Kategori

Ubeseiret, målbonanza og GULL

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2017

Tiller tapte ingen kamper, scorte dusinvis med mål og vant gull i Ørland Sparebank Fotballcup.


Gulljentene. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen har i helga deltatt med fem lag fordelt på fire aldersklasser i Ørland Sparebank Fotballcup, og gjett om det har gått blåtrøyenes vei!

G11 spilte første kamp uavgjort 3-3 mot Fosen, deretter slo de Røros 8-3 og Aasguten 4-3. Totalt scorte 11-åringene hele 15 mål på tre kamper!

G12 stilte med to sterke lag, der Tiller 1 scorte et tosifret antall mål i hver kamp! Først slo de hjemmelaget Ørland 12-0, deretter Byneset 10-3 og Støren 13-2!

Tiller 2 var hakk i hæl. Først beseiret de Aure 7-4 før de kjempet en herlig 7-2-seier over Byneset 2. Den siste kampen mot Åfjord 2 endte 12-2!

J12 ville heller ikke være noe dårligere. I første kamp mot Oppdal vant Tiller hele 18-0 før Leik ble slått 8-1. Til slutt ga de Sverresborg så god kamp at de ga seg ikke før det sto 10-2 i målprotokollen.


Gull til J13

Tillers eneste konkurranselag i denne turneringen har slettes ikke gått upåaktet hen.

I gruppespillets fire kamper endte det med fire seiere. 5-2 over Orkanger, 8-0 over Nardo, 9-2 over Oppdal og 3-0 over Buvik ga en målforskjell på hele 25-4.

De avanserte dermed rett til kvartfinalen på søndag, og i møtet med Gimse skulle det bli helgas kanskje tøffeste duell, men målet fra Synne Aunehaugen var nok til å sikre 1-0-seier og semifinaleplass.

I kampen før finalen hadde våre jenter få problemer med å treffe nettmaskene nok en gang, og de ga seg ikke før de slo Åfjord hele 8-0.

I finalen mot Røros var Tiller overlegne fra start til slutt. Mål fra Maria Høvik, Rikke Sunsetvik og Ida Marie Dahl Bjørkøy sendte Tiller til topps med en råsterk 3-0-seier.


Dermed ble den største pokalen med hjem til Tiller!

Vi gratulerer så mye!


Se alle resultater fra cupen her.


0 Kommentar

Tapte på myntkast

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2016

BREKSTAD (ØRLANDET): Flere solide prestasjoner i Ørland Sparebank Cup 2016.

G14 på Ørlandet. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare til siste fotballturnering før høstsesongen for alvor sparkes i gang i kommende uke, og søndagen ble brukt til flere kamper i Ørland Sparebank Cup.

Lagene i J11- og J12-klassen vant til sammen samtlige åtte kamper, flere med klar margin, og viste imponerende ferdigheter i oppgjørene mot tøffe motstandere.

I G14-klassen gikk det ene av to lag videre fra kvartfinalen, men det ble tap i semifinalen mot Åfjord. I bronsefinalen mot Byneset/Leinstrand gikk det heller ikke veien for blåtrøyene, som til slutt måtte se seg slått 5-2 og ta til takke med en 4. plass.

I J14-klassen tapte Tiller 1 semifinalen i B-sluttspillet, mens Tiller 2 møtte Tiller 3 i sin semifinale i A-sluttspillet. Der var Tiller 3 sterkest, og Tiller 2 skulle dermed gjøre opp om bronsen, men dessverre ble det tap for Gauldal.

I en svært jevn finale mot Oppdal endte det 2-2 etter ordinær tid. Ettersom det var likt i antall hjørnespark, ble kampen på utradisjonelt vis avgjort på myntkast, der Oppdals hell slo fullt ut.


Vi gratulerer samtlige av våre lag med herlige prestasjoner og solide plasseringer i Ørland Sparebank Cup 2016!


0 Kommentar

Sluttspill på Ørlandet

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2016

Tiller har mange lag som skal i aksjon på Ørland Sparebank Cups siste spilledag søndag.

G14 på Ørlandet. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen er denne helga representert i Ørland Sparebank Cup, og det har blitt mange svært gode resultater.

I G14-klassen er begge lagene klare for A-sluttspill fra søndag morgen, mens to av tre J14-lag skal spille kvartfinaler. Det siste laget går rett i semifinalen i B-sluttspillet til samme tid.

Både J11 og J12 står med herlige to seiere hver på to spilte kamper i gruppespillet, og de resterende oppgjørene skal spilles søndag.


Sjekk oppdaterte resultater her (søk på 'Tiller' i søkefeltet).


Vi ønsker alle lagene lykke til på søndag!


0 Kommentar

Seier på Ørlandet

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2015

Tiller spilte to finaler i B-sluttspillet i Ørland Sparkebank Fotballcup i dag.


Foto: Sissel Marie Island.

De blåkledde fra Tillerbyen var godt representert på fosenhalvøya denne helga, der Tiller stilte lag i klassene G07, G05, J05, J02 og G02.

I de to sistnevntes klasser skulle Tiller spille B-sluttspill i går (lørdag) og i dag, og det endte med to sterke finaler!

I J02-klassen var Namdalseid for tøffe i finalen, der våre jenter tapte til slutt 2-0.

I G02-klassen ble det imidlertid blå jubel etter en nevepirrende finale mot Ekko/Aureosen IL, som Tiller vant hårfint 4-3.


Vi gratulerer med sølv i J02-klassen og gull i G02-klassen i Ørland Sparebank Fotballcup!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline