Til topps i Storsjöcupen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jul 2015

ØSTERSUND (SVERIGE): Tiller J16 vant Storsjöcupen etter en svært nervepirrende finale mot Inderøy fra Nord-Trøndelag.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk noen timers hvile fra semifinaleseieren på straffesparkkonkurranse, men det var ingen tegn til trøtte bein i starten av finalen.

Tiller tok initativet i finalen, og hadde et klart overtak gjennom hele første omgang.

Etter sju minutter headet Celine Kleiven Vevle i stolpen på et hjørnespark fra Victoria Berge, men hvittrøyene fra Inderøya var farlig frempå på en kontring sju minutter senere, men Tiller-keeper Mayliss Fremo sto parat.

Victoria Sande Petersen skulle få to store muligheter rett etterpå. Først klarte hun ikke å krangle til seg ballen i en duell alene med keeper, og deretter hamret hun til fra distanse som endte med at ballen smalt i tverrliggeren.

Se også:
Høydepunkter fra finalen

Berge matchvinner på golden goal

Etter 37 minutter tok imidlertid Inderøy ledelsen på et lavt innlegg i feltet som fant deres raske spiss på åpent mål.

Men Tiller ga seg aldri.

Åtte minutter før slutt fikk Laura Gashi et lykketreff fra 20 meter som gikk over keeper og i mål til 1-1 slik at det måtte ekstraomganger til for å prøve å skille lagene.

Den fem minutter lange ekstraomgangen var ikke mer enn to minutter gammel da Berge skrudde et hjørnespark rett i mål (!) til en ellevill jubel blant spillerne, trenerne og publikum.

Tiller kunne dermed løfte den største pokalen etter å ha vunnet Storsjöcupen i J16-klassen!