Kategori

En seier og en uavgjort

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 slo Melhus mens G16-3 spilte uavgjort mot Freidig 2 lørdag ettermiddag.

Robin Trung Tran hadde et lekkert mål mot Freidig 2. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon gjennom to hjemmekamper denne lørdagen, og det ble nesten full pott.

G14-1 startet lørdagen med å ta imot Melhus i 11er avdeling 2, men blåtrøyene havnet under etter et drøyt kvarter da et innlegg gikk rett i mål og dermed 1-0 til bortelaget.

Tiller leverte dog en solid første omgang med tre store sjanser alene med keeper og et straffespark, men målene måtte vente til andre omgang.

Comeback-spilleren Alexander Solvang bestemte seg for å gjøre noe med måltørken, scorte mål i det 48. og 51. spilleminutt og sendte dermed Tiller foran med en 2-1-ledelse.

Tiller var nærmere 3-1 enn Melhus var 2-2, men flere mål ble det ikke - tre poeng ble igjen på TOBB Arena!


Straffesparkredning og sjansebonanza

G16-3 avsluttet ettermiddagen med et spennende møte med Freidig 2 i 3. divisjon avdeling 2, og det var kaptein Tobias Aavik som satte inn 1-0 tidlig i første omgang.

Kort tid før pause reddet Tiller-keeper Torje Olsen et straffespark på mesterlig vis, men han kunne ikke hindre at Freidig 2 utlignet til 1-1 få minutter etter sidebytte.

Men i de minuttene som fulgte ble det ikke stille på TOBB Arena. Robin Trung Tran lekte seg gjennom Freidig 2s forsvar og hamret ballen i nettaket til 2-1, før Freidig utlignet til 2-2 ikke lenge etterpå.

Freidig kjørte kampen mot slutten, og kunne fort ha tatt ledelsen etter flere store sjanser, men det var Tiller som fikk de siste mulighetene med både et tverrliggerskudd og forsøk alene med keeper.

Det endte til slutt 2-2 på TOBB Arena i en svært innholdsrik kamp.Seiret i to kamper

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2015

Både G14s og G16s førstelag gikk seirende av banen i hver sin åpningskamp tirsdag kveld.


G14 slo Utleira 2-1 rett før G16s triumf over Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en særdeles positiv start på 2015-sesongen både i G14- og G16-klassen denne tirsdagskvelden, og det var førstnevnte som startet en morsom kveld på Tonstad kunstgress.

I møtet med Utleira ledet Tillers 14-åringer 2-1 til pause, og hjemmelaget hadde mange store muligheter til å punktere kampen. Begge lag scoret to mål hver i andre omgang, slik at det til slutt ble en spennende kamp, men en fortjent Tiller-seier.

G16 skulle opp mot nabolaget Heimdal rett etter G14-kampen, og kanskje var det de yngre gutta som inspirerte 16-åringene? Allerede før sju minutter var spilt ledet Tiller 2-0, men Heimdal kom tilbake i kampen med sin 2-1-redusering. Til tross for et stort Tiller-overtak i andre omgang, ble det ingen flere scoringer.

Både G14 og G16 har dermed fått en perfekt start på årets vårsesong i 1. divisjon med godt angrepsspill og tre poeng.Serieåpning for guttene

Postet av Marius L. Larsen den 20. Apr 2015

Både G14s og G16s førstelag åpner 2015-sesongen tirsdag kveld på Tonstad kunstgress.


Didrik Tingstad (t.v.), Vegard Eidet og Øyvind Ringseth er klar til rivalmøtet med Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.

Tirsdag 21. april på Tonstad kunstgress:
Kl.18.30 BDO-serien G14 11er 1. div avd. 2 vår Tiller - Utleira
Kl.20.00 BDO-serien G16 1. div avd. 3 vår Tiller - Heimdal


De blåkledde fra Tillerbyens talentfulle gutter spiller dobbelkamp denne tirsdagskvelden på Tonstad kunstgress (TKS), og de ønsker å starte hver sin sesong i 1. divisjon på best mulig måte.

Rune Olufsen, Jostein Smemo og Kim Horghagens gutter 14-mannskap møter sterke Utleira til dyst først, og etter en vinter med flere gode resultater både i treningskamper og i cuper, satser de nå på å få en kanonstart på vårsesongen på øverste nivå.

Håvard Duklæt, Johannes Bergh og Frode Alstads 15 og 16 år gamle gutter går for en solid prestasjon, publikumsvennlig fotball og ikke minst tre poeng i lokaloppgjøret mot Heimdal rett etter G14-kampen.

De håper å starte sesongen på nivå to med et skikkelig smell, og får vi se to blå lag i full jubelbrus etter sine respektive kamper?


Tiller G16s kamptropp:

Eirik Alstad, Joakim Berg Vårhus, Fredrik Meland, Øyvind Ringseth, Sander Schjefstad, Jørgen Weiseth, Didrik Tingstad, Sindre Olufsen, Vegard Eidet, Daniel Svendsen, Erik Arntsberg, Stian Thanem, Andreas Arukwe, Vidar Midttun, Jesper Bjørnebo, Jakob Petersen, Sondre Brun-Blåbærvik, Andreas Hoff.