Kategori

Solid søndag

Postet av Marius L. Larsen den 19. Apr 2021

Mange lag var i aksjon gjennom søndagen. Her er vår oppsummering.

J15 spilte 3-3 mot Charlottenlund på Lade.


De blåkledde fra Tillerbyen kan mer enn å skyte fra straffemerket. Lørdagens konkurranse mellom spillere i "alle aldre" ble nok en gang en stor suksess, der G14 og herrer trakk det lengste strået om å bli kåret til klubbens beste straffelag.

Du kan lese mer om Tiller-mesterskapet i straffespark her.

Senere på lørdag ble det spilt to kamper. J14 slo først Charlottenlund 6-5 før J17 slo til med en sterk 7-3-seier over Strindheim.

Les rapporten fra J17-kampen her.


Målrike oppgjør hele veienG14 i duell mot Byåsen.


Søndag var en heidundrende kampdag, der det hele startet på TOBB Arena Sør. Der spilte nemlig J14 et nytt oppgjør mot Charlottenlund, og lørdagens målfest endte ironisk nok i ingen nettsus og 0-0 dagen etter.

Deretter tok de blå turen til Koteng Arena mot nok en duell mot Charlottenlund, denne gang i J15-klassen. Tiller ledet hele veien etter scoringer fra Marie Danielsen, Kornelia Hov og Sanna Follestad, men kampen endte til slutt 3-3.

En solfylt dag var uansett langt fra over. På Dalgård møtte G14 Byåsen gjennom to kamper rett etter hverandre. Første kamp endte med en sterk 4-1-seier etter at samtlige scoringer (!) var notert av Joshua Munguiko.

Det andre oppgjøret endte omvendt resultat i favør Byåsen.

Videre var det duket for to nye kamper på TOBB Arena Sør på søndagskvelden. Først ut var J13 mot Utleira, der våre yngste konkurransespillere ga alt og vant hele 9-2 foran omtrent 100 fotballglade tilskuere.

Helt til slutt møttes J20 og G16 til nok et vennskapsoppgjør. Sistnevnte hadde vunnet 1-0 og 5-1 i de to foregående internduellene, men denne gang virket det som om J20 hadde gjort hjemmeleksa si. Bjørk Myhres langskudd i krysset skilte lagene etter første omgang, men så dro jentene ifra. Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen (straffe) og Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for en målfest og 4-0 i favør jentene. Et imponerende resultat.


Vi fortsetter i uke 16...


Forza Tiller!0 Kommentar

Sju mål og ny seier

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2021

(J17 Tiller 7 - 3 Strindheim) TOBB ARENA SØR: J17 spilte en solid treningskamp mot Strindheim lørdag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten) blir omfavnet av sine lagvenninner etter sitt andre mål for dagen.


Kort sammendrag

* Lå under 1-0
* Rikke Olufsen på hodet (!)
* Dobbel fra Nyberg Hansen og Arnegård Kulvik
* Teigen avsluttet dagens lekreste angrep


Kamprapport

Etter en lang dag med Tiller-mesterskapet i straffespark, der begge J17-lagene var ett fattig mål unna å avansere til semifinale - og for øvrig havnet like langt som herrer A - avsluttet de lørdagen med en treningskamp mot alltid solide Strindheim.

Det var mulig at det var noen straffenerver igjen å spore hos kveldens hjemmelag, for det var lite som stemte i åpningsminuttene. Derfor var det heller ikke helt ufortjent at gjestene fra Leangen satte inn 0-1 etter at en gulkledd angriper kom alene med Tiller-keeper Ayla Latifi.

Men Tiller våknet - til de grader.

Under to minutter senere sto det 1-1. En perfekt ball fra en svært livlig Isabel Teigen fant Rikke Olufsen i bakrom, og fra skrått hold var hun iskald og utlignet til 1-1 i lengste hjørne.

Det tok ikke lang tid før sjokkbølger slo gjennom hjemmebenken. Nok et glimrende hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble stanget i mål av Olufsen fra kloss hold - og dermed var kampen snudd - 2-1.


Nyberg Hansen-dødballer

For nå var Tiller virkelig gode. De lot ikke Strindheim få ha ballen noe lengre enn Usain Bolts verdensrekord på 100-meteren. Thea Arnegård Kulvik skjøt i tverrliggeren etter et perfekt angrep på høyresiden halvveis ut i omgangen, men denne spennende angrepsspilleren skal vi komme tilbake til.

Først valgte Nyberg Hansen å gjøre det selv i det 26. spilleminutt. På et hjørnespark, der hun helt sikkert trodde hun skulle få nok en målgivende pasning til en blåkledd venninne som raget høyest, så skjøt hun ballen rett i lengste kryss til 3-1!

Så var det Kulviks tur. Et uromoment for motstanderen, og det viste hun nok en gang. Hun løp fra alt og alle da hun stormet mot keeper og satte inn 4-1 på iskaldt vis.

Seks minutter før full tid fikk Teigen æren av å fullføre et herlig angrep. Det endte med at hospitant Ella Selvaag Solbakken la perfekt førtifem grader til førstnevnte som satte bredsiden til og scoret Tillers femte for dagen.

Blåtrøyene fortsatte kjøret mot Strindheims mål også etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Nyberg Hansen ladet slegga på et frispark og hamret inn 6-1 fra 32 meter (!) på det absolutte lekreste vis.

Kort tid etterpå la Arnegård Kulvik på til 7-1 etter at hun hamret ballen i korthjørnet på Strindheims sisteskanse, men så våknet gjestene da de reduserte to ganger på få minutter mot Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen.

Mot slutten kunne Olufsen ha scoret sitt velfortjente hattrick, men skuddforsøket endte kontant i stolpen fra tolv meter.


Dermed kunne Tiller smile over en solid gjennomføring og en flott seier over en god motstander.


Kampfakta

Tiller IL 7 - 3 Strindheim IL
0-1 8'
1-1 Rikke Sofie Olufsen 10'
2-1 Rikke Sofie Olufsen 16'
3-1 Ingeborg Nyberg Hansen 26'
4-1 Thea Arnegård Kulvik 29'
5-1 Isabel Teigen 34'
6-1 Ingeborg Nyberg Hansen 46'
7-1 Thea Arnegård Kulvik 50'
7-2 57'
7-3 59'

Treningskamp J17
Lørdag 17. april 2021 kl.17.40
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 60


Laget (4-2-3-1):

Ayla Elise Buzzi Latifi - Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen (k), Arlinda Shala, Ida Nygård - Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen - Rikke Sofie Olusen, Isabel Teigen, Synne Aunehaugen - Thea Arnegård Kulvik

Innbyttere: Marita Flataunet-Jensen, Linn Sophie Stenkløv, Ine Smemo, Tuva Haukås Næss.


0 Kommentar

Strålende konkurransedag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2021

Årets straffesparkkonkurranse er solid gjennomført i klubbregi, der G14 og herrer gikk helt til topps på en fantastisk vårdag på TOBB Arena Sør.

G14 var det beste Tiller-laget på straffespark i 2021.


En perfekt lørdag skulle bli tilnærmet magisk da Tiller-mesterskapet i straffespark skulle gå av stabelen under koronavennlige regler. Dagen før hadde myndighetene åpnet opp for utendørsarrangement på 200 personer og samtidig var værguden Spring Sunshine med oss.

Bortimot 15 grader og en Tiller-klar blåfarge på himmelen, nesten 300 spillere og trenere og omtrent 100 tilskuere - fordelt på to arrangementer.


G14 seiret over jentene

Vi var klare for 2021-utgaven fra straffemerket etter fjorårets storsuksess.

I klassen 12-14 år var det utrolig mange gode skyttere, og det skulle bli dramatikk i semifinalen. J14 slo ut et G14-lag og avanserte til en storslått finale mot nok et knallsterkt G14-lag. Der var gutta hakket hvassere og kunne til slutt juble over den største pokalen mens J14 vant en herlig sølvplass.

I bronsefinalen var G14 ett nummer sterkere enn G13, som dermed tok fjerdeplassen.


De gamle er eldst - og best


En drøy halvtime etter at festen var slutt hos de yngste, ankom de eldste for sitt arrangement. Her var det lag fra J15 og helt opp til senior, og dramatikken var til å føle på hele konkurransen.

I sluttspillet var det allerede flere sterke lag som måtte pakke sekken. Storfavorittene herrer-1, herrer-3 og begge kvinnelagene nådde ikke til semifinale. J17 var jentelagenes håp, men det sa stopp mot to gode G16-lag i kvartfinalen.

G16 skulle etter hvert gjøre opp for seg i bronsefinalen før finalen sto mellom herrer-2 og U21. Der trakk herrer-2 det lengste strået og kapret gullet.

Det hører med til historien at herrer-2 så vidt avanserte til sluttspillet etter å ha karret seg videre på innbyrdes oppgjør.


Tiller Idrettslag Fotball takker alle spillere, trenere, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk dag på TOBB Arena Sør.

Vi håper alle hadde det like strålende som oss.


Forza Tiller!
0 Kommentar

Publikumsinformasjon straffekonk

Postet av Marius L. Larsen den 16. Apr 2021

Kampoppsett, registrering og generell informasjon til lørdagen.

Det er mulighet for publikum å overvære Tiller-mesterskapet i straffespark "ringside".


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg enormt til å arrangere nok en utgave av Tiller-mesterskapet i straffespark lørdag 17. april i vårvarmen på TOBB Arena Sør.

I år er konkurransen fordelt i to arrangementer på samme dag. Først ut er våre 12-14-åringer på 7er-mål kl.10.00, og kl.13.00 tar 15 år og opp til senior over på 11er-mål.

Se kampoppsettet lenger ned.

Vi var avhengig av at myndighetene åpnet opp for 200 deltakere for gjennomføring, noe de gjorde med virkning fra i dag, fredag. I år er det påmeldt hele 43 lag fordelt på alle klasser, noe som gjør at det blir mange spillere og trenere på banen.

Det vil uansett bli åpnet for publikum, men kun et begrenset antall for å ivareta gjeldende koronareglement.


For publikum:
- Første arrangement kan ta 55 tilskuere, andre arrangement 56 tilskuere
- Det blir ikke mulighet for forhåndsregistrering, kun ved oppmøte ved hovedinngangen
- Skal du overvære begge arrangementene, må du fysisk gå ut av TOBB Arena Sør etter det første og så registrere deg på nytt til det andre - dette gjelder også spillere som vil overvære det andre arrangementet
- En kontantfri kiosk er åpen hele konkurransedagen
- Vi ser på muligheten for å streame finalene på Facebook


Hold god avstand fra tribuneplass og ha en strålende dag på TOBB Arena Sør!

Velkommen!
0 Kommentar

Skuddbonanza i uavgjortkamp

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2021

(J13 Tiller 1 - 1 Nidelv) FLATÅSHALLEN: J13 leverte nok en solid treningskamp lørdag formiddag.

Nora Wilmann legger an til skudd mot Nidelv.


Kort sammendrag

* Sa pang fra Helgheim Bang
* Ingrid nære Mål(øy)
* Rotnes ryddet opp


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde ingen problemer med å stå opp friske og opplagte til nok en duell mot Nidelv denne lørdagen.

Selv om det så ut til at julenissen hadde returnert ganske så tidlig i år da man kikket ut kjøkkenvinduet, var det som julaften å komme inn i gode, varme Flatåshallen.

Og "hjemmelaget" startet best også denne gangen. Etter tolv minutter stresset blåtrøyene Nidelv tilbake i banen, og fra nærmest en liggende stilling smalt det i nettmaskene fra Frida Helgheim Bang - dermed 1-0.


Tverr med tvella

Tiller var skikkelige gode til å begynne med. Det var solide løp og en heidundrende innsats, og det var svært nære at ledelsen ble doblet.

Ingrid Marie Måløys skudd fra 15 meter endte med å snerte den alltid så irriterende tverrliggeren, og det var flere gode forsøk etter angrep på kantene.

Men Nidelv hadde lært leksa fra forrige treningskamp. I det 45. minutt utlignet Tempes utsendte til 1-1, og kort tid etterpå vartet Tiller-keeper Anna Enlid Rotnes opp med to suverene redninger.

Tiller kom tilbake mot slutten og fortsatte å presse gjestene bakover i banen, men selv om flere nettsus uteble denne gang, fikk blåtrøyene en særdeles god gjennomføring ved blant annet å spille seg ut bakfra.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 1 Nidelv IL
1-0 Frida Karine Helgheim Bang 12'
1-1 45'

Treningskamp J13 9er
Lørdag 10. april 2021 kl.10.30
Flatåshallen


Laget

Nora Wilmann, Anna Marie Enlid Rotnes, Melawt Efrem Rezene, Elida Haugen Karlsen, Olivia Johansen Tellevik, Vilja Nordskag, Frida Karine Helgheim Bang, Ingrid Marie Måløy, Pernille Negård, Ronja Bjørvik, Ida Solberg, Carine Cat Thy Tran, Aciela Tiffana Tianna Brooks.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline