Kategori

Julekalender 24. desember

Postet av Marius L. Larsen den 24. Des 2017

Årets siste luke i julekalenderen er ikke hvilken som helst en.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 24 - "24 BLÅmandager i 2017"


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et spesielt fotballår på mange måter denne sesongen, men det er vel lite som slår den følelsen når man virkelig har lyktes.

Akkurat slik kan det oppleves når vi roper ut "BLÅmandag" hver mandag etter at Tiller har gjort sine saker strålende i den foregående helga.

BLÅmandag er et begrep som først ble tatt i bruk i 2016, da vi valgte å snu på ordets betydning med både en humoristisk og seriøs vri - vår egen måte. I år har dette blitt en fenomen vi har brukt på hele 24 mandager.

Er det tilfeldig...? Det er ikke opp til oss å bedømme...

Nedenfor kan du lese om samtlige BLÅmandagene.


Da er vi kommet ved veis ende i årets julekalender, historiens første i Tiller-sammenheng, og vi håper dere har vært fornøyde med det vi har oppsummert året med.

Husk å ta turen innom våre hjemmesider i løpet av romjula for å se ytterligere medieklipp fra årets sesong - det er bare å glede seg!


BLÅmandag 1: "Troféfylt helg 3" / "Gull i Lillehammer Cup" / "Oppstart i dag"
BLÅmandag 2: "Dobbel pokalfangst"
BLÅmandag 3: "Blå finale i Puma Cup"
BLÅmandag 4: "To nye kretsmesterskap"
BLÅmandag 5: "Suveren i Nils Arne Eggen Cup"
BLÅmandag 6: "Blå jubel i Steinkjer"
BLÅmandag 7: "3.-, 2.- og 1. plass"
BLÅmandag 8: "Seier i Storsjöcupen"
BLÅmandag 9: "Tre pokaler i Umeå"
BLÅmandag 10: "Bronse og finaleklar" / "J19-finale: Tiller 0 - 1 Vålerenga"
BLÅmandag 11: "Til topps i Sandefjord"
BLÅmandag 12: "Slik var helga..."
BLÅmandag 13: "J19: Tiller 3 - 2 Trondheims-Ørn"
BLÅmandag 14: "Gull i Trond Jentecup"
BLÅmandag 15: "Videre i NM - bronse på Orkanger"
BLÅmandag 16: "J15: Skedsmo 2 - 6 Tiller"
BLÅmandag 17: "Opprykk og 100-årsfeiring"
BLÅmandag 18: "Opprykk og avdelingsmester"
BLÅmandag 19: "J16: Herd 0 - 4 Tiller"
BLÅmandag 20: "Gull i OBOS Cup" / "Strindheim 1 - 2 Tiller"
BLÅmandag 21: "Gulltoppende Tiller-helg"
BLÅmandag 22: "J16: Stabæk 1 - 2 Tiller (e.e.o.)"
BLÅmandag 23: "Pokaler i fleng"
BLÅmandag 24: "Trippel gull"
Julekalender 23. desember

Postet av Marius L. Larsen den 23. Des 2017

Det er duket for å åpne årets nest siste luke i julekalenderen, og der finner vi en svært fortjent hyllest. Vi tar av hatten mens vi skriver dette.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 23 - "23 kulls sterke frivillige"


De blåkledde fra Tillerbyen herjer kanskje på banen, men så er det også slik at ingenting kommer av seg selv - verken på eller utenfor det grønne kunstgressdekket.

Denne luken er en stor hyllest til våre trenere, lagledere, dugnadsfrivillige og andre personer som innehar verv til sine lag og sitt årskull. Til sammen har vi 23 årskull fordelt på kjønn og alder (inkl. 2011-kullet, red. anm.), og da snakker vi fort godt over et tresifret antall frivillige som bokstavelig talt holder hjulene i gang.

Vi ønsker å utrette en stor takk til samtlige som har disse vervene - ikke fordi vi må eller kan, men fordi vi virkelig ønsker det. Uten dere hadde det ikke gått - klubben hadde ikke kunnet vise seg frem fra sin aller beste side.

Uten dere hadde vi kanskje ikke hatt lag som inneholdt spillere som kunne juble over store prestasjoner med sine lagkompiser.

Uten dere er vi rett og slett mangelfull.


Tusen takk for deres fantastiske arbeid med våre spillere.

Vi er evig takknemlig, og vi håper årets gleder og kanskje denne hyllesten gjør at dere ønsker å fortsette denne strålende jobben i årene som kommer.På vegne av Tiller Idrettslag Fotball,

Marius Lundhaug Larsen
SekretærJulekalender 22. desember

Postet av Marius L. Larsen den 22. Des 2017

Vi åpner den tredje siste luken i årets julekalender, og der finner vi et spesielt skudd.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 22 - "22 spillere måpte etter Kaisa-suser"


Datoen er onsdag 30. august. Skoleåret har så vidt startet, Champions League likeså. Men det er på TOBB Arena det skjer - selvfølgelig. Man var vitne til en soleklar kandidat til årets mål.

J17-2 tok imot sterke Nardo i seriepremieren i 1. divisjon høst, og gjett om blåtrøyene skulle få en pangstart på denne delen av sesongen.

Tiller ga seg ikke før det sto hele 4-0 i målprotokollen i en kamp der scoringene måtte ta sin ære av overskriftene, og vi skal nå tilbake til det 57. spilleminutt.

Hjemmelaget leder fornøyd 2-0, men det skulle bli mer komfortabelt. Kaptein Kaisa Øien Aune hadde falkeblikket på, skuddfoten ladet og et åpent sikte da hun mottok ballen rett over midten, rett innenfor Nardos banehalvdel.

Få sekunder senere skulle de 40 tilskuerne og 22 spillerne stå å måpe av både sjokk og glede. Kaisa bare hamret til fra 45 meter, og ballen fikk en herlig dupp og gikk rett i mål!


Dessverre har vi ingen bilder eller andre medieklipp som viser denne historiske hendelsen, men vi er i hvert fall sikre på en ting: vi måper fremdeles!


Les kamprapporten fra oppgjøret her.

Julekalender 21. desember

Postet av Marius L. Larsen den 21. Des 2017

Det er bare tre dager til julaften, og det betyr at vi åpner luke nummer 21 i julekalenderen.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 21 - "Arrangerte for 21. gang"


De blåkledde fra Tillerbyens største arrangement i løpet av et år befinner seg også helt i starten på året.

I tre forskjellige haller, KVT-, Koteng- og Rostenhallen, arrangerte Tiller Idrettslag Fotball Fjernvarmecupen fra og med 6. januar og gjennom tre helger. Dette var det 21. året på rad at klubben arrangerte en innendørsturnering.

Totalt var det 360 lag som ble påmeldt i årsklasser 7 - 19 år, og turneringen var nok en gang en stor suksess både på og utenfor banen.

1650 dugnadstimer ble fordelt på lagene, og styreleder Gro Merethe Nerland skrøt lagene opp i skyene etter endt turnering. Det var kaker som skulle bakes, kiosker som skulle bemannes, musikk skulle komme på anleggene og haller skulle ryddes - ingenting kommer av seg selv.


Visste du at...

...Tiller IL Fotball var den første klubben i Trøndelag og en av de første i Norge som arrangerte en innendørsturnering som hadde futsalregler? Det skjedde i 2014, og flere av de påmeldte klubbene var skeptiske til det nye reglementet som ekskluderte sjuermål og sprettball. Tiller sto imidlertid fast på sitt, og ett år senere ble futsalreglementet innført av Trøndelag fotballkrets.


Klubben arrangerer også Fjernvarmecupen 2018. Den starter fredag 5. januar, og påmeldingsfristen er snart ute!

Les mer om turneringen og påmelding her.

Julekalender 20. desember

Postet av Marius L. Larsen den 20. Des 2017

Vi åpner den femte siste luken i årets julekalender.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 20 - "Med 20 i stil"


De blåkledde fra Tillerbyen spiller ofte angrepsvillig og artig fotball, og det viste våre 13-åringer gjennom hele sesongen 2017, vår som høst.

Etter å ha vunnet sin avdeling i vårsesongen, skulle J13 ta opp kampen med øvrige lag i en spisset høstsesong i 7er 1. divisjon avdeling 2. Selv om det ble hele 67 scorede mål på kun sju kamper, havnet de hårfint bak avdelingsvinner Strindheim, som mobiliserte da det gjaldt som mest og slo Tiller mot slutten.

Allikevel kan J13 se tilbake på en helt vill sesong både på og utenfor banen, deriblant fra en regntung uavgjortkamp mot Heimdal og med en stor 22-1-seier over Varden Meråker.

Året deres ble avsluttet med en imponerende sølvpokal i J14-klassen i Flatås Julecup.


Gutta i vinden

De jevnaldrende guttene ville ikke være noe dårligere.

Med sine fire lag på forskjellige nivå, ble det mange kamper som ble utkjempet gjennom høsten, og ikke minst ble det også her svært mange nettkjenninger.

G13-1 ble det mestscorende laget i 9er 1. divisjon avdeling 1, og da de sendte Kattem ned fra tronen etter en knallsterk 4-3-seier i siste høstkamp, havnet laget til slutt på en 3. plass i høstsesongen.

Deres siste kamp ble et knepent finaletap for Melhus i OBOS Cup.

G13-2 fikk en tung start på høsten, men så smalt det inn seier etter seier utover mørketiden, deriblant en herlig 5-1-seier over Buvik på TOBB Arena. Laget endte på 5. plass i 9er 2. divisjon avdeling 7.

G13-3 avsluttet høstsesongen med en målrik 17-6-seier over Trond, og dette førte laget helt oppe på en 3. plass på tabellen, få poeng unna avdelingsseieren.

G13-4 ble kronet avdelingsmestere flere runder før slutt, og dette betydde at laget skulle spille om kretsmesterskapet i november. Mot Kattem i Abrahallen ble all nerver og tvil lagt til side, for Tiller vant 2-0 og ble stolte kretsmestere.

Om ikke det var nok, så ble det blå seier i G13-klassen i Flatås Julecup som en verdig og svært fortjent avslutning på et heidundrende fotballår.