Tiller 7 - 1 Leksvik

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Vårt nyopprykkede A-lag avsluttet årets 5. divisjon avdeling 3 med stil, til tross for en ruskete første omgang.

Hjemmelaget startet imidlertid bra foran 122 tilskuere på Tonstad kunstgress. Etter 13 minutter lobbet Stian Mathisen Myrbekk inn 1-0 etter et godt slått innlegg fra Kim Horghagen, og elleve minutter før pause var det nesten samme oppskrift, men denne gang assistert av Preben Holm Aune på hodet til Myrbekk, til 2-0.

Ikke lenge etterpå reduserte Leksvik fortjent på en kontring som endte med skudd alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold, og like før pause kunne det fort ha blitt 2-2 på samme vis, men forsøket gikk utenfor.

Ketchupeffekt

Tiller brukte også litt tid i andre omgang før spillet satt seg, og når det først ble en ny scoring, kom den berømte ketchupeffekten.

Etter 67 minutter styrte Daniel Halgunset inn 3-1 på et kort innlegg fra Fredrik Schevig, og i løpet av de to neste minuttene var det Schevig som scoret to kjappe mål, først på et lignende innlegg fra Jørgen Oldervik og deretter en god flikk av Kevin Karlsen.

16 minutter før full tid headet Ruben Rostille inn 6-1, før en suser fra Horghagen på et frispark fastsatte sluttresultatet til 7-1 favør Tiller.

De blåkledde fra Tillerbyen avsluttet dermed sesongen i 5. divisjon avdeling 3 med 12 kamper ubeseiret, hvorav 11 seiere!

Se tabellen i 5. divisjon avdeling 3 her!