Kategori

Seriestart andre påskedag

Postet av Marius L. Larsen den 15. Des 2022

Våre beste menn og nest beste kvinner seriestarter 2. påskedag. Sjekk hvem de møter her.

Denne gjengen håper å skape flere herlige øyeblikk på TOBB Arena Sør i 2023.


Det er kanskje snart jul og med de forberedelser det medfører, men vi i Tiller Idrettslag Fotball gleder oss vanvittig til 2023-sesongen sparkes i gang.

Våre beste menn opplevde en intens og svært solid avslutning på inneværende sesong, der de fire siste kampene inneholdt 12 poeng, 18 scoringer og kun to innslupne mål. Det førte til at blåtrøyene berget den viktige plassen i Norsk Tipping-ligaen.

Forrige måned fikk de vite sine motstandere i neste års avdeling, der det ble bekreftet at det blir mange morsomme lokaloppgjør og fire turer utenfor Trøndelag.

2023-sesongen starter 10. april borte mot Strindheim Toppfotball før en heftig naboduell mot Kolstad venter på TOBB Arena Sør fem dager senere. Den første borteturen blir mot Bodø/Glimt 2 på Aspmyra stadion i runde tre.

Tiller avslutter sesongen med et hjemmeoppgjør mot Strindheim TF i siste helga i oktober.


Se hele kampoppsettet her

NB! Datoer kan bli endret når det endelige oppsettet kommer i løpet av januar.


Tøff motstand i starten for andrelagene

Herrer-2 skal i 2023 spille i 5. divisjon avdeling 2, og der venter Hitra-laget Dolmøy i serieåpningen på TOBB Arena Sør søndag 16. april. De avslutter sesongen hjemme mot Utleira 22. oktober, noe som fort kan bli en real opprykksduell.

Se hele kampoppsettet her

Klubbens andre 3. divisjonslag, nemlig kvinner-2, serieåpner også andre påskedag. Da venter et borteoppgjør mot hardtsatsende Malvik. I serierunde to spiller Tiller 2 første hjemmekamp mot nyopprykkede Levanger. Sesongen avsluttes 22. oktober borte mot nylig nedrykkede Nardo.

Se hele kampoppsettet herJåttåvågen, Valle og Molde

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2022

Tøffe og spennende motstandere i neste års 2. divisjon kvinner. Sjekk hvem Tiller møter her.

Jubel etter at seriemesterskapet ble vunnet i oktober. Neste år venter en tøffere kamparena for våre beste kvinner.


Breddeklubben Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å ta fatt på ny sesong i den kommende nasjonale 2. divisjon kvinner. Blåtrøyene klarte bragden å kvalifisere seg der etter en imponerende 2022-sesong som endte med seriemesterskap.

I 2023 endres 2. divisjon fra åtte til kun to avdelinger, akkurat slik det er på herresiden. Neste sesong byr på et gjensyn med Tynset, Herd, Molde og Rosenborgs andrelag, mens det blir mange reiser på Vestlandet og et par turer innom hovedstaden.

Av store stadioner Tiller skal besøke, så blir det blant annet SR-Bank Arena i Stavanger og Intility Arena i Oslo.


2. divisjon kvinner avd. 1 2023:
Amazone Grimstad
Arendal
Avaldsnes 2
Bryne
Frigg
Haugesund
Herd
Molde
Rosenborg 2
Sogndal
Tiller
Tynset
Viking
Vålerenga 2


Kampoppsettet er i skrivende stund ikke klart.Gull og bronse i årets siste cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2022

Tiller avsluttet på toppen av pallen i den siste cuphelga i 2022 og seier for begge kjønn i 1. divisjon futsal. Slik var Tiller-helga.

Gulljentene i Flatåshallen. Bak f.v.: Rune, Christine, Mia, Maiken, Hanna, Andrea. Foran: Selma, Ida Sofie, Michelle. Foto: Marianne Buberg.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle oppleve en hektisk, men morsom futsalhelg nok en gang. Det som var årets siste spillehelg endte til slutt med edelt metall.

