Kategori

Gull og sølv i Skandia Cup

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jul 2022

Slik var finaledagen i Skandia Cup 2022.

Denne J17-gjengen var naturligvis nedfor etter et svient finaletap, men vi mener de har spilt den desidert beste fotballen som ble kronet med en flott sølvpokal.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles interessant og lang fredag på glovarme Ladesletta, der Tiller spilte seg lekkert frem til tre finaler.

Første finale var J17 mot Gimse. Tiller tok ledelsen 1-0 etter bare fire minutter, da Ida Sofie Bye-Andersen styrte inn 1-0 på volley etter et hjørnespark fra Cornelia Nordtug Knudsen.

Men to minutter senere utlignet Gimse fra kloss hold, og lagene var like langt. Tiller spilte seg fint frem til store målsjanser, men et innsatsvillig Gimse-lag tok ledelsen tidlig i andre omgang.

Heldigvis utlignet Ida Nygård på retur fra keeper åtte minutter før slutt, noe som var veldig fortjent, og dermed var det duket for ekstraomganger.

Dessverre ble det røde tall og jubel. Førti sekunder etter at Tiller hadde en gigantisk mulighet alene med keeper, scoret istedenfor Gimse vinnermålet på det samme i den andre enden.

2-3 og sølv på et ungt J17-lag som har stått på i fem dager under krevende forhold. De har spilt fremragende fotball og scoret mange flotte mål.


Det er vi uansett mektig stolte av! Gratulerer med en solid prestasjon, jenter!


Bardo x4


GULL på G19!


Rett etter J17-finalen var det G19 som skulle i kampen om gullet. Der møtte de Stjørdals-Blink fra nord i Trøndelag, og det var egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle ta med seg den største pokalen hjem.

Petter Selvaag Solbakken sendte Tiller i føringen etter bare få minutter spilt mens mediaavdelingen var opptatt med medaljeseremoni, og gutta i helblått dominerte banespillet.

Jonas Bardo Fossen Thanem scoret to lekre mål alene med keeper med to minutters mellomrom slik at pauseresultatet var 3-0 til sørtrønderne.

Finalen ble avgjort umiddelbart etter sidebytte da Fossen Thanem nok en gang økte ledelsen med sitt hattrick og Tillers fjerde, men det stoppet ikke der.

Åtte minutter før full tid løp Fossen Thanem så mye at han la seg rett i bakken etter å ha tuppet inn 5-0 alene med keeper.


Tiller kunne dermed juble over en svært fortjent gullpokal i G19-klassen. Vi gratulerer gutta med GULL og en fantastisk prestasjon!


Fredagens siste finale var J14s duell mot Sjetne i B-sluttspillet. Der tapte Tiller 1-3 og måtte si seg fornøyd med sølv. Mål et ble scoret av Vilja Nordskag som kriget inn et hjørnespark.

Vi gratulerer jentene med store prestasjoner gjennom hele uka!


Se alle Tiller-resultater her

J14 smiler uansett etter sølv. Foto: Frode Helgheim.Klare for sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2022

Sju Tiller-lag spiller sluttspill i Skandia Cup fra torsdag. Vi gir deg hele oversikten her.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.v.) scoret J17s siste innledende mål tre minutter før full tid mot Charlottenlund onsdag kveld. Det sikret gruppeseieren og en fortjent fridag for hele laget.


De blåkledde fra Tillerbyen har levert strålende og spennende kamper på Ladesletta så langt i Skandia Cup. Det har vært liv og røre på Ladesletta de tre første dagene, og det kan bli tre dager til.

G13-1 slo Astor 1-0 i siste kamp i gruppespillet og havnet på fjerdeplass. G13-2 tapte siste seriekamp, men kom seg videre til A-sluttspillet etter et nervepirrende målforskjellsdrama. G14 vant to av tre og spiller A-sluttspill torsdag.

J14 tapte ingen av sine kamper, men måtte se A-sluttspillet forsvinne på en svært knepen målforskjell. J17 vant pulja med sju poeng på sine tre kamper. G19-1 kopierte J17 og spiller også A-sluttspill. G19-2 var ett mål unna å nå A-sluttspill med fire poeng på de tre innledende kampene.


Slik er den foreløpige torsdagen:
kl.09.00 1/16-B G13-1 mot Strindheim 2 (Koteng Arena 9er)
kl.10.40 1/8-A G14 mot Stjørdals-Blink (Adressa-banen)
kl.10.45 1/4-B J14 mot Ranheim (Koteng Arena 9er)
kl.12.40 1/4-B G19-2 mot Astor (Rema 1000-banen)
kl.14.50 1/8-A G13-2 mot Kattem 2 (Diplom Is-banen)
kl.17.35 1/4-A G19-1 mot CSK (Koteng Arena)

J17 spiller A-semifinale fredag kl.10.00 mot vinneren av Ranheim og Utleira på Koteng Arena.


Se alle Tiller-resultater her (bla litt ned på siden)


Vi ønsker alle våre lag lykke til i utslagsrundene!


Forza Tiller!Sølv i J15-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2019

Tillers femte pokal i Skandia Cup er et faktum.

Denne gjengen vant en flott sølvpokal i Skandia Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde også en veldig spennende J15-finale å se frem til denne lørdagen. Motstander var Charlottenlund, et lag de måtte kjempe mot for å nå 0. divisjon til høsten seriespill.

Og det var det kommende 0. divisjonslaget som kom best i gang på Koteng Arena. Etter åtte minutter traff Isabel Teigen godt på et frispark, men keeper reddet uten de store problemene.

Rett etterpå fikk Maria Høvik en gyllen mulighet alene med keeper etter et flott angrep, men forsøket fra skrått hold traff rett på motstanderens sisteskanse.


Annulert mål

I det 23. spilleminutt trodde halve tribunen at Rikke Olufsen hadde sendt Tiller i føringen på Hedda Stuedahl-Karlsens hjørnespark, men det ble omsider avvinket for at ballen hadde vært utenfor dødlinja i forkant.

Det tok ikke mange minutter før Stuedahl-Karlsen fikk til et godt skudd fra 16 meter, men en god redning fra Charlottenlunds keeper hindret Tiller-ledelse.

Helt på tampen av første omgang så det ut som om kaptein Synne Aunehaugen gikk rett i bakken etter å ha vunnet ballen i duell med en grå- og rødkledd spiller, men hennes rop om straffespark ble ikke hørt.


Stolpe, tverrligger og ekstraomganger

Andre omgang startet med et kontant stolpetreff av Stuedahl-Karlsen, men så kom Charlottenlund bedre med - uten at de skapte mange målsjanser av den grunn.

Det nærmeste de kom scoring, var et frispark fra 25 meter som Tiller-keeper Emilie Leirvik reddet på lekkert vis.

Rett før full tid stanget Teigen ballen i tverrliggeren på et hjørnespark, men det endte 0-0 og dermed måtte det gå over i ekstraomganger.

Aunehaugen startet den første ekstraomgangen med å skyte like utenfor fra 20 meter, men så scoret Charlottenlund på et langskudd og gulltreff i lengste vinkel til 0-1 rett etter den andre femminutteren hadde startet.

Tiller ga seg imidlertid ikke. Teigen prøvde seg med et nytt frispark som denne gang gikk like utenfor, og Stuedahl-Karlsen fikk Tillers siste mulighet fra skrått hold, men keeper sto i veien og hindret utligning.


Dermed ble det uansett en fin-fin 2. plass og sølv for J15 i dueller mot gode motstandere og med få spillere på laget.

Vi gratulerer med en sterk prestasjon!To gull og to sølv

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2019

Tiller kapret fire av de største pokalene i Skandia Cup, og enda er det én finale igjen.

Gulljubel i J19-klassen. Her mangler endel spillere som spilte J17-finale rett etterpå.


De blåkledde fra Tillerbyen spilte hele ni kamper på Ladeanlegget på fredag, der det hele startet kl.09.00 med J15s semifinale mot Gimse. Der var det et frisparkmål fra Isabel Teigen som sørget for en 1-0-seier og avansement til finalen som spilles mot Charlottenlund lørdag kl.15.00.

J13 skulle også ende opp med jubel, men det var faktisk gulljubel i B-sluttspillet. I semifinalen slo de Malvik 5-0 på kontrollert vis, men finalen mot Freidig ble litt for spennende. Der var Tiller sterkest på straffesparkkonkurranse, da de vant til slutt 4-3 og dermed den største pokalen.


Øien Aune stanget Tiller til gull

J19 var det første laget som spilte A-finale denne fredagen. Mot alltid så sterke Strindheim var det duket for nok et spennende oppgjør.

Ti minutter før pause satte Thale Hinsverk inn 1-0 på et godt slått hjørnespark fra Kaisa Øien Aune, men Strindheim utlignet rett før pausesignalet.

I andre omgang var det Tiller som hadde det største mulighetene, og det var derfor ikke ufortjent da Øien Aune stanget inn 2-1 på et frispark fra Mari Kristine Vik kvarteret før slutt.

Tiller kunne etter hvert juble for et veldig fortjent gull i J19-klassen.


Klart tap i J17-finalen

Men kvelden var på ingen måte slutt.

Rett etter J19-finalen, skulle J17 i aksjon - også her mot et godt Strindheim-lag. Men denne gang ble motstanden for tøff.

Etter bare noen få minutter ledet Strindheim 2-0, og rett før pause la de på til 3-0 bak et etter hvert slitent Tiller-lag.

Det hjalp heller ikke at ledelsen økte til 4-0 rett etter sidebytte, og et resignert Tiller-mannskap måtte se at finalen ble til slutt tapt med klar margin.

Sølv i J17-klassen er uansett ingen nederlag for gjengen som har spilt mange kamper på få dager.


G19 tapte på straffer

Helt til slutt var G19 i aksjon mot Strindheim i finalen - Strindheim Toppfotball, i denne sammenheng - etter at de hadde slått ut Tangmoen hele 5-0 i semifinalen.

Dog så det ikke ut som toppfotball mot breddefotball. Selv om laget fra nordøst hadde de fleste sjansene, hang Tiller godt med og hadde også minst like store muligheter.

Strindheim tok ledelsen 1-0 etter kluss i forsvaret, men Magnus Kristoffersen utlignet til 1-1 kort tid etterpå. 

Dessverre varte det i bare noen sekunder før Strindheim tok tilbake ledelsen med sin 2-1-scoring.

Jonathan Smerkerud Frønes utlignet til 2-2 halvveis i andre omgang, og Tiller kunne ha vunnet helt på tampen. Lekre kombinasjoner fra Roy Sneisen og Henrik Langset Breivoll førte til så nære 3-2-seier, men allikevel så langt unna.

Det ble ingen flere mål i verken full tid eller i ekstraomgangene, så det måtte straffesparkkonkurranse til. Der måtte Tiller se seg slått til slutt 6-4.


Se alle Tiller-resultater her.


Vi gratulerer våre lag med henholdsvis GULL og SØLV i Skandia Cup 2019!


Vi minner samtidig om J15-finalen mot Charlottenlund kl.15.00 på Koteng Arena (Lade).Klare for finale og semifinaler

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2019

Tiller er godt representert i både finale og mange semifinaler i Skandia Cup fra fredag formiddag.

Våre eldste jenter er klare for finale i Skandia Cup. Jaggu kan det også bli flere finaler!


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å imponere i Skandia Cup på Ladeanlegget. Torsdagens kamper endte med mange herlige jubelscener, da blåtrøyene er klare for både finale og mange semifinaler!


Slik spilles fredagen:

kl.09:00 J15-A semi Gimse - Tiller (Diplom-IS-banen)
kl.11:50 G19-B semi Strindheim TF 2 - Tiller 2 (Trøndelag Kraft-banen)
kl.12:20 J13-B semi Tiller - Malvik (Adressa-banen)
kl.13:40 J17-A semi Strindheim 2 - Tiller (Rema 1000-banen)
kl.14.40 G19-A semi Tangmoen - Tiller 1 (Rema 1000-banen)
kl.16.30 J19-A FINALE Strindheim - Tiller (Koteng Arena)


Se resultatservice her.


Vi ønsker våre lag lykke til!

Forza Tiller!