Kategori

Gull i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 29. Nov 2021

J17 gikk til topps i sin aller siste turnering som aldersbestemt lag i helga. Her er vår oppsummering.

J17 jubler over nok en gullpokal. Magi. #ForzaTiller


De blåkledde fra Tillerbyen kunne glede seg over nok en fantastisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for nok en runde i Heimdal Indoor, der G15, J15 og herrer kjempet om de største pokalene.

G15 røyk dessverre ut i gruppespillet mens J15 endte opp på 4. plass. Etter å ha tapt på golden goal i semifinalen, ble det en delt 3. plass på herrene.


Se alle resultater i Heimdal Indoor her


Nok et strålende gull

I Flatåshallen deltok J13 i KM-klasse og J17. Førstnevnte gikk helt til semifinalen, men der ble det stopp mot Kattem. I kampen om bronsen ble det et knepent 2-1-tap for Charlottenlund.

J17 gjorde rent bord med seks kamper og seks seiere. Sluttspillet gikk som en bitende lek, der de til slutt møtte Gimse i finalen. To mål hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen og Isabel Teigen samt ett fra Thea Arnegård Kulvik sørget for en strålende 5-0-seier og gull i lagets siste aldersbestemte turnering.


Se alle resultater i Flatås Julecup her


Full pott og nesten

Samtidig ble det også spilt futsalrunder i 1. divisjon kvinner og 1. divisjon og 2. divisjon menn. Kvinner-1 sto igjen med tre av tre seiere etter strålende spill, mens kvinner-2 fikk med seg en sterk lagseier over NTNUI i siste kamp.

Herrer-1 fikk med seg et viktig poeng mot Trondheim Troll, men ellers ble det tap for hardtsatsende Ranheim.

Herrer-2 spilte uavgjort mot Charlottenlund og slo Leinstrand hele 7-1 i siste kamp.


Resultater:
1. divisjon kvinner
1. divisjon menn
2. divisjon menn0 Kommentar

Gjensyn med Utleira og Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 23. Nov 2021

Sjekk ut oppsettene for to av våre seniorlag i 2022.

Kvinner A slo Utleira på bortebane i en heftig opprykksduell i 3. divisjon for en måned siden. I 2022 skal andrelaget ta turen til samme anlegg.


De blåkledde fra Tillerbyen har knapt rukket å lande etter en særdeles innholdsrik 2021-sesong før oppsettet for neste år har kommet.

I år kjempet kvinner A med blant annet Utleira og Strindheim om opprykk til 2. divisjon, og neste år er det Tillers nest beste som får gleden av å duellere i de kjente oppgjørene i 3. divisjon.

Etter Tiller 2s opprykk fra 4. divisjon, blir det mange tøffe kamper på nivået over neste år, da årets to avdelinger er slått sammen til én.

Ettersom det ikke går an å rykke opp til 2. divisjon neste år, blir det spennende å se hvor mange som rykker ned fra 3. divisjon grunnet 2. divisjons omstrukturering fra 2023.

Tiller 2 er for øvrig det eneste andrelaget i divisjonen neste år.


3. divisjon kvinner 2022
Utleira
Strindheim
Steinkjer
Malvik
Ranheim
Vestbyen
Vuku
Orkla
NTNUI
Gimse
Verdal
Tiller 2


Ekstra jubel for Rindal

Herrer-2 var lenge med og kjempet om en opprykkskvalifisering til 4. divisjon, men de tapte knepent for laget som til slutt rykket opp.

Dermed blir det en ny sesong i 5. divisjon. Der blir et blant annet noen turer over dammen til Åfjord, Ørland og Vanvik, samtidig som KIL/Hemne 2 skal besøkes i sør.

I tillegg til flere bykamper, deriblant et lokaloppgjør mot Flatås, blir det også endelig et møte med Rindal, til stor glede for en av Tillers største supportere - uten å nevne navn.


5. divisjon menn avdeling 2 2022
Åfjord
Ranheim TF 3
Malvik
Tiller 2
Nidelv
Vanvik
KIL/Hemne 2
Rindal
Ørland
Flatås
Kvik 2
Orkanger


Se komplett divisjonsoppsett fra kretsen her


Kampoppsettene for 3. divisjon kvinner og 5. divisjon menn er ventet å komme i uke 50.

