Kategori

Publikumsinformasjon TOBB Arena Sør

Postet av Marius L. Larsen den 4. Aug 2020

Slik arrangeres kamper på TOBB Arena Sør i 2020-sesongen. 

De blåkledde fra Tillerbyen er klare for å ta imot publikum på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å arrangere fotballkamper på egen hjemmebane igjen. Selv om 2020-sesongen blir en av de mest spesielle, skal vi sørge for at hovedpersonene – de som spiller – skal få den beste opplevelsen.


Fra og med 5. august er det følgende retningslinjer for deg som publikum som gjelder:

  • kun inngang ved hovedport
  • alle må registreres med kontaktinformasjon
  • antall publikummere og spillere kan ikke overstige 200 stk
    (trenere, dommere og kampverter er arrangører og dermed ikke med i det totale antallet)
  • publikum kan kun være på inndelt sone - se oversikt lenger ned
  • alle må holde minimum en meter avstand
  • er du syk, holder du deg hjemme


Kiosken er åpen under alle kamper. Her vil det være mulig kun å betale med Vipps og kort.

Det vil være kampverter til stede før, under og etter hver kamp som arrangeres.

Alle klubbens lagledere har fått utdypende informasjon om gjennomføring av kamper.


Vi gleder oss til en svært innholdsrik og velspilt høstsesong.

Velkommen skal du være!
0 Kommentar

G19 starter 2020-sesongen

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jul 2020

2020-sesongen sparkes for alvor i gang på søndag. Her er en foreløpig oversikt over kamper i seriestarten.

G19 setter i gang 2020-sesongen etter fem måneder med karantene og trening. Her er fra en treningskamp mot Malvik i slutten av februar, bare dager før Norge stengte.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg enormt til at fotballåret 2020 gjenopptas med en svært innholdsrik kampsesong.

Fra i morgen, lørdag, kan lag opp til 19 år spille kamper og turneringer som før. Fremdeles gjenstår de eldste spillerne, som i skrivende stund venter på videre beskjed.

Allerede på søndag er Tiller i aksjon. Da skal G19-1 gjeste Strindheim TF i første kamp i Nye OBOS-cup.

Det er nemlig den trønderske cupen som starter hele 2020-sesongen. På mandag skal G14 ta turen til Nardo og G13 til Charlottenlund, og dagen etter er G16-3 på besøk til Flatås.

Onsdag kveld er det endelig duket for hjemmekamp på TOBB Arena Sør. Da skal J17 ta imot Sverresborg og G19 er vertskap for Nardo.

Dette blir for øvrig det første arrangementet på eget kunstgress siden straffesparkkonkurransene Tiller arrangerte før sommeren.

Uka avsluttes på Stadsbygda i et J17-oppgjør lørdag ettermiddag.


Slik starter 2020-sesongen:
(alle kamper i Nye OBOS-cup)

Søndag 02.08 kl.18.00 Strindheim TF - Tiller (G19)
Mandag 03.08 kl.19.30 Nardo - Tiller (G14)
Tirsdag 04.08 kl.18.00 Charlottenlund 3 - Tiller (G13)
Tirsdag 04.08 kl.19.30 Flatås - Tiller 3 (G16)
Onsdag 05.08 kl.18.00 Tiller - Sverresborg (J17)
Onsdag 05.08 kl.18.30 Tiller - Freidig (G13, på Freidig)
Onsdag 05.08 kl.20.00 Tiller - Nardo (G19)
Lørdag 08.08 kl.14.00 Stadsbygd - Tiller (J17)

Med forbehold om endringer.

Se oversikt over alle Tiller-kamper her.


Vi ønsker alle våre lag lykke til med årets seriestart!


Forza Tiller!


0 Kommentar

Ønsker status vedrørende oppstart

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jul 2020

Fotballforbundet ønsker oppdateringer angående oppstart for voksne. I tillegg nektes andrelagene å rykke opp i 2020.

Våre beste menn og kvinner håper å få trene som normalt fra 1. august. Men fremdeles venter de på en avklaring fra myndighetene.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en positiv beskjed forrige fredag, da fotballforbundet og idrettsforbundet møtte kulturminister Abid Raja i en telefonsamtale vedrørende en eventuell oppstart av idrett for utøvere over 20 år.

Fremdeles kan ikke alle over tenåringsalder trene som vanlig, noe som har skapt en stor frustrasjon i alle idretter.

Rett før denne helga har NFF bedt om en statusrapport på arbeidet, etter at kulturministeren lovet å sende protokollene til helsemyndighetene som skulle ta en ny vurdering av oppstart.

- NFF har stor forståelse for den frustrasjonen som våre medlemsklubber nå opplever, og vi deler den. Både med hensyn til gjennomføring av seriespill og frykten for frafall fra de over 20 år. Vi har tatt ansvar, er beredt til å ta et større ansvar, og vi håper myndighetene lander på at det beste for smittevernet er å bruke fotballen aktivt også fremover, sier Alf Hansen, direktør for aktivitet og utvikling i NFF.