Men først tar vi turen til Byneset og den kommunale hallen Byneshallen. Der var det full runde i 1. divisjon futsal, hvor kvinnene åpnet lørdagen med to kamper på kort tid.

Mari Kristine Vik sendte Tiller tidlig i føringen i møtet med Utleira, men så gikk oransjetrøyene opp i en 3-1-ledelse rett etter sidebytte. Synne Aunehaugen reduserte med seks minutter igjen å spille, og i kampens siste spilleminutt utlignet Hedda Stuedahl-Karlsen til 3-3 og ett poeng hver.

I den andre kampen så var det enveiskjøring fra start til slutt. Tiller slo Ranheim 13-0 etter blant annet tre mål hver fra Stuedahl-Karlsen og Andrea Holm Aune.

Blåtrøyene troner på toppen av tabellen før 2023 starter opp


Gutta seiret endelig

I 1. divisjon herrer har det gått litt tråere. Før helgas runde sto Tiller med fire strake tap og null poeng selv etter å ha vært nære poeng i åpningsrundene, men nok en gang slo uhellet til. I møtet med hardtsatsende Solsiden ble det et knepent 1-2-tap etter at Fredrik Meland Johnsen reduserte mot slutten.

Lørdagens andre kamp skulle imidlertid inneholde blå jubelscener. Mot topplaget Rennebu havnet Tiller imidlertid under 0-2 tidlig, men så løsnet det til gangs. Blåtrøyene vant til slutt 6-4 og tok dermed sin første trepoenger i årets futsalsesong.

Målscorere er ikke oppdatert i skrivende stund.


Pokalfangst i Flatåshallen

I årets siste helg av Flatås Julecup var det G15 og J15 som var i aksjon. Gutta stilte med to lag i kretsmesterskapsklassen og avanserte til sluttspillet på søndag. Der ble det tap for det ene laget i kvartfinalen mens det andre laget tapte knepent i semifinalen.

Dermed var det duket for jakten på bronsen. Tiller slo Kattem 3-0 og kapret bronsepokalen.

Vi gratulerer med tredjeplassen!


I J15-klassen stilte Tiller med ett lag bestående av spillere født i '07 og '08 - og uten målvakt. Laget vant gruppespillet på lørdag og øynet nå sjansen for å gå helt til topps på søndag. I kvartfinalen ble Byneset beseiret 6-1 og semifinalen endte med en 5-0-seier over Flatås.

Da ventet Ranheim i finalen og jakten på gullpokalen. Ida Sofie Bye-Andersen sendte Tiller i føringen og Selma Emilie Karaaslan doblet ledelsen. Ranheim reduserte, men Karaaslan tok tilbake tomålsledelsen med sin 3-1-scoring. Ranheim reduserte på nytt helt på tampen, men Tiller holdt unna og vant 3-2 og dermed gull.

En fantastisk prestasjon av et lag med to årskull representert.

Vi gratulerer med GULL!Seiret i Buvik Cup

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2022

Tiller-spillere vant i Skaunhallen. Vi oppsummerer årets nest siste futsalhelg.

Denne gjengen vant Buvik Cup etter å ha beseiret Gimse 1-0 i finalen. Foto: Emma Sofie Dahl Bjørkøy.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i mange haller også denne helga. I Flatåshallen var både J13 og G13 i aksjon i julecupen, og der avanserte ett J13-lag og to G13-lag til sluttspillet på søndag.

I semifinalene ble det stopp for begge kjønn, og i bronsefinalen ble det til slutt 4. plass for Tiller-lagene.


Nesten full pott i serien

Lørdagen inneholdt seriekamper i futsal for våre beste menn og kvinner i KVT-hallen. Gutta i helblått fikk det tøft med 0-2 mot Ranheim og 1-3 mot NTNUI, og de står fortsatt med ingen poengfangst i 1. divisjon så langt.

Kvinnelaget hadde full kontroll på NTNUI og vant overbevisende 5-0 etter scoringer av Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen, Andrea Sivertsen Broholm, Mari Kristine Vik og Hedda Stuedahl-Karlsen.

I kamp nummer to for dagen møtte de tittelutfordrer Solsiden, der mange av fjorårets NTNUI-spillere nå holder til. Tiller havnet under 0-2, men hentet opp til 2-2 ved scoringer av Marie Methi og Synne Aunehaugen. Solsiden tok ledelsen på nytt, men en utligning ved Vilde Winge Kristiansen sørget for 3-3 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fortsatt leder 1. divisjon etter en tredjedel av kampene unnagjort.

I 2. divisjon står Tiller 2 med fire seiere på fire kamper. Lørdagens oppgjør i Ladehallen endte med blå jubel da Heimdal ble beseiret 5-2 etter scoringer av Selma Saastad (2), Siri Berg-Johansen (2) og Sandra Aardahl Gulstad.

I siste kamp mot Nardo, for øvrig en toppkamp mellom første- og andreplassen, leverte blåtrøyene nok en fantastisk kamp. Tiller vant 4-1 etter hattrick av Berg-Johansen og ett mål av Mari Steinbråten Krogsgård.

Tabelltopp der også.


Gull i Skaunhallen

I Buvik Cup deltok G16 med to lag samtidig som det var ett lag i kvinneklassen.

G16s to lag avanserte til sluttspillet på søndag, der ett av lagene vant sin åttedelsfinale. Men i kvartfinalen ble det stopp da de tapte knepent 1-0.

Bedre skulle det gå med kvinnene. Laget som stilte i seniorklassen var en blanding av rekrutt- og A-spillere som både meldte på laget og sto selv for koordineringen i mangel av andre turneringer.

Tiller-laget vant samtlige kamper i gruppespillet og hadde store forventninger til sluttspillet på søndag. De beseiret Leinstrand/Byneset 3-0 i semifinalen og vant 1-0 over Gimse i finalen.


Vi gratulerer gjengen med gull!Møter Marcus og Martinus

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2022

Våre beste menn får mange lokaloppgjør også i 2023, men også en kjent artistduo kan ta turen til TOBB Arena Sør. Se hvem Tiller møter her.

Denne gjengen gjør seg klare for en ny vinter og sesong. Her fra en kruttsterk 6-0-seier over Kolstad i siste serierunde i oktober.


De blåkledde fra Tillerbyen har akkurat rukket å runde av 2022-sesongen med stil, der Tiller vant sine fire siste kamper og klatret dermed trygt ut av nedrykksgjørma de hadde en fot i så sent som i månedsskiftet september/oktober.

Nå har både A-laget og andrelaget fått vite sine motstandere. I Norsk Tipping-ligaen blir det trønderske kolleger og et gjensyn med Bodø/Glimt 2 og Rana samt et nytt bekjentskap i Mosjøen. Sistnevnte er nyopprykket og har artisttvillingene Marcus og Martinus på laget, der Marcus Gunnarsen ble lagets toppscorer med 19 fulltreffere.


Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 2023:
Rosenborg 2
Byåsen TF
Bodø/Glimt 2
Verdal
Trønder-Lyn
Kolstad
Kristiansund BK 2
Nardo
Orkla
Rana
Mosjøen
Steinkjer
Strindheim TF
Tiller


5. divisjon avdeling 2 2023:
Svorkmo
Selbu
Tiller 2
Rindal
Malvik
KIL/Hemne 2
Orkanger
NTNUI 2
Trygg/Lade 2
Utleira
Vestbyen
Dolmøy


Avdelingsoppsett for Tiller 3 i 6. divisjon blir klart i slutten av januar.

Terminlisten i Norsk Tipping-ligaen er ventet å komme før jul.

Avdelingsoppsett for kvinner A i nye 2. divisjon er ventet å komme innen kort tid.