Kategori

Tøffe NM-oppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mar 2020

Tiller møter tøffe motstandere i den kommende NM-runden i 16-årsklassen.

Rikke Olufsen (t.v.), Frida Svendsen og Ida Dahl Bjørkøy tar turen til kystbyen Ålesund allerede om få dager.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk tirsdag vite sine to av sine kommende motstandere i Norgesmesterskapet, og det blir to spennende oppgjør.

G16 ble satt opp på hjemmebane mot toppklubben Kristiansund BK, men denne kampen blir etter alt å dømme flyttet til en annen bane ettersom TOBB Arena Sør fremdeles er vinterstengt.

J16 skal nok en gang ut på tur, og denne gang langt. Ålesund og Herd venter i neste runde, og dermed får Tiller et nytt oppgjør på Amfi Moa Stadion som i 2017.


Begge kampene er satt til søndag 15. mars, men kan bli endret dersom klubbene bestemmer seg for det.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Alle videre i NM

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mar 2020

Tiller opplevde en fantastisk supersøndag i Norgesmesterskapet.

Lise Finsrud (t.v.) og Ida Skauge Stiles gratulerer bursdagsbarnet og målscorer Kaisa Øien Aune.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helgas NM-maraton på Levanger, nord i Trøndelag. G16 tok over banespillet etter noen småspente åpningsminutter mot Levanger, og så kom det sjanser på løpende bånd.

Marius Jensen, Jørgen Digre og Mathias Vinjevoll var veldig nære, der sistnevnte var nærmest med et skudd i tverrliggeren.

Deretter satte Jensen inn 1-0 etter han dro av en motspiller og satte ballen elegant i mål. Tiller hadde full kontroll ut første omgang, og i starten av den andre doblet Alex Nguyen ledelsen.

Helt på tampen punkterte Fredrik Myrvold kampen med sin 3-0-scoring. Først passerte han flere motspillere før han spilte en flott vegg med Jensen, og en strålende målgivende pasning førte til en iskald chip over keeper og i mål.


Åtte til pause

Kort tid etter kampslutt på Moan-anlegget var det duket for dagens andre NM-duell. Denne gang i J16-klassen mot Sverre, og det var et heltent Tiller-lag som akselererte fra start av.

Allerede etter fire minutter hadde kaptein Synne Aunehaugen satt standarden med sin 1-0-scoring, og fem minutter etterpå sto det 3-0 etter scoringer fra Isabel Teigen og Frida Ørndal Svendsen.

Tiller kjørte over Sverre, og til pause sto det hele 8-0 i målprotokollen. Rikke Sofie Olufsen, to fra Vilde Hulaas Grøseth, Vilde Bjørgård Kristiansen og en ny fulltreffer fra Aunehaugen sørget for at kampen var i realiteten ferdig.

Men Tiller var ikke helt ferdig. Kapteinens hattrick, to mål fra Emilie Jørgensen Leer og en nettkjenning fra Leona Gutji Fjeldsø gjorde at kampen endte hele 12-0 til de blå fra Trondheim.


Treg start - lykkelig slutt

J19 var Tillers siste NM-lag i aksjon denne søndagen. I relativt varme Abrahallen hadde Tiller full kontroll mot et lavtliggende Egge-lag.

Blåtrøyene skapte sjanse på sjanse innledningsvis, men stolpe, tverrligger og redninger på streken hindret uttelling til å begynne med.

Men da Marie Schult Optun satte inn 1-0 i det 27. spilleminutt, var det ingen vei tilbake. Suzanne Maduga doblet ledelsen på en smart styring rett etterpå før Synne Bye-Andersen og Mari Kristine Vik sendte Tiller foran med en 4-0-ledelse til pause.

Andre omgang startet med at Vilde Winge Kristiansen scoret Tillers femte på et smart skudd fra 18 meter, og deretter gikk det slag i slag.

Marie Methi fikset 6-0 før to herlige scoringer fra Louisa Stuedahl økte ledelsen ytterligere. Kaisa Øien Aune scoret på straffespark, og Methi fastsatte sluttresultatet til 10-0 fra kloss hold etter en flott målgivende pasning fra en offensiv Ida Stiles.


