Kategori

Gullhelg 2

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jan 2018

Tiller til topps i J17-klassen i Fjernvarmecupen.

Vinnerlaget i J17-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var klare både på og utenfor banen i den andre helga av Fjernvarmecupen, der tre konkurranseklasser skulle kjempe om de største pokalene, samtidig som G10 var i aksjon med mange påmeldte lag.

I G14-klassen ble det svært mange tøffe oppgjør, ettersom fjorårssuksessen med både A- og B-sluttspill ble videreført i år.

I B-finalen fikk våre gutter på Tiller 4 det tøft mot Utleira, som vant 5-0 i KVT-hallen.

I samme hall gikk også A-finalen av stabelen, der Sverresborg slo Frei fra Kristiansund 3-1. I bronsefinalen ble det et rent Tiller-oppgjør, der Tiller 1 slo Tiller 2 knepent 3-2.


Ranheim og Tiller seiret

Det skulle heller ikke mangle på spenning i Kotenghallen, der G16 og J17 skulle gjøre opp om finaleplassene.

G16-finalen ble spilt mellom Heimdal og Ranheim, som slo ut henholdsvis Tiller og Charlottenlund i semifinalen, og her fulgte lagene hverandre helt til siste sekund. Der var det Ranheim som tok det lengste strået i en svært spennende 3-2-seier.

Helgas siste kamp var J17-finalen mellom Tynset og Tiller 3, og etter jevne åpningsminutter, sprakk smultringen for rødtrøyene fra nord-Østerdal. Tillers Vilde Winge Kristiansen ble finalens beste spiller etter å ha scoret alle målene i 3-0-seieren, og dermed kunne blåtrøyene juble for årets første gullpokal.


Se alle resultater her.


Vi gleder oss allerede til kommende og siste cuphelg!Full rulle i første helg

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jan 2018

Første helg av Fjernvarmecupen 2018 ble gjennomført med stil.

'04-gutta kom langt i G15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen sto klare til å ta imot lag, dommere og publikum i tre haller denne helga, og årets utgave av Fjernvarmecupen startet med J19-oppgjøret Utleira J17-2 - Sverresborg 1 i KVT-hallen.

Senere på ettermiddagen ble det også sparket i gang i Kotenghallen, mens Rostenhallen ble tatt i bruk av de aller yngste hele lørdag og søndag, der de spilte 3 mot 3 med vant rundt banen.

Dette ble nok en gang en stor suksess, og søndagen i KVT-hallen og Kotenghallen ble brukt til sluttspill i de fire konkurranseklassene.

KVT-hallen var ferdig først med J19- og G19-klassen, der Trondheims-Ørn slo Utleira 2-0 i J19-finalen. Vinnerlaget var for øvrig det laget Tiller tapte knepent 1-0 for i kvartfinalen.

I G19-finalen var det liten tvil om hvem som skulle vinne da Tillerbyen 1 møtte Tillerbyen 3, der førstnevnte var sterkest i en svært jevn finale og vant 2-0.

De tre Tiller-lagene som avanserte til sluttspillet i G19-klassen ble slått ut i åttedelsfinalen.

I Kotenghallen skulle 15-åringene avgjøre sine finaler. For jentene var det Strindheim som kunne juble over førsteplassen etter å ha slått Charlottenlund 3-0 i finalen.

Charlottenlund kunne også være fornøyd med nok en sølvpokal, da de spilte finale mot Trygg/Lade i G15-klassen som den siste kampen denne helga. Der var Lade-gutta sterkest og vant 5-0.

Tiller kapret en fin-fin 4. plass i J15-klassen, mens det sa stopp i kvartfinalen for gutta.


Få med deg også:
Alle resultater fra helg 1
Bilder fra helg 1


Vi gleder oss til en ny cuphelg!- Vi gleder oss ekstremt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jan 2018

Fjernvarmecupen 2018 går av stabelen i dag, fredag 5. januar, og en hel klubb strutter av forventning.

En sedvanlig blid turneringsleder Tore Kristiansen. Til venstre er en linsesky Martin Vårhus Thrana. Foto: Marius L. Larsen (2017).


De blåkledde fra Tillerbyen arrangerer en innendørsturnering i januar måned for 22. året på rad i år, og klubben som var først ute i Trøndelag med å implementere futsalreglene, ser frem til å ta imot de 347 lagene som er påmeldt fordelt på tre helger og i tre haller.

Turneringsleder Tore Kristiansen forteller om noen hektiske dager i forkant av første spark - noe som slettes ikke er uvanlig, skal vi tro den mangeårige Tiller-ildsjelen.

- Det er alltid noen utfordringer med å få ting til å gå opp når vi arrangerer cup rett over nyttår, så vi har jo jobbet endel med logistikken i romjula. Men det er mange personer som bidrar til at også årets turnering blir en fantastisk opplevelse for alle involverte, forteller Kristiansen før han legger til:

- Årets påmelding ligger stabilt i forhold til fjoråret, og det er gledelig å se. Det betyr at Fjernvarmecupen har en stor status blant lagene, og nå kan vi nesten ikke vente med endelig å komme i gang.

Kristiansen håper på mange mål og godt spill i riktig sportsånd, og innrømmer at han har store forventninger til det som skal skje på parketten.

- Det er morsomt å se at det også er mange lag blant de eldste klassene som velger å delta på Fjernvarmecupen, og med mange yngre lag i tillegg, vil dette bli en sportslig suksess. Vi gleder oss ekstremt mye til å ta imot spillere, trenere, dommere og ikke minst publikum til forrykende cuphelger, sier turneringslederen.


Husk å følge Fjernvarmecupen på Facebook og Instagram!

Se kampoppsettet for helg 1 her.Storstilt loddsalg hver helg

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jan 2018

Tiller Idrettslag Fotball arrangerer en storstilt utlodning hver helg i Fjernvarmecupen.

Loddene kan kjøpes i kioskene i hver hall. Foto: Marius L. Larsen (2017).


For første gang på svært mange år vil det bli et storstilt loddsalg under årets utgave av Fjernvarmecupen. Loddsalget var en idé av Frode Sørli, og mange flotte premier har blitt samlet inn av samtlige Tiller-lag.

Loddene koster kun 10 kr stk og kan kjøpes i kioskene via samtlige betalingsmåter. I tillegg vil det være unge Tiller-medlemmer som innimellom går rundt i hallene med loddbøker.

Trekningen av vinnerloddene skjer hver søndag kveld i turneringshelgene, og vinnerne vil bli umiddelbart kontaktet.

I første helg er det blant annet en grundig XL bilvask fra Shell Tiller, et lekkert dekkhotell fra Overaae og en smakfull gaveeske fra Nidar i premiepotten - i tillegg til mange andre flotte gevinster.


Vi gleder oss til å ta imot deg og dere i Fjernvarmecupen 2018!

Se fullstendig kampoppsett for helg 1 her.Suksessen gjentar seg

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2017

Fjernvarmecupen 2018 blir også med B-sluttspill for 13- og 14-åringene.

#denfølelsen. Foto: Marius L. Larsen (2017).


I tradisjonen tro arrangerer Tiller Idrettslag Fotball Fjernvarmecupen de tre første helgene i januar hvert år, og 2018 er selvfølgelig intet unntak.

I skrivende stund begynner klassene å fylles opp, og vi håper antallet vil nå fjorårets påmelding (ca 350 lag) før fristen 23. desember.

Som storsuksessen i fjor, vil det også bli B-sluttspill for 13- og 14-åringene. Dette betyr at samtlige påmeldte lag i disse aldersklassene er sikret en plass i utslagsrundene på søndag i sin konkurransehelg.

Trykk her for påmelding til Fjernvarmecupen 2018

Les mer om Fjernvarmecupen her.