G16: Tiller 6 - 1 Oppdal

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): G16s førstelag avsluttet høstsesongen i 1. divisjon med en 6-1-seier over Oppdal på TOBB Arena.

J16-spiller Victoria Sande Petersen jubler over sin første scoring for G16-laget. Foto: Marius L. Larsen.

De beste G16-spillerne fra Tillerbyen hadde som mål å avslutte høstsesongen på best mulig måte, og det startet så bra før fire minutter var spilt, da Stian Fossen Thanem sendte hjemmelaget i føringen.

Tiller fortsatte å kjøre kampen, og keeperduoen Eirik Alstad og Joakim Berg Vårhus hadde full kontroll på det som kom imot.

Etter 28 minutter klinte J16-spiller Victoria Sande Petersen til fra 15 meter etter et hjørnespark, og skuddet traff nettmaskene til 2-0.

Fem minutter før pause og fem minutter etter pause la Thanem på til henholdsvis 3- og 4-0, før samme spiller ble firemålsscorer da han økte til 5-0 etter 58 minutter.

Jørgen Weiseth satte inn 6-0 kvarteret før full tid, før Oppdal fikk inn en redusering i det 72. spilleminutt.

Med denne 6-1-seieren avsluttet G16s førstelag på en sterk 6. plass i 1. divisjon avdeling 2 høst.

PS! J16-spiller Celine Kleiven Vevle fikk sin G16-debut i dag!

G16: Tiller IL 6 (3) - (0) 1 Oppdal IL
1-0 Stian Fossen Thanem 4'
2-0 Victoria Sande Petersen 28'
3-0 Stian Fossen Thanem 35'
4-0 Stian Fossen Thanem 45'
5-0 Stian Fossen Thanem 58'
6-0 Jørgen Weiseth 65'