Kategori

Sterk borteseier i fjæra

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2022

(Ranheim 1 - 5 Tiller-2) EXTRA ARENA: Tiller vant 3. divisjonskampen mot Ranheim på fortjent vis torsdag kveld.

Denne glade gjengen fortsetter en oppsiktsvekkende ferd i 3. divisjon etter storseier over Ranheim.


Sammendrag

* Havnet under tidlig
* Snudde kampen i første omgang
* Tiller leverte god angrepsfotball
* Store målsjanser
* Ett poeng bak tabelltopp


Kamprapport

Kveldens hvitkledde bortespillere fikk en motbakke å klatre i flate Ranheimsfjæra allerede i åpningsminuttene. Et hjørnespark ble styrt i mål fra kloss hold, og Tiller slet faktisk med å sette standarden til å begynne med.

Det var lite som stemte med ballen det første kvarteret, men så begynte de endelig å finne hverandre på kjent vis. Emma Kalvøy Bye skjøt i stolpen og returen havnet rett på keeper fra Cornelia Nordtug Knudsen, men det skulle bli jubel etter 21 minutter. Et hjørnespark fra Nyberg Hansen ramlet ned i feltet som Sandra Vilvang Halseth var først på og skjøt på halv volley via en motspiller i mål til 1-1.

Tiller var virkelig på hugget, og spesielt var Kalvøy Bye svært farlig hver gang. Hun traff både tverrligger og fikk et forsøk avverget av keeper, men scoringen kom få minutter etter utligningen. På pasningen fra Isabel Teigen, var hun alene med keeper, iskald og satte ballen sikkert til side og i mål.

Kampen var snudd.


Tiller-dominans i andre omgang

Tiller gikk offensivt ut til verks etter sidebytte, og fikk betalt for det gode presset. Et godt slått frispark ble stusset lekkert i mål av Idun Benjaminsen til 3-1, og da var kampen nærmest punktert.

Ranheim klarte aldri å true Tillers bakre rekker, og istedenfor fortsatte hvittrøyene å etablere gode angrep. I det 70. minutt la de på til 4-1 på fantastisk vis. Flott angrepsfotball gjorde at Nyberg Hansen la perfekt inn til Pia Skråmo Lien på 14 meter, og der vet vi alle at hun er like rolig som skjæra i fjæra. Hun plasserte inn 4-1 i lengste hjørne, og nå var det i hvert fall ikke noen tvil lenger.

På overtid fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 5-1. Andrea, som gjennom hele kampen fikk mange Ranheims-føtter på både legger og ankler, mottok en glimrende ball av Celine Kleiven Vevle i bakrom og fikset Tillers femte og siste mål for kvelden.

Herlig!


Neste 3. divisjonskamp er hjemme mot Vestbyen mandag 30. mai kl.20.30.

Se tabellen i 3. divisjon her


Kampfakta

Ranheim IL 1 - 5 Tiller IL-2
1-0 6'
1-1 Sandra Vilvang Halseth 21'
1-2 Emma Kalvøy Bye 27'
1-3 Idun Brigtsdatter Benjaminsen 58'
1-4 Pia Elise Skråmo Lien 70'
1-5 Andrea Buberg Sæteren 90+2'

7. runde 3. divisjon kvinner
Torsdag 26. mai 2022 kl.20.00
Tilskuere EXTRA Arena (Ranheim): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Tiril Olsen, Hege Snåsøy Hovdahl, Cornelia Nordtug Knudsen, Andrea Buberg Sæteren, Ingeborg Nyberg Hansen, Sandra Vilvang Halseth, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Marita Flataunet, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Celine Kleiven Vevle, Pia Elise Skråmo Lien, Ida Sofie Bye-Andersen.Dominerende og ett poeng

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mai 2022

(Tiller-2 2 - 2 Malvik) TOBB ARENA SØR: Tiller 2 dominerte mot forhåndsfavoritten mandag kveld, der det ble et hardt tilkjempet poeng.

Den unge U20-gjengen pluss hjelp av fire seniorspillere spilte rundt et godt Malvik-lag mandag kveld.


Sammendrag

* Ledet to ganger
* Utligninger umiddelbart
* Fullstendig Tiller-dominans i ballinnehav
* Skapte store målsjanser til å vinne


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen kunne faktisk ha havnet under etter bare tre minutter, men det gode skuddet fra Malviks mangeårige toppscorer traff stolperoten.

Men så handlet det meste om hjemmelaget. For en kamp Tiller leverte denne mandagskvelden. De hadde full kontroll på banespillet og så skapte de flere store målsjanser. En særdeles livlig Cornelia Nordtug Knudsen fikk to gode muligheter som gikk like utenfor, og samme skjebne opplevde Vilde Bjørgård Kristiansen fra skrått hold.

Men da Ingeborg Nyberg Hansen serverte Emma Kalvøy Bye alene med keeper, ble det endelig jubel. Hun rundet keeper og banket ballen i mål til 1-0 og herlige gledesscener.

Dessverre varte ledelsen like lenge som en ny sommerlåt. Tiller misset på markeringen på et hjørnespark, der gjestenes toppscorer stanget inn 1-1 fra kloss hold.

Resten av første omgang var preget av et angripende Tiller-lag som var nære ved å spille fri både Kalvøy Bye og Isabel Teigen flere ganger, men det skulle betale seg i starten av den andre omgangen.


Spilte Malvik ultralave - men vinnermålet uteble

Få minutter etter sidebytte startet hjemmelaget med et massivt press, og det førte til at Malvik måtte ty til ulovlige hjelpemidler. På et frispark fra 25 meter sa Nyberg Hansen takk for ballen og hamret inn 2-1 i lengste hjørne på lekkert vis.

Men ledelsen holdt i et knapt minutt. Ut av ingenting rotet Tiller det til i bakre rekker, og plutselig utlignet Malvik til 2-2 fra 14 meter.

Tiller ga seg uansett ikke. De fortsatte å styre banespillet mot et svært lavtliggende Malvik-lag som satset alt på kontringer på sin kaptein.

Kalvøy Bye skjøt i nettveggen, Nordtug Knudsen skjøt rett på en utrusende keeper og Ida Sofie Bye-Andersen blåste ballen over fra 12 meter.

Malvik var frempå ved en anledning, men en god redning fra Tiller-keeper Ayla Latifi hindret bortejubel. 

Yngstejenta Bye-Andersen fikk kampens siste mulighet helt på tampen, men et skuddforsøk gikk rett på keeper som ga retur, men det var ingen blå spillere som fulgte opp.


En fantastisk gjennomført kamp av Tiller førte til ett poeng. Dog er det overhodet ingen grunn til å henge med hodet - det er bare å fortsette.

Neste kamp blir hittil den tøffeste. Mandag 9. mai venter fjorårets opprykksrival Utleira på bortebane.


Kampfakta

Tiller IL-2 2 - 2 Malvik IL
1-0 Emma Kalvøy Bye 23'
1-1 27'
2-1 Ingeborg Nyberg Hansen 49'
2-2 50'

4. runde Adressa-ligaen 3. divisjon kvinner
Mandag 2. mai 2022 kl.20.30
Gult kort Tiller: Vilde Bjørgård Kristiansen (39')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 75


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Kaja Sofie Johansen, Tiril Olsen, Synne Aunehaugen, Emma Jensen (k), Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Vilde Bjørgård Kristiansen, Cornelia Nordtug Knudsen, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Hege Snåsøy Hovdahl, Ida Sofie Bye-Andersen, Ida Nygård.Avbrøt trening - scoret og vant dagen etter

Postet av Marius L. Larsen den 19. Apr 2022

(Tiller-2 4 - 0 Orkla) TOBB ARENA SØR: Det unge rekruttlaget leverte noe helt annet mot Orkla mandag kveld - og slikt blir det tre poeng av.

Stor jubel - og lettelsens sukk - da Tiller scoret på et innøvd cornertrekk etter 50 forsøk 24 timer tidligere.


Sammendrag

* Cornertrekk feilet på trening - mål i kamp
* 2-0-ledelse halvveis
* Tiller-dominans i andre omgang
* Produserte gigantiske målsjanser


Kamprapport

Tillers unge rekruttlag på kvinnesiden debuterte i 3. divisjon borte mot Verdal i serieåpningen for to uker siden, men der ble de felt på duellspill og treghet med ballen. Det var helt endret i mandagens duell mot Orkla.

Lagene spilte 3-3 i en treningskamp for noen uker siden, men denne gang var Tiller mer forberedt - skulle man tro, i hvert fall. For å ta overskriften først, så valgte laget å avbryte søndagens fellestrening etter å ha terpet nok dødballer. De skulle prøve ut noen cornertrekk anført av Isabel Teigen og Emma Jensen, men fuglereirene i toppen av trærne bak mål fikk kjørt seg så mye på generalprøven at hovedtrener Rune Olufsen valgte å si at nok var nok.

Det begynte også å bli tomt for baller...

Men det skulle testes ut i kampen mot Orkla. Ironisk nok sto det 2-0 i målprotokollen og etter like mange cornere - på de første forsøkene, altså. Først smalt det i nettmaskene fra Teigen fra 20 meter på pasning fra Ingeborg Nyberg Hansen, og like etterpå var det kaptein Jensen sin tur til å hamre inn 2-0 i lengste kryss fra 17 meter.

Det er sjelden man har sett trenerteamet og spillerne i en så lattermild lykkerus. 

Minutter i forveien hadde Emma Kalvøy Bye en stor dobbelsjanse alene med keeper, og Teigen traff stolpen på et langskudd. Flere mål eller store sjanser var det ikke i første omgang som inneholdt et passelig Tiller-overtak.


Sen og fullt fortjent punktering

Den andre omgangen, derimot, hadde fullstendig Tiller-dominans. De blåkledde vartet opp med den ene godbiten etter den andre, og de løp Orkla slitne.

Rett etter sidebytte fikk yngstejenta Ida Sofie Bye-Andersen en stor mulighet fra ti meter, men skuddforsøket endte til side for mål. Deretter skjøt Nyberg Hansen i tverrliggeren før et nytt skudd ble etterpå reddet av keeper i nærmeste vinkel.

Etter en time var de to nevnte på ferde igjen. Først ble Nyberg Hansens gode skudd reddet av Orklas gode målvakt, men returen fra livlige Bye-Andersen ble dessverre trillet i fanget til sisteskansen fra kloss hold.


Se tabellen i 3. divisjon her

Få minutter senere traff Kalvøy Bye tverrliggeren på knallhardt vis, og man begynte å tro at Tiller aldri skulle klare å punktere denne enveiskjørte kampen.

Men åtte minutter før full tid skjedde det. En perfekt pasning fra Vilde Bjørgård Kristiansen sendte Cornelia Nordtug Knudsen gjennom på venstresiden. Målet var derimot langt fra ferdigscoret. Fra 16 meter banket hun til med venstrefoten i lengste hjørne til 3-0 på det lekreste vis.

Og to minutter etterpå kranglet en ivrig Teigen ballen i mål etter en duell med keeper.

4-0 og game over. Tiller-keeper Marita Flataunet telte måker og hadde lite å gjøre etter sidebytte.


Det unge rekruttlaget fikk dermed årets første trepoenger i runde to på veldig fortjent vis. Det er her lista ligger foran de kommende tøffe oppgjørene.

Neste kamp er borte mot Vuku mandag 25. april kl.18.30.


Kampfakta

Tiller IL-2 4 - 0 Orkla FK
1-0 Isabel Teigen 24'
2-0 Emma Jensen 30'
3-0 Cornelia Nordtug Knudsen 82'
4-0 Isabel Teigen 84'

2. runde 3. divisjon kvinner
Mandag 18. april 2022 kl.20.30
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 80


Laget

Marita Flataunet, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Kaja Sofie Johansen, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Cornelia Nordtug Knudsen, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye, Sandra Vilvang Halseth.

Innbyttere: Pia Elise Lien, Hege Snåsøy Hovdahl, Vilde Bjørgård Kristiansen, Ida Sofie Bye-Andersen.Solid seier over Stabæk

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mar 2022

(Tiller U20 7 - 3 Stabæk J19) HAVSTEIN KUNSTGRESS: U20 scoret sju mål og vant over et veldig godt Stabæk-lag søndag ettermiddag.

Etter seks minutter scoret Cornelia Nordtug Knudsen (i klynga) sitt første utendørsmål for Tiller.


Sammendrag

* Jevn start, men Tiller våknet
* To mål hver fra Halseth og Bye
* Begge lag spilte god fotball
* Fem mål i hver omgang
* Fortjent Tiller-seier


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot noe overraskende Stabæk til en treningskamp denne søndagen. På flotte Havsteinbanen var det to gode lag som skulle i aksjon for å teste seg, der begge var offensive i starten.

Etter bare seks minutter smalt det i nettmaskene. Et flott angrep med blant annet Isabel Teigen som fant Sandra Vilvang Halseth på vei gjennom. Hun flikket elegant videre til Cornelia Nordtug Knudsen, som fikset 1-0 alene med keeper.

Og nå var Tiller gode. Etter 20 minutter endte et høyt press med at målscorer Nordtug Knudsen snappet ballen rett utenfor 16-meteren og stormet mot mål. Hun serverte Vilvang Halseth på åpen kasse som doblet ledelsen.

Stabæk reduserte imidlertid til 1-2 på et hjørnespark kort tid etterpå, og det gikk ikke mange minutter før Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene mot en Stabæk-angriper.

Dagens hjemmelag tok mer over mot pause, og de kunne ta en velfortjent hvil med 4-1-ledelse i bakhodet. Først var det Ella Selvaag Solbakken som la perfekt inn til Isabel Teigen som banket inn Tillers tredje fra ti meter før Tiller-debutant Emma Kalvøy Bye banket inn det fjerde etter å ha gjort det meste selv på venstresiden.


Flotte scoringer

Andre omgang startet på samme vis. Nordtug Knudsen og Vilvang Halseth var en fantastisk kombinasjon i dette oppgjøret, for det hadde knapt gått to minutter etter sidebytte før førstnevnte fant sistnevnte med en strøken pasning foran mål til 5-1.

Tiller fortsatte å levere en meget solid kamp. De spilte seg fint ut bakfra og hadde ro og kløkt i pasningsvalgene. Turbojeten Kalvøy Bye ble tomålsscorer i sin første kamp i helblått da hun var sikker fra ti meter etter nok en flott pasning av Ingeborg Nyberg Hansen etter 54 minutter.

Rett etterpå trodde Nyberg Hansen at hun la på til 7-1 fra kloss hold, men målet ble avblåst for offside - dagens andre.

Stabæk kom bedre med mot slutten og reduserte to ganger til 6-3 på gode og hurtige kontringer, men Tiller tok det siste stikket.

Helt på tampen la Nyberg Hansen silkefoten til igjen og sendte Ida Sofie Bye-Andersen på vei gjennom, men forsøket ble reddet av keeper. Allikevel dukket hun opp igjen på returen, som på trening, Kaja Sofie Johansen, og fastsatte resultatet til 7-3.


En solid kamp med svært gode prestasjoner av det unge Tiller-laget.

Takk for kampen, Stabæk, og lykke til videre denne sesongen!


Neste oppgjør for U20 er andre runde i Adressacupen som spilles førstkommende lørdag kl.15.00 mot Flatås.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 3 Stabæk Fotball
1-0 Cornelia Nordtug Knudsen 6'
2-0 Sandra Vilvang Halseth 20'
2-1 22'
3-1 Isabel Teigen 34'
4-1 Emma Kalvøy Bye 43'
5-1 Sandra Vilvang Halseth 47'
6-1 Emma Kalvøy Bye 54'
6-2 58'
6-3 70'
7-3 Kaja Sofie Johansen 90'

Treningskamp U20
Søndag 13. mars 2022 kl.14.00
Havstein kunstgress


Laget

Marita Flataunet, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Kaja Sofie Johansen, Ida Nygård, Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg Sæteren, Cornelia Nordtug Knudsen, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye, Sandra Vilvang Halseth.

Innbyttere: Bonnie Steinsvoll Bornhammar, Linn Sophie Stenkløv, Una Stuedahl-Karlsen, Arlinda Shala, Michelle Kveberg Alstad, Ida Sofie Bye-Andersen.