J17: Freidig 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2016

FREIDIGBANEN KUNSTGRESS (EBERG): Tillers eldste jentelag leverte en solid forestilling i møtet med Freidig onsdag kveld.

Laura Gashi (t.h.) jubler sammen med Ina Sofie Rokne etter sistnevntes 3-0-scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok tak i kampen på Eberg fra start av, og etter 19 minutter hamret Laura Gashi inn det første målet fra utenfor 16-meteren.

Det var stort sett Tiller det handlet om i første omgang i et bitende trøndersommervær, og det kunne fort ha blitt "en slik dag" da Ina Sofie Roknes heading ble annulert for offside og Kristin Loraas Eirikssons skudd smalt i tverrliggeren.

Men rett før pause ble det mer bortejubel på Freidigbanen kunstgress. Sara Bye-Andersen kriget med seg ballen i duell med keeper og sendte Tiller i en 2-0-ledelse halvveis.

Solid gjennomføring

Sju minutter ut i andre omgang kunne man begynne å konkludere med hvor seieren skulle havne da Rokne ble sendt alene med keeper av Gashi, og førstnevnte gjorde ingen feil da hun satte ballen forbi keeper og i mål til 3-0 i favør Tiller.

Etter 62 minutter gjorde Andrea Sivertsen Broholm alt selv; passerte flere motspillere, holdt på å miste ballen, vant den igjen og dundret inn 4-0 fra 12 meter.

J17-debutant og J14-spiller Lise Finsrud bidro med flere ivrige bakromsløp og gode innlegg, og var også svært nære ved å snappe ballen foran keeper etter en gjennombruddspasning.

Freidig var ikke ufarlige på sine gode kontringer, og de hadde flere nevneverdige store muligheter helt på tampen til å redusere, men fru Fortuna ville det annerledes.

Tiller vant dermed 4-0 og fortsetter å inneha tabelltoppen i 0. divisjon.

J17: SPK Freidig 0 (0) - (2) 4 Tiller IL
0-1 Laura Gashi 19'
0-2 Sara Bye-Andersen 39'
0-3 Ina Sofie Rokne 47'
0-4 Andrea Sivertsen Broholm 62'