Kategori

Imponerte i første test

Postet av Marius L. Larsen den 28. Feb 2021

(G19 Trond 2 - 5 Tiller / Trond 2 5 - 3 Tiller 2) ROSENBORGBANEN: G19 spilte flott fotball og scoret mange mål i årets to første treningskamper søndag ettermiddag.

Et bilde tatt fra en av dagens to kamper. Fotografen er ukjent.


Kort sammendrag

* Marius Jensen scoret årets første Tiller-mål
* Dobbel fra Jørgen Digre
* Keeper-debutant Tor Solvoll med viktige redninger
* G19-2 nære å snu resultatet

* Sadiki Reberaho scoret dagens siste
* Trenerdebut for Sindre Midttun og Aleksander Prøis


Kamprapporter

G19 startet en overraskende varm og flott sistedag i februar på best mulig vis. I treningskampmøtet med Trond, et av flere lag de møter i vårens 0. divisjon, hadde blåtrøyene ballen mest i åpningsminuttene.

I det 25. spilleminutt satte Marius Jensen inn 1-0 før Trond utlignet til 1-1 etter en dobbelsjanse ti minutter senere. I denne perioden var også hjemmelaget best, der Tiller-debutant og burvokter Tor Solvoll vartet opp med flere gode redninger.

Rett før pause går Tiller opp i 2-1 ved Jørgen Øyan Digre, men kort tid etter sidebytte var det gultrøyene som utlignet igjen med et kanonskudd i vinkelen.

Men så var det de blåkledde fra Tillerbyen det handlet om. Øyan Digre fortsatte storspillet med et soloraid før han hamret ballen i mål til 3-2, men dagens beste angrep var rett etterpå. Joakim Harsvik Alstad spilte fri Mathias Vinjevoll som fant Jensen i full fart fremover. Han serverte kantspiller og nok en debutant Nikolai Johansen som delegerte ballen videre til Vinjevoll helt på dødlinja. I feltet var Steffen Bach Voigt som bredsidet ballen i mål til 4-2.

Kampens siste scoring helt på tampen var en kontant heading fra Eric Mulondo på et godt slått hjørnespark fra Jensen.

Dermed vant G19-1 5-2 i årets første treningskamp.


Nære på i kamp nummer to

Første treningskamp for dagens G19-2-lag ble spilt mot Trond 2 på samme bane. De blåkledde startet kampen bra, men fikk 1-0 imot etter ti minutter spilt etter litt klabb og babb i eget felt.

Tiller klarte å nullstille seg etter et tidlig baklengsmål, og de begynte å skape flere sjanser. Elijah Kayondo utlignet til 1-1 etter 18 minutter, og like etterpå gikk gjestene opp i ledelsen ved Steffen Horsgård etter et fint angrep.

Trond utlignet imidlertid rett før pause, og etter sidebytte var det stillingskrig som hjemmelaget kom best ut av. Gultrøyene dro ifra med både 3- og 4-2-scoring før Sadiki Reberaho reduserte til 4-3 på utsøkt vis fra nærmest død vinkel.

Etter noe fram og tilbake i sluttminuttene, var det Trond som scoret kampens siste mål med sin 5-3-scoring.


- Det var virkelig godt å komme i gang med kamper igjen, og jeg synes vi leverer en god kampsøndag etter en lang periode med trening. Det er en stor gruppe med spillere som skal sette seg med flere fra fjorårets G16-lag og samtidig noen nye. Det var flotte scoringer og mye bra fotball i dag, og så skal vi fortsette å trene videre frem til seriestart, både på feltet og i nye treningskamper. Det var også godt å se Aleksander Prøis og Sindre Midttun som trenere for første gang i Tiller. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen, sa U21-assistenttrener Ole-Petter Vinjevoll etter kampslutt.


Lagoppstillinger

G19-1: Tor Solvoll - Thomas Mikalsen, Isak Noteng, Joakim Harsvik Alstad, Mathias Gåsbakk Vinjevoll - Jørgen Øyan Digre, Jonas Klepstad, Marius Jensen - Magnus Hafsmo, Edvard Stølan, Jonas Thanem.

Innbyttere: Mulondo, Johansen, Voigt, Hansen.


G19-2: Lars Smemo - Isak Aune, Adrian Karlsen, Jens Kristian Måløy, Christian Sandberg - Elijah Kayondo, Sondre Henriksen, Emil Nerland - Gabriel Meisingset, Steffen Horsgård, Sadiki Reberaho.

Innbyttere: Kfle, Yemane, Abusalem, Sivertsen, Gresseth, Holberg, Rørvik.


0 Kommentar

Fremdeles stengt på TOBB Arena Sør

Postet av Marius L. Larsen den 28. Feb 2021

Våråpningen av TOBB Arena Sør utsettes inntil videre.

Selv om det kanskje ikke ser slik ut på avstand, er fortsatt halve banen søkkvåt. Og det blir ikke bedre med mye nedbør i kommende uke.


De blåkledde fra Tillerbyen kan endelig begynne å lukte på våren med kamper og alt det gode som innebærer.

Det inkluderer også treninger på vår egen storstue, TOBB Arena Sør. Før helga var banen kritthvit, men i løpet av 48 timer ble den grønnere enn gresset. Etter at en inspeksjonsgruppe var innom banen søndag ettermiddag, der det var store forhåpninger om å åpne portene allerede i morgen, ble det konkludert med at det ikke blir åpnet riktig ennå.

Hele sørlige halvdel er fremdeles søkkvåt etter all smøsmelting de siste dagene, med dammer og is langs kiosk- og tribuneside. Med mandagens tunge regnværsdag i vente og attpåtil nysnø som starter onsdag, blir TOBB Arena Sør fortsatt stengt inntil forholdene blir bedre.


Opprinnelig plan er uansett at banen skal åpnes fra 1. april, men det tas en ny vurdering om en tidligere åpning om en uke.


0 Kommentar

Tiller til 0. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 19. Feb 2021

Gladmelding på det som ser ut til å bli en enda bedre fredag.

Denne gjengen var kun få poeng en historisk topplassering i G19 0. divisjon i fjor.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en pressekonferanse med regjeringen og helsemyndighetene fredag ettermiddag. Ifølge merkbare rykter så snakkes det om lettelser i tiltakene hos idretten. Vi venter foreløpig i spenning.

Mens vi venter på siste nytt rett før vi tar vinterferie, kommer vi med en gladnyhet allerede før lunsjtider.

NFF Trøndelag bekrefter at Tiller er forhåndskvalifisert til vårens 0. divisjon i både G16- og G19-klassen. Dette kommer av at Tiller er bedre rangert enn de andre kvalifiseringslagene grunnet fjorårets plassering på 5. plass (i begge serier).

Blant 13 lag i G19-klassen og 12 lag i G16-klassen, er Tiller blant henholdsvis tre og to lag som avanserer rett til seriespillet basert på en veldig sterk 2020-sesong.

De øvrige kvalifiseringslagene skal, dersom det blir tillatt innen snarlig tid, spille utslagsrunder der vinneren av hver duell blir med i det beste selskap.


Med ønske om god helg og vinterferie.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Navnekonkurranse på 2. etasje i Fotballhuset

Postet av Marius L. Larsen den 8. Feb 2021

Andreetasjen skal få et navn. Blir det ditt forslag?


Tiller Idrettslag Fotball lanserer en stor navnekonkurranse for 2. etasje i Fotballhuset på TOBB Arena Sør. Dette har, tross korona-restriksjoner, allerede blitt et flott samlingspunkt for klubben. Nå er det på tide å gi det et navn.

Heldigvis finnes det mange kreative sjeler der ute, som kan hjelpe oss med dette. Fra og med dette øyeblikk kan nemlig du sende inn ditt forslag til oss via melding på Facebook eller Instagram. Du kan sende inn så mange forslag som du vil. Innsendingsfristen er førstkommende torsdag, 11. februar, kl.23.59.

En komité skal velge ut de beste innsendte forslagene. Dette blir offentliggjort lørdag 13. februar, og deretter blir det opp til alle våre følgere å stemme på det navnet de mener er best. Mer informasjon kommer på lørdag.

Vinneren av det beste navnet får et gavekort fra samarbeidspartner Coop.


Lykke til og send i vei!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Årlig møte Tiller Fotball

Postet av Marius L. Larsen den 2. Feb 2021

Styret ønsker velkommen til årlig møte i fotballgruppa.


I henhold til lov i Norges Idrettsforbund, avholder vi årlig møte før årsmøtet i hovedlaget torsdag 18. februar kl.20.00. Møtet avholdes mest sannsynlig digitalt - detaljert informasjon kommer.


Hvem kan møte: alle medlemmer i Tiller Idrettslag, i tillegg til ikke-medlemmer som er foreldre til utøvere

Møteplikt: en lagleder for hvert årskull fotballgruppa (eller send en vikar for kullet)


Agenda:
1. Åpning ved møteleder
2. Behandle TF årsberetning ved styreleder
3. Behandle gruppens regnskap for 2020
4. Fremme innspill til årsplan for fotballaktivitet til hovedstyret
5. Fremme forslag til årlig treningsavgift
6. Fastsette forslag til budsjett for gruppens aktivitet
7. Behandle innkomne forslag
8. Behandle innstilling til styreverv/foreslå kandidater til styreverv
9. Annen informasjon fra styret


Frist for innkomne forslag og saker til årlig møte er torsdag 11. februar. Dette sendes til fotballstyrets e-post: fotball@tiller.idrett.no.


Klikk her for å melde deg på


Vel møtt!

Hilsen styret i Tiller Idrettslag Fotball


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline