Kategori

Før avspark: Avgjørende trippeloppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2021

Herrer A, J17 og Kvinner A spiller sine siste og avgjørende seriekamper i helga.

Kapteinstrioen Fredrik Sjøvold, Emma Jensen og Marie Methi skal lede troppene sine i avgjørende kamper i helga. Vi ønsker alle sammen lykke til!


Kampinformasjon Herrer A

⚽️ Spjelkavik
🏆 13. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 30. oktober 2021
⏰ Kl.13.00
🏟 Spjelkavik stadion (Ålesund)
💻 DirekteSport.no


Kampinformasjon J17

⚽️ Strindheim
🏆 Finale Kretsmesterskapet
📅 Lørdag 30. oktober 2021
⏰ Kl.19.00
🏟 Abrahallen (Sveberg)
🎫 Gratis inngang


Kampinformasjon Kvinner A

⚽️ Steinkjer
🏆 5. runde 3. divisjon kvinner sluttspill nivå 1
📅 Søndag 31. oktober 2021
⏰ Kl.16.00
🏟 TOBB Arena Sør (Tiller)
🎫 Gratis inngang


📲 @TillerFotball på Twitter

Samtlige tre oppgjør blir oppdatert direkte i tekstformat på Twitter.

Sørg for at du har satt på varslinger på mobilen:
1) registrer deg gratis på Twitter, enten på nett eller i app
2) søk opp Tiller Fotball i appen og trykk "følg"
3) trykk på bjelle-/klokketegnet øverst og deretter "alle tweetene"

Da kommer våre oppdateringer rett til skjermen uten at du trenger å løfte en finger. Du kan omgjøre valget etter kampslutt hvis ønskelig.


Tøff gresskamp i Ålesund

Våre beste menn reiste fredag ettermiddag til Ålesund og Sunnmøre for andre gang i år. Forrige tur var serieåpningen mot Aalesund 2, der Tiller gikk på en smell og tapte 3-0.

Forrige helg ble det imidlertid en etterlengtet opptur for de blåkledde fra Tillerbyen. Etter 42 sekunder satte de standarden mot Orkla da Espen Johnsen banket inn 1-0, og Tiller så seg aldri tilbake. Det endte med en knallsterk 4-0-seier foran mange håpefulle tilskuere på TOBB Arena Sør.

Spjelkavik er årets siste motstander, et lag som fortsatt har en teoretisk mulighet til å rykke opp. De ligger i skrivende stund tre poeng bak serieleder Træff, men Molde-laget skal være vertskap for allerede nedrykksklare NTNUI, der de aller fleste forventer at Træff kommer til å vinne.

Tiller reiser til denne kampen uten angrepsspillerne Robin Hermanstad og Jonathan Smerkerud Frønes, som begge sliter med sine respektive skader. Ryktene vil ha det til at Ove Westby Bugten, som scoret Tillers mål i cupkampen mot Kristiansund, er klar for årets siste innsats i helblå drakt.

Ved seier kan Tiller klare topp 6 som vil gi en direkteplass i neste års utgave av Norgesmesterskapet.


Klar for revansje

J17 spiller finale i kretsmesterskapet lørdag kveld i ærverdige Abrahallen. De blåkledde gjorde rent bord med sju seiere på like mange kamper som eneste lag i avdelingen.

I finalen venter den andre avdelingsvinneren i 1. divisjon, nemlig Strindheim - en rival Tiller har møtt mange ganger opp gjennom årene. Strindheim vant sin svært jevne avdeling knepent foran Sverre og Ranheim.

Strindheim slo Tiller i finalen i Adidas Cup for to uker siden. Et etter hvert slitent Tiller-lag klarte ikke å matche et mer løpende Strindheim-lag, da våre jenter måtte se seg slått 2-0 på Gjøvik.

Nå vil Tiller ha en kraftig revansje. Med straffesparkkonkurransen mot nettopp Strindheim og en solid seier over Steinkjer i semifinalen i OBOS-cup friskt i minnet, er det duket for en svært spennende KM-finale i Abrahallen denne lørdagskvelden.


Opprykkskamp søndag

Søndag ettermiddag vil vi få svaret på om Tiller har tatt revansje fra 2019-sesongen. Våre beste kvinner har satt seg selv i en glimrende posisjon til å rykke opp til 2. divisjon. Det har tidligere vært en drøm, men kan det nå bli virkelighet?

