Tiller 3 - 3 NTNUI 2

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mar 2015

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Til tross for en svak andre omgang, fant Tiller vinnerviljen og utlignet til 3-3 rett før full tid. Se scoringer og høydepunkter!

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk se et offensivt NTNUI 2-lag i åpningsminuttene, men det var Tiller som kunne juble etter 13 minutter. Et frispark fra Fredrik Schevig gikk via keeper og i lengste hjørne til 1-0.

Kevin Karlsen kunne ha doblet ledelsen ikke lenge etterpå, men alene med keeper satte han ballen i nettveggen etter gode kombinasjoner med Julian Karlgård og Ruben Rostille.

I motsatt ende hadde også NTNUI 2 flere gode muligheter. Spillende hovedtrener Marius Larsen reddet flott på et skudd fra kloss hold, og i tillegg hadde også grønntrøyene et annulert mål på corner.

Men Tiller gikk til pause med en tomålsledelse. Julian Karlgård fikk ta et tidlig frispark fra 27 meter som han satte hardt i lengste kryss og dermed 2-0.

Svakere andre omgang

Etter hvilen fikk Tiller det i store perioder tøft mot et enda mer aggressivt NTNUI 2-lag. Tiller ble tvunget til å gjøre stadig flere pasningsfeil, og dette utnyttet studentene til det fulle.

Først reduserte de til 1-2 på en corner fem minutter ut i andre omgang, før utligningen fant sted tjue minutter senere på en heading fra fem meter.

Ti minutter før slutt pekte hoveddommeren på straffemerket etter at prøvespiller Martin Hanstvedt var litt for hard i en duell i feltet. Forsøket fra ellevemeteren ble satt sikkert i krysset til 2-3 og ikke en ufortjent ledelse.

Derfra og ut kampen våknet plutselig hvittrøyene fra Tiller og de skapte flere brukbare sjanser. To minutter før full tid utlignet Karlsen til 3-3, etter å ha plukket opp et godt innlegg fra 15-årige Markus Hilsen.