Kategori

To nye kretsmesterskap

Postet av Marius L. Larsen den 20. Feb 2017

Tiller ble kretsmestere i futsal i både G19- og J15-klassen i helga, og var i tillegg svært nære ved å bli det i andre klasser.

Jubel for G19. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var sedvanlig godt representert i alle klasser som skulle kjempe om kretsmesterskapet i futsal i Rosenborghallen i helga, og fra før hadde Tiller allerede vunnet J19-klassen.

Lørdagen var guttedagen der Tiller hadde lag i G15, G16 og G19, og det var de to førstnevnte klassene som var tidligst ut.

Det ene av to G16-lag og G15-laget avanserte til semifinale, men der ble det stopp. G16 tapte hårfint 2-1 for Charlottenlund mens G15 måtte se seg slått 1-0 av Kattem.


Juniorene imponerte alle

G19 var tydeligvis inspirert av de yngre Tiller-lagene, men skulle ta dette helt ut.

I kvartfinalen beseiret de Byåsen 3-2 før Kattem hadde få muligheter i semifinalen da Tiller vant kontrollerende 3-0.

Finalen mot Utleira skulle derimot bli mer spennende. Vegard Eidet sendte Tiller foran med sin 1-0-skåring etter 13 minutter, og da Jørgen Høiås doblet ledelsen ett minutt før full tid, gikk det mot gull.

Utleira reduserte imidlertid med knapt 30 sekunder igjen, men Tiller holdt unna og ble kretsmestere i G19-klassen!

Se bilder fra lørdagens kamper her!


J17 slått på målstreken

Søndagen inneholdt flust av kamper i J15- og J17-klassene, og det skulle bli stor jubel for samtlige tre lag i de to klassene i kvartfinalene.

I semifinalen for J17 ble det et oppgjør med Steinkjer, og der så Tiller seg aldri tilbake da de vant 2-0 over nordtrønderne.

I finalen skulle det bli tøffere mot sterke Utleira. De oransj- og sortkledde tok ledelsen før to minutter var spilt, og Tiller slet med å komme til de store sjansene. Mot slutten fikk de derimot gode muligheter, men Olsen-søstrenes skuddforsøk ble enkelt reddet, og Nora Krafft Sæthers frisparkskudd dundret i tverrliggeren.

Dermed måtte Tiller se seg slått i J17-finalen, men kan se tilbake på turneringen med optimisme etter en svært god prestasjon av et lag bestående av spillere født i 2001.


Se bilder fra søndagens kamper her!


J15 til topps

Kretsmestere i futsal i J15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


Helt til slutt på søndag skulle J15 i aksjon i sin finale, og det var etter en intens og spennende semifinale - mot hverandre.

Tiller 1 møtte Tiller 2 i kampen før finalen, og der var Tiller 1 sterkest med sin 3-1-seier.

Gimse sto på motsatt halvdel under dagens siste 18-minutter, og det var blåtrøyene som kom best ut av startblokkene.

Kaptein Andrea Sivertsen Broholm sprakk nullen med sitt tåskudd fra ti meter etter 14 minutter, og Hege Snåsøy Hovdahl fastsatte sluttresultatet til 2-0 to minutter senere.

Tiller ble dermed kretsmestere i J15-klassen!


Vi gratulerer våre jenter og gutter med strålende prestasjoner i årets futsalkretsmesterskap!



Slik er futsalsluttspillet

Postet av Marius L. Larsen den 8. Feb 2017

Tiller har mange lag videre til sluttspillet i futsal-KM.

J19 ble kretsmestere. Foto: Marius L. Larsen.

Kretsmesterskapet i futsal er inne i sin avgjørende fase, og selvfølgelig finner man de blåkledde fra Tillerbyen i sluttspillets to dager.

J19 er allerede ferdigspilt, og der ble det gull til våre jenter.

Resten av utslagsrundene starter lørdag 18. februar for guttene (G15, G16 og G19), mens jentenes (J15 og J17) avgjørende kamper har avspark dagen etter.

Det er G16 som starter showet med sin kvartfinalekamp lørdag kl.09.00, mens J17 er først i gang søndag kl.13.15.

Alle kampene spilles i Rosenborghallen.


Se fullstendig oversikt over samtlige kamper i sluttspillet her.


Vi ønsker våre lag lykke til i kampen om kretsmesterskapet!



Fire av fem lag videre

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jan 2017

LEANGENHALLEN (LEANGEN): De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i futsal-KM i helga.

J15s to lag vant sine innledende grupper. Foto: Geir Arne Kristiansen.


I tillegg til mange lag i vår egen Fjernvarmecup, deltok Tiller med fire lag i helgas gruppespill i kretsmesterskapet i futsal i Leangenhallen.

Futsal-KM ble gjenopptatt i år etter å ha vært nede i to år, til tross for en stor suksess sist gang, og i helga var det G15, J15 og J17 som skulle gjøre opp om sluttspillplassene.

J15s to lag var først ut på lørdag, og de skulle opp mot tøffe motstandere, men med sine ferdigheter og den sedvanlige Tiller-innsatsen, ble begge lag puljevinnere og sikret dermed avansement til sluttspillet.


Flere lag spiller senere

På søndag var G15 og J17 i aksjon, der sistnevnte - et nykomponert lag bestående av flest '01-spillere - ble nummer to i gruppa med sine tre seiere og ett tap, men avansementet var uansett sikret.

G15s to lag opplevde flere jevne kamper mot solide motstandere, men Tiller 1s sju poeng på fire kamper holdt til tredjeplass og avansement.

Tiller 2 havnet også på tredjeplass i sin gruppe med tre poeng, men dessverre var ikke dette nok til å karre seg til en plass i sluttspillet.


Sluttspillet går av stabelen sent i februar, men allerede 4. og 5. februar skal G16 (to lag), J17 (lag 2), G19 (ett lag) og J19 (ett lag) spille sine gruppespillkamper.