Uken i forveien, nærmere bestemt torsdag 9. desember, offentliggjøres avdelingsoppsettet i Norsk Tipping-ligaen og 2. divisjon.

Avdelingene i 4. divisjon kvinner og 6. divisjon menn er ventet å komme et stykke ut i januar.0 Kommentar

Gull og tre sølv

Postet av Marius L. Larsen den 22. Nov 2021

Nok en stor prestasjon i helga. 

Gutta jublet over en helblå finale i Heimdalshallen søndag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte nok en hektisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for tre nye konkurranseklasser det skulle kjempes om det største trofeet i, og nok en gang var Tiller representert i samtlige.

I G14-finalen var det en ren Tiller-duell etter at lagene hadde spilt strålende futsal gjennom hele helga. Utrolig nok vant Tiller finalen (!), så det ble både gull og sølv med hjem til den andre siden av E6.

Rett etterpå var J13 i aksjon mot Kattem. Dessverre var motstanderen hakket hvassere foran mål og vant 2-0.

Helt til slutt var kvinner i aksjon mot NTNUI Futsal. Her ble det spennende og dramatisk til siste slutt. Med golden goal og kun to spillere igjen på banen på hvert lag, vant studentene med sin scoring rett før slutt.


Vi gratulerer G14 med gull og sølv, og J13 og kvinner med sølv i Heimdal Indoor!


Se alle resultater fra helgas runde i Heimdalshallen


Sølv og knepen serieseier

Også i Flatåshallen var det duket for spennende Tiller-oppgjør. J14 kom til kvartfinale, men der måtte de se seg beseiret av Byneset.

I G15-klassen møttes Tiller 1 og 2 i kvartfinalen, der Tiller 1 var sterkest. De beseiret Kattem i semifinalen og holdt Trygg/Lade i knestående i finalen, men der ble det et knepent 2-1-tap etter golden goal.


Vi gratulerer G15 med sølv i Flatås Julecup!


Se alle resultater fra helgas runde i Flatåshallen


I tillegg spilte herrer futsalrunde i 1. divisjon i Charlottenlund VGS-hallen. Der startet det unge laget med et 5-2-tap for NTNUI før de slo historiske Vegakameratene 2-1 etter scoringer fra Fredrik Sjøvold og Jonathan Smerkerud Frønes.0 Kommentar

Best i tre klasser

Postet av Marius L. Larsen den 15. Nov 2021

Tiller tok storeslem i helg 2 av Heimdal Indoor.

G16 vant Heimdal Indoor sammen med G13 og J17 søndag kveld. Se vinnerbildene nederst i saken.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært lang søndag i Heimdalshallen - som spådd på forhånd. I konkurranseklassene G13, G16 og J17 skulle Tiller kjempe om det største trofeet, og det gikk jo helt strålende.

G13 nådde hele veien til finale der de møtte Nessegutten fra Levanger. En enorm laginnsats og spilleglede sørget for at det skulle bli den første bekreftelsen på en real blåmandag. De blåkledde viste frem god futsal ved hjelp av offensive hoder.

Patrik Tørset Johnsen fikset Tillers første mål før to nettkjenninger fra Nikolai Nordskag og ett hver fra Martin Gumdal og Mathias Naalsund sørget for en knallsterk 5-3-seier - og ikke minst gull.


Rekordmange supportere

Ikke lenge etterpå var G16 i aksjon mot Freidig. I en svært tøff batalje med harde dueller, var de blåtrøyene som trakk det lengste strået. På en glimrende overgang satte Mathias Gåsbakk Vinjevoll fart og tuppet ballen sikkert under keeper og i mål til ellevill jubel i hallen.

Flere mål ble det ikke i G16-finalen - de blå ville det mest og vant til slutt fortjent 1-0 og dermed gull.

Søndagskveldens siste kamp var J17-finalen, som også var en kretsmesterskapsklasse. Der skulle Tiller møte selveste Rosenborg i et fyrverkeri av en futsalkamp. Foran et rekordstort publikum i den etter hvert så klamme hallen, fikk de se en enorm vinnervilje og absolutt ingen respekt.

Synne Aunehaugen ble den store helten med sitt herlige 1-0-mål med sju minutter igjen å spille. Hvittrøyene klarte aldri å svare mens Tiller ble heiet frem av svært mange supportere.

