Kategori

Gratis trenerkurs på nett

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2020

Norges Fotballforbund tilbyr gratis grasrottrenerkurs på nett, og Tiller Idrettslag Fotball søker spesielt etter potensielle trenere for 2014-kullet.


Det er en spesiell tid vi fremdeles er inne i, men Tiller Idrettslag Fotball er fast bestemt på å overvinne en pandemi som har skapt en annerledes hverdag hele verden.

Norges Fotballforbund tilbyr i disse dager gratis grasrottrenerkurs gjennom e-læring (teori), og Tiller Idrettslag Fotball anbefaler alle våre trenere om å ta kurset dersom man fremdeles ikke har tatt det.

Praksisen vil bli tatt senere når myndighetene åpner for det.


Les mer om trenerkurset her


Spesielt går det en oppfordring til våre nye potensielle trenere til 2014-årgangen som etter planen har oppstart i slutten av august:

Vi ønsker deg med i trenerteamet, og vi vil gjerne at du tar grasrottrenerkurset.


Påmeldingsfristen er tirsdag 14. april, og kursene starter fra og med torsdag 16. april.


Ta kontakt med sportslig utvalg ved Katrine Floa Bang på sportslig.fotball@tiller.idrett.no for påmelding eller eventuelle spørsmål.


Forza Tiller!Trenerkurs gjennomført med stil

Postet av Marius L. Larsen den 31. Okt 2016

De siste par ukene har det vært gjennomført trenerkurs på KVT kunstgress.

Kursdeltakere og -ledere. Eier av foto: Reidar Schjei.


Tiller Idrettslag Fotball ble plukket ut av NFF Trøndelag til å arrangere C-lisens/Grasrottrener del 1 etter en positiv søknad, og totalt var det 28 trenere på kurset fra et aldersspenn på 17 til 50 år, der trenere fra hele 13 Tiller-lag var representert.

Kurskoordinatorne var Gro Merethe Nerland (styreleder) og Runar Koteng Frønes (trener G14 og medlem av sportslig utvalg), og kurslederne var også to lokale personer, Reidar Schjei (bosatt på Tiller) og Geir Arne Kristiansen (trener J14 og sportslig leder Tillerbyen).

Ifølge rapportene var dette en lærdomsrik gjeng som gjennomførte kurset på en svært tilfredsstillende måte.

Kurset ble holdt i KVT-hallen med praksisøkter på KVT kunstgress.


Vi ønsker å rette en oppmerksomhet til Tiller Fotballs samarbeidspartner Egon City Syd som stilte med gratis kaffe gjennom hele kurset samt smaksrik lavprispizza på siste kvelden.

PS! Vi minner om at Egon City Syd gir tilbake med sin kickback-avtale der 10 % av kjøpesummen går rett til Tiller Fotball!