Kategori

Solid periode ga seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2021

(J17 Kattem 2 - 3 Tiller) ÅSHEIM KUNSTGRESS: Tiller fikk sin revansje på Kattem med en god 3-2-seier fredag kveld.

Rikke Olufsen er en av J17s toppscorere så langt i 2021.


Kort sammendrag

* Ledet 3-0 til pause
* To fra Arnegård Kulvik og ett mål fra Olufsen
* Slapp Kattem inn i kampen
* Kontrollerte siste 20
* 19 spillere fikk spilletid


Kamprapport

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen startet i en offensiv tankegang i åpningsminuttene, og spesielt ved målfarlige Rikke Olufsen. Angrepsspilleren kom alene med Kattems keeper, men sistnevnte reddet. Returen satte Kristine Langseth like over mål.

Kort tid etterpå prøvde Olufsen nok en gang å treffe innenfor stengene, men igjen var hjemmelagets målvakt i veien på et skudd fra skrått hold.

Men så løsnet det til gangs. Etter et kvarter kom Thea Arnegård Kulvik alene med keeper etter en glimrende pasning fra Ingeborg Nyberg Hansen, og den giftige spissen var sikker i sin sak - 0-1.

Under 60 sekunder senere fikk Olufsen endelig sin fortjente nettkjenning. Langseth stormet i angrep på høyresiden, la igjen til Ella Selvaag Solbakken som slo perfekt inn på bakre stolpe. Der hadde Olufsen plassert, og hun banket ballen i mål fra kloss hold til 0-2.


Kulvik igjen - Alstad nære

Tiller var solide i første omgang, og det gjenspeilet også i scoringer. Kort tid før pause spilte Ine Smemo fri Arlinda Shala, som stormet i angrep og fant Arnegård Kulvik på vei mot mål. Kulvik tuppet ballen elegant i nettmaskene fra tolv meter og dermed sto det 0-3.

Men Tiller slet med et mer aggressivt Kattem-lag etter sidebytte. Vertskapet tok mer tak i kampen, og Tiller ble for passive. Det resulterte i to raske reduseringer alene med keeper, men så våknet hvittrøyene igjen.

Mot slutten var det gjestene som trykket på for en punktering, der Michelle Alstad var nærmest med sin styring fra kloss hold, men forsøket gikk rett på keeper.


Dermed endte kampen med en flott 3-2-seier.


Kampfakta

Kattem IL FK 2 - 3 Tiller IL
0-1 Thea Arnegård Kulvik 15'
0-2 Rikke Sofie Olufsen 16'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 36'
1-3 56'
2-3 58'

Treningskamp J17
Fredag 30. april 2020 kl.18.30
Tilskuere Åsheim kunstgress (Heimdal): ca 50


Laget (3-4-1-2)

Ayla Latifi - Emma Jensen (k), Ine Smemo, Tuva Haukås Næss - Ella Selvaag Solbakken, Ingeborg Nyberg Hansen, Isabel Teigen, Vilde Bjørgård Kristiansen - Kristine Langseth - Thea Arnegård Kulvik, Rikke Sofie Olufsen.

Innbyttere: Marita Flataunet-Jensen, Bergros Asta Gudmundsdottir, Michelle Alstad, Ida Sofie Bye-Andersen, Anna Hansen-Møllerud Hauen, Arlinda Shala, Linn Sophie Stenkløv, Ida Nygård.ElleWilmann suser i seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2021

(J13 Tiller 5 - 4 Flatås) TOBB ARENA SØR: Et nervedrama uten sidestykke sørget til slutt for en herlig seier.

Nora Wilmann har på dette bildet akkurat utlignet til 4-4. Les mer om scoringen litt lenger ned.


Kort sammendrag

* Totalt ni mål
* Tiller ledet 3-1 - og lå under 4-3
* Nora Wilmann med en 30-meter-suser
* Melawt Rezene matchvinner rett før slutt


Kamprapport

I knallsola på det mange mener er Norges beste fotballarena - i hvert fall blant den blå bydelens befolkning - skulle J13 være vertskap for et målhungrig Flatås-lag.