Mandagens dramatiske toppoppgjør mot Utleira inneholdt det meste. Tiller havnet tidlig under, men svarte til gangs i andre omgang. Blåtrøyene kjørte kampen fullstendig, og da Andrea Holm Aune endelig utlignet til 1-1 med tolv minutter igjen å spille, var det ingen tvil. Et nytt mål fra Holm Aune og en punktering fra Marie Methi sørget for en fantastisk 3-1-seier og foreløpig tabelltopp.

Dramatisk ble det også på Guldbergaunet i Steinkjer, der gultrøyene tok imot Strindheim i sin siste hjemmekamp. Vertene lå under 2-0 til kvarteret igjen å spille, men så snudde Steinkjer plutselig kampen og vant til slutt 3-2.

Før siste runde ligger Tiller to poeng foran Steinkjer. Gjestene fra nord i Trøndelag har presset på seg ved at de er nødt til å vinne over Tiller på TOBB Arena Sør. Allikevel er det ikke sikkert at det er nok for deres del. De er nemlig avhengig av at Utleira ikke slår Malvik, noe som virker lite sannsynlig slik ståa er nå.

Tiller er 10 plussmål foran Utleira før siste avgjørende runde.


Forza Tiller!Møter Rosenborg 2 i dag

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2019

Våre beste menn møter Rosenborg 2 i siste test før alvoret starter.

Odin Thiago Holm spilte forrige treningskamp mot Rosenborg 2. Denne gang kan han gjøre det som en offisiell Tiller-spiller.


Tiller IL - Rosenborg BK 2
Treningskamp herrer
Fredag 5. april 2019 kl.18.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader, skyfritt, lett bris

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen møter Rosenborgs nest beste enda en gang før Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang neste lørdag.

Lagene møttes også for nøyaktig en måned siden i Abrahallen. Der havnet Tiller under i første omgang, men så snudde blåtrøyene kampen og vant 2-1.

Les kamprapporten her.

Til fredagens oppgjør på TOBB Arena Sør er det ventet at Rosenborg 2 knepper opp et klart hakk med tilgjengelig spillermateriell. Det sies at gjestene fra Lerkendal kommer med en god porsjon kjente førstelagsspillere, så dette blir en virkelighetstest for gutta i helblått.


Hermanstad langtidsskadet - Rønning og Holm i kamptropp

Mot Rosenborg 2 stiller også Tiller med en sterk kamptropp, men det er dessverre uten noen navn.

Midtbanespiller Kjartan Ulstad ble taklet i ankelen på en mindre pen måte i treningskampen mot Melhus for et par uker siden og er ute i omtrent to uker til.

Angriper Robin Hermanstad, som ble skadet i samme treningskamp, er dessverre ute i opptil tre måneder grunnet et overtråkk på innsiden av ankelen etter en takling. Det er foreløpig usikkert om han må operere.

Espen Johnsen, som fikk avrevet et leddbånd i skulderen i treningskampen mot Byåsen, var tilbake i lett trening denne uka. Dog er han 2-3 uker unna å være helt skadefri.

Ellers er resten friskmeldt. Det betyr at i kamptroppen finner vi blant annet nysigneringene Jonas Uran Rønning og Odin Thiago Holm.


Tillers kamptropp:
Erland Tangvik, Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Andreas Druzkowski, Martin Kristoffer Berdal, Henning Borgen Gladsø, Sindre Olufsen, Oskar Stølan, Gard Ragnar Killingberg, Niklas Lyngvær Iversen, Odin Thiago Holm, Jonas Uran Rønning, Ole Jørgen Stegavik, Espen Amandus Mathiassen, Magnus Kristoffersen, Alpha Doboyou, Sondre Bondø Garstad.Spennende kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 15. Mar 2019

Tiller er i aksjon på mange steder i helga. Ta turen ut og støtt de blå!

Herrer A møter det nye 2. divisjonslaget Byåsen Toppfotball på Dalgård lørdag formiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en spennende og høyinteressant kamphelg. I tillegg til offisielle OBOS-cupkamper, er det også duket for treningskamper.

Det hele starter lørdag kl.11.00. Herrer A tar turen opp til Dalgård for å møte Byåsen Toppfotball i en treningskamp. Samtidig tar J15 imot Sjetne til et fortreffelig lokaloppgjør "hjemme" på Tempe kunstgress. Kort tid etter kampslutt skal kvinnene møte Utleira på samme bane.

