Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2016

TRONDHEIM / GJØVIK: Mange Tiller-lag var i aksjon i helga, og det ble jubel på flere steder.

J14 jubler for en meget sterk bronsepokal på Gjøvik. Foto: Geir Arne Kristiansen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde mange kamper gjennom denne helga, fra fredag ettermiddag til søndag kveld, og det ble gjennomført mange gode kamper.

G13s tredjelag åpnet helga med et møte med Nationalkameratene 2 på TOBB Arena, men selv om Tiller 3 scoret tre flotte mål, ble den jevne kampen vippet i gjestenes favør.

Tiller 3 måtte til slutt se seg slått 5-3.

Bedre skulle det gå med G14s andrelag rett etterpå.

I en toppkamp mot daværende serieleder Rennebu på TOBB Arena var hjemmelaget mest på hugget i åpningsminuttene, og etter en jevn første omgang, ledet Tiller 2 3-1 til pause etter skåringer av Henrik Espedal Ludvigsen og Johnny Ho (2) samt en strafferedusering av Rennebu.

I andre omgang ville ikke ballen i mål i verken den ene eller andre retningen, slik at Tiller 2 vant fortjent 3-1 og tok over tabelltoppen i avdelingen.

"Rimål" matchvinner

Senere på fredagskvelden var Tillers andrelag på herresiden i aksjon borte mot Fosenlaget på OBOS Kunstgressbane på Lade.

Etter 7-2-seieren over Mosvik forrige helg, var blåtrøyene lystne på nok en trepoenger.

En jevn batalje mot en fysisk tøff motstander ebbet ut i en svært sterk 2-1-seier for Tiller 2, der 43-årige Brage Rimol skårte Tiller 2s andre mål og ble dermed matchvinner.

På lørdag tok G16s førstelag imot Byneset på TOBB Arena, i det som var den eneste Tiller-kampen i seriesammenheng denne dagen.

Tiller var overlegne i oppgjøret som til slutt endte 6-0, og de beholdt dermed tabelltoppen i avdelingen.

Les mer om kampen her.

Se flere bilder fra kampen her.

Bronse på Gjøvik - stortap på TOBB Arena

På søndag skulle J14 revansjere 2-0-tapet for Haugar i semifinalen i Adidas Cup på Gjøvik.

De møtte Stabæk i bronsefinalen, og det ble Tiller-blå jubel med en råsterk 3-0-seier og pallplassering.

Les mer om finaledagene i Adidas Cup her.

Søndag kveld tok vårt herrelag i 4. divisjon imot KIL/Hemne 2 på TOBB Arena, og blåtrøyene gikk for sin andre strake seier.

Dog handlet det mye om å komme ut av startblokkene i første omgang, men selv om de lå under 2-1 halvveis etter at Kevin Karlsen reduserte rett før pause, skulle de kjøre på i andre omgang.

Men det var KIL/Hemne 2 som peiset på rett etter avspark, og i løpet av 7-8 minutter sto det hele 1-6 i målprotokollen.

Even Bergheim og Stian Mathisen Myrbekk reduserte utover i omgangen, men Tiller klarte aldri å komme nærmere og tapte dermed 3-6 på eget kunstgress.

Det mest gledelige i kampen var at G19-spiller Magnus Henriksen fikk sin 4. divisjonsdebut - vi gratulerer!