Men det var de blå som kunne juble først. Ingen ringere enn Mia Arnegård Kulvik fikset 1-0 etter bare fem minutter, og selv om det tok bare tre minutter før rødtrøyene utlignet, var Tiller tilbake i ledelsen.

Først satte Rakel Lånke inn 2-1 før Ronja Bjørvik la på til 3-1, og nå var Tiller gode. De spilte seg fint frem til store målsjanser og hadde en god flyt i spillet.

Men av og til snur det i sporten vi alle elsker.


Rezene lagde scene

Rett før pause svarte Flatås med to raske scoringer og utligning til 3-3, og ikke lenge etter sidebytte var kampen snudd totalt på hodet da gjestene fra vestsiden av E6 scoret sitt fjerde for dagen - og dermed tok ledelsen for første gang i kampen.

I soldnedgangen på en ellers småfrossen aprildag kunne Tiller lett ha tatt kveld og gått ned for telling. Men ikke denne gjengen.

Tiller-keeperne Leah Hassel Andersen og Anna Marie Rotnes plukket hanskene høyt og leverte fra øverste hylle før det var utespillernes tur til å skinne.

Fem minutter før slutt smalt det bokstavelig talt i nettmaskene i det ene målet på TOBB Arena Sør. Nora Wilmann stilte inn finsiktet, ladet kanonen og fyrte løs så kruttrøyken sivet ut. Fra omkring 30 meter ble ballen hamret over keeper og i mål til 4-4 og elleWil jubelscener.

Men de blå hadde mer på lager. Kruttønna var aldeles ikke tom.

To minutter før sluttsignalet gikk valgte målsniken Melawt Rezene å avgjøre kampen med sin lekre 5-4-scoring.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 4 Flatås IL
1-0 Mia Arnegård Kulvik 5'
1-1 8'
2-1 Rakel Margrethe Lånke 12'
3-1 Ronja Bjørvik 26'
3-2 28'
3-3 35'
3-4 45'
4-4 Nora Wilmann 65'
5-4 Melawt Efrem Rezene 68'

Treningskamp J13 9er
Torsdag 29. april 2020 kl.18.00
TOBB Arena Sør (Tiller)


Laget

Anna Marie Enlid Rotnes, Leah Hassel Andersen, Christine Finnland, Nora Wilmann, Melawt Efrem Rezene, Olivia Johansen Tellevik, Mia Arnegård Kulvik, Maiken Skaldehaug Holmberg, Vilja Nordskag, Ingrid Marie Måløy, Victoria Alise Ingolfsen, Sæther, Rakel Margrethe Lånke, Ronja Bjørvik, Rama Abdelhamid Abou-Salem, Diya Karim Mohammad Hassan, Carine Cat Thy Tran, Aciela Tiffana Tianna Brooks.Avtale med Hummel og InterSport

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotballs utstyrsleverandør de neste fem årene er klar.

Glade gutter i koronaposering. Fra venstre: Tor Ove Kvingedal (materialforvalter), Torkel Wahl-Olsen (styreleder), Morten Modalsli Torset (herrespiller), Andreas Husby (klubbkontakt InterSport), Marius Sagen (AssistCo).


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å meddele at klubben har inngått en avtale med AssistCo og InterSport Tiller Torget med virkning fra i dag og til 31. desember 2025.

Avtalen innebærer at AssistCo leverer klær fra klesmerket Hummel og sin egen merkevare på medisinsk utstyr og annen materiell som vester, kjegler og mer. InterSport Tiller Torget blir fremdeles butikken som distribuerer dette både fysisk bak disken og gjennom deres egen app.

Nå kan du som Tiller-medlem nemlig bestille på mobilen ferdigtrykte Tiller-klær for levering i postkassa eller på ditt nærmeste poststed i løpet av 2-5 virkedager.

Appen finner du i App Store og Google Play.

Medlemmer oppfordres til å vise medlemskoden i appen ved alle kjøp i butikk da de selv vil få følgende rabatter på sine kjøp:
- Klubbsortiment i app: 25 %
- Klubbsortiment i butikk: 20 %
- Øvrig sortiment: 15 %
- Skipakker og sykler: 5 %

Rabattene gjelder ikke på tilbuds-/salgsvarer, pakkeløsninger og markedstilpassede priser, trenings- og pulsklokker, våpen og gavekort.

Tiller Fotball får cashback på alle kjøp utført av medlemmene i butikken slik at medlem og klubb vil oppnå fordeler.


Egen representant i Trondheim

- Dette blir et stort løft for oss, sier materialforvalter Tor Ove Kvingedal etter utført signering.

Kvingedal har vært frontperson for arbeidsgruppen som har jobbet med å finne en god avtale for alle medlemmer i Tiller Fotball, og nå er det både glede og lettelse etter at den forrige avtalen måtte skrotes på nyåret.

- Nå skal vi investere i et firesifret antall nye spillerdrakter til store og små samt treningstøy til våre fantastiske trenere. Det er ei stor bestilling, men dette kan gå fortere enn man tror.

- Vi gleder oss stort til samarbeidet med AssistCo som har en egen salgsrepresentant i Trondheim, og vi er glad for å fortsette avtalen med vår lokale sportsbutikk InterSport som holder til på Tiller Torget, sier Kvingedal.


Bygger gode relasjoner

Representanten i Trondheim var på TOBB Arena Sør under forrige lørdags flotte straffesparkkonkurranse. På vegne av AssistCo er han veldig fornøyd med en avtale med en av byens største fotballklubber.

- Vi er både glad og stolt over å ha sikret partnerskap med Tiller Idrettslag Fotball for de neste fem årene. Det har vært en ryddig prosess, og vi føler oss sikre på at vi sammen med InterSport Tiller Torget skal bidra til å serve klubben på best mulig måte i årene som kommer, sier Marius Sagen.

- Vi ser fram til å se våre ikoniske vinkler pryde den kjente helblå drakta, men mest av alt ønsker vi å bygge et godt partnerskap og gode relasjoner til klubben og deres mange lojale medlemmer.

- Vi gleder oss rett og slett til å bli best sammen.


Varer markert med gul bakgrunn er ikke tilgjengelig i appen.
Søker trenere til fritidsordning

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter dyktige trenere til fotballfritidsordning.


Tiller Fotball er Tiller Idrettslags største særgruppe. Vi er inspirert av visjonen "Artig fotball for alle". I hele vår organisasjon skal vi jobbe sammen for å bli bedre. Dette klare vi ved hjelp av våre fire verdier, som vi alle styrer etter og lever opp til: Bevisst, Engasjert, Stolt & Trygg.

Dette lykkes vi best med å være #BestSammen.

Til høsten planlegger vi å utvide vårt aktivitetstilbud med å starte opp fotballfritidsordning (FFO). Her skal vi legge vekt på fotballaktivitet og gi et tilbud til jenter og gutter som ønsker å trene mer for å utvikle sine grunnleggende fotballferdigheter.


Vi søker etter trenere til FFO med oppstart til høsten

Arbeidsoppgaver 
Trenere på FFO jobber direkte med barn og tilrettelegger og gjennomfører treningsøkter/FFO-økter i tråd med Tiller Fotballs sportslige utviklingsplan.

Kvalifikasjoner
Vi setter fokus på fotballfaglig- og god formidlingsevne og behandling av barn. Bør ha spilt barne-ungdomsfotball/seniorfotball. Søkere bør ha Grasrottrenerkurset eller er i gang med kurset. Annen idrettsutdanning vil være et pluss. Søkere bør være genuint interessert i fotballutvikling av barn på deres premisser.

Personlige egenskaper
Søkeren bør være en ansvarsfull, engasjert og positiv person som er en god rollemodell og kan sette tydelige grenser, men samtidig ha god omsorgsevne. Humør og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er en stor fordel. Søkere bør ha gode norskkunnskaper.

Tilsetting betinger godkjent politiattest.


Vi tilbyr: 
- Mulighet til å bruke personlige egenskaper og kompetanser
- Flotte barn og hyggelige kollegaer
- Arbeidstid mellom ca. kl.12.30/13.30 og kl.16.30/17.00 to ganger i uken
- Lønn etter avtale


Bli en del av vårt stolte trenerstab i Tiller Idrettslag Fotball.

Send din søknad til fotball@tiller.idrett.no som merkes med «Søknad FFO-trener» innen mandag 31. mai.


Forza Tiller!Solid søndag

Postet av Marius L. Larsen den 19. Apr 2021

Mange lag var i aksjon gjennom søndagen. Her er vår oppsummering.

J15 spilte 3-3 mot Charlottenlund på Lade.


De blåkledde fra Tillerbyen kan mer enn å skyte fra straffemerket. Lørdagens konkurranse mellom spillere i "alle aldre" ble nok en gang en stor suksess, der G14 og herrer trakk det lengste strået om å bli kåret til klubbens beste straffelag.

Du kan lese mer om Tiller-mesterskapet i straffespark her.

Senere på lørdag ble det spilt to kamper. J14 slo først Charlottenlund 6-5 før J17 slo til med en sterk 7-3-seier over Strindheim.

Les rapporten fra J17-kampen her.


Målrike oppgjør hele veienG14 i duell mot Byåsen.


Søndag var en heidundrende kampdag, der det hele startet på TOBB Arena Sør. Der spilte nemlig J14 et nytt oppgjør mot Charlottenlund, og lørdagens målfest endte ironisk nok i ingen nettsus og 0-0 dagen etter.

Deretter tok de blå turen til Koteng Arena mot nok en duell mot Charlottenlund, denne gang i J15-klassen. Tiller ledet hele veien etter scoringer fra Marie Danielsen, Kornelia Hov og Sanna Follestad, men kampen endte til slutt 3-3.

En solfylt dag var uansett langt fra over. På Dalgård møtte G14 Byåsen gjennom to kamper rett etter hverandre. Første kamp endte med en sterk 4-1-seier etter at samtlige scoringer (!) var notert av Joshua Munguiko.

Det andre oppgjøret endte omvendt resultat i favør Byåsen.

Videre var det duket for to nye kamper på TOBB Arena Sør på søndagskvelden. Først ut var J13 mot Utleira, der våre yngste konkurransespillere ga alt og vant hele 9-2 foran omtrent 100 fotballglade tilskuere.

Helt til slutt møttes J20 og G16 til nok et vennskapsoppgjør. Sistnevnte hadde vunnet 1-0 og 5-1 i de to foregående internduellene, men denne gang virket det som om J20 hadde gjort hjemmeleksa si. Bjørk Myhres langskudd i krysset skilte lagene etter første omgang, men så dro jentene ifra. Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen (straffe) og Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for en målfest og 4-0 i favør jentene. Et imponerende resultat.


Vi fortsetter i uke 16...


Forza Tiller!
Sju mål og ny seier

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2021

(J17 Tiller 7 - 3 Strindheim) TOBB ARENA SØR: J17 spilte en solid treningskamp mot Strindheim lørdag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten) blir omfavnet av sine lagvenninner etter sitt andre mål for dagen.


Kort sammendrag

* Lå under 1-0
* Rikke Olufsen på hodet (!)
* Dobbel fra Nyberg Hansen og Arnegård Kulvik
* Teigen avsluttet dagens lekreste angrep


Kamprapport

Etter en lang dag med Tiller-mesterskapet i straffespark, der begge J17-lagene var ett fattig mål unna å avansere til semifinale - og for øvrig havnet like langt som herrer A - avsluttet de lørdagen med en treningskamp mot alltid solide Strindheim.

Det var mulig at det var noen straffenerver igjen å spore hos kveldens hjemmelag, for det var lite som stemte i åpningsminuttene. Derfor var det heller ikke helt ufortjent at gjestene fra Leangen satte inn 0-1 etter at en gulkledd angriper kom alene med Tiller-keeper Ayla Latifi.

Men Tiller våknet - til de grader.

Under to minutter senere sto det 1-1. En perfekt ball fra en svært livlig Isabel Teigen fant Rikke Olufsen i bakrom, og fra skrått hold var hun iskald og utlignet til 1-1 i lengste hjørne.

Det tok ikke lang tid før sjokkbølger slo gjennom hjemmebenken. Nok et glimrende hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble stanget i mål av Olufsen fra kloss hold - og dermed var kampen snudd - 2-1.


Nyberg Hansen-dødballer

For nå var Tiller virkelig gode. De lot ikke Strindheim få ha ballen noe lengre enn Usain Bolts verdensrekord på 100-meteren. Thea Arnegård Kulvik skjøt i tverrliggeren etter et perfekt angrep på høyresiden halvveis ut i omgangen, men denne spennende angrepsspilleren skal vi komme tilbake til.

Først valgte Nyberg Hansen å gjøre det selv i det 26. spilleminutt. På et hjørnespark, der hun helt sikkert trodde hun skulle få nok en målgivende pasning til en blåkledd venninne som raget høyest, så skjøt hun ballen rett i lengste kryss til 3-1!

Så var det Kulviks tur. Et uromoment for motstanderen, og det viste hun nok en gang. Hun løp fra alt og alle da hun stormet mot keeper og satte inn 4-1 på iskaldt vis.

Seks minutter før full tid fikk Teigen æren av å fullføre et herlig angrep. Det endte med at hospitant Ella Selvaag Solbakken la perfekt førtifem grader til førstnevnte som satte bredsiden til og scoret Tillers femte for dagen.

Blåtrøyene fortsatte kjøret mot Strindheims mål også etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Nyberg Hansen ladet slegga på et frispark og hamret inn 6-1 fra 32 meter (!) på det absolutte lekreste vis.

Kort tid etterpå la Arnegård Kulvik på til 7-1 etter at hun hamret ballen i korthjørnet på Strindheims sisteskanse, men så våknet gjestene da de reduserte to ganger på få minutter mot Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen.

Mot slutten kunne Olufsen ha scoret sitt velfortjente hattrick, men skuddforsøket endte kontant i stolpen fra tolv meter.


Dermed kunne Tiller smile over en solid gjennomføring og en flott seier over en god motstander.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 3 Strindheim IL
0-1 8'
1-1 Rikke Sofie Olufsen 10'
2-1 Rikke Sofie Olufsen 16'
3-1 Ingeborg Nyberg Hansen 26'
4-1 Thea Arnegård Kulvik 29'
5-1 Isabel Teigen 34'
6-1 Ingeborg Nyberg Hansen 46'
7-1 Thea Arnegård Kulvik 50'
7-2 57'
7-3 59'

Treningskamp J17
Lørdag 17. april 2021 kl.17.40
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget (4-2-3-1):

Ayla Elise Buzzi Latifi - Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård - Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen - Rikke Sofie Olusen, Isabel Teigen, Synne Aunehaugen - Thea Arnegård Kulvik

Innbyttere: Marita Flataunet-Jensen, Linn Sophie Stenkløv, Ine Smemo, Tuva Haukås Næss.Strålende konkurransedag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2021

Årets straffesparkkonkurranse er solid gjennomført i klubbregi, der G14 og herrer gikk helt til topps på en fantastisk vårdag på TOBB Arena Sør.

G14 var det beste Tiller-laget på straffespark i 2021.


En perfekt lørdag skulle bli tilnærmet magisk da Tiller-mesterskapet i straffespark skulle gå av stabelen under koronavennlige regler. Dagen før hadde myndighetene åpnet opp for utendørsarrangement på 200 personer og samtidig var værguden Spring Sunshine med oss.

Bortimot 15 grader og en Tiller-klar blåfarge på himmelen, nesten 300 spillere og trenere og omtrent 100 tilskuere - fordelt på to arrangementer.