Dermed er G16, J16 og J19 videre til neste utslagsrunde i Norgesmesterskapet.

Oppsettet er ikke kjent i skrivende stund.

Fremdeles venter man også på oppsettet i G19-klassen.


Vi gratulerer våre lag med kjempeprestasjoner i første NM-runde!


0 Kommentar

Før NM-dagen: Trippelkamp

Postet av Marius L. Larsen den 29. Feb 2020

Tiller spiller hele tre NM-kamper samtidig søndag ettermiddag.

G16 starter i gang en real NM-dag på søndag. Kan det bli avansement på hele tre lag?


NM-SØNDAG

kl.14.00 G16 Levanger - Tiller (Moan)
kl.16.00 J16 Sverre - Tiller
(Moan)
kl.16.15 J19 Tiller - Egge
(Abrahallen)


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg vanvittig til en fantastisk NM-søndag, der drømmen om en tur til Oslo og Telenor Arena rett før jul starter allerede nå.

Så sent som i 2017 blåste Tiller alle sine motstandere av banen, og de tok hjem klubbens aller første norgesmesterskap etter å ha slått akademisterke Stabæk 2-1 i finalen.

Kan noe lignende skje igjen?


Formsterke Tiller

Moroa starter på Levanger, nord i Trøndelag. Der skal G16 i aksjon mot bygdas fotballstolthet, og det blir et tøft oppgjør mellom to 0. divisjonslag.

G16 kvalifiserte seg til 0. divisjon som puljevinner på nyåret etter å ha beseiret Egge 3-0, Orkla 3-1 og Utleira 4-1.

Rett etter kampslutt for gutta skal J16 i aksjon mot Sverre på samme bane. De blåkledde har trent godt og gjort sine saker veldig bra i vinterens treningskamper. Dobbelseier over Ranheim, uavgjort mot Gimse og storseier over Flatås gjør at Tiller kommer til å gi alt for avansement.

Samtidig skal J19 ta imot Egge i Abrahallen. Våre nest eldste jenter har ikke spilt mange kamper på stor bane så langt i år, men de har truffet blink i futsalsammenheng. Tiller er klare for Oslo og futsal-NM siste helga i mars etter at de blå kvalifiserte seg nesten på overtid.

Nå skal futsalball skiftes ut med fotball igjen.


Kan Tiller klare tre av tre på søndag?


Vi ønsker alle våre lag lykke til!


0 Kommentar

To bortekamper i NM

Postet av Marius L. Larsen den 6. Feb 2020

Våre 16-åringer skal til Levanger på samme dag.

Nord i Trøndelag er neste stopp på NM-ferden for blant annet Sandra Vilvang Halseth (t.h.) og Silje Harmens.


De blåkledde fra Tillerbyen har fått vite sine motstandere i årets NM Telenor Cup, og ironisk nok skal begge våre 16-årslag til Levanger - samtidig.

G16 gjester Levanger FK og Moan mens J16 er satt opp mot Sverre på Elberg.

Begge kampene er foreløpig satt til søndag 1. mars kl.14.00.


Fra før skal J19 møte Egge på hjemmebane.


Oppsettet for G19 er ennå ikke kjent.


0 Kommentar

Egge i J19-NM

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jan 2020

Tiller møter Egge i første runde i J19-NM.

Flere fra denne gjengen skal kjempe om en ny kongepokal.


De blåkledde fra Tillerbyen er satt opp mot Egge i første kvalifiseringsrunde i NM J19 Telenor Cup.

Oppgjøret skal spilles innen søndag 1. mars og er satt på TOBB Arena Sør. Kampen vil etter alt å dømme bli spilt på en annen bane grunnet vinterforhold.

Vinner Tiller duellen mot nordtrønderne, er de klare for den første nasjonale runden i mai. Men nytt for året er at man kan få en ekstra sjanse. Siden Trøndelag har fått tildelt sju plasser i første runde, skal alle fire taperlagene fra første kvalifiseringsrunde spille en ny runde.

Hvis Tiller taper for Egge, skal de møte taperen av Strindheim og Ranheim innen 1. april.


Se hele oppsettet her.


Det er i skrivende stund ikke kommet oppsett for G16, J16 og G19.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline