen skjedde.

Grunnet medspillernes årvåkenhet og rask tilgang fra leger på banen, reddet Eriksen livet.

Slike reaksjoner får også ringvirkninger. Nå tar vi grep.

Gjennom pilotprosjektet til NFF får Tiller Fotball utstyr mot en liten egenandel. Det er en hjertestarter, et utendørs varmeskap for oppbevaring, to treningshjertestartere og to øvingsdukker.

I dag er det en hjertestarter på veggen utenfor hoveddøra til Fotballhuset og en rett innenfor døra.

Tiller Fotball vil kjøre obligatorisk førstehjelpskurs for alle trenere straks pandemien tillater det.

Samtidig oppfordrer vi på det sterkeste om at alle våre medlemmer laster ned 113-appen og registrerer seg der. Slik kan man få raskere hjelp dersom en slik hendelse inntreffer.


Les mer om "Sammen redder vi liv i idretten" her
0 Kommentar

Støtter boikott av Qatar-VM

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021


Styret i Tiller Idrettslag Fotball har vedtatt å støtte en norsk boikott av fotball-VM for herrer i Qatar 2022 på det ekstraordinære fotballtinget søndag 20. juni. 

Vi mener, i likhet med Norges Fotballforbund, at Qatar aldri skulle vært tildelt mesterskapet. Siden elleve år med dialog ikke har ført fram, mener Tiller Fotball at det er riktig å markere sterkere motstand mot stadige brudd på menneskerettighetene.

Vi støtter derfor en norsk boikott av Qatar-VM. Dette er i våre øyne et viktig verdivalg, og kan også sees på som en protest mot FIFA og deres beslutningsprosesser.

Vi forventer også at Norges Fotballforbund ikke lar breddefotballen ta regningen som en eventuell boikott vil medføre.


0 Kommentar

Knepent tap til slutt

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021

(J19 Rosenborg 2 - 1 Tiller) KOTENG ARENA: J19 tapte så vidt for første gang på fire kamper mot Trøndelags beste klubb mandag kveld.

Thale Hinsverk og resten av J19 leverte en solid andre omgang på Lade.


Sammendrag

* Havnet under etter få minutter
* Svak første omgang
* Dominerende etter pause
* Flott redusering av Hovdahl
* Hadde fortjent ett poeng


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig åpning på oppgjøret på Lade. Idet kveldssola lå lavt på himmelen og et godt kjent vindkast skjøt fart over hele sletta, tok hjemmelaget ledelsen fra kloss hold.

Tiller sov litt i timen, for det tok litt tid før de klarte å ta tak i kampen. Hvittrøyene var det førende laget den første halvtimen før de blå tok over. Dog klarte ikke gjestene fra sørsida å skape det helt store før pause.

Også den andre omgangen startet like dårlig som den første. Et hardt frispark fra langt hold gikk rett i mål, og da ble en tøff oppgave litt vanskeligere.


Solid andre omgang

Men Tiller er ikke kjent for å gi opp. Blåtrøyene rullet opp gode angrepsmuligheter og var etter hvert det dominante laget på banen.

Hedda Stuedahl-Karlsen holdt på redusere fra skrått hold, men returen fra keeper ble også fanget opp av vertenes bakerste spiller.

I det 76. spilleminutt ble det endelig jubel for Tiller. Et perfekt innlegg fra Synne Bye-Andersen ble lekkert satt i mål på halv volley av Hege Snåsøy Hovdahl, og da var Tiller for alvor med igjen.

Spesielt hadde Bye-Andersen fått en ekstra gnist, og hun var farlig hver gang hun hadde ballen. Kort tid etter scoringen var Thale Hinsverk nære ved å utligne fra ti meter.

Stuedahl-Karlsen skjøt deretter like over fra rett utenfor 16-meteren, og selv om det ble cornerbonanza på overtid, klarte ikke Tiller å omsette de store sjansene i en fortjent utligning.


Dermed endte det med et svært knepent 2-1-tap mot fjorårets sølvvinner i J19-KM.

Neste kamp er mot Ranheim søndag 20. juni kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Rosenborg BK 2 - 1 Tiller IL
1-0 6'
2-0 52'
2-1 Hege Snåsøy Hovdahl 76'

2. runde BDO-serien J19 11er sone 10 avd. 1
Mandag 14. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere Koteng Arena (Lade): 0


Laget

Kaisa Øien Aune, Synne Bye-Andersen, Vilde Lund, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Maria Alvestad Høvik, Marie Methi, Thale Hinsverk, Hedda Stuedahl-Karlsen, Vilde Winge Kristiansen, Louisa Stuedahl.

