G19: Ranheim 2 4 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2014

DNB ARENA (RANHEIM): Juniorlaget hentet opp Ranheim 2s ledelse i andre omgang, mistet den like før slutt, men scoret vinnermålet på over overtid i en dramatisk kamp lørdag ettermiddag.

Tobias Røbergshagen fikk to strålende nettkjenninger, deriblant vinnermålet på overtid. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en vanskelig åpning på kampen da hjemmelaget satte inn 1-0 på et gjennomspill bak forsvaret til gjestene, men Elias stanget inn utligningen to minutter senere på et godt slått frispark fra Magnus Henriksen.

Etter 17 minutter gikk Ranheim 2 opp i ledelsen igjen på et lignende samspill som det første målet, til tross for at Tiller hadde klart å fått et lite overtak i kampen.

I stedet for at Tiller sank sammen i pausen, gikk ut på med en ny gnist i andre omgang. Etter 56 minutter headet kaptein Preben Holm Aune inn 2-2 på et frispark fra Sindre Midttun, og ti minutter senere skrudde Tobias Røbergshagen inn 2-3 i lengste kryss fra 18 meter.

Røbergshagen ble overtidshelt

Tretten minutter før full tid trodde man at kampen var punktert da Elias gjorde ingen feil alene med keeper og økte ledelsen til 2-4, men Ranheim 2 var ikke ferdige for dagen.

Tre minutter senere reduserte hjemmelaget til 3-4, og selv om Tiller-keeper Eirik Alstad reddet mesterlig med en enhåndsredning på en styring fra fem meter helt på tampen, utlignet Ranheim 2 minuttet før full tid.

Men det som hadde vært typisk Tiller i vårsesongen, har virkelig blitt stikk motsatt så langt denne høsten. Tre og et halvt minutt på overtid sendte Midttun et nytt frispark i Ranheim 2s felt, der Holm Aune vant ballen og fant Røbergshagen mutters alene på fire meter, som enkelt scoret 4-5 og det som til slutt ble vinnermålet!

G19: Ranheim TF 2 4 (2) - (1) 5 Tiller IL