Seiersrik søndag

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2016

Søndagens mange Tiller-kamper inneholdt flere nervepirrende seiere, der G16 avsluttet ballet med et smell på TOBB Arena.

Gull i Hydro Cup for J14. Foto: @tillerjentan02 på Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon gjennom hele søndagen, der vårt unge J17-lag spilte en historisk J19-NM-kamp mot Brønnøysund på hjemmebane.

To mål i første omgang førte til at det ble en liten fjelltopp som skulle bestiges, men sto i hvert fall ikke på målsjansene.

Les kamprapporten her, og se bilder her.

Samtidig som Tiller gjorde opp med Brønnøysund, var J14 i aksjon på Hydro Cup på Sunndalsøra. Blåtrøyene gikk hele veien til finalen der de møtte Gossen søndag ettermiddag, men noe dramatikk ble det ikke - Tiller vant hele 10-1 og dermed gullmedalje!

Litt mer dramatikk ble det derimot i seriekampen mot Ranheim i samme årsklasse senere på kvelden. Tiller ledet 2-1 til pause, men holdt unna i andre omgang og vant til slutt 4-3. Dermed klatret laget helt til topps i 1. divisjon avdeling 2 vår.

Solid borteseier på Kyrksæterøra

Samtidig som J14 møtte Ranheim, var herrelaget i 4. divisjon i aksjon borte mot KIL/Hemne 2.

Brage Rimols mannskap kom til Kyrksæterøra med en sterk snuoperasjon mot Nardo 2 i forrige serierunde, og det startet på best tenkelig vis da Krister Malmo sendte Tiller i en svært tidlig 1-0-ledelse etter bare ett minutt.

Stian Mathisen Myrbekks to scoringer før 17 minutter og Fredrik Schevigs suser i det 31. spilleminutt gjorde at kampen i realiteten var punktert, selv om hjemmelaget reduserte til 1-4 ti minutter før pause.

Malmo fastsatte sluttresultatet til 1-5 i favør Tiller 18 minutter før full tid, og dermed klatrer seniorene oppover på tabellen og vekk fra bunnplassene.

Kaotiske sluttminutter i G16-kamp

Helt til slutt på denne søndagskvelden skulle G16s førstelag opp mot Freidig, og etter en sjansefattig og jevn første omgang, tok Freidig over banespillet i starten av andre omgang.

To raske scoringer for gjestene førte til at Tiller måtte hente opp to mål, men fram til det 65. minutt så det ikke ut til at det skulle skje.

Tobias Aavik var så plutselig først frempå på en retur fra keeper etter Roy Sneisens skudd og satte inn 1-2, før Simon Myhr utlignet til 2-2 knapt 50 sekunder senere.

Kaoset på TOBB Arena var imidlertid langt fra over.

I det 70. minutt scorte Freidig alene med Tiller-keeper Lars Smemo, men så dukket Sneisen opp igjen og fikset 3-3 alene med keeper.

Kun to minutter senere eksploderte jubelen på tribunen da nevnte Sneisen fant Myhr i feltet som kriget inn 4-3 fra kloss hold.

Tiller holdt unna og tok sin andre strake seier i 1. divisjon avdeling 2.