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Suzanne Maduga, Hege Snåsøy Hovdahl, Pia Elise Skråmo Lien, Bjørk Myhre.


0 Kommentar

Tre fortjente poeng

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021

(J17 Charlottenlund 1 - 3 Tiller) EBERG KUNSTGRESS: J17 tok tidlig ledelsen og så seg aldri tilbake mandag kveld.

Isabel Teigen (nr to f.h.) scoret to mål mot Charlottenlund.


Sammendrag

* Olufsen stanget Tiller i ledelsen
* To langskudd fra Teigen
* Flere store målsjanser
* God kontroll bakover


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet med skarp ammunisjon denne mandagskvelden. Allerede før minuttet var spilt fikk både Rikke Olufsen og Thea Arnegård Kulvik hver sin store målsjanse, men ingen traff nettmaskene.

Tiller angrep med det de hadde, og selv om de fikk et annulert mål på merkelig vis etter sju minutter, la det ingen demper på resten av omgangen.

Tvert imot.

I det 11. spilleminutt ble det endelig jubel for blåtrøyene. Et perfekt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble regelrett stanget i mål av Rikke Olufsen på lekkert vis til 1-0.

Ledelsen ble doblet ti minutter senere. Isabel Teigen sparte ikke på kruttet da hun ladet kanonen fra 20 meter og hamret inn 2-0 via keeper.

Både Olufsen og Kulvik hadde en ny stor sjanse hver inn mot pause, men det ble ingen ytterligere nettsus.


Kveldens store angrep

Tiller fortsatte kjøret mot Charlottenlunds mål også etter sidebytte. Kulvik og Frida Ørndal Svendsen kombinerte fint ved to anledninger. Først var Svendsen nære ved å styre inn Kulviks smarte innlegg fra kloss hold, og deretter spilte Svendsen Kulvik fri alene mot keeper, men målvakta reddet forsøket.

Charlottenlund fikk til en bra kontring og sin første målsjanse etter 55 minutter, men i duell mot Tiller-keeper Marita Flataunet smalt ballen i stolpen og ut.

To minutter senere ble kampen mer eller mindre punktert - på kveldens desiderte beste angrep. En årvåken kaptein Emma Jensen så at Ella Solbakken stormet fremover på høyresiden. Hun fintet bort backen og slo en lissepasning i feltet til Kulvik, som dempet ballen elegant ned til Teigen. Det sa pang og 3-0 fra 18 meter på glimrende vis.

Selv om hjemmelaget reduserte 13 minutter før slutt, kunne Tiller ha økt ledelsen ytterligere. Den største sjansen kom fra alltid så offensive Teigen, men volleyskuddet fra tolv meter snek seg like over tverrliggeren.


Tiller kunne dermed strekke armene i været over en sterk og fortjent 3-1-seier.

Neste kamp er også seriens foreløpige siste. Den spilles mot Strindheim søndag 20. juni kl.18.30 på TOBB Arena Sør.

Fremdeles har laget en utsatt kamp mot Malvik til gode. Kampen må spilles innen 1. juli for å bli godkjent. Vi håper på lavt smittetrykk og lettelser av tiltak de kommende ukene.


Kampfakta

Charlottenlund SK 1 - 3 Tiller IL
0-1 Rikke Sofie Olufsen 11'
0-2 Isabel Teigen 21'
0-3 Isabel Teigen 57'
1-3 67'

2. runde BDO-serien J17 11er sone 10 avd. 2
Mandag 14. juni 2021 kl.18.30
Tilskuere Eberg kunstgress: 0


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Marita Flataunet, Ine Smemo, Michelle Alstad.


0 Kommentar

Storseier over Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2021

(G19 Rosenborg 0 - 4 Tiller) SALMAR-BANEN: G19 slo Trøndelags beste klubb på imponerende vis lørdag ettermiddag.

Joakim (t.v.), Jonathan, Edvard, Cang og resten av Tiller-gutta kunne juble over en knallsterk seier på Lerkendal.


Sammendrag

* Harsvik Alstad åpnet målkontoen
* Hattrick av Smerkerud Frønes
* Firkløver bakerst med full kontroll
* Strålende gjennomført kamp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen umiddelbart fra avspark, og de sto skyhøyt og stresset et ubesluttsomt Rosenborg-lag.

Gjestene hadde flere gode muligheter i åpningsminuttene, men verken Edvard Stølan, Petter Selvaag Solbakken eller Jonas Krokstad Aune traff innenfor stengene.

Det var først etter 18 minutter at det ble nettsus. Et godt slått hjørnespark endte i flere dueller i feltet. Ballen havnet til slutt hos Joakim Harsvik Alstad på ti meter, som ladet venstreslegga og hamret ballen via lengste stolpe og i mål til 1-0.

