Kategori

Endelig seier

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-1 med høstsesongens første trepoenger, og G16-1 fortsetter seiersrekken.

G19-1 er for alvor i gang med høsten. Her jubles det etter Magnus Kregnes Hansens 2-1-scoring like før pause.


De blåkledde fra Tillerbyen har vært vitne til to 0. divisjonskamper på like mange dager, og det har blitt stor hjemmejubel på TOBB Arena Sør.

G16-1 spilte tirsdag kveld sin andre seriekamp på tre dager, og møtet med Trygg/Lade 2 startet med negativt fortegn. Gjestene tok ledelsen etter 13 minutter, men så våknet de blå.

Mål fra Jonas Fossen Thanem, Marius Jensen, Fredrik Myrvold og Marius Stene-Olsen sørget for en sterk 4-1-pause til pause, og selv om gjestene reduserte på straffespark rett etter sidebytte, var det Tiller som sto for underholdningen.

Godt anført av en gnistrende Myrvold og de to Mariusene, vant Tiller til slutt 7-2 etter en ny scoring av Jensen og to nye av Stene-Olsen.


Ny snuoperasjon ga høstens første seier

G19-1 har spilt bra fotball i høst, men har ikke hatt resultatene med seg så langt. Men onsdag kveld fikk de endelig betalt for arbeidet, selv om Nationalkameratene tok ledelsen i det 28. spilleminutt.

Henrik Breivoll utlignet til 1-1 nesten umiddelbart på et smart skudd fra 12 meter, før Magnus Kregnes Hansen sendte blåtrøyene i føringen på iskaldt vis alene med keeper rett før pause, etter å ha mottatt en strålende målgivende pasning fra Jonas Krokstad Aune.

Midtveis i andre omgang var Tiller dødelig effektive da Tobias Aavik og Roy Sneisen økte ledelsen med bare sekunders mellomrom til 4-1, og høstens første seier ble etter hvert et deilig faktum.


G16-1 spiller allerede søndag kl.16.00 borte mot Strindheim, mens G19-1 er vertskap for Verdal neste onsdag kl.20.00.G16 starter ballet

Postet av Marius L. Larsen den 19. Des 2018

G16 åpner seriesesongen 2019 24. mars på hjemmebane.

Vi gleder oss til slike scener også om tre måneder, gutter!


Tiller Idrettslag Fotball skal i 2019 delta på det øverste nivået i både G16- og G19-klassen etter et par strålende kvalifiseringsuker i månedsskiftet november/desember.

Vårens 0. divisjon sparkes i gang for G16 søndag 24. mars kl.16.00 mot Trygg/Lade på et forhåpentligvis vårgrønt TOBB Arena Sør. Uken etter tar de turen til Hallset og Nationalkameratene før Ranheim kommer på besøk 7. april. Våren avsluttes med et bortemøte med Strindheim 23. juni.

G19s 0. divisjonssesong starter tre dager senere, onsdag 27. mars kl.20.00 borte mot Steinkjer. Runden etter tar de imot Hommelvik på TOBB Arena Sør, før de gjester Orkla i kamp nummer tre. Våren avsluttes hjemme mot Strindheim TF onsdag 19. juni.

Les også:
Motstandere og endringer for 2019


Se hele kampoppsettene her:
G16 0. divisjon
G19 0. divisjon


Her er det bare å notere seg datoene. Dette blir gøy!- En positiv høstsesong

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jun 2014

Junior- og A-lagstrener Marius Larsen reflekterer over vårsesongen til G16 og G19, som endte med nedrykk til 3. divisjon.


Foto: Martin Vårhus Thrana.


De blåkleddes beste gutte- og juniorspillere måtte til slutt ta den tunge turen ned til 3. divisjon, etter at begge lagene ikke tok nok poeng til å berge plassen i de respektive 2. divisjonsavdelingene.

G16 kapret fem poeng på 11 kamper, mens G19 tok fire poeng på ni oppgjør.


Tøft med 6-7 stk på trening

G16-laget hadde en lovende start med to uavgjorte og ett svient ettmålstap på sine fire første kamper, men måtte se seg fortjent slått i flere av oppgjørene. Det ble derimot en skikkelig opptur i siste seriekamp, da blåtrøyene fikk vise seg frem fra sin beste side og slo solide Lånke 4-1 på bortebane.

I G19-serien skal høstens 2. divisjon halveres, og med seks av 12 lag under nedrykksstreken, ble det for tøft for våre beste juniorspillere.

- Både G16- og G19-laget var få spillere på treningene i vinter, og dette resulterte i en tøff start på sesongen som fikk konsekvenser utover våren. Jeg husker spesielt juniorene som hadde 6-7 stk på vintertreningene, og da blir det tøft selv på nivå to, sier Larsen.


Lagsmessig opptur i høst

- Vi så det tidlig for juniorene som ikke hadde trent nok i vinter, men jeg føler allikevel laget ikke har vært langt unna de beste på vårt nivå. Vi har utrolig nok ledet seks av våre ni spilte kamper, men har ikke vært gode nok verken fysisk eller mentalt for å holde på disse ledelsene.

- Juniorene har vært avhengige av G16-laget for å i det hele tatt stille et lag på banen, og alle 14-, 15- og 16-åringene vi har lånt på både trening og i kamp har virkelig imponert meg. På en side har vi alltid mønstret et purungt juniorlag i kampene, men det vises ikke på både innsatsen og ferdighetene, skryter Larsen.

- Kevin Karlsen og Even Bergheim (G16-trener og ass.trener, red. anm.) har gjort en strålende jobb med G16-gjengen, der mange spillere vil få en lysende fremtid som fotballspillere. På juniorlaget har vi måttet ta opp tre spillere til A-laget, fordi deres utvikling har skutt i været den siste tiden. Det sier også litt at 17-årige Martin Vårhus Thrana har satt flere A-lagsspillere på sidelinjen etter å ha startet de tre siste kampene i 5. divisjon.

- Dette har vært en slags mellomsesong for noen av ungdomslagene, som vil få en positiv og optimistisk høstsesong. Enkeltmannsprestasjonene er det ingenting å si på, og som lag vil man få se frukter av dette i det som kan bli en skikkelig opptur i høst, avslutter Larsen.