Kategori

G14: Sjetne 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller gikk seirende ut av lokaloppgjøret og klatret over nedrykksstreken.

Tiller seiret fortjent i lokaloppgjøret mot Sjetne. Her jubler gutta etter Bo Johannes Sætrans 3-1-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på kampen de måtte vinne for å ha best mulig sjanse til å overleve på øverste nivå til høsten.

Etter bare åtte minutter fikset Steffen Vilvang Halseth 1-0, og det var "gjestene" som styrte det meste av banespillet innledningsvis.

I det 30. spilleminutt doblet Sebastian Lien Bjørgmo ledelsen til 2-0 med et flott skudd utenfor 16-meteren, men Sjetne reduserte rett før pause.

Etter sidebytte fikk Tiller nok en solid åpning på omgangen da Bo Johannes Sætran la på til 3-1, men Sjetne ga seg ikke. De reduserte nok en gang til 2-3 på et frispark, men blåtrøyene fra høyden hadde ikke tenkt å legge seg bakpå.

Nesten umiddelbart etter avspark gikk Tiller rett i angrep, og Petter Solbakken økte ledelsen til 4-2 med et smart skudd alene med keeper.


Kampen ebbet ut i en viktig og fortjent trepoenger for Tiller, som nå klatrer over nedrykksstreken med to kamper igjen å spille. Blåtrøyene vet at én seier til er nok for å sikre spill i øverste divisjon også til høsten.

Neste kamp er mot Flatås onsdag 19. juni kl.18.00 på Eberg kunstgress.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Sjetne IL 2 (1) - (2) 4 Tiller IL
0-1 Steffen Vilvang Halseth 8'
0-2 Sebastian Lien Bjørgmo 30'
1-2 34'
1-3 Bo Johannes Bromset Sætran 43'
2-3 55'
2-4 Petter Selvaag Solbakken 56'

6. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 3 vår
Lørdag 15. juni 2019 kl.12.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Oskar Hojem, Marius Johnsen, Eirik Lervik, Benjamin Lillehaug Kvam, Jørgen Urfjell Rørvik, Lars Michael Løkken, Alexander Kvalvik, Steffen Vilvang Halseth, Alex Thien-Lac Nguyen, Sebastian Lien Bjørgmo, Bo Johannes Bromset Sætran, Elias Kvam Aalberg, Nhat-Huy Ngoc Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Aaron Victor Baranyizigiye.Avsluttet med to seiere

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): G14 avsluttet årets utendørssesong med to sterke trepoengere.

G14-2 fredag. Bak fra venstre: Fredrik, Patrik, Magne, Kristoffer, Christian, Jørgen, Alex og Marius. Foran fra venstre: Oday, Isak, Gabriel, Dennis og Robin.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med noen herlige opplevelser på hjemmebane.

Fredagens oppgjør mellom G14-2 og Sjetnes førstelag startet med at gjestene fra Sjetnmarka tok ledelsen, men Tiller slo knallhardt tilbake.

Scoringer fra Alex, Christian og Isak sørget for at Tiller gikk til pause med en sterk 3-1-ledelse, og bedre skulle det bli i andre omgang.

Selv om kanskje Sjetne hadde ballen mest også etter sidebytte, var det blåtrøyene som var farligst foran mål. Først la Jørgen på til 4-1 på straffespark, før Gabriel punkterte kampen ti minutter før slutt med sin flotte 5-1-scoring.

Laget avsluttet dermed sesongen med fire seiere, tre uavgjort og tre tap som det klart beste andrelaget i serien.


Tøff seier på lørdag

G14-1 lørdag. Bak fra venstre: Mathias Vinjevoll, Isak Hassel Andersen, Fredrik Nygård, Sondre Henriksen, Marius Broholm, Emil Nerland, Emil Dyrseth, Jens Kristian Måløy, Petter Solbakken, Fredrik Harbakk. Foran fra venstre: Aksel Bang, Christian Mehti, Lucas Kolstad, Steffen Halseth, Marius Stene Olsen, Marius Jensen.


Førstelaget fikk æren av å kapre andreplassen i 1. divisjon etter en sterk sluttspurt, og lørdagens oppgjør mot Sverresborg startet forrykende med en tidlig 1-0-ledelse etter en herlig scoring av Marius Sivertsen Broholm.

Mot spillets gang reduserte Sverresborg før Lucas Kolstad tok tilbake ledelsen med sin 2-1-scoring like før sidebytte.

Etter pause ble Kolstad tomålsscorer da han styrte inn et innlegg fra Marius Stene Olsen. Selv om gjestene fra Havstein reduserte til 2-3 midtveis i andre omgang, punkterte Petter Solbakken kampen med Tillers fjerde fulltreffer like før slutt.


Lørdag kveld avsluttet også G14-3 sin sesong i 9er-serien. Der ble det et 9-3-tap for avdelingsmester Åfjord.


Vi gratulerer G14 med en herlig sesong!G14: Tiller 4 - 0 Fram

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): G14-1 med storseier over Fram lørdag ettermiddag.

G14-1 er i scoringshumør om dagen.


De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen fra start denne pinseaftenen, og allerede før sju minutter var spilt, smalt det i nettmaskene. Et godt innlegg fra venstre ble stanget i mål i nærmeste hjørne av Emil Hagen Dyrseth.

Et flott mål, og nå var Tiller virkelig på hugget.

Flere gode angrep resulterte i farlige muligheter, men det nærmeste de kom dobling av ledelsen, var et offsidemål etter 23 minutter.


Trippel fra Hagen Dyrseth

Blåtrøyene startet andre omgang akkurat som den første. Få minutter etter avspark kranglet Fredrik Rønning Johansen inn 2-0 fra kloss hold, og med et Tiller-lag som angrep hver gang muligheten bød seg, skulle det bli vanskelig for gjestene fra Skatval.

