G16: Tiller 6 - 0 Byneset

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2016

TOBB ARENA (TILLER): G16s førstelag med nok en sterk hjemmeseier lørdag ettermiddag.

Ingvar Winther Storler (i midten) med de to første nettkjenningene. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Byneset til dyst i den sjette serierunden i 2. divisjon avdeling 4, og hjemmelaget skulle vise seg fra sin beste side.

Etter noen rolige åpningsminutter med ingen nevneverdige sjanser, tok blåtrøyene tak i oppgjøret. Etter 19 minutter kunne vertene juble over kampens første skåring, da Ingvar Winther Storler fikset 1-0 i duell med keeper.

Få minutter senere doblet Storler ledelsen på et hodestøt etter et hjørnespark, men Byneset var langt fra ufarlige i minuttene som fulgte.

En styring fra fire meter gikk like utenfor, og samtidig måtte Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo i aksjon med en strålende enhåndsredning.

Corner er mål

Tiller visste i hvert fall hvor målet sto. Ti minutter før pause kranglet Arnaud Mizero Habarurema inn 3-0 fra kloss hold etter et nytt hjørnespark, og det var "dødballaget Tiller" som viste seg frem også i andre omgang.

Etter en time stanget Andreas Arukwe inn 4-0 på et godt slått hjørnespark fra Tobias Aavik, og fem minutter senere assisterte Aavik Jakob Rundmo Petersen på nærmest åpent mål med en strøken pasning til 5-0.

Samme Aavik fikk æren av å punktere en strålende gjennomført kamp med sin 6-0-skåring i lengste hjørne sju minutter før full tid, da Byneset var bare åtte utespillere på banen etter å ha pådratt seg to gule kort.

G16: Tiller IL 6 (3) - (0) 0 Byneset IL
1-0 Ingvar Winther Storler 19'
2-0 Ingvar Winther Storler 22'
3-0 Arnaud Mizero Habarurema 30'
4-0 Andreas Arukwe 60'
5-0 Jakob Rundmo Petersen 65'
6-0 Tobias Aavik 73'