Kategori

Ny pokalfangst

Postet av Marius L. Larsen den 19. Nov 2017

HEIMDALSHALLEN / KOTENGHALLEN (VESTRE ROSTEN): Solide resultater i både Heimdal Indoor og Flatås Julecup.

Sølv for G15 i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å gjøre seg bemerket i den trønderske futsalverdenen, og denne helga var bare en ny bekreftelse på det.

I Heimdal Indoor stilte Tiller med to kvinnelag og tre G15-lag, men det gikk ikke helt veien for førstnevnte. Begge lagene røk noe overraskende ut i gruppespillet, der Tiller 1 var bare målforskjell unna å avansere til sluttspillet på søndag.

Søndagen skulle uansett fylles med samtlige tre G15-lag, der to av dem møttes i kvartfinalen. Der var Tiller 1 sterkest, og det var også kun dette laget som havnet i en semifinale. De knuste Nationalkameratene 4-0 i kampen om en finaleplass, men det skulle gå litt tråere i jakten på gull.

Mot Heimdal var det vertsklubben som var det førende laget, og Tiller slet med å komme opp på sitt vante nivå. Blåtrøyene tapte 3-0, men kunne allikevel glede seg over en svært sterk sølvpokal!


Bronse i Flatås Julecup

I tillegg var det første helg av totalt fem i Flatås Julecup denne helga, der våre jenter i 13-årsalderen stilte med to solide lag i jakten på suksess.

Begge lagene gikk videre til sluttspillet på søndag, men da de skulle ironisk nok møte hverandre i kvartfinalen, gikk bare ett videre til semifinale.

Der tapte Tiller knepent for Strindheim, men det skulle gå bedre i bronsefinalen. I oppgjøret mot Charlottenlund tok Tiller ut det siste de hadde og vant 1-0.


Vi gratulerer G15 med sølv og J13 med bronse!Troféjakt endte med sølv og gull

Postet av Marius L. Larsen den 23. Nov 2015

Det ble en sterk sølvpokal i Flatås Julecup og gull i Heimdal Indoor i helga - det fjerde strake gullet Tiller vinner i aldersbestemte årsklasser.

Sølv i G14-klassen i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok med sedvanlige mange lag i helgas utgave av Flatås Julecup og den siste helga i Heimdal Indoor.

I Flatås Julecup i Kotenghallen stilte Tiller med fire lag i G14-klassen, der to av dem avanserte til sluttspillet på søndag.

Ett av lagene nådde helt fram til finalen etter en særdeles spennende semifinale mot Nardo (2-1), men i finalen skulle det bli tøft mot mer aggressive Heimdal. Tiller ble hardt straffet og tapte til slutt 3-1 etter en redusering av Andreas Fredagsvik Tran, men vant derimot sølvpokalen etter strålende innsats gjennom hele turneringen.


Gratulerer, gutter!


Gull i Heimdalshallen

Gull i J16-klassen i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


I Heimdal Indoor i Heimdalshallen stilte Tiller med tre J16-lag og ett lag i G15-klassen, der sistnevnte fikk det tøft mot blant annet Rosenborg i gruppespillet og røk ut før sluttspillet tok til.

Alle tre J16-lagene avanserte til kvartfinale etter plettfrie innledende kamper og åttedelsfinaler, men blant de siste åtte lagene ble det tøft for to av lagene.

Ett lag gikk til semifinale der Byåsen, sølvvinneren i årets 0. divisjon utendørs, sto på motsatt banehalvdel. Tiller vant til slutt 2-1, og Ranheim var motstander i finalen, som for øvrig var årets siste kamp i Heimdal Indoor.

Celine Kleiven Vevle åpnet målprotokollen med en suser, før Victoria Sande Petersen, Sara Bye-Andersen og Victoria Berge økte ledelsen til 4-0.

Vevle sendte Tiller fem mål foran, men så slakket hvittrøyene av og slapp inn tre raske scoringer helt på tampen.

Tiller vant uansett 5-3 og gull i J16-klassen i Heimdal Indoor!


Gratulererer, jenter!Ny jubel for pokalløftende Tiller?

Postet av Marius L. Larsen den 20. Nov 2015

Det er klart for den siste helga av Heimdal Indoor og andre helg av Flatås Julecup.

Får vi en ny blåmandag på mandag - i Tiller-forstand? Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har fått mersmak på de jeveste titlene, etter at de tre foregående helgene har alle endt med blant annet det største troféet i både Heimdalshallen og Kotenghallen.

Denne helga stiller Tiller med tre lag i J16- og ett lag i G15-klassen i Heimdal Indoor, der guttene skal opp mot blant annet Rosenborg lørdag ettermiddag i Heimdalshallen mens jentene spiller senere på dagen.

I Flatås Julecup i Kotenghallen stiller Tiller med fire lag i G14-klassen på samme tidspunkt.

Eventuelle sluttspill spilles søndag i nevnte haller.

Se kampoppsett for Heimdal Indoor her.

Se kampoppsett for Flatås Julecup her.
Tredje gull på rad

Postet av Marius L. Larsen den 16. Nov 2015

Det ble bronse i Heimdal Indoor og sølv og gull i Flatås Julecup i helga.

G13 vant bronse i Heimdal Indoor! Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever nok en "blåmandag" i positiv forstand, etter nok en spektakulær innendørshelg i flere haller.

I den tredje helga av Heimdal Indoor i Heimdalshallen stilte Tiller med fire lag i G13-klassen og tre lag i G19-klassen. I sistnevntes klasse avanserte to lag til sluttspillet på søndag, der Tiller 1 gikk til kvartfinale mot Kattem 3. Der ble det imidlertid stopp med et knepent 2-0-tap.

I G13-klassen gikk ett lag videre til sluttspillet, men dette skulle bli en lang futsaldag for Tiller 1. Heimdal ble beseiret 3-0 i åttedelsfinalen, Kolstad ble slått 2-1 i kvartfinalen, men det ble imidlertid et 3-0-tap for Freidig i semifinalen.

Våre spillere skulle dermed gjøre opp om bronsen i oppgjøret mot Kattem, og i en bronsefinale der Tiller ledet 5-2, klarte Kattem å knappe innpå til 5-4. Tiller sto løpet ut og vant til slutt 6-4!

Vi gratulerer med en svært sterk bronse i G13-klassen i Heimdal Indoor!


Første- og andreplass

J13 jubler for sølv og gull i Flatås Julecup! Foto: Marius L. Larsen.


J02 fortsetter å imponere med en usedvanlig lang seiersrekke i form av pokaler, og i sin tredje cuphelg av tre mulige står de totalt med tre gullpokaler og en sølvpokal.

Denne helga var det J13-klassen i Flatås Julecup som sto på agendaen, og to av tre lag i gruppespillet avanserte til sluttspillet på søndag.

Der gikk Tiller 3 og Tiller 2 hver sin vei, og etter å ha beseiret henholdsvis Kolstad 2 (8-2) og Strindheim 2 (1-0) i semifinalene, var det duket for en ren Tiller-finale.

Der vant Tiller 3 5-0, men alt handlet om J02s samlende innstilling.


Vi gratulerer med imponerende sølv og gull i J13-klassen i Flatås Julecup!