G14 seiret over jentene

Vi var klare for 2021-utgaven fra straffemerket etter fjorårets storsuksess.

I klassen 12-14 år var det utrolig mange gode skyttere, og det skulle bli dramatikk i semifinalen. J14 slo ut et G14-lag og avanserte til en storslått finale mot nok et knallsterkt G14-lag. Der var gutta hakket hvassere og kunne til slutt juble over den største pokalen mens J14 vant en herlig sølvplass.

I bronsefinalen var G14 ett nummer sterkere enn G13, som dermed tok fjerdeplassen.


De gamle er eldst - og best


En drøy halvtime etter at festen var slutt hos de yngste, ankom de eldste for sitt arrangement. Her var det lag fra J15 og helt opp til senior, og dramatikken var til å føle på hele konkurransen.

I sluttspillet var det allerede flere sterke lag som måtte pakke sekken. Storfavorittene herrer-1, herrer-3 og begge kvinnelagene nådde ikke til semifinale. J17 var jentelagenes håp, men det sa stopp mot to gode G16-lag i kvartfinalen.

G16 skulle etter hvert gjøre opp for seg i bronsefinalen før finalen sto mellom herrer-2 og U21. Der trakk herrer-2 det lengste strået og kapret gullet.

Det hører med til historien at herrer-2 så vidt avanserte til sluttspillet etter å ha karret seg videre på innbyrdes oppgjør.


Tiller Idrettslag Fotball takker alle spillere, trenere, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk dag på TOBB Arena Sør.

Vi håper alle hadde det like strålende som oss.


Forza Tiller!

Publikumsinformasjon straffekonk

Postet av Marius L. Larsen den 16. Apr 2021

Kampoppsett, registrering og generell informasjon til lørdagen.

Det er mulighet for publikum å overvære Tiller-mesterskapet i straffespark "ringside".


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å arrangere nok en utgave av Tiller-mesterskapet i straffespark lørdag 17. april i vårvarmen på TOBB Arena Sør.

I år er konkurransen fordelt i to arrangementer på samme dag. Først ut er våre 12-14-åringer på 7er-mål kl.10.00, og kl.13.00 tar 15 år og opp til senior over på 11er-mål.

Se kampoppsettet lenger ned.

Vi var avhengig av at myndighetene åpnet opp for 200 deltakere for gjennomføring, noe de gjorde med virkning fra i dag, fredag. I år er det påmeldt hele 43 lag fordelt på alle klasser, noe som gjør at det blir mange spillere og trenere på banen.

Det vil uansett bli åpnet for publikum, men kun et begrenset antall for å ivareta gjeldende koronareglement.


For publikum:
- Første arrangement kan ta 55 tilskuere, andre arrangement 56 tilskuere
- Det blir ikke mulighet for forhåndsregistrering, kun ved oppmøte ved hovedinngangen
- Skal du overvære begge arrangementene, må du fysisk gå ut av TOBB Arena Sør etter det første og så registrere deg på nytt til det andre - dette gjelder også spillere som vil overvære det andre arrangementet
- En kontantfri kiosk er åpen hele konkurransedagen
- Vi ser på muligheten for å streame finalene på Facebook


Hold god avstand fra tribuneplass og ha en strålende dag på TOBB Arena Sør!

Velkommen!

Skuddbonanza i uavgjortkamp

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2021

(J13 Tiller 1 - 1 Nidelv) FLATÅSHALLEN: J13 leverte nok en solid treningskamp lørdag formiddag.

Nora Wilmann legger an til skudd mot Nidelv.


Kort sammendrag

* Sa pang fra Helgheim Bang
* Ingrid nære Mål(øy)
* Rotnes ryddet opp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde ingen problemer med å stå opp friske og opplagte til nok en duell mot Nidelv denne lørdagen.

Selv om det så ut til at julenissen hadde returnert ganske så tidlig i år da man kikket ut kjøkkenvinduet, var det som julaften å komme inn i gode, varme Flatåshallen.