Lørdagens to seniorkamper blir oppdatert direkte på nettfenomenet og mediaavdelingens kjæledegge Twitter.


Søndagen starter med J17s cupkamper i B. Langseth Cup i Selbu. Det er en innendørs kunstgressturnering med gruppespill og sluttspill på samme dag.

Deretter blir det et bortemøte mot Åfjord for G16-2, før kvinnene spiller nok en kamp på Tempe. Denne gang er det en treningskamp mot Tynset.

Dagen avsluttes med G13s oppgjør mot Hitra kl.18.00. Også denne kampen spilles på Tempe.


Helgas kampoppsett:

Lørdag:
kl.11.00 herrer A vs Byåsen TF på Dalgård (oppdateres på Twitter)
kl.11.00 J15 vs Sjetne på Tempe
kl.13.00 kvinner vs Utleira på Tempe (oppdateres på Twitter)

Søndag:
kl.14.00 G16-2 vs Åfjord på Åset kunstgress
kl.15.00 kvinner vs Tynset på Tempe
kl.18.00 G13 vs Hitra på Tempe


Ta turen på de forskjellige banene og støtt de blåkledde til nye herlige øyeblikk!


Forza Tiller!Målforskjellen kan bli avgjørende

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2018

Det ligger an til en målthriller mellom Tiller og Ranheim 2 om hvem som ender på topp i G19 1. divisjon avdeling 2.

Blir det gulljubel på de blå?


Før siste serierunde denne uka har begge lag 19 poeng. Ranheim 2 har det beste utgangspunktet med seks flere plussmål, men i denne avdelingen kan tydeligvis alt skje. Tiller hadde best målforskjell foran den forrige serierunden, inntil Ranheim 2 slo Rindal/Surnadal hele 15-1.

Begge lag avslutter sesongen med hjemmekamp mot antatt svakere motstand. Tiller møter bunnlaget Lånke onsdag kveld, mens Ranheim 2 får besøk av Meldal torsdag.

Tillers juniorer har knivet med Ranheim 2 og Freidig om ledelsen i avdelingen. Uansett utfall skal det unge Tiller-laget være fornøyd med en svært god høstsesong, hvor det så langt er blitt seks seire, en uavgjort og ett tap. Laget har også spilt seg fram til semifinale i OBOS Cup mot Egge, som spilles i neste uke.

Møt opp og hei juniorene våre fram til mange mål i serieavslutningen mot Lånke, onsdag 17. oktober kl. 20.00 på TOBB Arena Sør.


Forza Tiller!Kan bli kretsmestere

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2018

Det kan bli en avgjørende kamphelg.

Denne gjengen kan bli kretsmestere nok en gang på søndag.


Det er kanskje høstferie for flesteparten av spillerne, men de blåkledde fra Tillerbyen er som regel alltid i aksjon uansett.

I helga er det tre spennende hjemmekamper for vår del, og "høstferiefesten" starter forhåptenligvis på lørdag.

Kl.15.30 tar Tillerbyen, fra neste år Tiller, imot Tynset på TOBB Arena Sør i den 24. og tredje siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon herrer). Blåtrøyene slo Ottestad hele 4-0 på hjemmebane for to uker siden, og nå håper de på reprise mot et Tynset-lag som er på desperat poengjakt for å unngå nedrykk.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som sikrer en direkteplass i 1. runde i neste års NM.


Mestscorende og kretsmestere?

Søndagen starter med årets siste kvinnekamp i 3. divisjon.

Kl.14.00 skal våre beste jenter opp mot Gimse i det som forventes å bli en tøff sisterunde på TOBB Arena Sør. Et ungt Tiller-lag, som har flere spillere på høstferie, går uansett for tre poeng mot et forsterket Gimse-lag.

Tiller kan bli mestscorende i avdelingen dersom de gjør jobben på søndag.


Helga avsluttes med første matchball om kretsmesterskapstittel i J17-klassen.

Kl.18.00 er Tiller vertskap for Remyra i 0. divisjon. Blåtrøyene mangler ett poeng på sine to siste kamper for å vinne divisjonen og bli kretsmestere i J17-klassen for tredje året på rad, og de vil helst klare dette før toppmøtet med Strindheim som ligger på plassen bak dem.


Ta turen til TOBB Arena Sør og støtt de blåkledde til seier!


Vi går for en skikkelig blåmandag!

Forza Tiller!