Kategori

Dennis til Ajax - dette kan Tiller få

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2017

Tiller-gutten Dennis Tørset Johnsen (19) er klar for Ajax. Les hva dette betyr for Tiller Fotball.


Dennis omkranset av de tidligere storspillerne Marc Overmars (t.v.) og Edwin van der Sar. Foto: Tor Gunnar Johnsen.


Tiller Idrettslag Fotball er stolte over at Dennis Tørset Johnsen har signert en fireårskontrakt med den nederlandske storklubben Ajax.

Angrepsspilleren ble solgt fra Heerenveen for omtrent 22 millioner kroner, etter å ha vært i sin forrige nederlandske klubb i to år.

Styreleder Gro Merethe Nerland er glad og stolt på Dennis' vegne.

- Dette er stort for Tiller Fotball. Dennis har vist en enorm ståpåvilje de siste årene, og det er ekstra gledelig å se at han nå er Ajax-spiller. Dette må være en stor motivasjon for andre Tiller-spillere som nå ser at det går an å bli veldig god i Tiller Fotball. Vi er utrolig stolte av Dennis, og vi ønsker ham lykke til i sitt nye kapittel.

Nerland forklarer videre om Tiller har krav på noe tilbake etter det siste salget.

- Vi har fått beskjed om at vi har krav på visse solidaritetsmidler i forbindelse med overgangen til Ajax. Nøyaktig hvor mye penger det er snakk om, får vi vite innen 30 dager. Dette er regler fra UEFA som alle klubber må følge, meddeler styrelederen før hun følger opp:

- Men vi har delvis regnet oss ut til at det er snakk om et sekssifret beløp som faller tilbake på oss, noe som selvfølgelig vil være helt fantastisk for vår del dersom dette viser seg å stemme.Dennis og Martin på banen

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jan 2017

Dennis Tørset Johnsen spilte kamp med Martin Ødegaard for Heerenveen onsdag ettermiddag.

To kjente nordmenn i samme drakt. Foto: Tor Gunnar Johnsen.

Tiller-gutten Dennis Tørset Johnsen har fått flere muligheter på den nederlandske storklubbens A-lag, senest i en treningskamp for halvannen uke siden, der de blå- og hvitstripede snudde kampen med ham på banen.

Onsdag ettermiddag var det andrelagskamp mot Jong Groningen, og det med lånesigneringen og nordmann Martin Ødegaard på banen sammen med Dennis.

98-modellene kunne dessverre ikke hindre 4-1-tap, selv om Heerenveen hadde både et stort ballinnehav og store målsjanser.

- Vi hadde ballen mest, men klarte ikke sette sjansene. Vi brant en straffe på 0-0, mens jeg også hadde en stor sjanse før de scoret. Da vi ikke klarte å score, endte det dessverre med tap, oppsummerer Dennis til Adresseavisen.Dennis bidro til seier

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jan 2017

Utenlandsproff Dennis Tørset Johnsen var på banen da Heerenveen snudde treningskamp til seier.

Dennis i aksjon ved en tidligere anledning. Foto: sc Heerenveen.


18-årige Dennis Tørset Johnsen spiller for nederlandske Heerenveen etter overgangen fra Rosenborg sommeren 2015, og i løpet av det siste året har mye skjedd for Tiller-gutten.

I august i fjor ble han tatt ut på G18-landslaget, og det har blitt flere treninger og treningskamper med Heerenveens A-lag, som i skrivende stund ligger på 4. plass i den nederlandske Æresdivisjonen.

Nå for tiden har lagene vinterpause, og i den anledning ble Dennis som en av to juniorer invitert til A-lagets treningssamling på La Manga (Spania).

Der fikk angrepsspilleren sjansen på banen de siste 15 minuttene i lørdagens treningskamp mot det tyske storlaget Wolfsburg på stillinga 1-1, og da kampen var over hadde Heerenveen vunnet 2-1.


Vi gratulerer Dennis med samlingen, og ønsker han all mulig suksess videre i sesongen!