Les hele uttalelsen her.


Andrelag kan ikke rykke opp i år

Ingen av andrelagene i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) kan rykke opp til PostNord-ligaen (2. divisjon) denne sesongen.

Dette ble bestemt etter et vedtak av forbundsstyret. Grunnlaget for dette vedtaket var bekymring fra andre klubber at andrelagene til toppklubber kan trene som normalt og har allerede spilt flere treningskamper. Dermed har de skapt et konkurransefortrinn som blir urettferdig overfor de øvrige lagene på nivå fire, deriblant Tiller.

For lagene dette gjelder for i Tillers avdeling, er Aalesund 2, Molde 2 og Ranheim TF 2. Lagene vil delta på en vanlig måte, men kan altså ikke rykke opp dersom de skal vinne avdelingen.

Det foreligger foreløpig ingen bekreftelse på om det er lag som ender på f.eks. andreplass, bak et eventuelt andrelag, som vil rykke opp etter sesongslutt.

- Avstanden mellom de som har anledning til å trene normalt mot de som ikke har anledning, øker etter hvert som dagene går. Forskjellene i forberedelsestid blir etter hvert så store at den vil bryte med grunnleggende Fair play-bestemmelser, sier fotballpresident Terje Svendsen.


Les hele saken her.


0 Kommentar

Konstruktivt møte om oppstart

Postet av Marius L. Larsen den 13. Jul 2020

Et nytt håp til alle voksne i breddefotballen.

Alle på bildet er under 20 år, men ingen av dem kan foreløpig spille kamper i 3. divisjon kvinner.


Fredag ettermiddag var det et telefonmøte mellom kulturminister Abid Raja, fotballpresident Terje Svendsen og idrettspresident Berit Kjøll.

Bakgrunnen for møtet var fotballens betydelige reaksjoner på at det fremdeles ikke er lov med kontakttreninger for spillere fra 20 år og oppover.

Dermed er også kampene mot andre lag utsatt inntil videre, noe som gjør at 2020-sesongen fremdeles er svært usikker.

Under fredagens møte fortalte statsråd Raja at han også har vært i kontakt med helseminister Bent Høie for å undersøke muligheten for å fremskynde en gjenåpning av den øvrige breddeidretten for voksne, men helsemyndighetene er tydelige på at de ønsker å se an smitteutviklingen gjennom sommerukene før det tas en ny vurdering for videre gjenåpning av idretten og samfunnet for øvrig.

- Norsk fotball har god erfaring med gjennomføring av smitteverntiltak gjennom åpningen for full kontakt både i toppfotballen og i barne- og ungdomsfotballen. I et smittevernperspektiv er det langt bedre at spillerne i voksenfotballen deltar i organiserte økter med fokus på smittevern, sier leder av NFFs medisinske råd Magnus Myntevik.


Les også:
Konstruktivt møte med statsråd Raja
NFF med egen smittevernundervisning0 Kommentar

- Noen må ta til fornuft snart

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jul 2020

Ranheim-spiller og Tiller-gutt Michael Karlsen håper han kan se seniorkamper på TOBB Arena Sør i løpet av året.

Michael Karlsen fra Tiller spiller til daglig for Ranheim. Bildet er fra et oppgjør i 2019.


Mandag kveld snudde Karlsen kampen for Ranheim i hjemmemøtet med Grorud i OBOS-ligaen. Fra ellevemetersmerket var spydspissen fra Tonstad iskald og sendte vertene i en 4-3-ledelse før kampen til slutt endte 5-3 på overtid.

Dermed var nok en trepoenger sikret for laget fra fjæra, den andre på like mange kamper, men det var mer enn bare 90-minutteren som var i hodet på Michael.

- Det er merkelige greier når voksne ikke kan få lov til å spille fotball når alt annet er åpent for tiden. Det blir også fortalt fra helsemyndighetene at kontakt i fotball ikke er bekymrende for økende smitte. Jeg håper noen tar til fornuften snart, for dette henger rett og slett ikke på greip, forteller Karlsen etter kampslutt.

Tiller-keeper Christian Grindvold var en av flere som deltok under innmarsjen på Grorud-kampen etter initiativ fra Ranheim for å vise at fotballfamilien står samlet om oppstart for hele breddefotballen, noe Karlsen syntes var flott å se.

- Flere klubber var representert før kampen, og det varmet virkelig å se hvordan den trønderske fotballfamilien støtter opp om hverandre i denne saken.

- Jeg gleder meg som alltid til å ta turen innom TOBB Arena Sør for å se Tiller spille, men jeg håper da at det er lag som spiller, formidler angrepsspilleren, som har en siste bønn å komme med til deg som voksen Tiller-spiller:

- Hold ut litt til. Sammen skal vi klare å få myndighetene til å ta til fornuften. Jeg er sikker på at kampene kan starte opp for alle i løpet av august.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Michael og resten av Ranheim-gjengen lykke til i årets sesong.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline