J16: Hommelvik 3 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mar 2015

ØYA MERSALG ARENA (HOMMELVIK): Tiller er videre til 3. runde i NM Telenor Cup J16 etter et svært spennende oppgjør med Hommelvik torsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen går til en fortjent påskeferie vel vitende om at en ny jobb er utført med glans og nok en gang avansement i Norgesmesterskapet.

I en litt småsur våraften på grensa til Stjørdal så det enda mørkere ut for Pål Nyheims unge jenter i åpningsminuttene. Hommelvik ledet tidlig 1-0, og doblet denne ledelsen etter 19 minutter.

Victoria Berge tente gnisten i gjestene med sin redusering til 2-1 etter 32 minutter, men like før pause økte Hommelvik ledelsen til 3-1.

Tiril Olsen matchvinner

I starten andre omgang tok kveldens hvitkledde spillere virkelig tak i kampen. Victoria Sande Petersen satte inn 3-2 fem minutter ut i omgangen før navnesøster Berge utlignet til 3-3 få sekunder senere.

Da kampen sto å vippet på sitt beste, fant 13-årige Tiril Olsen veien til nettmaskene med sin 3-4-scoring etter 64 minutter, og dermed ny jubel i Tiller-leiren.

Gjestene fra Trondheim sør så seg aldri tilbake og kunne dermed innkassere sin andre obligatoriske seier i 2015, som igjen fører til avansement til 3. runde i cupen.

J16: Hommelvik IL 3 (3) - (1) 4 Tiller IL