I det 32. minutt ble ledelsen doblet - på nok en corner. Det så ut til å være slått altfor langt ut, men Alstad stanget ballen videre i feltet. Der raget Jonathan Smerkerud Frønes høyest og stusset elegant inn 2-0 fra kloss hold.

Ledelsen kunne ha blitt økt ytterligere før pause. Thomas Mikalsen skjøt like utenfor fra tolv meter, og Frønes' harde skudd alene med keeper ble reddet av vertenes målvakt.


Størseth og Nugyen serverte - Frønes spiste

I starten av andre omgang var det Rosenborgs tur til å stå høyt og stresse Tiller. De startet med et godt plassert skudd fra 20 meter som Tiller-keeper Tor Solvoll reddet fint.

Men så var det de blå sin tur igjen. Åtte minutter etter sidebytte vartet Steffen With Størseth opp med en lekker pasning til Frønes. Den målfarlige angrepsspilleren kom skrått mot keeper og så ut til å vente lenge, men så banket han ballen i nærmeste hjørne til 3-0.

Tempoet dabbet litt av, godt hjulpet av Tiller som hadde særdeles god tid med ballen og derav god kontroll på oppgjøret.

Hjemmelaget spilte siste halvdel av andre omgang med Tiller-guttene Steffen Vilvang Halseth og Marius Sivertsen Broholm i håp om redusering, men det var lite begge to kunne gjøre med Jonathan Smerkerud Frønes.

Tolv minutter før full tid ble kampen nemlig punktert. Innbytter og G19-debutant Alex Thien-Lac Nguyen serverte Frønes med en strålende pasning. I omtrent samme posisjon som 3-0 økte spydspissen ledelsen til 4-0 med nok et hardt skudd.

Helt på tampen kunne utrolig nok midtstopper Krokstad Aune score gjestenes femte mål for dagen, men alene med keeper ble forsøket reddet.


Tiller vant dermed 4-0 på imponerende vis i sin siste kamp for vårsesongen.

En fantastisk måte å avslutte våren på, gutter!


Kampfakta

Rosenborg BK 0 - 4 Tiller IL
0-1 Joakim Harsvik Alstad 18'
0-2 Jonathan Smerkerud Frønes 32'
0-3 Jonathan Smerkerud Frønes 53'
0-4 Jonathan Smerkerud Frønes 78'

4. runde BDO-serien G19 11er sone 10 avd. 1
Lørdag 12. juni 2021 kl.13.00
Gule kort Tiller: Magnus Hafsmo (30'), Edvard Stølan (62')
Tilskuere SalMar-banen (Lerkendal): 0


Laget

Tor Solvoll (k), Jonas Krokstad Aune, Trym Hansen Jetne, Joakim Harsvik Alstad, Thomas Mikalsen, Steffen With Størseth, Edvard Stølan, Cang Trung Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Jonathan Smerkerud Frønes, Magnus Hafsmo.

Innbyttere: Jonas Bardo Fossen Thanem, Alex Thien-Lac Nguyen, Jonas Jacobus Klepstad.


0 Kommentar

Hårfint tap i tøff duell

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2021

(G19 Tiller 1 - 2 Strindheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 kom kraftig tilbake, men klarte aldri å utligne gjestenes tomålsledelse onsdag kveld.

Magnus Hafsmo reduserte fortjent, men de blå klarte ikke å få med seg poeng.


Sammendrag

* Bedre andreomgang enn første
* 0-2 halvveis
* Hafsmo ga Tiller håp
* Misset store sjanser mot slutten


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen hakket hvassere enn Strindheim Toppfotball denne onsdagskvelden. Både Jonathan Smerkerud Frønes og Edvard Stølan hadde en god mulighet hver, men det ble ingen nettkjenning.

Så dabbet det litt av for de blå. De inviterte Strindheim inn i kampen, og Leangen-laget tok etter hvert mer over.

Etter et bra trykk mot Tillers mål, scoret gjestene etter 37 minutter. På en kontring etter en stor Tiller-sjanse satte de ballen kontant i mål fra nært hold.

Rett før pause ble ledelsen doblet. Ballen gikk frem og tilbake i feltet før en gulkledd spiller satte inn 2-0 i nærmeste hjørne fra tolv meter.


Offensiv andre omgang

Men Tiller våknet til gangs etter sidebytte. Det var tydelig at det var noen inspirerende ord fra sidelinja.

Andre omgang er ikke mer enn seks minutter gammel før Magnus Hafsmo reduserer til 1-2 fra kloss hold etter at Tiller opprettholdt presset og etter et bra stykke forarbeid av Fredrik Myrvold og Frønes.

