Kategori

Til sluttspill som gruppevinner

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2021

Kvinnelaget er klare for sluttspill, G16 tapte knepent semifinale og herrer-2 tapte toppkamp.

Hedda Stuedahl-Karlsen (i midten) ga Tiller ledelsen på Guldbergaunet.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles spennende søndag etter en høyinteressant lørdag denne helga.

G16 spilte den prestisjefylte Stjernecupen på Hamar, og førstelaget avanserte til A-sluttspillet på søndag med tre seiere på tre forsøk. Der møtte de Astor i kvartfinalen som ble beseiret 3-0, men så ventet en langt tøffere kamp mot sterke Strømsgodset i semifinalen. Tiller hadde drammenserne på gaffelen med 1-1 til pause, men de måtte se seg slått knepent 2-1.

G16-2 spilte 0-0 i sin siste kamp mot Teie.

Se resultater her


G14-2 seiret

Dessverre gikk det ikke fullt så bra i seriespillet for flere av våre lag.

Herrer-2 tapte en viktig opprykkskamp i 5. divisjon mot Kolstad 2, der Tiller 2 ledet 3-1 til de ti siste minuttene. Dessverre klarte ikke blåtrøyene å holde unna, og det endte med et skuffende 4-3-tap.

Også J14-2 fikk smake på nederlag i søndagens oppgjør borte mot Orkla/Meldal. Tiller tapte til slutt 7-3.

Bedre gikk det for G14-2 som slo Gimse 4-1 på TOBB Arena Sør.


Gigantiske målsjanser

Søndagens siste kamp var på Guldbergaunet på Steinkjer, der kvinner A tok imot byens lag i 3. divisjon til siste kamp i grunnserien i avdeling 1.

Tiller tok ledelsen etter seks minutter ved Hedda Stuedahl-Karlsen som satte inn 1-0 fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Sandra Aardahl Gulstad, men det var en jevn og fysisk tøff første omgang.

Steinkjer utlignet til 1-1 ni minutter før pause, men rett før fløytesignalet så kunne Thale Hinsverk ha sendt Tiller i føringen på et godt volleyforsøk fra åtte meter, men ballen føyk like utenfor nærmeste stolpe.

I andre omgang var det stort sett bare Tiller, men vinnermålet uteble. Både Hinsverk og Stuedahl-Karlsen skjøt utenfor fra sju meter etter nok en gang glimrende innlegg fra Gulstad, og en svært livlig Louisa Stuedahl skjøt like over fra skrått hold.


Kampen endte dermed 1-1, som betyr at Tiller vinner avdelingen på målforskjell foran Steinkjer. Nå venter de i spenning på oppsettet til sluttspillet som etter alt å dømme starter til uka.
Målrik søndag

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2020

Mange nettkjenninger på helgas siste dag. Her er oppsummering fra søndag 18. oktober.

G16-1 jubler over tre fortjente poeng.


De blåkledde var i aksjon gjennom en lang og iskald søndag, men flere av lagene vartet opp med offensivt spill som varmet de stivfrosne supporterne.

Søndagen startet på Stadsbygd, på andre siden av fjorden. Der var J19-2 gjester i sin nest siste seriekamp, og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Tiller, som hadde med hele åtte spillere fra avdelingsvinnerne på J17, styrte kampen fra start til slutt. Rikke Olufsen fikset 1-0 på et langskudd etter 18 minutter før Andrea Munkvold doblet ledelsen etter en halvtime.

Deretter la Nora Negård Larsen på til 3-0 før Synne Aunehaugen økte til 4-0 kort tid før sidebytte. Samme spiller la på til henholdsvis 5- og 6-0 på lekre skudd i andre omgang.

Negård Larsen hadde kampens hardeste scoring på en knallhard straffe til 7-0 kvarteret før slutt, og få minutter senere fastsatte Bjørk Myhre sluttresultatet til 8-0 med en solid markkryper.

Neste kamp er også avdelingens siste. Den spilles borte mot sølvplasserte Vestbyen tirsdag 20. oktober kl.20.00. Tar Tiller poeng her, har de vunnet avdelingen.


Se kampfakta her


Thanem Gresseth sikret tre poeng

På TOBB Arena Sør like etterpå var det duket for en dramatisk kamp i G16 0. divisjon, da Tiller tok imot Stjørdals-Blink.

Gjestene fra nord i Trøndelag gikk opp i ledelsen etter bare 7 minutter, men så våknet Tiller mer og mer.

Det var heller ikke ufortjent at de blå utlignet til 1-1 i det 18. spilleminutt. Hjemmelaget spilte seg fint oppover i banen, og en god stikker til Alex Thien-Lac Ngyuen gjorde at angrepsspilleren kom alene med keeper. Fra skrått hold banket han inn 1-1.

Mot spillets gang tok gjestene tilbake ledelsen etter en lang ball i bakrom, men Tiller ga seg ikke. Kaptein Mathias Vinjevoll var svært nære ved å utligne til 2-2 før pause, men en heading på en corner strøk lengste stolpe og det samme gjorde et forsøk fra skrått hold.

Få minutter etter sidebytte ble det imidlertid Tiller-jubel igjen. Nguyen var sikker fra straffemerket og banket ballen opp i vinkelen til 2-2, og nå var det egentlig bare et lag på banen.

Tiller spilte fin offensiv fotball og skapte mange målsjanser, men avgjørelsen falt ikke før fem minutter før slutt. Oliver Thanem Gresseth ble matchvinner med sin forløsende 3-2-scoring og sendte Tiller til himmels.

Neste kamp for G16-1 er allerede på onsdag kl.18.15 mot Trygg/Lade på TOBB Arena Sør.


Se kampfakta her


Tap for J13

Videre på søndag var Tiller på besøk hos Melhus i J13-klassen. Dette var siste seriekamp for de blåkledde, men de klarte ikke å få ende sesongen med poeng.

Tiller spilte god angrepsfotball, men slet med å få uttelling på de store sjansene. Melhus vant til slutt 5-1, og Tiller endte på en 4. plass i avdelingen.

Vi gratulerer med en inspirerende høstsesong!


Se kampfakta her


G19-3 mistet ledelsen

Søndagen ble avsluttet på TOBB Arena Sør der G19-3 tok imot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik i den sjuende serierunden.

De blåkledde fra Tillerbyen tok ledelsen på lekkert vis ved Eric Mulondo etter bare ni minutter, men så utlignet gjestene halvveis i første omgang.

Dessverre ble det ingen god slutt på søndagen for Tiller. Laget fra fosenhalvøya dro ifra og vant til slutt 3-1.

Neste kamp for G19-3 er mot Heimdal 3/Kattem 3 torsdag 22. oktober kl.20.00 på TOBB Arena Sør.


Se kampfakta herLyktes på tredje forsøk

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2020

Tiller hadde ingen god søndag helt til de eldste vartet opp med seier sent på kvelden. Her er vår søndagsoppsummering.

Det ble ingen poeng for G16-1 i hjemmemøtet med Freidig.


Tiller fikk faktisk en perfekt start på søndagens kampmaraton. I G14s oppgjør mot Hommelvik 2 på TOBB Arena Sør var det Erik Røsand Damås som sendte Tiller i føringen etter 19 minutter, men gjestene fra nabokommunen Malvik utlignet kort tid etterpå.

Ett minutt før slutt falt avgjørelsen i disfavør Tiller. Selv om blåtrøyene hadde sine sjanser, var det Hommelvik som tok med seg alle tre poengene med vinnermålet ett minutt før slutt.

Se kampfakta her.


Fra nesten-2-1 til 1-2

Senere på søndagen var det G16-1 som tok imot Freidig på samme bane. Også her var det en god start som styret kampbildet. Etter bare ti minutter sendte Marius Jensen vertene i føringen, men rett før pause utlignet Freidig på et langskudd.

I andre omgang var nevnte Jensen centimetere unna å fikse 2-1 på et velplassert skudd fra 16 meter, men en god Freidig-keeper hindret scoring med en solid redning.

Rett etterpå gikk Freidig i angrep og snudde kampen med sin 1-2-scoring, og få minutter senere la de på til 3-1 fra kloss hold.

Tiller klarte aldri å svare, og måtte derfor se seg slått med knapp margin.

Se kampfakta her.


Hjemme bra, borte best?

Rett etterpå var J14 i aksjon mot samme klubbmotstander som G16, nemlig Freidig. Der tok gjestene fra Eberg ledelsen hele 2-0 før Tiller våknet.

Ida Nygård fikset en flott redusering, men Freidig var seige. De økte til 3-1 før kaptein Malin Strømsnes Kvingedal skapte et nytt håp om poeng med sin 3-2-scoring rett før pause.

I andre omgang var det Tiller som kjørte kampen, men store målsjanser til tross, så ble det ingen flere nettsus for de blå. Istedenfor var det Freidig som fastsatte sluttresultatet til 4-2 tjue minutter før slutt.

Se kampfakta her.


Helt på tampen var J19-2 på besøk hos Freidig i en 7er-kamp, selv om hjemmelaget stilte med 12 spillere.

Og alle gode ting var tydeligvis tre. Etter rapportene vant Tiller 5-2, der blant annet Matilde Bolghaug scoret ett av målene.

Se kampfakta her (ikke oppdatert natt til mandag).