Kategori

Sterk borteseier i fjæra

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2022

(Ranheim 1 - 5 Tiller-2) EXTRA ARENA: Tiller vant 3. divisjonskampen mot Ranheim på fortjent vis torsdag kveld.

Denne glade gjengen fortsetter en oppsiktsvekkende ferd i 3. divisjon etter storseier over Ranheim.


Sammendrag

* Havnet under tidlig
* Snudde kampen i første omgang
* Tiller leverte god angrepsfotball
* Store målsjanser
* Ett poeng bak tabelltopp


Kamprapport

Kveldens hvitkledde bortespillere fikk en motbakke å klatre i flate Ranheimsfjæra allerede i åpningsminuttene. Et hjørnespark ble styrt i mål fra kloss hold, og Tiller slet faktisk med å sette standarden til å begynne med.

Det var lite som stemte med ballen det første kvarteret, men så begynte de endelig å finne hverandre på kjent vis. Emma Kalvøy Bye skjøt i stolpen og returen havnet rett på keeper fra Cornelia Nordtug Knudsen, men det skulle bli jubel etter 21 minutter. Et hjørnespark fra Nyberg Hansen ramlet ned i feltet som Sandra Vilvang Halseth var først på og skjøt på halv volley via en motspiller i mål til 1-1.

Tiller var virkelig på hugget, og spesielt var Kalvøy Bye svært farlig hver gang. Hun traff både tverrligger og fikk et forsøk avverget av keeper, men scoringen kom få minutter etter utligningen. På pasningen fra Isabel Teigen, var hun alene med keeper, iskald og satte ballen sikkert til side og i mål.

Kampen var snudd.


Tiller-dominans i andre omgang

Tiller gikk offensivt ut til verks etter sidebytte, og fikk betalt for det gode presset. Et godt slått frispark ble stusset lekkert i mål av Idun Benjaminsen til 3-1, og da var kampen nærmest punktert.

Ranheim klarte aldri å true Tillers bakre rekker, og istedenfor fortsatte hvittrøyene å etablere gode angrep. I det 70. minutt la de på til 4-1 på fantastisk vis. Flott angrepsfotball gjorde at Nyberg Hansen la perfekt inn til Pia Skråmo Lien på 14 meter, og der vet vi alle at hun er like rolig som skjæra i fjæra. Hun plasserte inn 4-1 i lengste hjørne, og nå var det i hvert fall ikke noen tvil lenger.

På overtid fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 5-1. Andrea, som gjennom hele kampen fikk mange Ranheims-føtter på både legger og ankler, mottok en glimrende ball av Celine Kleiven Vevle i bakrom og fikset Tillers femte og siste mål for kvelden.

Herlig!


Neste 3. divisjonskamp er hjemme mot Vestbyen mandag 30. mai kl.20.30.

Se tabellen i 3. divisjon her


Kampfakta

Ranheim IL 1 - 5 Tiller IL-2
1-0 6'
1-1 Sandra Vilvang Halseth 21'
1-2 Emma Kalvøy Bye 27'
1-3 Idun Brigtsdatter Benjaminsen 58'
1-4 Pia Elise Skråmo Lien 70'
1-5 Andrea Buberg Sæteren 90+2'

7. runde 3. divisjon kvinner
Torsdag 26. mai 2022 kl.20.00
Tilskuere EXTRA Arena (Ranheim): ca 60


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Kaja Sofie Johansen, Emma Jensen (k), Tiril Olsen, Hege Snåsøy Hovdahl, Cornelia Nordtug Knudsen, Andrea Buberg Sæteren, Ingeborg Nyberg Hansen, Sandra Vilvang Halseth, Isabel Teigen, Emma Kalvøy Bye.

Innbyttere: Marita Flataunet, Idun Brigtsdatter Benjaminsen, Celine Kleiven Vevle, Pia Elise Skråmo Lien, Ida Sofie Bye-Andersen.Seier over Byåsen Toppfotball

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2022

(Tiller 3 - 2 Byåsen TF) TOBB ARENA SØR: Tiller leverte årsbeste og vant fullt fortjent over toppfotballklubben Byåsen tirsdag kveld.

Denne gjengen står nå med to strake seiere i serien.


Sammendrag

* 0-1 etter 70 sekunder
* Mathiassen sørget for balanse i regnskapet
* 3-1 halvveis
* Gladsø stanget unna alt
* Første Byåsen-tap i år


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen håpte å være inspirert av kvinnelaget som vant 2-0 over søsterklubben Byåsen Kvinnefotball dagen før, men de fikk faktisk en verst tenkelig start. Allerede etter drøye minuttet pirket rødtrøyene inn 0-1 fra kloss hold etter en nedfallsfrukt på et hjørnespark.

Men Tiller våknet til gangs og dominerte banespillet fullstendig. Byåsen la seg i en slags 4-6-0-formasjon og prøvde å bryte og kontre, men de hadde lite å komme med fremover.

Blåtrøyene utlignet til 1-1 etter 19 minutter. Robin Hermanstad fant en godt plassert Espen Mathiassen i feltet, og fra sju meter banket han inn Tillers første nettkjenning mellom føttene på keeper.

For det var Tiller som presset ytterligere på - det var det ingen tvil om. De store sjansene uteble i en viss grad, men det var alltid farlig når de blåkledde angrep.

Ti minutter før pause var kampen snudd. Andreas Fossli fant Mathiassen med en fin stikker gjennom, som slo inn til Hermanstad foran mål og han tuppet inn 2-1 fra fem meter.

Det skulle gå fra bra til kjempebra for hjemmelaget rett før pausesignalet. Sindre Welo leverte en solid pasning i bakrom til Hermanstad som hadde et lekkert medtak og chip over keeper - men rett i stolpen. Imidlertid var Knut Kleppo Vangen raskest på returen og fikk hamret den i nettmaskene til 3-1.


Mathiassen nære punktering

Andre omgang hadde enda mer spenning i seg. Gjestene fra vestsiden sto litt høyere i presset og stresset Tiller i perioder, men de skapte ikke all verdens foran målet til Tiller-keeper Christian Grindvold.

Hjemmelaget hadde omgangens første store sjanse etter en drøy time, da Mathiassen rundet en utrusende keeper, men fra 14 meter skjøt han rett i blokka.

Byåsen hadde utallige innlegg og bakromspasninger, men Tiller svarte med like mange hodestøt av både Welo og Henning Gladsø. Allikevel glapp det bakover på et hjørnespark to minutter før full tid, da Byåsen reduserte etter nok et hjørnespark.

De kunne også ha fått med seg ett poeng fire minutter på overtid, men headingen fra fire meter gikk utenfor mål.


Tiller holdt unna og kunne innkassere sin andre strake seier i seriesammenheng. Dette var også det første tapet for Byåsen Toppfotball så langt i årets sesong.

Neste oppgjør er borte mot Rosenborg 2 mandag 30. mai kl.19.00.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Kampfakta

Tiller IL 3 - 2 Byåsen TF
0-1 2'
1-1 Espen Amandus Mathiassen 19'
2-1 Robin Johansen Hermanstad 35'
3-1 Knut Kleppo Vangen 44'
3-2 88'

7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Tirsdag 24. mai 2022 kl.18.30
Gule kort Tiller: Brede Frøysa (24'), Knut Kleppo Vangen (90'), Nils Gunnar Barstad Eggen, Christian Grindvold (90')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget

Christian Grindvold, Gard Ragnar Killingberg, Sindre Myrvold Welo, Henning Borgen Gladsø, Niklas Danielsen Solem, Erling Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Andreas Solstrand Fossli, Espen Amandus Mathiassen, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
50' Killingberg --> Nils Gunnar Barstad Eggen
72' Mathiassen --> Martin Engvik
84' Bjerke --> Andreas Solstrand Fossli
84' Hermanstad --> Sindre Olufsen.

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Andreas Druzkowski, Erik Schaanning Thome, Elias Sandøy Myrvågnes.Kriget seg til seier

Postet av Marius L. Larsen den 24. Mai 2022

(Byåsen KF 0 - 2 Tiller) BYÅSEN ARENA: Kvinnelaget spilte ikke sin beste kamp, men dominerte fullstendig og vant fullt fortjent mandag kveld.

Nyopprykkede Tiller har vunnet alle kampene i 2. divisjon. Vil rekken fortsette på lørdag?


Sammendrag

* Solid start
* Slapp seg ned mot pause
* Scoring 40 sekunder etter sidebytte
* Mange tøffe dueller
* Tiller-dominans


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet i et forrykende tempo med vinden i ryggen denne mandagskvelden. I løpet av de to første minuttene hadde gjestene to hjørnespark på rappen, der det ene endte med heading fra Dina Hegerberg som så vidt ble avverget på målstreken.