Selv om ballen gikk frem og tilbake, var det hjemmelaget som skapte de største sjansene. Spesielt var Myrvold og Steffen Størseth to uromomenter for gjestene. Begge to hadde flere gode muligheter inne i 16-meteren, men det var alltid et Strindheim-bein i veien.

Helt på tampen kunne også bortelaget øke ledelsen, men de traff stolpen etter rot i bakre rekker.


Tiller klarte aldri å svare til tross for en solid omgang, og dermed måtte de nøye seg med et knepent 2-1-tap denne kvelden.

Neste kamp for G19-1 er borte mot Rosenborg lørdag 12. juni kl.13.00.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 2 Strindheim TF
0-1 37'
0-2 43'
1-2 Magnus Hafsmo 51'

3. runde BDO-serien G19 11er sone 10 avd. 1
Onsdag 9. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Lars Smemo, Thomas Mikalsen, Kasper Svardal Lund, Joakim Harsvik Alstad, Trym Hansen Jetne, Magnus Hafsmo, Edvard Stølan (k), Jonas Jacobus Klepstad, Jonas Bardo Fossen Thanem, Jonathan Smerkerud Frønes, Petter Selvaag Solbakken.

Innbyttere: Tor Solvoll, Fredrik Myrvold, Steffen With Størseth, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Jørgen Øyan Digre.


0 Kommentar

Målshow og tre poeng

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2021

(J14 Tiller 5 - 2 Klæbu) TOBB ARENA SØR: J14 leverte varene til gangs og vant fullt fortjent over Klæbu tirsdag kveld.

Det var store smil og mye å juble over denne tirsdagskvelden.


Sammendrag

* Fjærli åpnet målprotokollen
* Garli Løvås holdt unna bakerst
* Dobbel fra Alstad
* Fortjent hjemmeseier


Kamprapport

Tiller åpnet lokaloppgjøret friskt og startet med en god mulighet ved Ida Sofie Bye-Andersen, men skuddet fra rett utenfor 16-meteren snek seg utenfor.

Klæbu hadde også noen farligheter innledningsvis, men det som kom imot tok keeper Maya Garli Løvås seg av på solid vis.

Etter et offensivt press på gjestene, lyktes de blåkledde endelig etter 17 minutter. Michelle Alstad vendte spillet på motsatt side der Alva Fjærli befant seg. Angrepsspilleren ladet slegga og la ballen i en perfekt bue over keeper og i mål til 1-0.

Selv om Klæbu var nære ved å utligne fra kloss hold noen minutter senere, var det Tiller som økte ledelsen. I det 28. spilleminutt doblet Michelle Alstad ledelsen på lekkert vis. Fra omtrent 22 meter ladet hun høyreslegga og hamret ballen i nærmeste vinkel.


Målfarlig og solid

Tiller så seg aldri tilbake, og rett etter sidebytte var det en blå fønvind som suste forbi grønnkledde passasjerer. Alstad fintet seg forbi Klæbu-forsvaret på sin venstreside og serverte en lissepasning til Enja Rustad Nilssen på bakre stolpe, som hadde kveldens enkleste oppgave med å sette frem skotuppen og fikse 3-0.

Hjemmelaget hadde god kontroll på oppgjøret, og selv om spillere byttet posisjoner underveis, var det et alltid så offensivt Tiller-lag som fortsatte å storme fremover.

I det 49. minutt ble kampen mer eller mindre punktert. Denne gangen ble det ingen målgivende på Alstad, så hun valgte heller å gjøre jobben selv. Fra noe skrått hold la hun ballen i en elegant bue i lengste hjørne til 4-0.

Selv om både Garli Løvås og midtstopper Bergros Gudmundsdottir stoppet det meste bak i banen, klarte de ikke å forhindre at Klæbu reduserte til 4-1 og 5-2 fra kloss hold.

Ida Sofie Bye-Andersen fikk æren av å score Tillers siste scoring helt på tampen, og den æren kan hun ta helt selv. Et stykke soloraid bare Ringnes ville ha vært sjalu av. Hun dro med seg ballen forbi minst fem grønntrøyer før hun satte Tillers femte mål perfekt i motsatt hjørne.


En fin tirsdagskveld endte tilnærmet perfekt for J14 som vant 5-2.