Og "hjemmelaget" startet best også denne gangen. Etter tolv minutter stresset blåtrøyene Nidelv tilbake i banen, og fra nærmest en liggende stilling smalt det i nettmaskene fra Frida Helgheim Bang - dermed 1-0.


Tverr med tvella

Tiller var skikkelige gode til å begynne med. Det var solide løp og en heidundrende innsats, og det var svært nære at ledelsen ble doblet.

Ingrid Marie Måløys skudd fra 15 meter endte med å snerte den alltid så irriterende tverrliggeren, og det var flere gode forsøk etter angrep på kantene.

Men Nidelv hadde lært leksa fra forrige treningskamp. I det 45. minutt utlignet Tempes utsendte til 1-1, og kort tid etterpå vartet Tiller-keeper Anna Enlid Rotnes opp med to suverene redninger.

Tiller kom tilbake mot slutten og fortsatte å presse gjestene bakover i banen, men selv om flere nettsus uteble denne gang, fikk blåtrøyene en særdeles god gjennomføring ved blant annet å spille seg ut bakfra.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 Nidelv IL
1-0 Frida Karine Helgheim Bang 12'
1-1 45'

Treningskamp J13 9er
Lørdag 10. april 2021 kl.10.30
Flatåshallen


Laget

Nora Wilmann, Anna Marie Enlid Rotnes, Melawt Efrem Rezene, Elida Haugen Karlsen, Olivia Johansen Tellevik, Vilja Nordskag, Frida Karine Helgheim Bang, Ingrid Marie Måløy, Pernille Negård, Ronja Bjørvik, Ida Solberg, Carine Cat Thy Tran, Aciela Tiffana Tianna Brooks.Dette er gjeldende regler

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotball plikter seg til å overholde de nåværende nasjonale reglene.

Det er vårstemning og vi skal spille fotball på vår egen hjemmebane igjen.


Først av alt vil vi få skryte av dere alle. I 2020 sto vi overfor noe ingen helt visste hva som var, og det kom nye regler og samtidig hva man burde, kunne, måtte og skulle gjøre.

Vi mottok skryt fra kretsen og motstandere for at vi gjorde vår del av dugnaden og vel så det. Takk til alle lagledere, trenere, spillere, foreldre og andre støttespillere som sto sammen med oss - med avstand - og gjorde at 2020-sesongen ble en stor opptur med forholdene i betraktning.

Nå går vi inn i en ny vår og nye muligheter. Dog har det kommet nye regler frem til onsdag 14. april som vi må forholde oss til.


Trening
- Maksimalt 20 spillere i treningsgruppa
- Maksimalt 50 personer på treningsfeltet til enhver tid, inkludert trenere
- Alle som skal på trening skal registreres - f.eks. via Rubic
- Alle som skal på trening må ha tatt koronavettkurset (over 13 år)
- Hold god avstand både når du ankommer og forlater banen
- Foreldre/foresatte bes pent om å vente utenfor gjerdet
- Alle sykler skal parkeres utenfor gjerdet


Kamp
- Alle treningskamper på TOBB Arena Sør skal varsles Anette
- Maksimalt 50 personer på banen, inkludert trenere, dommere og publikum
- Kampverter skal være til stede under treningskamper for registrering av spillere, trenere og publikum (også motstanderlag)
- Vi anbefaler at lag som har 11er-kamper frem til 14. april om ikke å ta imot publikum grunnet antallsrestriksjoner
- Alle sykler skal parkeres utenfor gjerdet


Hospitering
- Det er lov å trene på tvers av aldersgrupper, men kun hvis det er fast over tid
Eksempel: spiller A ønsker å hospitere et nivå opp til lag B. Spiller A må da trene med lag B i en periode, f. eks. i to uker. Etter siste trening eller kamp med lag B, må spiller A vente i minst 48 timer før man kan trene med sitt eget lag igjen
- All hospitering skal tas med sportslig utvalg i forkant


Vi minner også om fotballens koronavettregler.


Disse reglene gjelder til en ny beskjed kommer.


Lykke til med treningshverdagen - dette klarer vi fint nok en gang!