Riktignok hadde de en farlig sjanse etter 58 minutter, og selv om det solide skuddet passerte Tiller-keeper Isak Hassel Andersen, smalt ballen i tverrliggeren.

Tiller lot seg ikke skremme, og to nye scoringer fra Hagen Dyrseth helt på tampen sørget for at det ble en fullt fortjent 4-0-seier for de blå.


Neste seriekamp er borte mot Verdal søndag 27. mai kl.12.00.


Kampfakta:

G14: Tiller IL 4 (1) - (0) 0 IL Fram
1-0 Emil Hagen Dyrseth 7'
2-0 Fredrik Rønning Johansen 40'
3-0 Emil Hagen Dyrseth 64'
4-0 Emil Hagen Dyrseth 69'

6. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 1 vår
Lørdag 19. mai 2018 kl.12.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Isak Hassel Andersen
Christian Methi - Fredrik Harbak (k) - Petter Selvaag Solbakken - Jens Kristian Måløy
Marius Sivertsen Broholm - Emil Nerland - Marius Jensen
Emil Hagen Dyrseth - Marius Stene-Olsen - Lucas Kolstad

Innbyttere: Fredrik Nygård, Sondre Henriksen, Fredrik Rønning Johansen, Aksel Søfting Bang.G14: Tiller 8 - 1 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mai 2018

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 vant stort over Steinkjer tirsdag kveld.

G14-1 er i vinden om dagen. Her fra en tidligere kamp.


De blåkledde fra Tillerbyen gikk ut i hundre mot nordtrønderne etter avspark. Selv om Steinkjer hadde vunnet sin hittil eneste bortekamp, var det ikke snakk om at Tiller-gutta skulle gjøre det enkelt for dem.

Fredrik Harbak satte tidlig inn 1-0, og han nøyde seg ikke nok med det. To mål fra straffesparket både før og etter Lucas Kolstads nettkjenning sørget for at det sto 4-0 etter få minutter.

Halvveis i kampen sto det 6-0 i favør de blå etter scoringer av Fredrik Rønning Johansen og Marius Jensen, og selv om det ble en noe roligere andre omgang, var Tiller det klart dominerende laget denne tirsdagskvelden.

Emil Hagen Dyrseth la på til 7-0, og selv om gultrøyene reduserte ved en anledning, sørget Hagen Dyrseth for å fastsette sluttresultatet til 8-1.


Denne seieren betyr at Tiller fortsetter klatringen på tabellen, og de innehar en foreløpig 2. plass, to poeng bak førsteplassen med en kamp mindre spilt.

Neste seriekamp for G14-1 er mot Fram lørdag 19. mai kl.12.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

G14: Tiller IL 8 (6) - (0) 1 Steinkjer FK
1-0 Fredrik Harbak
2-0 Fredrik Harbak (str.)
3-0 Lucas Kolstad
4-0 Fredrik Harbak
5-0 Fredrik Rønning Johansen
6-0 Marius Jensen
7-0 Emil Hagen Dyrseth
7-1
8-1 Emil Hagen Dyrseth

5. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 1 vår
Tirsdag 15. mai 2018 kl.18.30
TOBB Arena (Tiller)


Laget:

Isak Hassel Andersen
Jens Kristian Måløy - Fredrik Harbak (k) - Petter Selvaag Solbakken - Christian Methi
Marius Jensen - Emil Nerland - Marius Sivertsen Broholm
Emil Hagen Dyrseth - Marius Stene-Olsen - Lucas Kolstad

Innbyttere: Fredrik Rønning Johansen, Aksel Søfting Bang, Fredrik Nygård, Sondre Henriksen.G14: Egge 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2018

SMN ARENA EGGE (STEINKJER): G14-1 spilte strålende angrepsfotball og slo til med en storseier på bortebane lørdag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen var på en liten bortetur til nord i Trøndelag denne lørdagen, vel vitende om at en tøff kamp mot hjemmesterke Egge ventet.

Men spillere, trenere og supportere trengte ikke å bekymre seg. Gutta fra byen var på hugget hele kampen gjennom, duellerte når det trengtes og scorte flotte mål.

To mål fra Marius Sivertsen Broholm sørget for en tidlig 2-0-ledelse, og selv om hjemmelaget reduserte rett før pause, stakk Tiller ifra i andre omgang.

Fredrik Harbak la på til 1-3 etter sidebytte, og med Emil Hagen Dyrseth sin dobbel og ett selvmål ble det en strålende 6-1-seier på en særdeles varm og herlig vårdag.


Denne seieren betyr at G14-1 står med ti poeng på fire spilte kamper, og det holder til en foreløpig 3. plass på tabellen med en kamp til gode.

Neste oppgjør for laget er mot Steinkjer tirsdag 15. mai kl.18.30 på TOBB Arena.


Kampfakta:

G14: Egge IL 1 (1) - (2) 6 Tiller IL
0-1 Marius Sivertsen Broholm
0-2 Marius Sivertsen Broholm
1-2
1-3 Fredrik Harbak
1-4 Emil Hagen Dyrseth
1-5 selvmål
1-6 Emil Hagen Dyrseth

4. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 1 vår
Lørdag 12. mai 2018 kl.12.00
SMN Arena Egge (Steinkjer)


Laget:

Isak Hassel Andersen, Jens Kristian Måløy, Fredrik Harbak, Fredrik Nygård, Marius Stene-Olsen, Emil Nerland, Fredrik Rønning Johansen, Emil Hagen Dyrseth, Marius Sivertsen Broholm, Aksel Søfting Bang, Marius Jensen, Petter Selvaag Solbakken, Christian Methi, Lucas Kolstad.