Helga ble derfor avsluttet med et tredje strake gull.


Se alle resultatene her


Vi gratulerer spillere, trenere og supportere med en fantastisk prestasjon!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Best i Trøndelag

Postet av Marius L. Larsen den 11. Nov 2021

(J17 Ranheim 4 - 6 Tiller (e.str.)) M.U.S. STADION SANDSKOGAN: J17 vant OBOS-cup på straffespark onsdag kveld.

Denne gjengen har vunnet OBOS-cup i sin siste obligatoriske utendørskamp i 2021. Her jubler de over Thea Arnegård Kulviks 1-1-scoring.


Sammendrag

* Havnet under etter 18 minutter
* Tiller våknet virkelig etter 30 minutter
* Skapte mange store målsjanser
* Arnegård Kulvik utlignet
* Store målsjanser før straffene


Kamprapport

Laget fra Ranheimsfjæra åpnet finalen i OBOS-cup best. Dagens hvitkledde fra Trondheim sør fant ikke rytmen til å begynne med, og Ranheim tok ledelsen etter 18 minutter. Tiller knotet det til i bakre rekker, og en blåkledd spiller snappet ballen. Det endte med et hardt skudd fra 16 meter i nærmeste vinkel, og dermed 0-1.

Tiller fikk derfor nok en motbakke fra start av, men det skulle snu. Det virket som om det lille stoppet i spillet etter 25 minutter var det som skulle til, da nettet bak ene målet blåste ned og delvis inn på banen.

I omgangens sluttminutter hadde Tiller ballen mest, og sjansene kom etter hvert med jevne mellomrom. Først avsluttet Isabel Teigen et godt angrep, men skuddet ble så vidt reddet av keeper. Deretter var Ella Selvaag Solbakken arkitekten bak innlegget til Elisabeth Sagfjæra Husby, men forsøket fra 14-åringen gikk rett på keeper.

Ikke lenge etterpå var Tiller på ferde igjen. Ida Sofie Bye-Andersen stormet fremover på venstresiden og la perfekt inn på bakre stolpe til en spurtende Solbakken, men styringen fra ti meter gikk dessverre utenfor.


Futsalblokk og annulert scoring

Tiller fortsatte kappløpet mot Ranheims 16-meter også etter sidebytte. Både Thea Arnegård Kulvik og Bye-Andersen var farlig frempå i starten, og i det 51. minutt løsnet det endelig. 

Vilde Bjørgård Kristiansen brøt Ranheim inn på deres halvdel, satte kursen mot mål og fant Bye-Andersen til venstre. Hun slo perfekt inn til Arnegård Kulvik i feltet, som fintet bort motspiller og satte ballen i nærmeste hjørne til 1-1.

Hvittrøyene fortsatte å kjøre på, og flere sjanser ble skapt. Solbakken testet skuddfoten fra langt hold, men keeper reddet forsøket. Like etterpå traff Bye-Andersen midt på keeper etter å ha blitt spilt gjennom.

Ranheims største mulighet kom etter en time spilt. En lang ball i bakrom havnet hos en Ranheim-angriper som kom alene med Tiller-keeper Marita Flataunet, men en solid futsalblokk nære 16-meteren hindret ny Ranheim-ledelse.

I det 64. minutt trodde alle at Synne Aunehaugen hadde scoret vinnermålet, men dessverre ble det avblåst for et eller annet som Tiller ikke kunne forstå.


Tok straffene med bravur

Helt på tampen var livlige Bye-Andersen frempå igjen. Hun skaper alltid furore i slike kamper, men det ble bare med nesten. Et hardt og godt skudd fra parogtjue meter smalt i tverrliggeren.

Dermed var det duket for ekstraomganger, og også her var Tiller farligst frempå. To store målsjanser for Frida Ørndal Svendsen og en heading like utenfor fra Aunehaugen ble fasiten etter to gange fem minutter.

Da var det bare straffesparkkonkurransen igjen. Tiller hadde gode minner fra kvartfinaleseieren over Strindheim og ikke minst Tiller-mesterskapet i straffespark to år på rad. Hvittrøyene var sterkest fra ellevemetersmerket, da de scoret på samtlige forsøk mens Ranheim misset på ett.


