J19: Egge 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mar 2016

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tiller avanserer i J19-NM etter en solid forestilling mot Egge mandag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle spille klubbens første obligatoriske J19-kamp på nesten 13 år denne mandagskvelden, og i 100-årsjubileet til Tiller Idrettslag sviktet ikke fjorårets J16-kretsmestere.

Med et ungt lag bestående av flest førsteårsjuniorer og en håndfull fra hvert av 2000- og 2001-kullene, startet gjestene fra Trondheim cupkampen best med en scoring fra Victoria Sande Petersen etter sju minutter.

Men selv om Egge svarte med to kjappe mål ti minutter senere, var dette Tillers dag.

Sara Bye-Andersen og Thea Bøe Mortensen sørget for at Tiller ledet 3-2 til pause, etter at blåtrøyene hadde vært det beste laget spillemessig ifølge rapportene.

Stor andre omgang

Pål Nyheim og Andreas Vevles mannskap fortsatte kjøret mot Egges mål etter pause, og laget var nærmere ytterligere scoringer enn hjemmelaget var utligning.

Tiller bølget frem med flere solide målsjanser, noen i nettveggen og noen utenfor, men også stoppet av Egges svært gode målvakt.

Kvarteret før slutt falt avgjørelsen da Sande Petersen ble tomålsscorer og sikret dermed avansement i Norgesmesterskapet.

Takk til Kenneth Hoseth for strålende oppdateringer på Twitter.

J19: Egge IL 2 (2) - (3) 4 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 7'