Neste oppgjør er borte mot Strindheim lørdag 12. juni kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 2 Klæbu IL
1-0 Alva Fjærli 17'
2-0 Michelle Kveberg Alstad 28'
3-0 Enja Rustad Nilssen 38'
4-0 Michelle Kveberg Alstad 49'
4-1 63'
5-1 Ida Sofie Bye-Andersen 69'
5-2 70'

3. runde BDO-serien J14 11er sone 10 avdeling 1
Tirsdag 8. juni 2021 kl.18.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Maya Garli Løvås, Bergros Asta Gudmundsdottir (k), Sarah Johannessen, Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Luna Serine Skjetneli, Matilde Folland-Johansen, Ida Sofie Bye-Andersen, Signe Aa, Luna Rebecka Kyvik-Nærland, Michelle Alstad, Alva Fjærli.

Innbyttere: Caroline Nha Thy Tran, Kine Ofstad, Enja Rustad Nilssen.


0 Kommentar

Viste styrke i tøff seier

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2021

(J17 Tiller 3 - 2 Astor) TOBB ARENA SØR: J17 havnet tidlig under, men reiste seg og vant fortjent etter en tøff duell søndag kveld.

Astor ga en tøff kamp, men Tiller viste hva som bor i dem.


Sammendrag

* Lå under etter to minutter
* Jensen med kanonscoring rett før pause
* Sterk andreomgang
* Nyberg Hansen sikker fra straffemerket
* En spesiell 3-1-scoring


Kamprapport

Aller først vil vi nevne den berømte elefanten i rommet. Røytegresset som tidligere hadde vært et problem på TOBB Arena Sør, var forsvunnet i dag. Årsaken? Det må være regnet. Det flotte regnet i et herlig sommervær. Lettelse.

Så tilbake til kampen.

De blåkledde fra Tillerbyen visste fra tidligere i vår at Astor er et meget solid fotballag. Allerede før to minutter var spilt scoret gjestene fra Havstad kampens første scoring fra 20 meter rett i krysset. Ironisk nok kunne tingene ha vært omvendt ett minutt tidligere, men Thea Arnegård Kulviks forsøk alene mot keeper snek seg like utenfor stolpen.

Tiller var ikke gode med ballen i deler av førsteomgang. Astor sto høyt og presset Tiller til å gjøre feil. Etter 29 minutter kunne de ha doblet ledelsen, men en solid redning av Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen hindret et nytt baklengsmål.

Vertene kom bedre med utover i omgangen, og den første store sjansen kom få minutter senere. Isabel Teigen raget høyest på Ella Solbakkens perfekte innlegg, men ballen havnet like utenfor målet.

Rett etterpå skjøt Emma Jensen over mål etter et skudd i returrommet på et hjørnespark, og det var tydeligvis et varsku.

Tre minutter før pause skjedde det igjen. Nok en god corner fra Ingeborg Nyberg Hansen holdt på å bli kranglet i mål, men Astor fikk klarert delvis. På 14 meter sto kaptein Jensen og klinte til på halv volley, og ballen føyk i lengste hjørne på lekkert vis til 1-1.


Svendsen scoret i "comebacket"

Tiller tok tidlig tak i kampen etter sidebytte. Det var tydelig at her skulle blåtrøyene enda mer fremover.

Andreomgangen er bare sju minutter gammel da Tiller får straffespark etter en hands i feltet. Nyberg Hansen var sikker i sin sak og sendte Tiller i føringen - 2-1.

Og nå var det stort sett bare Tiller. Arnegård Kulvik var nære ved å styre inn 3-1 fra kloss hold, Teigen ladet venstreslegga som keeper reddet så vidt og Frida Ørndal Svendsens forsøk fra åtte meter ble reddet på streken.

Men Frida ga seg ikke. Etter å ha vært skadet store deler av året, fikk hun sin deilige revansje for sitt knallharde arbeid i mange måneder. Et innlegg fra Nyberg Hansen ble stusset videre av Teigen, og på bakre stolpe sto en umarkert Ørndal Svendsen som banket inn 3-1 på deilig vis.

Tiller kunne ha scoret flere mot slutten. Arnegård Kulviks herlige lobb over keeper traff tverrliggeren, og Michelle Alstads styring fra nært hold ble hindret nettsus av en Astor-fot.

Gjestene reduserte til 2-3 på et godt frispark på overtid, men Tiller kunne juble over seier og tre flotte poeng.


Neste kamp for J17 er borte mot Charlottenlund tirsdag 15. juni.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 2 Astor FK
0-1 2'
1-1 Emma Jensen 37'
2-1 Ingeborg Nyberg Hansen (str.) 47'
3-1 Frida Ørndal Svendsen 62'
3-2 80'

1. runde BDO-serien J17 11er sone 10 avdeling 2
Søndag 6. juni 2021 kl.19.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Marita Flataunet-Jensen, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Rikke Sofie Olufsen, Isabel Teigen, Frida Ørndal Svendsen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Ayla Elise Buzzi Latifi, Ine Smemo, Linn Sophie Stenkløv, Michelle Alstad.


0 Kommentar

Avgjorde mot slutten

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2021

(G19 Tiller 2 - 0 Ranheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 så ut til aldri å finne veien til nettmaskene, men tolv minutter før slutt eksploderte det i jubelrus.

Det tok 78 minutter, men gjett om det var fortjent scoring av Stølan.


Sammendrag

* Tiller-dominans i første omgang
* Stolpe og tverrligger hindret nettsus
* Nytt stolpetreff før første scoring
* Kunne ha blitt større margin


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fortsatte å nyte fotballen i sola på TOBB Arena Sør. Nok en gang ble kampen spilt foran tomme tribuner - bortsett fra Tiller Media - men det så ikke ut til å prege gutta i starten.

Fredrik Myrvolds forsøk fra skrått hold etter to minutter ble så vidt reddet av keeper, og et nytt skudd noen minutter senere ble også avverget av Ranheim TFs sisteskanse.

Angrepsmakker Jonathan Smerkerud Frønes ble skutt i rompa av keeper da han var et forstyrrelsesmoment, men ballen havnet rett i stolpen før keeper fikk kontroll.

I det 37. minutt spilte Fredrik Sjøvold en nydelig stikker gjennom til Steffen Størseth, og midtbanespillerens lobb over en utrusende keeper var veldig nære perfekt - men kun tverrliggeren hindret en svært fortjent scoring.

Rett etterpå headet høyreback Thomas Mikalsen like utenfor lengste stolpe fra kloss hold på Frønes' gode innlegg.


Trengte en drikkepause

Tiller gikk litt skuffet av banen til pause over å ikke ha fått hull på byllen, og det så ikke lovende ut i starten av andre omgang.

Gjestene fra fjæra sin største målsjanse kom fem minutter etter sidebytte. Tiller klarte ikke å få avverget mange Ranheim-spillere, og et skuddforsøk så ut til å karre seg over målstreken, men der dukket ingen ringere enn engelen Thomas opp og beinet ballen unna.

Etter en drikkepause halvveis i omgangen, våknet Tiller mer. Det så ut til at det edle vannet endret kampbildet igjen.

Blåtrøyene var mer på hugget, og nok en gang skulle stolpen stå i veien. Mikalsen holdt på å styre inn 1-0 fra kloss hold etter et hjørnespark, men det så ikke ut til at dette var dagen for Tiller.


Stølan iskald - Myrvold treffsikker

Men det var det, altså.

I det 78. spilleminutt ble det jubelrus på banen. Tiller brøyt et utspill og spilte lekkert fri Edvard Stølan på vei mot mål. Stølan måtte komme seg forbi siste forsvarer, noe han gjorde, før han trillet enkelt ballen forbi en utrusende keeper og i mål til 1-0.

Åtte minutter senere ble kampen på langt nær punktert. Et frispark rett ved hjørnet av 16-meteren ble hamret i mål av Myrvold på lekkert vis - dermed 2-0.

Helt på tampen kunne det strengt tatt ha blitt flere scoringer. Jonas Thanem skjøt i nettveggen og Frønes headet like utenfor.


Men Tiller-gutta viste styrke med en særdeles fortjent og meget solid 2-0-seier denne lørdagskvelden.

Neste kamp er mot en annen toppfotballklubb, Strindheim, onsdag 9. juni kl.20.00 på TOBB Arena Sør. Vi krysser fingrene for at det er lov med tilskuere igjen til da.


Kampfakta

Tiller IL 2 - 0 Ranheim TF
1-0 Edvard Stølan 78'
2-0 Fredrik Myrvold 86'

2. runde BDO-serien BDO-serien G19 11er sone 10 avdeling 1
Lørdag 5. juni 2021 kl.18.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Tor Solvoll (k), Thomas Mikalsen, Kasper Svardal Lund, Joakim Harsvik Alstad, Jørgen Øyan Digre, Petter Selvaag Solbakken, Steffen With Størseth, Edvard Stølan, Fredrik Sjøvold, Fredrik Alexander Myrvold, Jonathan Smerkerud Frønes.

Innbyttere: Jonas Bardo Fossen Thanem, Jonas Jacobus Klepstad, Trym Hansen Jetne, Magnus Hafsmo.


0 Kommentar

Snudde og vant rett før slutt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2021

(J15 Tiller 3 - 1 Sverresborg) TOBB ARENA SØR: J15 havnet ufortjent under, tok ledelsen rett før slutt og holdt på miste den fredag kveld.

Marie Danielsen (t.v.) jubler sammen med Karoline Sandnes etter førstnevntes utligning.


Sammendrag

* Havnet under like før pause
* To stolpeskudd i første omgang
* Massivt press etter sidebytte
* Utligning elleve minutter før slutt


Kamprapport

Oppgjøret i 25 varmegrader og Syden-bris hadde dessverre ingen tilskuere innenfor portene på TOBB Arena Sør. Dog fikk de mange tilskuerne utenfor gjerdet se at kampen startet med en stor Sverresborg-sjanse etter seks minutter, men Tiller-keeper Tiril Lund var med på notene og reddet glimrende med en fotparade.

Deretter var det stort sett bare Tiller det handlet om. Sanna Sveine Follestads forsøk alene med keeper ble reddet, Kornelia Berggård Hovs harde skudd ble avverget og Marie Danielsens styring fra kloss hold hadde en klar retning mot mål, men gikk i motspiller.

Og Tiller kjørte på, godt anført av kaptein Julie Pedersen Rektorli. Hun spilte gjennom Follestad med en lekker pasning etter 25 minutter, men skuddet alene med keeper gikk rett i stolpen.

Lyden av aluminium fikk også Danielsen høre. Hennes første forsøk fra skrått hold gikk rett på keeper, og returen smalt i nærmeste stolpe.

Om man ikke trodde det kunne bli verre, så brøt Sverresborg vertene rundt egen 16-meter rett før pause. Et skudd fra tolv meter havnet i lengste hjørne til 0-1.


Rett på keeper

Men Tiller ga aldri opp håpet om tre nye poeng.

De startet andre omgang offensivt til verks, og fem minutter etter sidebytte kom den første store sjansen etter drikkepausen. Ida Nygård, som hadde blitt flyttet fremover i banen, startet på egen halvdel og gjorde alt selv da hun kom skrått mot keeper, men dessverre gikk skuddet rett på keeper.

Like etterpå fikk Follestad et godt skuddforsøk, men ballen havnet også denne gang rett i klypene på Sverresborgs sisteskanse.

Nygård fikk to muligheter etter godt angrepsspill, men til slutt fikk keeperen kontroll på ballen. Nok en stor sjanse skjedde i det 63. spilleminutt. Rektorli bydde på et dribleraid av de sjeldne, rundet keeper og skulle egentlig bare trille inn 1-1, men en ny Sverresborg-forsvarer kom i veien og avverget i siste sekund.


Fra 0-1 til 2-1 og nesten 2-2

Skulle denne kampen være "en sånn kamp"?

NEI.

For Tiller utlignet etter 69 minutter - endelig. Et perfekt angrep på høyresiden endte med at svært livlige Nygård stormet mot keeper og spilte uselvisk til Marie Danielsen som styrte enkelt inn 1-1 fra sju meter.

Og nå fikk Tiller blod på tann.

Fire minutter før full tid ble kampen snudd på hodet. Nok en gang var Nygård arkitekten da hun fant Bonnie Steinsvoll Bornhammar i feltet. Angrepet var på langt nær ferdigscoret, men 07-spilleren fikk kontroll på ballen og banket ballen i lengste hjørne med venstrefoten.

Sverresborg var slettes ikke ufarlige på slutten. Tiller ble stresset av at de misset fra fem meter og traff tverrliggeren på overtid, men så var det blåtrøyene som skulle ta de tre poengene.

Nygård hadde levert to målgivende pasninger noen minutter tidligere, så nå var det hennes tur til å avslutte i nettmaskene. Alene med målvakten var Nygård aldri i tvil - 3-1 og tre poeng til de blå.


Etter sju overtidsminutter (!) kunne Tiller juble over en strålende gjennomført seier.

Neste kamp for J15-1 er hjemme mot Freidig fredag 11. juni kl.18.30.


Kampfakta

Tiller IL 3 - 1 Sverresborg IF
0-1 37'
1-1 Marie Danielsen 69'
2-1 Bonnie Steinsvoll Bornhammar 76'
3-1 Ida Nygård 80+4'

2. runde BDO-serien J15 11er sone 10 avdeling 3
Fredag 4. juni 2021 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 0


Laget

Tiril Lund, Ida Nygård, Karoline Sandnes, Sarah Johannessen, Hedda Shetelig Løvvik, Linn Åse Sylte, Matilde Folland-Johansen, Janne-Kristine Sivertsen, Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Julie Pedersen Rektorli, Thea Olene Rygg, Sanna Sveine Follestad, Marie Danielsen, Kornelia Berggård Hov.