Tiller kunne derfor juble over en knallsterk seier i OBOS-cup, det trønderske mesterskapet, etter en lang og hard høstsesong som har tæret på kreftene til mange av spillerne.


Tiller J17 - best i Trøndelag!

Vi gratulerer så mye!


Kampfakta

Ranheim IL 4 - 6 Tiller IL
1-0 18'
1-1 Thea Arnegård Kulvik 51'

Straffespark:
1-2 Ingeborg Nyberg Hansen
2-2 Ranheim
2-3 Thea Arnegård Kulvik
3-3 Ranheim
3-4 Emma Jensen
3-4 Bom Ranheim
3-5 Ida Sofie Bye-Andersen
4-5 Ranheim
4-6 Vilde Bjørgård Kristiansen

Finale OBOS-cup J17
Onsdag 10. november 2021 kl.18.30
Gult kort Tiller: Synne Aunehaugen (89')
Tilskuere M.U.S. Stadion Sandskogan (Stjørdal): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Elisabeth Sagfjæra Husby, Vilde Bjørgård Kristiansen, Ingeborg Nyberg Hansen, Frida Ørndal Svendsen, Isabel Teigen, Synne Aunehaugen, Thea Arnegård Kulvik.

Innbyttere: Marita Flataunet, Linn Sophie Stenkløv, Ida Nygård, Ida Sofie Bye-Andersen.


0 Kommentar

Klar for 3. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 7. Nov 2021

(Tiller 2 4 - 1 Flatås (9-1)) TOBB ARENA SØR: Kvinner-2 rykker opp til 3. divisjon etter en sjarmøretappe mot Flatås søndag ettermiddag.

Tiller rykker opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner. Her jubler gjengen etter Ingeborg Nyberg Hansens (t.h.) 4-1-scoring.


Sammendrag

* Kristiansen med første omgangs eneste mål
* Første 45 minutter under pari
* Benjaminsen herjet etter sidebytte
* Nyberg Hansen en bakromstrussel
* Rykker opp til 3. divisjon


Kamprapport

Første omgang i den andre og avgjørende opprykksduellen mot Flatås var ikke av det mest fartsfylte slaget.

Vilde Bjørgård Kristiansen scoret enkelt alene med keeper etter 15 minutter - faktisk - og deretter var det Tiller som kontrollerte det avgjørende oppgjøret.

Det buldret liksom i nettmaskene etter mediaavdelingens ankomst i starten av andre omgang. Det hadde knapt gått to minutter etter sidebytte før Idun Benjaminsen doblet ledelsen fra kloss hold.

Få minutter senere kriget hun seg til ballen og stormet mot mål. Den allsidige spilleren nærmest brøytet inn 3-0 i duell med keeper, og nå var det egentlig aldri noen tvil.

Selv om Flatås reduserte kort tid etterpå, var det den offensive spilleren Ingeborg Nyberg Hansen som fjernet det siste håpet. Etter tre suksessfulle turer i det velkjente bakrommet, dro hun på ferd nok en gang i det 63. minutt. Målpoengdronningen Benjaminsen serverte Nyberg Hansen alene med keeper, der hun banket inn 4-1 og 9-1 sammenlagt.

Resten av kampen ble litt "så der". Tiller hadde ballen mest og fortsatte å skape store muligheter, men forsøkene havnet ikke innenfor stengene.


Da dommeren blåste i fløyta for siste gang ble det nok en gang fortjent champagnefeiring på banen, nøyaktig en uke etter opprykksseieren over Steinkjer.

Dermed har Tiller rykket opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner til neste år - en utrolig bragd av spillere, trenere og supportere som har støttet hele veien.

Vi gratulerer så mye!

Arbeidet foran 2022-sesongen er allerede i gang.


Grunnet opprykket til 3. divisjon, skal kvinner-2 spille KM-finale mot vinneren av Verdal og Sverresborg, høyst trolig i slutten av denne uken. Dato og tidspunkt er i skrivende stund ikke klart.


Kampfakta

Tiller IL-2 4 - 1 (9-1) Flatås IL
1-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 15'
2-0 Idun Benjaminsen 47'
3-0 Idun Benjaminsen 54'
3-1 57'
4-1 Ingeborg Nyberg Hansen 63'

2. kamp opprykkskvalifisering 4. divisjon kvinner
Søndag 7. november 2021 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget

Tuva Wessel Tvervåg, Tina Talseth Gjestad, Emma Jensen, Idun Benjaminsen, Nora Negård Larsen, Marie Methi (k), Pia Elise Lien, Ingeborg Nyberg Hansen, Ella Selvaag Solbakken, Louisa Stuedahl, Vilde Bjørgård Kristiansen.

Innbyttere: Isabel Teigen, Vilde Lund.


0 Kommentar

Storseier i første duell

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2021

(Flatås 0 - 5 Tiller 2) FLATÅSEN KUNSTGRESS: Kvinner-2 leverte en solid kamp og tok et langt steg mot 3. divisjon torsdag kveld.

Louisa Stuedahl (i midten) scoret fire av Tillers mål mot Flatås. Her flankert av J17-spillerne Vilde Bjørgård Kristiansen (t.v.) og Ingeborg Nyberg Hansen.


Sammendrag

* Stuedahl fikset 1-0 - og tre mål til
* Hinsverk skapte liv og røre
* Store målsjanser i tillegg
* Bunnsolide bakover
* Fortsatt én kamp igjen


Kamprapport

Tiller åpnet første kvalifiseringskampen med et smell. Allerede før 13 minutter var spilt slo Celine Kleiven Vevle en perfekt pasning til Vilde Bjørgård Kristiansen. Det allsidige arbeidsjernet fant Louisa Stuedahl på tolv meter, og angrepsspilleren styrte enkelt inn 1-0.

Blåtrøyene dominerte banespillet og tvang Flatås langt tilbake i banen. En svært livlig Thale Hinsverk var toneangivende og fikk tre store målsjanser i løpet av første omgang, der den største var alene med keeper fra seks meters hold, men det ble bare med nesten for angriperen som nok en gang glemte av drakta si.

Bjørgård Kristiansen traff stolpen rett før pause, men ikke mange sekunder etterpå sto det 2-0 i målprotokollen. En corner havnet høyt i feltet, blandet med dårligere klareringer og nye innlegg. Vevle fant Hinsverk i feltet som la ballen til rette for Stuedahl som hamret inn 2-0 til stor jubel fra de blåkledde.


Ingen nåde fra Stuedahl

Andre omgang fortsatte med en stor Tiller-dominans. Hjemmelaget hadde så lite å komme med at Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg brukte buffen som et plagg i en annen religion for å holde varmen i det kjølige høstværet.

I det 63. minutt var det i hvert fall ingen tvil om at Tiller skulle vinne denne kampen. Tina Talseth Gjestad hadde et av sine mange raid oppover høyresiden, og med en sedvanlig presis fot, serverte hun Hinsverk på nærmest åpent mål fra fire meters hold - og endelig ble det nettsus og 3-0.


Les også: Rykker opp til 2. divisjon

Tretten minutter før full tid kom kanskje dagens lekreste angrep. Et herlig tiki-taka-spill fra kaptein Marie Methi, Hinsverk og Stuedahl gjorde at sistnevnte kom alene med keeper. Fra ti meters hold og en god porsjon tålmodighet satte hun ballen sikkert innenfor stengene.

På overtid bestemte Stuedahl seg for å score sitt fjerde for dagen. Hun fintet seg lekkert forbi tre rødkledde spillere før hun kom skrått mot keeper. Der ladet hun slegga, fyrte løs og strakk begge henda i været etter sin harde 5-0-scoring i nærmeste hjørne.


Dermed ble det en hardtarbeidende og solid storseier for et ungt Tiller-2-lag denne torsdagskvelden.

Allerede på søndag skal det avgjøres. Kl.14.00 sparkes returoppgjøret i gang på TOBB Arena Sør, der Tiller har en femmålsledelse fra før.

Laget som vinner sammenlagt rykker opp til neste års 3. divisjon og er samtidig klar for finale i kretsmesterskapet (KM) mot vinneren av Verdal og Sverresborg.


Kampfakta

Flatås IL 0 - 5 Tiller IL-2
0-1 Louisa Stuedahl 13'
0-2 Louisa Stuedahl 45'
0-3 Thale Hinsverk 63'
0-4 Louisa Stuedahl 77'
0-5 Louisa Stuedahl 90+2'

1. kamp opprykkskvalifisering 4. divisjon kvinner
Torsdag 4. november 2021 kl.20.00
Tilskuere Flatåsen kunstgress: ca 60


Laget

Tuva Wessel Tvervåg, Tina Talseth Gjestad, Emma Jensen, Celine Kleiven Vevle, Vilde Bjørgård Kristiansen, Marie Methi (k), Pia Elise Lien, Ingeborg Nyberg Hansen, Ella Selvaag Solbakken, Louisa Stuedahl, Thale Hinsverk.

Innbyttere: Nora Negård Larsen, Vilde Lund, Malin Andersen Nordgård.


0 Kommentar

Topp 5 og rekruttstall

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2021

Tiller har satt sine ambisjoner for kvinner A foran den spennende 2022-sesongen. Det inkluderer også en egen rekruttstall - for første gang i historien.

Nå blir det 2. divisjonsspill på denne gjengen - og det er fortjent.


Siden opprykket til 2. divisjon 31. oktober, tillot Tiller å feire bragden samme kveld. Men fra 1. november har det vært fullt fokus på å opprettholde den særdeles gode treningskulturen og samtidig har det vært mye møtevirksomhet.

Styret og sportslig utvalg har tatt solide grep for å gjøre fotballhverdagen for kvinnelaget både mer profesjonalisert og enklere. Rammene skal bli bedre når det gjelder treningene, felles bekledning og videreutvikling av allerede gode ferdigheter.

På en sosial sammenkomst med lagets samarbeidspartnere i forrige uke, der også Rosenborg-spillerne Kristine Nøstmo, Ina Lundereng Vårhus og Cesilie Andreassen fortalte om sin vei til toppfotballen foran oppglødde Tiller-spillere, forklarte hovedtrener Geir Arne Kristiansen ambisjonene som er satt av klubben:


* 2021 - opprykk til 2. divisjon
* 2022 - topp 5 i 2. divisjon
* innen 2025 - spille 1. divisjon


Allerede fra neste år blir det store omveltninger i 2. divisjon, der Tiller skal spille i for første gang noensinne. Divisjonen består i dag av åtte avdelinger, men skal krympes til to landsomfattende avdelinger. For å være med i dette spillet fra 2023, må Tiller være blant topp 5 neste år.

Innen 2025 har Tiller en klar ambisjon om å spille i 1. divisjon.


Fra kommende vinteren skal laget trene fire ganger i uka, hovedsakelig innendørs i Abrahallen og i KVT-hallen. I tillegg til de vanlige treningskampene, er det også fullt kjør med seriespill i futsal som avsluttes i februar, der topp 2 går videre til norgescupen i Oslo i mars.

Stallen vil være på et sted mellom 20-25 spillere. Primært skal spillerne være fra Trondheim sør, som Tiller sogner til og har fra nå et tydelig ansvar for.


Etablerer rekruttstall

Det er bare å fortsette jubelscenene, J17.


Etter flere positive møter med lagceller og sportslig utvalg, er det en unison enighet om at klubben fra og med 2022-sesongen vil etablere en rekruttstall på kvinnesiden etter årets suksess med U21 på herresiden.

Så vidt det er artikkelforfatter bekjent, er det lenge siden noe lignende har blitt gjort i trøndersk breddefotball.

Tiller ønsker å lukke det eventuelle gapet som oppstår fra J17 og til 2. divisjon senior ved å ha en rekruttstall. Den vil bestå først og fremst av årets J17-lag, som ble kronet som trøndersk mester med sin seier i OBOS-cup og i tillegg ble kretsmester i futsal etter å ha beseiret Rosenborg foran over 300 tilskuere i en ellevill finale.

Størrelsen på denne troppen vil være på rundt 20 spillere med aldersspenn fra 2004 til 2007, der flere av årets J17-hospitanter vil få muligheten til å være med i stallen etter å ha videreutviklet ferdigheter på en imponerende måte det siste året.

Treningshverdagen er i skrivende stund ikke helt spikret, men vil bestå av 3-4 treninger i uka både innendørs og utendørs, hvor det også vil være hospitering opp på A-lagsnivå.


Slik blir kamparenaen for rekruttstallen:
* 3. divisjon senior for de eldste sammen med eventuelle yngre spillere + 5 A-lagsspillere
* øverste divisjon i J17 for de yngste sammen med spillere fra egen J17-tropp
* futsalserie 2. divisjon i vinter


I tillegg har laget store planer om delta på flere turneringer, inkludert en reisecup i sommer.


