Kategori

Dana Cup neste

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jul 2022

Tiller stiller to lag i Dana Cup kommende uke.

G16 deltar med to lag i Dana Cup. Vi går for flere jubelscener sånn som dette.


De blåkledde fra Tillerbyen har nylig gjennomført sterke prestasjoner både i lokale Skandia Cup og internasjonale Storsjøcupen i Østersund. Nå fortsetter ferden til Danmark.

Både i og omkring byen Hjørring skal to av våre lag kjempe om nye solide prestasjoner og ikke minst ha det jækla gøy.

Tiller stiller ett lag hver i både G15- og G16-klassen, der første kamp er tirsdag (26. juli) og gruppespillet avsluttes onsdag kveld. Sluttspillet starter torsdag og varer til og med lørdag.

I tillegg til nasjonale motstandere, skal lagene møte blant annet brasilianske Pinheiros og svenske Ytterby.


Se hele kampoppsettet og følg resultatene her


Vi ønsker dere blå lykke til i Dana Cup!


Forza Tiller!Stopp i 8-delsfinalen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jul 2019

J15 tapte 8-delsfinalen i Dana Cup på straffespark.

Denne gjengen gjorde Tiller stolt i Danmark. Foto: Dana Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en herlig start på nok en tidlig morgen i Hjørring. I 16-delsfinalen på torsdag møtte de Aarhus til et tøft møte, men to tidlige scoringer satte en god standard.

Først sendte Isabel Teigen avgårde en suser rett i nettmaskene, og kort tid etter doblet Hedda Stuedahl-Karlsen ledelsen med et godt plassert skudd med venstreslegga.

Aarhus falt ikke om som et korthus, og de jaget redusering. Ti minutter før slutt fikk de straffespark, men Tiller-keeper Emilie Leirvik reddet mesterlig.

Med 2-0-seier var det dermed duket for 8-delsfinale på ettermiddagen.

Der ventet Fjellhamar med flere landslagsspillere på banen. Tiller, som er kjent for å holde buret rent, opplevde en god motstander, men blåtrøyene hadde selv store sjanser.

Til tross for en stor nerve i kampen, endte det 0-0 ved full tid og dermed gikk kampen rett til straffesparkkonkurranse. Der ble det dessverre et 4-1-tap.


Men vi graver oss ikke ned.

Aldri.

Vi takker våre jenter, dyktige trenere og herlige supportere for noen fantastiske dager i Dana Cup som endte med en 8-delsfinale blant 64 lag!

Vi håper de får en fortreffelig slutt på uken, og vi gleder oss allerede til høstens svært spennende 0. divisjonskamper.


Forza Tiller!Puljevinner og 16-delsfinale

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jul 2019

J15 er klare for A-sluttspillet og 16-delsfinale som puljevinner.

De blå slo Voss hele 9-0 i siste gruppespillkamp. Nå venter de avgjørende utslagsrundene.


De blåkledde fra Tillerbyen fosser videre i knusktørre Hjørring med sitt svært samstemte lag og en imponerende supporterskare.

Onsdag var en første virkelige test på cuplivet da det skulle gjennomføres to kamper. Den første var grytidlig, og den andre etter mange timer med hvile.

Kl.07:30 møtte de Fortuna Hjørring, en potensiell forhåndsfavoritt. Men da de danske pigene trodde de skulle overrumple de norske fjeldapene, ble det like stille som på et nattestengt Tivoli.

Etter ti minutter fikset Rikke Olufsen 1-0 på retur på et knallforsøk fra Louisa Stuedahl, men like etterpå doblet nevnte Stuedahl ledelsen på et herlig skudd.

Maria Alvestad Høvik økte til 3-0 fra kloss hold på et innlegg fra Hedda Stuedahl-Karlsen, og Olufsen - målgeita uten hemninger - satte inn 4-0, før Stuedahl-Karlsen la på til 5-0 rett før pause.

Fortuna Hjørring reduserte til 5-1 tidlig i andre omgang, men Tiller holdt unna og vant fullt fortjent.


Nivåforskjell i siste kamp

Etter en god dose med massasje og Instagram-likes, var Tiller-jentene vel vitende om at de allerede var kvalifisert for A-sluttspillet på torsdag.

Men de ville gjerne vinne pulja.

Og gjett om de gjorde det.

I siste gruppespillkamp mot Voss kl.15.00 måtte blåtrøyene ha poeng for å være helt sikker på puljeseier. Men der et tidligere slag sto om Kari Traa og Marit Bjørgen, var det denne gang andre navn som sto i høysetet.

Kaptein Synne Aunehaugen startet målshowet etter kvarteret spilt før Louisa Stuedahl doblet ledelsen. 

Begge to scoret to nye, der Stuedahl la på til 3-0 mens Aunehaugen fikset 4-0. Til pause sto det 6-0 i målprotokollen etter scoringer fra Silje Harmens og Hedda Stuedahl-Karlsen.

Sistnevnte fikk to nye nettkjenninger utover i andre omgang før storesøster Louisa fastsatte sluttresultatet til 9-0 i en kamp der også keeperne Ayla Latifi og Emilie Leirvik nektet å slippe inn baklengsmål.


Da fikk vi altså en bekreftelse på at Trønderfår er ni ganger bedre enn Vossafår.


16-delsfinale torsdag morgen

Tiller er dermed puljevinnere i Dana Cup, og skal spille A-sluttspill torsdag morgen. I 16-delsfinalen skal de møte danske Århus kl.08:30. Den kampen vil vi oppdatere med pause- og sluttresultat på Twitter.

Blir det videre spill på våre jenter, så er det 8-delsfinale kl.15.30. Også den eventuelle kampen vil vi oppdatere på samme vis.

Vi anbefaler å følge med i våre sosiale kanaler. Du finner oss på @tillerfotball i samtlige.

Se full kampoversikt her.


Vi gratulerer spillerne, trenerne og supporterne med en stor prestasjon så langt, og vi håper på flere store opplevelser i dagene som kommer!

Lykke til med sluttspillet, dere blå!


Forza Tiller!Klar seier i første kamp

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jul 2019

J15 startet Dana Cup med en solid seier tirsdag ettermiddag.

Denne gjengen startet med tre poeng i første kamp. Bildet er tatt tidligere på tirsdagen.


De blåkledde fra Tillerbyen møtte Brumunddal i første gruppespillkamp i Dana Cup i ettermiddag. Etter en god oppladning i et sosialt samvær, var spillerne klare for kamp i godværet i Hjørring.

Og på den relativt gode gressbanen fikk blåtrøyene en pangstart. Rikke Sofie Olufsen sendte Tiller i føringen med sin 1-0-scoring fra 18 meter i høyre kryss på lekkert vis.

Fem minutter senere var ledelsen doblet. Louisa Stuedahl banken ballen i samme vinkel fra samme distanse, og Tiller hadde fått en fantastisk start på både kampen og cupen.


Les også: Dejlig å være norsk i Danmark


Gal etter Stuedahl

Men Brumunddal var slettes ikke ufarlige. Et godt lag som jaget fremover, men de møtte i denne kampen en enda bedre motstander i en solid trønderbataljon.

Rett etter sidebytte fikset Hedda Stuedahl-Karlsen 3-0 etter noen flotte kombinasjoner med storesøster Louisa, og det var sistnevnte som fikk æren av å score kampens siste mål.

Selv om Brumunddal reduserte, satte Stuedahl inn 4-1 i en tøff duell med keeper. Takket være en lang tå, trillet ballen i mål etter en god målgivende pasning fra kaptein Synne Aunehaugen.


Nå handler det om å holde føttene høyt frem til en svært spennende og hektisk onsdag. Da møter Tiller forhåndsfavoritten Fortuna Hjørring kl.07:30 og Voss kl.15:00.

Her vil det bli avgjort om det blir A- eller B-sluttspill fra torsdag.

Følg med i våre sosiale kanaler for resultatoppdateringer.


Forza Tiller!Dejlig å være norsk i Danmark

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jul 2019

Tiller deltar med et solid J15-lag i Dana Cup denne uken.

Rikke Olufsen (f.v.), Synne Aunehaugen, Karine Ornæs Midjo og Maria Alvestad Høvik i aksjon i Skandia Cup. Blir det mange jubelscener i Danmark?


Mediaavdelingen har tatt pause fra sommerferien (!) og er endelig tilbake for å bringe Tiller-publikumet siste nytt fra den blå bydelen.

Og selvfølgelig er det alltid noe som skjer med gjengen i helblått.

Denne uken starter Dana Cup i Hjørring i Danmark, en av verdens største fotballturneringer for barn og ungdom, og Tiller stiller med et slagkraftig J15-lag.

Blant hele 64 lag, deriblant storheter som svenske Hammarby, tyske Eintracht Lüneburg og hjemmefavoritten Fortuna Hjørring, håper de blåkledde fra Tillerbyen å kjempe i mange sluttspillkamper.


- Vi gleder oss enormt!

- Det er klart vi ønsker å avansere til A-sluttspillet og et godt stykke ut i det. Dog skal det sies at dette vil bli en fantastisk sosial tur for både spillere og foresatte, men vi vet at vi kan komme så langt som mulig hvis vi bare vil. Vi gleder oss enormt til første kamp med denne herlige gjengen, forteller en sedvanlig entusiastisk Øyvind Bjørkøy i trenerteamet på telefon fra sin nye elektriske bil på vei til det danske fastlandet.

Årets J15-lag er allerede kvalifisert til høstens svært spennende 0. divisjon her hjemme, og med finale i den lokale Skandia-cupen friskt i minne, har både spillere og trenere en ambisjon om å nå langt også i Danmark.

Kanskje svært langt.


Kampoppsett:

Tirsdag kl.15:00 Tiller - Brumunddal 1
Onsdag kl.07:30 Fortuna Hjørring 2 - Tiller
Onsdag kl.15:00 Tiller - Voss

Sluttspillet starter torsdag morgen.


Se resultatservice på Dana Cups sider her.

Ifølge oversikten skal kampen mot Fortuna Hjørring ha en eller annen form for direkteoppdatering. Vi kommer tilbake til hvilket format det snakkes om når det nærmer seg.


Vi ønsker alle tilknyttet J15 lykke til med kampene i Dana Cup, og vi håper de får en fantastisk opplevelse!

Hvor bestiller man billetter til danskebåten før finaledagen på lørdag...?


Forza Tiller!