I det 15. minutt ble det endelig jubel. Den utrettelige Sandra Aardahl Gulstad løp framover nok en gang og la perfekt inn til Thale Hinsverk som skjøt fra 14 meter rett i stolpen, men på returen dukket Hedda Stuedahl-Karlsen inn og hamret inn 1-0 fra kloss hold.

Det var bare Tiller i første omgang, selv om det var ikke hver gang ting stemte på vei framover. Noen feile valg og pasninger ble det, men samtidig hadde ikke Tiller-keeper Kaisa Øien Aune all verdens å bli stresset av helt bakerst.

Både Gulstad og Vilde Winge Kristiansen skjøt rett på keeper fra gode posisjoner, og den største sjansen foruten målet kom rett før pausesignalet. Andrea Sivertsen Broholm ble spilt gjennom, men kom skrått på keeper og ballen ble reddet med foten.


Rett fra garderoben og i mål

Andre omgang var bare 40 sekunder da det smalt i nettmaskene igjen. Andrea Holm Aunes solide forarbeid gjorde at hun driblet seg inne i 16-meteren og fant en umarkert Sandra Aardahl Gulstad til høyre. Hun banket ballen i mål fra 12 meter og dermed 2-0 for gjestene fra sørsida.

Tiller var nærmere 3-0 enn Byåsen var redusering. Både Broholm og Stuedahl-Karlsen var nære ved å øke ledelsen ytterligere, men hindringer sto i veien.

I andre omgang fløt spillet bedre, og flere sjanser kom helt på tampen. Gulstad ble spilt gjennom, men keeper reddet forsøket. Returen havnet hos Hinsverk på 16 meter, men hun skjøt ballen over tverrliggeren. Like etterpå var det et optimistisk forsøk fra Broholm fra 25 meter som gikk like utenfor lengste stolpe.

Seieren var aldri truet i en kamp som inneholdt en del fysikk, og Tiller kunne dermed innkassere sin femte strake trepoenger - og gjenerobring av tabelltoppen.


Se tabellen i 2. divisjon kvinner avd. 5 her


Neste kamp er allerede lørdag kl.13.00. Da venter Herd på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Byåsen KF 0 - 2 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 15'
0-2 Sandra Aardahl Gulstad 46'

5. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
Mandag 23. mai 2022 kl.20.00
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): ca 100


Laget

Kaisa Øien Aune, Aiila Renander Bransfjell, Dina Hellebust Hegerberg, Synne Aunehaugen, Mari Kristine Vik, Andrea Sivertsen Broholm, Marie Methi (k), Thale Hinsverk, Sandra Aardahl Gulstad, Vilde Winge Kristiansen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Benyttede reserver: Andrea Holm Aune, Hege Snåsøy Hovdahl.Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2022

Vi oppsummerer all dramatikken som skjedde i helga.

A-lagets nye angrepsspiller Martin Engvik herjet for andrelaget mot Vanvik. Han scoret fire mål i første omgang.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på fotballhelga som ikke inneholdt noen A-lagskamper. De spilles nemlig mandag og tirsdag.


Les også:
Før avspark: Byåsen KF - Tiller
Før avspark: Tiller - Byåsen TF


Fredagen startet glimrende med J13-2 sin sterke 3-0-seier over Leksvik. Det var aldri noen tvil om at jentene fra storbyen skulle innkassere tre poeng. Målene ble scoret av Léa Emily Barzic, Saga Nordskag og Tonje Viktil Fellman.

Kvelden ble avsluttet i Meråker, der G19-3 møtte Varden. Scoringer fra Nhat-Huy Ngoc Nguyen (2), Elias Kvam Aalberg, Jørgen Urfjell Rørvik og Eric Mulondo sikret en sterk 5-2-seier.


Trinh holdt tritt

Lørdagen fortsatte med sterke Tiller-prestasjoner. G16-1 gjestet Steinkjer på Guldbergaunet, og gutta i helblått ga alt i 2-1-seieren. Trym Myhre scoret først fra straffemerket, og selv om hjemmelaget utlignet, så var det Edwin Trinhs vinnermål fire minutter før slutt som ble dagens høydepunkt.

Videre gjestet J14 Vestbyen/Nationalkameratene, og her var det enveiskjøring fra start til slutt. Tre mål fra Mia Arnegård Kulvik og en dobbel hver fra Maiken Skaldehaug Holmberg og Ida Solberg sørget for at Tiller vant hele 7-0 på en strålende dag.

Dagens siste oppgjør var på Leangen der G14-1 gjestet Strindheim. Der måtte Tiller se seg knepent slått 1-0.


Engvik x4 og Buberg Sæteren på overtid igjen

Andrea Buberg Sæteren (i midten) ble matchvinner på overtid for andre gang på rad.


Søndagen startet med G14-2s bortekamp mot Stjørdals-Blink 2, og selv om Mathias Stork Mikkelsen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, endte Tiller med å tape 1-5.

Men det skulle gå adskillig bedre i de siste timene før mandag igjen. Herrer-2 tok imot Vanvik på TOBB Arena Sør, og der var det to spillere som sto for et målshow. A-lagets nye tilvekst Martin Engvik banket inn fire mål i løpet av første omgang, og herrer-3s Preben Holm Aune ville prøve å matche det med sine tre nettkjenninger i andre omgang. Kampen endte til slutt 7-1 til Tiller.

Helgas siste oppgjør var J17-1 mot Charlottenlund, og de blå havnet under mot spillets gang da gjestene scoret et frisparkmål rett før pause. Men Tiller-dominansen fortsatte også i andre omgang, og ti minutter før slutt utlignet kaptein Una Stuedahl-Karlsen på krigersk vis på et hjørnespark fra Michelle Kveberg Alstad.

Og på overtid skjedde det nok en gang, akkurat som mot Utleira - av samme spiller. Ida Nygård fosset forbi alt og alle på sin venstreside, skjærte inn og fant Andrea Buberg Sæteren i feltet som tok med seg ballen og kom veldig skrått, men limte ballen i lengste hjørne til spinnvill jubel. 2-1 til de blå og tre nye poeng.


Takk for helga! Vi sees snart igjen...


Forza Tiller!Før avspark: Tiller - Byåsen TF

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2022

Toppfotballklubben Byåsen tar turen til TOBB Arena Sør tirsdag kveld.

Sindre Welo utlignet på overtid mot Byåsen Toppfotball i fjor. Blir han overskriften også denne gang?


Kampinformasjon

🏆 7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Byåsen TF
📅 Tirsdag 24. mai 2022
⏰ Kl.18.30
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttVunnet alt så langt

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker serieleder Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena Sør denne tirsdagskvelden. Dette oppgjøret er var flyttet fra sist lørdag grunnet begge lags NM-kamper på torsdag.

Byåsens øverste toppfotballag har så langt denne sesongen innfridd til de kravstore forventningene om opprykk, da de troner øverst på tabellen med seks seiere på like mange kamper.

Forrige oppgjør var cupens første runde da de tok imot Kolstad hjemme på Dalgård. En sen scoring fra Patrick Singstad Johansen og en god kamp av keeper Robin Hjelseth sikret 1-0-seier og avansement til neste runde.

Lagets toppscorer er Jonas Bolkan Nordli med fem fulltreffere så langt.


Siste fem kamper:
✅ Byåsen TF 4 - 0 Rosenborg 2
✅ Strindheim TF 2 - 4 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 2 - 1 Orkla
✅ Byåsen TF 2 - 0 Rana
✅ Byåsen TF 1 - 0 Kolstad


Kolstad og Killingberg tilbake

Tiller kommer til denne kampen med en bra porsjon selvtillit selv om det ble tap og ute av cupen på torsdag. Blåtrøyene hadde de største sjansene og burde ha ledet til pause, men det var Nardo som var mest effektiv foran mål og vant 2-0.

I seriekampen helga før ble det en sterk og fullt fortjent 3-0-seier over Melhus, så Tiller er på vei oppover igjen med riktig fokus.

Og selv om de møter nå serielederen som ennå har til gode å oppleve nederlag, har de fjorårets uavgjortkamp på Dalgård i bakhodet. Den endte til slutt 2-2 etter at Sindre Welo utlignet på overtid.


Siste fem kamper:
 Tiller 2 - 3 Kolstad
 Nardo 5 - 2 Tiller
 Tiller 1 - 2 Innstranda
✅ Melhus 0 - 3 Tiller
❌ Tiller 0 - 2 Nardo


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Blåtrøyene har hatt en veldig god treningshelg, og det er gledelig å se at flere spillere er tilbake i full trening. Det gjelder blant annet både Lucas Kolstad og Gard Ragnar Killingberg, som sto over cupkampen mot Nardo.

I tillegg har også skadeplagede Andreas Fossli trent for fullt.

Det meldes om ingen nye utilgjengelige spillere.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kamsptart.