Vi gleder oss enormt til fortsettelsen!


0 Kommentar

Rykker opp til 2. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2021

(Tiller 5 - 3 Steinkjer) TOBB ARENA SØR: Kvinner A rykker opp til 2. divisjon etter en hesblesende seier over Steinkjer søndag ettermiddag.

Jubel etter straffescoringen til Synne Aunehaugen på overtid.


Sammendrag

* 0-1 etter fire minutter
* Lå under 1-3 etter 25 minutter
* Stuedahl-Karlsen snudde kampen i andre omgang
* Aunehaugen straffet nordtrønderne på overtid


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde scenarioene klare. Ettersom Utleira var storfavoritter mot et skadeskutt Malvik-lag, regnet man med at det ville bli en enkel seier.

Men Tiller hadde 10 plussmål å gå på. Tiller måtte uansett vinne over Steinkjer for å være med i diskusjonen. Da hjalp det ikke akkurat at gjestene fra nord i Trøndelag tok ledelsen etter bare fire minutter bak et passivt Tiller-forsvar.

Heldigvis utlignet Celine Kleiven Vevle til 1-1 med et hardt skudd på hjørnespark fra Marie Methi, men dette var ikke dagen for å gjøre det enkelt for seg selv.

Publikum hadde knapt rukket å sette seg igjen før Steinkjer tok tilbake ledelsen på et skudd fra 18 meter som snek seg i hjørnet.

Før 25 minutter var spilt kunne Thale Hinsverk ha utlignet alene med keeper, men i duell med motspiller skjøt hun utenfor. Rett etterpå kontret gjestene så bra at de satte inn 3-1 fra kloss hold.

Var dette deja vú fra 2019?


Hedda-magi

Heldigvis gikk det ikke mange sekunder før Tiller svarte. Sandra Aardahl Gulstad scoret sikkert alene med keeper, og plutselig var Tiller for alvor med igjen.

Hjemmelaget skapte flere muligheter både før og rett etter pause, men det trengte noe helt spesielt for å komme likt med gjestene fra Guldbergaunet.

I det 60. minutt skjedde det. Hedda Stuedahl-Karlsen bestemte seg virkelig og gjorde alt selv. Hun fintet seg forbi flere motspillere og satte fart mot mål fra veldig skrått hold. Ei knallhard tå var det som trengtes for å tuppe inn 3-3 via lengste stolpe.

Men Tiller var ikke i full jubelrus ennå - det kom tre minutter etterpå. Hinsverk slo et godt innlegg i feltet, Steinkjer fikk ikke klarert ordentlig og ballen falt ned til Stuedahl-Karlsen som banket til fra ti meter - 4-3 og Tiller-ledelse for første gang i kampen.

Det var noen nervøse sluttminutter, det var jo det. Spillet bølget litt frem og tilbake, men Steinkjer klarte aldri å sette inn en sluttspurt. Tiller hadde god kontroll.

Den endelige avgjørelsen falt to minutter på overtid da Gulstad ble felt rett innenfor 16-meteren. Fra straffemerket var Synne Aunehaugen sikker som banken og fikset 5-3 og dermed Tiller-seier.


Seieren var nok til å kunne juble over opprykk til 2. divisjon ettersom Utleira vant 6-1 over Malvik.

Tårene og fortvilelsen for to år siden har gjort både laget og klubben bedre rustet for det som nå kommer i divisjonen over.

Vi gratulerer spillere, trenere og supportere med en fantastisk prestasjon!

Samtidig kan det bli full klaff i årets sesong dersom andrelaget slår Flatås over to kamper i opprykkskvalifisering til 3. divisjon. Første kamp er på bortebane førstkommende torsdag kl.20.00 med returoppgjør på TOBB Arena Sør søndag kl.14.00.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 3 Steinkjer FK
0-1 4'
1-1 Celine Kleiven Vevle 13'
1-2 15'
1-3 25'
2-3 Sandra Aardahl Gulstad 27'
3-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 60'
4-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 63'
5-3 Synne Aunehaugen 90+2'

5. runde 3. divisjon kvinner sluttspill nivå 1
Søndag 31. oktober 2021 kl.16.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget

Kaisa Øien Aune, Maria Alvestad Høvik, Celine Kleiven Vevle, Synne Aunehaugen, Aiila Renander Bransfjell, Vilde Hulaas Grøseth, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Marita Flataunet, Louisa Stuedahl, Vilde Bjørgård Kristiansen, Victoria Sande Petersen, Nora Negård Larsen, Marie Schult Optun, Pia Elise Lien.


0 Kommentar

Minst seks kamper igjen

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2021

De blåkledde fra Tillerbyen er langt fra ferdig med utesesongen.

Den 13-årige målvakten Lasse har planer om å stenge buret mot Byåsen tirsdag kveld. Her fra en G14-kamp tidligere i høst.


Tillers to A-lag er kanskje ferdig for sesongen, der det ble søndag kveld kronet med et heidundrende opprykk til 2. divisjon kvinner.

2021-sesongen er på hell, men med godt vær og like godt humør kan vi fortsatt glede oss til flere spennende kamper.

Allerede tirsdag kveld skal G13 spille semifinale i OBOS-cup på TOBB Arena Sør, og våre gutter jakter en spesiell finaleplass. Denne kampen blir etterfulgt av G19-1 sin siste seriekamp dagen etter.

Torsdag kl.20.00 er det duket for det første av to kvalifiseringsoppgjør til 3. divisjon da kvinner-2 gjester Flatås. Skal Tiller 2 klare kunststykket ved å rykke opp, blir det finale i kretsmesterskapet mot vinneren av Verdal og Sverresborg i uke 45.

Den uka avsluttes enn så lenge med finale i OBOS-cup for J17 da de møter Ranheim på Stjørdal.


Gjenværende Tiller-kamper:

Uke 44:
Tirsdag 02.11 kl.17.30 Tiller - Byåsen (semi OBOS-cup G13)
Onsdag 03.11 kl.20.00 Byåsen TF - Tiller (G19)
Torsdag 04.11 kl.20.00 Flatås - Tiller 2 (kvalik 4. div kvinner)
Søndag 07.11 kl.14.00 Tiller 2 - Flatås (kvalik 4. div kvinner)
Søndag 07.11 kl.16.00 Trygg/Lade - Tiller (G16)

Uke 45:
Onsdag 10.11 kl.18.30 Ranheim - Tiller (finale OBOS-cup J17)
+ eventuelt G13-finale og KM-finale 4. divisjon


Se også oversikt over alle kampene her


Forza Tiller!


0 Kommentar

Søker etter trenere

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter nye trenere for gutter 19.

Bilde fra G19-serien i vårsesongen.


Tiller Idrettslag Fotball er en kvalitetsklubb og en stor organisasjon med 750 spillere, over 100 trenere og mange frivillige i forskjellige verv. Vårt herrer A-lag befinner seg for øyeblikket i 3. divisjon mens kvinner A-lag rykket i år opp til 2. divisjon.

Vi har opplevd mye spennende i 2021, til tross for verdenssituasjonen. Med svært mange gode spillere i klubben, er utsiktene svært gode for å fortsette framgangen som allerede er gjort.

Vi er nå inne i utviklende prosesser på flere årskull, og i den forbindelse søker vi etter trenere som kunne tenke seg å ta ansvar for treningsgruppen G19.

G19-gruppa vil bestå av mange spillere født i 2003-2005 som ikke har som mål å satse, men som fortsatt synes fotball er noe av det artigste som finnes.

Det vil være god dialog med klubbens U21-gruppe, der klubbens mest ambisiøse guttespillere befinner seg.


G19 vil være følgende:
- spille på gruppas nivå i seriesammenheng
- trene 2-3 ganger i uka
- delta på flere cuper
- ha tett samarbeid med U21 og G16


Vi søker etter deg som:
- vil være fotballtrener for en gruppe som synes fotball er gøy
- ønsker erfaring på trenerstigen


Vi kan tilby:
- muligheten til å være trener i en av Trondheims største fotballklubber
- gode treningsfasiliteter med eget klubbhus
- trenerkurs for økning av kompetanse
- godtgjørelse etter avtale


Er du en av våre nye trenere i Tiller Idrettslag Fotball?

Send din søknad til sportslig.fotball@tiller.idrett.no.


Kontaktperson for spørsmål:
Roar Harsvik Alstad
Tlf 905 00 765


Forza Tiller!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline