Kategori

Ubeseiret, målbonanza og GULL

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2017

Tiller tapte ingen kamper, scorte dusinvis med mål og vant gull i Ørland Sparebank Fotballcup.


Gulljentene. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen har i helga deltatt med fem lag fordelt på fire aldersklasser i Ørland Sparebank Fotballcup, og gjett om det har gått blåtrøyenes vei!

G11 spilte første kamp uavgjort 3-3 mot Fosen, deretter slo de Røros 8-3 og Aasguten 4-3. Totalt scorte 11-åringene hele 15 mål på tre kamper!

G12 stilte med to sterke lag, der Tiller 1 scorte et tosifret antall mål i hver kamp! Først slo de hjemmelaget Ørland 12-0, deretter Byneset 10-3 og Støren 13-2!

Tiller 2 var hakk i hæl. Først beseiret de Aure 7-4 før de kjempet en herlig 7-2-seier over Byneset 2. Den siste kampen mot Åfjord 2 endte 12-2!

J12 ville heller ikke være noe dårligere. I første kamp mot Oppdal vant Tiller hele 18-0 før Leik ble slått 8-1. Til slutt ga de Sverresborg så god kamp at de ga seg ikke før det sto 10-2 i målprotokollen.


Gull til J13

Tillers eneste konkurranselag i denne turneringen har slettes ikke gått upåaktet hen.

I gruppespillets fire kamper endte det med fire seiere. 5-2 over Orkanger, 8-0 over Nardo, 9-2 over Oppdal og 3-0 over Buvik ga en målforskjell på hele 25-4.

De avanserte dermed rett til kvartfinalen på søndag, og i møtet med Gimse skulle det bli helgas kanskje tøffeste duell, men målet fra Synne Aunehaugen var nok til å sikre 1-0-seier og semifinaleplass.

I kampen før finalen hadde våre jenter få problemer med å treffe nettmaskene nok en gang, og de ga seg ikke før de slo Åfjord hele 8-0.

I finalen mot Røros var Tiller overlegne fra start til slutt. Mål fra Maria Høvik, Rikke Sunsetvik og Ida Marie Dahl Bjørkøy sendte Tiller til topps med en råsterk 3-0-seier.


Dermed ble den største pokalen med hjem til Tiller!

Vi gratulerer så mye!


Se alle resultater fra cupen her.Tapte på myntkast

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2016

BREKSTAD (ØRLANDET): Flere solide prestasjoner i Ørland Sparebank Cup 2016.

G14 på Ørlandet. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare til siste fotballturnering før høstsesongen for alvor sparkes i gang i kommende uke, og søndagen ble brukt til flere kamper i Ørland Sparebank Cup.

Lagene i J11- og J12-klassen vant til sammen samtlige åtte kamper, flere med klar margin, og viste imponerende ferdigheter i oppgjørene mot tøffe motstandere.

I G14-klassen gikk det ene av to lag videre fra kvartfinalen, men det ble tap i semifinalen mot Åfjord. I bronsefinalen mot Byneset/Leinstrand gikk det heller ikke veien for blåtrøyene, som til slutt måtte se seg slått 5-2 og ta til takke med en 4. plass.

I J14-klassen tapte Tiller 1 semifinalen i B-sluttspillet, mens Tiller 2 møtte Tiller 3 i sin semifinale i A-sluttspillet. Der var Tiller 3 sterkest, og Tiller 2 skulle dermed gjøre opp om bronsen, men dessverre ble det tap for Gauldal.

I en svært jevn finale mot Oppdal endte det 2-2 etter ordinær tid. Ettersom det var likt i antall hjørnespark, ble kampen på utradisjonelt vis avgjort på myntkast, der Oppdals hell slo fullt ut.


Vi gratulerer samtlige av våre lag med herlige prestasjoner og solide plasseringer i Ørland Sparebank Cup 2016!Sluttspill på Ørlandet

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2016

Tiller har mange lag som skal i aksjon på Ørland Sparebank Cups siste spilledag søndag.

G14 på Ørlandet. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen er denne helga representert i Ørland Sparebank Cup, og det har blitt mange svært gode resultater.

I G14-klassen er begge lagene klare for A-sluttspill fra søndag morgen, mens to av tre J14-lag skal spille kvartfinaler. Det siste laget går rett i semifinalen i B-sluttspillet til samme tid.

Både J11 og J12 står med herlige to seiere hver på to spilte kamper i gruppespillet, og de resterende oppgjørene skal spilles søndag.


Sjekk oppdaterte resultater her (søk på 'Tiller' i søkefeltet).


Vi ønsker alle lagene lykke til på søndag!Seier på Ørlandet

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2015

Tiller spilte to finaler i B-sluttspillet i Ørland Sparkebank Fotballcup i dag.


Foto: Sissel Marie Island.

De blåkledde fra Tillerbyen var godt representert på fosenhalvøya denne helga, der Tiller stilte lag i klassene G07, G05, J05, J02 og G02.

I de to sistnevntes klasser skulle Tiller spille B-sluttspill i går (lørdag) og i dag, og det endte med to sterke finaler!

I J02-klassen var Namdalseid for tøffe i finalen, der våre jenter tapte til slutt 2-0.

I G02-klassen ble det imidlertid blå jubel etter en nevepirrende finale mot Ekko/Aureosen IL, som Tiller vant hårfint 4-3.


Vi gratulerer med sølv i J02-klassen og gull i G02-klassen i Ørland Sparebank Fotballcup!