0 Kommentar

Valleraunet klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jun 2021

A-lag herrer signerer ny spiller før sesongstart som gir ekstra motivasjon til en sulten spillergruppe.

Jørgen har foreløpig fått utdelt en Nike-genser, men den blir byttet ut med en Hummel-overdel ganske snart.


De blåkledde fra Tillerbyen har signert en ny spiller før i det hele tatt de vet både om og når de får spille en kamp igjen. Jørgen Kjøsnes Valleraunet er klar for den blå bydelen og forhåpentligvis en høyinteressant høstsesong i Norsk Tipping-ligaen.

21-åringen er en offensiv indreløper med erfaring fra PostNord-ligaen (2. divisjon). Han betraktes av hovedtrener Simon Hustad Evjen som en dedikert, treningsvillig og hardtarbeidende type. Med bra fart og styrke, har han stor kapasitet og er solid i en-mot-en-situasjoner.

99-modellen er opprinnelig fra Hommelvik og har en bra CV allerede i sin unge alder. Han ble Ranheim Toppfotball-spiller i 2016, og han står med én A-lagskamp for laget fra fjæra. Den kom i 2018 i cupen.

Etter Ranheim-eventyret gikk turen videre til Stjørdals-Blink og flere kamper i 2. divisjon. I fjor spilte han for Nardo, og hans foreløpige siste kamp på nivå tre var 1-1-kampen mot Fløy den 3. oktober.


Nå står en svært spennende halvsesong i Norsk Tipping-ligaen for tur.


Velkommen til Tiller Idrettslag Fotball, Jørgen!


0 Kommentar

Jubelscener i sommervarmen

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2021

OPPSUMMERING: Fire kamper tirsdag kveld ga fire sterke seiere.

G14 trakk det lengste strået i en spennende kamp på Lade.


De blåkledde fra Tillerbyen jublet høyere enn høyt og lengre enn langt da en svært rotete mandag heldigvis endte godt med at kamper for barn og unge kunne fortsette.

Det tok de med seg til tirsdagskvelden, der fire oppgjør sørget for fire jubeløyeblikk. Selv uten publikum på tribunen og under et strengt regelverk, var blåtrøyene veldig ivrig etter å konkurrere igjen.

G13 innledet tirsdagskvelden på TOBB Arena Sør i møtet med Ranheim 2, og selv etter tøffe dueller og angrepsspill begge veier, vant Tiller 5-2. Målscorere er i skrivende stund ukjent.

Se kampfakta her.


"Working 9 to 5"

Vi fortsetter ferden på vår hjemmebane. Rett etter G13s kampslutt var J15 i aksjon mot Utleira. Gjestene gikk opp i ledelsen 1-0 tidlig i kampen, men så var det slutt på leken for Tiller.

Spesielt anført av '07erne Michelle Alstad og Ida Sofie Bye-Andersen, så sørget de to for to mål hver og 4-1-ledelse før Sanna Sveine Follestad økte til 5-1 rett før pause.

Utleira reduserte fire ganger til, men de klarte aldri å hamle opp med den nå kjente Tiller-trioen. Flere mål fra Alstad, Bye-Andersen og Sveine Follestad sørget for at J15 vant hele 9-5, der de tre nevnte scoret like mange mål hver.

Se kampfakta her.


Sørgjerd-dobbel sikret tre poeng

Kveldens eneste bortekamp var på OBOS Kunstgressbane på Lade, der G14 gjestet hjemmelaget Trygg/Lade under glovarme forhold på den tidligere flystripa.

Lucas Sørgjerd sendte Tiller i føringen etter kvarteret spilt før Joshua Munguiko doblet ledelsen før pause.

Trygg/Lade reduserte til 1-2 etter 50 minutter, men sekunder etterpå svarte Tiller og Sørgjerd med sin flotte 3-1-scoring.

Vertene reduserte helt på tampen, men Tiller kunne til slutt juble over en sterk 3-2-seier.

Se kampfakta her.


Ni mål og seks målscorere

Tirsdagen både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør.

Den siste kampen var G16-2 mot Trygg/Lade 2, og en fantastisk jubelkveld lenge før soldnedgang var et faktum da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Tiller var som et velsmurt maskineri, der alle tannhjulene fungerte like perfekt i selskap med sine nærmeste.

Triumf Ademi og tre mål fra Amed Roni Tahtaci førte til en 4-0-ledelse til pause, og Tiller-presset fortsatte etter sidebytte.

Eirik Leirvik la på til 5-0 før to mål fra Benjamin Lillehaug Kvam og ett fra Fredrik Sørensen Mørk økte den allerede store ledelsen til 8-0.

Lars Michael Løkken fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 9-0.

Se kampfakta her.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline