Kategori

En stor dag for hele Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2017

Alle med et blått hjerte opplevde en stor lørdag på Lerkendal.


Bare brede smil å se. Foto: Gro Merethe Nerland.


Tiller Idrettslag fylte 100 stolte år med organisert aktivitet for barn, unge og voksne i fjor, men det var først i år vi valgte å feire i sedvanlig stil. Med omtrent 500 store og små på SalMar-banen på Lerkendal, ble det en svært vellykket 100-årsfeiring.

Fotballgruppas samarbeidspartnere Melhusbanken, Coop og Egon City Syd stilte opp i kjent stil med mye moro, i tillegg til Coerver Coaching og TrønderEnergi.

Les også:
Slik blir aktivitetsdagen


Faktiske fakta fra dagen:
- 30 personer greide Minimerket 1
- Kvinnespiller Erica Halseth Munkvold vant selfie på banen etter Rosenborg-kampen på søndag
- G2006 ble laget som får treffe Rosenborg-spillerne etter kampen


Tiller Idrettslag Fotball ønsker å rette oppmerksomheten til Lars-Tore Finnanger, som var initiativtakeren til feiringen og organiserte det meste som skulle foregå gjennom den to og en halv times lange aktivitetsdagen.

Videre ønsker klubben å takke alle dere blå som tok turen til SalMar-banen sammen med oss. Både store og små viste stor idrettsglede gjennom hele aktivitetsdagen, og spillere og foreldre gjennom flere lag knyttet enda sterkere bånd.


- Dette betyr så mye

Initiativtaker Lars-Tore Finnanger ga følgende kommentar etter at dagen var over:

- Det er utrolig gledelig å se at så mange møtte opp på det som startet som en gal ide i fjor høst. Tiller fortjente dette. En klubb som betyr så mye for så mange fortjener å bli hyllet, og dagens oppmøte bekrefter dette. Entusiasmen i og rundt klubben er prima. Det at næringslivet deltar og skryter av oppmøtet, er også et godt skussmål.

- Til syvende og sist gjør jo vi foreldre dette for våre barn, og da å se og høre gleden til alle spillerne fra 6 til 18 år, så er det verdt hver en time som har blitt brukt for å realisere dette. Nå gleder jeg meg til desserten på Lerkendal i søndag kveld. Jeg tror det er en del drømmer som oppfylles inne på Lerkendal-matta denne kvelden også. Til slutt vil jeg bare si at dette er bare starten på de neste 100 årene - framtiden er lys på Tiller, forteller en engajsert Finnanger.


Helga avsluttes med storkamp på Lerkendal søndag kveld, da Rosenborg tar imot Sarpsborg 08 med flere hundre personer fra Tiller på et eget Tiller-felt på HENT-tribunen (langside).Slik blir aktivitetsdagen

Postet av Marius L. Larsen den 28. Sep 2017

Slik ser den høyinteressante aktivtetsdagen ut på lørdag:
Flere er klare for aktivitetsdagen

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2017

Flere samarbeidspartnere er klare for Tillers 100-årsfeiring på Lerkendal på lørdag.


La oss farge Lerkendal blått i helga. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen feirer seg selv i en spektakulær aktivitetsdag på SalMar-banen (kunstgresset på Lerkendal) førstkommende lørdag, og tidligere denne uken kunne vi melde at TrønderEnergi kommer med en morsom fotballdart og Coop stiller med hele 150 kilo frukt.

Nå har Coop varslet at de stiller med ennå mer frukt, og i tillegg tar de med seg mer enn nok kaffe.

Samtidig vil også Coerver Coaching være til stede under vår spesielle dag, og du vil også finne stand fra samarbeidspartnerne Egon City Syd og MelhusBanken.

På søndag vil forhåpentligvis et sted mellom 500 og 1000 Tiller-spillere, -trenere, -lagledere, -foreldre, -besteforeldre og -supportere støtte Rosenborg på et eget Tiller-felt på Lerkendal Stadion, da Norges beste lag tar imot Sarpsborg 08 til en real gullkamp i Eliteserien.


Les også:
Hele Tiller på Lerkendal
Gratis frukt og fotballdart
Alle på innmarsjen får kampbillett


Et detaljert og endelig program er ventet å komme i løpet av torsdag, så følg med!Alle på innmarsjen får kampbillett

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2017

Det nærmer seg den store aktivitetsdagen på SalMar-banen for Tiller Idrettslag Fotball.


Ta med flagg og bannere i helga! Foto: Marius L. Larsen.


På lørdag sparkes Tillers store aktivitetsdag og 100-årsfeiring på SalMar-banen i gang, og årets store snakkis er i ferd med å bli et faktum.

I tillegg til å fylle opp et eget Tiller-felt på Lerkendal Stadion under søndagens "gullkamp" mot Sarpsborg 08, er også stolte Tiller-spillere å finne som ballhentere, maskoter og draktbærere.

Alle spillere og trenere/lagledere er også invitert til en helt egen Tiller-innmarsj på stadion i forkant av nevnte oppgjør i Eliteserien, og disse får se kampen helt gratis på Tiller-feltet.

Andre er hjertelig velkomne til å kjøpe Tiller-billetten for kun 100 kr!


I tillegg har Adresseavisen meldt sin ankomst. De kommer med journalist og fotograf, og de vil lage en stor reportasje fra vår helg på Lerkendal.

Oppmøte til de ulike postene på søndagens Rosenborg-kamp:
- Småtroll kl.19.00
- Draktbærere kl.19.00
- Ballhentere kl.19.00
- Innmarsj kl.19.00
- Selfie* - 5 minutter før kampslutt
- Møt spillerne* - rett etter kampslutt

* ett lag blir trukket ut på lørdagens aktivitetsdag på SalMar-banen.Gratis frukt og fotballdart

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2017

Menyen på aktivitetsdagen på Lerkendal førstkommende lørdag begynner å sette seg.


TrønderEnergi stiller med spennende fotballdart på lørdag. Begge foto: Lars-Tore Finnanger.


Tiller Idrettslag Fotball feirer sine første 100 leveår i en fantastisk setting på SalMar-banen og Lerkendal Stadion i helga, der hele Tiller er invitert til å bli med på en skikkelig folkefest.

Sammen skal vi farge Lerkendal blå, men da Rosenborg tar imot Sarpsborg 08 til gullkamp på søndag med Tiller "overalt" på stadion, er selvfølgelig våre hjerter i sort og hvitt.

Lørdagens aktivitetsdag starter kl.13.30 på SalMar-banen (kunstgressbanen ved siden av stadion, red. anm.), og nå har vi fått bekreftet at Coop stiller med 150 kilo frukt - gratis for absolutt alle sammen.


I tillegg vil TrønderEnergi stille med en stilig fotballdart, der du virkelig får teste ferdighetene dine.

Klarer du å treffe midt i?

- Vi gleder oss virkelig til de to store dagene på Lerkendal. Sammen med Norges beste lag skal vi feire 100 år, og vi håper Tiller-folk tar med seg både slektninger og andre bekjente, slik at vi får vise oss fram fra vår beste side. Mye av lørdagens herlige aktivitetsdag er allerede spikret, så følg med videre når vi slipper fullstendig program, forteller en engasjert initiativtaker Lars-Tore Finnanger.


Har du lyst til å bidra til at Tiller Fotball får en ny minibane sponset av TrønderEnergi? Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut følgende skjema!


Se også vårt Facebook-arrangement!