Kategori

Dobbel pokalfangst

Postet av Marius L. Larsen den 6. Feb 2017

J19 ble kretsmestere og G13 kapret overskrifter på Averøya i helga.

Tiller 3s gulljubel i Atlanterhavscupen. Foto: Vidar Broholm.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle kjempe om retten til avansement i sluttspillet i futsalkretsmesterskapet lørdag og søndag, i tillegg til at våre ferske 13-åringer duellerte om troféene i Atlanterhavscupen på Averøya i Møre og Romsdal.

Og sistnevnte skulle få oppleve en spennende tur sørvestover. De ble klart etter de innledende kampene at tre lag var klar for kvartfinaler på søndag. Der møttes to av lagene i samme utslagsrunde, og etter at to av lagene avanserte til semifinale, ble det et nytt klubbmøte i jakten på finaleplassen.

Tiller 3 gikk seirende ut av oppgjøret mot Tiller 1, og i bronsefinalen kom sistnevnte for kort da de tapte 3-1.

I finalen gikk det imidlertid bedre, da Tiller 3 vant 2-0 og dermed gullet.

Dermed kunne Tiller 3 og Tiller 1 juble over henholdsvis første- og fjerdeplass i turneringen! Vi gratulerer!


Mange lag til sluttspill

I Leangenhallen og Byneshallen var det kretsmesterskapet i futsal som sto for tur.

De siste innledende kampene skulle gjennomføres i klassene G16, J17, G19 og J19, og det var mange store øyeblikk for blåtrøyene.

G16s førstelag vant sin gruppe etter kun to innledende kamper, mens Tiller 2 kom på andreplass etter fire kamper.

Tiller 2 i J17-klassen vant en, tapte en og spilte en uavgjort. Det holdt til 3. plass, som dessverre betyr at de ikke ble sikret en plass i sluttspillet.

G19 gjorde rent bord i sin gruppe. Med seier over Kattem (4-2), Byåsen TF 2 (3-2) og Strindheim TF (2-0), er de kvalifisert for utslagsrundene.

Sluttspillet i de nevnte klassene, samt G15 og J15, går av stabelen 18. - 19. februar.


Straffet Steinkjer i finalen

16300433_1149113635197309_3673056392383439741_o.jpeg

Sluttspillet i J19-klassen skulle derimot avvikles på søndagskvelden, og der var Tiller kvalifisert etter å ha vunnet sin pulje med seiere over Melhus (9-0) og Hommelvik (2-0) samt uavgjort mot Steinkjer (0-0).

I semifinalen ventet Tynset, og selv om Tiller tok ledelsen tidlig i oppgjøret, utlignet rødtrøyene rett før slutt. Kampen måtte gå til ekstraomgang (Golden Goal), og der sendte kaptein Celine Kleiven Vevle Tiller til finale med sin styring til 2-1 fra kloss hold.

Finalen var mot Steinkjer, og der startet kampen omvendt fra semifinalen. Gultrøyene gikk raskt opp i ledelsen, og med få minutter igjen å spille så det ikke ut til at Tiller skulle få nettsus - helt til Ina Sofie Rokne hamret inn 1-1 på Vevles hjørnespark.

Ingen mål i den fem minutter lange ekstraomgangen betydde straffesparkkonkurranse, og da Vevle og Andrea Holm Aune satte sine forsøk fra seksmeteren kontant i mål, og Steinkjers forsøk smalt i stolpen, kunne Tiller juble over å ha vunnet kretsmesterskapet i futsal i J19-klassen!

Vi gratulerer!